Új privát üzeneted érkezett!

Köszönjük Piroskáról a híreket, és kitartást nektek. Hétfő még nagyon messze van!!!

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Nagyon édesek a babafotók!
Annyira irigy vagyok ,hogy ennyi baba van és az enyém meg nem hajlandó kijönni :D
Babázni akarok Én is!
Na,de péntekre vagyok kiírva....addig még türelmesnek kell lennek :D
Piroskáról nagyon köszönjük az infót!
Drukkolunk ,hogy ne kelljen hétfőig várni!!!

Én nagyon sz@rul vagyok most!
Aludni sem tudok, se feküdni, se menni és semmit annyira kemény a pocim!
Az aggaszt ,hogy folyamatosan kemény és nem csak bizonyos időközönként :cry:

Nyugodalmas jó éjt mindenkinek!
És akinek kedvez az időváltozás és beindul a szülés, annak a legjobbakat kívánok és legfőképpen gyors és könnyű szülést!

Kép
noki&potyi

Jajjj, de jok ezek a kepek!!! En is, en is, en is akarok mar ilyeneket feltolteni!!! :)

Azt hiszem a vegere mar mindenkinek elfogy a turelme es alig varja, hogy a kezeben tarthassa a babajat... :)

Orew

Lilypie Third Birthday tickers
orew

Jó reggelt!
Ki hogyan bírta ezt a lehülést?
Én annyira nagyon szenvedtem ,hogy az csak na!
Most reggelre tudtam volna aludni egy jót,de most meg a gyomrom annyira korgott ,hogy az csak na!
Felébredtem és benyomtam egy egész doboz enyhén cukrozott barackot levével együtt.
Soha nem csináltam még ilyet :D,de ez most olyan jól esett :D
Úgy érzem ,hogy szét fogok durranni.......
Megyek ma be a kórházba :roll: kíváncsi vagyok ,hogy mit mondanak?!
Szép napot mindenkinek!

Kép
noki&potyi

jó reggelt!

noki: tenap nekem is állandóan kemény volt a hasam! Biztos az idő miatt volt, mert nem úgy éreztem, hogy baj lenne! Kevesebbet is mozgott a manóm, amitől azért kicsit megijedtem! Aztán rájöttem, hogy valamit hiányol a kiscsajom! Mindennap megeszem egy bazi nagy dinnye felét, imádja, mert olyankor beindul! Este 9-kor jött haza apa, és gyorsan elszaladtunk dinnyéért! Na hát mondanom sem kell, felébredt tőle a csajszim rendesen! :lol:

én is egyre türelmetlenebbül várom a nagy napot, főleg, hogy kikészít a család, mert úgy csinálnak, mintha már egy hónappal túlhordtam volna a bébit! Meg szeretném már látni nagyon, és babázni!

Piroska és párja: jó messze van az a hétfő! De nagyon drukkolok, hogy meginduljon, mondjuk még ma! Nagy kitartás!

kovisziszka

Jo reggelt!

Noki: En is szoktam ilyen hirtelen felindulasbol elkovetett eveseket rendezni... Csak utana mindig ugy erzem magam mintha fel akarnek robbanni. :lol:
Es en is most reggel megyek megint nst-re, meg elvileg ma a dokival is talalkozom. :)

Sziszka: Nekem ugy altalaban gyumolcsre beindul a picilany, de a dinnyefelek voltak eddig a legutosebbek. :lol:

En amugy orulok ennek az idonek, mert amikor ilyen "huvos" van akkor a bokam sem dagad annyira. :)

Orew

Lilypie Third Birthday tickers
orew

Ma én is megyek nst-re, aztán fülészet. A barátnőm most hívott, hogy akár meg is látogathatom, mert ő meg bent fekszik. Szegény annyira hány a terhességtől, hogy teljesen kiszáradt, hogy infúziózni kell.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok !

Csak egy gyors bekukkantás, mert a keresztlányom mellett nincs ám időm semmire .....milyen lesz majd babával !! :D :lol:

Holnap megyek nst-re és uh-ra, már nagyon várom !

Látom, hétvége óta nem szűlt senki, pedig jó lenne már megint egy kis babaeső !! :D
Piroska
Drukkolok nagyon, hogy ne kelljen kivárnotok a hétfőt, hanem előbb kibújjon Hajnus !!

Nagyon édesek a babafotók !!

Kép
Kép
rilla_

Este voltam vizsgálaton, minden ok. Két ujjnyi méhszáj :) Holnap reggel megyek megint...

Piroska, kitartás! Miluval nekem is keményen zárt volt a méhszájam, 10 nap után fektettek be. Egész nap lépcsőztem (mit csináljon az ember unalmában?) aztán a kiiírt indítás előtti estén elfolyt a viz, onnantól kezdve szépen tágultam.
Hajnus tudja mi a dolga, de az utolsó pillanatig kiélvezi a kis garzonja kényelmét :)

Ágota, Villő tényleg egész formás baba lett! Kis nyeszlett macska volt, mostanra meg szépen kigömbölyödött :wink:

Bener, Dorina gyönyörű, és a neve is nagyon tetszik!
Vendég

piroska:
Kitartas! Biztosan sokkal nehezebb a korhazban varni az utolso napokban, de remelem az ido segit kibujni Hannusnak!

Agota:
Naggyon cukik a kepek!

bener:
Dorina is tunderi! Mi van ezen a rugin? Macik?

noki:
Hat penteig meg van 2 nap... En is a penteet varommar, mert elhataroztam, hogy pentek-vasarnap-kedd iszom a babakoktelt, lesz ami lesz... Mondjuk meg a szulesznovel leegyeztetem a pontos idopontot, mert a dokim mondott valamit, hogy delutan hatekonyabb. :roll:
Tegnap mar elkezdtem a mehemnek a kikepzest egy nagyon forrro furdovel. Ma tonikot fogok inni.

cscsi:
2 ujjnyi. :) Az mar jol hangzik!!!

rilla, linacska, noki:
Drukk az nst-re, dokira, korhazra!

baratodildi

Sziasztok

Ágota
nagyon szép kiscsaj Villő :wink:

Bener
elhiszem h imádod kis cukorfalat gyönyörü kiscsaj :wink:

Linácska
kitartás legalább ma nincs olyan döglesztő meleg

Piroska és férje
hátha meggondolja magát Hajnus drukolunk h minden simán menjen :wink: kitartás és várjuk az infokat

Noki
én nagyon jol birom a lehülést föleg h az elmult 3 éjszaka alig aludtam igy az éjszaka különösen jol telt :wink:

Tegnap voltam CTG-én és mindent rendben találtak állitolag voltak fájások de én nem éreztem semmit a kicsi fiam végig mocorgot meg is jegyezte az egyik szülésznő h nagyon aktiv baba ( csak nem tudta h én megbeszéltem a fiammal h mozognia kell mert ugyebár ő sem szereti ha megrángatják a hasamat :wink: :lol: )
Jövő héten szerdán megyünk ujra és akkor lesz uh is na meg bemutatás és állitolag akkor megtudom a pontos dátumot és h mikor kell befeküdnöm :wink: már alig várom

Találkoztam a korházban egyik volt kolégámmal most született a 2 babájuk az 1 kisfiu a 2 végig azt mondták h kiscsaaj és a szülőszobán megszolalt a szölésznő gratulálunk anyuka szép nagy egészséges kisfiunak adott életet :oops: a csaj elájult annyira akarta a lányt
aztán volt ott 1 kismama és ő mesélte h neki a barátnője járt igy.és ez mind 1héten belül :roll: nem semmi

Margit
Vendég

Sziasztok!

Mennek a drukkok a mai nst-re és vizsgálatra.

Piroska:remélem Hajnus hamarabb kijön mint hétfő.Apának köszönjük a tájékoztatást.

teszek fel 2 képet az egyiken Ati 1 napos a másdik múlt héten készült. Van köztük különbdség. Kép Ati 1 naposN Kép 7 hetesen Kép tesók:)
Vendég

Kép anyosom kutyájaival
Vendég

Margit szép nagy pocid van :D szépek a kutyusok is.

Most néztem,hogy te Dömsödön laksz. Nekünk arra van a telkünk,mindig onnan megyünk be.Somly sziget.
Jövőre esetleg talizhatnáénk is a picikkel.
Most aug. 20án tervezem,hogy lemegyek bár a párom nincs oda az ötletért.De szerintem Márknak és Atinak is jót tesz a tiszta levegő.Végülis Márkot is 1 hósan már levittük.
Vendég

Sziasztok
Margit
Szép pocód van :D
Jaj az ismerősöd miatt most kiakadtam!
Milyen rossz lehet ez!!!
Én sokszor álmodtam ezt ,hogy fiam lett,holott lányt mondtak és azt is szerettünk volna!
Amúgy mindegy lenne,de 12dik héttől kezdve azt mondják,hogy lányunk lesz.....bizakodom ,hogy nem tévedtek!
Bár erről beszélgettünk a párommal is és ki is találtunk egy fiú nevet is....biztos ami biztos!
Sissi
Bizony van különbség a képek között,de nem semmi,hogy mennyire rohan az idő!!!
Lassan 2hónapos lesz Ati!!
Ildi
Én nem merem inni a tonikot ,mert múltkor amit olvastam róla az egy kissé elrettentett.
Koktél....hát tegnap este ittam egy borocskát,de ez a ricinus olajos valami :D így is folyton megy a hasam.....attól meg le sem szállnék a wc-ről :D
De ettől függetlenül nagyon drukkolok neked,hogy sikerüljön beindítani!
Csilla
2ujjnyi az szuper!
Csináltál,ettél ittál valamit ,hogy így kinyílj vagy ez a természet műve?
Szilvi
Jó ötlet ez a dinnyés dolog,mert akkor most NST előtt jól belakok belőle.....ugyanis az Én lányom végig szokta alukálni az egészet!
Előtte és utána viszont hiperaktív :roll:
Orew
Nekem szinte egész terhesség alatt nem volt ilyen éhségrohamom,de most :shock: és pont a barackra?
Még jó ,hogy volt itthon!!!
Ami még jobb az az ,hogy a hűtőben volt és isteni finom hideg volt.....na már megint kezdődik :D:D:D
Linácska
Megint fülészet :cry:
Barátnődnek jobbulást és természetesen a lányodnak is a füle miatt!
Rilla
Délután majd írok neked!
Addig is jó babázást neked :D

Mindenkinek mennek a drukkok!
Doki,NST után írok!

Kép
noki&potyi

Sissi
hát az ténleg nincs messze mi is le szoktunk menni az aug 20 unnepségre habár az idén biztos kimarad
De ha máskor is jöttök le talizhatunk :wink:

Margit
Vendég

Noki
nekünk is azt mondták a 12-dik héttől h fiu :lol: de mi is a biztonság kedvéért lány névvel is készültünk vagyis én készültem apa csak azt mondta jo de ugyis fiu :wink:
És megmondon őszintén h az ember azt mondja ugye h mindegy az csak egészséges legyen de nagyon rosszul érintene nem az h lány hanem h 9 honapig ugy beszéltem hozzá h fiu.
Mondjuk ruhák szempontjábol nem lennénk gondban a 80% fehér , sárga , vikágoskék ,meg ilyenek.

Margit
Vendég

ltigram:
Nagyon ledobbento lehetett szegeny nonek... Mi is valasztottunk lany nevet, de azert nem orulnek egy ekkora meglepinek. :)

sissi:
Nagyon edesek a kepek. A tesos kep is cuki! Igy profibol annyira hasonlitanak!!! Mar nagyon nagyot nott Ati.

baratodildi

Margit
Mi bajban lennénk,mert nálunk a csillár is lányos....a ruhákról meg a dekorációkról nem is beszélve!
Ahhhh...remélem lányom lesz :D
Bár abban igazad van ,hogy az ember úgy van vele,hogy mind1 csak egészséges legyen,de így ,hogy valóban 12héttől lányra vagyunk ráállva.....na így kicsit szíven-ütne engem is dolog!

Most indulunk a kórházba :D
Olyan furi hosszú nadrágba lenni,de a lényeg ,hogy még rámjött és kényelmes is :D

Kép
noki&potyi

Sziasztok!

Voltam ma reggel nst-n,minden oké :) doki bácsi azt mondta jöv héten kedden ide menjek abonyba,pénteken pedig be a kórházba,és akkor megbeszéljük a részleteket.Azt mondta ,hogy 20a körülre gondolt,én meg mondtam neki,hogy 17ére :wink: :P
A nagylaborom jó lett nagyjából,a süllyedésem 44..azt mondta kismamáknál ez még elfogadható :roll: Jóval a hátérték felett van,de ha ő elfogadta akkor nagy gond nem lehet gondolom én....

Bener,nagyon édes kiscsajod van! :) Jó látni róla is képet! :)

Ágota,Bömbike is tünemény,és nagggyoon cicás kiscsajszi :wink:

Margit,szép nagy pocid van :) Akkor te is hamarosan megtudod a pontos dátumot!

Noki,gyere majd a beszámolóval hogy mi volt.

Csilla,hajrá 2 ujjnyi :)

Ildi,te aztán bevállalós vagy a koktélt illetően,de hátha segít :) Én drukkolok :wink:

Sissi,hát rengeteget változott Ati baba,és egyre jobban hasonlít nekem Márkra!!!Nagyon helyesek :)

Kriszti,neked boldog névnapot!

Megyek altatni,később jövök.

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!
LÁtom, aki 2in1, az azóta is... Úgy látszik, a front nem volt eléggé hideg...
én is kínlódtam egész éjjel, csak hajnalban tudtam elaludni. De a lehűlést imádom!!! Annyira jólesik!!! :wink:

Ágota :lol: :lol: Sissi :lol: :lol: Szuperek a fotók!!! Hihetetlen, hogy mennyit változtak a babácskáitok pár hét alatt!!!!
és igen, én is irigy-irigy!!!!! már majd megveszek, hogy lássam, milyen Zsigi!! :roll:

Fiú-lány :wink: Hú, nem semmi ott megtudni!!! Mi is készültünk lány névvel, de baromira ledöbbennék, hiszen mi is kb a 12.héttől már fiúra hangolódunk. Lehet, hogy újra át kellene gondolni a lány neveket is??

nagyon off:
HÁt, én ma próbáltam beszerezni az uccsó lelet-eredményemet (vércsop.+ellenanyag), de végig kellett volna várnom az egész sort (voltak vagy 30-an :shock: ), úgyhogy eljöttem a francba. Nem értem, miért kell a terhestanácsadóba menni azért az egy rühes leletért???? És azt meg végképp nem, hogy miért kell végigvárnom, míg az előttem lévőket megvizsgálják, nst-zik, uh-zák.... :evil: :evil: :evil: :evil: Gyűlölök oda menni. Reméltem, hogy nem kell többször. De holnap v. holnapután muszáj lesz a délelőttöt rászánni.
Ja, és csak hogy a panaszáradatot folytassam: persze egy folyosón van a nemibeteg gondozóval, nőgyógyászattal, fülészettel, azaz egy csomó fertőző beteggel. Hely nincs, de nem is ülnék le -nemibetegeknyáriszoknyábanután-!! :evil: :evil: Minden kismama áll a folyosó egész hosszában, az egyéb betegek meg ücsörögnek!!!!! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ befejeztem.

ma: mákosguba....+ tegnapi maradékok: gyümileves, fasírt, rízs...

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

on:
Bener :lol: :lol: :lol: Cuki a kiscsaj, elhiszem ,hogy imádod!!!!

Margit :lol: :lol: :lol: Jó a kép! Csini a pocak!!! :wink: :wink:

Tünde :lol: :lol: nst! méhszájat nem nézett???? engem is megnyugtatott a leletem kapcsán, pedig telis-tele volt *-gal

SZíszka :lol: :lol: Írok privit!!!! :lol:

Csilla :lol: :lol: :lol: Húú, két ujjnyi!!! Hajrá!!!!

NOki :lol: :lol: Várjuk a jelentkezést, lehet, hogy már haza sem mész???

pusza, anna

madaran

Anna,nem vizsgált meg a doki,gondolom programozott császárnál ennek nagy jelentősége nincs.Ellenanyag szűrést is kérdeztem..mert nem volt a múltkor,azt mondta mivel pozitív vagyok,így ő már nem szúrkáltat engem...Már csináltak egyszer...
Huu nem semmi sort kellett volna kivárnod.....nem is rétem hogy aki leletért megy annak miért nem adják ki egy másik helyen....

A mai menü nálunk: (maradék) gulyásleves és frsissen sült aranygaluska vanília sodóval-ezt apa csinálja...már érezni az illatát...hm.....

Védőnő mára ígérte a látogatását,remélem ideér...

Egyébként én ma éjszaka össz vissz 2 órát aludtam :roll: és örülök,hogy egésznap esik :P :P

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok,
nincs újabb baba? Pedig meg voltam győződve, hogy a hidegfront és a közelgő telihold hoz valamit...
Én tegnap légzésfigyelő tanfolyamon voltam a János Kórházban (lásd lejjebb) és este megvártam a párom, hogy a borkóstoló után hazahozzam kocsival. A Mammut tűnt a legjobb helynek, este viszont csak az új Harry Potter ment, így arra neveztem be. (Azért a lépcső mellé kértem jegyet, mégiscsak 153 perc a film :wink: )
Nem mondom, volt egy kis ugra-bugra odabent a hatásosabb részeknél, de Tücsök jól bírta a dolgot, és nekem is jót tett a kimozdulás.

hmbori - Hogy vagytok? Nagyon megható és küzdelmesen nehéz lehet, amit írsz a szopiról és a hasfájásról, remélem, ma jobb napotok van!!!

oui - Köszi a cukros tea-kivédéses tippet és az infókat is. Így fogok tudni készülni!

linácska - Szülésre te is kinézted a pénteket? Én sem sajnálom tőled, jó kis szülinap lenne, ugye? :lol:
Mi volt a dokinál?

anetto - Isten hozott itthon!!! Képeket kérhetünk? És majd mesélj is, ha van egy csepp időd! Jól érzed már magad?

sissi - Megdöbbentőek a különbségek a képek között, hihetetlen, mennyi életerő szorult a kisfiadba. Mostanra gyönyörűségesen megerősödött, és jó lehet, hogy így beállt a szopi is. A melled jól bírja, vagy használsz valamit?

Tündi24 - Dokin, védőnőn átestél? Annyi menni- és pakolnivalója van ilyenkor az embernek, ugye? Te is vitted már a pakkod a vizsgálatra? Amúgy nálunk a védőnő közel sem ilyen lelkiismeretes. Az elveszített babámnál egyszer jött ki, amikor a pocsék AFP-met elhozta, ennél a terhességnél viszont egyszer sem... Talán még emlékezett a lakásra, vagy a fene tudja. Nem mintha hiányolnám.
A János Kórház Angelcare légzésfigyelő tanfolyam nevetségesen alacsony színvonalú volt, viszont voltunk vagy 70-80-an egy hatalmas meleg teremben.
A szokásos dolgokat erősítették meg:
- a baba nappal lehet hason is, de éjjel csak háton,
- ne legyen túl meleg a szoba és a ruha,
- a baldachin nem a legjobb, mert a 3 oldalról "bebástyázott" ágyikóban túl sok szén-dioxid gyűlhet fel, ami a bölcsőhalál egyik oka lehet,
- a légzésfigyelő alá kell egy kemény lap, ha az ágy alja rács,
- és sokszor tévesen riaszthat a gép. Itt volt az egyetlen újdonság: ha beriaszt a cucc, nem szabad a rémületet átvinni a babára és azonnal felkapni és rázogatni őt, mert aztán nézheted, hogy egy téves riasztás után mikor alszik el újra, nem szólva arról, hogy frászt kap szegény, hanem meg kell nézni, lélegzik-e, és ha édesdeden szundikál, emelkedik a mellkas, akkor nem kell csinálni semmit.
- A babák sokszor sápadtak alvás közben, ez nem baj, de ha nagyon pirosak, lilásak vagy láthatóan izzadnak, akkor javítani kell a körülményeken.
A lélegeztetéssel kapcsolatban: egy perc alatt kb. 20-30 befúvást alkalmazni orron+szájon át a tiszta légút biztosítását követően + szívmasszázs néhány befúvásonként (min. 2 centire benyomni a mellkast a szegycsont végénél).
- Fontos még: szereposztás! Nincs kapkodás, ha előre tisztázott, ki mit csinál: mi pl. megbeszéltük, ha van valami, apa lélegeztet, mert ő kapott próbababás-, jobb képzést a Madarászban, én pedig telefonálok.
- Amúgy a légzésfigyelő kb. 6-7 hónapos korig jó, utána sok a téves riasztás, mert elmocoroghat a baba a felületről, 1 éves kor után pedig nincs kockázat. Érdekes, hogy a bölcsőhalál jan.-márciusban és július-augusztusban a leggyakoribb, általában 1-2 hónapos babáknál.
Na, jó bőbeszédű voltam, de talán sosem haszontalan újragondolni a dolgot.

ágota80 - Jó az oldal, amit átküldtél! Le is mentettem a linket, majd olvasgatom délután. Ilyen belemenősen és érzékenyen még nem is olvastam a sírásról, szerintem nagyon érdekes és tanulságos. Te tudsz belőle "profitálni"?

Kovisziszka, orew - Én eddig mélyen titkoltam ezt a dinnye-dolgot, azt hittem, csak én vagyok képes minden nap dinnyét enni, néha többször is... :oops: Nemcsak az a jó érzés, hogy utána mindig érzem a vidám ficánkolást odabent, hanem ebben a melegben nem is igen kívántam mást, de ezt viszont állandóan.

Amúgy a milyen lesz a baba-témához: Orew, ti nagyon különböztök egymástól a pároddal? Talán azért is talány nekem, Tücsök személyisége, mert mi nagyon eltérőek vagyunk az enyémmel. Persze vannak közös jegyeink, de nem is tudom, jó lenne-e, ha ránk hasonlítana. Azt hiszem, meg kell tanulni tisztelni és elfogadni azt a személyiséget, akit kapunk, még ha az eltér is a elképzeléseinktől és nehéz. Biztos vagyok benne, hogy egy csomó jó tulajdonságot örököl a családból, de azért szívből remélem, hogy majd jól kijövünk egymással. Az elején tele voltam elvárásokkal, ötletekkel, elképzelésekkel (mindkét részről több pedagógus is van a családban, én is tanítottam 5 évig egy gimiben), de mostanra csak egyet szeretnék: ha boldog lenne mellettem a kisfiam.

url=http://www.nagyonbaba.hu]Kép[/url]
goldplast

Sziasztok

Tündi24: Köszi szépen

Ma én is voltam ctg-én jó lett szerencsére, mondjuk fájást azt nem mutatott :( szerintem a héten ebből nem lesz szülés, pedig már nagyon türelmetlen vagyok, de ha a héten nem indúl meg akkor hétfőn fekszem be. Már minden bajom van, nagyon dagad a lábam, írtó meleg van a 3. emeleten, nem nagyon tudok semmit csinálni mert fáj a derekam. :?

Kép
krisztina25

Sziasztok

Tündi24: Köszi szépen

Ma én is voltam ctg-én jó lett szerencsére, mondjuk fájást azt nem mutatott :( szerintem a héten ebből nem lesz szülés, pedig már nagyon türelmetlen vagyok, de ha a héten nem indúl meg akkor hétfőn fekszem be. Már minden bajom van, nagyon dagad a lábam, írtó meleg van a 3. emeleten, nem nagyon tudok semmit csinálni mert fáj a derekam. :?

Kép
krisztina25

bocsi, azt hittem, hogy nem küldte el

Kép
krisztina25

Madaran
méhszájat nekem sem nézet a doki még egyszer sem én rá kérdeztem tegnap és azt mondta h a programozott császárnál nem szoktak én nem is bámon h nem tukálnak :wink:

Nálunk is maradék gulyásleves lesz és apa melegszendvicset kért

Margit
Vendég

Tündi
én is a 16-17 -ét néztem ki remélem h a dokik is ugy gondolják :wink:

Margit
Vendég

Én tojásos nokedlit csináltam, fejessalival. Hmmmmmm, két táyérral befaltam belőle :oops: , de Milu is, szóval tényleg finom volt! Ezek az egyszerű kaják milyen jól tudnak esni!

Ez a kétujjnyi hír engem is jobb kedvre derített, kicsit bizakodó vagyok, mert ma már olyanokat érzek, amiket eddig nem.

Noki, nem tettem érte különösképp semmit, csak most már nem kímélem magam. Emelgetem Milánt, meg a karton ásványvizet a boltban, nagyokat sétálok, esténként összebújunk :wink:
Mellesleg épp arra jöttem rá, hogy a kiskölyök úgy rákapott a szexre, hogy azért nem jön ki, mert akkor egy darabig nem lenne benne része :lol: :lol: :lol:
Egyébként komolyra fordítva, szeretnék már szülni, de így, hogy tudom mi vár rám, se testem, se lelkem nem kívánja újra azokat a fájdalmakat. Lehet, hogy a babám úgy érzi, nem vagyok még felkészülve????? Na, de akkor sosem leszek :roll:

Tegnap azért doktornéni picit segített is hogy pont kétujjnyi legyen... de nem volt vészes.
Holnap reggel kell mennem megint :roll: hátha akkor már maradhatok is!

Lánynevünk nekünk is van, az sokkal jobban tetszik, mint a fiú. Sokkal szebb lánynevek vannak! Mi múlt héten találtuk ki végre mi legyen a neve pocaknak.
Vendég

Sziasztok lányok!

Nálunk is alaposan lehűlt a levegő, én nagyon örülök neki -babával szerencsére nem vagyunk érzékenyek a frontokra :).

Ma járt nálunk az új védőnő, szimpatikus nő, csak az volt nekem egy kicsit fura, hogy inkább ő beszélt és nem beszélgettünk, szóval rólunk alig kérdezett, még pl. azt sem, hogy kislány vagy kisfiú lesz-e. Mindenesetre jön 1 hét múlva is, hacsak addig meg nem születik babóca (bár ennek nem adja egyelőre semmi jelét). Délután doktornő a program, kíváncsi vagyok, mit mond -4 hete látott utoljára.

Nagyon édesek a babafotók :)! Már várom, hogy én is tehessek fel :)!

Jó étvágyat az ebéd előtt állóknak :)!

Krisztina: Boldog Névnapot kívánok!

Kép
angelita

Bikmakk jó rég volt, mi lehet vele????????

Megérkeztek a fali dekorok?
Vendég

Goldplast:nálunk Márk és most Ati si hason aludt éjjel is. Főleg aböfi miatt tetem hgasra.Igaz Ők imádnak hason lenni.Még a bkocsiban is csak úgy van el Ati.

Marigt:a taliban én is benne vagyok. Úgyis fogunk beszélni.
Te hol szülsz?

Kriszta:Boldog Névnapot kivánok neked!!!
Vendég

Csilla:hogy fogják hivni a babát?
Vendég

Sissi
a Sote I-en

mostanig szimpi :lol:

Margit
Vendég

Goldplast,
hát amit leírtál, az alapján tényleg nagyon alacsony színvonalú lehetett a tanfolyam. Már most bebiztosítják magukat a téves riasztások elleni panaszokra, vagy mi van? Nekünk egyszer sem riasztott tévesen, vagy pont az a riasztás kell ahhoz, hogy a kicsi levegőt vegyen. Az Angelcare-nek nem a legnagyobb az érzékelője, de soha nem mászott le róla Lili, tudta fogni az egész ágyat. Vagy 1.5 éves koráig alatta volt. És pl. az én lányom csak hason alhatott, a háton alvás jelentette volna a legnagyobb kockázatot, és alvás közben még cumiznia is kellett, mert úgy tuti vesz levegőt.

Voltam nst-n, elvileg ok, de a doki azt mondta, holnap ismételjük meg, mert a vége elég össze-vissza lett, de ezerrel mozgott is Levi.
De úgyis megyünk fülészetre is, megint összehangoltuk, úgyhogy semmi gond. Már csak tisztogatni kell a fülét, semmi egyéb.

Na meg megtudtam, hogy kicsit változott a helyzet a kórházban Lili óta. Nem kell befeküdni a 40. hét után, 41-ig lehet várni, csak akkor, viszont 40-41 között naponta be kell menni vizsgálatokra. Gondolom néznek magzatvizet, nst-t. 41 után fektetnek be, és a leletek függvényében indítanak. Hát remélem Levi nem vár addig, mert apának lejár a szabadsága mire hazajövünk. Úgyhogy azt hiszem iszok én is málnalevél teát, hátha segít valamit. Vagy önmagában nem, ha nem akar jönni a gyerek???

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

A tegnapi NST-n minden ok volt. Megkaptam az utolsó vas szurit és nem is kell több már.
Ultrahang is volt de nem nagyon tudtam megnézni Grétike arcocskáját pedig nagyon kíváncsi voltam.
Ekkorák vagyunk:
BPD:91mm
Ad:95mm
FL:68mm
Placenta : melső falon
Érettsége: Grannum III.
Magzatvíz: átlagos
FHR: 144/min
aorta: foly. ksz: foly.
koponyavégű fekvés.

Kedden megyek megint, iszom a málnalevél teát és a homeopátiás golyókat is eszem.
Engem sem vizsgált meg dokim,majd kedden.

Egyedül voltam tegnap Fehérváron én úgy elfáradtam. Ma pihenem, voltam pedikűrösnél jól esett a masszírozás.

Piroska:

remélem beindulnak a dolgok és nem kell a hétfőre várni.

A babák gyönyőrűek, jó lenne már babázni nagyon. :)
nikó

Sziasztok!

Csilla, köszi a hiányolást :) :) !
Tegnap este fejeztem be a nagyon rengeteg fordítási munkámat, úgyhogy végre fellélegezhetek. Bár a lakás rettenetes állapotban van, mert 10 napja mást sem csináltam, csak ültem és fordítottam - még a másnapi ebédet is mindig a férjem főzte meg esténként.... :)
Még szerencse, hogy imád főzni.

Szóval a mai délutáni program a rendrakás-takarítás lesz, és ha kész leszek azzal is, akkor jöhet a baba... :)

Ja igen, megérkeztek a dekorok, de persze Magyarországra anyukámékhoz, én csak webkamerán keresztül láttam őket, de nagyon helyeseknek tűnnek... Majd hozzák magukkal a baba 2 hetes korában.

2 ujjnyi méhszáj, hú, irigy vagyok :)

Én ma voltam orvosnál.
A CTG végre egész tűrhető lett, de ehhez folyton böködtem szegény babát, mert már megint végig akarta aludni az egészet. És persze hogy előtte meg utána bugizik ezerrel.

A méhszájam még mindig teljesen zárt, de mintha-mintha kicsit rövidült volna a dokinéni szerint.. De azért simán benne van a túlhordás esélye, sőt, minthogy első baba, szerinte ez esélyesebb...
Kérdeztem, hogy akkor mi a terv, ha nem jön a kiírt időpontig - mert itt ugye nem választott orvosnál szülés van, sőt, neki semmi köze sincs a kórházamhoz. Azt mondta, hogy a terminus után 2 naponta kell majd mennem hozzá, és ha minden OK, nem indítanak. 10 nap után majd beküld a kórházba, hogy nézzenek meg ott is, de a legtöbb, amit kismamával ő valaha várt, 2 és fél hét volt.. És azt is mondta, hogy szeptember első 2 hetében szabin van, és majd ki kell találni, hogy akkor mi legyen. Háááát, azért nagyon szeretném, ha akkor ez már nem lenne téma... Aug 15-re vagyok kiírva... :shock: :shock: :shock:

(Amúgy anyagilag sem tudom, hogyan is lesz ez a 2 naponta járás, mert azért egy ilyen dokinénis alkalom ált. 160 euró körül van, ugye most már 9 naponta... OK, hogy a biztosítóm visszatéríti, de mindig utólag, szóval meg kell előlegezni pár hétre. 2 naponta ugyanez, hm.... Asszem lassan mi is elkezdjük az együttléteket és egyéb praktikákat... :). )

A dinnye nekem is nagyon bejön! :wink:

Kép
bikmakk

Sziasztok!

Megjöttünk :P mindenkinek köszi a gratukat és az aggódást :P

Végül is Ablonczy Csilla Alexa lett a kiscsaj :P

Lina:köszi,hogy tudósítottál :P

Aki közben megszült annak gratu és sok-sok tejcsit és jó egészséget kívánok.
Sajnos még nem tudtam visszaolvasni de igérem hamar teszem,hogy tudjam kivel mi történt és képben legyek :P :P

Röviden :nagyon jó szülésem volt ismét :P se repedés se varrás se vágás :P Első perctől tök fitt vagyok :P
Tejcsi van, jól szopizik igaz bimbóvédővel..mert sikerült elbénáznom az első napokat :oops: de ezzel szuperül megy :wink:

Késöbb jövök, most már bármikor tudok mert apától kaptam egy laptopot amit bárhol használhatok
:P :P :P

Csilla

Kép
Kép
bim-bam

Tünde :lol: hát, igen: császárnál méhszáj... :shock: el is felejtettem, hogy NÁlad csaszi lesz.
aranygaluska...hm!!!! Nem dobsz egy recit??? :P :P

Goldplast :lol: Hát, ez a JÁnos kórházos felkészítő nem semmi :wink: Mondjuk én most már végképp nem tudom, akkor háton v. hason kell-e altatni??? MIndenki mást mond! Ja, és azért jó ötlet, megbeszélni hgoy vész esetén ki mit csinál :roll: mentők száma??
dinnye :P jöhetne egy fél nekem is... mi most sárgadinnyét vettünk, de azért a gögögöt nem veri sztem.

Kriszti :lol: Isten éltessen névnapodon!! :lol: AZ nst egy dolog, attól még bármi, bármikor elindulhat...Kitartás!

Húú, itt most nagyon rákezdett. esik, mintha dézsa..... :wink:

Csilla :lol: Naggyon talányos vagy! :wink: Mit is érzel pontosan???? a nevet sem árulod el????

Linácska :lol: holnap is nst? ha rugdalt nem az a jó? meddig kell még járnotok a fülészetre? HOgy tűri Lili??

madaran

Bikmakk :lol: Neked is mennek a drukkok. AZért ez anyagilag nem semmi! nem teljesen értem, akkor nagy valószínűséggel nem is nála fogsz szülni? Miért nem mehetsz abba a kórházba, ahol ő van? :?:

Bim-bam :lol: :lol: Kérünk képeket, sokat, sokat! Hadd gyönyörködjem a kis rokonban!! Mit bénáztál el az első napokban? Várjuk a tanácsokat, mit ne csináljunk rosszul a szopinál??? :?: :?:
Azért ilyen rövid szüléssztorival nem úszod meg!!!! Tessék részletesen is írni!!!!! :wink:

madaran

Ádibaba:Boldog Szülinapot Kivánok!!!

Bim-bam:képet kérünk és gyere minél többet!!! Kérjük a szüléstörténetet.
Vendég

Na most alszik a nagy meg a kicsi is..igy van időm egy kicsi...
Madaran:
Mit bénáztam el?nem tudom :oops: rosszul helyeztem sokszor szájacskájába és mire mind a ketten belejöttünk a dologba addigra szépen vérbe lett.Teljesen máshogy szopizik mint Noli :roll: de jobb a szívóereje szerencsére :P Ja amit írtál,hogy Ablonczy arcú az tök jó volt... :P :P

Előszőr amikor megláttam azt hittem egy szumos :P olyan kis pufi arca volt :P

A kórház szupi volt egy 2ágyasba voltam és átlagba mindenki tök normális és rendes volt teljesen meg voltam ellégedve mindennel.
A szülésznőm :P nagyon rendes volt maximálisan vele is meg voltam elégedve.Kívánok mindenkinek ebbe a pár napba maga mellé ilyen jó és normális embereket :P :P

Na majd még jövök és leirom részletesebben az egész szülést...

Csilla

Kép
Kép
bim-bam

Híreket hoztam Piroskáékról!

"Megszületett Hajnus Baba.Lázas lettem,ezért császármetszés lett.Mindketten jól vagyunk.A baba 4120gramm és 56cm"

Piroska gratulálok itt is!!! :) Szép nagy babóca lett Hajnus :)

Bim-bam,jajj de jó,hogy már otthon vagytok! :) És rendi apától,hogy vett neked egy laptopot! :wink:
Örülök,hogy te ilyen jól élted meg a gyermekágyas időt!Remélem most nekem is jobb lesz,mint 2éve!!!!
Noel,hogy fogadta a hugicát?

Anna,majd leíratom apával hogyan kell...ő ezeknek a mestere nem én :wink:

Bikmakk,na hát az elég sok lenne ha szeptemberig várna,nem?Nem semmi pénzt kell neki fizetni,de legalább visszakapjátok!

Nikó,szép kis méretei vannak Grétusnak :) Egy pedikürőshöz én is elmennék már,rémesek a lábaim,egyébként én még sosem voltam :oops:

Lina,apa is beszéljen Levivel,hogy lassan bújjon ki,hogy még együtt tudjatok lenni jó sokat! :)
Lili füle ezek szerint alakul,ha már csak tisztogatják!

Angelita,doki néni után jelentkezz! :)

Cscsi,hm..tojásos nokedli,csinálok már én is,lehet pénteken jól megéheztem most rá! :)

Kriszti,hétfőig még beindulhatnak a dolgok! :) :wink:

Goldplast,azért csak hasznos volt,hogy elmentél a tanfolyamra.

Ja védőnő nem jött,telózott,hogy holnap de jönne inkább.

Kép
Kép
tundi24

Tündi:

Köszi a tájékoztatást. Én sem voltam pedikűrösnél még, 2 hónappal ez elött mentem elsőnek de nagyon jó volt.

piroska:

Nagyon sok boldogságot a babához és jó egészséget valamint gyors felépülést. Szép nagyra nőtt Hajnus baba. :D
nikó

Piroska
Gratula Hajnus babához és ténleg szép nagy méretekel rendelkezik neked pedig gyors felépülést.

Margit
Vendég

Sziasztok
Megérkeztünk, ismét itthon és 2in1.
Mindent rendben találtak és pénteken kell mennem újra CTG-re.
Szombaton is mennem kell,de akkor már a magzatvizet is nézik.
Ha hétfőig nem szülök meg, akkor újra lesz CTG, UH+ vizsgálat és másnap indítanak :D
Olyan jó látni már az alagút végét,hogy az csak na :D
Ráadásul a nagypapám 2006-ban hunyt el és ő augusztus 11-én született.
Arról nem is beszélve,hogy Én júli11 és a szerencseszámom a 11 :D
Tehát kérnék egy kis drukkot ,hogy ha már eddig kihúztuk akkor keddig még maradjon bent Rékus.
Madaran
Sajna mindenhol ez az értelmetlen várakozás van ,mert annyira fejetlenül csinálnak mindent....tisztelet a kivételnek........ha van olyan.
hmmmmm:mákosguba :shock:
Goldplast
Tetszett a film??
Nekem nagyon nem, pedig szeretem H.P-t,de ezt sikeresen eltolták!
Bikmakk
Nem semmi anyagilag a vizsgálat :shock: :shock: :shock:
Teljesen kiakadtam amikor olvastam!
Bízzunk benne,hogy tudni fogja a picurkád ,hogy 15én jönnie kell és nem húzza tovább odabent! Én drukkolok neked!
Bim-bam
Szedtél homeokat vagy ittál málnalevélteát?
Vagy csak ennyire szerencsés voltál,hogy könnyű szülésed volt?
Kérünk képet majd a gyönyörű picidről :D
Nikó
Pedikür+masszázs hmmmmm...jól hangzik :D
Csilla
Ez a szex dolog elgondolkodtatott.....lehet ,hogy az Én gyerekem is emiatt marad még mindig bent? :D;)
Milyen neveket választottatok? Engem is érdekelne, ha nem titok?!
Ádibaba
Nagyon sok Boldog Születésnapot Kívánok Neked!
Krisztina
Nagyon sok Boldog Névnapot Kívánok!

Pussz mindenkinek

Kép
noki&potyi

Piroska
Hatalmas nagy gratuláció Hajnus babához!
Jó egészséget, sok tejcsit és minden jót kívánok Nektek!!!!

Kép
noki&potyi

piroska:
Huu, a laz mitol lehetett, Mindenesetre nagyon nagyon gratulaok! Legalabb nem kellett sokaig 2in1 bent lenni a korhazban! Nagyon szep meretei vannak Hajnus babanak! :)

goldplast:
Koszi az infot a tanfolyamrol. Kar, hogy nem gyakorlotattak veled a lelegeztetest, nekem anno a gyerek elsosegely tanfolyamon az volt a legmeglepobb es legnehezebb resz.
Nagyon szepen fogalmaztad meg, hogy egy boldog kisfiu anyukaja szeretnel lenni. :)

Kriszti boldog nevnapot! Hetfo meg messze van, legalabbis en most ugy erzem magamnak, hogy messze van.

Bikmakk:
Ne mond mar, hogy szeptemberig varnak!!! Ezt meg olvasni is rossz nekem, hiszen egy napra vagyunk kiirva!!! :shock:

Bim-bam:
Orulok, hogy jok voltak a korhazi tapasztalatid... Nagyon sokat szamit. Nekem Timivel vegyesek voltak sajna.

niko:
Nagyon szep meretek!

baratodildi

Piroska, gratulálok a babához!!!

Lányok, főleg akinek van gyerkőce, hogy bírjátok a mindennapokat? Nekem már attól, hogy itthon teszek-veszek pakolok, a nap végére olyan a lábam, főleg a sarkam, minthakőből lenne, nagyon fáj. Gondolom ez a sok plusz súlytól van. De gyerkőc mellett nem nagyon lehet pihenni, nem? Ti hogy oldjátok meg?

Kép
Kép
Kép
oui

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?