Boruska: Nagyon szép nagy a babád. A miénk is hasonlóan nézett ki. Név ötleteim még csak nekem vannak, apa majd akkor akar nyilatkozni, ha már tudjuk a nemét.
Ktc: Nekem a múlt héten csütörtökön nem sikerült levenni időben a vért és nem ajánlotta fel a pénteket. Most csütörtökre hívott vissza. Nekem Szabó György a dokim.
Zarja: Havonta 1x kell mennem dokihoz.
Én is szoktam mostanában rosszul lenni, de szerintem nálam a diéta a ludas a dologban. Kevés ch-t eszek, majd ha már mérem a cukrom, akkor megnézem.
Ananácska: Ez szörnyű lehet, hogy ilyen közvetlen kollégáknál jön elő ez a betegség.
Lara: Én is úgy tudom, hogy a kutyák nem terjesztik. De a nyers hússal és a mosatlan gyümölccsel vigyázni kell.
Kakti: A meddőségiben szűrik az első vérvételkor. Azon a papírodon lesz valahol a rubeola és a bárányhimlő környékén.
Zuzmooo: Üdv a csapatban.
Zsizell: Az én védőnénim ilyen.
Első méréskor én is 72,5 voltam, de én csak 156 cm vagyok hozzá. A mostanin már csak 70. Ló és bálna keresztezése? Viziló?
A nemével kapcsolatban ne éld bele magad egyik nembe sem, mert a másik fórumban van most egy csajszi, aki nagyon lányt akart és csak a 25. héten derült ki, hogy fiú. Most meg igazi lelkiismeret furdalása van. Szóval legyen egy favorit nem, de a másikra is fel kell készülni agyilag és lelkileg.
Bellerreni: Nekem teljesen elmúltak a pattanásaim. A kolléganőim meg is szokták jegyezni, hogy nagyon szép az arcom mióta babát várok. És teljesen ki vagyok simulva.
Csuppancs: Nekem is a verseny súlyom az 56 kiló volt és én is megelégedtem volna már 65-tel. De voltam 78 is.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vicky79 2009.08.04 12:48-kor.