Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt!

Bim-bam,gratulálok Alexához! :) Jó egészséget és sok sok tejcsikét! :) Nagyon szép babuci :)

Lina,köszke az üzit! :) Vigyázz ma magadra nagyon ebben a melegben!

Ágota,most egyenlőre nem fáj szerencsére.

Kenderike,persze ez érthető is,hogy a nagyobb gyerkőceiddel vagy :) De azért néha gyere is írj kicsit bővebbben :) Pl a tesók,hogy fogadták a kistesót?Szeret-e pancsizni?

Ádibaba,egy szobában lesznek a gyerekek.Luca este egy darbig alszik a saját ágyában aztán jön közénk.Zsombit szeretném ha maradna a saját ágyába..de hát ez ugye nem így megy :wink:
Két aletrenatívát állítottam fel...1ik:hogy bevisszük a hálószobába az utazóágyat és éjjel ha úgy van abba teszem Zsombit,a 2ik,hogy a felfújhatós nagy matracunkat visszük a gyerekszobába és mi alszunk ott,hátha így a gyerekek is megszoknák a saját ágyukat.aztán meglátjuk mi valósul ebből meg.
És ti hogy tervezitek?Szobatisztasággal hogy álltok?

Kép
Kép
tundi24

Jó reggelt!

bim-bam: Gratulálok a szép Alexa babához! Nagyon kis édes! Jó egészséget és sok anyatejet kívánok! 3 óra alatt meg volt a kiscsaj? Az jóóóó!

Most megyek nst-re, majd írok!

kovisziszka

Bim-Bam
Hatalmas Gratuláció és Minden jót Nektek Alexához!
Gyönyörű baba!!!

Na és mindenkinek ilyen gyors szülés ,de jó lenne!!
Lehet kevesebbet stresszelnék ha tudnám ilyen pikk-pakk meglenne Rékus :D

Tegnap este akcióztunk Apával.
Már élvezet részemről nem sok volt,de nem is ez volt most a cél :roll:
Kissé fájdogál a pocakom alja,de korántsem úgy ahogy az a nagykönyvben megvan írva.....még jóslónak sem mondható.
Ma megint akció.....aztán meglátjuk mi lesz vagy mi nem lesz :D
Takarítási láz van rajtam ,pedig olyan szarul vagyok :x
Lehet nem tudom másként levezetni a feszkót ami bennem van a szülés miatt?!?! Nem baj, legalább ha beindul a szülés, Apának kevesebb munkája lesz itthon :D

Pusszanat mindenkinek!

Kép
noki&potyi

OOO 1napot nem jövök és micsoda babaözön :lol: ű
Hatalmas gratula Anettéknak Matyihoz és Bim-Baméknak Alexához :lol:

mimi12

Bim-bam

Hatalmas gratula a kis Alexához :D :lol:

Margit
Vendég

Megjöttünk Pestről, csak beugrottunk a kutyusnak enni adni.
Megvan a kamera, most már jöhet Levi :lol:
NST-n is minden ok volt, bár most kb. 20-szal kevesebb volt az átlagfrekvencia, 160 helyett 140, de nem is 10-kor mentem, hanem reggel 7-kor, lehet, hogy ez is jelent valamit.

Bim-bamnak átadom a gratulációkat!

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Csilla, gratulálok Alexa babához, nagyon szép kislány :)! Jó egészséget az egész családnak!

Cscsi, Neked Boldog Szülinapot, Isten éltessen sokáig!

Noki, szerintem az 50 centi nem kevés, teljesen jó méret! Majdcsak megszületik már Neked is babóca :)!

Tegnap moziztam, az Egy boltkóros naplóját néztük meg, jó volt egy kicsit kikapcsolódni. Régebben nagy mozibajáró voltam, de a költözés, stb. miatt már elég régen nem jutottam el, hiányzott.

Kenderike, tegyél még képeket Liviről, olyan szép kislány! És ezek szerint még jó baba is pluszban, igazán szerencsés vagy :)!

Én mára még vasalást tervezek: mindig igyekszem legalább egy hétre előre vasalni (ez főleg ingekre igaz), hogy ha jön a baba, nehogy itt maradjon nekem Tomi ing nélkül :).

További kellemes hétvégét mindenkinek!

Kép
angelita

Sziasztok!

Bim-bam gratulálok Alexához szép kis dundi arcú babóca lett!

Cscsi: tényleg szülinapod van? Akkor Nagyon Sok Boldog születésnapot!

Angelita: nekem is kéne vasalnom, de semmi kedvem

Meg felkéne pockolnom a lábam is mert olyan mint az elefánté, de akkor hogy vasaljak :?:

Ez a Hajnus bébink meg nem akar kijönni a pocakomból, ma még semmi görcsöm nem volt, de ebéd után akciózunk hátha :wink:
Vendég

BIM-BAM: GRATULALOK ALEXAHOZ!!! Gyonyoru kis husi pofija van!

Noki: Azt olvastam, hogy szules elott nehany nappal vagy hettel ra torhet az anyakra a "feszekrako" oszton, es olyankor folyton csak tenni-venni van kedve az embernek. Lehet, hogy eppen te leszel a kovetkezo? :wink:

Sissi: Nagyon helyesek a fiuk! :) Es tenyleg igazan buszke lehetsz Atira is es magadra is, hogy ennyire szepen fejlodik. :)

Eda: Koszi, hogy irtal Anettorol. Jo, hogy ennyire hamar es ilyen siman szuletett meg vegul Matyi! :)

Angelita: En nagyon nem szeretek vasalni, ugyhogy amit lehet ugy teregetek ki, hogy ne is kelljen vasalni majd. Amikor Angliaban eltem rengeteget kellett vasalnom, ugyhogy itthon probalom ezt a minimumra csokkenteni. Foleg ilyen melegben...

En nem tudom mi van velem, de pentek ota nem vagyok valami jol. Azota megy a hasam, meg neha meg hanyingerem is van, plusz eleg gyengenek is erzem magam. Mondjuk aludni se nagyon tudok mar egy jo ideje, mert vagy nagyon rosszakat almodok, vagy arra kelek fel kb orankent, hogy pisilnem kell... Na es pentek ota folyamatosan faj odalent a pocakom... Olyan mint menstruacio elott, csak ez nem mulik el es nem is erosodik. Egyedul akkor nem erzem amikor egy helyben fekszem, na de azt sem lehet egesznap.
Remelem ezek mind elmulnak, ha megszuletik mar a pici... Tegnap nagyon furcsa volt, hogy egeszen lent ereztem, hogy mozog. Eddig sose volt ennyire lent. Remelem ezek mar mind jelei annak, hogy hamarosan jon.

Orew

Lilypie Third Birthday tickers
orew

Gratulálok Alexa babához. Olyan szép kis husi :D

Tündi: Egyenlőre ádi marad a mi szobánkba, és a kis csajjal mi külön leszünk egy pár napot. Aztán majd eldől. Nekem Ádám nagyon rossz alvó, minden szusszanásra felébred. Ezért nem tudom hogy mi is lenne a legjobb. Majd kialakul. 1-2 hetet itthon lesz a férjem azalatt eldöntjük majd hogy hogy legyen.

Bilizéssel nagyon rosszul állunk. Már nem akar a bilibe pisilni csak a WC-be. Kakilni csak akkor ha van rajta pelus. Ha már kész akkor szól, bár látni hogy produkál mert elbújik.

Pisilni bármikor tud. Vagyis ha mondom neki gyere pisiljünk, jön és pisil. De rá 2 percre össze vissza pisil mindent. vagyis örül hogy örülünk hogyha pisil a WC-be, vagy kint a kért helyre. De egyébként nem érdekli ha pisis a gatyája, vagy ha folyik a combján.

Húú ezt jól leírtam :shock:

Na megyek, mert megyünk anyuékhoz.
Este jövök!

Addig is aki akar annak gyors szülést kívánok

Kép

Kép
ádibaba

Helló Kismamik és Anyukák !

Pénteken letettem a munkát, elbúcsúztam a kollegáktól, mostmár én is élvezem a kismamaságot !
Bikmakk....hála égnek nem mentem a munkahelyemről szűlni ! :lol:
Most ébredtem fel, tegnap lagziban voltunk, fél 3-ig bírtuk !!...és olyan fincsi kaják voltak !!! :D

BENER, ANETTOO ÉS BIMBAM
Gratulálok a babákhoz!!!!

Vajon ki lesz a következő ??....Noki, Piroska ... ? :D

Hmbori, Danidaniel, Mimi, Jimbone, Sissi
Gyönyörűek a babák !!!

Oui
Üdv közöttünk ! Hajrá augusztus 20 !!! :lol:

Ildi
Szépek azuh-s képek, na meg a pocak is !

Nikó
Nagyon tetszik a ládika !!

Kandi
Örülök, hogy jelentkeztél és kívánom, hogy az egész család mielőbb túllegyen ezen a tragédián !! Próbálj meg többet enni !!

Madaran
Szívből sajnálom édesapádat ! Bízzunk az őssejtben !!

Ágota
Szépen kerekedik Villő ! :D

Sissi
Szuper, hogy Atinál mindent rendben találtak !!

Kép
Kép
rilla_

Anettoo, Bim-bam,
gratulálok a babókhoz!
:)

Elképesztő, hogy ebben a topikban milyen villámszülések vannak :D , egy 3-4 órással én is kiegyeznék! :wink:

Sissi,
nagyszerű, hogy Atinak nincsen baja! :)

Babucik nagyon szépek! :D

Szobatisztaság: nálunk Berci még el sem kezdte, de bevallom, most éppen örülök neki, mert belegondoltam, hogy szoptatás közben is bármikor ugrani kéne, amikor szól (és ugye lehet sok vakriasztás is), meg takarítani utána, ha mellémegy, hááááát, inkább majd pár hónap múlva. Remélem, addig nem jut az eszébe elkezdeni. :D 8)

Az én lábam is elefánt ebben a hőségben, és nem is akar lemenni, éjjel sem, ráadásul hiába iszom, eszem dinnyét, alig pisilek, minden bennem marad... :? :shock: Ma megpróbálok egy héjában sült krumplis délutánt/estét, hátha éjjelre lesz hatása, és sikerül sokat pisilni.

A jóslók is ritkultak, kicsit értetlenül állok a dolgok előtt, vagy lehet, hogy egyszerűen attól, hogy már jöhetne a baba, elmúlt a stressz, és emiatt nyugodtabb a méhem is? :roll: Na mindegy, ctg-n voltam szerdán, meg uh-n is, hasonlítgattam az adatokat a tieitekkel, és kb. hasonlók, szóval ilyen szempontból nyugodtnak kéne lennem. Pont most akartam írni, hogy kevesebbet is mozog a babó, erre úgy megrúgott, hogy felszisszentem. :lol:

Olyan vicces amúgy, kimostam és elpakoltam a szekrénybe a lányos és a fiús ruhákat is, a szülés után meg pakolhatom vissza a felét. :D

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Na én megint a fejfájással küzködök,csak punnyadok egész nap :? Itt vagyunk a mamánál,apa szolgálatban...Ettem fagyikát is,de az sem esett jól.Mama azt mondja hogy elváltozott az arcom és hamarosna szülök :roll: Na mondjuk ebben én nem hiszek...

Lina,örülök,hogy minden oké volt nst-n!Nekünk van kameránk,de hogy minek?sosem használjuk..... :?

Jimbone,örülök,hogy jobban vagy!A köldök tisztítástól én mindig nagyon féltem...pedig Lucának nem vérzett,de rettegtem ,hogy leszakítom... :oops:

Ádibaba,értem én hogy mit szeretnél írni :) Nálunk Luca inkább máshová pisil,mint a bilibe,de ha a pelusba megy akkor is zól,hogy pisi van,de bilibe nemigen hajlandó produkálni.

Piroska,hajrá :)

Rilla,huu lagzi,de jó lehetett nektek :) Főleg a sok fincsiség meg sütikék...hmm....

Megyek lefekszem megint....

Kép
Kép
tundi24

Zsizsa,nem tudjátok,hogy ki lakik a pociban? :wink:

Cscsi,nagyon sok boldog szülinapot kívánok!!!!! :) :)

Kép
Kép
tundi24

Csilla, gratulálok a babához, sok örömöt és boldogságot kívánok!
Vendég

Köszönöm nektek a köszöntéseket :)

Én ma csak szenvedek :( Nem aludtam jól, melegem van, elegem van...
Vendég

Bim-bam: gratulálok Alexához, ügyesek voltatok, hogy ilyen hamar világra jött! :wink: Minden szépet és jót kívánok Nektek!

Cscsi: nagyon boldog szülinapot kívánok én is - egy kis ideje nem jelentkeztél, lehet, hogy kettős szülinap lesz ez a nap? :D

Kép

Kép
hmbori

Tényleg Cscsi Nagyon sok Boldog Születésnapot Kívánok!
Tündi ,de jó,hogy te figyelsz :D

Mi most megyünk IKEA-ba sétálunk egy nagyot,mert nem tudok feküdni....
A derekam nagyon fáj és a belső combom is,de csak akkor elviselhetetlen ha fekszem!
A lábaim nekem is mint az elefánté :shock: és hiába minden trükk....polcolás,borogatás stb.....
Orew
Nem bánnám ha igazad lenne :D

Pussz mindenkinek!

Kép
noki&potyi

Csilla:Boldog Szülinapoit kivánok neked!!!
Vendég

Sziasztok!
Ma jöttünk haza, kb dél fele, csak gyorsan bejelentkezem, h vagyok.
Még nem olvastam vissza és nem is tudom, h mikor tudok.
Én elég rehabos vagyok még sajna. :cry:
Mindenkinek gratulálok aki eddig megszült, és kitartást annak aki még nem.
Ma majd megpróbálok felrakni pár képet vagy holnap.
Megpróbálok valami táblát keresni, h ki nincs már egyben.
Puszi mindenkinek, majd jövök.

Adri

Kép

Kép
irdab

Adri,jajj de jó,hogy már otthon vagytok! :) Gyere ahogy tudsz és mesélj mindenről! :) Otthon már gyorsabban fog menni a felépülés! :wink:

Cscsi,én is dögrováson vagyok....

Noki,jó vásárlást az IKEA-ban :)

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok kedves kismamik és anyukák!

Judi férje vagyok, megszuletett a trónörökös júl. 28 -án, du. fél 4 kor 3860 g, 59 cm -el és ritkán előforduló fejkörfogattal: 40cm. Szép nagy fiúbaba lett. Tegnap érkeztünk haza a korházból, jól vagyunk, gyarapodunk. Részletek Juditól később. Gratula az újonnan született bababáknak.

Kép
judi79

Hűha, gratula Judi és férje a "kis" trónörököshöz! Jó sokáig elhallgattátok! :evil: Nagyon sok örömöt, boldogságot, kitartást kívánok Nektek!

Irdab, de jó, hogy már Ti is otthon vagytok! :D

Mindkettőtöktől beszámolót kérünk, ha már lesz hozzá erőtök/időtök!

Kép

Kép
hmbori

cscsi:
Boldog szulinapot! Nekem is irdatlanul melegem van, megertelek.

bim-bam:
Gratulalok! Szuper ilyen gyors szulesekrol olvasni! En mar 4-5 oraval is kiegyeznek! Tunderi a kep is! :) Sok sok tejcit kivanok minel elobb Alexa babanak!

noki:
IKEA... Hat en mar nem merek nekivagni, pedig jo lenne meg nezelodni kicsit... :roll:

irdab:
Jo, hogy mar otthon is vagytok. Varom a kepeket! :)

linacska:
Gratulalok a jo nst-hez! Szerintem semmi baj nincsen avval, hogy nincs joslod. Oruljel neki!!! :)

Jimbone:
Nalunk azt mondtak anno, hogy nagyon fontos tisztitani a koldokot es lehet, hogy kicsit verzik, de akkor meg fontosabb a tisztitasa, nehogy valami baci ott bemenjen. Huu en nagyon nem varom ezt a reszet a babaapolasnak. Remelem hamar le fog esni, Timinel elegge sokaig tartott.

bili:
Hat mi sehogy sem allunk, max pelenkastol ul ra magatol, kulonben fel perc utan felall rola es kozli belepisilt, de persze sose...

rilla:
Remelem meg lesz idod kielvezni a kismamasagot munka nelkul... Milyen volt a bucsuztato?
Lagzi. :)

zsizsa:
Hat tenyleg vicces lehet ketfele rucit pakolni :)

orew:
Javulast neked is a gyomorgondokra!

piroska:
En is polcolom a labam, ha tudom. Raadasul tegnap kicsit meg is rantottam az egyiket, ugyhogy meg attol is szenvedek.

Mi megbeszeltuk a ferjecskemmel, hogy jovo heten szulunk, akkor ugye a dokimnal. :lol: Na kivancsi leszek... A legviccesebb, hogy jobban erzem magam, mint par hete, kevesebb a panaszom napi szinten, jobban mozgok, nem faj annyira semmim sem... Ha nem lennenek a joslok ejjelente, vagy nem nyilallna itt-ott neha, meg azt hinnem, hogy ki tudja mennyi ido van meg hatra. :roll: Pedig a 32. heten mar azt hittem mindjart szulni fogok, most meg nem is tudom mit tegyek, hogy nehogy megint tulhordjam a babat. :oops:

baratodildi

Sziasztok Lányok!

Bim-bam: Szívből gratulálok Alexához!!!!!

Nálam javulás nincs a hasam megy róka koma is megtalált, aludni nem nagyon megy. De ma erőt vettem magamon és Jázmin kedvéért elmentünk strandra, hát végig feküdtem az egészet a nyugágyon de jobb volt a levegő vízparton mint itthon.

De Jázminom nagyon élvezte apával a fürcsit a gyerekmedencébe :lol:

Remélem ha meglesz Marcus akkor elmúlik a hasmars.A dokim sem tudott mit mondani csak, hogy ha akarom akkor befektet, hát azt meg nagyon nem így itthon szedem a széntabit és kekszen élek.

Adri: De jó, hogy már otthon is vagytok.

Mindenkinek szép napot, és jó babázást.
Beus

Kép
Kép
beusmimi

Sziasztok Lányok!

Bim-bam: Szívből gratulálok Alexához!!!!!

Nálam javulás nincs a hasam megy róka koma is megtalált, aludni nem nagyon megy. De ma erőt vettem magamon és Jázmin kedvéért elmentünk strandra, hát végig feküdtem az egészet a nyugágyon de jobb volt a levegő vízparton mint itthon.

De Jázminom nagyon élvezte apával a fürcsit a gyerekmedencébe :lol:

Remélem ha meglesz Marcus akkor elmúlik a hasmars.A dokim sem tudott mit mondani csak, hogy ha akarom akkor befektet, hát azt meg nagyon nem így itthon szedem a széntabit és kekszen élek.

Adri: De jó, hogy már otthon is vagytok.

Mindenkinek szép napot, és jó babázást.
Beus

Kép
Kép
beusmimi

Noki: Hogy vagytok, hogy bírtad ezt a nagy meleget.

Ikea: én is voltam valamelyik nap ki is néztük Mimi szekrényét. Majd apa megveszi egyedül.

Beus

Kép
Kép
beusmimi

Bim-bam, Judi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Gratula a babákhoz!!! Ügyesek vagytok!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Mi voltunk ctg-n a Kútvölgyiben, minden oké, jövő héten pénteken megyünk, ha addig nem lesz semmi.

Egyébként ezerrel apuval vagyok elfoglalva, neki kell beszerezni ezt-azt, valszeg kedd-szerdán transzfúziót kell kapnia :cry: . Azért nagyon reménykedem ám!

Adri :lol: :lol: :lol: :lol: Jajj, de jó, hogy otthon lehettek már! Gyors felépülést Neked, puszi!!! :lol: :lol:

Hú, csajok, nekem is minden bajom van már: éjjel alig alszom, iszonyat kényelmetlen mindenhol. Baromi sokat keményedem. Szépen végignézek minden hajnalt, jár a fejem mindenen, képtelen vagyok aludni, rohadtul melegem is van. Tényleg jó, hogy van medence, ma is abban lubickoltam kicsit, jól lehűt és Zsigi is szereti a súlytalanságot.
Ma Anyum főzött, tök jó, hogy nem kellett ebben a gatyarohasztó melegben ezzel kínlódni. Mire hazaértünk Bpestről, ebéddel vártak, irtó jólesett.

Hú, Kata, ha van időd :wink: :wink: frissíted a táblit?? kivi vagyok, hányan vagyunk még 2in1. Nagyon sokan megszültek ahhoz képest, hogy aug. -i topik vagyunk és még csak 2.a van!!! Biztos hogy a melegtől van, nem??

puszi, anna

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Sziasztok
Megérkeztünk az IKEA-ból.
Akkora nagyon sétáltunk,hogy az csak na :D
Apa néha nagyokat mosolygott rajtam ,hogy úgy megyek mint egy pingvin és,hogy mennyire imádja :shock:
Láttam egy gyönyörű kiscsajszit!!! Kb max 2hónapos lehetett,de akkora nagy haja volt,hogy alig lehetett látni a baba arcocskáját!
Ilyet még nem láttam! Mondta is a Párom ,hogy lehet ilyen lesz a miénk is ,mert sikeresen rá is csodálkoztam :D
Vettünk a csajunknak egy szép zöld szőnyeget meg egy lámpát a pelenkázó mellé.
Bevásároltam képkeretekből is ,mert nagymamiknak meg tesóimnak kell majd adni képecskét Rékusról :D
Most kimegyünk locsolunk egy nagyot és utána jól bekajálok bográcsban készült csirkepöriből!!!
Annyira ráálltam a vizes fagyira,hogy ma gyártottam is egy párat,mert anyagilag már ezt nem lehetett bírni ;)
Rauch ice tea citromosat kis műanyag poharakba öntöttem egy pálcikát beletettem és azt lefagyasztottam! Fantasztikusan jól tudott és tud esni :D
Beus
Nemrég írtam neked sms-t,hogy mi van veled,hogy vagytok?!
Nekem ami bejött és azóta nem rókázom az a B6vitamin, ezt injekciós ampulla formájában vásároltam a patikában és napi 1db-ot ittam meg!
Hasmars az még van,de azzal nem nagyon tudok mit kezdeni.
Pedig sok krumplit eszem meg babánt,de semmi :cry:
Viszont örülök,hogy róka nincs!!!!
Ildi
Én már mindent megteszek azért ,hogy a csajomat a karjaimba tarthassam már végre!
Akár körbe is sétálom az egész világot,de látod ez sem segít!
Este énekelni fogom neki a csiga-biga gyerek ki :D Hátha kibújik végre ;) Ha mástól nem akkor a kellemes hangomtól biztosan :D
Sok pussz mindenkinek!
Majd jövök! :wink:

Kép
noki&potyi

Judi
gratulálok nagyon ügyesek vagytok sok tejecskét és sok egészséget :lol: aztán gyere és mesélj

Adri
nagyszerü h már otthon vagytok gondolom a kis csajszi elvarázsolta az egész családot :lol:

CScsi
Boldog szülinapot :wink: :lol:

Margit
Vendég

Váltottam sms-t Bim-bammal, jól vannak. Csak végül apa győzött, és Alexa Csilla lett :lol:
Mondtam, hogy nem érdekes, mi már átkereszteltük :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

noki:
Csiga, biga... :D A csoki is fogja a szekletet, hatha azt is van kedved enni a baban es a krumpli melle :wink:

beus:
Sajnalom, hogy meg mindig ennyi roka jar feled... Ebben a melegben tenyleg nem is nagyon lehet elkepzelni rosszabbat. Remelem bevalik nalad is a B6 vitamin...

Nekem csak szimplan melegem van, de ma ejjel megint ki fogom nyitni az ablakot, ha kell alafekszem, mert most 29 fok van a haloban. :shock:

Ma vegre ravettem magam, hogy intim borotvalast rendezzek. Megmondom oszinten az egesz szulesre valo felkeszulesbol nekem ez a legnehezebb feladat volt. A rengeteg vervetel, meg a rengeteg joslo fajas, meg az egesz ami eddig volt, mind semmi ehhez az 1 oras melohoz kepest ekkora hassal kanikulaban!!! :shock: Hat nem mondom 1 orat tartott, persze 3x kellett hozza letusolnom, mert annyira melegem volt kozben a nagy kinlodasban.

baratodildi

Judi,gratulálok!Jó egészséget és sok sok tejcsikét! :) Várjuk a képeket és a beszámolót! :)

Ildi,nálunk apa a borotváló mester :wink: de szegényke néha kiakad mire rendbetesz :roll: Pedig még szülés előtt egyszer meg kell csinálnia,én magamnak képtelen lennék.

Linácska,köszike az infókat Csilláékról! :)

Noki,jól hangzik ez a fagyis dolog :)

Anna,drukkolunk apukádnak nagyon,de nagyon!!!++++++++++

Beus,jobbulást!!Költözéssel hogy álltok?

Kép
Kép
tundi24

Voltunk nst-n, minden rendben!

madaran: apukádnak drukk ezerrel! És örülök, hogy jó lett az nst-d! :wink:

beus: sajnálom, hogy ilyen carul érzed magad! Jobbulást!

adri: jó, hogy otthon vagytok már! Jó babázást!

tündi, ildi: nálunk is apa feladata a borotválás! :wink: :lol:

judy: GRATULÁLOK A BABÁDHOZ! várjuk, hogy jelentkezz! Nagyon jó egészséget, és sok örömet!

kovisziszka

Piroska???
Merre járhat?
Talán sikeres volt ez az aktív házasélet és épp most szül?

Kép
noki&potyi

Judy:gratulálok a babádhoz!!!Hogy hivják?H alesz időd gyere és mesélj persze képet is kérünk.

Adri.örülök,hogy otthon vagytok.Ha tudsz majd te is gyere mesélni.Higy vagy?

Anna.mennek a drukkok apudnak!!!!
Vendég

Hatalmas gratula Anettéknak Matyihoz, Bim-Baméknak Alexához és természetesen Judinak a trónörököshöz !!!

Hát lányok nem semmi az élet két pici gyerekkel... :roll: :roll: minden időm be van osztva reggeltől estig, ilyenkor tudok kicsit gép elé keveredni, remélem azért hamar "beolajozódik" a napi menetrend, most még eléggé döcögős :oops: :oops:

Kép
danidaniel

Judi,
gratula a babóhoz!
:) Képek jöhetnek! :wink:

Hányás-hasmenés: nem próbáltátok még a Protexin Balance-ot? Az jó bélbacikat tartalmaz, és helyreállítja a bélflórát. Én azt szoktam szedni, amikor hasmenésem van, és egész hamar és jól rendbe szokott hozni.

Adri,
gyors felépülést! Az nagyon jó, hogy már otthon vagytok! :)

Cscsi,
boldog szülinapot! :) (Először azt írtam, hogy szülninapot. :lol: )

Jó éjt mindenkinek! Kedden jön a front, meg nemsokára telehold is lesz, szóval most már csak beindul a babaeső! :wink: Bár már tényleg sokan megszültek. :D

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Judy,
neked is sok szeretettel gratulálok!!!

Dbea,
hol vagy? Régen írtál.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Judy
Sok szeretettel gratulálok!

Jimbone
Hámláson mi már túlvagyunk. Nagyon jó volt a fürdővízbe sima napraforgó olaj, és a fürdető kenőcs (vízbe tevés előtt rákenni a gyerekre):wink:

Rilla
Akkor most már készülődhetsz a baba fogadására!

Tündi
Vérnyomásod rendben?

Irdab
Üdv itthon!

Nagyon szarul aludtunk :cry:
Tegnap Villő nem ette meg sorozatban az adagját... persze, hogy mindig hamarabb kellett neki adni... nagyon nyüszike volt, semmi sem tetszett... már apán fekve is sírt... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Vendég

Sziasztok!

Judy gratula! Jó titokban szültél!

Jaj Nokikám bárcsak sikerült volna az aktív házasélet, de nem :twisted:
Olyan balekok vagyunk hogy nekünk még ez sem használ.
Az éjjel viszont volt egy jó kis mensis görcsöm de csak egyszer, vártam a következőre legalább 1 órát de nem jött :cry: Aztán Hajnus úgy mozgolódott a pocakomban mintha ki akarna jönni.
Remélem ezek azért vannak mert alakul a méhszájam mert ha nem akkor :twisted:

És nálatok mi a helyzet Noki? Neked azóta nincs semmi?

Azért tényleg jó lenne tudni hogy ki van még előttem :!: :?:
Vendég

Sziasztok Lányok!

Hát én nagyon carul aludtam, görcsölgettem egy darabig aztán annyira fáradt voltam, hogy elaludtam és megint semmi.

hasmars nem múlik. De abban bízom, hogyha kifáradna végre Marcus akkor elmúlik. :lol:

Ha ma születne már nem lenne koraszülött ennek azért örülök, hogy eddíg húztuk legalább hízik kicsit.

Piroska: Nem irigyellek, és mit mond az orvos beindítják ha nem jön Hajnus magától? Drukkolok, hogy minnél előbb meglegyen a picilány magától.

Noki: Tényleg megvárja Réka,Marcust? :lol:

Ági: bizti megérezte Villő a frontot meg az éjszakai szelet.

Mindenkinek szép napot
Beus

Kép
Kép
beusmimi

Jó reggelt!

Borzalmasan aludtam :? Dög meleg volt,hiába nyitottam ki az ablakot,hajnalban dörgött,villámlott de egy csepp eső sem esett :?

Ágota,nem mértem mostanság a vérnyomásom,de majd holnap megyek a védőnőhöz,ugyis megnézni.De eddig szerencsére sosem volt vele probléma,remélem most sem lesz.
Bömbikének is lehet rossz napja.

Piroska,mikor mész legközelebb dokihoz?Vagy kell még menned egyáltalán vga ymajdcsak szuülésnél találkoztok?

Zsizsa,születhetnének már a babák :) De hátha majd a front és tényleg a telihold meghozza a hatását :wink:

Andi,majd lesz napirendetek,nem alakul az olyan gyorsan ki.
Déli alvásotok pl hogy van?Meg este a pancsik?Vagy zsófi már nem alszik délben?

Megyek msosogatni,meg bepakolok a mosógépbe...csak ne lennék ilyen lusta..komolyan mondom,igencsak eluralkodott rajtam a lustaásg :cry:

Kép
Kép
tundi24

Beus: ma este 6-ra kell mennem a dokihoz hogy megbeszéljük a továbbiakat, szerintem indítás lesz belőle mert ő ugye 6.-tól szabin van én meg nem szeretnék szülni a helyettesítő dokinál. Szerintem holnap vagy holnapután kórház :wink:
Nem lenne semmi bajom ha a doki nem menne szabira akkor én is azt mondanám hogy hagy maradjon bent Hajnus amíg minden oké, mert elvileg 2 hétig még bent maradhatna.
Nem :?:
Vendég

Tündi: ma este megyek dokihoz. Itt nem dörgött csak villámlott és esett is, de nem nagy mennyiség és még nem hűlt le a levegő sem.
Én is rosszul aludtam mert fél 3 körül éhes lettem, lementem enni utána pedig jött a görcs és 1 órát még kukorékoltam.
Vendég

Tündi: mikor lesz telihold? apa már napok óta azt figyeli hogy telihold lesz, bár júliusban is volt és az sem tette meg hatását :cry:
Vendég

Jó reggelt!

beus: sajnálom, hogy nem múlik a hasmars!

piroska: próbálkozzatok tovább a pároddal, még bejöhet a dolog! :lol: Szurkolok, hogy meginduljon! Te holnapra vagy kiírva, még megindulhat! Nekem az első gyerköcöm a lányom, a kiírt napon született, a fiam 9 nappal hamarabb! Hát most egy hetem van a kiírt napig és azt mondta a doki tegnap, hogy egy pár nap szerinte, szépen alakul minden, csütörtök, péntek környékén szerinte megindulhat! Szóval a kiscsajom nem siet, de nem is baj! Csak ez a meleg visel meg!

ágota: nem csodálom, hogy Villő nyügösködik, ez az idő nagyon brutális!

danidaniel: ki fog szépen alakulni a napotok! Zsófi nem féltékeny? Én is be vagyok carva, hogy milyen lesz három gyerekkel! Sok 3 gyerekes ismerős mondja, hogy ne izguljak! Bár apa egy hétig itthon lesz szabin, hogy összeszokjon a család!

kovisziszka

Jó reggelt !

Első napom munka nélkül !! :D
Viszont így sem unatkozom, egész héten a keresztlányomra fogok vigyázni (3,5 éves), mert nincs ovi, a szülők pedig dolgoznak ...

JUDY
Gratulálok a trónörököshöz !!!
Várjuk a képeket !! :D
Na meg a szüléstörténetet is !! :lol:

Irdab
Tök jó, hogy már otthon vagytok, majd mesélj ám el mindent ! :D

Cscsi
Boldog szülinapot !!!

Piroska, Noki
Na már csak tényleg pár nap, kitartást !!!

Beusmimi
Gratulálok a betöltött 37. héthez , mostmár nem lesztek koraszülöttek ! :D

Ildi
Nekem is tegnap volt a borotválkozós nap.....brrrrr, hát hogy mit össze szenvedtem én is ! :? :lol:

Kép
Kép
rilla_

Szilvi: tudom hogy még megindulhat, meglátjuk hogy mit mond estére a doki. Aztán este meg még holnap reggel bevetjük magunkat.
Az elmúlt 9 hónap alatt nem voltunk ennyit együtt mint ezen a hétvégén :oops:
Látom neked is már csak 1 heted van, de ha a dokid szerint csüt. pént. körül megindulhat a szülés az azért jó.
Mondjuk 2 hónappal ezelőtt az én dokim is azt mondta hogy akár július 6-7 körül megszülhetek oszt mi lett belőle...
Vendég

Rilla: akkor most gyakorolhatod az anyaságot :lol:
De Kristóf dolgai rendben vannak már :?:
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?