Sziasztok!
Tegnap írtam egy csomót mindnekinek,és nem küldte el ez a hülye gép
Na megpróbálok újra írni...Amíg Levi alszik!
Köszi mindenkinek a hasfájós tanácsokat!!!
Az Infacolt vettem,mert a többit 1 hós kor után adható,majd jövőhét vasárnap vezsek mást,ha ez nem használna.Amúgy kiszámoltam ez egy kész vagyon,egy doboz másfél napig jó és 1600ft...Eddig a fene tudja hogy használ e,tegnapelött volt az első jó éjjszakánk,este 9-től reggel 4,15-ig aludt,evett azt 7-ig egyből viszzaaludt,igaz aznap nappal kb 2 órát ha aludt...Tegnap éjjel már megint 2-4,30-ig fenntvolt
Most alszik,persze.Ilyen kisgyerkőcöt meg nem is lehet úgy fenntartani nappal,mert ők még csak esznek alszanak sírnak,kakilnak...lekötni még ugye nem lehet őket...
Cirmike!
Sztem nagyon jó Réka haja,tök praktikus,én is levágatnám Dorka haját nyárra,de nem engedi,neki a popójáig fog érni,mondja..
Betti!
Kórházba Istikével a hasfájás végett?Azta,hát szerintem mi nem jutunk el idáig,annyira nem durva a helyzet.Baj inkább az hogy éjjel van fennt,nappal meg alszik...
Istinek is tuti jó a haja!!!!
Csilla!
Ma kipróbáltuk a hordozóba az izzadásgátlót,és tényleg nem izzadt bele Levi!Köszi itt is mégegyszer!Jövőhéten már jöttök le a játszira?
Zsuka!
de jó hogy jöttél ide!!!Jaj emlkészem hogy írtad annó,hogy nagyon nem alszik Dávid,és ha jól rémlik nektek is eléggé sokáig elhúzódott...Jövőre babás leszel,de jó!!!
Huu addigra Levi már milyen nagy lesz...Melót hogy bírod?
Ági!
Köszi itt is a gyors reagálást a hasfájásra!!!!Tényleg jövőhét vasárnap indultok,irigy-irigy(bár az autóút miatt nem)
Biztos nagyon jó lesz,és az időtök is szuper lesz,képeket kérünk majd!!!
Tök furi nekem anyud.Én anyum is melózik ezerrel,de ő amiben tud segít,mióta megvan Levi,pénteken elviszik Dodót,és vasárnap megyünk érte,nappal meló után is feljött segíteni,szegényke este későn ért haza,mert kocsit nem vezet,így busziznia kell...Tök furi ez nekem,és ugye anyósra sem számíthatsz,párod meg jó sokat melózik...
Lola!
Tudom hogy könyvelő vagy,lenne egy kérdésem,nincs olyan ismerősöd aki tudna számvitelből korrepetálni?El kéne kezdenem tanulni,mert október 7-n vizsga,és még semmit nem készültem rá,ezt meg ugye nem lehet bemagolni,vagy puskát írni belőle,ezt ahogy Te is írtad annó,meg kell érteni,és szetm egyedül nem fog menni.Órákra sem tudok bejárni,mert a szoptatást nem tudnám megoldani,mire férjem áthozná Tatába Levit,meegtetem,ahazérnek jöhetnek is vissza,cumisüvegből meg nem csúszik le neki a kaja...Vizsga is érdekes lesz 14-19-ig 2 vizsa 1 nap,és közte fél óra szünet lesz,nah még azt sem tudom hog yoldom meg....
Zsani!
Van már vevőjelölt a lakásotora?Miért szívózik a bank?Mi nem tetezsik nekik?Nem akarnak hitelt adni?Olyan jó nézni titeket a képeken,annyira látszik hogy boldogok vagytok?Neked Lili átaludja az éjjszakát kezdettől fogva?Nem volt ő időeltolodásban,mint Levi?
Livi!
Én annó Dorkának itt a Bárdos alkóparkban lévő kozmetikában lövettem ki a fülét,tök kedves nőci van ott.Mi tavaly szülinapjára lövettük be neki,nála addigra jött el az idő
Ja nem is írtam múlthéten Balázs elvitte Dorkát Tatára,a Tóth Lorettához.Hát érdekes volt az eredmény,semmi baja,egyik mandulája sem nagyobb a kelleténél,nehogy kivetessük,hallása tökéletes,jól reagál a dolgora,és az arcüregében sincs semmi folyadék?Ezt úgy birom,akkor most melyik dokinak lehet hinni?Elvisszük egy haramdikhoz,és levonjuk a következtetést...Ja és szerinte nincs elkésve a beszéddel,mert az ő unokatesója is 5 éves elmúlt és most kezd beindulni...Hát nem tudom....
Amúgy amióta csináljuk a tornát Dorkával láthatóan javul.Tegnap is magától elkezdte mondtni,hogy a barbija haja szine szőke,meg kédezte anyu tőle melyik nap akar náluk aludni,és mondta hogy holnap,tehát napról naprja jobban utánunk mondja a szavakat,és összeköti,lassan kezdődik az ovi,remélem ott méggyorsabban fejlődik majd...
Jólvan ledugultam,sok lesz belőlem,
képeket teszek fel,csak el kell hozni a sz.gép csatlakozóját anyutól...
szép hétvégét Ági