Új privát üzeneted érkezett!

Amy81 Vendi i nagyon jó súlyban van :D Igen nyertem egy DVD lejátszót az Algidától :D Szerintem én is sütök jövőhéten palacsintát mert meg kell kóstolni a friss lekvárral :lol:

Zsu83 remélem , hogy ma éjszaka nem riaszt be a légzésfigyelőtök! Gondolom ilyenkor Bencus is felkel a zajra... :? Anyósod akkor nemolyan házisárkány, de azért jó, hogy nem együtt laktok ugye? :lol:

Zsufi74 szép kis beszámoló! :D Gratula a fogacskához és boldog hófordulót! :D

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


millye,kreiszi: köszi szépen.

nilababa:
na a következő éjszaka már nem..szoboszlóról haza fele kocsiban elaludt, átcsempész ágyikób és hajnalban megint jött a vándorlás,forgás,fel-fel sirdogált...ma strandra megyünk

amy: mi is köszi, és nagyon jó volt nálatok. Jók a nyaralós képek.

millye
: hurrá szuper lejátszó, ha megnyered a hétvégét nem adod át???
:wink: :wink: Kicsit nyafi már füge de ennek a borzalom időnek és annak tudom be hogy állandóan hurcoljuk. Mi lesz velünk otthon??? szegénykém a nagy csavizásból meg hogy mindig van mellette vki....

boldog hófordulót a fél éves babáknak !! utólag is :oops:

Kép
budabo
 
 


zsu: szerintem már a légzésfigyelő miatt ne ijedezz, nálunk is jelez, de bencus is erős és füge is. Ja a képen ahogy bencus feláll füge is ezt nyomja, de nek a talpa a földön van...egy hét alatt hihetetlen fejlődésen ment át :D

Kép
budabo
 
 

 
 

Hejhóóóóó!
Megjöttem vala!

Már megen nem emlékszem semmire, de ha a kisasszony hagyja, akkor visszaolvasok!!

ladmon
 
 


Ladmon Esztikéjének, Zsu Bencusának boldog féléves szülinapot, Andus Zétijének pedig nagyon szép öt hónapos hófprdulót kívánunk! :D Marci és Anyukája

Julcsi

KépKép
julcsi-79
 
 


Kösz Julcsi, csatlakozom hozzád és én is köszöntöm a többieket!
No meg sok csók a szintén féléves Barbinak!!

Asszem reakciózni mégsincs időm....
Csak eddig jutottam... :D

[quote="andrea17"] írta:andrea17igaz én nem értek a fütyikhez :wink:


Na, azért valamit csak sejtesz... :lol:

ladmon
 
 


jó reggelt!

julcsi:nem is tudom,mi lenne,ha te nem figyelnél a dátumokra!

ezért csak utánad persze,mi is boldogságos féléves szülinapot Esztikének és Bencusnak és boldog hófordulót a többi babának-utólag is!

zsufi:Marcinak is utólag boldog feledik szülinapot!és gratula a fogacskához!

bogi:mikor jöttök haza?éjszaka jól telt?

zsu:volt riasztás?férjed hogy van?

millye:lekvárt főztél?hogy ti mire nem vagytok képesek?olyan ügyik vagytok!

Balázs fiam,annyira próbálkozik valamiféle mozgásformával-nem tudok rájönni,hogy mit szeretne-oldal fekszik és mintha hanyatt akarna fordulni,de közben nyomja ki a kezével magát,talán felülni akarna.....de nem sikerül neki és teljesen pipa és olyan hamar elfárad...fél 7-kor kelt fel evett és elmentem fürdőszobát takarítani,mire kijöttem aludt a földön....fel sem ébredt,amikor felvettem és bevittem az ágyába!

apa itthon van ezért most kívánok mindenkinek szép napot,valahogy csak átvészeljük még a mai kánikulát és holnaptól kicsit csökken a meleg!

Kép
nilabali
 
 


Sziasztok,

mi is sok puszit küldünk a féléves Esztikének, Barbinak és Bencusnak, és persze az öthónapos Zétikének!!

Valaki vigye már el ezt a fránya hőséget innen, manóka annyira tud szenvedni tőle :? Már néha nem tudom, hogy a foga miatt ordít vagy mert melege van 8)

Zsufi

KépKép
zsufi74
 
 


sziasztok!

nyaralós képek szuperek! talik tök jók lehettek, most csak nagyon átfuttoma, majfd ha lesz időm későőb jövök!
Andrsi megjött zsórifürdőről élve :) és nagyon jól érezte magát, ma meg utazott a vizilabdatáborba....hát remélem fogja bírni, nagyon komoly edzés lesz az!
Dög meleg van, Vinci bőg egész nap, én csöpögök, kivagyok!
Szépe hetet mindenknek,meg gartulálok a féléveseknek!

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd
 
 


jaj, és a legfontosabb...bizti hülye vagyok,d e a gyerkem beszél...télleg, meglátja Ágit, és mondja hogy agge-agge...máskor sose mondja, és ha meglátja a labdákat, vagy gurítjuk neki, akkor meg azt mondja, hogy lada....:)
azt gondoltam eddig, hogy csak beképzelem, hogy ezt mondja, de most már csak akkor mondja, ha feltünnek a jelneségek, meg a lámpára is mondogat valamit, de azt nem tom azonosítani :) na meg ha éhes, beledugja a számba a kezét, aztán a sajátjába, és olyan sezmekkel néz, hogy félreérthetetlen :):)

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd
 
 


Budabo strandra menetek ma? Ááááá de jó! Legalább ott jobban el tudjátok viselni a meleget... 8) Na majd ha hazaértek akkor vissza kell állítani Fügét a régi kerékvágásba :D

Zsu83 Boldog hófordulót Bencusnak :D Hogy van a férjed? Hogy telt az éjszaka? Lábad?

Ladmon boldog hófordulót Esztikének! :D

Nilabali igen baracklekvárt főztem :D úgyhogy éljen a palacsinta :D remélem nem lesz nálunk árvíz :roll: Mondtam a férjemnek, hogy szerintem nem lesz elég ezért valószínű veszünk még barackot és teszek el még egy adagot valamelyik nap 8) Hogy van Bazsa? Folyik még az orra? Te vérzel még? :roll:

Lkverus örülök, hogy a fiad élve megúszta Zsórifürdőt :D

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Verus, Anrdisod aztán rendesen kihasználja a nyarat! Csak minden rendben legyen vele!
Vinciszörfbajnok beszél? :shock: :shock: :shock: De ha tényleg csak akkor mondja, az jelentheti, hogy összekapcsolta a dolgokat, és már alakítani is tudja úgy a szavakat! Nagyon ügyi!

Yes! Ladmon! üdv itt!

Sajna én is csak Julcsi figyelmessége után tudok kaparászni, de azért én is nagyon boldog felediket kívánok utólag is, és mára is!
Zsufi, Marcidról készített összefoglaló nagyon jól sikerült, nagyon kedves ötlet. Remélem, hagyományt teremtesz vele :wink:

Bogi, éljen a stand! Banyával?

Julcsi, ma is jól telt az éjszaka? Mennyi pépikét adsz neki esténként?

Kicsinyem 8-ig aludt, cicik durranttak(szar volt, de én úgy örültem neki, tapiztam folyton :oops: ) aztán fél óra szopi, futár ugrasztott az ágyból, majd kis altató éneklés, és cseppem már nyomta is a szunyát újra. De jó, hogy nekem nem kellett fürdőszobát takarítani ehhez. Utálom!
De annyira szarul voltam reggel, 5-kor betettem egy mosást, nekiálltam a rakott krumplinak, de forgott velem a világ, vissza kellett bújnom kicsit. Rosszul is aludtam, sehogy nem volt kényelmes! Na remélem, jobb lesz egy kicsit! Jön ma drága barátnőm!

Tudja valaki, hogy Nicoval mi lehet? Remélem, nem megbántódott valamin?
Amy, Vendi és Vendiapu a közös összebújós képen eszméletlen aranyosak!

Ja, és Zümis, nagyon megható volt, amit írtál, hogy Léna tökéletes, és hogy szeretnéd! Köszönöm!!!!!!!!

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi
 
 


Hali!

Meleg van :?

Nickoval leveleztem, megvannak, nincs semmi gond csak Mandarin lefoglalja.

Mi is megvagyunk, döglődünk a melegben.
Zéti nem volt férges, viszont a gyógyszertől nagyon fájt a hasa, az utóbbi két éjjel nagyon üvöltött, még az udvarra is kivittem sétálni hogy lekössem.
Oli tüsszög, lehet hogy be fog taknyosodni, nem tudom belőni neki éjjelre a ruházatot mert mikor leteszem aludni hőség van, hajnalban viszont hűvös. De amúgy okés a srác, éjjelek gázosak de egyre kevesebbet kell tutujgatni.
Nem tom, elég vacakul vagyok, fog nincs mi bajom, biztos megint egy sokadik holtponton vagyok :roll: elegem van anyósomból, apából, abból hogy állandóan fáj valakinek valami, a takarításból, a még el sem kezdett bővítésből...hát, nem tom, majd túl leszek rajta. De jelen pillanatban futni lenne kedvem, mindegy merre csak el.

Anyááám, elkezdtek félévesek lenni a babák, boldogságot és egészséget mindenkinek!!! :D A fotók mesések, megnézegettem mindet!
Mostanában még fotózni sincs kedvem...fuj hülye depi.

Na tépek, Oli ébred. Jövök még ha engedik. :)

Vera
Kép
Kép
zetibebi
 
 


Persze amilyen sügér vagyok, Barbit elfeljtettem: Szóval, Barbinak is boldog féléves szülinapot! :D

És Boginak utólag boldog névnapot, ugyanígy Jasmin nagyobbik Lányának is, a jól emlékszem, Őt is így hívják. :)

Stelly: Neked még azt szerettem volna, hogy az ülésben ülés nálunk is mostanság fél óráig vicces, utána nyomogatja felfelé magát, nem tetszik, hogy bwe van szorítva... :? Úgyhogy igyekszünk alvásidőben utazni, ha nm, akkor nekem jaj... :(
Reméljük elmúlik.

Kérdésed köszönjük Zsuzsi, Marcikát az elmúlt két éjjelen nem kellett megetetni, ma éjjel mondjuk megébredt párszor (szerintem a meleg miatt), de max két perc, simi, ivás és aludt is. Szóval, haladunk! :D Ja, és a pépi több, mint 200 ml. Maga a pép 185 ml plusz gyümi (tegnap egy fél barack). Ez nagyoyn csúszik, néha egy picikét meghagy belőle, de nagyon szereti. Főzi kevésbé, az már sokszor rámköpködve végezte. :lol: (Lényeg, hogy valami édes legyen benne, akkor lemegy. :wink: )

Ja, és áttértünk a két alvásra napközben, Marci azóta hosszúkat alszik, van, hogy többet egy nap, mint előtte. :D Stellyékről, Amyékról és Bogiékról tudom, van még valaki, aki átszokott a kettőre?

Julcsi

KépKép
julcsi-79
 
 


Ja, a fűtépkedős Lénát én is szeretném. :) Nagyon cuki!

Zéti, Te pedig gyere, éss panaszkodj, ezért vagyunk itt! :wink:

Julcsi

KépKép
julcsi-79
 
 


Ja, a fotókig jutottam.... Hát Alex annyira édes, főleg a 3., vigyoriképen, bérlegelős Léna is csudacuki.
A többieket is imádom, csak nem merek felsorolást tenni, mert tuti kimarad valaki.

Amy:
na végre Vendi képeket is láttunk! Sokat változott ám, és édesapukájával annyira helyesek! :D

Julcsi:akkor ez a szépszem dolog nálatok családi hagyomány, ugyebár? :wink:

Eszterem szenved a nyakamban, aludt 3/4 órát, majd úgy felsírt, hogy hirtelen eldobtam mindent... azóta megy a nyűg....
Nagykirályság!

Zetivera: Na kifele a depiből gyorsangyorsangyorsan!! :)

millye:
akartam is írni, hogy csak óvatosan azzal a palacsintával, mert neked az veszééééélyes! :D

ladmon
 
 


Igen, jelentkezem a 2x alvós táborba...
Már 3 hete alszik egy hosszabbat délelőtt, aztán meg egy rövidet délután...
De ma megborultunk asszem... :?

ladmon
 
 


Hú, történelmi pillanat, Oli mászik :D Felvettem rendes kamerával, pont kéznél volt :D A környezet nem éppen olyan amit jútúbra tennék, egy böfis pléden történt a nagyágyon, de majd csinálok olyat ami szalonképes :wink:

Köszi Julcsi, összeszedem magam és megpróbálom kiadni magamból. :roll:

Vera
Kép
Kép
zetibebi
 
 


Csajok, szombaton két nagy esemény is történt :D egyrészt 3330 grammal és 53 centivel megszületett Adrikám Flóra barátnője :D hat nappal a kiírás előtt érkezett, makkegészségesen, anyukája is jól van, ügyesek voltak nagyon. A tüdejével tuti nincs gond: állítólag rengeteget sír, nem sokat hajlandó aludni... Sajna nem nagyon akar még szopizni, úgyhogy légyszi drukkoljatok ti is, hogy ügyesedjen, és menjen neki, hogy anyukája is megnyugodjon.
A másik nagy eseményt inkább képen mutatom - szombat reggel így várt minket Adri ébredéskor:
Kép
Szóval ismét lejjebb engedtük az ágyat, mint a nagyoknak, már legalul van a matrac :) mivel pár napja már tud ülni, ezt nagyon unalmasnak találta, azóta Adri állandóan áll. Akárhol talál fogódzót, felhúzza magát, és ácsorog - nagyon vicces, mivel még elég bizonytalan, szóval ott kell lenni pár centire tőle, hogy ne huppanjon túl nagyot.
Ja és tudom, hogy többeknek ez régen megvan, de a napokban Adri is felfedezte, hogy ha rázza a csörgőt, akkor csörög. Ezért most minden játékát rázza :lol: ha úgy nem csörög, akkor földhöz vagdossa :lol: ha úgy se zörög (mert pl plüss), akkor meg elhajítja a csudába :lol:
Megint töltögetek videókat, remélem, délutánra fent lesznek, és hozom a linkeket...

LKVerus, írtam pü-t :) Vinci beszél??? Ez igen! Okos egy kiskrapek! :D

Legelő Léna, hintában alvó Vinci, fekvőtámaszozó Bencus, anyukájára szerelmetesen mosolygó Marci, éppcsakmostszületett és már spagettit hammoló Adél, anyára sapiban mosolygó Vendi édesek és szépségesek :D

Nila, remélem, Bazsa már jobban van!!!

Hajni, nagyon szép lett a videó! (apájával alvós képek mennyire jók!)

Hel, de jó, mennyire látszik a képeken, hogy milyen jól éreztétek magatokat! :D Berni mekkora nagylány már! :shock:

Bogi, utólag boldog névnapot neked!!! :) Füge megköszöntött? :wink:

Zsu, légzésfigyelő miatt van egy javaslatom (nálunk működik): kiságy egyik végébe mi begöngyöltünk egy paplant (gyerek méretű, de így göngyölve van vagy tíz centis kupac), a maradék helynek meg kb a közepére tettük az érzékelőket. Így nagyon kicsire össze kéne kuporodnia Adrinak, hogy az érzékelővel sehol se érintkezzen.

Lányok, bocsánatot kérek mindenkitől, hogy nem köszöntgetek aktívan féléves szülinapokat, nagyon szégyellem magam emiatt, nagyjából azért van ez, mint Ladmon képek-névvel-nem-dicsérése: mindig félek, hogy valakit kihagyok, és megbántok.
De természetesen én is kívánok minden szépet, jót és boldogat a féléves nagy-gyerekeknek!!! :D (ZsufiMarci, Hanna, Esztike, Bencus, Barbi, és azoknak is, akiket butaságom révén kihagytam!)

Olinak gratula a mászáshoz!!! :) és hajrá szalonképes videó :wink:
ZVera, naaa tessék elővenni a régi jó "mindenen tudok nevetni"-énedet! Ott van az, csak meg kell keresd! :wink:

Még egy kép - most, hogy tudunk ülni, már úgy kocsizunk, mint a nagyok:
Kép

KépKép

KépKép
stelly
 
 


Sziasztok Kismamik!

Ismét "zavarlak" benneteket. :D
Elkészültek az új mei tai-ok, amiket megnézhettek a teszveszen. (Teszvesz/keresés/felhasználó keresése: gremese).

Ha valamelyik megtetszik, írjatok privit, és elkészítjük babanetes áron! (Sima, galléros: 4700 Ft, alvócsuklyás: 5300 Ft).

Folyamatosan lesznek mei tai-ok, a legegyszerűbb az, ha a teszveszen követitek nyomon. (Már akit érdekel). :)

További kellemes babázást és szép napot!

gremese

Kép
Kép
Kép
gremese
 
 


Aztaaa, micsoda fejlődések!
Mondjuk egyik sem meglepő.... Oli már négykézláb, Adri meg már egy korábbi képen is állt.
Nagyon ügyesek, az tuti!

Szopizzál Flóraaaaa!!!!

A mi fejlődésünk az elmúlt órában: remekül tudunk anya öléből egy tollal apa új billentyűzetén csörömpölni.... (remélem apa nem olvasgat sutyiban.... ) Há' végülis ez is valami, nem? :D

Ja, és nem újságoltam, hogy tegnap a "nagy könyv" szerint landolt Esztike szájában pár kanál almalé. Na volt egy feje a gyereknek.... :D

ladmon
 
 


stelly! Köszi, még nem tom tudunk e menni, uncsitesóm elérhetetlen, de még hívlak!!!! mi is így babakocsizunk:) de nekem még nem ül vizszintesből, csak segedelemmel, de nagyon akar....
szépen ácsorog Adri!!!!!!!!!!!ügyike

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd
 
 


Ladmon, képet ugye csináltatok a nagykönyv szerint almalevező Esztikéről? Idevele!!!

Verus, oksi, jóga után mi itthon leszünk, de majd még beszélünk.

KépKép

KépKép
stelly
 
 


Adri videók:
http://www.youtube.com/watch?v=uuF9Cda56AI

http://www.youtube.com/watch?v=15dWMSA_j-4

http://www.youtube.com/watch?v=APncqw8XWlE

hülyemeleghülyemeleghülyemeleghülyemeleghülyemeleghülyemeleg
Adri totál kész van tőle, összevissza eszik, alszik, ébren is csak nyafog szegénykém, meg izzad és bújik.

KépKép

KépKép
stelly
 
 


Hát ezt az Adri gyerkőcöt megzabálom, olyan cuki! :D
(Öööö, izémizé... Mi elfelejtettük fotózni az almagrimaszt... De szerintem még ma sem fogja annyira rajongani... Talán ma is lesz fotóra érdemes feje... :) )

ladmon
 
 


Oli: :shock: :shock: :shock: :D :D :D

Adri: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :D :D :D :D :D (Adri csak olyan 4-5 hónappal van a korosztálya előtt, nem zsenit szültél véletlenül, Eszter? :D )

Flórának és Anyukájának pedig gratula és hajráhajrá, semmiről nincsenek még lekésve. :)

A mi fejlődésünk az elmúlt egy órában: Főzi eddiginél sokkal professzionálisabb anyára köpködése, utána a nagyágyon anyához fejen kúszás és átfordulás, majd polójának tépkedése, mell fogdosása, száj nyitogatása és nyűgösködés, valami normális és ehető kajához hozzájutás érdekében :lol: :lol: :lol: (Utóbbi egyébként übercuki, próbálok majd én is videózni :D)

Lányok, én megfogadtam, hogy napi egynél több tórúrudinál nem engedélyezek többet magamnak (és még szigorúbb szabályok is életbe lépnek lassan, mert ez így nem állapot), de asszem éppen most van a mélypont.... :( :oops: ADJATOK CSOKIIIIT!

Julcsi

KépKép
julcsi-79
 
 


napi egynél több tórúrudinál nem engedélyezek többet magamnak, = napi egy túrórudinál többet nem engedélyezek magamnak
(Ugye a már említett kognitív képességeim... :D )

Julcsi

KépKép
julcsi-79
 
 


Boldogságos hófordulót!!

nilababa: nemb telt jól....forgott mazsola, bezzeg áttéve a nagy ágyunka aludt tovább mint a bunda.bazsa nem semmi lehet

millye,gerendai zsu: strand elhalasztva, képzeljétek reggel iszonyat égzörgés,vihar,eső, de már banya előtte mondta hogy nem fog kelleni a naptej,szar idő lesz..stb, rászóltam hogy
fejezze már be a vészmadárkodást..sajna bejött és szar idő volt, most meg hétágra süt a nap, remélem holnap jó időnk lesz, mert holnap mennénk. Nem a banyával hanem anyumék szoboszlón
nyaralnak és hozzájuk ugrunk ki. Legalább ők babáznak,mi pancsolunk..

gerendai zsu:
mitől vagy rosszul?melegtől?

julcsi:
köszönöm szépen, kedves vagy, jól esik!!!!!! Kiváncsi leszek ha most hazamegyünk fügém visszaáll-e az otthoni létre, mert mi a két alvásra akkor szoktunk rá amikor először
debiben voltunk. ügyes vagy az éjjelekkel, és Marci nagyon sok tejet kap nyugi és jó tejed van, de mostmár legalább alszotok éjszaka. tőlem kapszi milka bonbont kaptam a névnapomra!!!

stelly: nem semmi Adrika!! nagyon ügyes, és a babakocsis kép szuper! nagyon csinos vagy.és köszi a köszöntést!ja és gratula barátnőnek! apa és banya is nézték a videókat...apa szemei :shock: :shock:

na csajos felkelt megyünk barátokhoz..bármilyen meglepő. Szerdán megyünk haza.

Kép
budabo
 
 


"Örömmel" olvasom,hogy mindenki nyűgös :D Enyém gyerekem is :?

Adri: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Nem semmi :)

Mi is köszöntjük a fél éves "csöppségeket" és köszönjük!
Fél év alkamából ma megkapta az ismétlő BCG-t, olyan ügyi nagylány volt, hogy meg sem nyikkant :)

Barbi még háromszor alszik, de az éjszakák.....rémesek :( Kb. kétóránként felkel cici, alvás, aztán kezdi elölről.

3 hete stagnál a gyerekem súlya, nem hízik egy dekát sem,ragaszkodik a 6430-hoz :shock: Tegnap kapott tejpépet, pár kanállal lecsúszott, ma barackot....hát nem lelkesedik ,de legálább nem öklendezett....

Most próbálom kicsit felhízlalni, szerintem fejébe vette, hogy bevárja Lénát és Esztert :)

Elkövettem az a hibát, hogy Alkonyatot olvasok, eddig sem nagyon tudtam írni, de most muszáj befejeznem a könyvet :D :D :D

Gremese: köszi a mai tei-t :) Ugyanis tegnap én is beszereztem egyet. Csak még a megkötéssel vannak problémák de lelkesen gyakorlom:)

Felébredt :( Ennyit a könyvről, kénytelen leszek éjszaka elolvasni :)

Kép

Kép
hel29
 
 


stelly! Ilyen dög melegben nem megyek sehová....talán 7vége fele jobb idő lesz :( most nagyon fülledt, és áll.holnapra sem lesz jobb....

Adri nem semmmi csaj! tök jól mászik! szerintem mi majd egy 4 hónap múlva eljutunk erre a szintre, már ha akar mászni :):)
Egyenlőre még mindig úszunk :)

bogi! jó időt nektek! itt süt a nap ezerrel, semmi eső! és jó strandolást!

Julcsi! én nem eszek semmi csokit, még túró rudit sem, és mégse fogyok, ha ez vigasztal! :) viszont 7végén jégkrémeztem :) etetek már carte dor dobostortát????Hát isteni!!!!!!!!!

Vinci alszik, Ági szintén itt a nappaliban, tök kivannak a melegtől, Vinci felkeleget éjszaka, mert melege van, és csak forog körbe-körbe, beakad a lába, és nem tud tovább menni, onnantól sírás :(
most jutott el a lakás is az átmelegedéshez :(

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd
 
 


Köszi lányok Adrika nevében is a dicséreteket :) jutalmul kap is csütörtökön a feledik szülinapjára egy ilyet:
http://www.fisher-price.com/hu/infantto ... t&id=41200

Julcsi, na azért ünnepnapokon két Rudit is engedélyezz, olyan szigorú vagy! :wink: egyébként lehet kapni boltban olyat, hogy aszalt meggy étcsokiba mártva - szerintem nagyon fincsi, nem hiszem, hogy különösebben hízlalna, viszont hátha elnyomná az édesség-vágyadat. (mondja, aki épp most falt be egy marok gumicukrot :oops:)
(azért a 4-5 hónap szerintem túlzás, de nagyon büszke vagyok Adrira, hogy ilyen ügyesen mozog. Van pár dolog, ami meg neki megy lassabban, csak szerencsénk van, mert ez a mozgás-dolog elég látványos :))

Verus, sajnálom, de megértem! (most kezdek gondolkozni a holnapi jógán - Tomi ezúttal nem tud lógni melóból, tehát kenguru+busz, mindez oda reggel tízkor, vissza meg délben... hát fázni nem fogunk, az fix... meglátom, lesz-e erőm hozzá) de majd bepótoljuk, ha kicsit emberibb idő lesz :) Adrinak nagyon jólesne a társaság, nemrég a tükörképének örült olyan sikkantgatva, hogy majd megszakadt a szívem, hogy csak velem kell beérnie...

Ja egyre többet beszélünk Tomival a kistesóról. Olvastam olyat, hogy ha Adri kétéves szülinapjáig nem születik meg a kisebbik majmocska, de nem megyek vissza melózni, akkor az ember a minimálbér után kapja a támogatásokat, de ha megvan a második szülinapig, akkor ugyanez a TGYÁS és GYED jár, mint Adrival. Tudja ezt valamelyiktek esetleg tutira, hogy így van-e? (pl kiskorkülönbséges gyerekesek???) vagy ha nem, akkor hogyan pontosan? Már előre frusztrál, hogy lesz "határidő", mert ugye Adri is két évünkbe telt, és OK, hogy elvileg most helyretettek egészségügyileg, de azért mégis.

Hajninak ma van az első munkanapja! Remélem, jól telik neki, és Andrew is ügyesen viselkedik! :)

KépKép

KépKép
stelly
 
 


Sziasztok!

Ha bárkit megnyugtat: mi is szenvedünk. Natasám 3/4 órákat alszik, sírva kel. De nem baj, holnap megyünk nyaralni!!!! (Csak érjük meg, teleraktam két bőröndöt, és a fele cucc még hiányzik...)

Stelly! Ámulok és bámulok! Adri egy ügyes tünemény!!! :lol: Tamara volt ilyen szupercsaj, Natasa még messze van az efféle mutatványoktól :lol: . Igaz, szépen forog, helyváltoztatásból jeles, és ez már egyre inkább kúszás-szerű lesz. Mi a mozgásfejlődés helyett még mindig a súlygyarapodásra koncentrálunk :lol: . Mérni nem merem... :lol:

Julcsi, örülök nagyon a jó éjszakáknak, nálunk sajnos nem ilyen rózsás a helyzet. Hel írta le gyönyörűen a mi éjjeli menetrendünket is, kétórázunk lelkesen. Marcika és unokatesója gyönyörűségesek, nagyon szerencsések vagytok, hogy ilyen kis korkülönbség lett a két baba között, biztosan nagyon jó barátok lesznek!

Féléveseket Isten éltesse!!!

Kép
mist
 
 


Tündérkéim...


Kép

Kép
mist
 
 


Home-beach light :lol:


Kép

Kép
mist
 
 


Verus, no de nincs is annyi súlyfelesleged, mint nekem. :)
Amúgy ha ezt Vinyó tényleg következetesen csinálja, akkor nagyon ügyi! :D

És komolyan Mist, kétóránként ennie kell??? :shock: Amúgy pedig ismered a véleményem, egyszerűen gyönyörűek! :wink: (Natasa karja kb olyan vastag, mint Marcim combja. :lol: )
Jó pihenést!

Hel, Te pedig szupercsaj vagy, ha mindezek mellett még olvasni is tudsz... :roll: Lehet, hogy Neked is valami pépekkel kellene próbát tenned. :wink:

Bogi, nincs is a tejcimmel semmi gond, csak már másra is szüksége van Marcikámnak. És öszi a virtuális milkát, azt szabad. :wink:

Stelly, ok, hogy nagymozgások a leglátványosabbak, és ezért szerencsés vagy, és más dolgokban nincs annyira előre, no de akkor is: :shock: :D , nagyon ügyes!!!
Köszi az ötletet, tényleg lehet ilyeneket kapni, majd utánanézek, mert csillapult az édességvágyam, de még mindig elég durva... :?

Gjéti, Zsuzsi, jobban?

Julcsi

KépKép
julcsi-79
 
 


Sziasztok!

Köszönjük szépen Mindenkinek a hófordulós köszöntéseket! :D Én is minden hófordulós babának, és Anyukájának nagyon Boldog Hófordulót kívánok! :D
Férjem már jobban van, ma megy fizikora nemsokára, szerdától dolgozik, de csak 3 napot!
Lábam picit fáj, szerintem a melegtől! :?

És a nagy bejelentés: végre-végre bújik a fogacskánk, kint van a csücske! (jobb alsó 1-es) :D

Zsufi, nagyon szép összefoglalót írtál, így utólag is :oops: boldog hófordulót Marcinak! :lol:

Millye, éjszaka szerencsére nem volt riasztás! De Bencus többször nyüszizett álmába, de megvan az oka, a foga! :D Amikor riaszt a légzésfigyelő mindig felébred rá! :?
Nálatok hogy telt az éjszaka?
Anyós, jobb a tisztes távolság! :lol:

Bogi, nagyon ügyes Füge is! :D Tudom, hogy már nem kell paráznom, és igazából az az oka a riasztásnak, hogy lemászik az érzékelőről Bencus, de mindig bennem van, hogy mivan ha mégis élesbe riaszt! :roll:
Sajnálom, hogy elmaradt a mai strandolás, na de majd holnap! :wink: :D

Nilabali, Bencus is próbál felülni, ugyanúgy ahogy Bazsi! :D

Gerendai Zsu, remélem már jobban vagy!

Zétivera, sajnálom, hogy rossz a hangulatod! :( Majd mi felvidítunk! :wink: :D

Julcsi, nálunk is úgy tűnik, hogy áttértünk a napi 2 nagyobb alvásra! :roll:

Eszter, nagyon ügyes Adri, hihetetlen mennyit fejlődött! :shock:
Köszi a légzésfigyelős tippet, ha mégegyszer beriaszt kipróbálom, mert már nagyon elegem van a hajnali kelésekből! :?

Helga, sok-sok gyógypuszit küldök Barbi karjára!

Mist, jó nyaralást Nektek, érezzétek jól magatokat!
Nagyon helyesek a lányaid! :D
zsu83
 
 


Sziasztok! Nyaralni voltunk 10 napot , most jöttünk haza, előtte meg pár napig nem volt netünk ( karbantartás, stb.) ezért nem jelentkeztem. Visszaolvasom a tizenvalahány oldalt, aztán majd írok...

Kép
cserkészkolbász
 
 


Julcsi, próbálkozom én a cumidugdosós-simogatóssal, de nem jön be... Azt meg nem akarom, hogy felébressze Tamarát, így dugom a cicit a szájába. Napközben persze nem eszik ilyen sűrűn, akkor elég a 3-4 óra is... Hát igen, ha így marad, súlylökő lesz a drágám. :lol:

Kép
mist
 
 


Zetibebi örülök, hogy Zétiben nincs giliszta Remélem Oli nem lesz beteg! :? Fel a fejjel! Ne legyél depis! Gondolom kivagy az éjszakáktól meg minden összejött... de akkor se legyél magad alatt mert a gyerekek is megérzik... :roll:

Ladmon gondolom Esztike a meleg miatt nyűgös.. sajnálom. A palacsintát szerintem holnap megsütöm és helyzetjelentést küldök...ha nem jelentkeznék akkor valamilyen katasztrófa történt ismét :D

Stelly nagyon helyes Adrival a közös képetek! :D

Budabo sajnálom, hogy nem mentetek strandra... ez a banya.... :evil: remélem nem egymást boldogítjátok... illetve nem idegesít... mert akkor jobban jársz ha esőben is elmentek valahova... :roll: Már csak kettőt kell aludni :D

Hel29 gyógypuszi az oltásra. (mi nem vagyunk nyűgösek kopp kopp kopp) :D

Lkverus a Carte D'or-ból az Eszterházy meg a Somlói most a kedvenc, de a dobos torta is finom :D

Zsu83 jaj nagyon sajnálom az éjszakai sírdogálást :? remélem most már hamar kijön Bencus fogacskája! :roll: Nekünk jól telt az éjszaka nem riasztott a légzésfigyelő, de reggel sikítva kelt... olyan volt mintha rosszat álmodott volna... és délután is így ébredt... de nem nyűgös szépen eljátszik... nem értem mi lehetett a baj... én nem a fogára gyanakszom mert akkor napközben is sírna de egy hangja sincs... :shock:

Cserkészkolbász de jó, hogy bejelentkeztél! :D

Kaandi? merre jársz?

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Julcsi köszi a kérdést, Gjéti jobban. :D
Csak nincs időm jönni... állandóan megyünk valahova, élvezzük
a nyarat, főleg Olika. :)

Kép


Kép
gjéti
 
 


2 alvás: Mi is kettőt régebb óta már, de az első alvás a hajnali-reggeli első ébredés után rögtön jön, és tart kb 10 ig, aztán a második kb 2-től 4-ig, 5-ig optimális esetben. Na a mai nem volt kimondottan optimális...

Erika, azért azt írd meg részletesen, miként telt a hosszú vakáció, és képeket is kérünk!

Stelly, Adri haláli ügyes! Hogyhogy még nem olvas? Sajnos a videókat valami miatt nem tudom megnézni, mert nem adja a youtube, hanem ha jól olvasom valamit töltenem kéne hozzá... Na én már nem merek megnyomni semmit se... Így maradtam le Hajni videójáról is!

Köszi, igen már jobban vagyok, nem tudom, mi lehetett a rosszullét oka.

Léna imádja az almát...(erre mondják, hogy kétpofára?)
Kép

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi
 
 


Erika, majd mesélj a nyaralásról, és képeket is kérünk! :D

Millye, szegény Andris, lehet hogy tényleg valami rosszat álmodott! :( Remélem többet nem fog előfordulni! :? Este megnéztem Bencus fogát, már a széle egész jól kint van, be is kentem neki, és adtam Chamomillát! Nagyon ügyesen elaludt magától este, mire kiteregettem és visszamentem a szobájába már aludt! :shock: :D

Gjéti, örülök, hogy jobban vagy! :D

Gerendai Zsu, örülök, hogy jobban vagy!
Léna igazi almafaló! :shock: :D
zsu83
 
 


sziasztok!

mist! lányok gyönyörűek!!!!Natasa is jó kis husi :) Jó nyaralást!!
Léna igencsak kétpofára nyomja az almát :):) zabálni való!!!!

Julcsi! hidd el, ha neked van felesleg, nekem is van annyi! :)
úgy tűnik elég következetes Vinci, mert csak akkor mondja Ági nevét, ha látja :) biztos csak átmeneti :) Bár ha olyan okos lesz mint a báttya, akkor már jól csinálja :)Andris is ilyenkor kezdte, csak ő a helitöpperrel,pandacimacival, meg távirányítóval... :)


Andrissal beszéltünk este, Mezőtúri nők kedvence lett(áll. olyan aranyos), iszonyat jól érzi magát, vidám volt a telefonban, és dobott két gólt a meccsen :) És nem úszott sírva :) Szóval első nap egyenlőre jól telt!


cserkészkolbász! beszámolót!!!!

stelly! télleg sajnálom, de megyek arra úgyis mostnaság, nem bírom egyszrűen a meleget, meg hogy olvadok, csöpögök, ragadok, undorító....biztos a sok zsír...lehet örülnöm kéne, hogy megválik tőlem? Naszóval egyeztetek uncsitesómmal másik időpontot, és meglátogatlak tieket is!

Vincinek megint bedurrant az innye, talán áttörik már...szegény, annyit rág! Ma lenyúlta a kiskanalát, és majdnem ledugta a torkán, annyira nyomta az innyéhez, meg rágta :( aztán csak sír, meg nyűgike.

na, jó éjszakát! szép álmokat, nyugis, ébredésmetes pihit!

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd
 
 


ikverus: ma reggel is borus idő van, de megyünk. Mi tudunk fürdeni már most is arra azért az idő jó hogy füge a pléden nyomozzon, meg egy óra még mire oda keveredünk. Annyira jó idők vannak, hogy mire megyünk a balcsira tuti elromolik.

stelly:
kistesóóóóó?!!?! nekem meg a munkába menés a téma...most még távolinak tűnik a dolog, de belegondolok hogy milyen jó volt pocakosan, és ha füge 3 éves körül lesz akkor egy kistesó

julcsi
: jaj remélem nem voltam félreérthető,nem bántásnak szántam :shock: ....van egy marcipán rudam azt is küldöm.

millye
: ja már csak egyet kell aludni. Banyának már elege van belőlem, mert időnként nagyon oda szólok neki, de nem érdekel, amikor már sok akkor sok. Szegény férjem..
Mentek pénteken? strandolás hogy lesz? azért a sok csavi és az együtt töltött idő hiányozni fog.

Kép
budabo
 
 


Mist: micsoda husikák! :D

Node Léna, illik ilyet egy hölgynek?? :)

Éljen a Bencus fog!!! :)

Verus: Mi? Andris fél évesen azt mondta helitöpper? :shock:

Erika: na, én pont hiányolni akartalak! Hol voltatok? Meséljmesélj!

Stelly: Én szenya anyaként a kölökmacinak egy másfél literes PET palackot adtam a fél éves ajándéknak... Ha azt élvezi.... :lol:
(na, nem vagyok szívtelen, csak egyelőre a bébijátékból kinőtt, az igazi 6 hóstól játékok meg koraiak neki még...)

Millye: Iccaka? Azért kérdezem, mert nálunk is ugyanolyan felsírásokkal volt tarkítva, mint amit te meséltél. 1/2 10-1/2 11-ig 10 percenként sikítva felsírt, aztán hajnali 5-kor ismét. Néha már megijedtem...

ladmon
 
 


Hééé, Hugic, Marci jár már?? :D

ladmon
 
 


Stelly, tegnap azért próbáltam elcsípni a "húdefinom az alma" fejet...

Kép Anya, te szívatsz..... :D

ladmon
 
 


Kangu Hunorjának nagyon boldog féléves szülinapot kívánunk Marcimmal!

Julcsi

KépKép
julcsi-79
 
 


Jaj, jaj! Mi mindig lemaradunk a köszöntésről! Úgyhogy utólag is minden babónak boldog hófordulót, és félévfordulót!
A mai napra pedig Hunor babának!

Bogi: neked utólag is boldog névnapot... Bocsánat, hogy csak most... :oops: :oops: :oops: :oops:

Stelly: hát Adrira nem is találok szavakat.... Hihetetlen ügyes!!!! Elég távolinak tűnik, hogy Vend valaha is így fog jönni-menni, ülni, állni... :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol:

Lénácska nagyon édi, ahogy zabolja az almát :)!

Esztike meg vicces, úgy tűnik neki annyira nem jön be ez a dolog... :wink:

Mist: lánykáid gyönyörűek, nemsokára nem foglak irigyelni, ha majd jönnek a pasik... 8) :wink: :lol:

Julcsi: pár szó az éjszakánkról. Tegnap nagyon kaotikus napunk volt, asszem borult minden, ami eddig napirend szerint működött. Hiába akartam etetni csakazért se, mindig pont egy órával később kért, mint eddig. Este 6kor megkínáltam a péppel, nem kellett, aztán 7kor újra próbáltuk, ekkor benykalt kb 160at, szigorúan csak pohárból, kiskanállal nem kellett... :? Aztán utána fürdés, mert már nagyon fáradt volt, persze hiába etettem, nem cicizett... 8 körülig még szórakoztatta magát, aztán újra egy kis cici, nem evett sokat, de elaludt... Ezek után még 11 körül etettem, ééééééééés, (dobpergés) tadadadammmm fél 7ig nyikk nélkül aludt!!! éljenéljenéljen!!! A dolog szépséghibája, hogy én nem aludtam, mivel a huzat csapkodta az ablakot. én bezártam, apa kinyitotta, vagy háromszor eljátszottuk... Nem volt vicces.... :evil: :evil: :evil:
Reggelre a melleim kimondhatatlanul fájtak, majd egy napig szinte semmit nem evett belőle,én meg hülye fejjel nem fejtem... reggel evett, utána fejtem, de még mindig fáj.
Vend fél 9 óta bubukál újból. Most már csak az érdekel, hogy vajon mikor és mennyit fog enni.
Etessem meg fél10-10 körül, hogy 1 körül tudjak neki ebédet adni? vagy hagyjuk ki a tízórait? és délután? 3-4 körül eddig szopizott, de akkor 6kor nem kell neki a pép. ha csak a pépet adom 5 körül, akkor napközben már nem lesz szopi, és nem tudom, hogy kitart-e a pép az éjszakára a pociban... Áááááááááááááááááá segítség, tanácstalan vagyok....
Ki hogy csinálja? Mi ebédre már csak főzeléket eszünk, de eddig csak ezt az étkezést váltottuk ki.... Most borul minden...

Kép

Veronika:
Kép
amy81
 
 


Te Amy, hagyd rá, ha éhes eszik... Gondolom, ha felkelt. Szerintem nem akkora gáz, ha csúszik a kaja egy-két órát...Pontosan úgysem lehet kiszámolni....
Este meg a pép után úgyis szopizik lefekvés előtt, nem?
Vagy nagyon rosszul értelmeztem a problémát?

Eszterem katasztrófálisan nyomja, folytatja a tegnap estét. Nem tud aludni... Húúú, még jó, hogy kellemes az idő, szerintem mindjárt bezsákolom kenguruba, oszt megyünk...

ladmon
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?