Új privát üzeneted érkezett!

Rákérdeztünk senkit nem vettek fel aki fellebezet ááááááááááá :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
Kép
s. zsófia

Sziasztok!

Ma Fehérváron voltunk és van fogam :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Apósomék fogdokija fogadott megcsinálta de ami a legjobb az egészben apósom kifizette, ez igazán jólesett tőle, nagyon ritkán kapunk segítséget.

Matyi hulla fáradt lett de élvezte a kiruccanást, most este meg a szomszédban kutyáztunk jól halad a hozzászoktatásban a végén már kacagott Lordnak :lol:

Mancsa melyik robezz-t kapta meg Dorcsi? Meseszépek :lol: Ezt a tutyit 1690ért teszveszeltem vadi új de már postán van egy liliputis vonatos is azt használtan egy ezres volt és attól a csajtól vettem egy barna pedipedet is szintén egy ezresért. Nagyon várom hogy megjöjjenek kiváncsi vagyok milyenek az áruk nagyon jó volt.
Ez a tutyi sajna nagyon pont jó a másik az egy éves kortól lesz jó
Ilyen a helyzet az ovikban ijesztő :evil:

Zsófia szépek a lányok
:lol:

Ancsi jó pancsolást majd egy köpésre lesztek tőlünk ha Rétibe mentek :lol:

Megyek zuhanyzok már nem tudok összefüggően gondolkozni...

KépKép
winchi

Winchi: hogy a fenébe találsz ilyen szupi tutyikat ilyen jó áron? Nekem mind 3000 körül van, amit néztem. A robeez fehér és egy katica van az elején. Ez használt, de ingyen kaptuk. Ja és ebbe nincs szivacs, csak egy bőr a talpa is. Most azt mondják ezekbe a legjobb elindulni. Csak az a baj, hogy ősszel kintre ez vékony.

Zsófia: szépek a lányok! Sajnálom az ovit. Ma voltunk körülnézni abba, ahová menni fog Levi. El sem akart jönni. Szörnyű ez a helyzet! Nálatok még olyat is elutasítottak, aki dolgozni fog??? Nálunk csak azokat, akik otthon vannak.
Vendég

Jaffa: igazad van, katasztrofális helyzetek lesznek bölcsi-ovi ügyben. Ovikkal azóta van gond, mióta nem szeptembertől évvesztesek a gyerekek (legalábbis nálunk).
Nálunk most építenek új ovit, a régit bővíteni és helyrehozni sokkal költségesebb lenne. Eddig 2 csoportos ovija volt a falunak (50 férőhelyen 60 gyerekkel a többi elutasítva) most 3 csoportosat építenek, ebben is vitáztak, hogy pár év múlva lehet, hogy megint elég lenne a 2 csoport, mert nem lesz annyi gyerek, de végül belátták, hogy akkor az egyik lehetne egy bölcsis csoport, az tuti kelleni fog, mert a környéken sehol nincs.
Az önkormányzatból megkerestek múltkor minden utcából 2 anyukát, hogy járja végig a lakókat, ki miben tudna segíteni, mert társadalmi munkában megy majd az építkezés. Hát basszus, volt olyan ház, ahol lekiabálták a fejünket, mit képzelünk magunkról. De azért sokan tök rendesek voltak és feliratkoztak munkára.

Nem tudom még mit akartam írni. Ja, Winchi tök gyorsan lett fogad! Hurrá!
Vendég

Mancsa hidd el én is örültem ezeknek a tutyiknak nagyon :lol: Most alig várom a postást, hogy hátha ma hozza a csomagokat :lol:
A liliputissal+pedipeddel mázlim volt nagyon csak beírtam a guglibarátunkba, hogy liliputi+használt és elsőre kidobta a zsibvásár oldalán :lol:
Egyébként a mamamin szoktam még fórumozni, az igazi hordozós mosható pelusozós fórum és ott lehet használtan kifogni ilyesmiket.

Megyek anyahiány van!!!!! :lol:

KépKép
winchi

Igen van olyan akinek nincs kistesója és nem vitt papirt,hogy van meló,de aki vitt is olyat is visszautasítottak,hogy.....meg!
:evil:
Még akkor ne is csodálkozak,de mi a garancia,hogy szeptembertöl mehet? Mert dolgozni musz lessz a gyesböl nem élünk meg. Az ilyen biztos azt gondolja mineg szültél akkor ha nem tudsz ithon ülni... :twisted:

Kép
Kép
s. zsófia

sarmi! nagoyn édesek a gyerekeid ahogy játszanak. asszem régen mi is ilyenek lehettünk... a hugaimmal...

Zsófi!0 megzabálom ahogya nagyobb a kisebbet ölelei!

Magyinak meg jó a acipője!

hát a bölcsi nem egy egyszerű dolog. Zsófi is bölcsis lesz, legalábbis remélem.

hát amikor mérges, akkor tépi Zsófi a haját. vagy unatkozik, vagy álmos. most kipróbáljuk, hogy megpróbálunk egy párnát bántani helyette, hogy inkább ne magán vezesse el.

na megyek, csaíkot húz maga után, úgy be rottyantott...
Vendég

Porbálok megnyugodni,de ugy sajnálom Dorkát annyira szereti a társaságot meg a közöségbe szokás stb. Most olyan érzésem van,hogy kárpotolnom kell. Szerintetek melyik munkáltató az aki ad igazolás márciusban,hogy novembertöl visszavesz ebben a helyzetben!?
winchi,de jó tutyikat találtál :D

Kép
Kép
s. zsófia

anyany remélem beválik. Nekem is Zsófi piszkálja a haját ha álmos na meg az enyémet :?

Kép
Kép
s. zsófia

Zsófi!
hát hajgond... az enyémmel kezdte. először azt birizgálta, mivel sokat volt kézben, mindig megtalálta. utána tépte a hajam, utána megtalálta a sajátját. sajnos az is mindig kéznél van...
az enyémet nem győzöm összefogni, az azért nem nyírom le, sajnálnám... :? :?

sajnálom Dorkát.
nekünk nem lesz még második, de imádozhatok, ha jövő szeptembertől beveszik a bölcsibe...
Vendég

Sziasztok!

SOS!!!

Hemzsegnek a kullancsok a kertemben!!! Az EU betiltotta a kullancsok elleni permetszereket, így esélyem sincs az irtásra!
Már ki sem merek menni, nemhogy a gyermekemet tegyem a fűbe...
Felhívtam rovarirtó céget is, közölték, hogy nem tudnak segíteni. A spréket nem tartom hosszú távon megoldásnak.

Please help me!!!

Annyira kész vagyok az egésztől..... Áááááááááááá
Hisztis picsa lettem. :oops:

Kép
jaffa4

Jaffa: sajnálom, erre semmit nem tudok. Be vagytok oltva? Levibe eddig 1x volt kullancs, de aznap ő is csak az udvaron volt és a hajas fejbőrében volt. Még jó, hogy rövid a haja és észrevettem. Pont megkapta a 3. oltást, rá egy hónapra volt benne.

Winchi: megérkezett a csomagod? Tényleg szuperek ezek a tutyik. Megnéztem ezt a hordozós fórumot is, tök jó. Kaptam egy csomó ötletet.

Anyany: vágtátok már Zsófi haját? Lehet, hogy erősödni is fog neki a hajvágás után. Vagy ez hülyeség?
Vendég

Sziasztok Lányok!

Jaffa:Elhiszem hogy hisztis lettél,én is nagyon félek tőlük.Milu nincs beoltva?

Winchi:Nagyon szuper tutyit vettél Matyinak,nagyon menő benne :D nagyon aranyos a képeken :D :D :D

Zsófia:De jó hogy jöttél,nagyon szépek a lánykáid :D :D :D :D :D
Akkor mindenhol ilyen rossz az ovis helyzet :(

Ancsi:Jövő héten megyek a dokibácsinkhoz :)

Mancsa:Beküldtem a liberó kódokat,majd az azonosítódat is el kell küldeni és ajánlva kell feladni a levelet. :wink:

Anyany:Remélem megoldódik a helyzet Hannus is piszkálja a haját ha álmos.

Lányok valakinek nem kell mol pont?Fila táskát lehet kiváltani velük.

Holnap megyünk strandolni ide:http://www.gunarasfurdo.hu/

Szösz:Talán már nyaraltok?

Trundike??????Gégéééééééé??????????

Bende???????

Itt van a link a mol pontokhoz http://www.megerirahajtani.hu/
Vendég

Sziasztok!

Á, még nem nyaralunk! Csak próbáljuk az ablakcserével járt károkat helyre hozni. Az ablakok szépek, jól zárnak, csendesek, de a párkányolás elég béna, meg eléggé galyra vágták a kisszobában a tapétát, a konyhában a falat, meg az erkélyen lelátunk az alattunk lévőhöz, mert ez valahogy keskenyebb, mint a fa volt. Szóval most van elég dolgunk, voltunk ma a Bricostore-ban, ott hagytunk egy vagyont. Meg éppen ma számoltam, hogy a nyaralás, mégiscsak valószínűleg szeptemberben lesz. Mi egy ötlépcsőházas panelban lakunk, egy lépcsőházban az ablakcsere kb. egy hét, a mi lépcsőházunkban kezdték, szóval ha jól gondolom, a szigetelés kb. 5 hét múlva kezdődik. Talán a mi lépcsőházunkban, de ez sem biztos. És hát akkor kellene majd elmenekülnünk. Remélem apa szabijával összeegyeztethető lesz.

Lara: nagyon ari a vonalzótok! :D Annyit pontod van már, hogy meg is tudod rendelni a formaegyeztetőt? Kíváncsi vagyok mennyi idő mire megérkezik?

Jaffa: Sajnálom a kullancsokat, én is nagyon félek tőlük. Nem is gondoltam, hogy a kertekben is van. :(

Szösz

KépKép
szosz

Sziasztok!!!

mostanában csak olvasó üzemmódban futok, estére már hulla vagyok, mire elolvaslak benneteket, már elfáradok :lol: :lol:

Anyany: kérdezted a hajvágást...hát a Miló is tépte a sajátját, a miénket, ha fáradt volt, ha melege volt, de én főleg azért toltam le a haját, mert izzadt és tiszta víz volt mindig a haja is

én géppel toltam le neki. először csak körbe felnyírtam, de a hosszát meghagytam. majd rájöttem, h ez nem elég, rá két hétre már felül ollóval is megnyírtam. végül megint eltelt egy hét, mire úgy döntöttünk, h inkább letoljuk neki egész rövidre az egész haját, pedig nem akartam, olyan szép formás kis feje volt :lol: :lol: de muszáj volt.

egy pellóra levetkőztettük, beleültettük a száraz kiskádjába a gépen rajta volt a műanyag fej a legkisebb fokozatra véve és szépen lassan letoltam neki, hátrafelé, alulról kezdtem, nert a sírástól ott hamar nedves lesz a haj, ahogy izzad és akkor a gép már nem viszi olyan jól.sírt édesem, de megvolt 2 perc alatt. utána egyből fürdött is. a sok hajat kiszedtem a kádból, kimostam majd fürödtünk, akkor már nem volt gond :lol:

Miló már toligálja a járássegítőjét, majd teszek fel képeket, nagyon édi, ahogy pödör a lakásban, persze még lendületből tolja, ezért kísérem, mert mindig attól félek, h elesik vele, kifut alóla a szekér :lol: :lol:

Kép
naspolyácska

Sziasztok!

Szösz:Egyenlőre a kódokat küldtem el utánna jóváírják és akkor tudom megrendelni a játékot,el is felejtettem megnézni hogy mennyi pontom lesz :oops: Köszi épp aktuális az új vonalzó :D
Hát igen sajnos ilyenkor van még munka mire szép lesz az ablaknál.
Épp ma kérdeztem meg nálunk elmarad a szigetelés.

Naspi:Ma találkoztunk egy kislánnyal az úszásról ismerjük ,neki is van járássegítője de arra rá is lehet ülni ráültettem a Hannát és lökte magát olyan aranyos volt :D mondta az anyuka hogy az ő kislánya nem löki magát 14 hónapos és ha megfogja a kezét akkor se megy csak ezzel a járássegítővel,de azzal igen gyorsan :D
Vendég

képecskék :lol: Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
naspolyácska

csajok!!

írjatok már légyszi olyan "házi kosztokat"-kajákat, amiket már ehet egy egy éves is? van egy-kettő, pl. paradicsomos húsgombóc, de ötleteket adjatok már, mit lehet még??!!! :shock: :shock:

Jaffa: kullancsra én sem tok sajnos, mint a védőoltás és a krém :cry: sajnos kullancsot bhol összeszedhet a gyerek én is szoktam bogarászni a Milót :shock:

hát ez a bölcsi kérdés nagyon elszomorító :cry: :cry: hogy menjünk így vissza dolgozni, ha nem tudjuk a gyereket elhelyezni?nekem még melót is kell keressek is pesten....nem lesz könnyű az már biztos :cry: :cry: :cry:

Kép
naspolyácska

Szösz: nekünk van babataxink de még arról sem ér le a lába a Milónak, így én néha ráültetem és teszünk 2 kört, még pici hozzá, viszont ez a járássegítő szupi, mikor rájött az ízére, hisztizik, h még :lol: persze kanyarodni nem tud még, viszont nagyokat kacag közbe :lol: :lol: :lol:

Kép
naspolyácska

szép jó estét!
hajvágás. bende felajánlotta, hogy segít. Nikiét is levágta, tehát van már rutinja. géppel lesz, bende szerint a másfél cm elég. de majd meglátjuk.
Zsófi ha izzad, még jobban gondörödik a haja. de ahol már ki tépte, ott ahhoz már vagy rövid, vagy nincs.

naspi!
miló nagyon aranyos. nekünk is volt járássegítőnk, de mire meglett, ZSófi már tudott járni, úgyhogy túladtunk rajta. az lett volna a szülinapi ajándéka, de így majd kismotort veszünk, hacsak nem kap a keresztelőjére.
Vendég

jah!
holnap reggel utazunk!
jövő hét szombaton pedig esküvő, utána pedig a keresztelő.
szorítsatok!
Vendég

nincs valakinek egy felesleges Sinlac receptje?Szabin van jövő héten a dokink...

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Most csak Sarminak: az én dokim nem tud sinlacot írni, mert nem gyerekdoki, így teszveszeltem. 900-ért vettem licit nélkül+ posta. A gyógyszertárban meg 2800-ért vettem recept nélkül. :roll:
De talán a többiek közül tud valaki receptet.
Vendég

Sarmi: mi az sinlac? és mire jó? Én sajna nem tudok feliratni, nem vagyunk olyan jó viszonban a dokinővel...

Jaffa: Ezen az oldalon ajánlanak egy permetezőszert, kutyák, és macskák mellett is használható..... ????

http://www.gazdabolt.hu/index.php?conte ... &topic=616

de a www.kullancs.lap.hu-n hátha találsz még valamit, vagy esetleg egy gazdaboltban tudnak segíteni..... félelmetes, én még nem is láttam kullancsot..... szerencsére

Bocsi csajok, most nincs több időm, de majd írok még....
holnap Balcsizunk!!!! :)

KépKép
ancsi_pancsi

Sziasztok Lányok!

Naspi:Miló nagyon helyes kispasi :D :D :D :D :D
Én már adtam a Hannusnak rakott karfiolt,töltött káposztát(ebböl csak nagyon picit)zöldbabfőzelék,krumplifőzelék, tócsi,krumplis pogácsa,sajtos pogácsa,túrós tészta,krumplis tészta,sóska,spenót,krumplirüré sülthusival,rakott krumpli, most hirtelen más nem jut eszembe :oops: azt mondta a védönő hogy mire egy éves lesz egye azt amit mi így fokozatosan adom Hannusnak azt amit mi eszünk.

Ancsi:Jó balcsizást nektek holnapra :wink: :D :D :D :D :D :D mi gunarason voltunk ma,szuper jó hely,nagyon jól éreztük magunkat :lol:

Anyany:Jó utat nektek!!!!!!!!!!Jövő héten esküvőőőőőőőőő?????????Kérünk ám majd képeket :D meg részletes beszámolót :D Hányan lesztek?Gondolom akkor már nagy az izgalom.
Sikerült eladni Anyós házát?Nekünk még nem sikerült eladni a telket :( de legalább már volt pár érdeklődő.
Vendég

Sziasztok!

Lara: már ennyi minden evett Hannus? Nagyon ügyesek vagytok! Nekem azt mondta a védőnő, hogy majd egyévesen kezdjem el próbálgatni amiket mi eszünk,és kb. másfél évesen egye majd azt amit mi is. :shock:

Nekünk a strandolás sajnos elmarad ezen a hétvégén, pedig nagyon szép idő van. De ma ablak környéki javítás, holnap anyós látogatás a program. És jó lenne kipróbálni, amikor Réka nem sír a fürdőkádban akkor is a Balcsit. Azért még remélem lesz nyáron rá alkalom.

Anyany: Várjuk a képeket!

Szösz

KépKép
szosz

Sziasztok!

Anyany biztos jó nagy hajrában vagytok, sok erőt a hétre és jó nagy bulizást a hétvégére :lol: Kiváncsi vagyok én is majd a képekre :lol:

Jaffa kérdeztem páromat meg apumat a kullancsokról, szerintük szakembert lenne érdemes keresned, egy rovarírtó biztos tudna segíteni. Valami ködösítős gépes eljárást magyaráztak de szakember kell hozzá.

A csomag megérkezett pénteken ,nagyon klasszak a cipellők majd teszek képet.

Pénteken este elmentünk anyuékhoz tegnap jöttünk, megyek rendet rakni.
Matyi szabadulóművész meg épp beszorult az ajtóban keresztberakott összecsukott utazóágy mellé :shock:

Ja négykézláb mászik szombat óta :lol:

KépKép
winchi

Kép

Kép
bende

Kép

Kép

Kép
bende

Sarmon: sajnos mi nem is használtunk soha Sinlacot. Nem tudok segíteni.

Jaffa- kullancs ügyben sincs tippem. Én is úgy tudom, hogy hivatalosan nem lehet írtani őket.

Szösz- látod, mondtam én, hogy 2 hét után elmúlik a fürdésfóbia. Azért hosszú volt ez a 2 hét nem???!!!!

Winchi- Matyi nagyon nagyon ügyes!!!! :lol:

Lara: milyen volt a fürdőben? Nahát Hannus milyen sok helyen pancsolt már!!!!
bende

Sziasztok Lányok!

Bende:Nagyon édes Niki a képeken :D :D :D :D :D jó kis strand szine van neki is :D :D :D Látom hogy szeret pancsizni meg iszapozni,Hannus is szereti de résen kell lenni mert van amikor meg akarja enni :shock:

Nagyon jó a gunarasi fürdő :D van ott egy csónakázó tó is és nagyon nagy park van hozzá rengeteg árnyék és nem úgy volt mint a balcsin hogy egymás nyakába az emberek hanem kb 30 méterre tőlünk.
Van egy nagy gyerekmedence mindenféle csúszdával meg élményelemekkel.
Jó volt hogy Anyósékkal voltunk igy tudtunk szaunázni meg pezsgőfürdőzni is.

Picit késöbb jövök még.

Ancsi milyen volt a balcsin?
Vendég

Winchi:Matyi nagyon ügyes :wink: :D :D :D :D

Szösz:Mindenhol mást mondanak a védönők :roll:

Már jóváírták a liberó pontokat 60 pontom lett kértem egy formabedobó dobozkát meg azt a két könyvet(színek,formák)meg egy libero pelenkázó alátétet nehogy maradjon pontom :lol:

Apa már csak a héten dolgozik aztán 2 hét szabi,már alig várjuk.Remélem jó idő lesz.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.08.03 09:48-kor.
Vendég

Sziasztok!

Winchi: Ügyi Matyi, nagy gratula neki! Réka már kb. 2 hónapja kúszik, mint a villám, de a mászásra nem akar áttérni.

Bende: Szia!!!!!!! Mégis itt vagy! :wink: :D Örülök ám, nagyon! Nagyon jó Niki akkor és most képe is, és nagyon szép tortái voltak, ügyes vagy! :D Látom végre Ti is eljutottatok a Balcsira is. Vagy a Velencei tóra?
Igen, nagyon hosszú volt a két hét, már én is utáltam a fürdést, nemcsak Réka. Annyira kínlódás volt! De jó, hogy vége! Remélem nem ismétlődik meg!

Lara: Kérünk gunarasi fürdős képeket! :D Az nincs messze tőletek?

Képzeljétek, nálunk a nagy újdonság, hogy Réka elalszik magától! Eddig ringatni szoktam, én nem bírtam hallgatni, hogy sír. De pár napja leteszem, kicsit még mókol az ágyban, megkarolja a párnáját, és szépen elalszik! :D

Szösz

KépKép
szosz

Lara: Jó sok pontod lett! Majd írd meg, hogy milyenek a könyvek, kíváncsi vagyok. De jó, tényleg, mindjárt nyaraltok! Drukkolok,hogy jó idő legyen. :D Azért most nem panaszkodhatunk, elég jó nyarunk volt eddig. :wink:

Szösz

KépKép
szosz

Szia Szösz:Sajna nem sok kép készült.De majd este teszek fel.
Kicsit messze van 2 óra az út,elöször úgy volt hogy siófokra megyünk de ott meg fedett igy inkább oda mentünk de jó is volt.

Nagyon ügyes Réka hogy magától elalszik :D :D :D :D :D
Hannus is sokáig kúszott aztán egyik napról a másikra rendesen mászott.
Réka még nem próbálkozik a felállással?
Vendég

Ok.majd megírom.mi mindig liberot veszünk úgyhogy gyülnek a pontok.
Remélem jó idő lesz hát tényleg nem panaszkodhtunk,meg mi sokat is strandolunk,szomorú is vagyok hogy már csak egy hónap....
Vendég

Néha felkapaszkodik, és akkor áll egy kicsit, de lejönni nem tud belőle, és akkor sír,hogy segítsünk! Meg néha felveszi a mászó pozíciót, de aztán ha meglát valamit, visszavált kúszásba, abban gyorsan eléri a célját. :lol:

Én utálom az egy óránál hosszabb utakat. Réka kb. 1 órára van programozva. Azt sem szereti, de az még kibírható, utána rettenetes kínlódás van. :( Tegnap anyóséknál voltunk, másfél óra oda, másfél óra vissza. Hazafele ahogy elindultunk elaludt, Cecén akartunk dinnyét venni, de nem mertünk megállni, nehogy felébredjen. Hát ahogy elhagytuk Cecét, nem felébredt? És utána csak sírás hazáig! :cry:

Szösz

KépKép
szosz

Bende utólag is Boldog Születésnapot Nyanyónak!!!!!!!!!!!!!!!!
Nagyon gyönyörűűűűűűűűű kiscsajszi és az a sározás :lol:

Jaffa sajnálom nagyon rossz lehet. Hihetetlen,hogy semmi megoldás nincs :x

Kép
Kép
s. zsófia

Lara akkor apáink egyszerre menek szabira. Nálunk is péntektöl 2.5 hetet ithon lessz apa :D

Kép
Kép
s. zsófia

Sziasztok!

Szösz:Hannus ugyanígy csinálta ha sietni akart mindig kúszott :D
De majd idővel a mászás megy gyorsabban Rékának is :wink:

Zsófia:Gondolom már ti is várjátok a szabit :wink: Mentek nyaralni?

Hannus mostanába sokszor hisztizik,ti mit csináltok olyankor? :roll:
Eszméletlen még ugrál is ha épp a kompba van meg legyez a kezével én meg rá szoktam hagyni.
Vendég

Gyorsan megpróbálok írni sz*rakszik a gépünk, hipphopp kikapcsol :evil:

Bende nagyon helyes a komoly egyéves a sározós kép nagyon tuti :lol:

Szösz Réka is hamar rájön majd a mászásra ne aggódj, aztán majd mehetsz utána :lol: Matyi ma a szobájából meglépett keresztül a konyhán és ki a verandára :roll: Nincs szintkülönbség a küszöb meg nem akadály már neki. Lestem, hogy hova indult kiváncsi voltam meddig megy hát a muskátlikhoz indult :lol: Aki a virágot szereti... :lol:

Tegnap mi is lementünk délután a Balcsira a víz isteni volt és a szomszédokkal voltunk így volt hogy Matyira a szomszédasszony vigyázott én meg fürödtem egy nagyot fröcskölösen gyerekdobálósan az ő gyerekeivel :lol: Cseréltünk :lol:

Réka nagyon ügyes, hogy egyedül elalszik csak így tovább!!!! :wink:

KépKép
winchi

Sziasztok!

Micsoda éjszaka volt, ez a vihar, volt, hogy 10 másodpercenként villámlott. :roll: Lili meg a macija át is vándoroltak az ágyunkba 2 körül.

Nagyon sűrű volt az elmúlt 2 hét, nyaralás, névnapozások, családi hétvége, unokahúg érkezése, Lili zsúr, barátok Pestről, Balcsi... Max. olvasni volt időm, de írni egyáltalán nem. Meg aztán Nati mellett sem lehet mostanában unatkozni, kis rafkós lett, simán felmászna a lépcsőn, nagyon kell rá figyelni. Az a gond, hogy a kisebb súlyú eléje gördített akadályokat simán félretolja, mintha ott sem lennének. :shock:
Nyaralás jól sikerült, Nati élvezte a pancsizást nagyon. Lili meg elvolt a két kis barátjával, együtt is aludtak éjszakánként, jó sokáig fent voltak. A zalakarosi fürdő nagyon szuper, ajánlom mindenkinek, ha arra jártok.
Ez a hét nyugisabb, Lili napközis táborban van egy közeli játszóházban az ovis barátnőjével, én meg Nati mellett próbálok lépést tartani a házimunkával, bár egyelőre le vagyok maradva, főleg vasalás terén. Szombaton aztán indulunk Bécsbe a sógornőmékhez (az ikerlányokhoz), utána meg Sopronban maradunk pár napot anyósnál. Nem nagyon tudunk a fenekünkön megülni. :wink:

Lara, szerintem jól teszed, ha ráhagyod a hisztit Hannusra, nem lehet elég korán elkezdeni. Azért jó sokfelé jártok Ti is Hannussal, nemsokára meg nyaralás. Mikor lesztek Sopronban? Hol szálltok meg? Lehet, hogy még a végén összefutunk. :lol:

Szösz: örülök, hogy Rékánál megoldódott a fürcsigond. És ügyes, hogy elalszik egyedül, ez nagy kincs, Lilit mi két és fél évig altattuk. Szerencsére Nati a kezdetektől ügyesen elalszik egyedül, néha egy kis popsipaskolással kell rásegíteni.

Naspi: Milán nagyon helyes és milyen kis ügyes, nemsokára szaladni fog. 8)

Anyany: de izgi, esküvő, keresztelő!!! :D Várjuk majd a képeket!

Bende: nagyon édes a kis Niki, sokat változott egy év alatt. A torták is szuperek, az egyes alakú nagyon ötletes. Utólag is boldog szülinapot a Kisasszonynak! :D

Ancsi: tök jó, hogy végre Balcsiztatok, milyen volt?

Winchi: örülök, hogy ilyen hamar rendbe jött a fogad. 8) Szombaton Aligán strandoltunk, nagyon szuper volt, máskor is megyünk majd.
Anno még a gyerekek előtti időszakban jártunk ott.

Zsófia: nagyon helyesek a Lányok. :D Tényleg nagyon gáz ez a bölcsi-ovi helyzet, szerencsére Lili már ovis volt, mire Nati megszületett, így maradhatott rendesen.

Sarmon: nagyon helyesek a gyerekeid, Írisz nagyon nagyot nőtt. :D

Jaffa: jó Rólatok is hallani, Milu is milyen "nagylány" már! :wink: Kullancsok :evil:

Képzeljétek, Lilinek csináltattam személyit, mert lejárt az útlevele és most kipróbáltuk ezt az új megoldást. Az EU-ban ezzel is közlekedhet, ahogyan mi is. Ingyenes, 3 évig érvényes. Egy hét alatt kész lett. ha Nati útlevele lejár, Neki is ezt csináltatok majd, mostanában úgysem tervezünk tengerentúli utazást.

Na, megyek, elaludt a Kisasszony, jöhet a házimunka.

Szép napot,
Katinka

Kép
Kép
katinka31

Sziasztok Lányok!

Ancsi:Siekrült felhívnom az Ágit beírt mára mert csak gyógyszert iratok fel a héten meg már nem lesznek jövő héten meg én nem tudok menni,tök rendes volt bár mondjuk mindig az!!! 8)
Köszi szépen hogy megadtad a számot :)
Nagyon jó anyguk van a ruháknak amiket remdeltem érdemes megnézni a honlapot mert mindig vannak akciók én most bodyt rendeltem 750 ft-ért meg melegítőnacit zoknikat meg a pici keresztlányunknak pár dolgot.

Katinka:Gondoltam hogy nyaraltok meg kirándultok :D
Mi jövő hét szerdán megyünk a villa sakurába lesz a szállás.Majd ha lesz időd kérünk képeket :D

Winchi:Matyi nagyon ügyes :D nemsokára majd mászik az ágyra is,én tegnap mutattam Hannusnak hogy kell lejönni és azóta szépen megfordul és jön le egyedül nagyon kis ügyi pedig csak egyszer mutattam neki :D

Múltkor olyan finom lett a rakott karfiol hogy ma is azt csinálok :D

Ha van időtök nézzétek meg:http://www.scamp.hu/index.php?action=akcio
Vendég

Sziasztok!

Köszönöm a kullancsos segítségeteket!!! Felhívtam egy rovarirtóst, aki potom 16ezer pénzért csinálná meg az irtást. :? Sajnos muszáj lesz,mert magától nem fog megoldódni.
Rájöttem,hogy mitől kullancsosodtunk el. Állítólag a fűre szórt műtrágyában is lehetnek peték, amiket ha az ember rendszeresen locsol és nedvesen tart, frankón kikelnek. :evil: :evil: :evil: Ezentúl nem kap a füvem egy gramm trágyát sem. :x

Lara!

Sajnos én is küzdök Miluval a hiszti terén. Az utóbbi pár napban katasztrofális. Főleg anyuméknál csinálja, de van, hogy totál nyilvános helyen. Ő inkább visít-sikít kategóriába tartozik, de van,hogy csak műsírást produkál. Ilyenkor nem szólok hozzá és totál elfordulok (ezt csak itthon és anyuméknál tudom megcsinálni). Bár ma bekeményítettem. A játszótéren elkezdett sikítani, erre mondtam neki, hogy most akkor indulunk haza. Elkezdte a műsírást, plusz elfutott a hintához. Én ekkor mondtam neki, hogy indulok haza, és elindultam kifelé. Nézett csak, de mikor látta, hogy komolyan gondolom, rohant utánam. Amíg abba nem hagyta a sírást, nem szóltam hozzá. Ez kb 10 perc volt. Akkor odafordultam és kedves hangon mondtam neki, hogy örülök, hogy abbahagyta a hisztit.
Mielőtt elindultunk volna anyukámékhoz ebédelni, megbeszéltem Miluval, hogy nem sikítozunk...stb, mert akkor eljövünk haza. Ezt anyukámmal is megbeszéltem, ne lepődjön meg.
Ebédnél evett 5 kanál főzeléket, és dinnyét követelt. Megbeszéltük, ha rendesen eszik akkor kap. Evett még picit és elkezdett sikítozni. Na én akkor kivettem az etetőszékből, elköszöntünk és eljöttünk haza. Most alszik... :roll:
Tanácstalan vagyok, de most az a megérzésem, hogy máshogy nem tudnék ennek gátat szabni. :?

Katinka!

Mi is személyit csináltattunk a Milunak, bár az egyik ügyintéző csaj mondta, hogy mielőtt külföldre vinnénk a gyermeket, kérdezzük meg az adott országot, hogy elfogadják-e ilyen picinek is a személyit.
Más. Meglepődtem mikor mondta, hogy az útlevélhez mindkét szülő aláírása szükséges, hogy ne tudják kivinni az országból. A személyihez én is elég voltam... Miről beszélünk? :shock:

Kép
jaffa4

Szia Jaffa!
Köszi szépen én is hagyni szoktam a Hannust sikítani meg ugrálni aztán egyszercsak abbahagyja,de gondoltam megkérdezem hogy ti mit csináltok ilyenkor,muszály bekeményíteni mert akkor csak rosszabb lesz a helyzet :roll:
16 ezer nem semmi de ha egyszer muszály legalább már tudjátok mitöl van.
Mi útlevelet csináltattunk Hannusnak ott is az volt az elsö kérdés hogy Apuka is ott van-e.
Vendég

http://www.youtube.com/watch?v=L_mzaleognA

Ezt most néztem meg! Érdemes!

Kép
jaffa4

Lara!

Ismerős anyuka mesélte: Kisfia napi 1x ehet fagyit. Aznap már megette a porcióját, de még szeretett volna enni. Anyukája mondta neki, hogy már megette, nem kaphat többet. Erre a kisfiú levágta magát a földre a fagyizó előtt. Csomó ember, mindenki őket nézte. Anyuka ennyit mondott csak: Kisfiam, ha befejezted, gyere majd utánam! Elfordult és elkezdett beszélgetni egy ismerőssel. 1 perc sem telt el a kisfia már ott volt. Annyira kellett röhögnöm!
Ha már nincs kinek csinálni, nem is olyan érdekes. :lol:

Kép
jaffa4

Jaffa: nem semmi ez a 16.000 Ft-os kullancsirtás. Milyen gyeptrágyát vettetek? Én is akartam a mi füvünkre ilyen gyomirtósat, de ha ez ezzel jár, akkor inkább nem kap trágyát a miénk sem az tuti.
Dorka is tud hisztizni, de nagyon durván, olyan akaratos, hogy az hihetetlen. Én is sokszor tanácstalan vagyok, hogy hogy kezeljem, még hiába magyarázok, hogy nem szabad így viselkedni, még nem érti. Nem gondoltam, hogy ennyire nehéz lehet a gyereknevelés.... :)
Ez jó taktika lehet, hogy nem foglalkozunk vele, ha hisztizik... talán bejön, majd kipróbálom...

Naspi: Miló fiú nagyon helyes kispasi. Milyen sokat nőtt! :) Nagyon édi. Klassz ez a járássegítő. Én is gondolkodtam rajta, hogy veszek Dorkának, ő a széket tologatja a konyhában, neki az a járássegítő, meg én... :D:D

Bende: nagyon aranyos Niki a képeken, és jól néznek ki a torták is. A sarazós kép a legtutibb! Látom élvezte a strandolást!

katinka: jó, hogy jöttél. De jó nektek, hogy ilyen sok helyre mentek nyaralni. Biztos jól éreztétek magatokat mindenhol. Nati már nagyon ügyes, ha lépcsőzik... :)
Majd kérünk képeket a nyaralásokról!!!

szosz: tök ügyes Réka baba, hogy már egyedül alszik. Nálunk is ez volt, hogy csak kézben akart aludni Dorka, de mióta nyár van, és beizzadt az ölembe megpróbáltam a kiságyába letenni, és bejött. Mondanom sem kell, mennyire örültem neki, de közben meg néha úgy hiányzik, kicsit olyan feleslegesnek érzi magát az ember már.

winch: de jó neked, hogy tudtál egyedül pancsolni. Mi is voltunk vasárnap, mindjárt dobok képeket. Vittük a tesómat, meg a párom tesóját, de ezek leléptek csajozni, így mi apával és Dorkával 3-asban maradtunk. Pedig azt hittem kicsit majd bemehetünk kettesben is apával a vízbe ;)...... (rosszul hittem :D:D:D)

Szombaton fogathajtó versenyen voltunk, ahol Dorka kutyázott, lovazott, vasárnap meg a Balcsin végre. A Balcsi nagyon jó volt, Dorkának nagyon tetszett a víz, egyáltalán nem sírt, és nem félt, alig tudtuk kivenni a vízből, mikor elindultunk kifelé mindig nyüszögött, és mutatta a vizet, hogy pancsi. Összebarátkozott egy kisfiúval is, együtt labdáztak, és puszit is adott neki (Bocs, Matyi manó :)) Szóval már nem kell aggódnom, hogy nem fogja szeretni a strandot, olyan vizicsibe lesz mint az anyja... :)
A fogathajtó itt volt Cecén, nem volt túl érdekes, de legalább egy kicsit kinnt voltunk a szabadban.

Kép
Kép
Kép
Kép

KépKép
ancsi_pancsi

Lara: nincs mit, szívesen, mennyi volt a postaköltség?

KépKép
ancsi_pancsi

Ancsi:10 ezer ft felett 450 ft a postaköltség amúgy nem is tudom mennyi.
Rendeltem a Hannusnak melegítő nacit tök jó anyga van,meg zoknikat is.
Érdemes ismerősnek szólni akkor hamar összejön a 10 ezer,bár mondjuk amúgy is :roll: Én 15 ezret fizettem:9db zokni,3 melegítő naci,8 db body+1 body ajándék.Pici keresztlányomnak is rendeltem belöle meg Hannusnak olyat ami már a következő méret.

1 órás csúszás volt a dokinál,de legalább sikerül bejutnom :D
Azt mondta hogy nagyon szép a petefészkem elötte meg tele volt cisztával.
Szóval mire kistesót szeretnénk lehet hogy nem kell closti meg szuri meg ilyenek,de jóóóóóóóóóóó :D

Nagyon helyesek vagytok a képeken Dorka egy kis tündér :D :D :D :D

Jaffa:Jól tette az ismerősöd szerintem nálunk is lesz majd ilyen :roll: már előre félek tőle.
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?