Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt!

Ma én is rosszul érzem magam. Nem tudom mitől lehet, de egyik nap jobb másik nap rosszabb... Ma nagyon oda vagyok :cry:

Hisztizni én is szoktam. Legutóbb tesómék fényképeztek le és amikor megláttam magam... Uhh... És még el akarták küldeni unokatesóméknak is a képet, hogy ilyen a kis pocakom... Gondolhatjátok hogy kiakadtam... Úgy nézek ki mint valami cet... :oops: A romantikus filmekről ne is beszéljünk... Mindig azt mondom Zsoltinak miután elpityeredtem magam, hogy ez a film nem terheseknek való... :D

További szép napot

Reni

bellerreni
Eger

Hiszti: én is tudok olyat, ráadásul közben is tudom, hogy na most hisztizek...ez szörnyű!!! :lol: :lol:

Kép
Kép
ronci

Reni: én nem csak a filmeken...ma reggel, ugye miközben fenemód hisztiztem :oops: az uram,a ki szintén Zsolti, megkérdezte, hogy akkor maradsz itthon, nem jössz dolgozni???? Mondom nem. Aszongya, akkor viszlát, én elmentem. Erre én elbőgtem magam, hogy képes ilyen lelki válság közepén itt hagyni :cry: :cry: Erre ő: gondoltam ez hátha kizökkent, és össze kapod magad, és elindulhatunk végre :roll: :roll:

Edit

Kép
ézsóné

Edit: a hiszti teljesen terhestünet. Most engem viszonylag elkerül, csak nagyon ritkán van, de majd jön idővel, nem aggódom.
Nálam Kristóffal az öltözéses hiszti ilyenkor már javában tartott, mert akkor már volt rajtam bő 6 kg és kezdett minden rosszul állni. Általában úgy indultam el reggel munkába, hogy kiforgattam az egész szekrényt, felvettem mindent, mindennel, de minden szarul állt abban az adott pillanatban, időnként még csapkodtam is, persze Feri mindenre azt mondta, hogy "Ez teljesen jó lesz!", ettől még idegesebb voltam, mert tudtam, hogy kamuzik. Úgy éreztem néha, hogy az a gatya, ami tegnap még tök jó volt, ma már nem jó és szarul áll. Pedig nem hiszem, hogy ennyi változás történt egy nap alatt, csak az én agyam járt furcsán...
A terhesség vége felé ez az érzés még durvább volt, akkor már küldetés volt elindulni bárhová, de még mindig jobb volt, mint a szülés utáni kimozdulások: akkor már csak a vastag combom, meg a nagy fenekem maradt meg, már nem vonta el a pocakom a figyelmet a testem többi részéről és ami a legszarabb volt: muszáj voltam még egy darabig terhesgatyákat hordani, mert a régi cuccok még nem jöttek rám, újat pedig nem akartam venni 2-3 hónapnyi hordás miatt. Legszívesebben mindenhova melegítőben mentem volna... :lol: :lol: :lol:
Most még könnyen öltözködöm, de ez csak annak köszönhető, hogy egyenlőre nem híztam combra, fenékre, deréktájon vastagabb vagyok, de az elmúlt hónapokban elég sok mell alatt bővülő tunikát hordtam már terhesség előtt is és azok most nagyon szépen elrejtik a jól lakott ovis pocakomat.
Tegnap majdnem felvettem egy hosszított szűk felsőt. Szemből és hátulról jól állt, viszont oldalról teljesen rám tapadt, látszott benne a hasam. Ez alapvetően nem lenne zavaró, hiszen terhes vagyok, ha első babás lennék, akkor már ezt is mutogatnám, csak éppen most még nem akkora, hogy egyértelműen babapocaknak tűnjön. Ha mutogatnám, akkor valószínűleg sok ember fejében a következő gondolat futna végig: "Jé, ennek a nőnek mekkora már a babája és mégis milyen nagy hasa maradt szülés után!"
Mert most még tényleg úgy néz ki, mintha előző terhességről maradtam volna pocakos.

Erről jutott eszembe: a barátnőmnek a szülés utáni hat hetes kontrollon még viszonylag nagy pocakja volt, amivel nem volt kibékülve. Erre a dokija a következő poénnal üdvözölte: "Mi a helyzet aranyos? A jövőhéten szülünk még egyet?"
Szegény lány kb két hétig bőgött utána, ha tükörbe nézett, annyira beletiport az orvos az egyébként is gyenge önérzetébe. :evil: :evil:
Vendég

pedig én utálok hisztis lenni, de néha olyan vagyok mint egy szörnyeteg :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Edit

Kép
ézsóné

Csajok!

Lehet, hogy rájöttem mitől vagyok rosszul. A hidegfront. Legutóbb is akkor látogatott meg a róka és most megint szaladnom kellett. Az egyszerű ásványvizet is kihánytam. Épp most akartam reggelizni, de mostmár nem nagyon merek... :cry: Aki rosszul szokott lenni figyelje meg, lehet hogy nála is attól van...

Edit! Ezek a Zsoltik márcsak ilyenek... :lol: :lol: :lol: Az enyém is valami hasonlóképpen reagált volna tuti... Bár én jóelőre felkészültem és bevásároltam bő felsőkből, hogy ne legyen ilyen gondom :lol: Úgyis az a divat most... :D

Reni

bellerreni
Eger

Reni! én is bevásároltam, de ma reggel az sem segített... rohamosan elkezdett nőni a pucrom, és a gatyák bazira kezdenek kicsik lenni, és terhesgatyám nem nagyon van, amit kölcsön kaptam, azok nálam vékonyabb testalkatúakról való, így az combilag szűk rám . a másik meg, hogy sajna elkezdtem rügyezni, mint egy kamasz, az arcomon, a hátamon, a karomon is, és pántosba az nem túl szép...szóval ilyen apróságok, ma állati nagy problémának tűntek reggel

:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :P :oops: :oops:

Edit

Kép
ézsóné

:lol: :lol: :lol: Elhiszem Edit! A rügyezés az már nálam hetek óta tart, amúgy sem teljesen tiszta a bőrőm most meg aztán... Eddig csak miteszeres voltam, de most azok elkezdtek begyulladni úgyhogy én is gyönyörű látvány vagyok, de engem nem érdekel... Mondjuk nem is túl sok emberrel találkozom, mert leginkább egyedül ülök az irodában... :cry: Én úgy vagyok vele, hogy büszke vagyok arra, hogy kismama vagyok és ha ezzel együtt jár a pattanás hát legyen... :lol: Hála Istennek nem vagyok egy aggódós kismama, nem igazán érdekel semmi... Szúúú száááá, nyugika és lazaság, úgyis az a legfontosabb a babának... :lol: :lol: :lol: :lol:

bellerreni
Eger

Képzeljétek, elkezdtem félni a H1N1-től. Én elég nyugodt típus vagyok, nem parázós, de most mégis elért hozzám. Most itt eléggé burjánzik a betegség, Feri szólt három napja, hogy olvasgassak utána, jobb ha tudom, hogy mit kell nézni. Akkor már elkezdtem aggódni, mert az egy dolog, hogy terhesekre is veszélyes, de egy év alatti babákra még inkább, mert egy év alatt nem nagyon szívesen adják be sem a védőoltást, sem a gyógyszert, ha már valaki megkapta. Úgyhogy féltem Kristófot és magamat is.
De hessegettem a gondolatot.
Egészen tegnapig.
Ugyanis tegnap Feri azzal a hírrel jött haza, hogy két közvetlen munkatársa három napja nem jár dolgozni, de nem akart megijeszteni, mert nem volt még biztos, hogy mi a bajuk. Tegnap viszont telefonáltak, hogy mindkettőjüknél igazoltam megállapították, hogy H1N1-gyük van és az orvosok megkérték őket, hogy figyelmeztessék a munkahelyet is. Ugyanis 5-7 nap a lappangási idő, amikor már fertőz, de semmilyen tünet nincs, ők ezt az időszakot mindketten szépen végigdolgozták heti hat napban, úgyhogy a kollégáknak és a kollégák családtagjainak most figyelniük kell magukat.
Szóval tényleg parázok. :oops: :oops: :( :(

Egy viszont biztos: szeptemberben ha lesz is találkozó, inkább nem csatlakozom, ha nem baj. Ki tudja, hogy mit vinnék nektek tudatlanul Londonból.
Vendég

Ézsóné: uh, megnyugodtam. Ezek szerint nem csak én vok ilyen hisztis. Drága párommal csak hétvégente találkozunk, akkor tudok csak hazamenni. Szegényem addigra kitakarít, rendet tesz, meleg vacsorával vár. Én meg: nincs becsukva a konyhaszekrény ajtaja, az erkélyről miért nem dobtad ki a papírzsákot, minek kellett 8 edényt összemocskolni a főzéshez, hogy néz ki a tűzhely (ok, erre már összeköltözésünkor felhívtam figyelmét, hogy erre ritka érzékeny vagyok, a tűzhelynek mindig ragyognia kell) te már nem is szeretsz, nem akarsz velem lenni, nem is beszélsz hozzám, már megint kitörölted a leges-leges-legfontosabb fájlt a gépről (5 perc múlva megtalálom), eltűntek a gyögyfűzős kapcsaim, hova tetted és a többi és a többi. Egy ideig tűri, csak tűri, aztán besértődik. Erre én felhúzom magam, hogy mire fel sértődik be, nekem sokkalta nehezebb. Én is besértődök. Önvizsgálat. Önvád. Pitizés. Megbocsátás. Vége a hétvégének.

Ja és nem pocakra hízom (bár az is már jelentős) hanem combra. Spec ma reggel kigombolt gatyába jöttem dolgozni, mert CSAK AZÉRT IS AZT HÚZOM FEL effektusom volt. Persze melóhelyen minden szembejövő azzal fogadott: milyen szépen kerekedik a pocid. Eszembe jutott Annácska meg a rejtőzködő méhem a szeméremdomb mögött, elhúztam és most magamban morgok: Hagyjatok békén.

Uh, Annácska. Ez azért nem vicc. Tényleg muszáj neked visszamenned dolgozni?

zarja

Annácska próbálj arra gondolni, hogy nálatok nem lehet semmi gáz..és sztem minél hamarabb adasd be a védőoltást magadnak, azzal is csökkented az esélyét,h esetleg a kicsi megkapja...

zarja: én is megnyugodtam... :oops: :oops:

Edit

Kép
ézsóné

Sziasztok!

Hát Beám felvilágosítanálak, hogy Nagy-Britanniában és Magyarországon a legnagyobb a betegség aktivitása. Szóval gyere nyugodtan. Én eddig kiröhögtem anyóst, amikor júniusban megkérdezte a már befizetett nyaralásra, hogy nem mondjuk-e le a H1N1 miatt. De kicsit én is parázok Luca bölcsije miatt. Plusz társasházban lakunk, ahol mindenki busszal jár, szóval az sem megoldás, ha otthon kuksolok! :evil: De meg tudtam volna ölni a szememmel múltkor azt a pasit, aki hangosan kezdett köhögni meg tüsszögni a tömegben a metrón! :oops:
Bár kicsit túllihegik a gyógyszergyárak a dolgot. Emlékszem tavasszal arra próbálták rávenni az embereket, hogy megelőzésnek szedjenek Tamiflut. Erre most olvasom, hogy azon területeken, ahol megtették, a vírus ellenállóvá vált a gyógyszerrel szemben! :evil:

És ráadásul azt is olvastam, hogy a terhesekre és a kisgyerekekre van a legnagyobb veszéllyel és a 6 terhes nő, aki elkapta, mind kórházba került szövődmények (tüdőgyulladás, légzésleállás) miatt. Na jól megy nekem is a paráztatás, mi? :oops: :lol:

Hidegfront: én is szarabbul vagyok, mint máskor!

Ja és elképesztően hisztis hormonsárkány vagyok! :lol: :lol:
Vendég

Zarja: De te már a 15. hétben vagy!
A te méhed már nem a szeméremdomb mögött van! Szóval neked már tényleg a babapocakod kezdődik látszani! :D :D :D
A másik: nekem még a belek látszanak, tisztában vagyok vele. DE! Akár már erre is büszke lehetnék, mert azért tolódtak feljebb és azért puffadtak, mert babát várok! Szóval erről is a gyerek tehet, nem a postás. :lol: :lol:

Munka: az a gond, hogy muszáj visszamennem. Így vállaltam be a 2. babát most, ha nem tudnék visszamenni, akkor katasztrófa lenne. Dolgozom két hónapot és ezzel együtt, plusz a bent lévő sok-sok szabimmal együtt, meg az ezeknek köszönhető további juttatásokkal együtt közel egy évig biztosan nincs anyagi problémánk, ami igencsak szempont, ha két gyereket nevel az ember a világ egyik legdrágább városában (és most nem az olcsó ruhákról beszélek, mert az a legkevésbé fontosabb, hanem a lakhatásról, az adókról, a közlekedésről, az élelmiszerről, tehát az alapvető szükségletekről). Ha nem megyek vissza, akkor nemtom mi lenne...
Elvileg még ősz előtt, vagy ősz elején lesz már védőoltás. Most már biztos, hogy nem gondolkodom, beadatom. Azt olvastam, hogy a terhes nők amúgy is prioritást élveznek, mi kapjuk meg először.
A másik: igazából most nem az én munkába való visszatérésem miatt van a családi pánik, mert az még másfél hónap, addig még sok minden történhet, lecsenghet a járvány, kaphatunk védőoltást, stb. Most inkább Feri beteg kollégái miatt aggódunk, nagyobb arra az esély, hogy ő hozza haza. :roll:
Vendég

Csipike, a nagyfiúk hozzáállása ilyen szokott lenni, ami akkor fordul meg, amikor megszületik a tesó, onnantól szerelem lesz első látásra!

Nóri, én is a múltkor gondolkodtam, hogy te jó ég, lassan vége az első harmadnak, aztán még nem is tudatosult, hogy terhes lennék...és már itt a 2.harmad

Boruska, az első terhesség nekem 5 évig tartott..
Nagyon jó az UH képed!!

Hiszti: én a mindenen siros kategória lettem. Lehet az reklám vagy zene vagy rádióbeszélgetés, teljesen mindegy. Még a téma sem érdekes, beszélhetnek a kiskutyákról is, arra is sirok, minden jöhet :-)

A toxoplazma szűrés az első vérvételkor van, ugye? A toxoplazmát csak a macskák terjeszthetik vagy a kutyák is, nem tudjátok? Nekünk van 2 kutyánk és hát jó, nem csókolgatom őket, de azért most félek...
lara

csajok, találjunk ki valamit hogy ne legyünk hisztisek, valami taktikát :? :?
épp mondtam az uramnak, hogy meg fog utálni mire megszülök... :shock: :shock: :shock:

Edit

Kép
ézsóné

lara: a kutyák tudtommal nem, csak a macskák

Edit

Kép
ézsóné

Hát ha a kutyák érintkeznek macskával, szerintem akkor ők is. :?
De ezt a dokitól kellene megkérdezni. Én nem is láttam a laborleletemen toxoplazma szűrést... :?

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Toxo: a kutyák is terjeszthetik. Sőt,minden meleg vérű állat. Még az ember is. De beteg tőle a macska lesz igazán. Embernél influenza szerű tüneteket okoz. De csak a magzatra veszélyes. Ezért kapsz két eredményt. Az egyik mutatja, hogy már átestél-e rajta, a másik, hogy éppen most van-e a szervezetedben. Tehát a legjobb eset a pozitív-negatív lelet, mert akkor már van védettséged és most nem vagy beteg. Ergo soha többet nem kell ezzel a problémával foglalkoznod.
Nekem negatív-negatív, tehát nincs védettségem. Ami nem nagy meglepetés, mert nem komálom a macskákat! :oops:
Vendég

Sziasztok!
Csatlakoznék a csapathoz. Ha minden igaz februári babánk lesz, bár ezt még csak magamnak számolgattam. :oops:
Kb 6 hetesen voltam dokinál először, de akkor csak egy gyors tájékozódó UH készült. 12mm-es volt a petezsák és pulzált! tehát élt a kis drága :D Holnap megyek ismét, de már azt hittem sose telik el ez a hónap (pedig szabin voltam és csak pihengettem otthon- vagy talán pont ezért telt lassan az idő? :) ) Ez az utolsó néhány nap a legnehezebb, majd megőrülök, úgy izgulok, hogy mit fog mondani, minden rendben van-e? :roll: És persze most minden a férjemen csattan, de ő tűri hősiesen! :D Néhány napja bevallotta, hogy csak előttem olyan nyugodt, de ő is izgul rendesen :) Fél éve próbálkoztunk, el se hittem mikor pozitív lett a terhességi tesztem. Hajnali 7óra volt, ébresztettem az uram, hogy na akkor most megyünk a Teszkóba, mert az az egy van ilyenkor nyitva és veszünk még egy rakat tesztet :) szegénykém fel se fogta még vagy egy órán keresztül. hogy miről beszélek :lol: (aznap volt az 1. házassági évfordulónk is) :D
zuzmooo

Én nemtom :? :? itt majd a 16hetes afp-vel csinálják meg, és lehet törölni szememet-számat.. :shock: :shock:
A kutyától is el lehet kapni?? Anemjó, mert pár hete van kiskutyánk, és elég sokat foglalkozok vele...persze, nem puszilgatom, meg nem enmgedem az arcom közelébe, meg kezet mosok kutyasimi után mindig, de az ördög sosem alszik... :roll:

Edit

Kép
ézsóné

Sziasztok!

Voltam ma reggel védőnőnél, felvett minden adatot, aztán közölte egy óra múlva, hogy ő csak helyettesítős, szóval más lesz majd a védőnőm, csak azt a bizonyost még nem vették fel. Nem is baj, ez egy kb. 20 éves liba volt, semmit sem tudott. Én idős bölcs, sokat látott védőnőt szeretnék :)

Hiszti: nos, a hétvégén én is kaptam kb. két hisztirohamot egy délután alatt, az egyik azért volt, mert az én Zsoltim képes volt hamarabb hazatérni a munkából, és én még nem lettem kész a kajával addigra. Erre azt mondta, hogy más feleség örülni szokott, ha hamarabb hazajön a férje... van benne valami. Ezt még elég jól tűrte. A másik hiszti még ennél is értelmetlenebb volt, azt már nem tűrte olyan jól, mert halál fáradt volt, és jól leveszekedte a hajamat, aztán reggel bocsánatot kért, tőlem, és most kapaszkodjatok a Babától is levélben :lol: hát nem édes! Szóval csatlakozom én is a hisztizők táborához.

ktc: nekem is Spánik a dokim, és én is kedden megyek Uh-ra, és nekem is van számom a másik csajhoz. Szuper, akkor tudunk talizni! Majd megdumáljuk, hogy mikor menjünk, én a minél korábban annál jobb híve vagyok. :lol:

A kutyamacska betegség nálam is negatív-negatív, pedig én mindkettő tulajdonos voltam, és imádom is őket...

ruha-hízás téma: tegnap már kifejtettem az őrületemet öltözködés, hízás ügyben, aminek következtében majdnem csupaszon mentem a dokihoz :lol: Ma meg még nagyobb sokkot kaptam, mikor megmérték a súlyomat: 73!!!!!!!!! kg!!! jesszus! oké, 177 cm vagyok, node akkor is- ez katasztrófa. Bár aszondják nem látszik, hogy híztam.... hiszi a piszi. van néhány oldallal ezelőtt egy pocakfotóm, azt nézegetem, hogy megkeressem, hol ez a sok kiló :lol:

Kép
zsizell

Zuzmooo! Üdv közöttünk. Biztosan minden a legnagyobb rendben lesz, nyugi. :lol:

Megmondom őszintén én meg sem néztem a leletemet. A doki azt mondta, hogy jó és én át sem néztem. Nem is tudom, hogy ez rajta van-e.

Anyuméknál van kutyi is meg macsek is, a macsekot kerülöm, de ezek után a kutyát is fogom, bár én sem puszilgattam és kezet is mostam utána, de tényleg az ördög sosem alszik.

Haza akarok menni. :cry: Elég rossz a pocim a rókakoma után... :cry:

Reni

bellerreni
Eger

Ézsóné: Lehet, hogy mégse kéne hazaköltöznöm? Akkor legalább heti 5 nap pihenője van. Bár ma reggel ezt is a fejéhez vágtam, hogy alig várja hogy én elmenjek dolgozni, ő meg nyugodtan hesszel otthon.
De a nap top híre:
mikor megvettem kis lakásomat elég csehül álltam anyagilag (kb 80 e volt a fizum és 50 e a törlesztés) így keresetkiegészítésként a kisszobát kiadtam albérletbe egy barátnőnek. Így esett, hogy állati jó éveket zártunk rock, pia buli haverok, felváltva hányás meg minden egyéb. A baj ott kezdődött, hogy szerelmes lettem (későbbi férjembe) így ő is csatlakozott hozzánk. Továbbra is rock, buli, pia és hármasban hányás. Aztán az Ági elköltözött és igen üres így a lakás. Ezért míg a baba nem jön, továbbra is kiadjuk a kisszobát célirányosan főiskolást kerestünk (tudjátok rock, pia, buli haverok stb). Eddig a Zsolti egy munkatársa volt. Hát ő napi 16 órát melózott, buli nem volt, de a csaj se csak a zsé.
Az elmúlt fél évben párom elég kínos botrányba keveredett az egyik munkatársővel, egész melóhely tudja, hogy ők összejárnak. Állítólag. Zsolti tagad, én meg mondtam engem nem érdekel, amíg a 4 alapfeltétel teljesül (engem nem hanyagol, kiskertemet rendben tartja, nem hoz haza betegséget, és nem hoz haza idegentől gyereket).
Na a poén, hogy a hétvégén megkérdezte, hogy a fent említett hölgy kivenné a szobát albérletbe. :o
Én meg Komlón hét közben. :P
Megkérdeztem, hogy azért hétvégére jöjjek, vagy ne is zavarjam őket :wink: erre kiakadt, mint a taxióra, még életemben nem láttam ilyen dühösnek, hogy hagyjam már a Verával, legalább én ne baszogassam, különben se kéne neki mert akkora nagy tehén (gondoltam jónak mondod, a hétvégi fehér bálna incidens után).
:lol: Azért ma reggel a biztonság kedvéért adtam neki jelzés értékűként egy Durexet. :lol: 8)

zarja

zsizell: 73 kg? mert mennyi volt az indulósúlyod? egyébként nem sok sztem... én 179cm vagyok, és 69 kg.

Edit

Kép
ézsóné

zarja: ez kicsit durva volt szerintem...mármint a durex.. azért ne legyél igazságtalan :? csak akkor b..szogasd ha jogos :lol: :wink:

Reni: mi minden nap haza akarunk menni úgy nézem... róka után rossz a hasad? akkor én mit szóljak? én minden nap minimum egyszer hányok... :shock:

zuzmoo: no para! minden ok lesz. üdv a csipet csapatban :lol:

Edit

Kép
ézsóné

Uhh Zarja... Ez komoly?

Én 165 cm magas vagyok, a terhesség előtt 60 kg körül mozogtam, az első védőnős méréskor már csak 57,5 kg voltam. Most nem tudom mennyi lehetek... De azért azt rólam illik tudni, hogy mielőtt férjhez nem mentem fitness modellkedtem és a versenysúlyom fénykoromban 42 kg volt :lol: (jó jó ez levíztelenítve, de akkor is...) Nem verseny szezonban sem voltam 50 kg. Ehhez képest apuci mellett jól megnőttem :shock: :oops: :lol:

Reni

bellerreni
Eger

Edit mit szólnál egy sztájkhoz.... :lol: Az a baj, hogy az én főnökömet nem túlzottan érdekelné :cry: Sajnállak a mindennapos róka miatt. Nekem csak bizonyos napokon jön rám, de ez is elég...

Reni

bellerreni
Eger

Sziasztok!

Sikerült alig aludnom ma éjjel - eddig iszonyú alvós voltam a terhesség alatt, mint akit agyonütöttek, most meg fent voltam 2-től fél 5-ig, akkor aludtam vissza - biztos a hidegfront. Már mindent próbáltam, olvastam, tévéztem, mert ha csak feküdtem elkezdtem agyalni a babán meg mindenen és teljesen beparáztattam magam.
Még jó, hogy apa füle mellett ágyút lehet sütögetni, akkor sem ébred fel. :)

Most jutott eszembe, hogy ezt a toxo-t nem kérdeztem meg a dokitól.... Na, majd ezt is felírom a listára, amit kedden pótolnom kell - nem vagyok egy nagy macskás az allergia miatt, szinte kizárt, hogy védett vagyok... :(

A hisztiről: én azelőtt is borzasztó hisztis meg bedurcázós voltam, úgyhogy nem érzem a változást annyira, sőt. Mondjuk szombaton sikerült behisztiznem azon, hogy nem mehetek az öcsémékkel termálvízbe, és a férjem nem visz el sehova, csak itthon rohadok... De vette a lapot és elvitt fagyizni, meg vásárolni - a pénzköltés sajnos mindig jót tett a lelkemnek - de visszafogtamn magam, nem szórtam el a babakocsipénzt :)

lassan nekem is elő kell venni nemsokára a kövérebb koromban hordott cuccokat, attól félek - a májusban vett sorthoz semmi közöm többé.... - mondjuk az a jó benne, hogy 38-tól 46-ig mindenféle nadrág van a szekrényemben, és erősen remélem, hogy ezekkel kihúzom a terhessséget :)

lara: ugye, milyen jóképű? :) sztem tiszta apja lesz :)

bellerreni - én is tiszta pattanás voltam, pedig ezt eddig megúsztam, még tinikorban sem volt gáz - a legszebb, hogy nem is az arconom, hanem a mellkasomon, meg az állam alatt jönnek ki a szépségek. Igaz, ez legyen a legnagyobb áldozat... :)

zuzmooo, üdv a klubban! :)

boruska

ézsóné: látod, látod, magasabb is vagy és még vékonyabb is 4 kilóval :shock: A versenysúlyom 65 kg, de szerintem a terhességet 67-68 kg-al kezdhettem. Sajnos hivatalosan most mértek először, és való igaz, sokat ettem az elmúlt 2 hónapban. Bár nem tudom, te mellesleg milyen vagy, de nekem szerintem a mellem van vagy 5 kg :lol:

Kép
zsizell

Sziasztok! Nem vagyok szaki, de úgy tudom hogy a makka az igazi mumus toxoban. És nem is igazán ő, hanem az ürüléke. Szóval elvileg nem kell elajándékozni az állományt, csak ne a kismami takarítson almot.

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Basszus itt mindenki magas. Eddig nem volt bajom a magasságommal, csak az uram tart törpének, mert előttem csak 175cm-es szőke női voltak. Én meg átlag (168cm) vagyok és barna. Mindig azzal vigasztaltam magam, hogy legalább csak engem vett feleségül. De szerinte én bőven átlag alatt vagyok magasságban és most már kezdem is elhinni! Nemmegyektalira! :roll: :shock: :lol: :lol: :lol:
Vendég

lucababám: ne aggódj! engem meg a magasságom frusztrál. Az én férjemnek meg csak 160 akárhány centis női voltak, feketék, meg barnák. Én 177 vagyok és szőke. :lol: Ez is azt bizonyítja, hogy senkinek sem jó az ami van. Én eddig hatalmas nagy lónak éreztem magam, most viszont egy ló és egy bálna keresztezésének :lol: Örülj neki, hogy te legalább már ló nem lehetsz :lol: :lol:

Kép
zsizell

Hiszti téma: én szerencsére nem lettem hisztis(ebb), mint voltam.
Nálunk az állandó vitatéma a foci. A párom edző másodállásban, hobbiból focizik az öregfiúk csapatban, úgyhogy heti 2 nap edzés és heti 3 nap meccs...

Zarja, hát nem tudom. Én biztosan nem viselném ilyen nyugisan ha a páromat hírbe hoznák valakivel. Baromi konzervatív vagyok. :evil:

Éjjel én is sz@rul aludtam. Egyrészt voltam vagy 6szor pisilni, másrészt meg egyszer egy iszonyat dörrenésre ébredtem, valahová betalált a villám. Ja, amúgy félek a vihartól gyerekkorom óta.

A súlyokat inkább hagyjuk. Nekem a versenysúlyom (egyszer sikerült elérnem) 56 kg volt, de általában a 65-el megelégszem. Ölég vállas és melles leány vagyok. De most van rajtam 15 kg, pedig 2 éve olyan klasszul lefogytam. Most egyelőre még nem híztam. Viszont a fiamat ennyivel mentem szülni. :(

Meló: Asszem könnyelmű ígéret volt tőlem a szeptember. És szerintem azt már inkább otthon fogom tölteni. Nem hiányzik nekem ez az agyamentség a cégnél.

Más. Olvastam hogy a kombinált teszthez hüvelyi UH-t csinálnak ott, ahová megyek. Na, hát én azt nem akarok. Ki fogom sírni a hasit. Ekkora gyereket nézzenek már hason keresztül.

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Nóri, én is max. 165 cm vagyok. Ehhez vedd a súlyomat. :(

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

De dilik vagytok!!! Zsizell ló meg bálna kereszteződése??? Én kecsesen csak annyit mondok, hogy bálna és viziló :lol: :lol: mellesleg? Meggymag klubtag vagyok, seggbe meg comba vagyok erős hálisten :shock: :shock: igazi köret típus, marha széles a csípőm, vékony (volt valamikor) a derék, elég véllas is vagyok, és meggymagjaim vannak. Amik most sárgadinnyék :oops: Elég erős a csontom. Hát, nekem ennyi volt az indulósúlyom is...kg-ba nincs változás egyenlőre. :roll:

Edit

Kép
ézsóné

Na jó, akkor most helyreállítom mindenkinem az önbizalmát, és 163 centi magas vagyok, és 68 kiló. Mondjuk ennek a nagy része izom, mert szét vagyok sportolva, de innentől kezdve szót se halljak arról, hogy ki kövér meg ki törpe :)

boruska

Csajok! Mindenki úgy sexi és szép ahogy van! Az a lényeg, hogy a férjünknek tetszünk és megajándékozzuk egy gyönyörű poronttyal!!! Ez a lényeg! A többi nem számít... Jól mondom? :lol: :lol: :lol:

Reni

bellerreni
Eger

na látom gépelni se tudok már :shock: :shock: :shock:
szóval körte típus, és vállas vagyok :oops:

Edit

Kép
ézsóné

Igeeeeeeeeeeeen, fő a pozitiv hozzáállás!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Edit

Kép
ézsóné

Nori: a te ferjedet ossze kellene engedni az en ferjemmel beszelgetni.
Az en dragamnak elottem csak 160 centi koruli baratnoi voltak, igy hozza szokott, hogy a lanyok akkorak es az atlag sulyuk otossel kezdodik. Azutan megismert engem, azt ugye latta, hogy magas vagyok es vekony, de azt eleinte nem, hogy hany kg.
Azutan egyszer szoba kerult, hogy 63-65 kg kozott mozgok es majdnem padlot fogott, hogy hogyan lehetek ilyen nehez.
Olyan is volt, hogy valaki megdicsert, hogy milyen csinos vagyok es vekony, akkor o hozzatette, hogy: "hat, azert van itt fenek, meg comb, nem olyan vekony, stb.". Neha nagyon pipa voltam ra es mondogattam, hogy ha nem tetszik valami, akkor keressen kisebb not, en meg keresek 190 cm feletti pasit, mert nekem meg korabban olyanjaim voltak es akkor legalabb felhuzhatnam a kedvenc lila magassarku csizmamat. :evil: :evil:
Ezutan jo sokaig nem volt errol szo. Szerintem nem bantani akart, csak rosszul jott ki.
Nah, de utana terhes lettem es 90 kg-osra hiztam, baba nelkul is 80 voltam szules utan. Nezegettuk neha a baba elotti kepeket, o meg: "Istenem, de milyen vekony voltal, juj, de sovany, de csinos, milyen pici feneked volt, a combod milyen vekony, stb". Egybol megvaltozott a velemenye arrol, hogy nagy darab voltam-e. :lol: :lol: :lol:
Igy amiota visszafogytam, azota igazan ertekeli az alakomat, azotan napjaban tobbszor hallom, hogy szep vagyok, csinos, imad, kivan, sorolhatnam, elkenyeztet.
Asszem ez az a szindroma, mint amikor a kutyat a farkanal fogva megporgetik es utana elengedik. Ezzel lehet a legnagyobb boldogsagot okozni neki. :lol: :lol: :lol:
Vendég

Visszaolvastam, eléggé gázosnak tűnt, ahogy írtam, pedig nem az. Azt még hozzá kell tenni, hogy egy gyermekotthonban dolgozik ahol magatartászavaros, beilleszkedési problémákkal küzdő kamasz fiai vannak. A kamaszoknál meg ugye a fő téma a szex. Náluk ez a legaberáltabb, leggusztustalanabb formában nyilvánul meg. Na ők terjesztették el a pletykát, és hát mindent ki kell vizsgálni.
Mikor én is ott dolgoztam, én állítólag leszbi kapcsolatban voltam egy kolleganővel, és állítólag láttak minket hármasban egy másik férfi kollegánkkal. Pedig - talán ezt mondanom se kell - ebből semmi nem volt igaz, legfeljebb annyi, hogy együtt jártunk biliárdozni. Szal ezt is hozzá kell tenni, hogy követhető legyen, miért veszem félvállról az egészet. A fiúk megesküdtek, hogy látták, ahogy a Zsolti húzza fel a sliccét eset után. A ciki az, hogy mindig melegítőben dolgozik. Na ennyi az alapja.

zarja

zarja, nehogy foglalkozz az ilyen pletykákkal! elvégre kinek csinált gyereket? Neked!

az ilyen aberráltaknak meg : :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

boruska

Igazad van boruska. Zarja ne foglalkozz velük, de azért így már más a sztori :lol:

bellerreni
Eger

Az én férjem mindig úgy imád, ahogy vagyok, épp ezért nem hiszem el egy szavát sem :lol: Mikor összejöttünk eléggé telt voltam, akkor tökéletes voltam számára, aztán lefogytam, akkor megintcsak tökéletes volt az alakom, aztán most hízásnak indultam, és most is tökéletes :lol: Mindig mondja, hogy az én gyermekemnek lesz a legszebb anyukája a Földön. Én meg azt válaszolom neki, hogy : és a leghazudósabb apukája! :wink:

Kép
zsizell

csatlakozooooom!! zarja: nagy ívbe....jó vastagon...

Edit

Kép
ézsóné

zsizell - nekem is ilyen férj jutott szerencsére: neki 80 kilósan is gyönyörű voltam, meg 65 kilósan is, most meg hogy híztam kicsit, megint a pozitívumot látja: hogy megnőttek a melleim :)

boruska

Zsizell! Örülj neki, hogy ilyen! Az enyém a múltkor simán a szemembe mondta, hogy jobban szerette mikor még olyan nagyon vékony voltam... Igaz amióta babát várok nem mondott semmi rosszat a pocakosodásomra... Még szép... :wink:

Reni
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bellerreni 2009.08.04 10:39-kor.

bellerreni
Eger

Majd megkérdem a védőnőt, hogy lesz-e erre automatikus szűrés. Macskával nem hiszem, hogy érintkeznek a kutyák, lévén a kerítés mögött élnek és a macskákat, ha megy is az utcán egy, azt ugatva zavarják :D
Csak azért aggódom, mert soxor tök váratlanul nyaldos a kutya, oké, állandóan mosom az arcom, meg a kezem, de nagyon nyomulós :?

Zuzmooo, szia, én is 2 nap múlva megyek UH-ra és hasonlóan türelmetlen vagyok mint te 8)

Zarja, ha ilyenek a pletykák, én nem adnám ki annak a Verának a lakást. Azért a férjed ne lakjon már egy nővel, nem? Az a minimum, hogy csak pasi költözhessen oda, ha te nem lax ott!

Boruska, Irtad, hogy a neve Berci lesz. Ez becenév, de mi lenne a nem becézett változat? Bertalan?

Nóri, én is 168 vagyok, ha ez vigasztal, de én alacsonynak soha nem éreztem magam. Szerintem ez az átlag magasság.
lara

Zsizsell: tényleg tündér a férjed akkor. Pontosan neked való.

zarja

lara: a Berci becenév, és igen, Bertalan - de ez csak a jelenlegi állás, még változhat, de eddig ez az egyetlen fiúnév, ami mindkettőnknek tetszett :)

Mindenki: nálatok vannak már név-ötletek?

boruska

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?