Sziasztok!
Micsoda éjszaka volt, ez a vihar, volt, hogy 10 másodpercenként villámlott.
Lili meg a macija át is vándoroltak az ágyunkba 2 körül.
Nagyon sűrű volt az elmúlt 2 hét, nyaralás, névnapozások, családi hétvége, unokahúg érkezése, Lili zsúr, barátok Pestről, Balcsi... Max. olvasni volt időm, de írni egyáltalán nem. Meg aztán Nati mellett sem lehet mostanában unatkozni, kis rafkós lett, simán felmászna a lépcsőn, nagyon kell rá figyelni. Az a gond, hogy a kisebb súlyú eléje gördített akadályokat simán félretolja, mintha ott sem lennének.
Nyaralás jól sikerült, Nati élvezte a pancsizást nagyon. Lili meg elvolt a két kis barátjával, együtt is aludtak éjszakánként, jó sokáig fent voltak. A zalakarosi fürdő nagyon szuper, ajánlom mindenkinek, ha arra jártok.
Ez a hét nyugisabb, Lili napközis táborban van egy közeli játszóházban az ovis barátnőjével, én meg Nati mellett próbálok lépést tartani a házimunkával, bár egyelőre le vagyok maradva, főleg vasalás terén. Szombaton aztán indulunk Bécsbe a sógornőmékhez (az ikerlányokhoz), utána meg Sopronban maradunk pár napot anyósnál. Nem nagyon tudunk a fenekünkön megülni.
Lara, szerintem jól teszed, ha ráhagyod a hisztit Hannusra, nem lehet elég korán elkezdeni. Azért jó sokfelé jártok Ti is Hannussal, nemsokára meg nyaralás. Mikor lesztek Sopronban? Hol szálltok meg? Lehet, hogy még a végén összefutunk.
Szösz: örülök, hogy Rékánál megoldódott a fürcsigond. És ügyes, hogy elalszik egyedül, ez nagy kincs, Lilit mi két és fél évig altattuk. Szerencsére Nati a kezdetektől ügyesen elalszik egyedül, néha egy kis popsipaskolással kell rásegíteni.
Naspi: Milán nagyon helyes és milyen kis ügyes, nemsokára szaladni fog.
Anyany: de izgi, esküvő, keresztelő!!!
Várjuk majd a képeket!
Bende: nagyon édes a kis Niki, sokat változott egy év alatt. A torták is szuperek, az egyes alakú nagyon ötletes. Utólag is boldog szülinapot a Kisasszonynak!
Ancsi: tök jó, hogy végre Balcsiztatok, milyen volt?
Winchi: örülök, hogy ilyen hamar rendbe jött a fogad.
Szombaton Aligán strandoltunk, nagyon szuper volt, máskor is megyünk majd.
Anno még a gyerekek előtti időszakban jártunk ott.
Zsófia: nagyon helyesek a Lányok.
Tényleg nagyon gáz ez a bölcsi-ovi helyzet, szerencsére Lili már ovis volt, mire Nati megszületett, így maradhatott rendesen.
Sarmon: nagyon helyesek a gyerekeid, Írisz nagyon nagyot nőtt.
Jaffa: jó Rólatok is hallani, Milu is milyen "nagylány" már!
Kullancsok
Képzeljétek, Lilinek csináltattam személyit, mert lejárt az útlevele és most kipróbáltuk ezt az új megoldást. Az EU-ban ezzel is közlekedhet, ahogyan mi is. Ingyenes, 3 évig érvényes. Egy hét alatt kész lett. ha Nati útlevele lejár, Neki is ezt csináltatok majd, mostanában úgysem tervezünk tengerentúli utazást.
Na, megyek, elaludt a Kisasszony, jöhet a házimunka.
Szép napot,
Katinka