Új privát üzeneted érkezett!

van ám!! ha kiccsaj akkor Zsuzsa Klaudia, ha fiú jelenleg a Norbert a menő... A kiccsaj név tuti, mert a férjemnek sajnos a szülei meghaltak évekkel ezelőtt, és az anyukája Zsuzsa volt, és az ő emlékére szeretné, ha a kislány is az legyen...Lehet erre nemet mondani?

Edit

Kép
ézsóné

Edit, a Zsuzska aranyos név szerintem amúgy is, és most nem is túl elterjedt, mint volt mondjuk az én gyerekkoromban - jól jár vele

boruska

zarja: azért a tündértől messze van :lol:

Én már azt hiszem írtam a neveket, de akkor most mégegyszer: ha lány,akkor Dorka vagy/és Bíborka, ha fiú, akkor Noel.

Kép
zsizell

A párommal nekem is szerencsém van, nem szokott kritizálni súlyügyileg. Egy kis cicinövekedés meg sosincs ellenére, én ráadásul egyből oda hízom. :)

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Boruska, Ti már tudjátok a nemét?
Nálunk akkora hatalmas viták vannak a neveket illetően, hogy majd inkább a nem kiderülése után vágok bele újra. Akkor már csak eggyel kell megküzdenünk apával.

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

csuppancs, én is így voltam, de most megrebbentette a doki, hogy első ránézésre fiú :)

ha mégis lány, akkor folytatódika csörte :)

boruska

De jó, és már ennyi idősen látta? Akkor lehet hogy már nekem is mondhatnak valamit pénteken? Napra egyidősek vagyunk. :)

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

csak nagyon halkan mondta, hogy lehet, hogy a lába közt a kukac lesz :) de még közel sem biztos, még lehet belőle lány is
azt is csak azért, mert én kérdeztem, hogy nem lehet-e már véletlenül látni :)

boruska

Én még húznám az időt, hogy megtudjam fiú lesz e vagy lány, mert én annyira lányt szeretnék, hogy ha nem az lesz, akkor végem. Attól meg lelkifurim lesz...

Kép
zsizell

zsizel egyetértek...én is kislányt szeretnék elsőre... :oops: :oops:

Edit

Kép
ézsóné

Zsizell, én is így vagyok, de én pont ezért szeretném megtudni a nemét mielőbb, hogy rákészüljek. A lehető legkevesebb ideig szeretném másnak várni, mint amilyen nemű. Bár megmondom őszintén, egyelőre a kukacos megrémít, mert ugye nekem abból van már egy példányom. :)

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Vagy jobb lenne húzni az időt? Nem is tudom. :P

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Csajok! Abba gondoljatok bele, hogy ha kislány lesz és hisztis lesz akkor mi van... Mert ha olyan lányom lenne mint amilyen én voltam lehet, hogy felkötném magam :lol: Én inkább fiú párti vagyok, de végülis mindegy. Csak a fiú névvel nem vagyok kibékülve... :evil: Az apja azt szertné, ha Zsolt lenne, de én szeretnék neki különlegesebb nevet. Ha lány lesz Lara lesz :lol:

Reni

bellerreni
Eger

bellerreni: én egy igazi elkényeztetett hisztis apuci hercegnője kislányt szeretnék! :wink: na, ha ennyire nem is, de engem nem rémít meg a hiszti. Annyi kisfiú van a családban, de nem olvadok úgy el tőlük, mint egy bájos fidres fodros, foncsikos kislánytól, amilyen majd az enyém lesz, és sejpítve mondja majd a nevét, hogy : Dojka Bíbojka :D

Kép
zsizell

Én nem igazán szeretem magát a rózsaszínt sem és ezért kicsit tatok a kislánytól, meg attól, hogy majd ha már akaratos lesz rózsaszínbe kell öltöztetni, de azért nem ajándékozzuk el ha az lesz sem :lol: :lol: :lol: :wink:

bellerreni
Eger

Én sem félek a hisztitől. Amúgy meg a fiúkba is szorult akarat meg makacsság ami szintén nem piskóta. :twisted:

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Sziasztok,
Képzeljétek, nincs letiltva a babanet... úgyhogy tudok írkálni bentről is, bár óvatosan....
Hát a gatya rám sem jön már fel, elő kellett vennem ma reggelre a fogyókúrázás előtti nadrágomat, mert tegnap a másikba jöttem dolgozni, de iszonyatosan nyomott... félórákat voltam a budin, hogy kiengedhessem a pocakomat... iszonyatosan kényelmetlen volt... úgyhogy mára dagigatyi került felvételre... :)
A neveken már mi is gondolkodtunk, de egyedül a lánynéveben sikerült megegyezni... ár Feri még Ludmillának hívja, de mondtam neki, hogy ne tegye, mert megsértődik... Amúgy Kitti lesz. Fiúnál még nem sikerült közös nevezőre jutni.
Amúgy én is magacsony tipus vagyok 166-168 cm sosem tudom mennyi, mert az egyik lábam rövidebb, mint a másik 1,5 cm-el (nem látszik járásnál meg ilyenek), úgyhogy ha kérdezik milyen magas vagyok, csak annyit mondok, hogy attól függ, melyik lábamra állok... :D Amúgy az arany középutat 167-et szoktam mondani.
Amúgy a párom világ életében a szőke egyeneshajú és kismellű nőket szerette... háááááát barna göndör hajam van, és D-E kosaram... ezt dobta a gép... mégis együtt vagyunk.
Barbi

Barbi

KépKép
hbarbi80

Ja hiszti... hát nekem sem hisztiért a szomszédba menni, de ez normális... Legalábbis én ezzel nyugtatom magam... :)

Barbi

KépKép
hbarbi80

Húúúúúúúú Lányok!

10 hetesen még bármi lehet egy babából. Vagyis bármi nem, de még nem igazán látható. :)
Nálunk még megy a vacillálás a nevekkel. Nálam lánynévnek a Lili Laura a favorit, és első névnek tuti, hogy Lili lesz, ha lány lesz (ezt már akkor megbeszéltük, mikor még személyesen nem is ismertük egymást). A második név még képlékeny. Ha a tesó is lány lesz, akkor Réka Regina vagy Bodza Bianka várható. Fiú esetén: Bence Barnabás és Máté Marcell egyelőre a két jelölt, de még bővülhet.
Van egy táblázatom, amiben benne van az összes anyakönyvezhető név. Mellette egy Anya és egy Apa oszlop. Mindketten 1-essel jelöltük, amelyik tetszik, a végén meg csak ki kellett szűrni azokat, amelyek 2 szavazatot kaptak. Innen már könnyebb volt választani. Ha esetleg kell vkinek a táblázat, szívesen elküldöm e-mailben.

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Húúú, Kakti, megkaphatnám azt a táblázatot? Hatalmas segítség lenne. Ti mindenképpen 2 nevet akartok? A Lili még nálam is esélyes, bár nagyon sokáig Rebeka volt a befutó. De most már tetszik a Dorka is, meg a Léna. A Kittit sajnos a -ki-re végződő vezetéknevünk miatt mókás lenne adnunk, úgyhogy az kiesik. Fiúból talán Ábel.
Amúgy meg mindjárt 11 hetes az a baba, úgyhogy lassan mutogassa csak meg a lába közit. :wink: :P

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Boruska: Nagyon szép nagy a babád. A miénk is hasonlóan nézett ki. Név ötleteim még csak nekem vannak, apa majd akkor akar nyilatkozni, ha már tudjuk a nemét.

Ktc: Nekem a múlt héten csütörtökön nem sikerült levenni időben a vért és nem ajánlotta fel a pénteket. Most csütörtökre hívott vissza. Nekem Szabó György a dokim.

Zarja: Havonta 1x kell mennem dokihoz.

Én is szoktam mostanában rosszul lenni, de szerintem nálam a diéta a ludas a dologban. Kevés ch-t eszek, majd ha már mérem a cukrom, akkor megnézem.

Ananácska: Ez szörnyű lehet, hogy ilyen közvetlen kollégáknál jön elő ez a betegség.

Lara: Én is úgy tudom, hogy a kutyák nem terjesztik. De a nyers hússal és a mosatlan gyümölccsel vigyázni kell.

Kakti: A meddőségiben szűrik az első vérvételkor. Azon a papírodon lesz valahol a rubeola és a bárányhimlő környékén.

Zuzmooo: Üdv a csapatban.

Zsizell: Az én védőnénim ilyen. :) Első méréskor én is 72,5 voltam, de én csak 156 cm vagyok hozzá. A mostanin már csak 70. Ló és bálna keresztezése? Viziló? :) A nemével kapcsolatban ne éld bele magad egyik nembe sem, mert a másik fórumban van most egy csajszi, aki nagyon lányt akart és csak a 25. héten derült ki, hogy fiú. Most meg igazi lelkiismeret furdalása van. Szóval legyen egy favorit nem, de a másikra is fel kell készülni agyilag és lelkileg.

Bellerreni: Nekem teljesen elmúltak a pattanásaim. A kolléganőim meg is szokták jegyezni, hogy nagyon szép az arcom mióta babát várok. És teljesen ki vagyok simulva.

Csuppancs: Nekem is a verseny súlyom az 56 kiló volt és én is megelégedtem volna már 65-tel. De voltam 78 is.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vicky79 2009.08.04 12:48-kor.
vicky79
Budapest III. kerület

Csuppancs:

add meg az e-mail címed és küldöm! :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Kakti! nekem is van valami hasonló táblázatom. Éppen tegnap töltöttem le a tyúkanyó.hu ról. Még ezután kezdünk neki átnézni, de azért köszönöm. :lol:

Reni

bellerreni
Eger

Sziasztok!
Hogy mindenki jobban erezze magat, en vagyok a legalacsonyabb... En csak 160 cm vagyok, de mar 51kg(48-bol). De ma is sutottem nagyon finom pizzat mindenfele foldi joval megrakva, amirol 10 kg pluszz miatt se mondtam volna le... :oops:
Nalunk a lany nevet en valasztottam: Abigel, a fiunevet parom: Csanad- eredetileg Vajk volt, de a szomszedom beelozott, es ha majd kiabalok neki, csak ne a szomszed kolke szaladjon hozzam!
Hiszti...hat, en ahhoz tul lusta vagyok. Ha valami nem tetszik, arra sincs kedvem, hogy kinyissam a szam, es ezen a terhesseg sem valtosztatott semmit. A magatartasomban csak ez afeszekrako oszton jott be ujnak, egyfolytaban fozok- amit eddig egyaltalan nem csinaltam-, takaritok, surgok,forgok, meg ha egy helyben is... :P
geri79

Vicky. Azt szokták mondani az öregek, hogy a kislány megcsúnyitja a kismamát a kisfiú megszépíti :wink:

bellerreni
Eger

Megnézem, az milyen. :)
Az én táblázatomban mindenre rá lehet szűrni. :)
Kékek a fiúnevek, pirosak a lánynevek. És tényleg a legfrissebb MTA által kiadott lista szerint készült! :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

kakti: Én is elkérhetem a táblát? A mail-nál megtalálod a címe. Köszi.

bellerreni: Akkor lehet hogy fiam lesz. Anyód meg fog ölni. :)
vicky79
Budapest III. kerület

Hát ha a lányok megcsúnyítják az anyukát, nekem tuti lányom lesz...
Olyan csúnya az arcbőröm és a mellkasom, hogy az valami borzalom. Kis vörös foltok vannak rajta, mintha be lenne gyulladva... soha nem volt sem pattanásom, sem hasonlóm... nekem ez nagyon furi, és nem is tetszik... :(
Valszeg veszek ma valami körömvirágkrémet, hátha használ... valami tipp valakinek???
Barbi

Barbi

KépKép
hbarbi80

Képzeljétek csajok mi történt! A volt főnököm most hívott, hogy hallotta, hogy kisbabát várok és szeretne gratulálni hozzá... Lassan két éve nem dolgozom nála. Imádtam az öreget :lol: és most mégjobban imádom. Nagyon jól esett :lol: Én is elég sz.rul nézek ki úgyhogy gyanús a lány nálunk is, meg még riszálta is a kis fenekét az Uh-n :lol: Azt mondták, hogy elmúlik majd a pattanásosodás és stb, és azt is mondták, hogy nem szabad használni rá semmit mert a kismama teste furcsa reakciókat produkálhat. Türelem :?

Reni

bellerreni
Eger

Geri79: el kell keserítselek, minimalista versenyben én nyerek. 156 m jutott ide. Bezzeg a tesóm. Túléri a 2 métert és a 120 kilót. Mindig azt mondtam, a tesóba fektettek anyagot, meg energiát, rám már semmi se jutott.

Bár azért súlyban most ütöm a 60-at. De a fehér bálna incidens után eldöntöttem, hogy a szülés után akármi történjék visszafogyok a versenysúlyra (52 kg). és p*nyi miniszoknyában fogom riszálni magam. Uff, megmondtam.

zarja

a pattanásokra a következőt használom, a nődokim engedélyével: nivea oxygen pover arctisztitó zselé, vagy gél , vagy mifene, és körömvirág krémmel kenem be a ragyákat, az lehuzza a gyulladást valamennyire...ezekkel egészen jól sikerül kordában tartani a m,oscok ragyákat, aképemen legalábbis...a hátmara valami durvább kéne :? :? :shock: :shock: kénsav? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Edit

Kép
ézsóné

Sziasztok!

Hiszti - nálam Borival csapódik le, sokszor fáradtság miatt. Szegényt sajnálom ilyenkor, igyekszem hamar lehiggadni, s jól megszeretgetni bocsánatkérésként.

Toxo: úgy tudom, az állati ürülék az egyik legfőbb forrás, úgyhogy cipőtalpakat ne mossatok, almot ne ti cseréljetek. Nekem mindkettő negatív, ami azért furcsa, mert amíg otthon laktam szüleimmel, legalább 20 macskám olt, igaz, falunk éltünk, az ürülékükkel nem kerültem kapcsolatba. A kutyánk után viszont gyakorta kellett piszkot takarítani az udvarban (lapáttal...).

Magasság: Vickyvel mi visszük a pálmát, én is 156 cm vagyok. És hozzá 49 kilóval kezdtem, most 50 vagyok. Amikor felkerültem főikolára, akartam vért adni, de elhajtottak, mert csak 42 kiló voltam... Borival 50 kilóval estem teherbe, 3-at le is adtam rögtön (pedig nem voltam még csak rosszul sem), s a végére 51 kiló voltam. Az az 1 plusz kiló volt Bori.
Férjem nekem szokta mondani, hogy vörös, rövid hajjal ismert meg (annó 10 éve). Ebből annyi igaz, hogy előtte lett vége egy 2 éves kapcsolatomnak, levágattam a hajam fülig érőre, s bemostam gesztenye árnyalatra.

Zuzmooo, üdv. közöttünk!

Zsizell: priviben megadom a tel. számom. Nekem korlátozottak a lehetőségeim, szerintem Borit legkorábban 9-re vihetem az óvónőjéhez, ez pedig azt jelenti, hogy fél 11-nél előbb nem érek oda. Azért parázok, hogy akkor van-e még UH. Addig még beszélek az óvónővel, hogy a családja mennyire rugalmas így nyáridőben...

Most mennem kell altatni, én is pihenek legalább kicsit (10 perc max. fél óra alvás, de az nagyon kell), ha nem tudnék Borival pihenni, na, akkor én is nagyon hisztis lennék egész délután. Pedig ma délutánra kimenőm van, 2 kórustársnőmmel elmegyünk beülni valahová dumcsizni.
ktc

Sziasztok!

Hiszti - nálam Borival csapódik le, sokszor fáradtság miatt. Szegényt sajnálom ilyenkor, igyekszem hamar lehiggadni, s jól megszeretgetni bocsánatkérésként.

Toxo: úgy tudom, az állati ürülék az egyik legfőbb forrás, úgyhogy cipőtalpakat ne mossatok, almot ne ti cseréljetek. Nekem mindkettő negatív, ami azért furcsa, mert amíg otthon laktam szüleimmel, legalább 20 macskám olt, igaz, falunk éltünk, az ürülékükkel nem kerültem kapcsolatba. A kutyánk után viszont gyakorta kellett piszkot takarítani az udvarban (lapáttal...).

Magasság: Vickyvel mi visszük a pálmát, én is 156 cm vagyok. És hozzá 49 kilóval kezdtem, most 50 vagyok. Amikor felkerültem főikolára, akartam vért adni, de elhajtottak, mert csak 42 kiló voltam... Borival 50 kilóval estem teherbe, 3-at le is adtam rögtön (pedig nem voltam még csak rosszul sem), s a végére 51 kiló voltam. Az az 1 plusz kiló volt Bori.
Férjem nekem szokta mondani, hogy vörös, rövid hajjal ismert meg (annó 10 éve). Ebből annyi igaz, hogy előtte lett vége egy 2 éves kapcsolatomnak, levágattam a hajam fülig érőre, s bemostam gesztenye árnyalatra.

Zuzmooo, üdv. közöttünk!

Zsizell: priviben megadom a tel. számom. Nekem korlátozottak a lehetőségeim, szerintem Borit legkorábban 9-re vihetem az óvónőjéhez, ez pedig azt jelenti, hogy fél 11-nél előbb nem érek oda. Azért parázok, hogy akkor van-e még UH. Addig még beszélek az óvónővel, hogy a családja mennyire rugalmas így nyáridőben...

Most mennem kell altatni, én is pihenek legalább kicsit (10 perc max. fél óra alvás, de az nagyon kell), ha nem tudnék Borival pihenni, na, akkor én is nagyon hisztis lennék egész délután. Pedig ma délutánra kimenőm van, 2 kórustársnőmmel elmegyünk beülni valahová dumcsizni.
ktc

ktc: én úgy tudom, hogy fél 8-tól fél 11-ig van. Legalábbis nekem ezt írta fel a doki a papírra. Én is küldöm a számom priviben. Kórustársnő??

Ha a csúnyaságon múlik, akkor nekem is lányom lesz :lol:

Kép
zsizell

Na jól összevesztem anyámmal. Hazacuccoltam gyerekkel, bőröndökkel együtt! :twisted: Nem tudunk mi már együtt élni! :lol: :lol:

Enyémférj egyáltalán nem tolerál semmiféle súlygyarapodást. Neki maximum 55kg-san felelek meg. Afölött kezdődik a piszkálódás. De persze szeret. Csak azért megemlíti, hogy akkor tetszettem neki, amikor vékony voltam. :evil: Bezzeg ő! Kis Buddha bele van, de nekem dirigál!

Nevek: nálunk a fiúnév kritikus. Egyetlen kompromisszum maradt, a Márk. Nekem sokkal jobban tetszenek a mai divatos nevek, de belátom, hogy nem szeretném, hogy minden gyereket így hívjanak a játszótéren. Így az első 10 kapásból kiesik!
Lánynév pedig a Noémi Lilla lenne.
Nekem a Lilla nagyon tetszik, de 3 Lilla van az ismerősök között és 5 Lili. Szóval ez nem jöhet szóba.
Utónév statisztika 2008.
Vendég

a Toxo-t nyers hústól is el lehet kapni, úgyhogy a jó kis tatárral is vigyázni kell, pedig imádom... piritósssal... hm...
Na mindegy, majd jövőre.
Egyébként gyerekkoromban nálunk is rengeteg macska kutya volt és van most is a szüleimnél, de nekem is negatív negatív lett 2 éve, a nostanit még nem csináltattam meg... majd csüt reggel megyek vérvételre a körzetimhez.
Ja holnap reggel akartam bemenni a védőnőhöz, de kiertült, hogy holnaptól 27-ig szabin van, így 27-én megyek csak hozzá.
Addig gyorsan bediktálta, hogy csináltassak egy teljes vér és vizelet vizsgálatot, úgyhogy a körzetimmel megbeszéltem, és csüt reggel megyek csapolásra.

Nóri, hogy-hogy hazacuccoltál, ennyire gáz a helyzet? Bár anyámmal már én sem nagyon tudnék együtt lakni... Pedig imádom.

Barbi

Barbi

KépKép
hbarbi80

Lányok, segítsetek már ezzel a védőnő dologgal - hogyan kell oda 'bejelentkezni', és honnan tudom, hogy kihez kell? És mit kell ott csinálni? nekem ez az egész kimaradt.
És a kiskönyv? még olyanom sincs

A körzeti dokit eddig kihagytam, ő kell ezekhez?

Köszi

b

boruska

Hú Barbi, kár volt a tatárt megemlítened. Csurog a nyálam, és még hús is van hozzá otthon, de tudom hogy most nem lehet.

Boruska, nekem egyszerű volt, a faluban egy védőnéni van. Felhívtam, vittem hozzá a nődoki által kiállított papírt (de állítólag elég egy pozitív teszt is, bár erre nem vállalok garanciát) és megcsinálta a kiskönyvet. Hol laksz? Városban? Akkor a háziorvosi rendelőben biztosan tudnak elérhetőséget adni hozzá.

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Ja, csak felveszi az adataidat. Súlyt és vérnyomást mér, kikérdez fertőző betegségekről, családban előforduló betegségekről (cukorbetegség, magas vérnyomás). Első mensi, utsó mensi, hasonlók.

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

X. kerületben lakom, és most rákerestem ezzel, de semmi használhatót nem találok a neten - más kerületekben simán találtam, de hát kőbánya :)

marad a körzeti dokinéni, csak ő meg szabin van...

boruska

Nem tudsz rákeresni a neten, vagy fórumon, hogy X. kerületi kismamák, vagy valami hasonló?

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Boruska! Próbáld meg a Kőbányai Családsegítő Szolgálatot. Ott van két védőnő ha jól láttam, meg vannak ott elérhetőségek is.

http://www.hazipatika.com/services/cimtar?id=25

Vagy ezen a linken is nagyon sok védőnő van, hátha...

Nem vagyok pesti úgyhogy csak okoskodom :lol: :lol: :lol:

Reni

bellerreni
Eger

kreatívabbak vagytok, mint én :)
köszi a tippeket, megnézem

boruska

A nevekről nem írtam: lány Emőke, fiú Előd. Már egy ideje ezek vannak, de persze lehet, hogy februárig változnak.

Nóri, sajnálom az összeveszést. Mi 18 éves korom óta külön lakunk, persze, szeretem a szüleim - távolról. Jellemzi kapcsolatunkat, hogy 200 km-es távolságot egyikünk sem tesz meg, húsvétkor voltak itt utoljára, múlt vasárnapot lemondták. Úgy volt, hogy a nyáron Borival megyek 1 hétre, de be kellett látnom, hogy nem olyanok a körülmények, hogy megtegyük. Nem vesznek komolyan, nem veszik figyelembe az unokájuk érdekeit, az enyémeket sem, anyum nagy dohányos, arról fél órára sem mondana le. Takarítás náluk katasztrófa,Bori pedig sokat játszik, fetreng a földön. Tudják, hogy év végén el kell hagyniuk a házat (3 szobás, már csak 2-en vannak benne, miután mi kirepültünk), emiatt nem törődnek az állapotával. Szóval megértelek és nagyon sajnálom!
ktc

Nekem tök nagy szerencsém van a szüleimmel - nagyon normálisak és nagyon segítőkészek, de nem telepednek rám.
Első babásként nagyon számítok az anyukám segítségére az első hónapokban, meg később, ha vigyázni kell a babára - ez azért is könnyű, mert közel lakik - de azért papucsban nem tud átjönni - ideális távolság :)
Inkább azon aggódom, hogy még elég jó bőrben és egészségben legyen ő és apu is, hogy még tudjanak aktívan unokázni. Nagy lázban van mind a kettő - ez az anyósomékról nem mondható el, de nem lehet minden tökéletes :oops:

boruska

Sziasztok!

Üdv köztünk Zuzmooo

Csatlakozom a hisztizők csapatához :D Nálam teljesen váratlanul jön, sokszor olyan dolgokon amik azelőtt nem is foglalkozattak.

Én is pattanásos vagyok. Sajnos nekem a hajam is lekezdett hullani...

Súly: apa szerint szépen kerekedik a fejem és a pocim, de ő így is imád

A baba nemét szerintem csak a 18-20 hét körül látják a dokik és akkor sem mondják 100%-ra

Név: pont tegnap jutottunk döntésre, ha fiú Zsolt András, ha lány Szilvia Vivien

Toxo: nekem sem nézték eddig, sőt nem emlékszem, h az elöző terhességeknél nézték-e. Pedig nekem is vannak kutyáim és mindent én végzek körülőttük (etetés,takarítás, nyírás, szülés levezetés stb)

Kép
csipike09

Ez aranyos "papucsban nem tud átjönni". Az enyém igen. :)

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

csuppancs, ha jóban vagytok, az se baj :)

boruska

Én örülnék, ha anyám akár papucsban is át tudna jönni. Nagyon jóban vagyunk. De sajna apám közelebb lakik.
De ha a kis Porontyunk megérkezik, azt hiszem, anyukám egy-két hétre tuti hozzánk költözik. :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Na, egy nap két laptető! Itt van jelentése?

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?