Sziasztok!
Céges buli jó volt, a pocakommal nem buktam le, a nemivást meg a pajzsmirigy gyógyszerre fogtam. Én nem mentem be a Balcsiba, de csak azért, mert nem volt kedvem, szerintem csipike fürödj nyugodtan. A természetes vizek öntisztulnak, ott sokkal nehezebb elkapni bármit, mint usziban.
Holnap indulunk Horvátországba, a tengerben már fogok fürödni. Úgy érzem, a napokban összeszedtem valami nyavaját
, jó kis folyásom van, nyaralás előtt ideális. (bocsi a témáért
) Dokihoz három hétig nem tudok menni, majd imádkozom, hogy múljon mielőbb
Viszont vettem cuki rucikat, abban fogok pompázni apa előtt
Nóri, én szívesen mennék a hordozókendő tanfolyamra. Gondolom addigra be kell szerezni a sajátot, vagy adnak ott "gyakorlókendőt"?
Rosszullét: Ma dicsekedtem a barátnőmnek, hogy múlt szombat óta tökéletesen vagyok. Ehhez képest délelőtt elmentem kocsit takaríttatni, pöpecül kisuvickolták kívül belül, majd a frissen pucolt kocsiban a belváros közepén rámtört a rosszullét. A kocsi tök üres, egy darab zacsi sem volt benne, vagy más használható cucc. Éreztem, hogy nincs időm bemenni valahova, úgyhogy gyorsan félreálltam, majd 3 másodperc alatt mérlegeltem, hogy mi a rosszabb: telehányni a kocsit, amivel holnap indulunk nyaralni vagy elegánsan kinyitni az ajtót, és a közterületre helyezni a rókicát... Ti döntötteket volna
Szerencsére senki nem jött arra.
A pocim mintha kisebb lenne mint eddig
Ez elég furi. Ma éjjel meg azt álmodtam, hogy megjött a menstruációm. Nagyon rossz érzés volt.
Jövő héten azt hiszem, nem jövök, de nyaralás után jelentkezem. Addig is szép nyarat és rosszullétmentes babavárást mindenkinek!