Sziasztok!
Jelentkezem, megjöttem a nyaralásból vasárnap, és már dologzom. Sajnos
Még úúúúgy maradtam volna a Balatonon (Marci meg Apa még marad egy hetet) olyan jó időnk volt végig, minden szuper volt. Majd pénteken megyek értük, és vasárnap jövünk véglegesen haza mind.
Úgyhogy sajnos a talin nem leszünk ott
De persze megértem, hogy Tündi már nem vállalja szülés előtt két nappal
Azért remélem, hogy ősszel is lesz tali!
Tegnap csak átfutottam az előzményeket, megnéztem a képeket, egytől egyig mind nagyon aranyos!!
Nóri! Ti is szupi helyeken jártatok, Lili meg ezzel a lángvörös hajkoronával, tünemény ahogy pózol
Katlina! Látom a jó hangulat nálatok is adott volt
Kriszti! Naaaagyon édes ez a Dávid!
Mikor ennyi idős volt Marci, mi is kúpoztunk párszor. Én az egy hetet nem akartam megvárni, így 3-4 nap nem kakilás után jött a kúp meg a kamilla tea.
Neki is voltak olyan időszakai, amikor nagyon keveset aludt napközben. Hát az nagyon fárasztó tud lenni, de lesz ez még jobb is!
Melinda! Réka is mekkorát nőtt! Nagyon cuki, ahogy rejtvényt fejt
Óó, Hertelenden én is nyaraltam, úgy 10 éves lehettem! De jó is volt
Én bizony még 2 évesen sem hagytam egyedül Marcit a gyerekmedencében. Mi van, ha elesik? De persze nem ültem bele, csak állva követtem.
Erika! Néztem a blogod is, azt kell mondjam, borzasztóan hasonlít rád Popi! Ahogy nő, egyre jobban!
A mi nyaralásunk is nagyon jól sikerült, élveztük a munkánk gyümölcsét, hogy fel lett újítva a nyaraló. Mindegyik hétvégén jöttek vendégek, és grilleztünk.
Voltunk bobozni Fűzfőn, Marci is nagyon élvezte, Apa meg végigment az akadálypályán
Mi lentről követtük.
Voltunk Füreden, és Keszthelyre is elmentünk egyik nap. Marcinak a kastély is tetszett, jártuk végig vele a sok termet. Egyszer csak megszólalt az egyikben:
-Anya! Azt szeretném megtudni, hogy ez itt a nappali?
A könyvtár teremben is minden érdekelte. Meg is jegyezte a teremőr néni:
- Milyen élénk gyerek! Nem ásítozik, minden érdekli!
Jót derültünk ezen is
Na mindjárt rakok fel képeket.