Gabi, Musi, és mindenki aki jön holnap, Holnap 3 Westend nekem is ok, Zöldivel ugy beszéltük meg, a C&A előtt (középső szint Lehel tér felőli vége), de persze lehet máshol is...
Berni, ajjaj, ez az alvás téma nálunk is bejátszik, érdekes, hogy nem minden este, csak kb minden második. Nálunk csak a nagy ágyban, tápival a szájában prübálkozás megy, de néha egy kinszenvedés, dobálja magát minden felé,közben beturbozza magát...
Na akkor felveszem, majd vissza az ágyba,és igy megy amig el nem alszik....
Még az jutott eszembe, hogy Zsoff mennyire álmos amikor megpróbálod éjjelre letenni? Nálunk javitott a helyzeten, hogy mi pölö 1okor fürdetünkmajd fekvés, én fél 8 után nem engedem már elaludni, igy amikor ágyba kerülünk, akkor Mini már annyira álmos, hogy kézzel lábbal (na jo csak kézzel
) dörzsöli a szemeit, és nagyon méltatlankodik is pölö öltöztetés közben, szóval olyankor már eléggé kivan...
Esetleg a délutáni alvás időzitésévellehetne játszani, vagy kitolnia fektetés egy kicsit..... bocs ha sok voltam, a tapasztalatok alapján nálunk ez ugy tűnik segit....
Szombati tali, nálunk is van egy hely, ha az segitség
valakinek.
Kubu, azt csiripelték a madarak hogy végül Te szereztél be Pedeget... (sajna a nyaralás alatti termés kimaradt
). Szoval lehet még ilyenre szert tenni?
Aida, Boldog Szülinapot, merre jártok?
Ákosnak és Vininek Boldog hófordulót!
Andy, a szteroidos krémet Bernihez hasonlóan én sem teszem a hűtőbe.