Sziasztok,
jaj csajok nagyon szépen köszönöm Petra nevében is a szülinapi jókivánságokt! Nagyon jól esik olvasni,mert mostanában csak a küszöb alatt és háromszor meghajolva előttetek van bátorságom idemerészkedni,annyira elhanyagollak Titeket irásban. De továbbra is hűséges olvasó vagyok.
Apa ma szabin volt Petra kedvéért,egész nap csavarogtunk,állatkerteztünk,lufit vettünk....na és házügyben intézkedtünk. már a tereprendezést voltunk megbeszélni,mégis,hogy nézzen ki az udvar....úgyhogy sejthetitek,hogy nagyon jól állunk. a költözés tényleg már csak pár hét kérdése.
Ma este még lakást diszitünk.....szombaton lesz a nagy családi szülinapi buli,bár már nagyon sok ajeszt bezsebelt Petra főleg barátoktól.
1 évesen kb 9300 g és 75 cm lehet.
Múltkor egy kicsit meg volt fázva,de túlestünk rajta mindenféle nehzség nélkül Ja és végre kibújt a második fogacskánk is,én meg már azt hittem 1 éveseknek 1 fog jár.
Kaska,
isten éltesse Vilcsi ikertesót.
És mindenkinek,akinek a közeljövőben lesz előre is, akinek a közelmúlban volt utólag is HAPPY BIRTHDAY!!!
Toffi,
mikor irtál az angolról felcsillant a szemem,de én sajnos még nem vagyok olyan szinten,hogy bárhova is be tudnék csatlakozni.ha kiköltöztünk végre Keszire,akkor szeretnék elkezdeni tanulni egy csajszinál,akit ismerőseim ajánlottak.Nekem csak a társalgási szint elsajátitása a célom,semmi nyelvizsga,semmi extra. Ez az átka az orosz és német szaknak.
És emlékszem ám két újabb zebrás ,becsikozódott ketyerér is.
Kangi,Nadine fogadjátok őszinte gratulációmat.
Minden jót kivánok az elkövetkezendő 9 hónapra,vagyis már kevesebbre.
Angi,
hogy álltok a ház kérdéssel?Sikerült valamit intézni,mig itthon voltatok?
tündér,
hallottam a taliról is,de sajnos mi akkor nem leszünk itthoon. (szerintem a párod nagy örömére,mi nem fogjuk növelni a létszámot)
képeket azt hiszem nem fogok tudni feltenni,mert már a múltkor sem sikerült,nem tudom,hogy ezzel a sz..-os programmal,hogy kell kicisnyiteni,ami a gépen van. de azért próbálkozni fogok ismét,mert voltunk műterembe is és azok olyan aranyosak.
na megyek lufikat fújni....apa úgyis focit néz
köszönjük mégegyzser a jókivánságokat.
remélem hamarosan ugyanitt.....
pussz mindenkinek
Évi és 1 éves Petra