Sziasztok!
Annus, nagyon jó lett a klip!
Mezsó, írtam választ a blogomba, csak az üzenőfalra, mert nem küldi al a megjegyzéseknél. Ezért nem tudok neked sem kommentet írni a blogodba. Nem tudom mi lehet vele. Azt írja ki alulra, hogy hiba az oldalon és nem csinál semmit.
Lekri, nem tudom mi lehetett a baja. Melege nem hiszem, hogy volt mert egy szál pelusban alszik (sajnos közel van a hőfok még este is a 30-hoz ezért) Valószínű a foga volt a fő fő ludas.
Krisz, nagyon ügyes Milán. A kis svájci óra.
Beo, szavaztam!!!
A mai napunk valamivel jobb volt már. Reggel keltünk, nem aludt vissza már ez gyanús volt. Elmentünk a tescoba meg patikába. Már odafele elaludt a hordozóban és végig is aludta volna az egészet, ha nem jön egy öregasszony és kezd el üvölteni a fülébe!
Ugyanis pont a zsömlét raktam zacsiba mikor odaszól egy öregasszony: Már a baba is megy vásárolni? Mindezt olyan hangerővel, hogy fel is ébredt a drágám. Azt hittem leütöm. De jól bírta utána is csendben nézelődött. Aztán itthon szintén nem aludt el egyik kajcsi után sem. Mindig fel akart ülni meg állni. Végül úgy sikerült alvásra bírnom, hogy ülve szopiztattam meg és úgy bealudt. Én is bealudtam vele és 3 órán keresztül szundiztunk. Nekem nagyon jól esett. Olyan fáradt voltam, hogy majd kiesett a szemem a helyéről. 1 órától négyig aludtunk. Majd este fürcsiig szintén nem aludt. Viszont jókedvű volt, nem volt mégcsak hisztis sem. Este volt egy kis nyafi, de problémamentesen elaludt szerencsére.
Mikortól állnak át a babák a napi egyszeri hosszabb alvásra? Lehet Levi már csak egyszer akar aludni napközben? Vagy ez még korai?
Na jól van eldugulok.