cscsi:
Boldog szulinapot! Nekem is irdatlanul melegem van, megertelek.
bim-bam:
Gratulalok! Szuper ilyen gyors szulesekrol olvasni! En mar 4-5 oraval is kiegyeznek! Tunderi a kep is!
Sok sok tejcit kivanok minel elobb Alexa babanak!
noki:
IKEA... Hat en mar nem merek nekivagni, pedig jo lenne meg nezelodni kicsit...
irdab:
Jo, hogy mar otthon is vagytok. Varom a kepeket!
linacska:
Gratulalok a jo nst-hez! Szerintem semmi baj nincsen avval, hogy nincs joslod. Oruljel neki!!!
Jimbone:
Nalunk azt mondtak anno, hogy nagyon fontos tisztitani a koldokot es lehet, hogy kicsit verzik, de akkor meg fontosabb a tisztitasa, nehogy valami baci ott bemenjen. Huu en nagyon nem varom ezt a reszet a babaapolasnak. Remelem hamar le fog esni, Timinel elegge sokaig tartott.
bili:
Hat mi sehogy sem allunk, max pelenkastol ul ra magatol, kulonben fel perc utan felall rola es kozli belepisilt, de persze sose...
rilla:
Remelem meg lesz idod kielvezni a kismamasagot munka nelkul... Milyen volt a bucsuztato?
Lagzi.
zsizsa:
Hat tenyleg vicces lehet ketfele rucit pakolni
orew:
Javulast neked is a gyomorgondokra!
piroska:
En is polcolom a labam, ha tudom. Raadasul tegnap kicsit meg is rantottam az egyiket, ugyhogy meg attol is szenvedek.
Mi megbeszeltuk a ferjecskemmel, hogy jovo heten szulunk, akkor ugye a dokimnal.
Na kivancsi leszek... A legviccesebb, hogy jobban erzem magam, mint par hete, kevesebb a panaszom napi szinten, jobban mozgok, nem faj annyira semmim sem... Ha nem lennenek a joslok ejjelente, vagy nem nyilallna itt-ott neha, meg azt hinnem, hogy ki tudja mennyi ido van meg hatra.
Pedig a 32. heten mar azt hittem mindjart szulni fogok, most meg nem is tudom mit tegyek, hogy nehogy megint tulhordjam a babat.