Szép jó reggelt Lányok!
Megjöttünk tegnap késő este a Balcsiról. Jaaaj, nagyon szuper volt!!! Andor imádta a vizet, a homokot, embereket, gyerekeket.
Csináltam pár vidit, majd mindjárt elkezdem feltölteni őket. Andor mászott a bokáig érő vízben, meg túrta a homokot ezerrel a víz alatt. Nagyon édes volt!
Bejci,
Ti is lent voltatok????!!!!!!!
Nem olvastam
:( Csörrenj rám máskor
Mi lent leszünk jövő héten is, + 20.-a körül is,akkor hosszabban.
De mi Almádiba szoktunk átjárni a bandával, mert ott jobb a strand sztem, lehet jókat röpizni
A babáknak nagyon szuperul ki van tudod alakítva egy sekély homokozós,apncsolós rész, amit Andor is imádott. Bár sztem Te is ismered ott. Ti merre szoktatok menni?
Humanka,
Sajnálom Bendőkét
De ha az étvágya már alakul,akkor most már csak kifele tartotok
Gyógypuszik!
Márti,
Örülök,hogy jó volt a nyaralás!
Várjuk a képeket!
Férjed gyógyuljon hamar!
Blúmi,
Fél 4es kelés!
úúúú, nem irigyelek
remélem visszaáll Bálint. MI is voltunk kehidán
Figy, van egy fotó pályázata a szállodának még aug 20 vagy 30ig. Max 5 ottani képpel lehet nevezni és lehet nyerni hétvégét. Én már küldtem. A veresi topikban egy oldallal korábban a mostaninál rátalálsz a részletekre, de ha gonolok kikeresem és bekopizom. (de lehet az oldalukon is van erről)
Küldjél Te is!
Honey,
Ti merre vagytok Balcsin?
Tök jó lenne egy strandolós találka, ha többen is lent vagyunk, esetleg egyfelé
Képzeljétek, kaptam a Drágámtól egy barkács szettet (dekopír fűrész, fúró-csavarozó, hólégfúvó, barkácsasztal) Kezdődhet az asztalos szakma
:D:D Lehet már ma el is ugrom fa anyagért és akkor mikor Andor alszik, lehet lemenni a garázsba vagy az udvarra és nekiállni a próbának
Van jópár ötletem.
Már rég szerettem volna fával dolgozni (meséltem,nem?)
Most ha Andor is engedi, feltöltöm a videókat
Szép napot mindenkinek!