Új privát üzeneted érkezett!

Szia Lara!

Köszi, aranyos vagy, remélem én is, hogy majd nálunk is így lesz. :wink: Még nincs meg a pontos időpont, még várjuk az üdülési csekket (állítólag nemsokára megérkezik) , apa sem tudja még mikor tud eljönni szabira. Meg jövő héten lesz nálunk ablakcsere, utána meg a házszigetelés. Jó lenne valahogy úgy intézni, hogy mikor fúrják a szigetelést akkor ne legyünk itthon. Úgyhogy lehet,hogy egyszercsak hipp-hopp elmegyünk nyaralni. :D

Szösz

KépKép
szosz

Anyany: Nagyon Boldog Születésnapot! :D

Szösz

KépKép
szosz

Sziasztok!

Anyany: Boldog Születésnapot!!!

Nemrég jöttünk meg a déditől. Ebédelni voltunk nála, ami nem sikerült túl jól, mert a pici lányom extra nyűgös volt. Korán kelt, motorozott a városban elég sokat, így már úgy mentünk oda, hogy fáradt volt. Sokan is voltunk ami még jobban frusztrálhatta. Plusz előjött egy új konfliktusforrás is.

1 hónapja megszületett a bátyámék kisfia. Eddig 2x volt úgy, hogy együtt volt a két gyerkőc. Milu éli az életét, mondja a magáét és természetesen ezt nem halkan teszi. Úgy viselkedik ahogy eddig is. Nem ismeri azt, hogy suttogni kéne, mikor ott van a nagybátyja is, hisz eddig nem szólt rá senki emiatt. Anyukám pedig állandóan csitteg neki, amitől én a falra mászom és rászólok, hogy ne csittegjen állandóan a Milunak. Sógornőmék síri csendben nevelik a gyereküket, nem lehet semmit csinálni ha alszik a kisfiúk, amit én nem tartok jónak, de ezt nem emlegetem fel.
Így már annyira kellemetlen az egész találka. Az én gyerekem nem rossz, nem sikongat, visít, hanem így kommunikál.
Szerintetek én reagálom túl? Vagy csak féltékeny vagyok, mert eddig csak a Milu volt az unoka és végre valamibe beleköthetek?
:oops:

Szösz!
Remélem sikerül a felújítást "túlélnetek" minél jobban.
Hova mennétek nyaralni, ha mentek?
Én a mai napig ragaszkodom, hogy itthon aludjon délutánonként a Milu. Sehol nem alszik úgy mint a saját kiságyában. Kocsiban sem alszik 50 percnél tovább, így ha lehet az az utolsó, hogy ott alszik.

Kép
jaffa4

Zsófi!

Most láttam iwiw-en!

BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!!!!!!!!!!!!!

Kép
jaffa4

Anyany boldog születésnapot! A névnapod is ma tartod? :lol:

Jaffa igazad van, nem értem egy ekkora gyereknek miért kellene csöndben maradnia? És azzal meg én sem értek egyet, hogy teljes csöndben neveli valaki a gyereket, pont az ilyen konfliktusok kialakulása miatt. Arról nem is beszélve, hogy sztem az anyukának sem tesz jót :shock:

Ma vendégség volt nálunk, a kislány jól elbabázott Matyival ő már 12 éves az öccse meg 4. Őt Matyi egyfolytába leste, mert hát ő sem a csendes gyerekek közé tartozik, de Matyi rendkívül élvezte a zsibongást körülötte. Ilyen ingertől nem fosztanám meg a gyerekem...

Szösz akkor kívánom, hogy minél hamarabb "tűnjetek el" nyaralni :lol: :lol: :lol:

Mancsa mindig ennyit eszik Levi??? :shock: :lol: Mi lesz ha kamaszodni fog? :lol:
Mostanában ritkábban hordozom Matyit a meleg miatt de már kezd hiányozni, tegnap is itt bent azzal játszottunk, hogy felkötöttem kendőbe még mindig tetszik neki :lol:

KépKép
winchi

Sziasztok Lányok!

Szösz:A hangoskodás miatt nem irigyellek :( tavaly a szomszéd házat szigetelték és még így is hangos volt nekünk.Úgy volt hogy a mi házunkat is szigetelik idén,de nagyon hallgatnak róla,szerintem a válság betette a kaput.
Viszont a fütés miatt meg jó lesz az a szigetelés főleg ha pont nyaralni mentek a fúrásnál :wink:
Müanyag ablakotok lesz?Nekünk már ki volt cserélve mikor vettük a lakást, én szeretem.

Jaffa:Szerintem is igazad van egy ekkora gyereknek hogy magyarázod meg hogy nem szólalhat meg egész délután?!Én sem vagyok a suttogás híve mikor Hanna alszik,akkor szoktam mosogatni sokszor megy a mosógép is.És nem zavarja szépen nyugodtan alszik.

Winchi:Matyi nagyon ügyes hogy így bírja a zsibongást :D
Vendég

Bende: Nikinek Boldog születésnapot Kívánunk!

A torták meseszépek lettek, nem mondanám meg, hogy nem cukrászdai! :wink: Van is hozzá valami tuti recepted? ebből Niki is evett?

KépKép
winchi

http://www.fisher-price.com/hu/infantto ... t&id=41201

Matyi tegnap kapott egy ilyet nagyon élvezi, tetszik neki a vödör meg a színes formák :lol:

A családnak még nem jutott eszébe, hogy ilyesmit vegyen neki csak a kisgyerekes ismerősöknek akik itt voltak tegnap

KépKép
winchi

Kedves Winchi!

Nagyon szépen köszönjük! Niki a túrótortából megevett majdnem egy egész szeletet.
bende

Sziasztok Lányok!

Nikinek nagyon-nagyon boldog születésnapot kívánunk :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Majd kérünk szépen képeket is :wink:

Winchi:már én is néztem ezt a játékot tök jó ha jól emlékszem libero vonalkóddal is lehet ilyet kérni akkor majd kérek a Hannusnak.
Nekünk csiga van :D
Vendég

Köszönjük szépen a jókívánságokat!

Niki komoly egyéves méretekkel rendelkezik: 10 kiló 20 deka és 80 cm.
bende

Sziasztok.
este tegnap Írisz felült egyedül. :shock:
Nagy mutatvány volt!Hasról négykézláb,majd lábait maga alá húzta,és oldalra fordulva feltolta magát a kezeivel!!!Haláli volt.Csak néztük! :lol:
aztán még kétszer megcsinálta,de annyira elfáradt,mert ez alatt akkorákat nyögött,azt hittem betojik... :oops: le is tettem utána aludni ,pillantás alatt bealudt!esti torna! :lol:

Winchi nekünk is hasonló formabedobónk van csak Fisher pricének még régebbi gyártmánya(Még Mózesnek vettük anno):
Kép Nagyon szerette mindkettő,és most Írisz is.

Nikinek sok boldog szülinapot még!!! :lol:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Nikinek boldog szülinapot!!!!!

bende: nem semmi méretei vannak a kiscsajnak! :) Kérünk majd képeket a szülinaposról!

Sarmi: gratula Íriszkének a felüléshez. Jó nagy meló lehetett, ha így elfáradt! :) Nekünk is fisher-es a formadobálónk, most rendeltem a libero-ról a vonalkódokért. Dorka egyelőre csak kidobálja belőle a kockákat, befelé még nem annyira érdekli a dolog.

Lara: igen, én is a libero-tól rendeltem. Ugyanilyen, mint Matykóé!

Jaffa: sztem nem reagálod túl a dolgokat. Én is igyekeztem úgy nevelni Dorkát, hogy közben zajlik az élet, tv mellett is ugyanúgy alszik, meg ha csörömpölök a konyhában, megy a mosógép. Muszáj volt, különben nem mentem volna semmire.....
Hát nem vagyunk egyformák, de később nem lesz könnyű annak az anyukának, aki síri csöndben van a baba mellett......

mancsa: nem semmi, jó étvágya van Levinek! :)

Ma beszaladtunk a dokihoz, mert Dorkának pár napja tiszta pötty a feneke. De kentem már sudocrem-mel, neogranormonnal, bepanthennel, és nem múlt el. Most valami gomba ellenes krémet kaptunk. Szerintetek mitől lehet gombás a feneke, sose volt. grrrrrr
mérges vagyok. Pelustól lehet? eddig liberot használtunk, most vettem pampers-t, de már régebben is volt, de most valami új balzsam van benne. Azóta már eladtam a pamperst, és most libero van megint.....
Jaffa? Szerinted??? Mert az a dokinő nem mondott semmit.

KépKép
ancsi_pancsi

Haha Sarmon mondtam én, hogy majd írisz felpörög és két héten belül feláll :lol: A felülés már megvan, jövő héten megkapaszkodik és feláll majd :lol: :lol: :lol:

Matyi nyügi... csak dentinoxal aludt el és semmi sem jó neki... persze már fent is van itt cirkál a lábamnál megyek is

Dorka popsijának jobbulást!!!!!

KépKép
winchi

Sziasztok!

Nikinek boldog szülinapot!

Formabedobó nálunk is sláger, nekünk házikónk van és a tetején kell bedobálni, asszem lego. Még Levié volt. Meg van egy autós is, abba csak 4 forma való. Tényleg nem is írtam nektek, Dorcsi autózik, tök aranyos. Végigtolja az autókat a lakáson, úgy mászik.

Ancsi: pelustól lehet. Dorcsinak a kamillás sleep & playtől voltak kiütései. De szedtetek gyógyszert is nem attól van?

Jaffa: szerintem sem reagálod túl, butaság néma csöndben lenni ha alszik a gyerek. Barátnőm most jajgat mi lesz a fiával, mert ő is tök csöndben altatta és most fog születni a kistesó. A kicsinek sem mondhatja, hogy most ne sírj, mert alszik a bátyó.

Sarmi: ügyes Írisz, hogy felült, mindjárt szaladhatsz utána.

Szösz: lehet, hogy nem zavarja majd Rékát a zaj, Levi 1 éves volt, mikor építkeztünk, akkor aludt legjobban, amikor az ácsok kalapáltak és fűrészeltek a feje fölött. :shock: Így néztünk, mikor ébred már fel.

Lara: Hannus mit kap majd a szülinapjára? Van már ötlet?

Winch: Levi nem mindig eszik ám ennyit. De nem panaszkodhatok, nem nagyon válogat.

Háááát, beírattam Levit oviba a szomszéd faluba. Oda irányítottak minket, mert a mienkben nincs hely. Nagyon sokat rágódtam rajta, végül így döntöttünk. Vagyis apa már régóta mondogatja, én nem akartam. Csütörtökön viszem be körülnéz ő is, meg viszem a papírjait is. Apa ebbe az oviba járt régen.
Sarmi hogy műkszik a beszoktatás az ovikban? Kicsit félek tőle. Bár Levi azt mondta nyugi anya, kicsit játszok aztán jövök is haza hozzád.
Apánknak kell megoldani a munkábajárást máshogyan, mert akkor nekem kell az autó. Apósom el tudja vinni ha egy műszakba járnak, ha nem, akkor meg anyuék kocsiját viszem majd.
Vendég

NIKINEK NAGYON BOLDOG 1. SZÜLETÉSNAPOT! :D

Szösz

KépKép
szosz

Sziasztok!

Ancsi!

Én is csatlakoznék Mancsához, hogy a pelustól lehet. Ami még megváltoztathatja a kaki összetételét és kicsípheti a popót az közvetetten a gyógyszer, a fogzás, vmi új étel. Nálunk a törlőkendőcsere is okozott pirosodást. Olyan pöttyöset, mint amit te is írsz. Pár nap alatt elmúlt.

Próbáld meg minél többet szabadon hagyni a popóját, had "szellőzzön", meg mosogathatod neki kamillával is, ha annyira súlyosnak látod.

Puszi

Kép
jaffa4

Bende!

Iwiwre írtam neked pár sort, de még nem láttam volna, hogy elolvastad. Használod még a wiwedet?

Kép
jaffa4

Sziasztok!

Jaffa: még nem tudom pontosan hova megyünk, Zalakaroson nézegettem a Hotel Karos Spa-t, meg gondolkoztam a Balcsin is, bár mikor voltunk egy délutánt, Réka nem rajongott a nagy vízért. De nálunk csak az a biztos, ami már elmúlt.
Ti hova mentek, vagy voltatok már?

Lara: igen, műanyag ablakok lesznek, biztos jó lesz, ha kész lesz, meg a szigetelés is, csak a folyamat az utálatos! De a végén majd jó lesz!

Én is ilyen dobozra gyűjtök a Liberó-nál! :lol:

Szösz

KépKép
szosz

Mindenki strandon van????????????????????? :D
Vendég

Sziasztok Lányok!

Sarmon:Íriszke nagyon ügyes de drága lehet ahogy nyögdécsel :D

Ancsi:Jobbulást Dorka popónak mikor Hannusé piros volt sokat volt szabadon a feneke és elég hamar elmúlt.

Winchi:Szegény Matyi :( ma remélem már jobb napotok van.Látszik már a fogacska?

Szösz:Nekem is ki kell vágni meg elküldeni még a kódokat mert eddig mindig csak félretettem a zacskókat.

Mancsa:Levi de édes hogy vigasztal :D Nem semmi hogy sehol nincs hely az ovikba nagyon sok ismerösöm mondja.
Az a helyzet hogy még nem tudjuk hogy Hannus mit kap a szülinapjára :oops:
Vendég

Lara: még mi sem tudjuk mit kap majd Dorcsika. Hannusnak boldog hófordulót! Basszus hogy rohan az idő, Dorcsi is 10 hónapos már. Nekem is félre vannak téve a vonalkódok, de szerintem a neten is be lehet pötyögni a kódokat nem? (lehet, hogy hülyeség) Még nem próbáltam, de regisztráltam a libero.hu-n még régebben, majd megnézem, csak most szétmegy a fejem.

Szösz: esti fürdetés változott, vagy sírdogál még Réka?
Vendég

Sziasztok!

Matyi az előbb álomba bőgte magát... egyszerűen semmi nem volt jó neki, napok óta vannak ilyen megmozdulásai. De mellette meg nagyokat kacarászik, tegnap is kukuccsolt nekem majd meg zabáltam :lol:
Láza nincs és tényleg a foga lehet a dentinoxtól nagy nehezen megnyugszik és elalszik de ez csak napközben van este könnyen elalszik és nem ébred éjszaka.
Ma pl a kanapénál állt és átfogott a kb fél méterre lévő fotelhoz és átlépett :lol:

Hannus, Dorcsi boldog hófordulót nektek!!!! :wink:

Mancsa megint migrénezel? szegény jó sűrűn előjön...

Bende neked egy hatalmas ölelés, ha gondolod Matyitól még egy jó nyálas puszit is küldhetünk!!!!!! :roll:

KépKép
winchi

Winch: mintha Dorcsiról írtad volna az elalvást. Kb 2-3 napja sehogyse jó neki. Eddig kézben altattam, ringatva, énekelve. Most egy darabig elvan így, aztán nyöszörög, feszíti magát, ha leteszem az ágyába az sem jó. Néha sikerül elaludnia úgy, hogy leteszem félálomban, de most is felállt az ágyában és ordít. Így most ő is sírva aludt el. :?
Igen migréneztem, de már elmúlt. Tegnap este óta fájt, délelőtt hánytam, szédültem, nagyon sz@r volt.
Most megvárjuk még felébred a csajszi, aztán irány a focipálya. Ilyenkor összetelefonálunk 6-8 anyukát hogy hozzák a gyerekeket és tök jót pletyizünk. Tavaly augusztusban Levi eltűnt a focipálya végénél a bokorban(3-an voltak). Azt hittem beleesett a folyóba, még most is emlegetik a többiek, hogy akkora pocival hogy végigsprinteltem/tük a focipályát. Persze fiam( meg a másik 2) egy vakondtúrás fölött guggolt, a folyótól messze, azt tudja, hogy oda nem engedem. Loholt mögöttem a másik anyuka, hogy Ancsa, ne te fussál, jót röhögtünk utána, mert ő is terhes volt, csak 6 héttel későbbre volt kiírva.
Vendég

Sziasztok!

Mancsa!

Remélem már jobban vagy!!! Nagyon rossz lehet ez a migrén. Nekem szerencsére nincs (kopp-kopp), de van egy barátunk aki szenved vele. Neki akkor múlik el az iszonyatos fejfájás ha hány egyet (bocs), utána semmi baja.

Belegondolok a focipályás sztoriba és kiráz a hideg... Ahhhhhhh.
Viszont az nagyon édes lehetett ahogy a 3 krapek vizsgálja a vakondtúrást.

Liberoklub: Sajnos nem lehet bepötyögni a vonalkódot, mert mindegyik típusnak ugyanaz a kódja. Én is reménykedtem benne a könnyebbség kedvéért. A trükkös anyukákat akarják meggátolni abban, hogy az áruházban felírják az összes csomag számát, majd beküldik és ripsz-ropsz lesz 150 pontjuk.
Én nemrég küldtem el a fél éves termésünket. Kb 3 hét alatt írták jóvá.

Szösz!Nyaralni Ausztriába megyünk 5 napra augusztus végén. Tavak és hegyek. Tudunk fürdeni és kirándulni. Már alig várom. Szeptember közepén pedig Cserkeszőlőre pár napra a szüleimmel.
Jövőre ha sikerül a nagyszülőket meggyőznöm és lesz rá elég pénzünk (csak az utat kell fizetni), akkor elmegyünk 1 hétre Tenerifére. (kopp-kopp-kopp...)

Jaj, nem is meséltem felvettek a Budapesti Gazdasági Főiskolára kereskedelem és marketing szakra, úgyhogy szeptembertől minden szombaton suliban leszek.

Ancsi! Remélem Dorka popsija javulgat! Pusszancs neki!

Winchi! Chamomillat próbáltad? Nagyon jó fogzásra is.

Kép
jaffa4

Sziasztok!

Jaffa:Gratulálok a sulihoz!!!!!!!!Milu addig majd Apával lesz?
Mi csak egy napra megyünk majd át ausztriába de én is nagyon szeretem mi sopronba leszünk.
Tenerife??????????????????Irigy-irigy szmájli :D

Mancsa:Igaza van Jaffának mindegyiknek ugyanaz a kódja így nem lehet bepötyögni a liberó kódot.Na majd én is kivágom őket aztán elküldöm.
Szegény ,ez a migrén :shock: örülök hogy elmúlt.Még jó hogy csak vakondtúrásoztak a gyerekek.Dorkának is boldog hófordulót.

Megint egy strandolós baleset :cry: épp oda megyünk szombaton fürdeni Anyósékkal :shock: Szegény szülők.... :cry: :cry: :cry: :cry:

Köszönjük a hófordulós köszöntést :D :D :D :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.07.28 21:30-kor.
Vendég

Lara!

Hannusnak boldog hófordulót!

Gondolkodtál már milyen tortája legyen?

Milu felváltva Apázik, nagyizik, lellei nagyizik. Talán így megoldhatók lesznek a szombatok.
Valamit muszáj volt már elkezdenem tanulni, mert ebből a szakmából nem lehet megélni, hacsak el nem megyek orvoslátogatónak egy gyógyszercéghez, ami gyakorlatilag ügynöki munka. 2 évig csináltam, de a végén már rosszul voltam, ha el kellett indulnom dolgozni. Nagyon jó fizetés, kocsi, mobil, prémium, de áááááááhhhhhhh. Ezt éreztem.

Kép
jaffa4

Sziasztok!

Túl vagyunk a felfordulás első napján! Ablakok kicserélve! Holnap még pár órás munka, és kész! Aztán jön a szigetelés, de ez már bent a lakásban nem okoz felfordulást, csak zajjal jár.

És képzeljétek! RÉKA MA MEGINT SZERETETT FÜRDENI! Végre-végre! Két hét sírás után, újra csapkodott, rugdosott, és nevetett! :D :D :D Úgy örülök, annyira kínlódás volt a fürdés az elmúlt két hétben!

Hannusnak és Dorkának (kicsit késve) Boldog Hófordulót!

Winchi: Kitartás, biztos a fogacska lesz!

Mancsa: Sajnálom ezt a sok fejfájást. Voltál már vele orvosnál? Régebben nekem is elég sokat fájt, de amióta terhes lettem+szültem valamelyest javult a helyzet. Mondjuk nekem szerencsére nem migrénes fejfájás volt.

Jaffa: Biztos nagyon szép lesz Ausztria is! És gratula a felvételhez! És most hogy álltok a kistesó projekttel? Úgy emlékszem 2010-ben szeretnéd szülni a másodikat?

Nagyon rémisztő ez a sok strandos baleset!:cry:

Szösz

KépKép
szosz

Szösz!

2010 napolva 20..-ra. Hihetetlen nagy a pofám néha... :oops:
Még annyira elképzelhetetlennek tartom, hogy valaha is vágyni fogok egy másik babára. Talán kötelességtudatból szülnék még másodikat - most így gondolom. Lehet, hogy egyke lesz, de akkor meg arra gondolok, hogy nem lehetek ennyire önző? Imádom ezt a mostani állapotot. Kényelmes, nyugodt, szóval tökéletes.
Rémes volt a terhességem, így visszagondolva. Az a sok hányás, fekvés, gyógyszerek, vizsgálatok, koraszülés, intenzív osztály, kezelések... Örülök, hogy itt és így vagyunk. Lehet, hogy nem kéne megkísérteni megint a sorsot. Az a győri ikres anyuka belehalt ugyanabba a betegségbe, ami nekem is volt. Ma Mo-on 100nőből 18 meghal HELLP-szindrómában. Nagyon kicsi az ismétlődés esélye, de akkor sincs kizárva. Számomra nem létezik 5%. Vagy nulla, vagy száz. Amikor hallok ilyen eseteket elmegy a kedvem egy újabb terhességtől.

Most azt beszéltük a férjemmel, hogy visszamegyek dolgozni 1 évet, meglegyen a GYED jogosultságom, aztán elővesszük megint a témát.

Kép
jaffa4

Jaffa: Megértem a félelmedet, így biztos nem könnyű újra belevágni. De valami gyógyszerrel nem lehet valahogy kikerülni a veszélyeket? Nem tudom, nem értek hozzá. Nekem szerencsére viszonylag problémamentes volt a terhességem. De azért drukkolok nagyon, hogy legyen Milunak kistesója, és akkor minden rendben legyen! :D

Szösz

KépKép
szosz

Kép . Kép
Kép

Ezek a legfrissebbek!

Köszi Szösz!
Sajnos az orvostudomány még azt sem tudja, hogy mitől alakul ki, csupán a tüneteket ismerik fel, de akkor ugye már nem előzték meg. Nekem szerencsére nagyon idejében el lett kapva.
Ha szeretnénk következőt, akkor végig véralvadásgátlóval kell magamat böködnöm, már az első pozitív terhességi teszt napjától. Nem dolgozhatom és szigorú kontroll (vérkép-vizelet-UH).
Majd meglátjuk....

Jó éjt mindenkinek!

Kép
jaffa4

Köszönjük a hófordulós köszöntést :D

Szösz:De jó akkor ez hamar ment :D mármint az egyik fele :wink: Remélem a szigetelésnél meg pont egy jó kis wellnes szállodába pihiztek majd.
De jó hogy Réka ma már élvezte a fürdést :D :D :D :D :D :D Remélem igy is marad.

Jaffa:Még nem tudom hogy milyen tortája lesz de az biztos hogy kettő lesz,az egyik egy pici 8 szeletes és akkor abba kedvére turkálhat meg eszgethet a másikból meg majd mi eszünk.Na gy banzáj nem lesz csak a keresztszülők a nagyszülők meg a tesóink lesznek itt.
Akkor jó hogy elkezded a sulit biztos lesz majd utánna valami jó munkahely :wink:
Elhiszem hogy félsz egy újabb terhességtöl,néha én is úgy vagyok vele hogy most pont jó így de azért egy kistesó is jó lenne,szóval még mi se tudjuk hogy mikor.
Vendég

Jaffa:Nagyon helyesek vagytok :D :D :D :D Milu már igazi kis hölgy :D :D :D
Vendég

sziasztok!
csak gyorsan:
nagyon köszönöm a szülinapi köszöntéseket!

ZSófi meggyógyult, még az étvágya nem az igazi, de úgy nézem, hogy jól van. azért visszaviszem még a dokihoz holnap.
a baja egy tipikus gyerekbetegség, láz, hányás, torok, hasmenés, ...
nagyon ijesztő tud lenni.
a kórházat megúsztuk :)
Vendég

jah!
és valami tanács kellene megint:
Zsófi tépi a haját. már egy jó nagy foltot kitépett a forgójánál. nem akarom levágni a haját, de ha minden kötél szakad, muszáj lesz.
ha valami baja van, tépi, ha forgolódik álmában, tépi, ha azt mondom valamire, hogy nem, vagy nem szabad, akkor is tépi...
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Vendég

Sziasztok!

Mancsa nem semmi a pályás történet! De írigy tudok lenni amikor azt írod hogy összejártok több anyukával, ebben a faluban mindenki csak otthon ül és ha meg én próbáltam közeledni ismerkedni akkor rám néztek furán :? Biztos nekem van túl nagy társasági igényem :lol:

Jaffa te mivel növeszted Milut??? Hatalmasat nőtt helyes kiscsajszi :lol: Gratulálok a sulihoz a tesókérdést meg abszolút megértem!
Camomillából hány ch-s kell? Elő kéne kotornom a homeós könyvem...

Szösz örülök Réka fürdésének, remélem az ablakok nálatok is beválnak nekünk nagyon jók amióta cserélve lettek.

Anyany hajtépésre nem tudok tippet, néha Matyi is csinálja ha fáradt meg a fülét gyűrögeti.

Lara mi is pont ma beszéltük párommal az újabb balesetet, rémisztő!!!

Nekem meg letört teljesen az egyik felső kismetszőfogam :cry: Mint egy boszorkány úgy nézek ki plussz még a fogorvostól is f*sok. Itt péntekre kaptam időpontot és csapos kerámia pótlás 25 ezer. Fehérváron meg állítólag apósom fogorvosa ugyanezért 10 ezret kér. Még ezt a témát körbejárjuk nagyon nem mindegy mennyi lenne.

Matyinak megjött az első bőr tutyija amit teszveszeltem, zabálnivaló benne :lol: Majd délután hozok képeket, megyek lecsót elrakni

KépKép
winchi

winchi!
15 ch kell!
én főleg este adtam neki, hogy nyugodtabban tudjon aludni.

a fogorvoshoz meg szorítok.
mi apátfalván voltunk, mert ott jóval olcsóbb volt.
páromnak is meg nekem is betötmött összesen 6fogat, és 24ezret fizettünk. itt kegkevesebb 60ezer lett volna...
Vendég

Hát mit ne mondjak,egyik szemem sír a másik nevet,hogy Írisz folyton felül,mindenhol.Ma ő is hátraborult és koppant a feje!Nagyon sírt.
Én ettől duplán félek,mert Mózessel így volt 2szer 1 hét kórház,ilyen komoly esésnél ő elájult.Most is levert még a halál vize is!!!
Azért büszke is vagyok rá nagyon hogy a 2560 grammal született lánykám ilyen szépen fejlődik! :lol:
Kép
Kép

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Húha anyany ez óriási különbség :shock: Párom most azzal jött haza, hogy itt a doki pofára mond árat nekem tuti az extra árat mondta. :evil: Ismerős volt hogy megcsináltatta a fogát két éve 15ért másnak meg ugyanakkor ugyanarra 11et kért :evil: Így már nincs sok kedvem visszamenni hozzá...

Sarmon bizony én sem gondoltam volna, hogy a két és fél kilós fiacskám ilyen jó húsban lesz, nem hiába tartjuk jól őket :lol:
Matyi is brutális nagyokat tud esni, persze most is azzal kisérletezik, hogy csak egy kézzel kapaszkodik :roll:

KépKép
winchi

Kép
pancsimanó :lol:
Kép
Itt Rúzsa Magdi Most élsz című klipjét nézte :lol:
Kép
Kép
Ma nem volt fótózkodós kedvében, ezt a tutyit vettem :roll:

http://www.pitterpatter.net/stars.html

KépKép
winchi

Köszönjük a köszöntéseket!

Szösz: örülök, hogy jól alakul a fürdése Rékának!

Jaffa, Lara köszi, ebbe bele sem gondoltam, hogy akkor más már felírhatná a kódokat még az áruházból :roll: , pedig ilyen világot élünk.

Anyany: hát erre a hajtépésre semmi ötletem. Pótcselekvés, de hogy hogyan lehet leszoktatni róla nem tudom, vagy átszoktatni másra...passz.

Jaffa: mekkora lett Milu! Aztaaa.
Migrénre tényleg segít a hányás (bocsi).
Gratulálok a sulihoz!

Winch: jó kis tutyi! Mennyiért vetted? Én is néztem Dorcsinak a teszveszen, asszem 3600-ért láttam ilyen puha bőrtutyit. Bár mi kaptunk egy robeez tutyit, ami 12-18 hónapos korig van, így szerintem most nem kap, mert mindjárt belenő abba, addig meg jó lesz a csúszásgátlós zokni, meg a meztelen talpa.
Fogászat miatt :cry: .

Ancsi: Dorka popsija javult?

Sarmi: nagyon ügyes Írisz, édesen ücsörög.

Dorcsi elég sokáig megáll kapaszkodás nélkül és olyan ügyesen leguggol, aztán óvatosan leül.
Vendég

Jaj, Winchi, még neked akartam írni, itt nálunk nagyon összetartó társaság a kismamák és az anyukák. Úgy örülök, mert mikor még anyóséknál laktunk (Levi még oda született) akkor 1 anyukával jártunk csak össze, a többieket ki sem lehetett robbantani otthonról. Pedig tök jó megbeszélni kinek a gyereke mit tud, mit eszik, recepteket cserélünk, ötleteket adnak. Levinek is tök jó, mert gyerekekkel játszhat.

Most kezdik építeni itt az új ovit. Ha készen lesz jövőre már ide fog járni Levi. Ő a 10. gyerek, akit átirányítottak a szomszéd faluba oviba. Igazából azért nem akartam beíratni idén, hogy ne kelljen ovit váltani. De mivel ennyien vannak, így legalább az egész csoport ovit vált jövőre.
Vendég

Sziasztok!

Winchi! Nagyon menő Matyi tutyija! :)

Sarmon! Mindig irigykedek a három gyermekedet látván. Annyira aranyosak.
Félelmetes a Mózeses sztori. :roll: Sajnos az esések akár mennyire is odafigyel az ember, elkerülhetetlen. :?

Mancsa! Milyen jó, hogy épül nálatok óvoda! Sztem egy pár év múlva katasztrofális helyzet lesz ez a bölcsi-óvoda. Már most is hallok ismerősöktől, hogy nem veszik fel óvodába a gyerkőcöket. Nagyon sok gyereket visszatartanak még egy évet iskola előtt, így nincs hely az újaknak. Régen (20 éve) nem volt ilyen. Mindenki ment suliba, csak a nagyon extrém esetek maradtak.
Emlékszem 37-en voltunk elsősök az általánosban, semmi gond nem volt. Most meg ha már 25-en vannak, a szülők húzzák a szájukat. Változik a világ...
Persze tudom nem mindenki értene velem egyet. :)

Milu 10,8kg, centit pedig nem tudok. 86-os ruhákat hordjuk.

Kép
jaffa4

Hello Lányok!

Hannusnak, Dorcsinak boldog hófordulót így utólag is!

Dorka popsi: már alakul, alig látszik valami. Mióta kentem ezzel a krémmel, és nem kapja az antibiotikumot egyből javult. Na, meg délután is egy bugyiban rohangálunk az udvaron.

Sarmi: olyan gyönyörűek a gyerekeid! Én is úgy félek ezektől az esésektől, de Dorka is mindig esik kel. És mindig persze a buksiját üti be. Grrr Nem semmi ami Mózessel volt. Jajj, nagyon oda kell rájuk figyelni.

Jaffa: Milu micsoda csodaszép hölgyike lett. Nagyon sokat nőtt, és te is tök jól nézel ki. :) Gratulálok a sulihoz! Nem lesz könnyű gyerkőc mellett... Még anno én is szombatonként jártam Pécsre, csak akkor még Dorka nem volt, de meló mellett is nehéz.
Tesó témát megértem, én sem tudnék most mégegyet bevállalni, valahogy Dorka minden időmet leköti, és élvezem minden pillanatát amikor játszunk, közös programokat szervezünk.
Sajnálom, hogy ilyen rossz élményeid vannak a terhességről, szerencsére nekem egy álomszép élmény volt, se hányás, se semmi más rossz dolog. Persze én is szigorú orvosi felügyelet alatt álltam, de amiatt, hogy Dorka majdnem lombikbébi lett. De szerencsére mégsem.
Ne aggódj, talán neked is a második terhességed majd jobb lesz, és szerencsésebb leszel.

mancsa: nem semmi a focipályás story, te jó ég, én is félek tőle, ha majd Jázmin futni fog, vagy elszökik. Hú, még jó, hogy okosak voltak, és nem mentek a folyóhoz.

winchi: nagyon csini a hercegünk, és a tutyija is nagyon helyes. Rúzsa Magdi??? Muzikális a gyerek. Dorka is szereti a zenét, ha meghallja már tándol. (Rázza a fenekét, mint valami sztiptíztáncos) Te ezek tényleg összeillenek! :)
Nem tudom sikerült-e az ismerősömnek a bölcsis hely amit ajánlottál, de tök örült, hogy gondoltam rá.

szosz: sikerült már összetakarítani a romokat? Örülök, hogy Réka babó megint élvezi a pancsit! :)

Lara: tényleg annyira szörnyűek ezek a balesetek, a hideg is kiráz. Szegény szülők jót akarnak a gyereknek, strandra viszik, és ez lesz belőle. Nem is gondolja az ember, mennyi baj érheti itt a gyerekeket.

Anyany: Zsófi tépi a haját???? Hát erre nincs ötletem. Dorka csak akkor szokta piszkálni, ha álmos, vagy fésűt lát, és fésülni akarja magát.

Vettünk Dorkának beülős úszógumit. Az egyik csaj szólt itt a faluban, hogy menyjün át velük Rétimajorba fürdeni. Ott van egy nagy horgásztó, meg ilyen wellnessz szálloda szerűség, és tök olcsó a belépő, hát valamelyik hétköznap átmegyünk, az ő kisfia 2 éves, Danika, remélem élvezni fogják az közös strandolást (Bocs, Matyi manó, nem pártolunk el tőled :) )
Apa talán hétvégén itthon lesz, úgyhogy talán mi is eljutunk végre a Balcsira, vagy valamerre. Már mindjárt itt a nyár vége, és nem voltunk sehol. Itt lesz az ideje.

KépKép
ancsi_pancsi

hát valószínűleg hajvágás lesz, megkopasztom szegénykémet.

csajok!
aki vágta már géppel a bébik haját, hogy csinálta?
naspi?

biztosan pótcselekvés. most azon gondolkodtam, hogy kb 1hónapja csinálja, amióta otthon voltunk. ott mindenki körbevette, ő a csoda a családban.
itt meg viszonylag ingerszegény a környezet.
asszem lesz még egy-két családi meccsem...
mert ha kimegyek wcre és berakom az ágyába, ott kell, hogy maradjon, 5percet kibír bőgve is, még csak az hiányozna, hogy valami nagy baj történjen. az ágyában meg nagyjából biztonságban van.

...vagy legalábbis ezzel nyugtatom magam...
Vendég

Jaffa köszi szépen röpül az idö :wink:
Nagyon édik vagytok mikor meglátok egy képet Miluról mindig eszembe jut amit anno mondtál,hogy "nem cumival születnek". Persze nekem is mindkét gyerköcöm cumifüggö plusz a nagy még pelcsi is. :roll:
Az ovi meg tényleg gáz Dórkát sem vették fel, fellebezésre meg még nem válaszoltak. Beszéltem anyukákal ahol nincs kistesó söt van olyan is ahol munkahely is igazolva lett és mégsem vették fel.
kb 50 gyerekböl 17 akit felvettek,de ez még csak pletyi szinten :twisted: Pedig ugy tervesztem Dórka elkezdi az óvit és én munkahely régi vagy új keresése mert Zsófira anyu tudna vigyázni hetente 2-3 amugy apa.

Kép
Kép
s. zsófia

Zsófi nem akar enni föleg a tápszert.1 hó. alatt 17 dkg hízott visszahivtak 2 hét múlva hízás nulla. Doktornénivel megbeszéltük
3 hét múlva megyünk vissza jól néz ki és egy 8 hónaposnak böven jó a 8.90. Ma megálitottam a védönöt,hogy reggel 50 ml este 125 ml tápi több nem így éjjel ö 1.5 ml teát meg szokott inni amit visszaváltottam tápira. Visszont a védönö azt mondta hagyam megunta nem izlik neki a tápi persze probáltam több félét. ma vettem neki nestle gyerekitált igaz 1 éves kortól írja,de azt mondta nyugottan megpobálhatjuk inkább mint a tejet.

Kép
Kép
s. zsófia

anyany nekem 10 hónaposan fodrász vágta én nem mertem.
Mikor tépi?

Kép
Kép
s. zsófia

Sarmi szegény Mózes én is mindig félek,de néha elkerülhetetlen.
Igyekszem gumiszönyegre ültetni és háta mögé párnát rakni,de persze arrébb kalézól. :?

Kép
Kép
s. zsófia

Kép Kép

Kép
Kép
s. zsófia

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?