Sziasztok Csajok!
Hát jól eltűntem, de meg tudom magyarázni... Vagy legalább is megpróbálom. Nagyon fáradt vagyok mostanában, Vend nem rest 3-4 szer kelteni éjszakánként így, ha nappal alszik, muszáj nekem is lepihennem. Azért nézegettem a képeket, és hihetetlen, hogy a csajok (Adri, Barbi, Füge) és egy-két fiú milyen ügyesek már. Nálunk azért semmi ilyesmi nincs, hogy felülés, mászás, állás
, Vendi csak forog... még...
Először is hoznék pár képet még a nyaralásról, ha egy kicsit megkésve is...
A szállásunk:
ezt egyik nap az ablakból fényképeztem:
Pár kép apával:
ezt a mosolyt én kaptam:
Ilyen felvonóval mentünk fel 2200 méterre:
Egy fárasztó nap után:
pancsiztunk is:
Összességében nagyon jól telt, csak rövid volt, jó lett volna még tovább maradni.
Bogi és Julcsi, nagyon köszönöm, hogy eljöttetek, nagyon köszönjük az ajándékokat még egyszer. Sajnálom, hogy ebéddel nem tudtam készülni, legközelebb remélem az sem marad el. Pasijaitok nagyon édesek, közvetlenek, és látszik rajtuk, hogy imádják a gyerekeket!
Bogi, nagyon jó volt megismerni, kedves, és közvetlen vagy, mintha ezer éve ismernénk egymást!
Julcsival szintén, mondjuk vele már másodjára találkoztunk
!
Füge hihetetlen, hogy milyen ügyes, csak lestem. Marci meg olyan kedves, mosolygós baba, jó lenne, ha többet tudnánk találkozni!
Remélem, hogy jól éreztétek magatokat! Megtennétek, hogy átkülditek mailben a képeket! ELőre is köszi!