Új privát üzeneted érkezett!

Szép estét!

Emeseanyu!
Jó hogy jöttél még azért.
Kívánom hogy gyönyörű időtök legyen.
Pihenjetek is sokat!
Pusszantás.

Lola!
Tudod ez most az a fajta támogatás,ami egyszeri.És emiatt a nehéz gazdasági helyzetre való tekintettel osztanak szét asszem 2 milliárdot.Most inkább ez azoknak szól akik elvesztették a munkahelyüket,vagy megeemlkedett a (lakás)hitelük,vagy lecsökkent a fizujuk.Szóval az átlagcsaládoknak.Vagy hogy is mondjam.

Ági!
Visszaolvastam,mert egyzser már leirtam a homeos dolgokat hasfájásra Edina Ádijájának.
Viburcol kúp
Lycopodium9CH

Megyek ágyba bújunk a kétévesemmel.

Jó éjt!

betti

Kép
berna23

Ja tali miatt még visszajöttem

Nekünk is jó a jövöhét még.
Utána már csak délután jó,mert ugye kezdődik a bölcsi.
Amig szabin vagyok még szeretnénk menni a talikra.
Amúgy abszolut nyugodt vagyok a bölcsit illetően,Istinek is csak a pozitív dolgok jönnek le.Sokat bezsélgetünk róla.Mindenkinek dicsekszik a jelével.

Multkor kérdezték tőle:
Istike Te fogsz majd menni a bölcsibe?
Isti:Igen fogok,új szandiban.
:lol:

Na elég belőlem..

Kép
berna23

Sziasztok!

csak gyors bekukk, ma strandoltunk a Mátéval, aztán palacsintasütés, hulla vagyok ...

Ági,
a Máté hasfájós volt Azok jók amiket a többiek mondtak. + még szerintem figyelj arra, hogy mit eszel/iszol. Pld. a laktoherb szoptatós tea puffasztja a kicsiket. Hasra tedd sokszor, (éjjelre nee!) és próbáld az alsó karodon hason fektetni akkor nyomást gyakorolsz a pocakra. Babamasszázs is sokat segít, nekünk utána mindig jönnek a pukik :). Reméljük jobban lesz a Levike!!!!

EDBAnyu,
jó pihenést!

sziasztok
Zsani

Kép

Kép
zsanka

Sziasztok,

Most csak egy gyors kérdés erejéig ugrottam be.

Lola,

Hol és hánytól lesz ez az anyatejes program. Én lehet kimegyek a csajokkal, ha Niki akar.

Csilla
lexyca

Csilla:

dózsakerti köz. házban, 10.00-kor, a Bánki suli hátamögött!
Írtam Szilvia1981-nek sms-t lehet ők is jönnek! :D

lola77

Sziasztok!
Mostcsak egy gyors kérdés...Nincs véletlenül valamelyikőtöknek gépen Thomasa? Bius belebolondult és jó lenne majd az úton, ami elég hosszú lesz, ha tudná nézni, mert az legalább leköti..
Ha esetleg valakinek van, akkor tudná nekem küldeni msn-en??????

Később jövök bővebben..

Köszi, Ági

Kép Kép
joosneagi

J.Ági: Nekünk van egy csomó, de dvd-n! Nem jó ha ma talizunk és adok belőle kölcsibe...
Holnap mentek ugye?
Hívj fel 70/363-77-85 és mondjuk 6 óra felé le tudom vinni v.hova Sárberekbe, vagy arra felétek, vagy ha Ti jöttök le akkor sétálni összefuthatunk!

lola77

Szia Lola!

DE aranyos vagy, köszi..Tegnap látta először a csajszi a JIM-JAM-en és azóta állandóan azt akarja...
Jövő szombaton megyünk csak, de előre össze akarom készíteni a dolgokat.
Ma sajnos nekünk nem jó, mert jön barátnőm, meg megyünk csavarogni, de jövő héten nekem bármikor jó lenne.
Megbeszélhetünk külön talit is, de ha lesz rendes babatali, akkor azon is jó..Nekem a hétfő délelőtt kivételével bármikor jó, akkor megyek a szállodajegyekért, vagy minek hívják.De végülis akkoris hazafelé összefuthatunk,amikor neked jó..
És köszi mégegyszer....
Ja, tegnap láttalak titeket hazafelé sétizni, a Kis Tescónál voltatok éppen..Mi mentünk megnézni a JYSK-et, de szerintem baromi drága...
Ági

Kép Kép
joosneagi

Ja, Ági, oké akkor még egyeztetünk...
Mi az a JYSK????
És Ti hol voltatok? Utána mentünk a Jubiba és ott taliztam Szilvianyuékkal! MÁsik oldalon mentetek Ti? Vagy a melegtől nem láttam? :P

Csilla!
Anyatejes bulira bocsi, hogy rosszul emlékeztem és korábban kezdődött, mi épp 10-re értünk oda...
Csak pár szót tudtunk beszélni, mert Noé annyira le akart menni, leraktam a sarokban a plédre, ott volt 1-2 játék, egy darabig láttalak még Titeket, aztán már nem... hamar elmentetek!
De az anyatej-kvízen nyertem egy pólót (őssejtes) meg Noé egy plüss vizilót...
És volt fini limonádé, szendvics és gyümisali-ez utóbbi tök ízlett Somának!

Szilvianyu:
ha olvasol és a nyaralás alatt lesz kedved-időd, majd írdd meg a kaki-eredményeket Nekem sms-ben légyszi, ok?

lola77

Ági!

Nekünk van pár Thomas részünk avi-ban is. Esetleg óriásfájlként feltölthetem neked citromailen.

Tegnap taliztunk Ritával és a három csemetével az Intersparban. Nagyon édesek voltak :D . Lacinak nagyon tetszett Atis szőke, göndör hajacskája. Míra baba is egy tündér volt.

Majd jövök még, csak rohan a ház és még főznöm is kell.

Kép
Kép
Kép
eagleszem

Sziasztok!

Nektek működött a fórum? Én elkezdtem írni, el is akartam küldeni, de lefagyott az egész és nem is engedett visszalépni jó sokáig.

Anikó!
Nagyon megköszönném, ha tudnád küldeni (joosneagi@citromail.hu).Minden rész jól jön, ugyanis kb.16 órás lesz az út, ok, abból a nagyrész éjzsaka, de akkoris kell, ami leköti csajszit és most ez tetszik neki, szóval, ha van időd, akkor várom a "küldeményt" ..:)

Kép Kép
joosneagi

Lola!
Ok, egyeztetünk.
A JYSK tegnap nyílt a régi Reno helyén, van 1-2 bútor, törölközők, ágyneműk, tárolók.De szerintem nagyon drága. Gyerek ágynemű huzatok pl. 6000-től voltak...
Mi a négysávoson mentünk autóval, onnan láttalak titeket..

Kép Kép
joosneagi

Annyi mindent akartam írni, amikor volt időm akkor azarakodott a fórum, mostmeg ébred Antikám.Akinek mellesleg már 7(!) db fog van.EWgyszerre kijött neki 3 felül.Így fent van 4 alul meg 3.Alsóval szenved, mertott már jó pár hete be van duzzadva az ínye meg fehér és puklis, de nem töri át a fogacska.Remélem, hogy nem a nyaralás alatt fog vele Szegényem szenvedni..

Gabi!

Nagyon sok gyógypuszit küldök Gergőnek!!Szegénykém..ez nagyon rossz lehetett, ráadásul még ez a bentalvás is, főleg, hogy nem is erre számítottatok..Remélem gyorsan helyrejön és nem kell sokáig járnotok Győrbe..És persze sok drukk, hogy Dani kukacát ne kelljen műteni.Én is ettől nagyon félek, pedig eddíg minden ok, de ez bármikor változhat.
Olyan szörnyű, ha beteg egy gyerkőc és nem tudunk neki segíteni..

Én most Antika szeme miatt aggódom, alig várom, hogy hazajöjjünk nyaralásból és vihessem a Nagy Annához. Nagyon sokat bandzsít a drágám, szinte mindíg, a féényképeken is átszik. Bius is néha -néha csinálta kicsinek, de Antika szinte mindíg. Rákóczi szerint várjak 1 éves koráig, de nem tudok.Azt olvastam, hogy a valódi kancsalság már egész pici korban kiszűrhető éls kezelhető..Ha igen, akkor mire várjak?

EDB-Anyu!
Ha még olvasol a akkor nagyon jó nyaralást, jó sok pihit kívánok nektek!!!Remélem nagyon szép időtök lesz (azt ígérnek..).Aztán várjuk a fényképet a kis gyönyörűségekről!!
Biusom nem fél a sátorban, mert éjszakára fel szoktik húzni az oldalát, igaz így bután néz ki, de mégsem ijjed meg, ha felébred, néha napközben is így van, hogy tudjon tv-zni..

Na, Antókám felébredt és már követel..Később még jövök
Ági

Kép Kép
joosneagi

sziastzok!

Lola,
bocsi, délelőtt postán voltam és bevásárolni, délben jutott eszembe a program... :? De olvasom, jó volt, kár hogy lemaradtunk róla....

Szilvi,
jó nyaralást, pihenj sokat!!!

Ági,
nekem Áron hasfájós volt, a masszázst nem engedte, a két féle csepp nem használt(bár szerette Áron, mert banános :lol: ) nekem az segített, hogy teljesen elhagytam a tejtermékeket. Mindent. Olyn szinten megérezte Áron, ha megettem egy túrórudit, kikészült.... :? Szerintem is csak az idő segít.....nekünk azt mondták , hat hét...ahhhha! Három hónap minimum volt :evil:

Csilla,
jja, találkozzunk. Mi minden délelőtt sétálunk, akkor alszik Áron, délután meg általában anyuéknl vagyunk, de néha megyünk a jubiba hintázni. Neked mikor lenne jó?

Megyek pihenek kicsit, Áron kikészít éjszakánként...
sziasztok

KépKép
szilvia1981

Na a pihi elmarad...Áron felkelt :shock: :?

KépKép
szilvia1981

Sziasztok!

Na megjártuk Győrt. Igaz már fél 12-re itthon voltunk, de csak most jutottam gép elé.
Hát én bizony megint összepakoltam a cuccunkat Gergővel, mert azt hittem bent kell maradnunk.
Tegnap reggel kijött a gumicsík, így egész nap pelusozáskor nyitogatnom kellett a sebet. Egész jól ment, bátor is voltam, mert már törölgetéskor sem kellett a kiálló gumicsíkot kerülgetni. A lefekvés előtti pelusozáskor viszont már nem tudtam szétnyitni a sebet. Összeforrt valamennyire. Megijedtem, mert azt hittem ez még korai.
Még éjfélkor is pelusoztam (amúgy nem szoktam éjszaka) megnéztem és akkor sem volt már luk.
Na így pakkostól nekivágtunk reggel Győrnek, nem izgultam annyira mint hétfőn, de azért bennem volt a félsz, hogy lehet megint vágni kell.
A doki tök jól emlékezett ránk. Mondta is, hogy "gondolom a gumicsík nincs már meg" (2x jött ki a kórházi 2 nap alatt).
Megnézte és mondta, hogy nem baj, hogy összeforrt a seb, belül még érez duzzanatot, de az valszínű a gyulladás még. Ezért Ő nem vágná fel megint. Továbbra is Betadinoznom kell. Fürödhet is már. 2 hét múlva kontroll.
Úgyhogy itthon vagyunk.
Dani megint mamánál volt. Sétiztek egyet. Várt már minket nagyon haza.

Tök jó lehetett ez az anyatejes tali. Na majd legközelebb (ha mehetünk).

Mennem kell. Majd jövök még! Legalább is azon leszek!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Sziasztok. Csatlakozhatok? Ismerem már a Joósnéágit meg a Fábiánné Ágit egy másik fórumról ők mondták hogy jöjjek ide nyugodtan.
Nekem egy kisfiam van, Dávidnak hívják és két és fél éves lesz augusztusban. Én már dolgozom, jövöre viszont már szeretnék kistesót. Illetve legalább pocakos lenni.
Képet majd megpróbálok felrakni, de egyenlőre nem megy.

Ági, dávidka is hasfájós volt, mint általában a fiúk, nálunk sajnos semmi nem vált be.
Egyik ismerősömnek viszont a kamilla tea és a kömény tea keveréke vált be.
zsuka77

Sziasztok!

Zsuka: Isten hozott! Merre felé laksz Tatabányán? Akkor bölis Dávidod?

Gabi: örülök, hogy túl vagytok rajta nagyjából. Reméljük nem lesz több pukli azon a bizonyos helyen! Én szorítok!
Nekünk eredmény holnap lesz, van ott ügyelet, majd megírom Lolának az smst és felrakhatja ide!

Köszi mindenkinek a témában a szorítást! És a jókívánságokat a nyaraláshoz! Mindenki vigyázzon addig is magára! És pihenjetek sokat, de azért írjatok! Legyen mit olvasni itthon!

Aztán hazajöttünk, lehetne tali... (de addig is, ha gondoljátok).

JoósnéÁgi:
húú, nem semmi foggal rendelkezik Antóka! Bencének négy darab van, mondjuk neki is ezek ripsz-ropsz jöttek ki, az utolsót szinte meg sem éreztük.
Írd majd meg, mit mondott Antika szemével kapcsolatban a doki!

Sziasztok, jók legyetek!

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok

Előszőr is minden szülinaposnak sok sok boldog szülinapot még és sok puszit kívánunk. ( voltak mostanság egy páran:))

Rövidke kérdés erejéig jövök csak, mert megyünk nemsokára tesómékhoz szülinapot köszönteni. Timi uncsitesója lett 3 éves.

A kérdés, hogy tud valaki helyet ahol fülbelövést csinálnak? Mostanság jött el az idő, hogy Timinek szeretnék, mert állandóan rágja a fülem emiatt. Szülinapi ajándék lenne neki, bár az novemberben lesz, de nagyon szeretné és lehet megcsináltatnám neki mostanság. Köszönöm előre is.

Jó olvasni benneteket csak időm nincs nagyon irogatni, sokszor napokig nem jutok gépközelbe. Pedig jó volna. Ja a 20 ai hétre nem akartok talit szervezni, mert kedd szerda itthon leszek Timivle és el tudnánk menni. Hétfőn is itthon leszek de délelőttre már van program. Esetleg ha többeknek jó lenne, csak egy ötlet.

Na mentem, tusolok egyet aztán lassan indulunk.
Jó hétvégét mindenkinek
Üdv Lívia

Kép
slivia

Sziasztok!

Tegnap írtam egy csomót mindnekinek,és nem küldte el ez a hülye gép :twisted:

Na megpróbálok újra írni...Amíg Levi alszik!
Köszi mindenkinek a hasfájós tanácsokat!!!
Az Infacolt vettem,mert a többit 1 hós kor után adható,majd jövőhét vasárnap vezsek mást,ha ez nem használna.Amúgy kiszámoltam ez egy kész vagyon,egy doboz másfél napig jó és 1600ft...Eddig a fene tudja hogy használ e,tegnapelött volt az első jó éjjszakánk,este 9-től reggel 4,15-ig aludt,evett azt 7-ig egyből viszzaaludt,igaz aznap nappal kb 2 órát ha aludt...Tegnap éjjel már megint 2-4,30-ig fenntvolt :cry: Most alszik,persze.Ilyen kisgyerkőcöt meg nem is lehet úgy fenntartani nappal,mert ők még csak esznek alszanak sírnak,kakilnak...lekötni még ugye nem lehet őket...

Cirmike!
Sztem nagyon jó Réka haja,tök praktikus,én is levágatnám Dorka haját nyárra,de nem engedi,neki a popójáig fog érni,mondja..

Betti!
Kórházba Istikével a hasfájás végett?Azta,hát szerintem mi nem jutunk el idáig,annyira nem durva a helyzet.Baj inkább az hogy éjjel van fennt,nappal meg alszik...
Istinek is tuti jó a haja!!!!

Csilla!
Ma kipróbáltuk a hordozóba az izzadásgátlót,és tényleg nem izzadt bele Levi!Köszi itt is mégegyszer!Jövőhéten már jöttök le a játszira?

Zsuka!
de jó hogy jöttél ide!!!Jaj emlkészem hogy írtad annó,hogy nagyon nem alszik Dávid,és ha jól rémlik nektek is eléggé sokáig elhúzódott...Jövőre babás leszel,de jó!!! :lol: Huu addigra Levi már milyen nagy lesz...Melót hogy bírod?

Ági!
Köszi itt is a gyors reagálást a hasfájásra!!!!Tényleg jövőhét vasárnap indultok,irigy-irigy(bár az autóút miatt nem) :D Biztos nagyon jó lesz,és az időtök is szuper lesz,képeket kérünk majd!!!
Tök furi nekem anyud.Én anyum is melózik ezerrel,de ő amiben tud segít,mióta megvan Levi,pénteken elviszik Dodót,és vasárnap megyünk érte,nappal meló után is feljött segíteni,szegényke este későn ért haza,mert kocsit nem vezet,így busziznia kell...Tök furi ez nekem,és ugye anyósra sem számíthatsz,párod meg jó sokat melózik...

Lola!
Tudom hogy könyvelő vagy,lenne egy kérdésem,nincs olyan ismerősöd aki tudna számvitelből korrepetálni?El kéne kezdenem tanulni,mert október 7-n vizsga,és még semmit nem készültem rá,ezt meg ugye nem lehet bemagolni,vagy puskát írni belőle,ezt ahogy Te is írtad annó,meg kell érteni,és szetm egyedül nem fog menni.Órákra sem tudok bejárni,mert a szoptatást nem tudnám megoldani,mire férjem áthozná Tatába Levit,meegtetem,ahazérnek jöhetnek is vissza,cumisüvegből meg nem csúszik le neki a kaja...Vizsga is érdekes lesz 14-19-ig 2 vizsa 1 nap,és közte fél óra szünet lesz,nah még azt sem tudom hog yoldom meg....

Zsani!
Van már vevőjelölt a lakásotora?Miért szívózik a bank?Mi nem tetezsik nekik?Nem akarnak hitelt adni?Olyan jó nézni titeket a képeken,annyira látszik hogy boldogok vagytok?Neked Lili átaludja az éjjszakát kezdettől fogva?Nem volt ő időeltolodásban,mint Levi?

Livi!
Én annó Dorkának itt a Bárdos alkóparkban lévő kozmetikában lövettem ki a fülét,tök kedves nőci van ott.Mi tavaly szülinapjára lövettük be neki,nála addigra jött el az idő :P

Ja nem is írtam múlthéten Balázs elvitte Dorkát Tatára,a Tóth Lorettához.Hát érdekes volt az eredmény,semmi baja,egyik mandulája sem nagyobb a kelleténél,nehogy kivetessük,hallása tökéletes,jól reagál a dolgora,és az arcüregében sincs semmi folyadék?Ezt úgy birom,akkor most melyik dokinak lehet hinni?Elvisszük egy haramdikhoz,és levonjuk a következtetést...Ja és szerinte nincs elkésve a beszéddel,mert az ő unokatesója is 5 éves elmúlt és most kezd beindulni...Hát nem tudom....
Amúgy amióta csináljuk a tornát Dorkával láthatóan javul.Tegnap is magától elkezdte mondtni,hogy a barbija haja szine szőke,meg kédezte anyu tőle melyik nap akar náluk aludni,és mondta hogy holnap,tehát napról naprja jobban utánunk mondja a szavakat,és összeköti,lassan kezdődik az ovi,remélem ott méggyorsabban fejlődik majd...

Jólvan ledugultam,sok lesz belőlem,
képeket teszek fel,csak el kell hozni a sz.gép csatlakozóját anyutól...

szép hétvégét Ági

Kép

Kép
ági01

Lívia: Kanáriban a Klucsai Tündi is vállal lyukasztást, bátyámék mindhárom csaját Ő lukaszotta, először orvosi arany fülbevalót tett be (az benne van a lyukasztás árában).
Tegyél majd fel képeket a fülbevalós nagylányról!

Ági:
Tök rendi Anyukád, tényleg. É s jól tolerálja Dorka, hogy úgymond "elviszik" Tőletek egész hétvégére???
És éjjel mikor több órát fennt van Levi, akkor észveszejtően sír? VAgy csak "unatkozva" sír? Nekem is volt egy időszak, mikor az esti fürcsi-szopi és kábé 1,5 órás alvás után kipattantak a Noé szemei és fennt volt éjfél körül, ekkor volt aki azt tanácsolta, hogy ne este, hanem reggel fürdessem!
Na de aztán megoldódott, mert kicsit éhes maradt, nem full éhes, de evett volna még, vag y inkább ivott volna, mert pár korty elég volt. A nagy meleg ugye (tavaly aug-ban). Lehet LEvinek is ez a gond? A tej eleje úgyis inkább szomjat olt... Van elég tejed amúgy? Hogy érzed?

Szilvianyu ma du. telefonált hogy a két kicsi mintája negatív, de Emeséé (akinek ugye semmi baja nem volt) övé pozitív! Most nem tudja, hogy adja-e neki az antibogyót, mert különben nem mehet szept. 1-jén suliba, amíg nem lesz neg. széklete! Vagy ne és várjon nyaralás utánig, akkor újra minta...
Nem semmi, én mondtam Neki, hogy lehet Ő "kapta" el utolsónak (pedig csak széklettel terjed és nagyon vigyázott Szilvi) ezért lehet még neki baci...
Most jól egyen antibotyót, mikor se nem fosik, se nem hány...

J.Ági: Nekem Soma kancsal volt, nagyon, én is a fényképeken láttam leginkább. 9 hósan vittem el N.Annához. Készülj fel, hogy úgy fogja vizsgálni, hogy először cseppent olyan pupilla-tágítót, annak 20-30 percig kell hatni, utána tudja vizsgálni. Akkor nekünk szemüveget írt, hordta is Soma még bölcsiben is! Kábé kiscsoportig, mert ott valahogy zavarta, levette és óvónénik nem adták vissza. Bölcsiben g.nénik figyeltek erre!
Szerintem jól teszed, ha elviszed, hisz én is akkor utánaolvastam, és igen az agynak az a része "elfelejt" látni (vagyis megvakul!) amit nem használ a szem!POnt a gondozónénink fia is így járt, mert későn vették észre a dokik és már műtéttel sem tudták megmenteni az egyik szemét.
Na jó nem rémísztgetni akarlak, de ha Te úgy érzed, vidd el!
Ja és viszont az ellenpélda, volt ismerős, aki hordatta, de nem tanult meg járni a gyerek 1,5 éves korig, levette a szemüveget és rögtön megtanult járni- ki tudja, lehet zavarta a szemüveg.

Ja most Soma jól lát, oviban suli előtt felmérték. Én rövidlátó vagyok (-2,5 az egyik, -1,5 a másik), bár elvileg apai ágon öröklődik inkább, azért többször fogom nézetni, meg kérdezni a tanárnénit, hogy lát e majd a padban...
Teszel fel olyan képet, ahol látszik a -szerinted - kancsalság????
Én is keresek majd!
Hova is mentek nyaralni? :oops: Nem figyeltem mikor írtad?

lola77

Lívia

Dózsába a rendelővel szemben lévő négyesben van egy kozmetikus ( talán ZIZI a neve) és ott csinálnak fülbelövést.

mnzsani

Sziasztok

Köszönöm az ötleteket. Régen mindig láttam kiírva mindenhol, de most hogy kell nem látom sehol.( fát az erdőtől vagy mi.)

MNZsani
Gratula a pocaklakóhoz. Rendben van minden, jól vagytok? Máté már tök nagyfiús. Hogy tetszik neki az ovi?

Na mentem, férjem nem hagy, jönne már gépezni. Nemrég jöttünk haza a szülinapozásról. Holnap strandolunk elvileg Komáromban.

Jó éjt mindenkinek
Üdv Lívia

Kép
slivia

Sziasztok!

Mi is megvagyunk......bár Viki nagyon hiányzik!!!!!!!!!!!!!!!!!
De holnap már jön haza,illetve reggel megyünk érte aztán irány a strand :lol:
Nem tudom,aki szemüveges ki hogy van vele,de én a szemüveges strandolást nagyon utálom!!!!!!!!
Ha nincs rajtam,nem látok jól távolra,ha rajtam, van akkor meg vizes lesz és az zavar :evil:
Ezért ha valamelyikőtökkel esetleg össze futnék és nem köszönnék rá távolról attól elnézést .....
Most fejeztem be Verika kislányának,Tamarának a tortáját,nagyon jó lett szerintem :wink: majd teszek fel képeket kedd-szerda felé,mert megint sűrű programok elé nézünk.....
8-án megyünk nyaralni Zamárdiba,aztán 15-én jövünk haza déleött,délután esküvőre megyünk,ahol Viki koszorúslányka lesz :D
Hétfőn a családnak ruhanézés,próba.....kozmetikus nekem,délután meg meló :shock:
PÉntekre két torta megrendelésem van...........szóval nem unatkozom.....péntek délelött csomagolás is :roll: :wink:

Mnzsani
nagy-nagy gratula a pocaklakóhoz!!!!!!!!!!!!!!!
Bár mi elég sokszor talizunk,de nem is vettem észre,bocsi :oops:
Mikorra vagy kiírva?tudjátok már mi lesz?Máté örült a jóhírnek?

Lívia
amit Mnzsani írt Zizi kozmetika azt írtam én is priviben,de onnan elköltözött a kaméleon díszállat kereskedés mellé,az a jó cím.
Biztos csini lesz Timi a fülbevalójával.
Ti nem terveztek tesót még Timinek?
Lassan már csak mi maradunk egy gyerekesek itt a topikban :wink:

Ági01
milyen tornát csináltok?
Egyik ismerőünknek is ilyen tornás terápiától indult be a beszéde a lányának,ő is Dorka korabeli csajszi.
Várjuk a képeket!!!!!!!!!!
Kitartást az éjjelekhez!!!!!!!!!!!!!!hétről hétre könnyebb :wink:

Angika
majd ha lesz képed és időd,kíváncsiak vagyunk a szobaképekre :lol:
meleget hogy bírod még?márcsak pár hét és te is babázhatsz,de jó!!!!!

EDB anyu
remélem jól telik a nyaralásotok.........Emesének jobbulást!!!!!!!!!
szegény,nem gondoltuk,hogy neki is baja lesz ettől a fránya bacitól.... :cry:

Csilla
hordozóba izzadásgátló??????????nem is hallottam róla,milyen az?

Gabi
jobbulást a fiúknak!!!!!!!!!!!!!!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Jági
ez igen!!!!!!!!!!ennyi fogacska egyszerre......jól belehúztak :P
tényleg hova is mentek nyaralni?nekem sem ugrik be,hogy írtad volna.... :roll:

Anyatejes világnapi rendezvény
ne haragudjatok,hogy nem néztem meg a pontos kezdés,pedig megígértem :oops: elfelejtettem......
azért örülök,hogy jó volt.....

Betti
nagyon tuti Istike frizurája,olyan nagyfiús arca lett tőle :lol:

Megyek aludni,férjem már kidőlt itt mellettem :lol: ma nem lesz "vasalás",majd reggel :P :lol:
Szép vasárnapot mindenkinek,sziasztok:ERika

cseriviola

Angika
bocs,nem is olyan kevés idő,hiszen majdnem 2 hónap van még hátra.....nehogy az előbbi hülye mondatom miatt Csani előbb akarjon kibújni......gyors visszaszívom :roll: :P

cseriviola

Sziasztok!

Jó meleg van ma. egy-két hete már Csanád nagyon felnőtt a bordáimhoz és néha nehéz mély levegőt vennem. Eddig elég jól brtam a meleget, de most már lassan jó lenne egy kis enyhülés.

EDBanyu!
Kellemes nyaralást Nektek!!

Ági!
Remélem már jobban telnek az éjszakák. Használ az a csöpi?
Érdekesek ezek a dokik... most akkor még egyhez elviszitek? vagy hogy?

Csilla!
Rég taliztunk már. Merre jártok mostanában? Képzeld kemény felújtások történtek a jáccin... vittek egy adag homokot :) Igy azért jobb lett, és állítólag majd talán jövőre belefér a felújítása a keretbe. Na kíváncsi leszek.

Lola
Teszek majd otthonról magamról is képet meg CsAniról :)
Igen két szobás a lakás, nappalink eddig sem volt, bár néha jó lenne egy. Na.de annak kell örülni ami van.
Nem semmi kalandos napokat éltek meg :)
Talira mi is mennénk!! mikorra terveztétek?

Betti!
Nagyon jó lett Isti haja! a kis huncut.

Erika!
Azti,ennyi torta mellett nem unatkozol sokat...
Viki jól érezte magát a nagyszülőknél?
Csanádnak még van bizony 8 hete. Szerdán megyünk ultrahangra, kíváncsi vagyok már nagyon a kis tökire :) remélem minden rendben vele, bár amennyit mocorog, tutti, hogy marha jól érzi magát :)

Kellemes napot mindenkinek ! Kész lett az ebéd nálunk :)
angika

Sziasztok!!

Csereri!
Remélem nagyon jól érzitek magatokat a strandon.Az idő szuper.
Még mi is az egy gyermekesek táborát erősítjük itt a fórumon.Na de majd eljön a mi időnk is. :D
Egyébként ha nem vagyok túl indiszkrét,akkor megkérdezthetem hogy ti már nem védekeztek ugye?Vagyis hogy babaproject van ezerrel?
Nálunk még csak tervben van az öcsi/hugi.De jó lenne már ott tartani.Komolyan nekem olyan nagy agyiteher bevenni a bogyókat ,sokszor elfelejteném ha Istike nem mondaná hogy anya bevetted a vitamint? :P Ő is este kapja a multiját.

Lola!
Köszi az infokat Emeseanyuékről.Érdekes Emese esete,jaj csak mehet azért suliba a leányzó!
Bizti nagyon jól érzik magukat.

LeviÁgi!
Várjuk a képeket.Tényleg nagyon költséges az infacol.Elszomorító hogy a gyermek"gyógyzserereknek" ilyen horror áruk van. :evil:
Régen a tápszert ingyen adták.Mameg...

Jági!
Gratula Antóka fogacskához.Nekünk nincs csak dvd.-n Thomas.
Thomasról eszembe jutott hogy anyukám vett Istikének ilyen alsógatyót,mert Istike is Thomas rajongó.És persze 10évesre való méretben hozott.no comment. :shock:

Angika!
Örülnénk ha jönnétek talira.

Tényleg csajok akkor mikor legyen?
Szerda 9:30??És hol?Jubi,Csóni,más alternatíva?

Rólunk:Kész lett a falazás,mostmár egész látványos a dolog,Jövőhéten a tetőkoszorú lezs betonozva,majd jön a tetőfedés.
Tezsek képeket.

Betti

Kép
berna23

Kép Kép Kép

Kép
berna23

Kép Kép

Kép
berna23

Lívia
Köszi, jól vagyunk :lol: Nekem fura, hgoy ilyen terhesség is van, de hát ez a normális. Élvezem, hgoy szinte "bármit" csinálhatok, nem úgy, mint a Máténál. Máté nem szereti az ovit, már most mondja, hgoy nem akar menni. Pedig muszáj lesz neki, hiába vagyok itthon. Kell a közösség és az ottani fogalalkozások. Timi szeret járni? Láttam váltottál munkahelyet. A központba vagy Bicskén? Mit csinálsz?

Erika
Neked is köszi :lol: Igazából még belefért a kövérség a pocakomba, nem szűkbe meg amúgy sem volt feltünő :lol: Még nem tudjuk mi lesz, majd 19-én megyek uh-ra. Máté örül neki, de nem napi téma. Talán majd érdekesebb lesz neki, ha érzi mocorogni. Viki már nincs megfázva? Mikortól van a másik ovi? Vagy Ő nem fog oda menni?

mnzsani

Sziasztok!

Nagy sietésemben délelőtt elfelejtettem üdvözölni Zsut!
Dávid melyik bölibe jár?
Mzsani!
Ezekszerint Te már régi topicoló vagy?
Gratulálok az újabb kisbabához!!

Jó éjt
Betti

Ui:Jövőhéten ilyenkor már állítom ébresztőre az órát,hogy el ne aludjunk a bölcsiből.Vége az aranyéletnek. :D

Kép
berna23

Sziasztok!

Betti, azta tök jól haladtok, annyira jó látni hogy mennyit változott, ahhoz képest, amikor mi ott voltunk. Istid látom még mindig lelkes, édes szívem, hogy talicskázik.
A pince - gondolom direkt- lett olyan régiféle téglából ugye? Mekkora lesz így a házikótok nm-re?

Óracsöri: nagyon izgulsz Te Bettilyány! :) Már első nap is korán mentek? Beszoktatás alatt később szoktak, nem reggeli utánra kell? Hogy lesz?

Zsuka! 1000 bocsi, de én sem köszöntem.
Évi vagyok, Újvárosban lakunk, 2 fiam van: 6,5 és 1 évesek. Szorítok, hogy sikerüljenek a pocakos-tervek! Hol dolgozol?

mnzsani? Te vagy az a régi Mátés Zsani a Bánh. ltp-ről, én emlékszem rád, csak gondolom újra regisztráltál...
Örülök, hogy sikerült a 2. baba! Írjál gyakrabban, tegyél képet kisfiadról is!

Ági, Angika, Csilla, Zsuka: melyik játszóról beszéltek ott a Gálon a tízesek mögött, vagy máshol? Melyikre jártok?

Csilla!
Izzadásgátlót hol vettétek? mert pont most láttam a Móciban horror áron 5000 valamennyiért. Én úgy oldom meg, hogy mi vettünk Ikeában olyan pelenkázó szivacsra való frottír anyagú ráhúzható akármit. Ebből 2 db volt egy csomiban, egyiket feláldozom és ráhúzom majd az új (most vesszük 9-25 kg-s) ülésre!

Na megyek, szálka ment a kezembe, kipiszkálom.

lola77

Sziasztok

Köszi az üdvözlést.

Hát Dávid a Sárberki bölcsibe jár. Ott is lakunk. Én a coloplastnál dolgozom három szakba. Nem könnyű, de azért bírom még.

Próbálok visszaolvasni hogy tudjam ki kicsoda. Itt azért jó sokan vagytok. ÉN még a hoxan is szoktam írni.
zsuka77

Még benéztem Istike alszik régóta,ma kihagyta az ebéd utáni szundit.

Lola!
Sajnálom a szálkát.Tűvel szoktad kiszedniVagy csipesszel?
A "pince" igen tudatosan,illetve költségtakarékoskodásból lett régi bontott kisméretű téglából felfalazva.Egyik lakótól kaptuk.A cserepeink is régiek lesznek,azt meg párom egyik rokona adta,mert ők ujra cserélték.
Az egész ház,terasszal,pincével egybevéve 64nmlesz.Pont elég.Be sem merek gondolni a gázszámlánkba. :D
Holnap megyek be a bölibe papirokat aláirni,ilyesmi.Majd kiderül hányra kell menni.

Na megyek hajat mosni.

Kép
berna23

Lola
Rám gondolsz, de Dózsában lakunk, nem Bánhidán. Képek vannak az oldalunkon, majd mindjárt beteszem az aláíráshoz a linket.
Táskát sikerült megvenni a Somának?

Berna
Inkább csak olvasni szoktam néha, bár nem rendszeresen, igy nem mindig vagyok képben :roll: Vannak személyes ismerősök is innen, de talán kicsit magamnak való vagyok a barátok terén :roll:

Mennem kell csomagolni, mert holnap Mátét műtik és korán indulunk reggel.

Jó éjt mindenkinek!

mnzsani

Sziasztok,

Szuper volt ma az idő, így egész napra kimentünk a strandra. Anyósom felajánlotta, hogy meghiv minket,sőt amig a picik kinn aludtak ebéd után még csuszdázni is elmentünk. De jó volt újra felhőtlenül "fiatal" lenni :-)

A strandon taliztam Erikával, és ahogy ő mondta J Ágiék és Hugiék is kinn voltak, de sajna velük nem futottunk össze.

Erika,

Örülök, hogy megismertelek, nagyon kedvesek voltatok. És a lányod Viki egy tünemény. Olyan édes és közvetlen. Sokszor odajött az ölembe, játszott velem:-)
Niki már egy kicsit félősebb volt, bár ő idegenekkel mindig ilyen. de ha egyszer sikerül feloldódnia....

Lola,

Az izzadásgátlót mi is a Móciban vettük. Még J Ági ajánlotta. Igen, elég horrorisztikus ára va, de eddig nekünk bevált. Nincs rá panaszom. Pedig aztán voltak már melegek és a csajok is elég izzadósak. Áginak a hordozósat adtam oda, mert sajna Vivi már nincs nagyon el a hordozóban, igy vettünk még egy gyerekülést. A hordozóst kb. két hétig ha használtuk. Örültemis neki, hogy vehettem újat. Mind a két autós ülésben van most, de mondom, nekünk eddig bevált.
A játszi ahova a csajokkal járunk az a Bárdos gimi mögött van, nem a tizeseknél.

Ági,

Örülök, hogy nektek is bevált. Remélem azért már jobbak a nappalokés az éjszakák is. Emlékszel nekem is menyire hasfájós volt a Vivi, hiába a kis bélpoklosok, nem tudják mikor elég. Csak azt tudom mondani, hogy nemsokára túl lesztek rajta. A Gripe watert már 1 hós kortól lehet dni, nekünk az mindkettő csajszinl bevált. És ezt nem kúraszerűen kell adni, hanem amikor fáj neki a pocója adsz neki egy kicsit és tíz perc alatt hat.

Angi,

Hát a héten még nem megyünk a játszira, mert anyum két hétig szabin van, igy reggel felkapom a csajokat és irány a kert. Hintázás, csúszdázás, ugrálóvárazás, pancsizás, macska kergetés :-) nagymami és nagypapi lefárasztása... Hát igy telnek a napjaim. de sajna nemsokára anyu megy vissza dolgozni, és jönnek újra a dolgos hétköznapok. Akkor minden nap menni fogunk a játszira délelőtt is meg du is.

Zsuka,

Üdv itt is köztünk. Hát a másik topikeléggé behalt :-(

MNZsani,

Üdvözöllek téged is mint régi topiclakót. Gratula a pici babához....

Na mentem pihizni,

Csilla
lexyca

Sziasztok

mZSANI!
Gondoltam rátok.Mivel mütötték a kisfiad?

Lola!
Képzeld nemrég értem haza.Mindenhol rengetegen voltak.
Na mindegy tul vagyok rajta.Örülök hogy taliztunk.Noé olyan huncut volt,mint szokott.
Soma mamázott?

Jági!
Láttalak titeket épp fornettit majszoltál a Főtéren.Én meg egy hatalmas ciabattát faltam,majd elájultam már az éhségől.

Csilla!
Na akkor megint minitali volt a gyémántban.
Viki tényleg egy tünemény,olyan kis közvetlen kislány.

Csajok legyen akkor TALI??

Ui.:sikerült oylan édes vonatos anyagot kiválasztanom Istinek ,meg egy vastagabbat is télre,az narancssárga.Lepedők lesznek belőle a bölcsire.
Hétfőn fél tizenyegyre kell mennünk.Kedden már le is kell lépjek félórára.

Lola!Te is igy szoktattad be Somát?

Betti

Kép
berna23

Istike tegnap olyan szerencsétlenül járt.
Fürcsi után mindig olyan eleven,felfrissülve zsong,ugra-bugrál..
Annyira bepörgette magát a forgószékkel hogy felböfögött egy kukoricaszemet,ami féluton bennragadt neki.Szegény annyit szenvedett,részletekben mindent kihányt,ömlött a könnye,közben nyöszörögte hogy anya nem tudom mi ez,nem tudom miez.
Annyira sajnáltam.Ezekután nincs forgószékezés az biztos.
Ha nem lett volna ez a baleset akkor az következett volna hogy jókat röhög magán ahogy szédeleg. :?

Kép
berna23

Sziasztok!

Lola!
Mi az amit írtál,az izzadásgátló helyett?Nektek bevállt?Mert Levinek megvettük Csilláéktól,de Dorkának nincs,és azért az van olcsóbb megoldás is akkor érdekelne...

Sajna ránk nagyon ránk jár a rúd mostanság :cry:
Hétévgén Balázs ügyeletes volt megint autótrélerrel.Tegnap este 8-kor hívták,hogy ki kell mennie Prágába,mondtam neki hogy szóljon a kollégájának,mert ő szabin volt a héten és valószínű kipihente magát,nem úgy mint Balázs,mert 7-17-ig melózik,és ha utánna baleset van akkor őt riasztják,és mennie kell bárhová...Nem akarta megkérni a kollégáját ment ő.Azt mondta reggel 5 körül jön.8-kor már nagyon ideges voltam,hogy még nem jött haza,telefonja ki volt kapcsolva.
Nekmsokára hívott,hogy nagy baj van.elaludt a volán mögött,és 80-al belerohant egy betonfalba :cry: Vele volt az öccse is.Pont beszélték hogy a következő parkolóban megállnak,és alszanak,elötte levő parkolóban ittak egy kávét,utánna még beszélgettek,pár száz kilóméter volt a parkolóig,erre elaludtak.Fölriadt,és már azt látta hogy a füvőn mennek,próbált fékezni,de már késő volt,kinyílt mindkét lékzsák a tréler totálkár lett,és az a gáz hogy ami autót hozott,az a dakarra készült ki autó,és az is összetört :cry: A tréleren volt biztosítás ,a dakaros kocsin nem tudom...Balázsnal semmi baja,csak zsúzsódás,pár helyen,viszont az öccsét műteni kellett :cry: .keze tört el,azt kell műteni,nála meg az a baj,hogy ő meg épülettervrajzokat csinál,tehát a kezével keresi a pénzt...
Most még fel kellett mennie Törökbálintra a Balázsnak,egy frászban vagyok hog yjön onnan haza,ja és most szóltak hogy vissza kell mennie a helyszínre(komáromba még ma)tegnap óta nem aludt.ááá
Ja Balázs telefonja összetört,öccse laptopja is kész van,pedig abban volt ugye elmentve a munkája....
Nem tudom hogy lesz most,valószínű kereshet új melót Balázs,és még fizethetjük az autók után az önrészt is(remélem csak azt kell)...

De egy jó hírt is mondok,Levi második napja átalussza az éjjszakát :) A megoldás az volt,hogy este 6 után nem hagyjuk aludni,így kifárad 21-ig és hajnal 4kor kel utánna egyből visszaalszik,és reggel 7kor kel megint.Tehát este 9-4-ig alszik :lol: ,csak nekem kell 2-kor felkelni,mert fejnem kell mert nagyon sok tejem van...Volt hogy Levi hajnalban 210ml-t evett :roll:

Ági

Kép

Kép
ági01

Húú Ági ez nem semmi!
Igazán sajnálom, hogy ez történt. Sógornak jobbulást!
Gratulálok hogy Levi átalussza az éjszakát, úgy ahogy. Akkor végre pihizhetsz. Behozod a lemaradást.
Majd egyszer nálunk is így lesz. Most jönnek Geri fogai, így éjjel van, hogy óránként felkel. Fél 6, de legkésőbb fél 7-kor kipattannak a szemei.

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Húúú Ági, azta tisztára leizzadtam mire elolvastam, főleg a betonfalas résznél! :shock: :shock: :evil: :evil:
Nagyon-nagy szerencse, hogy férjednek nem lett baja, te jó ég. Persze a többi miatt elhiszem hogy van izgalom, de az Élet a legfontosabb, nem a teló, meg a lap-top.

Na most megnéztem az Ikea oldalán, már nem látok olyan frottír pelenkázó szivacsra húzható gumis szélű anyagot, én azt akarom ráhúzni majd.
Lefotózom, várj.
Na de van pl. 100% pamut gumis lepedő 60*120 méretű, sz.tem ez is tökéletes, igaz talán kicsit nagy, de az nem lényeg. Ott kell kivágni, ahol ugye át akarod fűzni majd a hordozó belső övét.

Kép Kép

Nem tudom érthető-e. De ha Dorkának kell akkor Neki úgyis már nagyobb autósülése van és arra úgyis nagyobb méret kell, tehát sz.tem a gumis lepedő tökéletes, ami tiszta pamut...

Csilla: milyen ülése van Vivinek? 9-18 kg-s? Milyen márkájút vettetek?

BEtti: várnod kellett a PH-ban is? Soma apjával volt itthon (du-os)
Nekem jó a szerda délelőtt talira!!! Írok Szilvia1981-nek is. Ki jön még?

Angika, boldog szülinapot, fiatal vagy nagyon! :)

lola77

Itt van pl. az Ikeában a gumis lepedő, de ilyen van sz.tem sok helyen:

http://www.ikea.com/hu/hu/catalog/products/50113938

lola77

Ja, Betti: Istike sztorija- elhiszem szegény hogy szenvedett. Amúgy a hányás ilyenkor a szervezet védekezője, mert így a nagy sugártól kijön az is ami beragadt.

Igen, így szoktattam v.hogy. Én már első nap otthagyhattam-volna, de inkább az t választottam, hogy az öltözőben leszek, na onnan hallgattam végig, ahogy ordít miután nem talál, aztán taknya-nyála egybefolyt mire hozdta a g.néni... :( Kemény lesz, de gyere majd panaszkodni, megvígasztalunk. :(

lola77

Csajok, mindenki sziesztázik, meg építkezik? :D pangunk-pangunk!

Betti, nem válaszoltam, tűvel szoktam, nincs olyan hegyes csipeszem. A tűt szoktam öngyuszival fertőtleníteni...

Zsuka!
Melyik oldalra jár Dávidod a bölcsibe? Suli felőli oldalra? Melyik g.nénihez? Annó 4 éve Soma is odajárt, én szerettem, Nekünk a Mariann néni volt a g.nénink, Noénak is Ő lesz jövőre, ha minden igaz.
3 szakban nyomod? Kemény lehet. Pároddal oldjátok meg Dávid bölcsizését, vagy nagyszülők is segítenek? Amikor du-os vagy nem is igen látod, mi? Jaj Istenem.
Hogy szokott be Dávidod amúgy, mióta jár?
Tehetnél fel képet róla, meg írjál bővebben magatokról...

Ági01: melyikcégnél van a párod? Azért elég gáz ez a beosztás, hogy aznap dolgozik 17-ig és utána még éjjel felelősségteljesen vállajon be utakat ilyen messzire!!!! Hát a kamionosoknak is van az a taxaméter, nem véletlen, pont az ilyen túlfáradásos dolgok miatt!
Megjárta már Komáromot? Csak nem rúgják ki a m.helyről....
A gáz még az, hogy ha tesójának 8 napon túl gyógyuló lesz a sérülése, egy rakás pénzzel megbüntetik. Ilyenre nincs biztosítása esetleg a cégnek????
Anyósod h ogy áll a sztorihoz? (mindkét fia ott volt!) Vagy ne is idegeljelek ezzel?
Ne vedd nagyon föl (hogy a fenébe lehet azt.... :shock: ) hogy nehogy elmenjen a tejed!!!!!!
++++++++++++++++ küldök pozitív energiákat Nektek, most szükség van rá!

Mnzsani!
Lehet kérdezni a tesóprojektről? Emlékszem a Máté "előéletére" valamenyire... Mivel műtötték tényleg?

lola77

Sziasztok

Zsani mivel műtik a kisfiadat?

CSilla. Te is ide írsz? Hát igen, már kezd behalni a másik fórum, Ági azért is mondta hogy jöjjek át.
Jól vagytok?

Joósnéági. Tényleg nem is kérdeztem hogy csak gyógyszert irattál vagy voltatok is bennt a dokinál?
Jó bunkó volt ismét.

Éva. Dávid a lépcsőházzal szembeni oldalra jár. Pont ott lakunk, szóval nagyon közel van. Neki az Adél és a Tünde néni a gondozónője. Nagoyn rendesek.
Bár most nem megy a héten mert nagyon köhög.
Hát megoldjuk a párommal a bejárást, a délutánost igen nagyon utálom, de ilyenkor késöbb viszem le.
Nagyszülőkre annyira nem tudunk számítani, anyukám is dolgozik, anyósom végüllis nem, de ő elég körülményes.

Ági

Örülök hogy a férjeddel minden oké. A sogórnak meg jobbulást.
Nagyon ügyes Levi hogy így alszik már éjjel. Én rengeteget kínlódtam a Dáviddal. Félek is ha lesz tesója kezdődik előről minden.

ANgi

Te is a babamama tudakozóra írtál régen? Olvastam hogy babát vártok. Gratulálok
zsuka77

Ági!
Ó ez borzasztó!Nagy szerencse hogy ennyivel megúszták.
Remélem azért nem rúgják ki.
Nagyok a zúzódásai?Fején?
Szoritok értetek,hogy jól alakuljanak a dolgok.

Lola!
Nagyon tetszik a hordozótok.Tök jó unisex.
A lepedő izzadásgátlóval meg ügyi vagy.
Bizti kemény lesz az első pár hét a bölcsiben.
Köszi hogy jöhetek majd sírni.

Gabi!
Sajnálom az álmatlan éjszakákat.Csak kibújnak azok a fogacskák.Sebe nem fájhat neki?Többedszeri ébredések miatt kérdezem.Dani és Mickey között még nagy a barátság?
Nálunk két nap alatt lecseng a lelkesedés a fiunknál.

Gyertek lányok írjatok!
Talira is csak Lolával megyünk?
Angika,Ti jöttök ugye?Többiek?

Betti

Kép
berna23

Sziasztok!

Ági!
húú nagyon megijedtem amit írtál! Még szerencse hogy a Balázsnak nem lett semmi baja!! Próbálj meg megnyugodni, nehogy elmenjen a tejci! (hozzáteszem jó sok van! :) ) Gondolom Levi is nagy cici-imádó! :) mint a fiúk általában. Örülök, hogy megtaláltátok a megoldást az alvásra :). A Lili néha átalussza az éjszakát 8-9 órát is. Néha meg meg sikerül győznöm, hogy cumizzon. Mostanában szivacs, tegnap is elaludt 1/2 7 kor este, aztán én is behaltam 1/2 12 kor, 01:12 kor megszólalt a légzésfigyelő (mostanában lemászik vagy mi) utána 01:40kor felkelt enni! Ilyenkor fonom a hajam! :) :)

Évi,
jó ötlet ez az izzadásgátló! Kipróbálom. A talira megyünk mi is! HOva, mikor?

Zsuka,
üdv közöttünk. Zsanett vagyok Máté fiam lassan 4 éves lesz , Lili a kislányom 4 hós múlt. Kérünk képet rólatok! :)

Druszám-Zsani,
Gratulálunk a kisbabához!!

Betti,
jól haladtok az építkezéssel. Jó már látni hogy állnak a falak. Az Istike zabálnivaló a talicskával. A bölihez sok erőt! Az a lényeg hogy pozitívan álljatok hozzá, és a bölcsi előtt lehet bőgni! 8)

JÁgi,
nekünk is van Thomas-os DVD-nk,kb 10 db ha esetleg kell mi is tudunk adni!

Gabi,
mi a helyzet Gergővel? Jól vagytok?

A hétvégén mi esküvőn voltunk Császáron. Ottaludtunk az egyik barátunknál. Egy kicsit féltem mi lesz , de minden jól ment. Elmentünk az esküvőre, a Lilit hazavittem 9 körül, a Mátét meg 1 körül aztán én is maradtam, mert a barátnőm virrasztott a Lili mellett, aki persze édesdeden aludt :) így nem volt pofám visszamenni mulatni. Meg amúgy sem vagyok esküvős-mulatós-lagzizós :) :)
Képzeljétek rossz hír. A Lilinek lelapult a haja :roll: :) :) Gondolom már elhúzta a súlya.. Holnap megyek a fodrász barátnőmhöz hogy vágja le neki valahogy mert a szemébe lóg :( :( :( ezek a képek szombaton készültek róla :) kiscsillagom.
Kép Kép

A kérónk épül, hitel még sehol. Tegnap hazafele megálltunk, mert nyitva voltak az ablakok. Már megvan a mennyezet, padlásfeljáróval, a glettelés. A héten szeretnének burkolni, de mivel még nem tudtuk aláírni a hitelt, ezért eltolódik. Ezek a rohadék bankok.

na mentem apa hazaért
sziasztok
Zsani

ja talit ne felejtsük.

Kép

Kép
zsanka

ja ezt láttátok már? beszarás....

http://www.youtube.com/watch?v=whCHFkBw ... re=related

Kép

Kép
zsanka

Na sziasztok!

Olvastalak ám még titeket napközben, de annyira nincs erőm írni. Nem vagyok nagyon teljesen önmagam. Megviselnek ezek a korai kelések.
Elkezdtem megint visszaolvasni a Kismamákban. A mostaniakat is 2 nap alatt (most már) kiolvasom. Dani nem evészetére kerestem írásokat, meg kukiszűkületre, meg hátha tályoggal is összefutok.
Találtam a kancsalsággal kapcs. cikkeket is és úgy írták ahogy Lola írta. A "beteg" szemet kell terhelni, mert vakság alakulhat ki ha nem dolgozik.
Képzeljétek apa ma éjjel 2-kor fog hazajönni.
Szegénykém megjárta, mert mikor hétfőn kórházba kerültünk Gergővel nem találta a 3. mobilunkat itthon, amin van havonta 10 perc lebeszélhetőség és a számot sem írja ki, így a vezetékesről hívta a melóhelyét, hogy szóljon szabi ügyben. Hát a főnökének kiírta ügye a telcsiszámunkat a telefonja, ezek szerint mentette is, mert ma 11-kor csörgött a vezetékes és a főnöke kereste, hogy a délutánosra még rá kéne húznia 4 órát. Így csak 2-kor jön haza. Fa@a! Most már megint mindenért ide fognak csörögni. Már mondtam, hogy akkor most frissibe váltsunk is számot.

Amúgy délután jól telt. Dani már nem nagyon akar enni. Illetve ma pl főtt kaját nem is evett. Ami meg nála, az a tubusos májkrém (tetszik, hogy nyomhatja), már evett pirosaranyas kenyeret is épp emiatt. Paprikás téliszali és kockasajt kenyérrel, meg egy puding. Ez volt a vacsi. Geri is megkívánta! Kapott egy csík kenyérhéjjat. Annyira díjazta a drága. Nagyon élénken gagyorászik. Dani nem csinált ilyeneket, illetve nem így. Lehet tényleg egyszerre fognak beszélni megtanulni, de lehet, hogy Geri hamarabb.
Fürdés melegített vízzel volt, legnagyobb örömömre, mert karbantartás van! Anyóséknál is, mivel szemben laknak. Így nem tudtunk kihez menni. Nem baj megoldjuk.
Geri sebe jól van. Egyre szebb. Nem fájtatja szerintem, mert ha törlöm a popóját, nem húzza el, mint annak előtte. Ezért gondolok fogra. Ma adtam neki Nurofent, hátha!
Dani kukacán, meg mintha nagyobb lenne a luk, de már csak lehet ezt szeretném látni és még mondjuk csak 2-3 napja használjuk.

Úristen már megint mennyit írtam, de csak magunkról. Na uzsgyi hozzászólnom!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Zsanka!

Nagyon csinik vagytok az esküvőn készült képen! Lili haja meg még mindig csodálatos. Elképesztő milyen dús, hosszú. Igazi kis copfozható, hajcsatozható csajszi lesz belőle.
Bár már most is lehetnek, megvan a hossz.
Húú ez a hitel dolog! Mit szívóznak?? De megkapjátok, csak idő, vagy nem nagyon akar sikeredni?? Mert a házat közben meg majd a ti igényeitek szerint alakítják.

Ági!

Gondoltam rátok, mikor ma mondták azt a sok (2) balesetet az M1-en! Remélem minden Ok és a sógi is jól van! Sok-sok energiát küldök én is. A picur miatt jó lenne ha nem idegeskednél sokat (amit könnyű mondani, hisz múlt héten én sem nagyon tudtam megállni)

Tali az mikor is lenne!?? Párom délutános a héten. Ha délelőtt lenne, akkor tudnánk menni.

Betti!

Miki-Dani páros még megvan. Hol erősebb, hol gyengébb a kötelék. Meséjét még mindig meg kell nézni napi szinten legalább egyszer.
Most amúgy járássegítőzik, kompozik a drágám. Nem hiába némi visszafejlődést veszünk észre. Megint rágókázik, kúszik, mászik. Gergő cumisüvegére is rájár.

Na megyek pihenni!

Jó éjszakát!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?