Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt!

Jobbat,mint az éjszaka volt :( Fél 9-kor aludt mint a kisangyal, aztán kb. fél óránként felsírt, de néha olyan keservesen :( Fél 12-kor felkelt, mint aki jól végezte dolgát, 1 óra körül sikerült elaltatni. Utána még 3x kelt. Én benyeltem vmi takonykórt, nagyon carul vagyok :evil: Hurrá! Szép az élet!

Julcsi után szabadon mi is boldog félévet kívánunk Hunornak!

Adrinak pedig köszönjük a továbbképzést, miután megmutattam Barbinak, ő is próbálkozik a felüléssel:

Kép

Kép

Kép
hel29
 
 


Mennyi vacak éjszaka! Mi van a levegőben? Vagy a fogacskák összebeszéltek, hogy roham? :shock:

Barbi nagyon jó tanítvány, milyen ügyes, és hogy élvezi! :lol:

Hunornak mi is csókot küldünk, a félévesre, isten éltesse őt és Kangut!

Eszter almagrimasza édes, szerintem ebből még lesz valami...mármint almaimádat :wink: :wink: :wink:

Amy, szerintem is hagyd rá. Biztosan mostanában változik a dolog, inkább figyeld meg pár napig, menj az ő ritmusa után, ne te irányíts, és figyelj. Vendit nem kell félteni, szól, ha éhes, ha sok a tejcsi, szerintem elsősorban szopizzon, ha kér, és fejd, ha fáj. Kitartást! Az átalváshoz meg gratula, rád fért már!

Bogi, szép napot nektek! Még az is lehet, hogy Banya kiadja az utadat, hihihihihi... :wink: :wink:

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi
 
 


Sziasztok!

Éjszaka nálunk kivételesen jól telt, nem volt riasztás, Bencus se nyöszörgött, fél 8-ig aludt! Megint megvizsgáltam a fogacskáját, a széle már áttört neki! :roll:

Hunornak és Anyukájának nagyon Boldog Félévest kívánunk!

Millye, nálatok éjszaka hogy telt?

Bogi, jó strandolást! Helyes hogy odaszólsz a banyának! :wink:

Ladmon, nem lehet hogy Esztike is a foga miatt sír fel!? :roll:
Almás kép nagyon tuti, de sebaj, majd ráérez az ízére! :D

Amy, a kaják nálunk is csúsznak sokszor 1-2 órát, nagyon szeszélyes néha Bencus! :?

Helga, sajnálom a rossz éjszakát! Neked jobbulást!
Barbi is milyen ügyes! :D
zsu83
 
 

 
 

jó reggelt!

sajnálom a sokszor kelős éjszakákat!én fiamat kiütötte a hidegfront,méltóztatott 8-kor felkelni!nálunk elég jól lehült,és eseget az eső!
hel:Barbi is kis ügyes!

stelly:azért Adri nem semmi!tegnap mutatom apának,azt hiszem szikrát sem kapott!de én is csak :shock: :shock: :shock: :shock:
a videók pedig szuperek,lánykád zabálnivaló!

zsuzsi:Léna milyen "szépen" eszik!édespofa!

ladmon:Esztike kb.úgy csípi az almát mint Bazsi! :lol: én fiamnak is volt egy feje,azóta pedig,ha próbálom,egyszerűen rámköpi!sajnálom a nyűgit,én fiam már újra álmos,a hidegfront és az eső altatja!
húú,te aztán nagy költségbe verted magad Esztike feledik szülinapjára...PETpalack!nagyon ötletes!Bazsit most semmi játék nem érdekli igazán,csak a parketta és a szőnyeg mintájának csapkodása!

julcsi:mi is már régen kétszer alszunk,bár mostanság látszik borulni a napirend,mert Bazsi a múlt héten végig korábban kelt és ezért a délelőtti és délutáni alvás mellett volt egy bonusz fél óra este 6-fél7köül!de tegnap már a régi rend szerint aludt kétszer!

bogi:strandidő van felétek?remélem igen és banyamentes napod lesz!

amy:a kaján én is mindig parázok,de próbálom ledumálni magam róla!szerintem is eszik majd,ha felébredt,úgyis ő tudja,hogy mikor éhes és mennyire!(ez az én mantrám már egy hete,mert nagyon ráparáztam az evéstémára,de a doki leszúrt,hogy a gyerekre rakom a parát és ő úgy is tudja,hogy éhes-e vagy sem)elég nehéz megnyugtatni magam,de most ez a program!gyakorlom bőszen! :lol:

zsu:na,csak kibújik az a fogacska...aztán jobb lesz..amíg nem jön a következő! :lol:
férjed jól van?

millye:köszi kérdésed,Bazsi egészen jól van,már csak 2xkell szívni az orrát!kedve remek,és nem is nyűgös,ő egy tündérbogár!
és a vérzésem is elmúlt,mintha elvágták volna,semmi átmenet!
igazán hozhatnál már Andrisodról képet,már régen hoztál!

és persze mi is boldog felediket kívánunk Hunornak!

most megyek,mert fiam tényleg álmos,elviszem az ágyába,ne itt dőljön ki a szőnyegen!
ja,az ágyat mi is lejebb tettük,mert fiam,ha négykézlábra állt,kilátott az ágy teteje felett!
tök,jó,kicsikém megeszi saját magát,rárabolt a saját vállár és ezerrel cuppogja.......
:shock:

Kép
nilabali
 
 


Hát ez nagyon érdekes...pocsék éjszaka sok helyen, Oli meg 11-5ig aludt :shock: illetve 10-től, csak 11kor levittem álom-orrszívásra mert szörcsölt, de szinte fel sem ébredt a porszívóra, ez milyen durva :shock: :lol: Persze nem sikerült kihasználni mert Z párszor riadót fújt hogy szomjas :?
Még durvább, hogy már megint úgy találtam magam mellett Olit reggel hogy halvány gőzöm nincs hogy került oda, semmi emlékem arról hogy felsírt, én átvágok a szobán, kikerülöm a ventillátort és nem töröm el a bokám a játékokon, kiveszem a kiságyból és megetetem a nagyágyban :shock: ez mind filmszakadás. Durva.

Bogi boldog névnapot utólag!!! (bocsi hogy elbénáztam)
Nagyon jó egészséget és vidámságot a féléveseknek!!!

Stelly a humorom tegnap visszatért, Z egész nap olyan volt mint egy mustang, este viszont már csak röhögni tudtam mikor azt láttam hogy a teli orrszívócsőből szürcsöli a taknyot és még örül is neki :lol: :lol: :lol: (bocsi, ez elég gáz tudom, de ilyet nem látni bármikor, meg kellett osztanom az élményt :D )

Jelentősen javult a hangulatom attól, hogy úgy döntöttünk nem vágunk bele a lépcsőházas bővítésbe, hanem egy lassabb, de nagyobb volumenű bővítést csinálunk, konrétan megduplázzuk a ház méretét, és bár ez évekig is tarthat az anyagiak miatt, de ha ez meglesz akkor már nem kell később toldozgatni ha kicsi a hely. Most tényleg baromi szűkösen vagyunk, és valszeg javarészt ezért is vagyok befordulva néha. De most tök boldog vagyok, lesz egy szép tágas nappalim, tökre vágyok rá. Csak győzzem majd takarítani :D

Ja meg Oli felült a pihiszékben, igaz hogy ott előnye volt mert félig döntve van, de akkor is :)

Vera
Kép
Kép
zetibebi
 
 


Gyerek szenved, az eső meg elkezdett zuhogni, amikor indultam volna...
Alvás nuku, minek azt!

Zsu: én is fogra gyanakszom, de ha ebből sem lesz fog, akkor én pár nap múlva sikítófrászban fogok kitörni, az tuti!

Ja, az előbb kimaradt! Hunornak boldog felediket!

Hel:
képzeld, Esztinek meg eltűnt a BCG oltás helye.... (a gyerekdoki oltja újra?)

Nila:Zsancy sehol?

ladmon
 
 


ladmon:zsancy eltűnt a balfenéken! :shock: azóta sem jelentkezett,pedig már elmúlt a csütörtök és a péntek is,mióta megkérdezte,hogy akkor ráérek-e?!bizti sok a program!Bazsi már alszik,elaltatta a fűnyíró!átküldöm az álommanót!kávéztál már?

zetibebi:orrszívós sztori király!fel a fejjel és éljen a nappali!takarításról jut eszembe,tavaly amikor felújítottunk,megálmodtam a sötétbarnára pácolt parkettát,hogy az milyen szép,apa meg is valósította...bár ne tette volna,mert nagyon gáz,felmosás után 20perccel nem látszik,hogy takarítottál,mert áll rajta a por!úúúúúúúúúútááááááálom!de olyan szép!

hel:előbb lemaradt,hogy jobbulást!

Kép
nilabali
 
 


Nilabali, férjem már javulgat szépen, és holnaptól megy dolgozni, de csak 3 napra! Pont holnap megy, pedig holnap lesz 35 éves!
Örülök, hogy jobban vagytok Bazsival! :D

Zétivera, nagyon örülök, hogy jobb kedved van! Oli pedig nagyon ügyes! :D

Ladmon, nem akarlak elkeseríteni, de mi már másfél hónapja küzdünk ezzel a foggal, olyan duzzadt volt az ínye állandóan, nem értem, hova várt ennyire ez a fog! :? Már engem is nagyon idegesített a dolog! :?
Eltűnt Esztike BCG-je, az hogy lehet? :shock:
zsu83
 
 


Kávé megvolt, de lehet befuttatok még egyet az arcomba...

Most alvás van (vagy csak színleli... :) )

Viszont képzeld, én hasonlóan jártam a bútorokkal. Narancssárga fal és fekete bútor. Nagyon klasszul néz ki! Csak a nap rá ne süssön, mert portörlés után már újra megül a por rajta! :x

Zsu: 1,5 hónap! Ne ijesztgess! Én addig elhalálozom! Viszont a felírás már régóta terítéken van, de eddig megúsztuk néha-néha hajnali eggyel. De most!! Húúú!

Ja, és az oltás! Nagyon pici volt a helye, de érezhető, mindig be is írták pozitívnak. Azt mondta a védőnőm, hogy fél évesen kell meglennie a helyének, viszont szerintem szépen hízogat mostanában és elzsírosodott a kicsi göböcske... :) Na persze lehet, hogy ez baromság, de tényleg nem érezhető... Kafa!!

(Stelly: mentek szemészetre?)

ladmon
 
 


Kép :)


Lányok, Oli meg kísérletezik a kiságyból kimászással... :lol:

Kép


Kép
gjéti
 
 


Kép


Jó mini lett a kép. :?

Kép


Kép
gjéti
 
 


Gerendai Zsuzsi úgy látom Lénának ízlik az alma :D

Zsu83 szerencsére jól telt az éjszaka és 9 óráig aludtunk nem volt felsírás és riasztás :D Nagyon ügyes Bencus, hogy ilyen szépen elalszik :D Akkor már nem sok van hátra és kijön a fogacskája! :D Gratula a fél fogacskához! :D

Budabo neki van belőled elege? :evil: ez a banya :evil: IDIÓTA naná, hogy beszólsz neki ha nem tetszik valami... :roll: Megyünk pénteken és nem tudom meddig maradunk... de nem sok kedvem van hozzá... :? strandolni is megyünk de én nem pancsolok.... :roll:

Ladmon szerencsére kilencig aludt és nem volt sikítva sírás... tuti, hogy rosszat álmodott... csak nem tudom mit... mert az oltáson kívül nem volt még semmi negatív dolog az életében... :shock: sajnálom, hogy nálatok is ez volt... ki tudja mi lehetett... :shock: na ez a kép Esztikéről nagyon jóóóóóóóóó! :D milyen arcot vágott az almára :shock: :D

Hel29 nagyon helyes Barbi! Ő is ügyeske :D mi napok óta négykézlábazunk kisebb nagyobb sikerrel... :D

Nilabali Örülök, hogy jobban vagytok! :D a te fiadnak is jó az alvókája :D hozok fényképet a fiamról ha szeretnéd :D

Zetibebi örülök, hogy jobb a hangulatod! A házbővítés az lehet, hogy jobb ötlet... :D mikor kezditek el? :roll:

kérdés ki hol és mennyiért vette a babahintát? :roll:

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Ladmon, nálunk a tegnapi éjszaka volt felsírásokkal tarkítva, de reggelre ott volt a fogacska, végre-végre! :D

Gjéti, nagyon ügyes Oli! Mekkorát nőtt! :D
zsu83
 
 


Millye, örülök, hogy jól telt nálatok is az éjszaka! Köszi, nagyon örülök, hogy végre bújik a fogacska! :D
Én is várom Andrisról a képeket! :lol:
zsu83
 
 


Ladmon: Barbi BCG-je sose látszott :( Nem a gyerekdoktor olt, hanem a tüdőgondozóba kell vinni, szerintem mutasd meg a doktornak vagy védőnéninek ha mentek.

Barbi is kb. 1,5-2 hónapja küzd a foggal, már nagyon duzzadt szerintem egy-két hét és kibújik, utána már csak azt a 18-at kell túlélni :?

Kép

Kép
hel29
 
 


Szegény Barbit is így megviseli a fogacska, sajnálom! :(
zsu83
 
 


húúúúú lányok,szörnyű nagy baj van!!!!!!!!mentem reggelit csinálni és csinálnám a kakaómat és NINCS kakaó,ELFOGYOTT!nem tudok élni a Nesquick kakaóm nélkül.......valaki(azaz apa) megitta az utolsó adagot és nem szólt!most komolyan elgondolkodtam,hogy nem csinálok vacsit neki ma! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

ladmon:szerintem a következő lakásfelújítás vagy ne adj isten házvásárláskor már nem követek el ilyen hibákat!a praktikum lesz a legfőbb szempont és hogy minnél anyakímélőbb legyen a berendezés......amúgy sem a kedvenc időtöltésem a takarítás!
én itta még egy kávét....de ez nem helyettesítheti a KAKAÓMAT!

Kép
nilabali
 
 


Nilabali, na most jól megijedtem, ahogy olvastam az elejét! :shock: :? Erre kiderül hogy csak a kakaó fogyott el! :D Ennyire függő vagy? :lol: :wink:
zsu83
 
 


Ááá.... Szénné röhögtem magam a nyomorodon.... :lol: (Úristenholakakakóm!! :lol: )

ladmon
 
 


Hú, ez ám az élet, egyik nagyanyázik, másik alszik, anya Pandus-féle csokitortát reggelizik tejcsivel, szerintem a torta után küldök egy kapuccsínót hogy ne legyen egyedül a sötétben :D Havaaaj! :D

Hel jobbulást!

Ladmon kitartás, annyira tudom milyen ez, Zétivel nagyon sokat szenvedtünk a fogakkal. Valamit kensz rá, vagy homóbogyó, ilyesmi?
Ez az oltás érdekes. Lehet hogy tényleg csak a hízás miatt halványodott el...

Apa kollégájáék babát szültek hajnalban, nagyon izgultam már értük mert durván túlhordták és nem akarták befektetni, sőt rendesen lerázták őket a kórházban... :shock: mindegy, a lényeg hogy jól vannak, szerencsésen megúszták. Úgyhogy apa ma pizsamás buliba megy, elvégre meg kell ünnepelni. :?

Zsu neked a barátnőd hogy döntött a babáról?

Vera
Kép
Kép
zetibebi
 
 


Nekem van még kb 770 g neszkvikkem 8) :lol: (most lett kibontva a nagyzacskós)

Vera
Kép
Kép
zetibebi
 
 


Nila mellesleg te sem kapkodsz ma, te is fél11kor mégy reggelit csinálni :lol: Én is most eszek még :)

Vera
Kép
Kép
zetibebi
 
 


Helga: Barbi amúgy olyan édes a képen, ahogy játszik. :) (Ja, sejtettem, hogy nem a doki csinálja, azért is kérdeztem...)
Úgyis csütörtökön megyünk fél éves pofavizitre hozzá!
Én egyébként továbbra sem látok semmit a szájában, így csak tippelgetek...

Millye: Azért nem gondolom, hogy rossz álom, mert alig szunnyad vissza, és újrakezdi. (legalábbis tegnap ez volt...) Meg azt olvastam, hogy az is fáj neki, amikor nekiindul a fog, de még esze ágában sincs kibújni.
Ezért én András esetében is erre fognám.... :?

De amúgy meg mindegy, mert ez a fog arra jó, hogy rákenjen az ember mindent:

Sír? Biztos a foga!
Nyűglődik? Biztos a foga!
Megy a hasa? Biztos a foga!
Hőemelkedése van? Biztos a foga!

Ja, és egy Murphy törvénnyel még megörvendeztetlek benneteket...

Mikor c@rik (az amúgy napi egyet produkáló) gyerek 3* egy nap?
Amikor kifogyott a pelenkatároló betétje.... :lol:

ladmon
 
 


Héé, Zétivera, jó poén:

Énapa kollégájáék is szültek, csak tegnap este! :D

Na, most már tényleg lekoccolok innen!

ladmon
 
 


Millye!
Itt nézd meg a hintát....A Börsön van....

http://www.gullivertoys.hu/gullivertoys/faq.aspx

Hála hazajöttek a nagyok!! nem lesz sok időm....
nincs nagy kár,de dolgozni kell rajtuk 1 kicsit!!

Bocs,hogy nem reagálok vissza semmire...

Kép
zümis
 
 


ááááááááááááá.... Ladmon, csatlakozhatok?
4 óra után nem vagyok fáradt, elbürrögök az ágyamban, játszom az alvósrongyommal, röhögök anyára (aki regulázni próbál), de azértsemalszom!!!! :roll: (Amúgy leglább nem visít, és annyira édes, hogy nem is tudok rá haragudni... No de napirend???? :x)

Bogi: Már miért haragudnék? Ne viccelj! Te éppen kedves dolgokat írtál! :) Köszönöm!
A marcipán rudat is nagyon szeretem... :wink:

Héé, Barbi már szinte ül, Oli kimászik az ágyból, mi lesz itt???? :D
Huhh, jobb éjszakákat, szegényem! (Iszonyú meleg is volt. :? ) Bernadett legalább durmolt?

Almafaló Lénáról pedig tessék példát venni, Esztike! :wink:

Hétvégén semmi mozgás, most meg annyit írtok... :shock:

Julcsi

KépKép
julcsi-79
 
 


Sziasztok!

Ejnye-bejnye! Egyesek ilyentájt reggeliznek! Akkor mi nagyon frissek voltunk, mert már nyolckor az uszodában nyomtuk a babauszit. Szerencsére ma kevesen voltak, így jó hangulatban telt a foglalkozás. Az éjszaka Atinak is gondjai voltak az alvással, 10-kor megébredt és sírt. Valószínűleg a meleg miatt, szegénykémnek a homloka is gyöngyözött az izzadságtól.
Léna, egy kis zabagép, ahogy nyomja befelé a reszelt almát. Mi még csak pépesen eszünk barackot, de bizony néha ez is gondot okoz (fájlalja a pociját) :cry:

Minden fogacskákkal küszködőnek küldöm az együttérzésem! Ladmon, mi csak 3-4 napig szenvedtünk eggyel.

Crocus
Kép

Kép
crocus
 
 


Ja, és Amy, úúúúúúúúgy örülök!!!!! :D Így is maradjon! :)
Ha 6 körül adsz neki pépet, akkor 8-kor nem eszik? Én így próbálnám. És a tízórait sem hagynám ki szerintem... De a többieknek igazuk van, úgyis beszabályozza majd ő maga.

Julcsi

KépKép
julcsi-79
 
 


Zétivera, gratulálok Apa kollégájának a babához! Kisfiú kislány?
Barátnőm megtartja a babát, de nagyon rosszul viseli az új helyzetet, nem akart ilyen hamar babát! :roll:

Ladmon, Ti Apátok kollégájának is gratula! :D

Julcsi, sajnálom a hajnali kelést! :(
zsu83
 
 


zetibebi:ide nekem a kakaót!én általában későn reggelizek és nem nagyon ebédelek,inkább vacsizok apával kétszer!

ladmon:ez igen is nagy nyomor!neked is van függőséged,nem?

zsu:igen függő vagyok!létezik anonim kakaófüggő klub?mióta terhes lettem azóta függök!

millye:képet!!!!!!

zümis:hajrá alakítás!legalább jól érezték magukat?

. ujjjj9zjllénm nvklpőúű
áűék jhul..--

ezt üzeni Bazsika!
megyünk,etetés van!

ja,millye:én kptam a hintát,de olyan 1000forint körül lehet venni,de nem tom hol!

Kép
nilabali
 
 


Ja Zsu, nem, félreértettél, 4-kor ugyan fent volt Marci (de akkor kelt először! :)), szerencsére ötkor visszaaludt.
7-kor kelt végleg, és azt nem értettem, hogy 11-kor hogy nem fáradt még? :shock: Negyed 12-kor viszont kidőlt szerencsére. :)

21 hónap lesz a gyerekek között a barátnődnél?

Julcsi

KépKép
julcsi-79
 
 


látom pörögtök ezerrel...

hát mi 9kor reggeliztünk, kakaó nélkül én se élek( tegnap vettünk 800g-st :) )...kávé még nem volt...most kutyulok migyá. már eltüntettem a vasalnivalót( beraktam egy nagy szekrénybe a lógó ruhák alá az összeset, így olyan, mintha nem kéne vasalni :):):) ) porszívóztam, konyhába eltakarítottam a több hetes szemetet, a pultom ÜRES! VÉGRE VÉGRE! ( kb. 2 napig) ebéd kész, felmosás még vár, meg a teregetés... Vinci alszik, iszonyat volta za éjszaka, folyton felkelt, meg sírt, meg szomjas volt, dög melege volt, hatalmas dörgések, villámlások, és jégeső, most csak 27 fokk van idebenn :roll:
De legalább nem tűz a nap :)

Kajálás: én megpróbálok minnél több tápszert kiszorítani a normális kajákkal...már ebédre adom a főzeléket, és uzsira próbálok tejpépet, meg babajoghurtot.... így már csak reggel és este eszik tápit...de ma pl a kiflimből kuncsorgott, és élvezettel ette a falatokat :)
ténlyeg ti még a kezdő 1es tápszert adjátok a csemetének? vagy már 2est? nekem alig akarja enni, mer szerintem ízetlen neki, lehet próbálkozok a fincsibb, laktatóbb, nagyoknak valóval :) Bár ha nem eszi se gond, ahogy elnézem a méretetit, meg a hízásást...

mai menü: meggyleves, tejberizs. láccik, hogy Andris nincs itthon, csak édes hamik, semmi hús...(tegnap derelye volt...) Apa meg úgyis elvileg a melóhelyen ebédel.

Bébihinta: itt nálunk a vegatoysban 2500ft a műanyag, ami itthon van nekünk, szerintem drága! Ja, újat kell vennem, mert apa eltörte, és reped, szerintem nem biztonságos így....berakta a kisházba, és ráborult egy láda :( már régen vettem, kb. 6 éve.
De lehet van 100 ft-os boltban is, meg sima falusi játékboltban...bizti olcsóbb.
fa , gyerekkoromból van, de nem jó még ekkora bébinek, nem tartja rendesen oldalt, könnyen kipottyan.
saját álványs szobai babahinták szerintem feleslegesek, nagyon hamar kinövi a csemete, ajtófélfába, vagy ha van olyan hely, plafonba bele a kampó, és mehet a ráakasztós hinta :):) (vagy kinn kertben.)

Vincinek is kicsit hígabb lett a széklete...BIZTOS A FOGA! :lol:

lehet apa hugának is lesz baba!!! majd kiderül. Nem akar, de ez van, meg nagyon hülyén áll a gyerekekhez, de legalább megtudja mi a nevelés!!!!!!!!! :lol: :lol: én drukkolok, hogy legyen!

nah, lefoglalom picilányom, nagyon unatkozik....

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd
 
 


Sziasztok,

bocsi, hogy nem jelentkeztem sokáig. Továbbra sem javult a helyzet alvástéren. Tegnap vettem olyan almás pürét, ami Julcsiéknál bevált, ma kipróbáljuk. Muszáj, mert hiába 21 órakor dudára eszi magát tejcsivel Efe (1-2 óránként felsír mert forog álmában), de 4-4:30 körül korgó gyomorral és iszonyat ordítással ébreszti a családot :(.

Elképesztően ügyesek a gyerkőcök!!! :shock: :shock: :shock: :D Már alig várom, hogy mi is tudjuk olyanokat, mint Hanna, Barbi, Adri, Marci, Vince, Olik, Bencus fekvőtámaszozásától még mindig nem ocsudtam fel. Ilyet én még a mai napig sem tudok. :D És még sorolhatnám... :) Fantaszikus kis csemetéket nevelgetünk mindannyian! :)

Zsufi: szuper volt a kis fél éves összefoglaló, én is remélem, hogy még sokan követik majd a példádat! :)

És persze minden immáron fél éves minimanónak Sok Sok Sok Boldogságot!!! :)

Sajnálom a rossz éjszakákat, abból nekünk is van elég, együttérzés megvan. :(

Millye: gratula a nyereményhez. Én is úgy enném a fagyit ezekben a melegekben, de Efe pocakja nem bírja...

Ladmon: Esztike almaarca nekünk is megvolt, de 2-3 nap alatt kinőtük :D, és mostmár imádja szentem az almát. Ma barackkal keverve kapta (volna), na a pofavágás megint megvolt. :D Csak 2-3 kanállal küzdött le belőle, de úgy mintha meg akarnám mérgezni :), viszont a hatása megvolt, kijött egy hatalmas adag almapürés kaksi.

Zsuzsi:
Léna aztán szépen belecsapott az (lecsóba) almába. :lol: Én kanállal pohárból szoktam kezdeni, de általában kb. ilyen az etetés vége. :D

Légyszi légyszi valaki okos ossza meg velem, hogy hogyan lehet kiszedni a ruhákból az almafoltot! Nem megy. :(

És nálunk is már csak azok a játékok jönnek be amiket valahogy bütykölni lehet (hát ja, elektromérnök apa, műszerész, és repülőgépszerelő nagyapák, mit várjak... :lol: ). Ez messzemenőleg leszűkítette azon játékok körét, amiktől nem kap idegbajt (és így én sem). Van vagy 2-3. Venni akartam újat, de apa rámszólt és igaza van, mert pénteken indulunk Töröko-ba, és bizti várja majd Efét sok sok aji. :)
http://www.youtube.com/watch?v=XQtlywvhRyA

Kép
Kép
elif
 
 


fúúú csajok!kisütött a nap,már nyoma sincs a lehűlt levegőnek!az éjszakai eső úgy párolog,hogy meg kell halni!teregetni voltam az erkélyen,nincs oxigén...

a most született babákhoz sok boldogságot!

verus:nem is ossz módszer a vasalnivaló eldugása szem elől!én mindig megfogadom,hogy inkább többször kis adagot vasalok,de sosem jön össze,aztán több órán át görnyedek és vasalok,vasalok,vasalok.....

hétvégén megyünk(lekopogom)apával HVSkoncertre! 8) 8) 8)

Bazsi nem aludt valami nagyot,mert felébresztette a fűnyíró,ami elaltatta,jó mi????

Kép
nilabali
 
 


elif:de jó,hogy jöttél!Efe továbbra is tünemény!jó utat nektek!

fiam nagyon pipa mert a lába nemér bele a szájába,akárhogy is húzza!ti gyerkőcötök nem emelgeti a popóját és vigyorog édesen,hogy vegyél fel,anyu??!!!!!!!!!!

Kép
nilabali
 
 


HVS? Nem esik le mi az :oops: Úgy adnék kakaót, nekedadnám az egészet ha meglátogattok :wink:

Hinta: játékbolt, kb 1300 Ft. Már kettő kell :wink: vennünk kell mégegyet :)

Alma: nekem nem jött ki csak ha nyomban izibe kisúroltam vanish szappannal és be is áztattam. De mivel ritkán jött össze így Z ruhái abból a korból szinte mind foltosak.

Megvan a mászós videó! :D Rendes kamival vettem fel, remélem szebb lesz mint a másik kettő. Fel is nyomom mihelyst bubukál. :wink:

Vera
Kép
Kép
zetibebi
 
 


zetibebi:persze,hogy nem jön le,mert lemaradt egy betű:Heaven Street Seven!
kár,hogy ilyen messze laktok,elmennék a kakaóért,de a bolt közelebb van!de még oda sem mentem le,majd délután!fiam megint elaludt,remélem most többet alszik!
megyek újra teregetni!

mai menü:párizsi csirkemell,zöldséges rizs,leves?nemtom!talán krumpli leves

Kép
nilabali
 
 


almafolt: én sem tom teljesen kiszedni, én amway mosóporral mosok, azért elég jól kijön....pelusok foltosak...rucikra "vigyázok"
én több gyerek után sem vagyok az a bátor anyuka, hogy engedjem egyedül enni a csemetét, én etetek, és törölégetek, és szerencsére Vinci csapkod ugyan, de gyorsan letörlöm a kezét, így nem kerül ruhára...visszabukott kaja eddig kijött :):)

elif! szuper helyes efe a videón! annyira Vincés! Biztos azért is imádom nagyon! Tényleg mintha őt látnám :):)
És tök jó az a játék! Nekünk nincs olyan, de Vinci is mindent tekergetni akar...lehet be kéne szereznem, na meg a zenélős borzalmak...hát az kedvenc, csapkodja őkat, mint egy dobos :)
jó utat nektek! Mikor jöttök vissza???

hvs???

nap nálun is sütöget, de az előbb volt egy 5 perces zuhi :)
de jó hogy kinn hagytam a ruhákat :)

nila! én is mindig elhatározom hogy azonnal vasalok, amint leszedtem a rucikat a szárítóról, vagy legalább este, és akkor nem gyűlik össze...eddig nem sikerült :( Hát most megin egy 3-4 órás görnyedés vár rám...ülve nem tok vasalni, gartulálok annak, aki tud!

és, még nem ittam kávét, na majd most! Valaki?

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd
 
 


Zsu83, Nilabali képek :D

Kép

Kép

Kép

Nilabali a frászt hoztad rám..... nem tudtam mi az a nagy baj :shock: :D elfogyott a kakaó?

Ladmon hát ilyen sikításos sírást még nem hallottam tőle.... borzasztóan megijedtem :shock: lehet, hogy tényleg a foga.... :?: na igen mindent arra fogunk :D Na ná, hogy olyankor fogy el a pelenkatároló betétje..... Nos nálunk minden kakinál ez van:

Kép

Zümis köszi! megnézem! Örülök, hogy a nagyok hazaérkeztek! :D

Crocus hogy bírja a fiad a korán kelést amikor usziba mentek? :roll:

Julcsi-79 na igen a fiam is ma még csak 1 órát aludt.... :?

Lkverus tegnap a Müllerben néztem és 11000,- Ft volt... :shock: csdak tudnám, hogy egy car műanyaghintán mi kerül ennyibe... :evil:

Elif sajnálom a rossz éjszakákat! Milyen édesen játszik Efe ! :D mikor utaztok el? :roll:

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


[quote="nilabali"]
írta:
nilabaliez igen is nagy nyomor!neked is van függőséged,nem?


Igen, jelentem gyógyult tejbegríz függő vagyok....
Vagy most, hogy eszembe juttattad, főzök is... No, akkor mégsem gyógyult... :D

Hajrákoncert!!!


Elif
: hallod, igazad volt! Ma ette, mint az őrület! Apááám! :D
Efe nagyon ügyin játszik ám! Eszterem még csak a csapkodásig jutott.

ladmon
 
 


Jajmár Andrisod de édes! Hihetetlen, milyen nagyfiús! :D

ladmon
 
 


Millye van valami ötleted hogy töltsem fel a videókat jútúbra? A kamera mpg-t csinál, apa át szokta konvertálni avi-ra, de én azt nem tom hogy kell :oops: így meg húsz perc alatt tölti fel az 52 mb-es videót ami egyébként tán még két perc hosszú sincs. Olvasgattam a jútúb honlapját de nem megyek el rajta, ahogy Barni mondta mindig, "nem jön át" :oops: :lol:

Vera
Kép
Kép
zetibebi
 
 


Jaj de édes ez az Andris! Odavagyok ám érte :wink:

Ladmon csapkodás: ülünk a buszon, Oli játszik a rágókával, előhúztam a cumisüvegét mert elég melege volt, gondoltam iszik, mikor meglátta úgy vágta földhöz a rágót hogy aki mögöttem ült megijedt :D Ha már függőség...Oli cumisüveg-függő (pedig csak vizet kap :) )

Vera
Kép
Kép
zetibebi
 
 


Hú, jól rátok telepedtem :)
Fent van a kúszós-mászós, "mindegy hogy de előre haladós" videó :)
Tépek, Oli megint alszik, mostmár valamit csinálnom is kéne, ma még csak bambultam. :oops:

Ja Stellynek akartam még írni, hogy az a játék amit linkeltél Zéti első kedvenc játéka volt, egyszerűen imádta, bár rendeltetésszerűen sosem használta, mai napig sem :) Mostmár Oli is játszik vele, tetszik neki a színe. Szerintem nagyon jó választás :)

Vera
Kép
Kép
zetibebi
 
 


Hunornak boldog-boldog félszülinapot!

Mist, a lányok csudaszépek :) jó pihenést nektek!

Bencusnak gratulálok a kukucskáló fogacskához :D

Léna de aranyos, ahogy tolja az almát befelé :lol:

Ladmon, Adrinak is van saját PET palackja :lol: s nálunk is a féléves szülinap inkább jókor jön, mert a csörgőket már unja, és hogy ül, már lehet neki ilyen "komolyabb" játékot is adni.
Szegény sikítvasírós Esztike :( hehehe jó az almaevő arc :) kérdezek ám (nemsoká mi is csatlakozunk): Mikor adod neki? Szopi előtt/után, kettő között? Csak levét adsz neki, vagy egy kis husiját is?
Igen, megyünk szemészetre, szeptember 9-re kaptunk időpontot (egy hónapja kértem :shock:)

Barbi nagyon ügyi :D

Bogi, remélem, jól telik a napotok, itt egész normális idő van, remélem, ott is!

ZVera, de jól hangzik, hogy jó tágas otthonotok lesz! :) Zéti kiszlopálta az orrszívót? :shock: húúúúúú nem semmi :lol:
Tomiék is elmentek Flóra-születést ünnepelni szombaton: vasárnap reggel fél hétkor ért haza... mi Adrival már keltünk, úgyhogy ráfaragott, mert cipeltem magunkkal vásárolni, délután tudott csak lefeküdni aludni :lol: (apró bosszúcska :lol: nem szép dolog, de jólesett)
Nagyon várom a videót! (link lemaradt!) örülök, hogy szerinted jó játék, nagyon várom, hogy Adri mit szól majd hozzá :)

Gjéti, de ügyes Oli! :D

Nila, bojkottáld Balázsod vacsoráját, legközelebb kétszer is meggondolja a kakaód eltüntetését 8)
Jó koncertezést nektek :) (kicsit irigy)

Elif, Efe nagyon ügyesen játszik!!! :D :shock: (na pl Adri messze nem használja ilyen kifinomultan a kezeit)
Amit nem lehet bütykölni, attól bedühödik? :) aranyos lehet :) (már elsőre, gondolom, sokadikra már biztos nem) :)

András imádnivaló :D

KépKép

KépKép
stelly
 
 


http://www.youtube.com/watch?v=zFtENlR7 ... re=channel

Ez olyasmi mint amit Barbi kb egy hónapja produkált, csak annak a lassított, kényelmes férfias változata :D
Hát én hiába próbálnám buli után apát bármire is befogni csak szívnék vele mert morcoskodna meg fájna a feje meg satöbbi, mindenkinek jobb ha alszik olyankor és nincs forgalomban :? szerencsére ritkán fordul elő, bár fog mégegy munkatárs-bébi születni a napokban, augusztus végén meg koncert lesz... de sebaj, szilveszterig csitt :wink:

Vera
Kép
Kép
zetibebi
 
 


Ladmon köszi! :D A tejbegrízt én is szeretem :D ma van a nagy nap... délután palacsintát sütünk... nos ha nem jönnék akkor katasztrófa történt megint... csak azért írom, mert te tartod fejben az eseményeket és ha valaki is keresne akkor tudd, hogy miért nem jövök :lol:

Zetibebi Köszi! :D Valószínű van hozzá programotok azzal szokta a férjed átkonvertálni... nézd meg a gépeden, hogy van-e olyan program pl hogy Mpeg to Avi a startmenüben. Vagy videó convertel na ha megtalálod a programot akkor csak meg kell nyitni az átalakítani kívánt videót és ki kell jelölni, hogy milyen formátumba akarod átkonvertálni és elmented és kész is van . Remélem sikerül, ha mégsem akkor szólj! :D

Stelly köszi! :D Én is azon agyalok, hogy milyen értelmes játékot tudnék venni amikor a fiam fél éves lesz... de ötletem sincs... a hinta jó lenne... de csak kint tudnánk használni.... :? meg olyan kellene ami fejleszti is ... :roll:

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Zetibebi nagyon ügyes Oli! :D látom ő is telefonfüggő :lol: Mi is mászunk meg négykézlábazunk pár napja :D

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Oli nagyon ügyes :) Adri nevetett a videóra, kivételesen engedtem neki, hogy lesse a monitort :)

Julcsi, mikor jöttök a pépevő szépségeddel? :)

András is ügyi :) "pár napja", és nem is dicsekszel? ejej :)

KépKép

KépKép
stelly
 
 


Millye: Andris csodahelyes, főleg az első képen, kis szívtipró! :) Péntek dél körül megy a gép, aztán lesz 4 óránk az isztanbuli reptéren, hurrá... és tovább másik géppel Kayseribe.

Verus: Ahogy Andrisodat nézegetem, szerintem párom kiskorában eléggé hasonlított rá, talán ez a kulcsa a manók hasonlóságának. :) 28-án jövünk vissza, akkor már mi is elmúlunk fél évesek. Nagyon várom, anyóst meg sógornőt be akarom fogni babázni, hátha tudok kicsit pihenni. :roll:

Zetibebi: hohó nekem is olyan telcsim van, na majd bevetem, hátha Efe is elindul utána. :D

Stelly: bizony, és ahogy írtad, sokadszorra már nem vicces, amin nincs mit csinálni azt csak 5 másodpercig képes szakérteni. És már nem dugdossa a cuccokat a szájába, csak amit esetleg még nem látott. Olyan poén, ok, könyvben olvastam hogy így lesz, de olyan érdekes látni. Először nézegeti, forgatja, rázza, adogatja egyik kezéből a másikba, megkóstolja, és ha nem bütykölhető, akkor bedühödik. :roll: Hát mi erre gyúrtunk... Nem baj, mire Adri szalad mi megszereljük a számítógépet persz csak fekve. :lol:

Most miért jó kizárólag az ölemben, tocsakos fejjel aludni, mikor én is fáradt vagyok ám, és takarítanom meg főznöm is kéne? :(

Kép
Kép
elif
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?