Új privát üzeneted érkezett!

Rana!
Az L-esből az alsó pántot kicsit összébb kellett varrnom, viszont a kisebb felül egy idő után nagyon szorította volna a pocakom.

Kata!
Szerintem elégaz Les, én 77 kiló voltam a terhesség végén, simán jó volt még.
vovanda
 
 


vovanda: én a terhesség közepe felé tartok, és bár még csak egy kilót híztam, de meglehet, hogy 85kg-al vonulok be a kórházba.... Az azért jóval több mint 77 :)

Na majd próbálok próbálni :)

Kata
labkat
 
 


Kata,abban ne bízz,hogy a kismamanadrág majd tartja a pocid...szerintem egyáltalán nem!

...1 kilót? :shock: nem lesz az sok? :lol:

...36 hetes fotók:
Kép Kép
Vendég
 

 
 

nyulasz: egy kiló tényleg nem sok, de ki tudja mi lesz a vége. Az érdekes tényleg az, hogy csak a hasam nőtt eddig, pedig kenyeret zabálok kenyérrel, és sajtot sajttal, meg tejet kívánok. Pl a zöldségek nem mennek le, pedig alapjáraton zöldséges vagyok. Mindjárt eszek is egy szendót :D
A pocid óriási! látni, hogy már hogy feszülnek bent a babák, mert nem olyan kerek, hanem itt ott dudorodik. De szép poci, ne érts félre! :)
Egyébként te hány kilónál tartasz?

Kata
labkat
 
 


Nyulasz, igen, hány kiló és hány cm??? :roll: Apa megnézte a pocakfotódat, és azt mondta, hasonló testalkatúak vagyunk. Na remélem nem a nagyságra értette... :shock: :lol:

Labkat, sztem se tartják úgy a kismamanadrágok a pocót, mint a pocaktartó.... Amúgy terhességem előtt én voltam az egészség szobra, most meg valahogy nem csúszik a teljes kiőrlésű kenyér meg a natúr joghurt, csak a friss zsemle meg a fagyi.... :oops: :oops: :oops:
Mi az a szendó? :roll:

Vanda, á értem.

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen
 
 


rana: szendó = szendvics :D már más is rákérdezett erre!
amit a baba kíván, azt esszük, ezt már két pl is alátámasztotta nekem. Verus máig nem szereti annyira az édességet, jobban a sós nasikra bukik, és bár én édes szájú vagyok, terhességem alatt jobbára nem kívántam az édességeket. Johival már jobban ettem a sütiket és a csokit, és neki is nagyon bejön minden finomság :D

Kata
labkat
 
 


Hát igen, de azért vigyázni kell kicsit, terhességi cukorbaj, toxémia stb nem hiányzik.... :roll: Szóval eszem amit megkívánok, de azért igyekszem odafigyelni, hogy mennyit... :wink:
Szendó, kitalálhattam volna, én úgy ismertem, hogy szenya. :lol:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen
 
 


17-18 kiló plussz(akik ismernek nem hiszik el)...a karom nem lett "asszonyos"a combon,fenéken talán egy minimális plussz van,arcom nem sokat változott,pocak-cici nőtt.Pocak 116 cm...én meg 170 magas.

Hátulról nem is látszik,hogy terhes vagyok,mondta is apa,féloldalasan közlekedjek,nehogy valaki csapni merje a szelet,mert nem látja,hogy elöl pocakot hordok :lol:

én ismerem szendónak is,meg szenyának is :D

Ja,és most béke volt a pocimban,de néha úgy eldeformálódik,ahogy itt-ott különböző alkatrészek kidudorodnak,hogy még én is megrettenek :shock: :D

És én is mindent eszem,szerencsére cukrom rendben,mert egy diéta az betett volna...
Vendég
 


...hátulról:
Kép
Vendég
 


Nyuszi!
Fogadjunk, hogy ez nem is te vagy. :P Semmi nem látszik. :lol:
vovanda
 
 


Nyulasz :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:



Nekem ma ekkora a pocakom...
Kép
Vendég
 


Nyulasz, tényleg nem látszik a pocód hátulról... :shock: Na majd én is csinálok egy képet magamról hátulról, bár Apa azt mondja, látszik.... :( Andi, neked látszik hátulról???

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen
 
 


:lol: :lol: :lol: ...ezentúl hátfotókat kéretik a pocifotókhoz mellékelni.

Andi,szép nagy :D
Vendég
 


...és végre augusztus :D
Vendég
 


rana: persze vigyázni kell a súlyra, de ha mondjuk hirtelen gyarapodásnak indul, akkor szerintem elég lesz elkezdeni változtatni az étrenden. Így hogy még csak egy kiló töblettel bírok, és nem nagyon megy felfelé a súly, de a pocak szépen nő, nyugodt szívvel eszem ami jól esik. Egyébként nem annyira kívánom az édességet, úh gondolom ez is segít, hogy ne induljon felfelé a súlyom.

nyulasz: tényleg nem látszik semmi hátulról, bár nem tudom babák előtt hogy néztél ki hátulról :wink: A diétát én se szeretném, ha be kellene vezetni. Egyik terhességemnél sem volt gond ezzel, de hát minden terhesség más és más. Remélem nem is lesz gond vele.

Twin: neked is nagyon helyes pocakod van.

Egyébként tényleg olyan nehéz nagy pocakkal mocorogni a harmadik trimeszterben?

Na igen, végre augusztus! Még én is örülök neki, mert hétfőn megyek AFP-re, és két hét múlva meg genetikai uh-ra. Már alig várom, hogy lássam a prüntyiket, és remélem nagyon, hogy megtudjuk, kik laknak odabent. Na és hogy minden rendben van!
Egyébként meg minden megélt hétnek nagyon örülök. Lassan a felénél járok a terhességnek, jó lesz majd már belépni a 20. hétbe, aztán a 30. ba is...

De nem szabad siettetni az időt!

Még jó hogy nem két évig hordunk ki egy kisbabát - vagy kettőt - mint az elefántok :lol:

Kata
labkat
 
 


Kata,nekem így a harmadik trimeszterben nem is a pocakmérettel van gond,mert szerintem nem brutál nagy,hanem a súllyal,mert ha megyek,nagyon hamar elkezd a hüvelyem nyillalni,és ez szerintem ettől van...úgyhogy esélytelen mondjuk egy nagy séta,vagy vásárlás...de a 30 hétig meg sem kottyant semmi...

...ja,szegény elefántok :lol:
Vendég
 


Ezekkel a hüvely nyilalásokkal és is így vagyok. Egyébként én már nem megyek itthonról egyedül sehova - nem is engednek-, de ha valami kell, amit más nem tud elintézni helyettem, akkor a férjem vagy anya jön velem.

t-pk
 
 


Kata!
Én a harmadik harmadban már nagyon kínlódtam. Bazi nehéz volt a pocak, egyik oldalamról a másikra fordulni is kész tornamutatvány volt. Úgyhogy bevallom: nekem megkönnyebbülés volt, amikor mentünk szülni, pedig korák lettek, sokat izgultunk (pedig nem volt velük nagy vész).
vovanda
 
 


Hátfotó, ez jó, bevezethetjük! :D

Apropó, T-pk te lógsz ám nekünk pocifotóval, sztem még egyet se tettél fel! :twisted:

Szerintetek a hüvelynyilallások a súlytól vannak?????? Nekem már a kezdetek kezdetétől (kb 8. hét) van ez..... :roll:

Én az ágyból kikelni nem nagyon tudok, Apa sajnálkozva kuncog, ahogy kínlódok (ahelyett, hogy segítene!!! :evil: ). Mert ugye hasizmom az szinte kilőve, anélkül meg elég nehéz. Na persze az átfordulás se megy olyan könnyen már.... :lol:

Nyulasz, te iszol tejserkentő teát? :roll: Most akkor holnap befekszel, és már csak a gyerekekkel jössz ki, vagy hogy is lesz???

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen
 
 


Rana,nem iszom még,nekem a szülésznő a laktoherb teára esküszik,de azt csak szülés után kell...megvettük,hát majd meglátom,hogy meg bírom-e inni :oops: állítólag az alkoholmentes sör tuti jó,na azt biztos képtelen lennék hányás nélkül legyűrni :shock:

Nem holnap,hanem hétfőn fekszem be,és igen,már csak szülés után jövök haza.
Vendég
 


Újra van a debreceni Baby centerben 1 db olíva zöld Chippolino ikres babakocsi!
Vendég
 


Foto: sajna nem tudom hogy hogyan kell felrakni...
Leni béna :roll:

t-pk
 
 


Sziasztok!

Megjöttünk a nyaralásból! :cry:
Csak átlóban olvastam, de a babakocsi nagyon érdekelt.

Szóval: nem kaptam meg én sem, már 1 hónapja hitegetnek, úgyhogy csúnyán összevesztem velük és visszakértem az előleget. Nagyon elegem lett ebből a link csapatból, nem hiszem, hogy hozni fognak kocsit. Próbálom máshonnan beszerezni, de neki kell feküdnöm, hogy vajon honnan lehetne. Ha rágondolok is felmegy a pumpa. :twisted:

Nyyulasz: ugye még egyben, ha jól olvasom?! Hurrá-hurrá! :D

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Szia Timi! Remélem jó volt a nyaralás!!! :D
Nyulasz, igen, úgy gondoltam hogy hétfőn, csak kicsit meg vagyok zavarodva, azt hittem, vasárnap van.... :oops:

Nem tudom, a Névtelen illető miért nem vállalja legalább a nick nevét (abból úgyse derül ki semmi.... :roll: ), de tökmindegy, mert tegnapelőtt kérdeztem a Debreceni Baby Centerben, és NINCS Chippolino ikres babakocsi.....
Timi, ne idegeskedj. Sztem sehol nincs a Ch babakocsi az egész országban, a Babycenteresek azt mondták, hogy aug 2. felében derül ki, hogy kapnak-e.

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen
 
 


T-pk, ha elküldöd a fotót nekem, én szívesen lekicsinyítem és felteszem, ha csak az a gond! (Emailcímem megtalálod az Iwiwen) :wink:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen
 
 


Sziasztok!

Három baba van a pocakomban. Elméletileg 2010-re vagyunk kiírva, de szívesen beszélgetnék veletek, illetve jól jönne a tapasztalatcsere, mivel első gyerekeinket várjuk.

Kép
tigriske1978
 
 


Tyű, Tigriske, gratulálok!!!!! :D Hogy sikerült összehozni a triót??? :wink:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen
 
 


A Budai Meddőségi Központ eredménye. A 2. inszemináció nagyon sikeres volt. :lol:

Kép
tigriske1978
 
 


tyű de sokat írtatok :)

nyulasz: most olvasom, hogy hétfőn befekszel :cry: persze tudom ez így van rendjén, de megszoktam a társaságodat! Áldjon meg titeket az Úr és kívánok zökkenőmentes szülést! Aztán ha lehet mihamarabb adj hírt magatokról valahogy, minden részlet érdekel.
Laktoherbet egyébként én hidegen iszom. Tehát ha megkéred az otthoniakat, hogy ha beindul a szülés, és kibújtak a babák, akkor még aznap, vagy másnap dobjanak be egy másfél liter teát lefőzve hidegen ízetlenül, azt nem nehéz legyűrni. Egy hörpintés, és kész. Annyira nincs rossz íze!

rana: hüvely nyilalások nekem nincsenek, inkább csak pocak fájás, de pl tegnap kibírtam egy magnéziummal. Azért csak egyel, mert nem fájt a hasam, és elfelejtettem többet bevenni...
tejserkentőnek én is a laktoherbet ajánlom, de azt tényleg elég szülés utáni másnap elkezdeni inni.

timi: de jó, hogy vissza jöttél :) már hiányoltam, azt a kismamit, aki közel áll hozzám hetek tekintetében :) Én nézegettem ikres babakocsikat használtan, és láttam elég jókat is, megkímélt állapotban. Érdemes megnézni, bár jobbára olyat vegyél csak meg, amit személyesen is át tudsz venni, hogy át tudd nézni a verda állapotát! Szerintem

tigriske: hú, gratulálok. Egyből nagycsaládosok lesztek :) Én vagyok az előtted csatlakozó kismama, én januárra vagyok kiírva. Azt lehet tudni, hogy egypetéjűek, kétpetéjűek e? Mit szóltatok az eredményhez?

Kata
labkat
 
 


Na csak elfelejtettem pocak fotót csatolni. Ezért még egy kicsit fárasztalak titeket! Tegnap csináltam. Szerintem nagy hasam van. Nektek is volt ekkora majd 17 hetesen???

Kép pocak a 17. hétben

Kata
labkat
 
 


Tigriske!
Üdv itt, kérdezgess bátran!

Kata!
Szépen kerekedsz.

Nyuszi!
A laktoherbbel annyiban nem árt vigyázni, hogy ha túl sokat iszol belőle, a baba pocija esetleg fájhat. Szóval hasfájós babáknál lehetséges okként erre is kell gondolni.

Timi!
De jó nektek.

Holnap utazunk, Nyuszikám, a számomat tudod. :wink:
vovanda
 
 


Tigriske,gratulálok :D ...akkor jól meginszeminálódtál :shock: :lol:

Timi,remélem jó volt a nyaralás :D Babakocsi :twisted:

Kata,csini poci,szépen kerekedsz :wink: szerintemsemmi baj a méretével :D
Vendég
 


Vanda,jó pihit :D
Vendég
 


Sziasztok!

Köszi a gratulációkat és a kedves fogadtatást. Tényleg jó kis inszem volt. :lol:
Első körben örültem, aztán nagyon megijedtem, és azóta folyamatosan örülök. Szóval vannak félelmeim (főleg, hogy a 17 hetes pocakfotót megláttam - úristen - és nekem 3 baba van bent), egy csomó gyakorlati kérdéssel nem tudok megbirkózni. pl. hogyan teszek be a kocsiba 3 gyerekülést, mikor hátul csak 2 rendes öv van, elől meg légzsák?, de ezeket leszámítva egyre jobban vágyom, hogy megszülessenek.
Mindhárom külön petéjű. A doki azt mondta, hogy ez szerencse, mert így nem veszik el egymástól a kaját.
Az is jó, hogy én nagyon túlsúlyos vagyok és lesz hova belenőni a babáknak, csak nekem kell lefogynom közben. Nem hízhatok egy kg-ot sem a terhesség alatt.
Kérdéseim:
Meddig bírtatok dolgozni?
Fog valaki a János kórházban szülni? Befeküdni?

Látom a babakocsi téma ezen a fórumon is nagy kérdés, nálunk:
Biztos voltam benne, hogy én nem fogok vásárolni a babák 3 hónapos kora előtt (főleg nem drága dolgot), na szépen "megbuktam". Képzeljétek, hogy úgy beszéltük meg, hogy nem veszünk semmilyen hármas dolgot, hiszen ki tudja mi lehet még. Erre a férjem kb 1 hete átküldött egy linket 3-as ikres babakocsi+egy ajándék váz. Jó márkájú és a többihez képest nagyon olcsó. Mérlegelni kellett, ugyanis, ha csak egyet kell vinni valahova, tök jó, hogy van egy szimpla kocsi, ha ketten megyünk a férjemmel szintén jó, hogy én tolom az egyest, Ő pedig két babát a hármasba, illetve ha véletlenül egyedül megyek elférnek a hármasba (szűkösen). Na gondolkodok, gondolkodok mi is legyen és végül lecsaptunk rá (tegnap járt le az aukció). Hiszen ha én nem hiszem le, hogy mindhárom baba életben marad, akkor ki fog bízni bennük. Ugye?

Na jó hosszú kis bemutatkozás lett ez, bocsi.

Kép
tigriske1978
 
 


Hű, de szép pocakok!

Nyulasz: de irigyelem én az alakodat! Sajna én eleve nem vagyok vékony alkat, mindenhol volt rajtam némi plusz.
Akkor holnaptól kórházfogság?

Vanda: jó nyaralást!

Nekünk nagyon kevés volt ez az egy hét, de jövőre sem tudunk kettőre menni. :D Bár majd meglátjuk, hogy milyenek lesznek a babák! Ha páromra "ütnek" akkor mázlim van, ha rám, akkor az gáz lesz!

Labkat: aranyos vagy, hogy hiányoltál! :)

Tigriske: azta!!!! Tényleg jól sikerült az inszem! :lol:

Rana: hétfőn felhívom a siófoki Baby-centert, hátha. A Babaszafari egy hét alatt nem bírta az előleget visszautalni. Ha hétfőn nem utalnak és ezért fel kell utaznunk Pestre, akkor párom nem biztos, hogy épen hagyja a boltot, meg aki benne van. :?

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


vovanda: jó pihenést!

tigriske: hát nekem egypetéjűek a babák, de nagyon bízok az Úrban, hogy semmi baj nem lesz. Vásárlást én novemberre akartam hagyni, de lehet hogy még szeptember végén vagy talán már elején megvesszük a babakocsit. Nekem van ugye a lányok után egy egyszemélyes, most meg kell egy kétszemélyes :)
Az ikrek fogadásával én is úgy voltam, mint te, hogy először örültem, aztán megijedtem, és most is örülök. Sajnos sokszor rossz példák miatt hajlamos voltam beparázni - a lányok is tudják :oops: de most már próbálok ezeken felülkerekedve teljesen Istenre bízni magunkat. Remélem, hogy minden a legnagyobb rendben lesz.
Én a régi MÁv-ban szülök, most váltottam orvost, azaz még nem is jártam az újnál, de hamarosan foglalok nála időpontot - azaz a rendelésén.
a hízás tekintetében pedig, én a 6. hét környékétől fenemód rosszul voltam, és ezért alig tudtam enni a 14. hétig. Eddig egy kilót híztam, és 72kg-ról indítottam (a rosszullétes időben fogytam egy kilót, de az már vissza jött szintén). Ne most akarjál fogyókúrázni, de ha a doki is azt mondta, tényleg figyelj a súlyodra.

Kata
labkat
 
 


Tigriske!
A hordozót be lehet csatolni a középső övvel is, majd próbáljátok ki.
Nekem a terhesség alatt potyogott némi infó a hármasikresekről, 10 héttel volt előttem egy hármasikres csaj a kórházban, ahol szültem.Tehát amit tudok: általában legkésőbb félidő környékén a hármasokat befektetik a kórházba. Akiről én hallottam, a 23-24. hét környékén feküdt be. A 35. héten császározták (általában nem engedik tovább vinni a hármasokat), a babák 1200 és 1800 gramm közötti súllyal születtek meg, ami nagyon jó. Kb. egy hónappal később mentek haza (általában azt mondják, hogy a korababák kb. akkor mennek haza, amikor elvileg születniük kellett volna).
Faggasd ki a dokit, mennyi rutinja van ikrekkel, nézz utána, milyen a PIC (koraszülött intenzív osztály). Tudakold meg, hogy ha PICre mennek a babák, mennyi időt tölthetsz velük (van -e esetleg anyaszállás a kórházban), szoptatni, kenguruzni engednek -e. Ha már kikerülnek a PICről, maradtok -e ugyanott, vagy átviszik őket máshova. Szerezz be egy jó mellszívót, nagy szükséged lesz rá. Hirtelen ennyi.
vovanda
 
 


Kata!

Hát sajna a doki szerint nem szabad hízni, tehát ön a diéta. Igyekszem a cukrosok diétáját tartani, hiszen nem egy terhes nő azt csinálja és egészségesek a babák.
Nekem úgy mondta a doki, hogy 3-as ikreknél veszélyes az egypetéjűség, kettesnél még nem hiszem, biztos nem lesz baj.
Én is most váltottam orvos, mert a János kórházban van PIC, de ahova eddig jártam ott nem volt.
Én pont akkor leszek rosszul, ha nem eszem valamit két-háromóránként. Szerencsére csak hányingerem van, hágyni csak 3-4-szer kellett.
Én sem akartam vásárolni, de hallottam ezt a befektetős dolgot, így nekem szeptemberben már tudnom kell, hogy mit kell venni még, mit nem kapunk stb. Hiszen ha befektetnek akkor apára marad a vásárlás és az furi lenne.

Vovanda!

Köszi az infókat.
Az én dokimnak tavaly volt egy 3-asikrese és ott a lány kérésére a 36. héten csinálták meg a császárt, mivel a lány 152 cm volt és már előre húzta a hasa.
Remélem nagyon korán nem kell befeküdnöm, mert én minden nap megdumálom a Trióval, hogy csak a 34. hét után jöhetnek ki és legalább 2 kg-osan. Remélem hallgatnak rám. :lol:
A mellszívó tényleg fontos lehet, ha koraszülöttek lesznek.

Köszi mindkettőtöknek!

Nektek természetes úton sikerültek a babák? Bocsi, de még nem tudtam teljesen visszaolvasni.

Kép
tigriske1978
 
 


tigriske: nekünk természetes úton jöttek a babák, van még két kislányunk a pocaklakókon kívül :)
Engem is a lányok győzködtek arról, hogy a PIC ikreknél fontos, hát ezért is váltottam, mert ahol szültem volna, onnan 30percre van csak PIC, a régi MÁV-ban meg ott van az épületben rögtön. Szóval megnyugodtam e téren. A János kórházba mi is jártunk első kislányunk előtt, de még a hormonvizsgálatok előtt kiderült, hogy állapotos vagyok. Egy évet vártunk Verusra :)

Kata
labkat
 
 


Tigriske! Gratula az inszemhez, tényleg jól sikerült! :D Nekem is volt 2 inszemem és egy lombikom, amik nem sikerültek, de a második lombik duplán sikerült!! Én is félek picit az ikerterhesség miatt, de persze ha egyes terhesség lenne, akkor is aggódnék, és én is megbeszéltem a picikkel, hogy nem sietnek világra jönni! :wink: Hány kg vagy és hány cm, hogy nem szabad híznod? Sztem jó, ha a cukrosok diétáját csinálod, állítólag amúgy is ajánlott 3-4 óránként enni, csak ugye az nem mindegy, hogy mit!

Kata, egyáltalán nem nagy ez a poci, illetve második terhességnél normális sztem. Amúgy meg tök csini vagy, jó magas lehetsz, ha 72 kg vagy!!! :shock:

Nyulaszkám, mikor búcsúztassunk el a kismamik sorából? Már csak ma jössz ide, vagy holnap még benézel?????? :roll:

Timi, sztem kérd vissza az előleghez tartozó kamatot is, és ha mennetek kell a boltba, akkor az utiköltséget is! Ez így fair!! :twisted:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen
 
 


Kata! 4 gyerek az nem semmi a mai világba.

Rana33! Jó, hogy ilyen sikeres lett a lombikod. Miután neked sem volt egyszerű a teherbeesés, kicsit talán jobban túlaggódjunk a dolgot, ha egy, ha két, ha három baba van.
A súlykérdés az sajna ciki. A történet ott kezdődik, hogy 170 kg voltam és ekkor berakattam a gyomorgyűrűt, mert nagyon szerettünk volna kisbabát (Pajzsmirigy-gondok miatt van a túlsúly+ szeretem az édességet). Szóval leadtam 50 kg-ot, és ekkor jöttek a hormonkezelések, így visszajött 18 kg. Most 176 cm vagyok és 138 kg. Hát ezért nem szabad hízni, mivel van miből táplálkozni a babáknak.

Kép
tigriske1978
 
 


Tigriske! Tényleg nagyon kell vigyáznod akkor minden falatra! Én is most néztem egy régebbi nadrágomat, ami terhesség előtt jó volt, most meg nem jön fel a fenekemen! :shock: Úgyhogy kicsit elszontyolodtam, mert eddig azzal áltattam magam, hogy csak "pocakra" híztam. (Sőt, a férjem szerint máshol még fogytam is, de ezek szerint ez csak optikai csalódás, és a nagy pocak látványa miatt van! :lol: ) Na mindegy, ezentúl oda kell figyelnem nekem is. :? De számodra van azért jó is a rosszban: legalább nem kell aggódnod a terhességi csíkok miatt! Ráadául most okésak a hormonjaid (ilyenkor rendeződik minden), tehát ha ügyes leszel, akkor még vékonyabb leszel szülés után, mint terhesség előtt (mert a babák "megeszik" a pluszkilókat!)! :D Fő a pozitív hozzáállás! :D

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen
 
 


Rana!

Én is így gondoltam, hogy legalább soványabb leszek mikor kijönnek. És a terhességi csíkok már egyébként is régi barátok.

Kép
tigriske1978
 
 


Tigriske!
Röviden: nekem is van egy fiam, korábbi házasságból, ő spontán baba. Az ikrek lombikbébik, plusz a páromnak is van egy kislánya az első házasságából. Ő is lombik. Így gyakorlatilag 3 és fél gyerekem van. :D

Súly: tudom, hogy az édesítővel nem árt vigyázni pocisan, DE (és nem reklám, meg semmi ilyen) én igyekszem Norbi-módszer szerint kajálni, nálam működik. Most az utolsó két kilómmal megszenvedtem, de egyébként be szokott jönni. Elég egyszerűen követhető módszer, talán könnyebb, mint a szénhidrátot számolgatni.
vovanda
 
 


rana: hát a 72kg-hoz 170cm vagyok - szerintem átlag magasság - és a fenekem meg a combom erős, de már megszoktam magamat, a férjemnek is így tetszek. Régen 60kg voltam, de utólag túl vékonynak tűnök magamnak a régi fotókon. Úgy tervezem, hogy kb 68kg szeretnék lenni majd idővel, de a 40-es ruháimat épp most ajándékoztam el a sógornőmnek, mert örülök, ha 42-es méretre vissza tudok fogyni.
Ja és harmadik terhesség, de gondolom csak elírtad :wink:

tigriske: tényleg nagyon kell akkor vigyáznod a súlyodra, csak ranát tudom idézni. De ha betartod a diétát fogyás mellett még a babáknak is lesz mit enni, és nem lesz gond! De azért ne koplalj. A pajzsmirigy nagy zavart tud ám okozni :( Ja, és igyál sokat, mert az is segít az emésztésben!

Kata
labkat
 
 


Sziasztok,búcsúzni jöttem.Legyetek jók,vigyázzatok a pocaklakókra :D

Puszi lányok!
Vendég
 


Nyulasz minden jót, vigyázz magatokra és jelentkezz majd!

t-pk
 
 


Nyulasz: nagyon-nagyon sokat gondolok rád! Csak ügyesen! Valakivel üzenj ám, hogy mi van veletek!

Tigrincs: mi is lombikosok vagyunk 2,5 inszem és 4,5 lombik után sikerültek a csajok (legalábbis annak mondták őket).

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Nyulasz, vigyázz magatokra te is, és ügyesek legyetek!!! Gyere, amint tudsz!!! Pusssz

Kata, ne légy pesszimista, jók lesznek még a 40-es rucik is! :wink: Ja igen, harmadik terhesség. Az a lényeg na, hogy nem az első! :wink: Amúgy sokkal vékonyabbnak tűnsz, mint ahogy írod (már amennyi látszik a fotón)... :wink:

Vanda, én édesítőt terhesség nélkül sem ettem (és nem is fogok), de a Norbi módszerben van ráció (megjegyzem még nem létezett a Norbi-módszer, és én már aszerint kajáltam. Minden épeszű ember belátja, hogy a krémest és a pörköltet inkább délben együk ha már esszük, mint éjfélkor! :wink: Kár, hogy nem védettem le!)

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen
 
 


Sziasztok!

Tigriske!
Nagy-nagy gratula a trióhoz!!! :lol: :lol:
Nekem a 3ból 2 fiú egypetéjű,a harmadik meg külön petéből fogant.A fiúk természetesen úton fogantak egy kis hormon gyógyszer (petesejt érést elősegítő) mellett. :D 32hetesen fektett be a dokim a kórházba és 34hétre szültem őket programozott császárral 1960,1770 és 1700gr-mal. Napra pontosan 3hetesen jöttünk haza a kórházból.
Szóval hajrá!Semmi se lehetetlen!
Viszont igyál nagyon-nagyon sokat!!!Ez nagyon kell most,hogy megfelelő mennyiségű magzatvíz termelődjék (jobban kell,mint a kaja) Neked esetleg olyat nem említett a dokid,hogy a 20hétig szedjél Aspirint? Ez elősegíti azt,hogy megfelelő mennyiségben alakuljanak ki vérerek a méhlepényben. (ennek nem minden orvos híve,de kérdezz rá) Illetve méhszájzáró műtétről nem beszélt? Bár Bp-i kórházakra nem jellemző,itt vidéken több helyről hallottam.Nekem is csinált ilyet a doki és szerintem a vége felé már nagyon jó volt,mert nem nyílt ki a méhszáj a nagy súly ellenére sem.
A tüdőérlelő injekcióra is kérdezz rá!(ennek sem híve sok kórház,csak ha baj van) Én kaptam 23hetesen és 32hetesen egyet-egyet. Hogy ezért-e vagy sem,de a fiúknak soha egyetlen pillanatig sem volt légzési problémájuk.
Milyen babakocsit vettetek?Inglesinát?
Nekünk anno Suzukink volt,amikor a fiúk születtek.Egy elől az anyósülésen utazott (kikapcsolt légzsák mellett), 2meg hátul velem.Na épp hogy ránk lehetett csukni az ajtót :wink: !De a 3bébihordozó nem fért el egymás mellett.Most Fiat doblónk van (ez 7személyes),így nem gond,hogy ki hol utazzon. :wink:
Nekem nem volt mellszívóm (csak a kórházban fejtem vele),mert én képtelen voltam itthon arra is időt szakítani,hogy még fejjek is.Amit kiszopiztak,azt megkapták.Aztán el is apadt a tejem.Táposak voltak a drágák,de így is szép nagyra nőttek :D

Kép

Kép
edit73
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?