tyű de sokat írtatok
nyulasz: most olvasom, hogy hétfőn befekszel
persze tudom ez így van rendjén, de megszoktam a társaságodat! Áldjon meg titeket az Úr és kívánok zökkenőmentes szülést! Aztán ha lehet mihamarabb adj hírt magatokról valahogy, minden részlet érdekel.
Laktoherbet egyébként én hidegen iszom. Tehát ha megkéred az otthoniakat, hogy ha beindul a szülés, és kibújtak a babák, akkor még aznap, vagy másnap dobjanak be egy másfél liter teát lefőzve hidegen ízetlenül, azt nem nehéz legyűrni. Egy hörpintés, és kész. Annyira nincs rossz íze!
rana: hüvely nyilalások nekem nincsenek, inkább csak pocak fájás, de pl tegnap kibírtam egy magnéziummal. Azért csak egyel, mert nem fájt a hasam, és elfelejtettem többet bevenni...
tejserkentőnek én is a laktoherbet ajánlom, de azt tényleg elég szülés utáni másnap elkezdeni inni.
timi: de jó, hogy vissza jöttél
már hiányoltam, azt a kismamit, aki közel áll hozzám hetek tekintetében
Én nézegettem ikres babakocsikat használtan, és láttam elég jókat is, megkímélt állapotban. Érdemes megnézni, bár jobbára olyat vegyél csak meg, amit személyesen is át tudsz venni, hogy át tudd nézni a verda állapotát! Szerintem
tigriske: hú, gratulálok. Egyből nagycsaládosok lesztek
Én vagyok az előtted csatlakozó kismama, én januárra vagyok kiírva. Azt lehet tudni, hogy egypetéjűek, kétpetéjűek e? Mit szóltatok az eredményhez?