Na, és akkor önző módon magunkról is kicsit.
Szombaton voltunk dokinál. Minden a legnagyobb rendben, a méhnyak-méhszáj még mindig 3000. Az elmúlt 4 hétben 0,5 kilót híztam, így összesen 6,5 kilónál tartok.
Nagyon megdícsértek.
Pedig nem eszek keveset, csak Máté mindent felfal. Doki szerint legalább akkora, mint Andris volt, így már most több, mint 2,5-2,6 kiló.
Fix összege nincs, amit - ismerve őt - reméltünk is.
Nekem is 2 hetente kell ezentúl mennem a dokihoz, azaz jövő pénteken délután újra. Jövő hét folyamán kell bejelentkeznem NSTre. 2 hét és meglesz az első NSTm életemben.
Andi, Süti: Kérdeztem a kórházi dolgokkal kapcsolatban. Szerintük bírható, bár messze nem olyan jó, mint volt. 4-5-6-8 ágyas szobák, összesen 40 ágy. Általában 30 körül szokott lenni a létszám. 5. napon lehet hazamennni. Ha nagyon sokan vannak, akkor esetleg a 4.-en. Ha baba előbb jön (35.hét után) és nincs vele gond, akkor maradhat, ha bármi beavatkozásra van szükség, akkor Cerny mentő jön 10 perc múlva és egy gyerekkórházba átszállítják. Ilyenkor anyukát 3. nap kiengedik. Babának popsitörlő és egy vékony kis takaró kell. Nekünk szüléshez egy hálóing.
36.héttől heti 1 NST a 40.hétig, utána naponta egy. 41. betöltött héten fektetnek be és utána 1 hétig próbálkoznak kicsalogatni a babát.
A dokim helyettese Gyarmati doktor (ismeritek?). Kérdeztem dokim az ő tiszteletdíjáról, de azt mondta, ez nem téma, nincs hálapénz.
Azt mondta, ne foglalkozzak vele. Mondjuk gondoltam, hogy olyat ajánl maga helyett, akinek szintén nincs fix tarifája.