sziasztok!
örülök,hogy mindenki élés virul
lyndee:Arninak jobbulást
talisoknak szuper lehetett
mi aznap gulyáspartin voltunk, Réka nagyon jól bírta és életében először elaludt a sportba is,
azért sem mertem eddig menni vele sehová,mert amikor álmosodott csak üvöltött és rohanás haza volt belőle, de most így:) igaz akkor már majdnem 5 órája volt már fent,picit toltuk a fenek alatt, kicsit sírt de aludt egy fél órát és utána újult erővel vetette magát bele a asztal rámolásba.
vasárnap meg anyumékhoz mentünk a telekre, de Réka úgy kiütötte magát előző nap, hogy 9-kor már fel kellett keltnem, hogy induljunk:)
a legújabb hobbija ölbe ül az asztal előtt(földön ülve nem buli) és amit az asztalon talál rámol le, körbe,csapkodja egymáshoz és közben berreg mint egy kisautó és pröcögteti a nyálát és síkitva kacag...
:D:D
már alig várom a szombatot:wink:
mi megint itt vagyunk a telken, azért is szeretek ide járni, mert az első éjszakát Réka mindig végig alussza a többit már nem csak az elsőt este 9-től reggel 9-ig szokta nyomni.
hogy ezt miért nem tudja otthon is??? fene se érti
meg beszéltem anyósékkel,hogy miért van,hogy otthon vergődik elalvás előtt itt meg még altatni se kell!!!
valszeg azért meg egész nap a jó levegőn van, vki mindig fárasztja,após nótázik vele, mami meg a járóka körül tesz vesz pucolja zöldségeket és közben Réka beszélget vele ill a falevelekkel.
én velem hintázik a hintaágyba,énekelek, mondókázunk viszem körbe a kertbe mindent megfog(megtép)
otthon a panelbe egyedül, velem sajnos unatkozik.
berni: nálunk akkor csinált ilyet amikor még kisebb volt és még 3x aludt, este bevágtuk a kocsiba és úgy aludt csak el, csináltuk 2 hétig aztán meguntam, hogy ne mááááá mégis csak meg kell tanulni elaludni autó nélkül
ha jól emlékszem akkoriban tért át a 2 alvásra így késő du-án már nem aludt és ezért(általában) este 9-kor eldől mint egy zsák...
mush: meddig is maradtok?
csak most hogy újra van kocsim, összefuthatunk a jövő héten nekem a szerda lenne jó
(ha lesz kedved talizni velem )a szombati tali után
ja igen számoltál már?. hogy mennyi pénzt vigyek?
hívjuk kubut is, meg a többieket is
megvárom a szombatot a körkérdéssel hátha vki azt mondja áááá én azzal a csajjal többé sosem, még rémálmomba se.
bár zöldivel és verával már találkoztam, ebből zöldi még szóba áll velem
kubumigrén..... na majd szombaton elmesélem, hogy csináld és hátha segít ha már nem hívtál fel....