Hello csajok!
Éjszakai műszak bejelentkezve!
Joli!
Én észrevettem az előző oldali átkeresztelést is,de már nem javítalak ki téged sem,így őt sem!És Szintusnak igaza volt,ma is!
Csanád kispasink nagyon ügyes,nemhiába a miénk!
Mira olyan messze áll ettől,mint Makó Jeruzsálemtől,de pisilni ő is egyből pisil ahogy leveszem ról a pelustpl. ágyban,zuhanyzó előtt,szoba közepén!
Bea!
És Attila jól szopik?
Jót nevettem rajta!
Nem tudom meséltem-e már,anno nekem is volt egy storym a kórházban Márkkal. szülés napja,9-kor szültem,a déli szopira már hozták a gyerekeket,anyósom ült az ágyam mellett,vártuk mi is a legényt!Nővér az ajtóból bekiabál:
-Molnár-baba idejön?
-Igen válaszoltam.Hozták is,anyós nézegeti-nézegeti,mondja,hogy mintha nem lett volna ennyire formás a gyerek feje 3 órája,meg minden...erre rohan vissza a nővér,hogy ez nem az a Molnár-baba!Ő Molnár Vajk volt,melletünk lévő szobában "lakott" és ő is aznap reggel született!! Háááát,jól kezdődött...
Sly!
Örülök,hogy jó lett Jázmin eredménye! Végre fellélegezhetsz!!!
Szintus!
Halaszd el a tüdőszűrést,pocakosan nem "szabad",azaz jobb ha nem pocakosan csináltatod!
Réka!
Gondolom már nagyon várjátok a nyaralást! Sok-sok képet csinálni!!! Ott lesz lehetőséged netezni???
Berni!
Végül hová lesz a menet???
Én is mindig ámulok-bámulok,mennyire jófejek ezek a törpék!Olyan okosak,értelmesek,hogy csúcs!!!Ráadásul Mircsike annyira tud örülni minden kis apróságnak,hogy öröm nézni! Ma az egyik vendégünk elkunyizta,és elvitték babakocsival fagyizni...úgy félúton odafelé kezdett engem keresgélni,de nem lett semmi gond,amikor itthon meglátott,csajok,örömtáncot járt,és úgy bújt hozzám!!!Remélem Adri nem ébresztek ezzel benned rossz érzést,és nem gondolod,hogy bosszantásként írom!
Csilla!
A párod miért nem visz titeket magával???? Én tuti kiharcolnám!!! Míg ő edzőtáborozik,te addig elcsavarognál,strandolgatnál a gyerkőcökkel!!! Remélem bogi foga gyorsan kibújik,és a fájdalommal együtt a hisztije is elmúlik!
Ami meg a Márk-szájat illeti,mostanság nem nagyon brillírozik a törpe,inkább a kis logikus gondolkodásával vesz le a lábáról minket!Pl. múltkor mondtam az apjának,hogy hozzon kólát a boltból,de nem hozott,erre a mondja a törpe:
-anya,ha majd meglesz a motorom töltője,elmegyek és veszek neked én! Oké?????
(az oké nem maradhat le egy mondat végéről sem!!!!!!!!!!!)
Valamelyik nap pedig Szombathelyre mentek az apjukkal,akkor meg mondtam neki,hogy vetessen az apjával nekem egy pólót!
Mikor jöttek vissza,kérdezem,hogy mit hoztak nekem.Benéz a csomagtartóba:
-Hát.... pólót azt nem,de.... ööö... hoztunk neked.... szalvétát!
Na kösz!
Tegnap este alváskor pedig azt mondta:
-úgy szeretlek...csuda!
olvadoztam
Hallottátok, a mai híradóban benne volt a kis Roli,aki belefulladt a vízbe!Siófokon történt az élménymedencében! Szörnyű!!!!!