Sziasztok!
Szúnyogözönös Horányból jelentkezem újra, hát dögöljön meg az önkormányzat, hogy nem irtanak, mosmáraztán komolyan ezt gondolom. Engem ugyan nem csípnek, de szegény Miksabucnak a feje és a karja tele van csípésekkel, és hiába kenegetem őket Fenistillel, baromira megduzzadnak neki. Nem beszélve arról, hogy a csípésekkel felébresztik őt, délután is korábban ébredt emiatt. Ma nem voltunk sétálni, de tegnap este hazafelé, amikor lassítottunk a babakocsival, akkor felhőben jöttek a dögök. Egyébként szeretek itt lakni, meg nem is volt még ilyen, hogy egyáltalán meg sem próbálkoztak az irtással. Szóval pipa vagyok.
Miksa egyébként nem eszik rendesen, ellenben jó sokat iszik, uzsi helyett is szopizik, és a főzelék sem kell langyosan, csak hidegen. Ez ugye lehet a melegtől? Más gond nincs, jókedvű, fürge, nem lázas, semmi ilyesmi, csak a töredékét eszi meg annak, amit néhány nappal ezelőtt.
Marycus! Mi az első után 2 hónappal később kaptuk az újabb agyhártyaszurit. Buckó meg is lepődött a 7 hónapos látogatáson, mert amikor meglátta a dokit, nagyon berezelt, hogy megszúrják, de aztán nem kapott semmit
Így a toroknézésnél ordított, és összeszorította a száját
Aztán most megint kapott szegény kölyök, most már tutira nem tudja, mi van
Mici! Pont már hiányoltunk, gyere és mesélj! Hátha tudunk valami okosságot mondani!
Manó! Tök jó, hogy lepottyant a sebecske
Karúszó: szerinted Miksának is azt vegyünk a Balcsira? Emma már tavaly is azt használta?
Ildi! Mi van Tomival? Jobban van? Ugye ma voltatok doktornál?
Végül Hanzika engedélyével fotó:
szirom