Új privát üzeneted érkezett!

szavaztam Balázsra! :wink:

Majd később még jövök bővebben is. :wink:

Kép

Kép
mezsó
 
 


Rossmann-os pelus azzal végülis nincs bajunk,talán az hogy rettenet vastag.44db van Blanka méretében és 2500ft körül van egy csomi.De a Tesco-s pelusból a junior méret is már neccesen éri körbe Blankát.Sokat használtuk míg méretbe kényelmesnek látszódott,de már nehezen éri körbe így süllyesztőbe tettük.Huggies pelus is így járt,már ha akarnánk se tudnánk abba tenni Blankát mert abból is a legnagyobb is már passzos neki.Méret alapján a Libero,Pempers az ami most a legjobbnak bizonyul,dehát elég drágák ezek...Jó volna valami olcsóbbat találni,ami még jó is.Vannak ám igényeim mi? :lol:

Kép

Kép
mezsó
 
 


Reni!Akcióba emmyi a Tescos,sőt volt már olyan hogy hétvégi akcióba volt 1699 Ft!Akkor veszek több csomaggal és ha fogyoban van akkor esetleg megveszem teljes árba meg figyelem az akciós újságot!Volt hogy fehér csomagos Tesciosat vettem csak az nagyon neylonos és csörög.Grétinek nem volt tőle baja!Az most is 1890 Ft!/hatvanvalamennyi darab!
Sajnos mi Huggies-ra meg Libero-ra nem tudunk költeni még esetleg néha a Pampers ha jó áron van!

Kép
mné zsuzsi
 
 

 
 

Huggies,Libero tiszta áron nekünk se megy ám...gondolhatod Zsuzsi! :wink: Összegyűjtöm a pontjaimat DM-be,Rossmanba és 10 vagy 15%-al olcsóbbért veszem...De még így is húzós.De mit tegyek ha akkora a bendője a csajnak hogy nem fér bele minden pelusba?? :cry:

Kép

Kép
mezsó
 
 


sziasztok:)
Alex és Tofi :)
Kép

a Pennys pelus is nagyon jó.2200ft aszem és 50db.
Vendég
 


Sziasztok!

Annus, nagyon jó lett a klip! :D

Mezsó, írtam választ a blogomba, csak az üzenőfalra, mert nem küldi al a megjegyzéseknél. Ezért nem tudok neked sem kommentet írni a blogodba. Nem tudom mi lehet vele. Azt írja ki alulra, hogy hiba az oldalon és nem csinál semmit. :?

Lekri, nem tudom mi lehetett a baja. Melege nem hiszem, hogy volt mert egy szál pelusban alszik (sajnos közel van a hőfok még este is a 30-hoz ezért) Valószínű a foga volt a fő fő ludas.

Krisz, nagyon ügyes Milán. A kis svájci óra. :wink: :lol:

Beo, szavaztam!!! :D

A mai napunk valamivel jobb volt már. Reggel keltünk, nem aludt vissza már ez gyanús volt. Elmentünk a tescoba meg patikába. Már odafele elaludt a hordozóban és végig is aludta volna az egészet, ha nem jön egy öregasszony és kezd el üvölteni a fülébe! :evil: Ugyanis pont a zsömlét raktam zacsiba mikor odaszól egy öregasszony: Már a baba is megy vásárolni? Mindezt olyan hangerővel, hogy fel is ébredt a drágám. Azt hittem leütöm. De jól bírta utána is csendben nézelődött. Aztán itthon szintén nem aludt el egyik kajcsi után sem. Mindig fel akart ülni meg állni. Végül úgy sikerült alvásra bírnom, hogy ülve szopiztattam meg és úgy bealudt. Én is bealudtam vele és 3 órán keresztül szundiztunk. Nekem nagyon jól esett. Olyan fáradt voltam, hogy majd kiesett a szemem a helyéről. 1 órától négyig aludtunk. Majd este fürcsiig szintén nem aludt. Viszont jókedvű volt, nem volt mégcsak hisztis sem. Este volt egy kis nyafi, de problémamentesen elaludt szerencsére.
Mikortól állnak át a babák a napi egyszeri hosszabb alvásra? Lehet Levi már csak egyszer akar aludni napközben? Vagy ez még korai?

Na jól van eldugulok. :oops: :wink:

anitapo20
 
 


Jaj majd el felejtettem, nagyon aranyosak a srácok!!! :D

anitapo20
 
 


Anita: nem tudom miért nem enged neked megjegyzést írni,mikor én ugye simán tudtam a blogodba írni.Fogalmam sincs mi a baj! :cry: Az öregasszony nem semmi... :x Levinél ez most 2 lehetőség miért viselkedik így vagy fog,vagy a meleg szerintem továbbra is.Szerintem nem korai hogy 8hósan már csak 1x akar aludni hosszabbat.Blanka is kb.innentől aludt csak 1x. Megyek meg lesem akkor a blogod hogy mit írtál. :wink:

Kép

Kép
mezsó
 
 


Apropó üzifal...ilyet én is akartam a blogomra csinálni,de nem sikerül! :cry: :cry: Hogy csináltad?Nekem nem tudod megcsinálni? 8) Szívesen átadom a felhasználómat,jelszavamat hogy garázdálkodj a blogomban ha meg tudod alkotni.Nekem nem megy,pedig nagyon szeretném!!! :roll:

Ment a válaszom Anita egyébként!!

Kép

Kép
mezsó
 
 


Szívesen megcsinálom neked! :D

Megyek meglesem a választ! :wink:

anitapo20
 
 


Mezsó kell hozá egy cbox név(bár mi nem fontos szerintem), email cím, jelszó.

anitapo20
 
 


Jaj még annyi. Én örülnék ennek a napi egy alvásnak. Sokkal nyugodtabb volt utána mint mikor keveset aludt. Nem volt olyan hisztis meg nyűgös.

anitapo20
 
 


Anita: ment privi! :wink:

Kép

Kép
mezsó
 
 


Már kész is!! :D Teesék megnézni! Az elrendezésnél már át rakhatod ahova akarod meg át is nevezheted hogy ne üzenőfal legyen. :D

anitapo20
 
 


jajjj de béna lehetek,hogy ilyen hamar kész,én meg nem tudtam magam megcsinálni... :oops: :? Sebaj!Fő hogy segítettél Anita!Köszi :wink: Megyek és meglesem!!

Kép

Kép
mezsó
 
 


:cry: :cry: Neked se sikerült!! :cry: Megnéztem! :cry: Ha üzit akarok írni,azt írja ki mint nekem mikor én is próbáltam csinálni...Szóval ezt:

A Cbox lezárva. A küldés nem lehetséges.

Na??Ilyenkor mit lehet tenni?Az én blogom miért nem szereti a cbox üzifalat?Pedig annyira szeretnék... :roll:

Kép

Kép
mezsó
 
 


Sziasztok!

Anita! Jó, hogy ilyen jól telt a napotok! Az öregasszony meg.... :evil:
Nekem Levi 1 éves kora óta alszik egyet, Norbi kb 14 hós korától.

Lekri! Nagyon édik :) Micsoda haja van a kissrácnak!!

Timi! Én nagyon örülök, hogy nekünk a pelus dolog már nem aktuális. Remélem, hogy sikerül szerezned olcsón.

Zsuzsi! Olyan nagy már Gréti, hihetetlen, hogy telik az idő :shock:

Ja és szavaztam Balázsra

Reni
Kép
Kép
rennye
 
 


Hát én is remélem Reni hogy sikerül valami olcsóbb de jó pelusra beállni!!!Tudod car helyzetben keresem hol lehetne még gazdaságosabbra fogni a dolgot.Pl pelusnál is...Meg egy másik topikba ajánlották nekem hogy vigyem Blankát tejallergia vizsgálatra,mert ha bebizonyosodik,akkor jóval olcsóbban jutok tápszerhez is.És esélyes Blankánál vmi allergia,mert már többször próbáltunk áttérni a tehéntejre,és pöttyös lett a bőre,ezek még a mai napig nem múltak el teljesen,és a füle mögött elég durva ekcémás,berepedezett bőre lett.Ez se múlt el 100%-ra de a tejcsi elhagyása után sokkal jobb lett.

Kép

Kép
mezsó
 
 


Sziasztok!
Bocsánat,hogy így "bepofátlankodom".Csak épp beleolvastam kicsit és látom nálatok is pelus mizéria van.
Nálunk is,de normális olcsót a környéken nem leltem.Viszont tegnap a Pampers oldalán bukkantam 400ft-os kinyomtatható kuponra.Mi így vettünk most pelust,nyomtattam párat későbbre is.
http://www.pampers.hu/hu_HU/eCoupon/eCouponWeb.pdf

Remélem valakinek hasznos lesz az infó.

További jó babázást!!! :D

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Mezsó, mostmár jó! :D Leteszteltem :wink:

anitapo20
 
 


Láttam!!Pont most vettem észre!Köszi! :D :D :D :D És mi volt a baja?Miért írta ki amit kiírt?

Kép

Kép
mezsó
 
 


Amikor beléptem a jelszavaddal voltak ott beállítások es a harmadik asszem unlockon volt átnyomtam lock-ra és újra bemásoltam azt a linket a blogba.
Nagyon szívesen máskor is ha tudok segítek!!! :D

anitapo20
 
 


Ohh csak ennyi? :shock: :lol: Oké köszi,ha lesz még ilyen akkor szólok!!! :wink: Akkor mostmár te is tudsz blogon üzenni,ha hsz-hez megjegyzés nem megy!!!

Kép

Kép
mezsó
 
 


No én megyek aludni,mert holnap korán kelek...Megyünk hobbyra,holnap egész nap ott leszünk,kint a szabadban,és még reggel Peti látogatása előtt össze kell cuccoljak.//Homokozós játékok-mert van rá lehetősége a kisasszonynak8)-,váltóruha stb...//Szóval tartalmas nap lesz. Jó éjt! :)

Kép

Kép
mezsó
 
 


Bizony mostmár fogok tudni írni :D és írok is!

Jó éjt Mezsó!

anitapo20
 
 


Mezsó4Elhiszem!
Menj fel a teszveszre ott is van 100 db-os pelenka!

Kép
mné zsuzsi
 
 


Aida, Isten éltessen születésnapod alkalmából!!!!!

Kép

Kép

blogunk: http://bogyokank.bloglog.hu/
fotós blog:http://bogyokank.blogspot.com/
bogyó_beo
 
 



Kép

blogunk: http://bogyokank.bloglog.hu/
fotós blog:http://bogyokank.blogspot.com/
bogyó_beo
 
 


Mezsó: szerinted, milyen mozgást akar Balázs kierőszakolni magából, ha hason fekve az égnek tolja a popóját, a hasa felemelkedik az ágyról, aztán mint egy kis hernyó előre tolja magát, 10-20 centivel??? :D

Kép

blogunk: http://bogyokank.bloglog.hu/
fotós blog:http://bogyokank.blogspot.com/
bogyó_beo
 
 


Beo
ez a kúszás :)
egyedül ne hagyd ágyon 1 pillanatra se :) nagyon ügyes ez a fiúcka.a képeket megnéztem Iwiwen.annyira szép formás!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

AIDA
sok boldog szülinapot :)
Vendég
 


dehát, azt nem nagyobb korban csinálják??? :)

van, h befér a két kezem a hasa alá :) aztán, hopp előrébb van 10 centivel :) van h keresztbe is kotor :)

Kép

blogunk: http://bogyokank.bloglog.hu/
fotós blog:http://bogyokank.blogspot.com/
bogyó_beo
 
 


jaj :D nekem a kúszás az... a sógornőm kisfia csinálja. 8 hónaposan, hason teper a földön, végig a szobán.

így kezdődik!? Nem korai ez egy kicsit?! mármint úgy értem, ki fog hullani a maradék hajam is ha ez a gyerök megindul.......

Kép

blogunk: http://bogyokank.bloglog.hu/
fotós blog:http://bogyokank.blogspot.com/
bogyó_beo
 
 


Sziasztok!
Pár kép! Kép Ébredés Kép új alvás pózzzzzzzzz

KépKép

Viki
viki23
 
 


Kép itt látszik egy csöppet a sérója

KépKép

Viki
viki23
 
 


Akkor szép napot Timi, érezzétek jól magatokat!

Boldog szülinapot Aida!

Alex egyszerűen falnivaló :) Nagyon szép kisfiú. Komolyan, olyan szép gyerekek vannak itt a topikban! :shock:

Beo! Nekem ilyen idősen kezdte Levi is. Azt talán már korábban írtam neked, hogy ő sem volt hajlandó emelni a fejét 3 hós koráig, igaz, ő ordított hason-aludni sem akart úgy, ellentétben Balázzsal.
Na szóval aztán 3 hósan megemelte a fejét, és utána elkezdett hason forogni (mint az óramutató), és kukackodni, pont úgy, ahogy írtad. Aztán napra pontosan 4 hósan hasra fordult és elkezdett hátra kúszni, 5 hósan már előre kúszott. Mászni 6 hósan kezdett előre asszem. Szóval számíthatsz Te is egy tubókölyökre :lol: :wink: 10 hós korában futott....

Reni
Kép
Kép
rennye
 
 


ajajjajjj. végre kihevertük az első 3 hónapot, maradt egy kis hajam, erre jön a mozgás... meg majd a foga is... kopasz leszek :D

győzzem elkapni majd ezt a gyereket...:D

Kép

blogunk: http://bogyokank.bloglog.hu/
fotós blog:http://bogyokank.blogspot.com/
bogyó_beo
 
 


Viki :nagyon édes Alex :lol: :lol: Az ébredéses kép a kedvencem

Beo:nagyon ügyes Balázska :lol: ment a szavazat :lol:

Aida: Nagyon sok Boldog születésnapot kívánok!!!Jelentkezz!!!! :lol: :lol:

000kata
 
 


Beo:már nem azon az oldalon van Balázs.Másolom

http://palyazat.picibaba.hu/2009-augusz ... orrend=abc

000kata
 
 


Úgy látom a pelenka a téma!A Tesco,Lidl,Penny pelenkák mind ugyanazok.Egy cégtől veszik.
Ha az Isten megsegít a hó közepétől bababoltot fogunk nyitni itt Nagykőrösön, és mi leszünk a legolcsóbbak a piacon.Úgy pelenka mint cumi, cumisüveg stb.téren.Valamit muszáj csinálnunk.Ez így nem megy tovább.Remélem beválik.
De gyönyörű babákat látok!Elragadóak!Csak így tovább!
Aida-nagyon sok boldog születésnapot!!!!

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


Timcike:de jó bababolt :lol: Remélem sikerül :lol:

000kata
 
 


[quote="000kata"]T írta:000kataimcike:de jó bababolt :lol: Remélem sikerül :lol:



Köszi szépen!Hát mi is nagyon reméljük, mert egyebet nem tudtunk már kitalálni. :roll: Azért is gondoltunk pont erre, mert itt elég drága minden.Meg semmit se lehet egy üzletbe megvenni, sőt-kevés a választék!Na ha sikerül, nálunk minden lesz és jó bő választékban, a legfontosabb,h.még olcsóbbak leszünk mint a Dm,Penny,Lidl,Tesco,Rossmann stb.Így hát reménykedünk,h.beválik.

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


[quote="000kata"]B írta:000kataeo:már nem azon az oldalon van Balázs.Másolom

http://palyazat.picibaba.hu/2009-augusz ... orrend=abc


köszönöm!! :)

Kép

blogunk: http://bogyokank.bloglog.hu/
fotós blog:http://bogyokank.blogspot.com/
bogyó_beo
 
 


na csak átfutottam gyorsan!

Beo!
Nézd meg a blogomban van egy kép ahol Iza is hasonlót művel :lol: teljesen fenn van neki a teste.....kis lábujján tolta ki magát :lol: :wink:

na etetek,majd még jövök !

annus11
 
 


Sziasztok!
Köszönjük a bókokat!! :D

KépKép

Viki
viki23
 
 


Na meglestem a képeket!!!

Alex haláli!!!Az a séró!Meg kell zabálni!!!!!!Úgy megpuszilgatnám!Nekem is kell egy kis tökös!!! :wink:

Balázska amúgy tényleg ügyi!!!


Na nézem már a blogokat is....tök szar h ritkán tudok jönni,de hát lefoglal a család :roll: :lol:

annus11
 
 


hasonlót csinál Bazsi is. de Ő még "térdel" onnan tolja magát :)
meg most a legújabb, h nem kézzel hanem lábbal akarja elérni a pihiszékhez tartozó macikat. és folyamat égnek áll a lába :D

a babakocsiból is a két égnek álló lába látszik ki :D

a kezét még nem vette észre de a lábát elbűvölve nézi :D

Kép

blogunk: http://bogyokank.bloglog.hu/
fotós blog:http://bogyokank.blogspot.com/
bogyó_beo
 
 


Aida Boldog Születésnapot!!

Mezso pelenka dolog már nincs sajnos!
Viszont én szoktam bababoltba venni darabosat 30db 980ft

Mi: tegnap nem volt láz végül,ma fulladtunk megint és mrá nem csak körbe forgunk a nagyágyba és a kiságyba hanem hátárol oldalára fordul :)
Sokat gagyogunk és ha nem jön össze amit mondani akar köhint egyett mint a nagyok!

Kép
kriszpiri
 
 


Aida, boldog születésnapot!!!

Viki, Alex nagyon aranyos és micsoda haja van!!! :D

Krisz, Milán is nagyon ügyes! A fulladást sajnálom.

Timcike, jó ötlet a bababolt! :D

Beo, nálunk mikor Levi ilyeneket csinált utána fordult hasra is nemsokkal meg persze kúszott ő is. :D Nekem ami hajam nem hullot ki idáig azt Levi igyekszik kitépni minden egyes alkalommal mikor a kezemben van. :lol:

anitapo20
 
 


Hűűű most jó fáradt vagyok ehhez a mennyiséghez amit írtatok,de összekanalazom magam és megpróbálok reagálni... :oops:

Beo: mindjárt dobom a mai szavazatot is Balázsra! :wink: Hát elsőre azt mondanám igen,hogy korai még kúsznia Balázsnak...De amit írtál az alapján én is azt mondanám hogy kúszni próbál.De nem nevezném kúszásnak mert 1.kúszás az amikor megindul és halad előre,nem pedig az amikor elrugja magát és 1 "lépést"tesz előre...2.valóban túl fiatal még Balázs hozzá.Amikor így elrugaszkodik akkor nem valami érdekes dolog van ott a közelébe amit el akar érni???Nagy könyv szerint kúszás 5-6hós kor körül,mászás 7-8 hós körül következik...Egyéni eltérések itt is lehetnek mint bárhol máshol.De úgy gondolom Balázsnál nem kell még attól tartanod hogy szaladásnak indul és kapkodhatsz utána. :wink: 1-2 hó nyuginak még lennie kell addig!!Először hátról oldalra,majd oldalról hasra így gurulnia kell tudni,és utána jön csak a kúszás.

Krisz: örülök hogy nem volt már láz,a fulladást rettenetesen sajnálom viszont!!!Oldalra fordulás korai...Nagyon korai...Fejét nem emelgeti mellé véletlen?

Aida:
boldog születésnapot!!

Viki: Alex tüneményes!! 8) És mennyi haja van!! :shock:

timcike: ment a privi neked!

Kép

Kép
mezsó
 
 


beo: Balázs szavazat leadva!!! :wink:

Kép

Kép
mezsó
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?