látom pörögtök ezerrel...
hát mi 9kor reggeliztünk, kakaó nélkül én se élek( tegnap vettünk 800g-st
)...kávé még nem volt...most kutyulok migyá. már eltüntettem a vasalnivalót( beraktam egy nagy szekrénybe a lógó ruhák alá az összeset, így olyan, mintha nem kéne vasalni
:):) ) porszívóztam, konyhába eltakarítottam a több hetes szemetet, a pultom ÜRES! VÉGRE VÉGRE! ( kb. 2 napig) ebéd kész, felmosás még vár, meg a teregetés... Vinci alszik, iszonyat volta za éjszaka, folyton felkelt, meg sírt, meg szomjas volt, dög melege volt, hatalmas dörgések, villámlások, és jégeső, most csak 27 fokk van idebenn
De legalább nem tűz a nap
Kajálás: én megpróbálok minnél több tápszert kiszorítani a normális kajákkal...már ebédre adom a főzeléket, és uzsira próbálok tejpépet, meg babajoghurtot.... így már csak reggel és este eszik tápit...de ma pl a kiflimből kuncsorgott, és élvezettel ette a falatokat
ténlyeg ti még a kezdő 1es tápszert adjátok a csemetének? vagy már 2est? nekem alig akarja enni, mer szerintem ízetlen neki, lehet próbálkozok a fincsibb, laktatóbb, nagyoknak valóval
Bár ha nem eszi se gond, ahogy elnézem a méretetit, meg a hízásást...
mai menü: meggyleves, tejberizs. láccik, hogy Andris nincs itthon, csak édes hamik, semmi hús...(tegnap derelye volt...) Apa meg úgyis elvileg a melóhelyen ebédel.
Bébihinta: itt nálunk a vegatoysban 2500ft a műanyag, ami itthon van nekünk, szerintem drága! Ja, újat kell vennem, mert apa eltörte, és reped, szerintem nem biztonságos így....berakta a kisházba, és ráborult egy láda
már régen vettem, kb. 6 éve.
De lehet van 100 ft-os boltban is, meg sima falusi játékboltban...bizti olcsóbb.
fa , gyerekkoromból van, de nem jó még ekkora bébinek, nem tartja rendesen oldalt, könnyen kipottyan.
saját álványs szobai babahinták szerintem feleslegesek, nagyon hamar kinövi a csemete, ajtófélfába, vagy ha van olyan hely, plafonba bele a kampó, és mehet a ráakasztós hinta
:) (vagy kinn kertben.)
Vincinek is kicsit hígabb lett a széklete...BIZTOS A FOGA!
lehet apa hugának is lesz baba!!! majd kiderül. Nem akar, de ez van, meg nagyon hülyén áll a gyerekekhez, de legalább megtudja mi a nevelés!!!!!!!!!
én drukkolok, hogy legyen!
nah, lefoglalom picilányom, nagyon unatkozik....