Új privát üzeneted érkezett!

Nóri: én is úgy érzem, hogy baromi gyorsan megy az idő. Tavaly olyan sokáig voltam terhes, most meg repülnek a hetek.
Pedig most épp azért szurkolok, hogy ez is lassan teljen, mert akkor több idő lenne felkészülni a babócára, valamint Kristófot önmagában is sokáig élvezhetnénk.
De ha jobban belegondolok mi még csak most határoztuk el szinte, hogy szeretnénk babát, a pozitív tesztig lassan teltek a napok, azóta meg csak úgy röpül. Mire eljutok uh-ra már 14 hetes leszek, azután hazautazunk, mire visszajövünk és elkezdem a melót már a felénél leszünk. Gyanítom, hogy a munkával töltött két hónap nagyon hamar eltelik, azután meg már itt a tél javában.

Amikor valaki bedob ide hirdetést, vagy máshol találkoztok olyannal, hogy teljesen új babakocsi, légzésfigyelő, babaruha, stb eladó, mert sajnos ők nem tudták használni, akkor nem szorul össze a szívetek? Teljesen ismeretlen emberekről van szó, de mindig őrült kattogásban kezd az agyam, hogy vajon mi történhetett???
Főleg, ha már minden babacucc megvan és mindent árul használatlanul. Gondolom, hogy akkor már eléggé a végén történt valami a babával, ha már megvolt a kelengye. :cry:
Vendég

Jah, nem is meséltem. A múlt héten a rossz álmom miatt ugye nem mertem elhozni azt a kismama felsőt a Zara-ból. Aham, csak éppen este az ebay-t böngészve megláttam ugyanazt, a licit lejárta előtt pár perccel. Mondanom sem kell, hogy megszállt a versenyszellem és megvettem, ennyit a félelmekről.
És már alig várom, hogy ideérjen, de ma még nem csengetett a postás. :(

A székrekedéssel kapcsolatban csak annyit tudok mondani, hogy részvétem. Tavaly nekem is nagy gondot okozott, most egyenlőre még nem érint. Remélem, hogy nem is fog előjönni. Most inkább többször járok wc-re, mint egyszer sem, ez szimpatikusabb.
Amúgy ami nekem tutira bejön, az a savanyúkáposzta. Főleg a leve magában, 1-2 dl. Ha van közöttetek hozzám hasonló savanyúkápi rajongó, az megpróbálhatja.
Nah meg a zöldsaláta is jó és a mangó!
Vendég

A nagydologgal nekem sosem volt gondom. Remélem, nem is lesz. :)

[quote]A írta:mikor valaki bedob ide hirdetést, vagy máshol találkoztok olyannal, hogy teljesen új babakocsi, légzésfigyelő, babaruha, stb eladó, mert sajnos ők nem tudták használni, akkor nem szorul össze a szívetek? Teljesen ismeretlen emberekről van szó, de mindig őrült kattogásban kezd az agyam, hogy vajon mi történhetett???
Főleg, ha már minden babacucc megvan és mindent árul használatlanul. Gondolom, hogy akkor már eléggé a végén történt valami a babával, ha már megvolt a kelengye.

Ezzel a kérdéssel a szívemből szóltál... Nekem is mindig el kezd járni az agyam, hogy vajon miért? És ugyanakkor elfog az aggodalom, hogy nálunk minden rendben legyen...

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Bellerreni: úgy látszik egy rugóra jár ma az agyunk :lol: Én is épp tegnap beszéltem a férjurammal, hogy neki kell majd a borotválást végrehajtania. És ippen most írom a cetlit a kérdésekkel, kérésekkel, mert én is mindig elfelejtek mindent, mire a dokihoz jutok. :lol:

Kép
zsizell

lucababám: téged majdnem kifelejtettelek. Nem vesz mindig kenetet. Mióta terhes vagyok, csak egyszer volt ilyen, a legutóbbi alkalommal. De előtte másik dokim volt. Ő sem vett természetesen mindig. De sose lehet tudni alapon mondta, hogy ne irrigáljak előtte- gondolom.

Kép
zsizell

Én a biztonság kedvéért tükörrel segítek magamon. Nem vállalnám be, hogy Balogh Laci kiborotválja a fenekem! :shock: :lol: :lol:

Bea!
Én is elolvastam Linus korábbi írásait. Tényleg megszakad a szívem!
De nem is lesz másik babájuk? Bár megértem, hogy szabadulna esetleg a rossz emlékektől. Viszont (lehet, hogy hülyének néztek) de nem szívesen vennék ilyen "használt" cuccot! :oops: Na de tényleg megszakad a szívem értük, bármi is történt!
Vendég

Nekem sem vettek kenetet - mondjuk áprilisban voltam, ez negatív volt, és azóta mindig csak azt kérdezik, hogy rákszűrés mikor volt, és ha egy éven belül, akkor nem csinálnak.

Más: nekem pl baromi lassan telik az idő - lehet, hogy nincs annyi dolgom, és szokatlan, hogy nem vagyok elhavazva, de csak úgy vánszorognak a napok meg a hetek. Tiszta szubjektív ez az idő - én meg úgy gyorsítanám, hogy legyen már a kezemben a baba :)

boruska

Boruska!

Lucával annyira vártam a végét, hogy amikor már csak 100 nap volt hátra, kaptam apától egy ikeás papír mérőszalagot és azt vagdostam. :-)
Legjobban a hétvégéket szerettem, mert akkor anyuéknál voltunk és utána 2-3 napot vághattam le egyszerre! :lol: :lol:
Meg minden nap néztem a születéskalkulátorokat, hogy hány nap van még hátra.
Most meg örülök, ha addigra összeszedem magam. (lakás, meló, gyerek, FÉRJ...)
Vendég

Hát ez a rákszűrés szerintem megint dokinként változik.
Nekem a kezelések kezdetén (márciusban) csinálták. Egy hónapja, mikor először mentem a saját dokimhoz, ő is megcsinálta, azt mondta, kiszámíthatatlan dolgokra képes egy nő teste a terhesség alatt. :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

MEGŐRÜLÖK! itt állok egy szál semmiben, mindjárt indulnom kéne a dokihoz, és egy ruha sem jó rám. A régi felsőimből kilóg a belem, a szoknyák szorítanak, ami aztán mégjobban felnyomja a hasamon a keletkezett hájat, így aztán csodás látvány vagyok :cry: Hogy miért nem gondoltam én erre, mikor még nádszál voltam!!! :evil: :cry:
kész, csupaszon megyek!

Kép
zsizell

Zsizell!
Tekerj magadra egy lepedőt! :lol:
Bocs! Rossz vicc!
Sajnálom, hogy ilyen nehéz a helyzet, de csak sikerül megoldani! :)
Aztán gyere a hírekkel!

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Zsizell én úgy hordok mindenemet, hogy a cipzár le van húzva és takarom egy hosszú felsővel :lol:

Most voltam a vérellátóban az ellenanyagszűréses papíromért, mert félreértettem a dokit. Azt hittem azt is megkapja ő :oops: Hát annyi van rajta, hogy 0 RH+ a vércsoportom, amit eddig is tudtam, meg az, hogy majd januárban mennem kell megint. Ezért kellett ennyit kutyagolnom? Hát ha tudom biztos nem érdekelt volna ennyire.

Nekem is csak vánszorognak a napok sajnos. Bár nekem biztos az is közrejátszik, hogy egy nap az irodában olyan mint másnak három napja. Unatkozom. Nincs semmi dolgom. A főnökömet nem láttam egy hete...

bellerreni
Eger

Sziasztok Csajok!
Túlvagyok a melóhelyi bejelentésen, igaz fennakadtak a szemek, de összességében jól fogadták. Már csak azon nem tér napirendre a főnököm, hogy miért csak szeptember végéig akarok dolgozni. Miért nem év végéig? Hát majdnem mondtam neki hogy a kicsodája micsodáját. Tipikusan a nyújtod a kisujjad és az egész kezed kellene eset. Viszont azt majd még feldobom hogy inkább 6 órában járnék, nem akarok minden nap fél 5-ig itt rohadni.

Nekem pénteken sajnos elmaradt a babakukucska, elmaradt a rendelés. Ja, hogy ezt előre nem mondta a dokinéni, sőt azt mondta hogy nem megy szabira, menjek nyugodtan? Oké, én voltam a balga, mert megvolt az érzésem hogy fel kéne hívni, de nem tettem.

Kértem időpontot kombinált tesztre, de csak 13+0-ra kaptam, jövő héten szabin lesz a doki. Viszont UH-val együtt csinálják és ha nem muszáj, nem kell kérnem az integráltat, vagyis kapok elég gyorsan eredményt. Meg 4D-s UH-juk van, babamozi szolgáltatással is, remélem jól átnézik a kis Ebihalat. Nem érzem jól magam hogy nem láttam pénteken. :(
Volt közületek valaki aki 12. hét után volt? Tudom hogy 13+6-ig belefér, de akkor is. Sajnos a holnapután nem jó, mert akkor még "csak" 11+0 leszek.

A párom szerint már látszik a hasam, tegnap reggel közölte hogy figyelt amíg aludtam. Mondtam hogy jó szórakozást talált magának. Persze még a beleim nekem is, telik ki az úszógumim. Én pont ezért nem is riogatnálak Titeket pocis képekkel, túlsúllyal indítottam én is. :)

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Csuppancs! Én is majd augusztus 25.-én megyek uh-ra és rákövetkező nap a vérvételre és akkor már én is 13+2 leszek.

Nekem a doktorbácsim letolt, mert rákérdeztem, hogy akkor a kórházba ne menjek a 12 hetesre amit a védőnö mondott? Egyébként közölte, hogy el sem tudnék menni mert ő nem ad beutalót a védőnő meg egyébként is tartsa meg a jótanácsait magának. Majd ő tudja, és elmondja hogy mikor hova menjek...

bellerreni
Eger

Bellereni, köszi, akkor megnyugodtam. :)
Egyébként a kombinált teszt itt is ingyenes, csak az UH kerül hozzá 10 rugóba. Remélem jól átnézik majd és persze azt is hogy minden rendben lesz vele. Kész paragyár lettem. :(
Rákérdeztem amúgy, csinálnak integráltat is, a dokinénim ezt nem jól tudta. Bár a hétvégén elgondolkoztam rajta, hogy nem logikus hogy csak kombináltat csinálnak, mást nem. Igazam lett. :)

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

álmos vagyok, nyűgös, haza akajok menni, nem akajok dolgozni ma többet, utálom a meleget :shock: :shock: :shock: :shock:
hát csajok, amióta elkezdett gyors ütemben nőni a pocim, kezdetét vette az izzadás is....ti hogy álltok ezzel? :?

Edit

Kép
ézsóné

Ézsóné! Együttérzek veled. Nálam ugyanez a helyzet. Haza akarok menni!!!

bellerreni
Eger

És én ráadásul december 17ig dolgozom :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
életem leghosszabb 4és fél hónapja lesz ez asszem :oops: :roll:

Edit

Kép
ézsóné

Ézsóné! Ezt nem hiszem el :lol: :lol: :lol: Én is addig dolgozom :D És én is ezt érzem. Tuti megbolondulok addig... Áááááá. :cry:

bellerreni
Eger

Sajnálom, hogy eddig kell dolgoznotok. Nekem is kell, de itthonról másabb. De fel a fejjel, az eleje rosszabb, mint a közepe! Van remény. Nekem kezd visszatérni az életkedvem. Már ha nem kell utcára mennem, mert akkor meghalok a melegtől! :twisted:
De ennél azért jobb lesz. Legalábbis egy darabig!
Vendég

Azért ne bolonduljunk meg Reni!!! :lol: :lol: :lol:
Én mindig arra gondolok, hogy a szemem fényével majd milyen jó lesz otthon! :wink: :D

Edit

Kép
ézsóné

Bellereni, Neked mit mondott a dokid, mennyi idő múlva lesz eredménye a kombinált tesztnek?
A melóval én is így vagyok. Asszem mondani fogom hogy 6 óráznék inkább ha már úgyis betegállományban vagyok. Szerintem még mindig én lennék a fair. :P

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Nem mondott semmi ilyesmit, bár azok után, hogy leteremtett nem is mertem többet kérdezni... Annyit mondott, hogy 25.-én nála Uh, másnap vérvétel. Úgy gondoltam majd megtudok mindent idejében. Rendesen rosszul esett amikor leteremtett. Szegény elsőbabás kismama honnan a fenéből tudja, hogy most mikor mit kell csinálni. Ha meg valahova nem megyek el akkor meg biztosan az lenne a baj... :?

bellerreni
Eger

Basszuskulcs!
En ezt nem hiszem el! Nemreg erunk haza, Kristofot leraktam a szobaban, lattam, hogy a konyhaajto zarva. Visszamentem a babakocsiert.
Mire felertem (fel perc kb) mar latom, hogy a gyerek nincs a szobaban, konyhaajto kitarva (valszeg csak behajtva volt es tevedtem), a gyerek a konyhaban ul. Beleevett a kutyanak kirakott konzervbe!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :oops: :oops: :oops:
Es tok joizuen ette, az eszem megall. Ki sem tudtam szedni a szajabol, mert osszeszoritotta a fogait es lenyelte. A gyerek egesz feje olyan budos volt, hogy majdnem en rokaztam magam ossze.
Remelem, hogy fosni nem fog... :oops: :oops: :oops: :roll: :roll:
Vendég

Igen, a dokik felsőbbrendűsége sokszor zavaró. Az ember néha kérdezni sem mer. :(

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Reni!

Én nem hagynám a helyedben, hogy így beszéljen/beszóljon a doki...
Vagy otthagynám szó nélkül, vagy visszszólnék, hogy vegyen vissza a stílusából. Végül is ő szolgáltatást nyújt neked,amiért te fizetsz neki - vagy nem. De van ezer másik doki is! :D

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Reni!

Kaktinak igaza van! Nem a két szép szemedért lát el, arról nem beszélve, hogy az orvos azért van, hogy segítsen, nem jó ha úgymond tartassz tőle... Ha úgy érzed, akkor még szerintem most válts dokit! :x

Edit

Kép
ézsóné

Tartani nem tartok a dokitól és más dokiban tudom, hogy nem bíznék meg ennyire úgyhogy otthagyni nem hiszem hogy merném. Itt a környéken nagyon jó híre van. És inkább a védőnöre volt mérges, merthogy olyan dologba ütötte az orrát amihez sok köze nincs és bevallom kicsit értetlen is voltam... :oops: De egyébként miután elmondta, hogy a védőnő törödjön a saját dolgával utána kezdte el a viszgálatot és utána röhögtünk együtt és mondta, hogy ha bármi kérdésem lenne akkor ne hallgassak senki másra hívjam nyugodtan és tőle kérdezzem meg inkább minthogy hülyeséget csináljak... Úgyhogy nem rám haragudott, csak nem szereti amikor mást mondanak a kismamáknak mint amit ő már megszokott és bevált módszer szerint végigcsinál... :roll:

bellerreni
Eger

Nóri, köszi, hogy gondoltál rám. Igen, Borival ok lekicsinylő hozzászólást kaptam a pocakméretemet illetően, s mint kiderült, nem véletlenül. Valóban nem volt rendben a dolog. Volt nekem is "farban hordod", "nekem 2 hónaposan volt ekkora", "majd megnő idekinn" stb. Azt nem volt igazuk. Most is volt már, aki - puszta kedvességből - azt találta mondani, hogy nem is látszik. Na, nekem ez a legrosszabb, amit mondhat valaki. Úgyhogy előre kérlek benneteket, nekem mindig csak olyant írjatok, hogy milyen szép nagy meg formás! :oops: :roll: :wink: Különben parázni kezdek.

Az irrigálásra rákérdeztem a dokimnál, mert egy időben gyakran volt gombás fertőzésem, akkor szoktattam rá magam. Nekem most azt mondta, terhesség alatt hanyagoljam.

Székrekedésre tuti tipp: rosttabletta!!!!!!!!!! Egyébként a reggeli kávé nekem is szokott segíteni. Ha felébredtek, igyatok meg rögtön egy pohár vizet (aloés víz vagy gyógynövényes tea is jó), az is segít.
ktc

Sziasztoooooook!

Megjöttem a dokitól. Mondanom sem kell, hogy feleslegesen paráztam az intim higiéniám miatt, mert vizsgálat aaaaz nem volt. Jobb is ez így, ha nem muszáj, ne matasson, arra ott a férjem :lol:

Szóval vérvétel eredménye tökéletes, egy icipici bibi sincs benne, és végre megtudtam a vércsoportomat is.
Ezen a kutya-macskás izén még nem estem át, úgyhogy az állatkákkal vigyázni kell, meg a nyers hússal, amit amúgy is utálok.

Rákszűrés és egyéb fertőzések is negatív.

Kicsit megijedtem, mert a leletemen a diagnózishoz van írva, hogy Fenyegető vetélés, de aztán ez van írva a genetikai beutalóra is... gondolom ez a kivizsgálásom tárgya lenne...csak szólt volna a doki, ha valami nincs rendben, hiszen azt mondta, hogy minden a legnagyobb rendben.

Szóval jövő héten genetikai UH a Máv-ban, aztán ott állítólag a kombi tesztet is megcsinálják.

Hát ennyi van. Most már izgulok az UH miatt. Alig várom, hogy lássam végre Bugyborékot! :D ja, és sétarepülni is nyugodtan mehetek.

Kép
zsizell

Zsizell, akkor most nem is volt UH? Amúgy örülök hogy minden okés. :-)

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

sajni, uh-t itt az ÁEK-ben nem csinálnak (mármint a volt Honvédban), hanem a másik ÁEK-ben, a volt Máv-ban. Nem is értem, hogy miért van ez így....

Kép
zsizell

Sziasztok!

Én is visszaértem a dokitól, teljesen jó fej, elégedett vagyok vele. Nem paráztat, meg igazán nagynevű diagnoszta, és végignéztük a baba minden porcikáját, mutogatta a részeit, meg mondta, hogy szép nagy - nekem minden UH-n egyre előbbre hozzák a szülést:)

Három hete hétfőn 7+5 napos voltam, egy hete hétfőn 9+6, most meg egyenesen 11 hetes. Nő, mint a gomba :) Vagy csak kihúzta magát:) A doki informálisan azt mondta, hogy nincs genetikai bibire kilátás, meg nem is vagyok olyan korban, de mivel a Bajcsiban, ahol ő is van, és ahol szülni szeretnék majd, TB-re megcsinálják a kombinált tesztet, csináljuk meg.
Jövő héten kedden megyek, és akkor már elég nagy lesz egy hivatalos tarkóredőméréshez is.
Aztán csak szept. 7-én megyek újra hozzá, addig meg érezzem jól magam. Egy szó sem esett a hízásról, ami nálam jó pont :)

Persze elfelejtettem megkérdezni, hogy akkor védőnőhöz hogyan kell menni, de majd rákérdezek kedden.

Képet apával beszkenneltetem, és este felrakom, ha lesz rá idő - nagyon helyeske - megint kapálózott a kis kezével meg lábával :)

Egy 'gond' van - azt mondta, hogy ebben a pillanatban inkább fiúnak látszik, de még akármi is lehet - nem gáz a fiú sem, csak inkább lányt akartam elsőre. De Bercikének is örülünk :)

boruska

Boruska! Örülök, hogy nálad is minden rendben. És csalás, hogy Neked van képed :wink:

Kép
zsizell

Most csak gyorsan megpróbálok reagálni, mert "dolgozom". :)

zsizell: A kombinált tesztet mondta a dokid, hogy csak csütörtökön 9-11 között van? Nekem vissza kell mennem a héten, mert amíg elmentem enni, addig a futár elvitte a levett vért. Utána már csak a sejtbankba mehettem volna be.

Intim higiénia: Kakti is tudna mesélni, amikor a doki a mensi 2. napján uh-oz. Na az ciki. Mindannyian megküszködtünk vele. Annál nem lehet semmi rosszabb.

Székrekedésem nincs, inkább hasmenésem.

Kismama fogyókúra: Terhességi cukorbetegség. Még nem is tudtam róla és már a rosszullétektől fogytam 3 kilót. Ennek ellenére elég nagy a hasam.
vicky79
Budapest III. kerület

zsizell: És múlt csütörtökön nagyon sokat kellett várnom. Remélem most csütörtökön kicsit kevesebben lesznek. Akkor 1,5 óra alatt ment le 3 ember és még voltak előttem 6-an. Ezért is gondoltam, hogy ráérek 1 óra múlva menni. Hát nem így lett. Tudod hová kell menni? A D épületnek a 2 emeletére ha jól emlékszem. a kórtermek után lesz egy kis szoba. Szék előtte persze semmi, de ne dőlj neki a párkánynak, mert az egyik csajszinak is megfogta a ruháját sötétbarnára. Sajnáltam szegényt. Én inkább a lépcsőn ültem.
vicky79
Budapest III. kerület

egy szó a székrekedére: Activia - én folyamatosan eszem, hogy ne legyen ilyen gondom, és bevált (nem a reklám helye, de tényleg) :)

boruska

vicky: nekem 11-re, azaz keddre van beutalóm az UH-ra. Azt nem tudtam, hogy mikor van vérvétel a kombihoz. Úgy voltam vele, hogy majd megmondják kedden, hogy mi a teendő. De így már Te megmondtad. :) Köszi.

Kép
zsizell

Figyi, az ugye ingyenes az ÁEK-ban? Most olvasom valahol, hogy nem is az. Én úgy tudtam , hogy igen. Most akkor mi az igazság?

Kép
zsizell

Ja, és azt el is felejtettem kérdezni, hogy ott UH-n ugye adnak képet, ha kérek. Már nagyon rá vagyok kattanva egy képre :D

Kép
zsizell

Sziasztok,
hát megint sikerült nagyon eltűnnöm, órák óta csak azokat olvasgatom, amiket írtatok... örülök, hogy mindenki jól van a kisebb múló rosszulléteket leszámítva.
A melóhelyemen egy hete nem látok ki a dossziékból, annak ellenére, hogy dolgoztam itthonról, a kolléganőm olyan sikeresen összekavart mindent, hogy még most is azt takarítom... na mindegy, ráadásul odabent nem tudom nézni a babanetet, mert időközben letiltották, úgyhogy csak itthonról és esténként tudok irkálni, ráadásul olyan f@szul rendezték át az irodát (felújítás volt), hogy a főnököm pont a hátam mögött ül, és mindent lát, hogy mit csinálok, és mivel még nem tudja, hogy mi a szitu, így vigyázni kell, hogy miket nézegetek.
Egyébként a 7végén beszéltem a nővéremmel, és elmeséltem hogy mi van, és hogy anyuéknak majd csak 7végén mondjuk el, ha már kezemben a kombinált teszt eredménye (szerdán megyek UH-ra) megértő volt a nővérem, és udvariasan még kérdezősködött is, hogy hogy vagyok, hogy viselem stb... de ahogy számítottam a kitörő lelkesedés elmaradt (nekik sajnos nem lehet saját babájuk). De azért jól viselte... Azért mondtam el neki előbb, mert 7végén őkis otthon lesznek, és nem akartam, hogy ott tudja meg ő is anyuékkal, mert ők már nagyon várják, és nehogy rosszul essen neki... Így legalább meg tudja emészteni kicsit hétvégéig.
Szóval velem amúgy minden ok, azon kívül, hogy rengeteget dolgozom, ahogy tudok pihenek is, nehogy vissajöjjön ez a haematóma...
Kíváncsi vagyok, hogy mekkora már a bébi a pocakban... Dátum szerint pénteken töltöttem be a 12. hetet, méret alapján viszont csak szerdán fogom... de úgyis akkor megyek az Istenhegyire, úgyhogy kiderül valójában mekkora is a picuri.

Amúgy a hasfájás nekem is para... folyton szúrkál, a pocakom... tudom, hogy ez normális, de azért jó lesz, ha szerdán megnyugtatnak, hogy minden ok.

Barbi

Barbi

KépKép
hbarbi80

zsizell: Én úgy tudom, hogy ingyenes és a dokim is ezt mondta. Sőt, a csaj a sejtbankba tudott volna küldeni és ott is ingyen levették volna az ÁEK-s doki miatt (meg adott volna valami igazolást, vagy odatelefonál). Mindegy, így én most csütörtökön megyek. Az uh-t sajnos nem tudom, mert azt nekem a dokim csinálta és ő mindig ad nekem.
vicky79
Budapest III. kerület

Barbi!

De jó újra itt! :-)
Az én nővérem 36 éves. Tavaly nyáron vált el. Nincs gyereke, de pasija sincs. És elmondása szerint még két gyereket akar. Nem mondom, hogy nincs odáig a Lucáért (nem véletlenül lett ő a keresztanyja ) de kitörő öröm az ő részéről sem volt, amikor bejelentettük a dolgot.

Anyóséknál sem, mert a sógorom (Laci bátyja) 42 éves. 3 éve vált, a volt feleség azonnal terhes lett az új pasitól, pedig az egyetlen közös lányuk 10 év hormonkezelés eredménye. Majd 3 hónappal az új baba születése után újra teherbe esett. Sógorék viszont a 32 éves új barátnővel 3 éve nem védekeznek, de nem jön a baba.
Na anyósék szerint most "ők jöttek volna" nem megint mi. Persze nincs gáz, mert oda vannak Lucáért és csak sajnálják a fiukat. De basszus, nekem égjen a fejem, hogy gyerekem lesz?! :oops: :roll:
Vendég

vicky: köszi a széles körű tájékoztatást :)

hbarbi,lucababám: a mi családunkban is van egy pár, akik már több éve házasok, és próbálkoznak is az elejétől fogva babával, de nem sikerült nekik, aztán kezelések, meg beültetés...szóval nekem is kellemetlenül "kellett" éreznem magam, hogy nekünk sikerült rögtön, ráadásul másfél hónap alatt. De szerencsére úgy tűnik a két héttel ezelőtti beültetés sikeres lett náluk, szóval talán nem kell majd lesütött szemmel találkoznom velük legközelebb.

Kép
zsizell

Itt van a babóca: sztem felismerhető, de jobbra lefelé van a feje :)

Kép Buci 11 hetes

boruska

Zsizell! Neked ki az orvosod? Nekem Spánik. Én is kedden megyek genetikai UH-ra a Hajdú doktornőhöz, de nekem nincs időpontom, beutalót sem kaptam, az utolsó UH-n is azt mondták, nem kell a keddi doktornős uh-hoz. Te hány órakor mész? Mert akkor én is akkorra mennék, és legalább találkozunk! Úgy tudom, itt képet nem kapunk... De azért rá kell kérdezzünk! A kombinálthoz való vérvétel miatt egy szülésznőt kell felhívni majd az uh után, neked megvan a száma? És az csak csütörtökön és pénteken van. Legalábbis nekem ez az infóm.

Babócáknak nagyon örülök!
ktc

Lucababám: tényleg dögös kis nőci vagy :D
Annácska: hát azt én sem szeretném, ha lehúznánk egymást. Nem tom ki hogy van vele, de nekem valahogy lelkileg sokat jelent ez a fórum, hogy mi van veletek, másokkal, akik hasonló cipőben meg egyebek. Én még nem nagyon fórumoztam, de most úgy érzem magam, mint chat-kezdő dologban, alig várom már, hogy elolvassam ki mit írt, mi van vele. Néha csak feljövök és olvasgatok (azért 10 percenként nem születik újabb hozzászólás :D ) . Szal nem bírnám, ha ez megváltozna.
Bellereni: Hát nem semmi egy hétvégéd volt. Lehet, hogy sztár lesz a gyermek?
Pocakméret: hát a héten elmentünk ebédelni a kollegákkal, és beültünk egy étterembe. Mivel ilyenkor tömve van, ezért láttuk, hogy két csaj nem talál helyet, odajöttek hozzánk. Ránéztem az egyikre és kiderült, hogy volt osztálytársam. Beszéltünk pár szót, de nekem már olyan fóbiáim vannak, én már mindenkiről azt hiszem, hogy állapotos, akinek csak pici pocija van. És ő egyébként tök hiú az alakjára, így nem mertem rákérdezni, de valahogy olyan furi volt. A járása, a ruha esése meg minden. Délután hazafele a buszon találkoztam egy másik volt osztálytárssal, aki rögtön elújságolta, hogy az Orsi állapotos, októberre várják a babát. Na és én erre a pocakméretre nem mertem rákérdezni :D Ahhoz képest így utólag kicsinek találtam, de mint mondtam, az Orsi mindig is nagyon hiú volt az alakjára. (mellesleg van is miért : megesz a sárga irigység)
Bellereni: én is letolt zipzárral járok, úgy kényelmes. No meg otthon strandkendőben flangálok.
Uh fotó:Mellesleg én annyira elámultam a szokatlan helyzettől, mire mindent megnéztem, ráeszméltem, már vége is volt a vizsgálatnak. Arról nem beszélve, hogy állati érzékeny lettem mostanság effektíve az Uh-n nem bírtam megszólalni, annyira elkapott a sírógörcs, mondjuk utána végigbőgtem a kórházat. Ma házidokinál ugyane helyzet: bőgve távoztam. Normális ez?
Hepi van ezerrel, beszéltem dokival, mindegyikkel, szeptember közepétől itthon lehetek. Addig, addig kevertem, míg összejött alig kell táppénzre mennem, azt is elrendezzük kettesben a házidokival. Most már csak azt sajnálom a naptárt nézegetve, hogy nem mondtam korábbi dátumot. NEM BÍROK MÉG 7 HETET DOLGOZNI! Edit, Reni igazatok van. Holnap az lesz az első dolgom, hogy felhívom a dokit: toljuk azt az otthonmaradást még egy héttel előbbre. Na azért nagy örömömben felhívtam a védőnőt is, neki is elújságoltam a nagy örömömet, hallottam a meglepődést a hangjából, hogy neki meg mi a fene köze van hozzá. De annyira örültem. És ha minden igaz, akkor jövő héten fotót is kapok (feltéve, ha nem sírom el magam a doki előtt)
Lucababa: adhatnál a sógornak tippet, hogy mit kell csinálni egy babához. Lehet, hogy rossz módszerrel közelítenek?

Boruska: örülök a Babócának. Mint egy kis pillangó hernyója kb

Még egy kérdés: ti milyen gyakran jártok dokihoz?

zarja

Sziasztok!!!! csekély 2órámba került, hogy végig olvassak mindent!!! :lol: :lol:

Én havonta fogok dokihoz járni. még egyszer voltam 7hetes kora körül, meg majd most megyek pénteken a 12.hetire megint..Aztán meg havonta, kivéve ha baj van..
Én már nem dolgozok 1hete, csak vizsgáztatni járogatok még, na meg a papír melót csinálom bent/vagyis itthon/ különben nem kapnának fizut a fiuk.. :lol:
De így sincs semmire időm.. :lol:
Amúgy úgy nagyjából elmúltak a tüneteim, most még szédülés van, meg meleg intoleranciám..
mindenkinek elmúltak már a rosszúl létek?
ja, meg azért még mindig bírnék aludni!/ bár ettől függetlenül szinte sosem alszom../

Kép
Kép
ronci

Kép Mindenkinek!

Szia Zarja!

Ha a terhesgondozásos dokira gondolsz, engem 4 hetenként akar látni (most pénteken megyek másodszor). Anyagilag elég húzós lesz, de megéri! :)
Na, megyek, kiviszem sétálni a rosszcsontokat! :lol:

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Sziasztok!

Rosszullétek: bár elmúltak volna....ugyanúgy rókázok, szédülök, ég a gyomrom, tök keveset bírok enni...és mindig csak aludnék :shock:
Ja, és ma reggel egy csodás hisztit levágtam az uramnak, mondván, hogy mindenben úgy nézek ki mint egy rusnya, nagy bálna, és inkább be kéne zárni az ágyneműtartóba, nemhogy kiengedni dolgozni irodába emberek közé...Erre mi volt a reakciója? Kaptam ízelítőt abból ,mi lesz, ha lányunk lesz...hogy mennyi idő lesz reggel beimádkozni a kocsiba, hogy elindulhassunk végre... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :roll: :roll: :roll:
Más szokott még így néha hisztizni? :roll:

Edit

Kép
ézsóné

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?