Új privát üzeneted érkezett!

És esiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiik! :lol: :lol:

Kép Kép
manósziget
 
 


Sziasztok,

csak olvasgatlak titeket mostanában, mert valahogy ebben a melegben nem vagyok a toppon. Meg már azt hiszem egyébként sem. Semmi sem jó, mindenhol nyom és ami a legrosszabb, hogy semmi energiám nincs. Néha hányingerem van, néha meg el akarok ájulni. Arról meg nem is beszélek, hogy egész nap tök kemény a pocakom. Jó lesz már menni dokihoz ctg-re, hogy nézze már meg hogy mi is van odabenn - de sajna csak pénteken megyek.
Tényleg, amikor ctg-t csinálnak, akkor van uh is? Mert már 5 hete nem volt uh, gondolom még azért csinálnak. Vagy nem??

t-pk
 
 


banyeg hogy itt mi volt........
én nem számoltam ekkora felhőszakadással....
Képzeljétek a mi utcánkban jó nagy platánok vannak.. mi a negyediken lakunk de mintha családiház lenne.. sok ág behajlik a teraszra...... Hát basszus egy ilyen behajló ág leszakadt recsegve ropogra és a járdára zuhant..... még jó hogy a kocsik a másik oldalon állnak.... Én nem is tudom valami 4-5 méteres ág minden oldalágával egyetemben... hatalmas..... Amikor hallottam a recsegést azt hittem ide esett be a teraszra......Még jó hogy alatta nem volt senki....

ééés pulcsiban vagyunk...... :)))

KépKép
dorkamartini
 
 

 
 

Manó, Dorka, de jó nektek, hogy már hűsebb van egy kicsit :wink: Reméljük hamarosan itt is jobb idő lesz :!:

Persze magatokra és kocsikra vigyázni :!: :wink:

Beszéltem Aranynappal este, puszil mindenkit :!: Jól vannak szerencsére, csak ezt a meleget ők sem nagyon élvezik már.

Lili, Fruzsi szépséges
:wink:

Tpk, 31-32. heti uh egyébként is van, ikreknél meg szerintem tuttti, hogy lesz pénteken uh. Ilyenkor a 35. héten nem kéne jobban odafigyelniük, gyakrabban nézniük?
Vendég
 


Sziasztok.
Most sikerült hazaérnünk.
A rendőrségen voltunk,mert a gyerekemtől fényes nappal az Örsön elvették a pénzét és a telefonját.Megtettük a feljelentést,mert gyakorlatilag kirabolták,mert belenyúltak a zsebeibe.

Holnap ígérem visszaolvasom a mai termést.Elfáradtam nagyon,hulla vagyok.

jó éjt nektek!

Kép
v.andi
 
 


Andi,sajnálom ami fiaddal történt.Sajna uncsiöcsémmel is folyton ez történt ,csak őt az újpesti metronál támadták,hála a jó égnek végül sose vettek el semmit,pedig volt hogy a kis cigánygyerek késsel fenyegetőzött,na onnantól megint vitte lehetőleg mindenhova a nővérem.Mostmár egy jó ideje thaiboxol,remélem alkalomadttán (bár ne legyen)fogja is alkalmazni.

Dorka,faág :evil: ,de a lehűlés a jó oldala!!!
Itt is kezd kint kellemes idő lenni,csak a házba nem akar bejönni,pedig pillanatnyilag 15 ablakból 10 nyitva van(a többin nincs szúnyogháló).

T-pk,péntekig elvileg mérséklődik a hőmérséklet,remélem pocó is abbhagyja a keményedést,azért pihizz sokat!!!!

sutimano76
 
 


Kép
Vendég
 


Dorka
Nagyon jó a posakfotód!
Faág :cry:

Én most nagyon jól aludtam...már nem fájt a hátam...
Csak egyszer kellett pisilni is...
Azért még lustálkodni fogok... :oops: :lol: :wink:
Vendég
 


Éjjel nálunk is megjött a vihar. Szerencsére nem volt nagy, a pancsimedence is egyben maradt. A levegő viszont nem igazán akar lejjebb menni. 28 fokon megállt. Viszont a lényeg: nem süt a nap, (nem is látszik a felhőktől) kinn lengedezik a szél. Ez most jól esik! :lol: :lol: ÉÉÉs nagylányka még alszik! Máskor a melegtől 1/2 6-6 körül már ébred, és éjjel is nagyon rosszul alszik. Kicsit ő is kipiheni magát. :lol:

Andi: ez nagyon szörnyű. Biztos rossz lehetett neki átélni. :evil: :evil:

spickey
 
 


Andi :? Szegény gyerek, remélem nem marad vissza a kis lelkében semmi :? :? Félelmetes :? :?
Végre én is jót aludtam a villámok között, már a közértben is voltam, amitől olyan éhes lettem, hogy mindjárt lefordulok a székről. Kénytelen leszek bűnözni valamit :lol:
ÉÉÉÉÉÉS annyira jó idő van :lol: :lol: :lol:
Enyém dokinéni azt mondta, hogy a 35. héttől két hetente akar látni, és onnantól lesz a ctg stb. is. Más kismamáknak nem mondták, van akit + a 30. héttől néznek két hetente. Ezek szerint ez is dokifüggő?!?!
Tpk, a 30-32 héten felénk kell egy UH, az áramlást nézik. Ha arra járok, azért mindig "benézek" egy-egy potya UH-ra, olyan jó látni hogy fejlődik mm-ben is, és nem utolsó sorban azt, hogy jó-e a magzatvíz :)

Kép
lili34
 
 


Ja, el is felejtettem a cukros sorstársaimnak elmondani egy nagggggyon fontos dolgot:
A piros pöttyös rudi nem nyomja fel a cukrot egyáltalán!!!!!!!!!!!!! Próbáltam a töltöttet (mogyorókrémeset, barackosat, epreset, kókuszosat) és az sem vészes!! A rántott tök kétszer annyira felvitte - legalábbis nekem - , mint a rudi! Remélem ezzel vittem egy kis ízt az életetekbe :lol: :lol: :lol:

Kép
lili34
 
 


Szép jó reggelt!!!

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ,végre van levegő,hurrrrrrá,mindjárt átgondoltam a napom:ágyhúzás,takarítás,matracvásárlás,stb.

sutimano76
 
 


Halika,

azért mára kicsit jobb a levegő. Nem hűlt olyan nagyon sokat, de azért a 24 fok mégis elviselhetőbb, mint máskor a 28 fok ilyenkor.

Szép kis vihar volt az este... ekkora szél már rég volt. Épphogy vége volt, már lehetett is hallani, hogy valahol a közelbe Stihleznek... valszeg ahogy Dorka is írtí törtek a faágak rendesen. Na meg a tűzoltók... vagy 6-8 alkalommal hallottam őket menni... Biztos nem unatkoztak az éjjel. :?

Ja, erről jut eszembe. Míra teljesen odáig van a tűzoltóautókért. :lol: Tegnap mikor 2x is arra jártunk, meg kellett állni a kapuban, hogy megnézze az autókat. Be is akart volna menni, mondván ő is felmászik rájuk és megy lelocsolni a tűzet. :lol: Van egy ősrégi, melyet még talán pacik húztak és kézzel pumpálták a vizet kiállítva a kapun kívülre... na azon játszott egy jó darabig. 8) De megígértem neki, hogy megpróbálom elintézni, hogy bemehessünk és megnézhessen közelről egy tűzöltóautót... még szerencse, hogy van 3 ismerősöm is ott... csak el lehet intézni, nem?

Kép Kép
manósziget
 
 


Uh, nst...

Nálunk uh a 30. és a 36. héten van... nst pedig a 36. héttől hetente...

2 hét múlva kezdődik nálam is. :wink: :lol:

Kép Kép
manósziget
 
 


Húú Andi... :? :twisted: :twisted: És fiad hogy élte meg az egészet? Vagy olyan hirtelen történt, hogy szinte fel se fogta? Rendőrségi hercehurca :? még ha lenne értelme, de sajna nem hiszem hogy tudnak (és akarnak) valamit tenni az ügy érdekében. Főleg, ha kiderülne, hogy nem is az idén barnult...

Kép Kép
manósziget
 
 


A bőrszínről jut eszembe... Robi mesélte, szombaton beugrottak Mírával a boltba ezt-azt venni. A pénztárnál meg mögéjük került valami jó fekete (talán afrikai) pasi. Míra amint észrevette, mást se mondott, csak: Apa, néézd, fekete bácsi! :shock: :oops: :lol: Srác is csak mosolygott az orra alatt. Még jó hogy azt nem tudja, hogy niger bácsi vagy hasonló még rosszabb szavakat. 8)

Kép Kép
manósziget
 
 


Jó reggelt!

Látom mindenhol hűlt a levegő.Kicsit tényleg jobb végre.Remélem nem csak 1 napig tart.

Süti,inkább pihenj.Megvár minden :wink:

Lili,ez jó.Akkor veszek én is sima pöttyös rudit,mert norbiét (na nem azt a rudit) már nagyon unom :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Engem 3 hetente akar most látni a doki,gondolom szól,ha sűrítené a randinkat.

Dani egész jól van,a körülményekhez képest.Biztos valahogy lecsapódik majd benne is ez az egész.Persze most vagány,de remélem nem lesz semmi "baj".Megtettük a feljelentést,és még kell mennünk vissza.

Én már megjártam a vv-t.Szokásos pisi,labor,meg valami speckó cukorral kapcsolatos valami,amit havonta egyszer csinálnak ingyen tb alapon.Remélem jó lesz az eredmény.

Kép
v.andi
 
 


Na, elmentünk postára meg vásárolni, mert még a végén besokalltok tőlem, mert teleírom az egész oldalt. :oops: 8)

Kép Kép
manósziget
 
 


Mano,nem az idén barnultak először,sajnos.Elvileg a térfigyelő kamera valamit rögzített.Azt most megnézik,illetve majd be kell mennünk képeket nézegetni,talán lesz belőle valami.Igazából ez egy rablás volt,mert kivettek mindent a zsebéből,nem őt kényszerítették arra,hogy adja oda.Tegnap sztem még fel sem fogta,hogy mi történt vele.Valahogy biztos lecsapódik rajta majd.
Mit szólt Míra a falfestáshez?

Kép
v.andi
 
 


Andi, akkor bízzunk a legjobbakban.

Festéshez? Nagyon tecc neki, azóta mindig el kell sorolni mi van a falon... alvás előtt mindentől elköszön, dob nekik puszit, simogatja.

De lesz még dolgom, kell egy picit még festenem, mert a rövidebb falon nem számoltam azzal, hogy az új ágya alacsonyabb lesz és lesz közte egy üres rész (a másik oldalon falvédőt kap), de már tudom mit fogok odapingálni. ;)

Kép Kép
manósziget
 
 


Andi,uncsiöcsém is úgy viselkedett mintha nem érintette volna meg a dolog,aztán pár hét múlva kiderült hogy mégis csak nagyon be volt szarva,és hát a félsz benne is maradt!!!!Figyeld a fiad és néha kérdezgesd!!!Egy fiúnak nehéz bevallani,hogy mennyire félt közbe,pedig ők még "gyerekek".Jajjjj szegényt annyira sajnálom.Én hányszor császkáltam egyedül a diszkó után a keletibe volt,hogy a bosnyáktól vagy a csarnoktól(mindkettő 15 perc)gyalogoltam haza,és akkor még biztonságosabb volt,soha senki le se szólított!!!Ilyenkor abba gondolok bele ,hogy a most született gyerekeink mellé testőrt kell majd fogadni????????????

sutimano76
 
 


Sziasztok!

Gyors bekukk: sikerült ma elintézni a beutalót, holnap tudok menni reggel vérvételre, éééés, ami nagyon jó hír számomra: a fruktozamint is meg tudják itt nézni, nem kell a kórház laborjába mennem !!!! :) ... igaz, egy hét alatt lesz eredmény, de jövő héten pénteken megyünk a nőgyógyihoz, addigra ez is meglesz :) ... kicsit izgulok, mert ez fogja mutatni, hogy működött nálam a diéta az utóbbi másfél hónapban ...

ÉS még egy dolog, ami felvidított ma reggel: védőnő után bementünk a szadai patikába: kérdezem - Tena beétjük van-e ... milyen kellene --- mondom: hááát a legnagyobb, vagy közel a legnagyobb ... erre előhoztak egy 30 db-os csomagot, és AJÁNDÉKBA IDEADTÁK :shock: :shock: (valaki elvitt ebből több csomaggal, aztán rájöttek, hogy ez túl nagy, és visszahozták, hogy adják oda valakinek a patikában, aki ilyet keres ) ... semmit nem fogadtak el érte :) ....

ilyen is van ( egy kis pozitív ellenpólus Andiék történetéhez ... ami sajnos szintén a mai magyar valóság, és akkor még "jól" is járt, mert nem fogtak rá kést, vagy baltát, vagy kardot ... szimplán kivették a zsebéből ... természetesen nincs romabűnözés Mo-on, csak egyes emberek bűnözése, igaz ??? ... ) ... ja, és közben meg a tegnapi döbbenetes hírek: a kislétai asszony, meg a lánya ... szóval: elég car világot élünk :(

Kép

Kép
bibiesbrumi
 
 


Beszéltem dokimmal uh-val kapcsolatban. Azt mondta, hogy először ctg, utána megvizsgál (poci fogdosás, méhszáj stb.) és ha minden ok és akkor nincs uh. :cry:
Teljesen elkenődtem, de a férjem rám parancsolt, hogy akkor azonnal hívjak fel egy 4d uh-ást, mert ő tudni akarja, hogy mekkorák - és én is.
így holnap valószínű megyünk Fehérvárra 4d-re - plusz 10.000-ért. :cry:
Na mindegy, kiváncsiság nagy úr.

Olyan jó, hogy ma eddig legalábbis kicsit hűvösebb van - bár rólam így is folyik a víz. De ezt a meleg dolgot itthon nem említem, mert a Balcsi parton dolgozunk, ami időfüggő, tehát rosszidőben nincs munka....Most pedig leendő két névtelen lurkóval tudjuk hova tenni a pénzt.

t-pk
 
 


Ezen gondolkoztam én is, hogy hogy a vérben fogom elengedni a gyereket bárhova is egyedül :? :? Majd titokban követjük felváltva apával :lol: :lol: :lol:
bibi mázlista :) :) :) és kíváncsi vagyok, mi lesz! Ha betartottad a diétát (bevallom nagyon ritkán, de előfordul a bűnözés), nem lesz semmi gond. Nekem alacsonyabb mindig a fruktozamin , de a dokinő azt mondja az a jó, ha így terhesen kevesebb a referencia érték alsó határánál.

Kép
lili34
 
 


tpk 4D :) :) remélem láttok is valamit és nem takaróznak be egymással :) :)

Kép
lili34
 
 


uh - nekünk doki is a hagyjuk a babát békén mindenféle uh-val nézeten van..... ez egyrészt jó mert tényleg nagyon utálja babó..másrészt viszont jöv hét elején amikor megyünk a 36 hetesre valszeg nem fogom kibírni másik doki lesz és tutira kikérdezem megnézetek mindent:)))

Hát lányok én nem nagyon hűltem le ettől az esőtől.....mire a fiúk megérkeztek az eső utáni sétából már levegőt alig kaptam..... Éjszaka háromig fenn..... aztán most 11 felé ébredtem totál vizesen és a második épebb gondolatomnál be is görcsölt a vádlim.... Szóval na....húúúúú de nyügi.....
és hajat kéne mosnom ami ekkora lobonccal már egy tortúra....

Azt meg már nem is mondom, hogy a takarítással kb pont a vihar előttre végeztem...szépen idebenn is felmosva minden.... és a terasz is gyönyörű..... Szerintem úgy kétévente van olyan hogy a lefolyó nem bírja el a vizet és fel kell emelni a fedelét...... hát mé ne a mostani eső lett volna ilyen..:) közben eszünkbe jutott, hogy görög tekink kinnt leledzik ateraszon aki simán lefolyódik ha nem keressük gyorsan meg....:)))) szóval az őrült viharban még tekit vadásztunk, bútorokat tologattunk mert mindenhova ömlött a víz..... és reggelre egy csatatér mind a lakás mind a terasz rész.... de hogy én most neki nem álllok megint az tuti.... És reményem hogy ma ideális idő lesz vasaláshoz szertesfoszlott......

Húúúúú asszem nagyon terhes vagyok....... nyügizek össze vissza

legszívesebben most szülnék, de arra gondoltam kicsi babónak kellemesebb anya pocakjában kibírni ezeket a párás nolevegős napokat mint idekinn....szóval babó érdekében befogom...megyek rendbeteszem magam.....és babóvédelmi küldetésnek fogom fel ezt az afrikai nyarat.

KépKép
dorkamartini
 
 


ez a megtámadósdi nagyon durva!!!!
ez megszokott dolog? .......

KépKép
dorkamartini
 
 


Sziasztok!

Andi:: Sajnálom a fiadat! Azt hiszem ez csak még jobban megerősített abban, hogy nem engedem egyedül suliba a lányom.

Tegnap voltam dokinál. Innentől én is kéthetente megyek. Holnap vérvétel, aztán jövő héttől NST. Már a héten is mehettem volna de olyan hülye időpontok voltak.
Ja, és szerencsére nem lesz 4 kg-os baba! Mostani becsült súlya 2500 gr úgyhogy az orvos szerint 3200-3500 között lesz. Kissé megnyugodtam. :lol:
Rákérdeztem a tiszteletdíjára is, hát kissé leestem a székről: 80e.
Hazafelé végig azon rágódtam micsin :?: :?: :?:
Maradjak - menjek az ügyeleteshez? Aztán a család rábeszélt, mondván ismerem, megbízom benne, végigkísérte az egész terhességemet, nem volt gondom vele, meg nem is vagyok már fiatal ki tudja mi lesz, ha császárra kerül sor. Szóval szerintük maradjak.
Amúgy meg azt is tudom, hogy ő külsős orvos, és nem a kórház alkalmazottja. Nem bizti, hogy így van, de ha jól gondolom ilyenkor ő fizet a kórháznak azért, ha ott szülést vagy műtétet vezet le. Tudja ezt valaki? Hogy hogyan működik ez?

taranee[/url][
Kép
Kép
taranee
 
 


Taranee: :shock: :shock: :shock:

Ez vicc? Én ugyan nem adnék neki ennyit, de ha mégis ragaszkodna, kurva élet, áfás számlát kérnék!

T-pk: Kíváncsi vagyok láttok e még valamit a babakavalkádból :wink:
Én holnap megyek :lol:

Andi: Én nem akarok rasszista szöveggel előjönni (hazug állítás).
Nem tudom az ország meddig tolerálja még a bűnözés barna színét!
Múlt héten párom unokaöccsét megverték az orkok (nem nevezhetőek néven) és csak mert fociztak! A szerencse az volt, hogy a videó kamera be volt kapcsolva és így a hírtv is leadta!!!
De támogassuk őket! Dolgozzunk, hogy legyen miből megélniük!

Szégyen...

Időjárás: Nekem most sem jóóóó, most meg párás...tiszta hiszti vagyok, bár nem tudom mikor aludtam utoljára normálisan.

Kép

Kép

IKREIM
csunyeszka
 
 


A holnapi 4d uh - időfüggő lett. Kicsi férjem azt mondta, ha fúj a szél, akkor inkább szörf és következő nap menjünk csak uh-ra. No comment :roll: :?

t-pk
 
 


Tara: és ezt előre elkéri ???? ... vagy hogy működik a doktor úr tiszteletdíja ???? ... mert, ha utólag fizetsz, adj annyi,t amennyit gondoltál !!! ... egy fillérrel sem többet ... én nem fogok ennyit adni a dokimnak, ha császár lesz, akkor kap maxmax 70 ezret, de írtam már: ha ügyeletben lesz éppen, vagy amúgy is bent van, amikor szükség lesz rá, akkor 60-at kap, egy fillérrel sem többet !

Kép

Kép
bibiesbrumi
 
 


Taranee,én az uzsokiban hallottam olyat,hogy a doki fizet a műtőért,ha szülése vagy műtétje van.és mindezt csak azért mert nincs leszerződve a kórházzal,NA DE ezt ő fizeti ez legyen az ő baja.Én a helyedbe nem kérdeztem volna rá,én nem fogok.Adok amennyit a pénztárcám bír!!!

sutimano76
 
 


T-pk holnapra kivételesen nagyon nagy szélcsendet kívánok!!!!!!!!!!!!!!!!Már bocsi,de én a helyedben már rég kiakadtam volna,hisz eddig is tök sokszor volt szörfözni,tán egy alkalmat ki lehet hagyni,hogy a saját gyerekeit megskubizza!!!!Ilyen most van,szörfözni meg addig mehet míg lábra bír állni!!!!!!!

sutimano76
 
 


Lili küldtem privit,megkaptad?????

sutimano76
 
 


Lányok, vagyok ám, de nem bírlak követni benneteket, így csak olvasok, de reagálni nincs időm.....legalábbis mostanában :cry:

Kép
arvaerika
 
 


Sziasztok!

Vagyok én is és köszi a hiányolást. :lol: Csak annyira szenvedek a melegtől, csurog a víz rajtam egész nap, étvágyam alig, legszívesebben csak fagyit tömnék magamba non stop. :roll:

Andi: Hát ez borzasztó! :shock: Mi is sokat beszélgetünk arról férjemmel, hogy milyen volt a mi tinikorunkban, mennyivel biztonságosabb volt akkor az élet, és hogy merre is tart az ország. Ha lányom lenne, biztos még inkább félteném. :oops: És nem tudom, mit lehet tenni, hogy ettől megóvja az ember a gyerekét...

T-pk: Szerintem is erőszakoskodj kicsit apánál. Ha annyira vágysz egy UH-ra, akkor ne engedj belőle. A víz és a szörfje megvárja. :wink:

Taranee: 80e! :roll: Csatlakozom Bibihez, adj amennyit gondolsz, ha nem tetszik neki, max váltasz dokit a következő baba előtt.

Jövő kedden megyek fodrászhoz, gondoltam jól levágatom, hogy ha forróságban szülök, ne legyen zavaró a loboncom. :lol: Egyébként nincs is hosszú hajam itt a többséghez képest, de már nem bírom, izzad a tarkómnál. :roll:

Kép

Kép
hgrita
 
 


Na, és akkor önző módon magunkról is kicsit. :oops: :lol:

Szombaton voltunk dokinál. Minden a legnagyobb rendben, a méhnyak-méhszáj még mindig 3000. Az elmúlt 4 hétben 0,5 kilót híztam, így összesen 6,5 kilónál tartok. :lol: Nagyon megdícsértek. :oops: Pedig nem eszek keveset, csak Máté mindent felfal. Doki szerint legalább akkora, mint Andris volt, így már most több, mint 2,5-2,6 kiló.

Fix összege nincs, amit - ismerve őt - reméltünk is. :lol:

Nekem is 2 hetente kell ezentúl mennem a dokihoz, azaz jövő pénteken délután újra. Jövő hét folyamán kell bejelentkeznem NSTre. 2 hét és meglesz az első NSTm életemben. :lol:

Andi, Süti: Kérdeztem a kórházi dolgokkal kapcsolatban. Szerintük bírható, bár messze nem olyan jó, mint volt. 4-5-6-8 ágyas szobák, összesen 40 ágy. Általában 30 körül szokott lenni a létszám. 5. napon lehet hazamennni. Ha nagyon sokan vannak, akkor esetleg a 4.-en. Ha baba előbb jön (35.hét után) és nincs vele gond, akkor maradhat, ha bármi beavatkozásra van szükség, akkor Cerny mentő jön 10 perc múlva és egy gyerekkórházba átszállítják. Ilyenkor anyukát 3. nap kiengedik. Babának popsitörlő és egy vékony kis takaró kell. Nekünk szüléshez egy hálóing.

36.héttől heti 1 NST a 40.hétig, utána naponta egy. 41. betöltött héten fektetnek be és utána 1 hétig próbálkoznak kicsalogatni a babát.

A dokim helyettese Gyarmati doktor (ismeritek?). Kérdeztem dokim az ő tiszteletdíjáról, de azt mondta, ez nem téma, nincs hálapénz. :lol: Azt mondta, ne foglalkozzak vele. Mondjuk gondoltam, hogy olyat ajánl maga helyett, akinek szintén nincs fix tarifája.

Kép

Kép
hgrita
 
 


Sziasztok!

Bocsi, de nem igazán tudok reagálni, kicsit fáradt vagyok! most értem haza az NST-ről, pedig már reggel 7-kor ott voltam, hogy 8-kor az elsők között lehessek. 9:45-kor hívtak be, de a doki a lelettel majd csak 12:15-kor hívott vissza, addig kint malmoztam. ráértem volna jövő héten kezdeni, de mint kiderült Magyar doktor úr mindenkit hamarabb hív. na nem baj, ezen is túl vagyok. minden rendben volt, uh majd csak 3 hét múlva, a 37. héten. az még olyan messze van, már olyan régen láttam az én kicsikémet!

Most csak ennyi, mert tényleg hulla vagyok.
mindenkinek kitartást!

KépKép
Kép
s.vera
 
 


Még mindig a pénz témához : HÁLA pénz, benne van a nevében is ... Tara: miért kérdeztél rá ??? ... én nem kérdezem a dokim: adok, amennyit gondolok, de tudom, hogy ő is ezt mondaná ;) ... nem is értem, hogy a dokidnak szemtől -szembe hogy volt képe azt az összeget közölni .... szerintem ez abszolut etikátlan ... :shock:

Kép

Kép
bibiesbrumi
 
 


Tapasztalatokat és véleményeket szeretnék:

Milyen babahordozót vegyek?


Kaptam kettő graco-t, de nem egyformák és az egyik elég réginek tűnik, szerintem nem is eu-s szabvány és olyan kis gyengusnak is tűnik.

Szerintetek melyik jó, milyet vegyek - árban azért ne legyen horror.

Szörf kontra uh: áldott jó természetem :lol: és egyébként is utálok veszekedni, miattam szörfözni is mehet. Egyébként is ő ragaszkodott az uh-hoz.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára t-pk 2009.08.04 14:55-kor.

t-pk
 
 


hellóhalló!

Rita,hát kábé az én dokim is ezt mondta a szülészetről.Annyira nem vészes a helyzet.Örülök,hogy minden okés veletek.Gratula a 6,5 kilohoz. (én is hat kilot híztam :oops: )

Vera,miért kellett ilyen sokat várnod???? :shock: :shock: :shock: Én biztos nem bírtam volna ki szó nélkül :evil:

T-pk,csatlakozom Sütihez,és szélcsendet holnapra :roll: Remélem tényleg nem ezen múlik az UH!

Brumi,én is ezen a hülye vv-n voltam ma.Általános labor és ez a hogy működött a diéta című.Remélem jók lesznek az eredményeink!!!!!Dokimmal összefutottam az uzyokiban,kérdezte,hogy miket mérek.Mondom minden okés,de néha egy egy reggeli utáni hetes becsúszik.Azt mondta,akkor szte nem lesz gond.

Tara,nem lacafacázott a dokid.80e? :shock: Tényleg nehéz eldönteni,mi a jobb.Sok pénz,de én is inkább a saját dokinál maradnék.

Még én sem tudom nálunk hogy működik a hálapénz.Jövő héten lehet én is bekérdezek,nehogy meglepetés érjen.

Kép
v.andi
 
 


Sziasztok! :)

Előkerültem én is, próbáltam végigolvasni is mindent, de képtelen vagyok reagálni. :oops: Nagyon termékenyek voltatok. :)

Ma voltam a második CTG-n, minden rendben, utána - az én kérésemre, mert én is olyan kiváncsi voltam - volt egy gyors UH. Kép nincs, de minden OK. :) Doki közölte, hogy jó nagy baba lesz, 3,8 kg körül, de nálam ez a csaszi miatt szerintem nagyjából mindegy is. :wink:

Ja és MEGVAN AZ IDŐPONT, HA VERONIKA NEM GONDOLJA MÁSKÉNT, AKKOR AUG. 24-ÉN SZÜLÜNK. :) :) :)

Most hirtelen ennyi, mert özön pakolni való van még itt körülöttem és most valahogy érzek hozzá kedvet, erőt, energiát ... :wink:

KépKép
KépKép
madar
 
 


Madar: Örülök, hogy minden rendben veletek! Augusztus 24? Vicces, mert amikor nézegettük Andissal a Micimackós naptárját, fogott egy matricát és augusztus 24hez odaragasztotta (így jelöljük az ünnepeket a naptárjában). Kérdezem, itt mit ünneplünk? Mondja, hát a kistesó születésnapját. :lol:

Gondoltam, nem bánnám, mert akkor már 37 hetes lennék, dokim lenne, így kiegyeznénk vele. Akkor együtt szülnénk. :lol:

Kép

Kép
hgrita
 
 


Rita: Andris nagyon aranyos .... és, lehet hogy egy bölcs jós is ... meglátjuk ... :) :wink:

KépKép
KépKép
madar
 
 


Sziasztok!

Tök arik vagytok, lehet, hogy tényleg nem kellett volna rákérdeznem, nem tudom. Baromira sok. Én olyan 50-60 körülre gondoltam max. Nem tudom. :(
Több babát nem igazán szeretnénk. Szülés után visszamennék a régi dokimhoz valszeg, de mivel ő ajánlotta ezt a másikat, nem tudom micsin :?: Ők kapcsolatban vannak egymással, nem szeretném ha később lenne gond.
Ja, és utólag, nem előre természetesen.
Na mindegy, csak ha belegondolok, hogy a fizum alig több mint az a 80e.
Most van min rágódnom!

taranee[/url][
Kép
Kép
taranee
 
 


Andi, Rita: 6 kg körüli hízás ... húúú lányok .... gratulálok és bevallom ... irigy vagyok :oops: :oops: :oops: de azért motivál is ... :)

Dorka: én sem aludtam jól. Az elmúlt 2 éjszaka tocsogott az ágynemü a víztől, úgy izzadtam. :? Ráadásul nálun vihar sem volt, kissé lehűlt a levegő, ez tényleg jobb, mint a hétvége volt, de nem bánnék egy felfrissülést, csak egyetlen napocskát ... :oops:
A hétvégén már én is arra gondoltam, hogy nagyon nem bánnám, ha Veronika, most gyorsan megszületne :oops: ... de győzőtt a józan ész ... jobb neki még bent, sőt talán végre tudnék még pár napot a szakdolgozattal is foglalkozni, mert fogalmam sincs, hogy egyébként mikor fog megíródni. :roll:

t-pk: nem akarlak elkeseríteni, de megnéztem a windgurut.com-ot ... hát lesz szelecske holnap felétek ... :roll:

Apasági: ja és nem is írtam még ... tegnap reggel megcsináltuk az apaságit, papírok rendben, gyereknek van böcsületes neve ... :) :) :)

KépKép
KépKép
madar
 
 


Madar: igen, de hajnalra írja. Igaz, ma is 4-kor keltünk, mert fújt a szél, de hál istennek a net nem írta, így 4.30-kor újra ágyba bújtunk.

t-pk
 
 


És a dög W.guru már átrakta 11-re a szelet. Na mindegy...

t-pk
 
 


Andi: nagyon sajnálom, ami Danival történt és remélem, tényleg nem lesz gond vele, jól fel tudja dolgozni. Sokszor én sem merek bele gondolni, hogy mi minden történhet vele, amikor majd egyedül jön-megy a világban ...

t-pk: ezek szerint Ti is innen szerzitek a szélinfót :) :wink: akkor szélcsendes, nyugodt napot Nektek holnapra. :wink:

KépKép
KépKép
madar
 
 


modom én ... :)

KépKép
KépKép
madar
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?