Csajok, szombaton két nagy esemény is történt
egyrészt 3330 grammal és 53 centivel megszületett Adrikám Flóra barátnője
hat nappal a kiírás előtt érkezett, makkegészségesen, anyukája is jól van, ügyesek voltak nagyon. A tüdejével tuti nincs gond: állítólag rengeteget sír, nem sokat hajlandó aludni... Sajna nem nagyon akar még szopizni, úgyhogy légyszi drukkoljatok ti is, hogy ügyesedjen, és menjen neki, hogy anyukája is megnyugodjon.
A másik nagy eseményt inkább képen mutatom - szombat reggel így várt minket Adri ébredéskor:
Szóval ismét lejjebb engedtük az ágyat, mint a nagyoknak, már legalul van a matrac
mivel pár napja már tud ülni, ezt nagyon unalmasnak találta, azóta Adri állandóan áll. Akárhol talál fogódzót, felhúzza magát, és ácsorog - nagyon vicces, mivel még elég bizonytalan, szóval ott kell lenni pár centire tőle, hogy ne huppanjon túl nagyot.
Ja és tudom, hogy többeknek ez régen megvan, de a napokban Adri is felfedezte, hogy ha rázza a csörgőt, akkor csörög. Ezért most minden játékát rázza
ha úgy nem csörög, akkor földhöz vagdossa
ha úgy se zörög (mert pl plüss), akkor meg elhajítja a csudába
Megint töltögetek videókat, remélem, délutánra fent lesznek, és hozom a linkeket...
LKVerus, írtam pü-t
Vinci beszél??? Ez igen! Okos egy kiskrapek!
Legelő Léna, hintában alvó Vinci, fekvőtámaszozó Bencus, anyukájára szerelmetesen mosolygó Marci, éppcsakmostszületett és már spagettit hammoló Adél, anyára sapiban mosolygó Vendi édesek és szépségesek
Nila, remélem, Bazsa már jobban van!!!
Hajni, nagyon szép lett a videó! (apájával alvós képek mennyire jók!)
Hel, de jó, mennyire látszik a képeken, hogy milyen jól éreztétek magatokat!
Berni mekkora nagylány már!
Bogi, utólag boldog névnapot neked!!!
Füge megköszöntött?
Zsu, légzésfigyelő miatt van egy javaslatom (nálunk működik): kiságy egyik végébe mi begöngyöltünk egy paplant (gyerek méretű, de így göngyölve van vagy tíz centis kupac), a maradék helynek meg kb a közepére tettük az érzékelőket. Így nagyon kicsire össze kéne kuporodnia Adrinak, hogy az érzékelővel sehol se érintkezzen.
Lányok, bocsánatot kérek mindenkitől, hogy nem köszöntgetek aktívan féléves szülinapokat, nagyon szégyellem magam emiatt, nagyjából azért van ez, mint Ladmon képek-névvel-nem-dicsérése: mindig félek, hogy valakit kihagyok, és megbántok.
De természetesen én is kívánok minden szépet, jót és boldogat a féléves nagy-gyerekeknek!!!
(ZsufiMarci, Hanna, Esztike, Bencus, Barbi, és azoknak is, akiket butaságom révén kihagytam!)
Olinak gratula a mászáshoz!!!
és hajrá szalonképes videó
ZVera, naaa tessék elővenni a régi jó "mindenen tudok nevetni"-énedet! Ott van az, csak meg kell keresd!
Még egy kép - most, hogy tudunk ülni, már úgy kocsizunk, mint a nagyok: