Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Erika: Köszi a tippet ezt ki fogom próbálni habár nálunk ez a kaki dolog még a mai nap is csak egy héten egyszer van. Például ma reggel volt és dél óta alszik Dávid. Fél10-kor kellt akkor szopizott játszott zenét hallgattunk én is játszottam vele és délbe letettem aludni sokáig nem kellett várni mire elaludt. Ahogy gyülik a salakanyag a szervezetében úgy lesz egyre egyre nyügösebb. De ez nagyon ritka hogy segítség nélkül sikerül neki kakilni vagy lázmérővel, vagy édes teával sikerült eddig neki. Most meg két-három nap után szoktam neki adni Laevolac szirupot ilyenkor nem kell a lázmérőés másnap reggelre van is eredménye.

Tündi: Mikor akartok jönni? Mert se ma este se holnap este nem vagyunk itthon. Ma este megyünk kicsit csavarogni Szolnokra holnap este meg megyünk Zoliékhoz halászlevet főzz nekem még akkor megigérte amikor még 35 hetes terhes voltam. Most behajtom rajta az igéretét.

Krisztina és Dávid
Kép
kriszti83
 
 


Nagy a csend errefelé...

Linda,örülök,hogy eljöttetek.Kár,hogy hamar hazamentetek,mert Réka még csak akkor kezdett feloldódni.Olyan kis édike :)

Erika,én sem tudom pontosan hogy működik ez a házassági anyakönyvi kivonat tulajdonképpen...

Letti,sztem én is beviszem az eredetit hátha mégis kellene nekik...

És "megörvendeztetlek" benneteket egy mai pocakfotóval:
Kép

Kép
Kép
tundi24
 
 


Kriszti,nem tudom mikor megyünk.Ma meg holnap tuti nem.Ma mi is strandra megyünk du...holnap meg menjetek csak halászlét enni :)
Lehet áttoljuk a jöv hétre :wink: Hamar elszaladt ez a hét...

Kép
Kép
tundi24
 
 

 
 

Kriszti!
Linda ebben a tanultabb én most csak okoskodni fogok,de a védőnő vagy gyerekorvos nem mond erre a ritka kakálásra semmit?
Amúgy én is olyan vagyok mint Erika,ki kell alakítani egy alvás rendet-napi rendet és ahhoz kötni mindent-így te is tudod mi mi után jön,nálunk is nehezen indult a dolog de nem bánom hogy "kínoztam"egy-két napig,mert azóta csak kiságyban és egyedül alszik el-de ez csak az én véleményem


Tündi!
Jó nagy pocakod van :wink:
Luca mit szól a pocakhoz???

Kép

Kép
katlina
 
 


Kriszti: Nekem azt mondta a védőnő annak idején, hogy heti 1 kaki anyatejes babáknál még nem gond. Az igaz, hogy engem is nyugtalanított, ha 3-4 napig nem volt "termés". És vannak úgymond ritkábban kakáló gyerekek, jobban felhasználnák a tejcsit. Deee ha látod, hogy zavarja a kaka hiánya....vagy nehezen kakál, az persze más. Csak tudd, hogy önmagában a heti 1 kaka nem baj. Amíg fullon anyatejes.

Tündi: Juhééé, de jó téged látni. Legalább így. :roll: Szépséges pocakod van! Olyan hihetetlen, hogy már itt tartasz, még most volt Apa "eltávon" (vagy min...)

Katlina: Nálatok most hogy áll az építkezés? Le vagyok maradva.
jaimee1
 
 


Egy pár kép:
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Krisztina és Dávid
Kép
kriszti83
 
 


sziasztok

Nos halad a munka halad. Lassan de biztosan. A gyerekek jól elvannak egész nap a mamáéknál (unokatesóikkal). Csak az az egy baj van,hogy amikor hazahozzuk őket nagyon fel vannak pörögve. Nem csak nekem fura a nagy csend itthon, hanem Encinek is. Ma jöttem rá,hogy az a baja,hogy nem rohangál senki kiabálva körülötte. És ha én is csinálom a dolgom nagy a csönd plusz nem lát senkit maga körül. Így ma csak úgy tudtam elmosogatni és főzni, hogy a bébihordóban ott csücsült a konyhában és nézte mit csinálok.
Egyébként én már látom a fényt az alagút végén. Mindent lebontottunk, amit csak kell. Meg van a zsalukő, és az a kis plusz betonozás ami kell. Elkezdte ma Pisti csapolni a gerendákat. Szegény jót kinlódott vele, hisz azt hitte ,hogy ő majd elfűrészelgeti azokat kézzel. Jó vastagok ám ezek a gerendák. Gyorsan elő is kerestem neki reklámújságokat,hogy a régi vágya a körfűrész most akciós , menjünk vegyünk egyet. Persze ő azt mondta,hogy majd megoldja stb. Elhozta tatáéktól a stihl-fűrészt és azzal csinálgatta egész nap(na de hát azzal extra nehéz, mert nem arra találták ki). Na nap végén csak meggyőzte magát is ,hogy mégiscsak kéne az a körfűrész. Elmentünk a gyerekekért irány az OBI, és láss csodát, benne sem volt a reklámújságban,hogy a kedvenc márkás körfűrész 15990-ről 8990-re le volt akciózva. Uzsgyi a kosárba vele! :lol:
Aztán átmentünk a Corába megvenni Emmának az ovis-zsákot, torna-zsákot. Na azzal is jól jártunk, mert ugye ugyanabból az anyagból készültet választottam mindkettőből,hogy Emma majd könnyen megjegyezze, szépen össze is hajtottuk a kettőt egybe. Nem is vettük észre csak a itthon, hogy csak egy vonalkódot ütöttek be, a tornazsákét. Így spóroltunk 900 Ft-ot. :oops: :oops: :oops: :oops: :roll:

Rakok két képet a bejárati ajtó helyéről. Tehát mostani állapotról, csak ,hogy majd legyen összehasonlítási alap a végeredményhez.

Ez a nagy lyuk tátong most a bejáratunk helyén:

Kép

Ez pedig a zsalukő és a kis betonozás:

Kép

Kép

Kép

Kép
lizocska82
 
 


Kriszti,Dávid ahogy nő,úgy hasonlít egyre jobban az apjára :wink: Kicsavarogtátok magatokat tegnap? :) 4kor mikor mentünk a strandra ott voltak a hunyadi útnál a vizesek,de Zsoltit ép nem láttam.

Erika,most valahogy gyorsabban eltelet az idő,mint Lucával :) De amjd megtudod te is ha ott lesz az idő :wink:

Katlina,eddig Luca simizte meg puszilgatta a pocakomat,de mostanság meg csak ütögetné...

Liz,jó szétkaptátok a fél házat!:) De tarts ki :) A végeredmény biztosan szép lesz,és utána már alig fogsz emlékezni hogy milyen volt anno :wink:

Kép
Kép
tundi24
 
 


Csajok,most írt Móni sms-t,hogy mi van akkor a talival???Mindenki nagyon elhallgatott....

Aug8-a vagy 9e megfelel?????

Jelezzetek!!!!!

Kép
Kép
tundi24
 
 


Tündi: ha jól rémlik, ott tartottunk, hogy Juditéknak nem jó a 8-9. Nekünk okés lenne.
jaimee1
 
 


Erika,a köv hétvégét
(15-16) már nem merem bevállani,mert ahogy számolgatok vagy 14én vagy17én lesz a császi,az én számolásom szerint.De inkább 17e,és hát előtte szombat vasárnap sztem már be leszek rezelve...
Sajnálom hogy Juditék még akkor nem lesznek itthon,mármint jövő héten....
Akkor mi legyen???

Vagy tegyük át akkora ha megszületik Zsombi?

Javaslatokat kérek :wink:

Kép
Kép
tundi24
 
 


sziasztok!

Tündi: tali: 8-9-e nekünk is megfelel, leginkább a szombat lenne jó,mert akkor még ott a vasárnap hétvégézni itthon is . Tündi azt ,hogy most jobb vagy Zsombi születése után te érzed igazán. Mármint a most , hogy érzed magad kérdésre tudod a választ. Bár ha most jól vagy, akkor lehet érdemesebb most, mert szülés után (főleg császár után), szerintem jól ki kell pihenned majd magad pláne,hogy ott a kis csöppség, nem biztos,hogy örülnél annak ha hirtelen tele lenne a ház ...
Egyébként ha most lenne abban biztos lehetsz(szerintem ebben a többiek is egyetértenek velem), hogy jól ki leszel kímélve, majd mi sürgünk forgunk :lol: :lol:
Ja és a kérdésemre (mivel még az első babanet talim lesz), nem kaptam választ,hogy lesznek-e apukák is(ez igazából Pisti kérdése nem szeretne egyszál apuka lenni :roll: :roll: )

Kriszti:
: a kakilás dologban elmondom nálunk mi volt a megoldás. Ugyanis amikor hazahoztuk Encit pár hétig ment a felül be, alul ki rendszer, minden pelusban volt kaki (a doki néni szerint még emésztetlen tej is volt benne mert nem bírt mindent megemészteni abból amit szopizott). Aztán egyszer csak nem volt kaki, eltelt egy nap, kettő három és Enci egyre sírósabb volt. Én is úgy gondoltam ,hogy ez így biztos nem jó előkaptam a lázmérőt és másnapra lett kaki. De utána megint eltelt két három nap megint szenvedett Enci, Pisti már lázmérőzte volna, én a teához akartam nyúlni csak előtte utána olvastam és nem találtam róla jó véleményt. Így hát hagytam a természetre az egészet (Laevolac eszebe sem jutott mert én úgy tudtam ilyen piciknek nem szabad hashajtót adni), volt két húzós hetünk, sok nyűgösködéssel, állandó kézben léttel. De 3-4 naponta mindig lett kaki. S mostanra szépen beállt ez a 3-4 naponta megjelenő kaki (jól telerak aznap vagy két-három pelenkát), és már nincs se nyűgi se kínlódás. Úgyhogy én inkább a türelmet ajánlom neked, mert ha mindig csak rásegítéssel kakil akkor nem tanulja meg a kis szervezete,hogy kell magától kakilni.

Na és most dobok pár képet arról meddig jutottunk ma (jól ki is fáradtunk, de szerintem ahhoz képest,hogy életünkben először csinálunk ilyet egész jó lett).

Ez az a keret amiben lesznek az üvegtéglák:

Kép

És ide kerül az ajtó (ha minden igaz holnap kész lesz a tető és betesszük az ajtót is):
Kép

Kép

Kép

Kép
lizocska82
 
 


Tündi: Szerintem talizzunk most. Pici Zsombival idekinn úgysem talizhatunk egy darabig, csak majd valamikor ősszel. Akkor meg rendezhetünk esetleg egy másikat. :wink: MInél több annál jobb.

Kérdés, ki jönne még? Linda, Móni, Nóri stb....

Liz: Enyém Apa mindig jön talira. Most is jönne. Szépen haladtok!!!
jaimee1
 
 


.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára tundi24 2009.08.01 11:26-kor.

Kép
Kép
tundi24
 
 


Oké,akkor legy aug8-a a tali ideje!!!!!

Helyszín akkor nálunk megfelelő lesz? az udvaron is rend van már :wink: Lehetne medencézni is a gyerkőcöknek ha annyira jó idő lenne :)

És akkor legyen esetleg egy kis grillezés vagy nyársalás,vagy bográcsban vmi?vagy maradjunk a szokásos süti,pia formánál :)

Móninak üzenek akkor,hogy 8a az időpont.Nórit meg majd felhívom.Nem tudom mikor jönnek haza.

Remélem a nagy többség el tud jönni :) Még Hajniéknak is szólok,hátha van kedvük nekik is jönni.

Liz,szépen haladtok.Biztosan nagyon klassz lesz az üvegfal :) Talin mi apánk is itthon lesz :)

Kép
Kép
tundi24
 
 


Hali!
Itthon, édes itthon :lol:
Dföldvárnál persze hogy most is várni kellett, ami konkrétan 12-fél1 közt volt...kicsit volt melegünk, nem győztem törölgetni magunkat vizes zsepivel....

Tündi! Ha elmúlik az a pirosság, amit láttál rajtunk, akkor még akár medencézhetünk is :wink:
Hajnival tudtál beszélni?

Ma már volt a mester is, kedden 8-kor beveszik a fürdőnket :x De most is csak azt mondta, hogy 10 nap lesz, ha jól haladnak :shock: :? De azt sem kérdeztem, 7végén csinálják-e? Most azon filózott, hogy hogy is legyen a csövekkel, mert ugyebár 1 hidegvízóránk van, és hogy lehetne a fürdőt lekapcsolni a többiről, hogy azért máshol legyen vizünk :roll: Ez nekem eszembe sem jutott....de majd megyek Erika szomszédjáék aknájába :wink:

Pótnagyik is hazaruccantak...még terveztem, hogy ha nem jönnek fürdőt csinálni, akkor még visszavisszük őket és mi is maradunk pár napig Szpüspökiben. De lehet, majd aug. utolsó hetében, akkor már úgysem hiszem, hogy viszem Lilit bölcsibe :lol: .

Képeket majd kicsinyítek és rakok fel valahová...

Tegnap ilyentájt indultunk vissza a Balcsiról. Nagy élmény volt mind2nknek (Lilinek ez volt az első, én 30 éve voltam utoljára :( ). Tiszta hullámfürdő volt. Lili mindig csak azt kérdezte, hogy megyünk-e már vissza, miközben törölgettem :lol:
Akkor volt a legjobb, mikor csak ketten Lilivel mentünk be 1 matracon :oops: :wink: :lol:

Csütörtökön meg az én kocsimmal mentünk fel Pécsre a TV-toronyba. ÉS ÉN VEZETTEM!!!! Hát k....ra élveztem :lol: Mentünk a kisvasúttal is, meg voltunk a Mandulásban, nagyon klassz játszótér, olyan, mint a Nefagé, csak több a játék és az árnyék.

Na, jól van, megyünk fürödni, meg kimosni az iszapot a hajunkból :wink:

Nóri és az ovis...
Kép
elin
 
 


Tündi: Én nagyon szivesen mondanám, hogy legyen nyársalás, mondjuk szalonnasütés, hagymával, kenyérrel, parival és paprikával.....mmmmmmmmmmm...nyami. De most legyen úgy, ahogy NEKED a legjobb.

Nóri: Várjuk a képeket!
jaimee1
 
 


Nóri,igen beszéltem Hajnival,de nem lesznek itthon :? Oké a medence készenlétben lesz majd :wink:
A fürdővel kapcsolatban nézd a dolgok jó oldalát,lesz egy szép új fürdőtök :)

Erika,nekem végülis mindegy mi lesz,nálunk úgyis apa lenne aki nyársalna :wink:
De maradhatunk a szokásos verziónál is.

Móni mondta már gondolkozik miket süssön,ja azért nem ír mostanság,mert nincs gépük :?

Én most magamra vállalnám a sósak beszerzését+üditőket,ha nem nagy gond...vagy esetleg megfűzöm apát süssön vmit :wink:

Kép
Kép
tundi24
 
 


sziasztok

Van ajtónk!!! :lol: :lol: :lol:
Tegnap sikeresen beraktuk az új ajtónkat. Nagyon klassz lett. Sőt ma reggel a tető is le lett tesztelve, mert esett az eső, de nem ázik be sehol.
Ezen kívül tegnap eljött délután barátnőm, és jól megigazította a gyerkőcök frizuráját, este nyolckor meg még az enyémet is (kreatívkodhatott, mert meggyőztem Pistit,hogy én rövidre szeretném vágatni, mert ha újra megnövesztem megint annyi gondom lesz vele, aztán le is jött a fejemről egy fejre való hajkupac).
Persze ezért tartott este tízig, mert eredetileg az én hajvágásomról nem volt szó...de legalább a gyerekeket nem kellett sokáig altatni(barátnőmnek is van két fia majdnem egyidősek az enyémekkel, és nagyon jól megvannak együtt).

Dobok képeket a nagy művűnkről:

Kép



Kép

Kép

Kép

Kép
lizocska82
 
 


Akkor itt van PÁR KÉP

Nóri és az ovis...
Kép
elin
 
 


Nóri,nagyon nagyon szupik a képek! :) Irigy-irigy-irigy :oops: :oops: :P
Az az otthoni medence csúcs szuper :) Nálunk ekkora nem lesz hétvégén :? Mennyi idős a kislány?Jól elvoltak Lilcsivel úgy látom :wink:

Liz,jó lesz az ajtó! :) Ezt még festenetek is kell ugye?

Kép
Kép
tundi24
 
 


Sziasztok!

Nagyon jó volt Magyarhertelenden, a termálfürdő nagyon szuper! Később majd töltök fel képet.

Nekünk jó a 8.-a.

Kép
pimelinda
 
 


sziasztok

Tündi: igen lazúrral lesz lekenve mahagónihoz hasonló kicsit lágyabb árnyalatban (most nem jut eszembe a szín neve valami: angol ....)
A tetőre is még ugye megy majd a zsindely (azt hiszem piros lesz).

Kép

Kép

Kép
lizocska82
 
 


Kép Kép

Kép
pimelinda
 
 


A többi képet megnézhetitek itt: http://picasaweb.google.hu/melinda.pint ... directlink

Kép
pimelinda
 
 


Na, gyártottam már vonyalzókat is....az előzőt véletlenül töröltem ki, majd az idegbaj kerülgetett... :evil:

Tündi, az ára is szuper volt a medencének, Németo-ból rendelték. Csak alá a műfű 24e. volt :shock:
Én csak 1. nap ültem benne, mert utána khmmmm...tudod, jött Pircsi :evil: :evil: :cry:

Laura 6 éves....3 év, 10 cm és 2 kg a 2 lány közt a különbség :lol:

Lizocska, klassz ajtótótok lesz!!

Kriszti! Ti hogy vagytok azóta?

Linda, jó sokan voltak a strandon :shock: Elesni sem lehetett...
Építkezést nem fotóztad le :lol: ?
Réka olyan szép az utolsó előtti képen!! (asszem :roll: )

Erika! Ti merre?

Csaje bölcsiben....szaladva-kacagva ment reggel :) Másik kisfiú meg üvöltve-vonszolva :x
Franci is ott volt már. Holnaptól Lili is korábban megy, hogy 8-ra hazaérjek, beengedni a mestereket :wink:
Fürdő már kipakolva....

Nóri és az ovis...
Kép
elin
 
 


Liz,szép színe lesz akkor az ajtónak :)

Linda,nagyon jók a képek.Réka meddig merészkedett a vízbe?

Kép
Kép
tundi24
 
 


Nóri,klasszak az új vonalzók! :) Holnap akkor megkezdődik a nagy meló,de nem baj ,utána lesz szép fürdőtök :)
Gondolom mennyibe kerülhetett az a medence,de nagyon szupi :) Azért is kérdeztem mennyi idős a kiscsajszi,mert nemsok különbség volt köztük :)

Kép
Kép
tundi24
 
 


Nóri, az építkezés kicsit távolabb volt, és jól el is volt kerítve, úgyhogy egyáltalán, észre sem lehetett nagyon venni. Amúgy a fedett élményfürdőt építik éppen.
Fürdést, ilyesmit hogy oldjátok meg addig?

Tündi, Réka merészkedett volna, a gyerekek közé bele a közepébe, csak én nem engedtem :roll: mivel még állni sem tud, nem tudna felkelni, ha elhasal a pancsolóban, így inkább nem kockáztattam. Nade jövőre... :wink:

Kép
Nóri, ezen olyan szép? Kicsit elbambult :lol:

Kép
pimelinda
 
 


Linda,és nem lehetett bemenni velük a pancsolóba?Na de jövőre aztán nem lesz megállás :wink:

Kép
Kép
tundi24
 
 


Megint megnéztem Linda, az ezelőttire gondoltam :) Tisztára az apja ez a lánka :wink:
A fürdést 2 helyen is meg tudjuk oldani, vagy mama lakásában kint a Szecskán, bölcsi után, vagy ebben a házban fent a 8-on, a pótnagyiéknál :) .

Az nagyon helyes, ha nem mentek be a szülők....a kabai strandon történt az, hogy 1 anyuka elolvasta a táblát, hogy szülők nem mehetnek be, megvonta a vállát és már feküdt is bele a vízbe :evil: a kislánya mellé. Én meg ott balettoztam addig a medence szélén, hogy még a lábam se mossam bele, ez meg a p...áját mártogatja bele. Hááát. Ha arra jött volna egy fürdőmester, biztos szóltam volna neki... :twisted:
De ugyanezek utána hosszú-hosszú ideig bent voltak a gyógymedencében is a még járni sem tudó kicsivel...nem számít nekik semmi és senki :?

Tündi :lol:
Kép
Nem ilyen ferde volt a csempe, csak így illesztette össze :roll:

Nóri és az ovis...
Kép
elin
 
 


Nóri,nem írigyellek :? jó szétverték...de én tartom magam ahoz,hogy megéri a szép végeredményért! :)

Kép
Kép
tundi24
 
 


Sziasztok!

Jelentkezem, megjöttem a nyaralásból vasárnap, és már dologzom. Sajnos :( Még úúúúgy maradtam volna a Balatonon (Marci meg Apa még marad egy hetet) olyan jó időnk volt végig, minden szuper volt. Majd pénteken megyek értük, és vasárnap jövünk véglegesen haza mind.
Úgyhogy sajnos a talin nem leszünk ott :( De persze megértem, hogy Tündi már nem vállalja szülés előtt két nappal :)
Azért remélem, hogy ősszel is lesz tali!

Tegnap csak átfutottam az előzményeket, megnéztem a képeket, egytől egyig mind nagyon aranyos!!

Nóri! Ti is szupi helyeken jártatok, Lili meg ezzel a lángvörös hajkoronával, tünemény ahogy pózol :)

Katlina! Látom a jó hangulat nálatok is adott volt :D

Kriszti! Naaaagyon édes ez a Dávid!
Mikor ennyi idős volt Marci, mi is kúpoztunk párszor. Én az egy hetet nem akartam megvárni, így 3-4 nap nem kakilás után jött a kúp meg a kamilla tea.
Neki is voltak olyan időszakai, amikor nagyon keveset aludt napközben. Hát az nagyon fárasztó tud lenni, de lesz ez még jobb is!

Melinda! Réka is mekkorát nőtt! Nagyon cuki, ahogy rejtvényt fejt :)
Óó, Hertelenden én is nyaraltam, úgy 10 éves lehettem! De jó is volt :D
Én bizony még 2 évesen sem hagytam egyedül Marcit a gyerekmedencében. Mi van, ha elesik? De persze nem ültem bele, csak állva követtem.

Erika! Néztem a blogod is, azt kell mondjam, borzasztóan hasonlít rád Popi! Ahogy nő, egyre jobban! :)

A mi nyaralásunk is nagyon jól sikerült, élveztük a munkánk gyümölcsét, hogy fel lett újítva a nyaraló. Mindegyik hétvégén jöttek vendégek, és grilleztünk.
Voltunk bobozni Fűzfőn, Marci is nagyon élvezte, Apa meg végigment az akadálypályán :) Mi lentről követtük.
Voltunk Füreden, és Keszthelyre is elmentünk egyik nap. Marcinak a kastély is tetszett, jártuk végig vele a sok termet. Egyszer csak megszólalt az egyikben:
-Anya! Azt szeretném megtudni, hogy ez itt a nappali? :D
A könyvtár teremben is minden érdekelte. Meg is jegyezte a teremőr néni:
- Milyen élénk gyerek! Nem ásítozik, minden érdekli!
Jót derültünk ezen is :)
Na mindjárt rakok fel képeket.
judit_79
 
 


Füred
Kép Kép

Keszthely
Kép

Fűzfő: Apa valahol fönt mászik a magasban
Kép

Strandolás
Kép

egy kis könnyű reggeli :)
Kép
pihenek egy kicsit
Kép
meg még egy kicsit pihenek
Kép
judit_79
 
 


Szia Judit!!
De jó képek!! Ti is mentetek úgy látom, mint a váltóáram :lol:
Ugye nem azt mondod, hogy azt a kenyeret mind megette Marci? :shock: :lol:

Nyaralót kiadjátok majd? Vagy ez csak családi?

Nóri és az ovis...
Kép
elin
 
 


Mi is megvagyunk, csak ez a meleg....kikészít.

Judit: Szuperek a képek!!!! A kolbászos kenyér nagyon guszti. Réka mondja is, hogy nyamnyam.... :lol: :lol: :lol:

[quote]N írta:éztem a blogod is, azt kell mondjam, borzasztóan hasonlít rád Popi! Ahogy nő, egyre jobban!


Hehe, ez nem tudom, jó hír e vagy rossz szegénynek. De igazad van. Tényleg.

És igen, ősszel is lesz tali!

Nóri: Hát ez a kép komolyan emlékeztet a mi fürdőnkre, ráadásul azt mi vertük szét sk. De gyönyörú lesz! Van fény az alagút végén!!!

Linda: SZupi lehetett ez a fürdő, csak nekem egy kicsit nyüzsi. Tömegiszonyom lett volna. És te hol vagy a képekről????? Réka nagyon édi!!!

Na jövök még majd.

:wink:
jaimee1
 
 


Sziasztok!
Már biztosan hallottátok, hogy aug. 09-én 19,30-kor Alma zenekar koncertje lesz a Galéria melletti téren.
Fantasztikus buli várható, gyertek el, és éljétek át ti is azt a fergeteges élményt, amit egy-egy Alma koncert tud nyújtani :)

Október elején várható az őszi börze :lol:

Judit

KépKép
Kép
jlevay
 
 


Szebb reggelt...

Na, nem is annyira az idő miatt (milyen alkalmas is a mai nap egy kis vasalásra :wink: ), hanem Lili miatt :cry: Nem tudom, mi történt tegnap, vagy csak leesett neki a tantusz, hogy mostmár-aztán-mindig-bölcsi-vége-a-nyaralgatásoknak, de azzal fogadtak a bölcsiben, hogy egész nap sírt, még alvás közben is zokogva ébredt.
Itthon nem volt vele semmi gond, de nem mondta meg, miért sírt.
Ma reggel kérdezte, hová megyünk, mondtam, hogy bölcsibe, de azt a sírást megint....! :shock: Még nem is láttam ilyennek.
Aztán megdumáltuk, hogy viszi a lovacskáját is, majd vigyáznak egymásra.
Oké...
De ahogy beléptünk, rákezdett megint, csimpaszkodott belém, meg hogy menjek be vele "légyszi-légyszi-légyszi!". Ketten alig bírták levakarni rólam szegényt :cry: :cry:
Most így ezek után elgondolkodom azon, hogy biztos, hogy aug. utolsó hetében itthon lesz-e velem? Mert így igen rázós lesz az ovikezdés :?

Erika, köszi a biztatást :lol: ...tudom, hogy ott a fény, csak még nem látom, egyenlőre felfoghatatlan még nekem :roll:

Nóri és az ovis...
Kép
elin
 
 


Kriszti: Nagyon boldog névnapot neked! Kép
jaimee1
 
 


Jaj szuper idő van! Imádom a hűvöst!!!!!!!!!!!!

Nóri: Szegény Lilcsi, hát a soksok izgi program után újra bölcsi...Még ha szeret is járni, talán néhány napba telik, míg erre rájön megint. Tudod, én is mindig bőgök a nyaralás végén, de minimum könnyezek. :wink:

Fürdőszoba: nálunk kő kövön nem maradt. Sehol egy csempe, csak a puszta fal. Aztán potom egy hónap múlva csoda született.

Judit: akartam kérdezni, az egyik képen te vagy azzal a hihetetlen lapos hassal????? Hihetetlen irigy vagyok. :oops: :oops: :lol: :lol: :lol:
jaimee1
 
 


Kriszti! Boldog névnapot kívánok! Kép

Kép
Kép
mongi
 
 


Kriszti, mi is boldog névnapot kívánunk!!!
Kép

Erika, nálunk is plafonig le lesz csupaszítva...olajfesték van a falon. Arra meg aztán semmi nem ragad :lol:
Akkor én az ígért 10 nappal összetehetem a kezem? Én meg még sokalltam :roll:

Nóri és az ovis...
Kép
elin
 
 


Nóri: Mi ráértünk, nem laktunk ott. :wink: De 10 nap tényleg nagyon jó!
jaimee1
 
 


sziasztok

Kriszti Boldog Névnapot Kívánunk!

Kép

Tegnap megint elraboltuk barátnémat, mert a nagyinál maradtak a gyerkőcei és magányos volt szegény. Persze az volt az első mondata,hogy mossam meg a hajam beszárítja(mert múltkor amikor levágta nem voltak nála a spéci hajkeféi). Úgyhogy úrinő lettem aki már nem is maga szárítja a haját :lol: :lol:
Lehet,hogy kicsit hiú dolog, de annyira tetszett a végeredmény,hogy készítettem Pistivel fotót magamról...gondoltam felrakom megmutatni nektek :oops:

Kép

Kép

Kép

Kép
lizocska82
 
 


Liz, klassz a hajad!! Meg jóállású, hogy így megmarad oldalra...
Fiatalít is, meg vékonyabbnak is tűnsz, mint azon a képen, ahol a 3 gyerekkel fexetek :wink:
Na, most híztál 2 kilót :P
Nem akarsz beajánlani a barátnődnek? :wink: :lol:

Nóri és az ovis...
Kép
elin
 
 


Nnna, Erika...!
Kőművesek nem tudnak jönni holnap, csak hétfőn.... +4 nap :? :cry:
Megcélozzuk az 1 hónapot? :roll:

Nóri és az ovis...
Kép
elin
 
 


Sziasztok!

Judit,klasszak a képek! :) Sajnálom,hogy nem tudtok jönni a talira,de csinálunk ősszel is :)
Marci biztosan nagyon élvezi a nyaralást! :)

Liz,jó lett a frizurád és tök jól áll :)

Nóri,meglepődtem Lilcsin..de hát a nyaralások mégiscsak jobbak,mint a bölcsiben lenni.Még nem hívtam fel a bölcsit,majd ősszel.

Kriszti,nagyon sok boldog névnapot! :)
Kép

Rólunk egy kicsit:ma voltam nst-n,minden oké,doki bácsi ideadta a leletemet,jöv héten kedden ide abonyba kell mennem a védőnökhöz ctg-re(itt így hívják)pénteken pedig megint a kórházba.És azt mondta,hogy akkor megbeszéljük a részleteket!Azt mondta ő 20a körül számolja,én meg mondtam én 17ét számoltam,azt mondta pénteken átbeszéljük :wink: Nem akartam mondnai,hogy doktor úrnak is jó lesz a 17,mert akkor szokott ügyelni,mármint hétfői napokon :wink:
És így ha minden rendben lenne velünk akkor már 21én itthon is lehetnénk,de arra azért még nem számolok...

Kép
Kép
tundi24
 
 


Nóri,tarts ki kőműves ügyileg!!!!

Kép
Kép
tundi24
 
 


Nóri: nem én szóltam nekik!!! :wink:

Anyum holnap megy egy kisebb ( :roll: :roll: ) beavatkozásra a kórházba. Úgyhogy picit bizonytalan ez a tali nekünk, de ha minden rendben van vele, megyünk. Amúgy ki is jön?????

Tündi
Nóri
Liz
Mi

Katlina?
Móni?
Linda?
Kriszti?
Évi? Az eltűnt.

És a többiek???

Tündi: A szülés beindulását akkor semmiképpen nem várjátok meg? Mármint a fájásokat.
jaimee1
 
 


Kriszti! Boldog névnapot kívánok!
Kép

Lizocska! Csini lett a hajad!

Nóri! De, majdnem az egész szelet kenyeret megette Marci :)
Szerintem nagyot nő ezen a nyáron. És most már van egy kis színe is a drágámnak. Alapból az én hófehér bőrömet örökölte. De most már én is barna vagyok ám, magamhoz képest! :D
Nem adjuk ki a nyaralót, egyrészt mindig van ott valaki a családból, meg nincs is olyan állapotban. A földszint most már szép, de az emeleten még nincs kész egy szoba + fürdőszoba, és a teraszt is újra kell majd járólapozni, mert a fele följött.
Szóval, jövőre is lesz mit csinálni rajta... Már ha megint össze tudjuk dobni rá a pénzt.
Majd mutass képet a szép új fürdőről.
Na, szegény Lili... Kívnáncsi vagyok, Marci hogyan megy majd bölcsibe a jövő héten. De szerintem nem lesz gond. Ő az ovit nem várja, azt mondta, inkább maradna még bölcsiben :)

Erika: hát szerintem igazán nem lehet rossz hír, hogy Réka rád hasonlít! Már most is olyan szép kislány! :)
Igen, az én hasam van a képen :oops:
Remélem, semmi komoly nem lesz anyukáddal!

Tündi! Akkor végülis 17-ére lennél kiírva?
judit_79
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?