Hello Lányok!
Hannusnak, Dorcsinak boldog hófordulót így utólag is!
Dorka popsi: már alakul, alig látszik valami. Mióta kentem ezzel a krémmel, és nem kapja az antibiotikumot egyből javult. Na, meg délután is egy bugyiban rohangálunk az udvaron.
Sarmi: olyan gyönyörűek a gyerekeid! Én is úgy félek ezektől az esésektől, de Dorka is mindig esik kel. És mindig persze a buksiját üti be. Grrr Nem semmi ami Mózessel volt. Jajj, nagyon oda kell rájuk figyelni.
Jaffa: Milu micsoda csodaszép hölgyike lett. Nagyon sokat nőtt, és te is tök jól nézel ki.
Gratulálok a sulihoz! Nem lesz könnyű gyerkőc mellett... Még anno én is szombatonként jártam Pécsre, csak akkor még Dorka nem volt, de meló mellett is nehéz.
Tesó témát megértem, én sem tudnék most mégegyet bevállalni, valahogy Dorka minden időmet leköti, és élvezem minden pillanatát amikor játszunk, közös programokat szervezünk.
Sajnálom, hogy ilyen rossz élményeid vannak a terhességről, szerencsére nekem egy álomszép élmény volt, se hányás, se semmi más rossz dolog. Persze én is szigorú orvosi felügyelet alatt álltam, de amiatt, hogy Dorka majdnem lombikbébi lett. De szerencsére mégsem.
Ne aggódj, talán neked is a második terhességed majd jobb lesz, és szerencsésebb leszel.
mancsa: nem semmi a focipályás story, te jó ég, én is félek tőle, ha majd Jázmin futni fog, vagy elszökik. Hú, még jó, hogy okosak voltak, és nem mentek a folyóhoz.
winchi: nagyon csini a hercegünk, és a tutyija is nagyon helyes. Rúzsa Magdi??? Muzikális a gyerek. Dorka is szereti a zenét, ha meghallja már tándol. (Rázza a fenekét, mint valami sztiptíztáncos) Te ezek tényleg összeillenek!
Nem tudom sikerült-e az ismerősömnek a bölcsis hely amit ajánlottál, de tök örült, hogy gondoltam rá.
szosz: sikerült már összetakarítani a romokat? Örülök, hogy Réka babó megint élvezi a pancsit!
Lara: tényleg annyira szörnyűek ezek a balesetek, a hideg is kiráz. Szegény szülők jót akarnak a gyereknek, strandra viszik, és ez lesz belőle. Nem is gondolja az ember, mennyi baj érheti itt a gyerekeket.
Anyany: Zsófi tépi a haját???? Hát erre nincs ötletem. Dorka csak akkor szokta piszkálni, ha álmos, vagy fésűt lát, és fésülni akarja magát.
Vettünk Dorkának beülős úszógumit. Az egyik csaj szólt itt a faluban, hogy menyjün át velük Rétimajorba fürdeni. Ott van egy nagy horgásztó, meg ilyen wellnessz szálloda szerűség, és tök olcsó a belépő, hát valamelyik hétköznap átmegyünk, az ő kisfia 2 éves, Danika, remélem élvezni fogják az közös strandolást (Bocs, Matyi manó, nem pártolunk el tőled
)
Apa talán hétvégén itthon lesz, úgyhogy talán mi is eljutunk végre a Balcsira, vagy valamerre. Már mindjárt itt a nyár vége, és nem voltunk sehol. Itt lesz az ideje.