Új privát üzeneted érkezett!

Kép

Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
bébé01
 
 


bébé!
neked mettől meddíg alszik a gyerkőc?mert Dorkó is ebédre időzíti,én megetetném,de állandó harc,h legalább fél üvegnyit egyen.lehet,nekem is alvás utánra kéne hagynom,csak az soxor f3-3felé van
és az úszóba direkt ültettétek fordítva?mert nekünk is ilyen van és ha rendesen ül benne,akkor nem túl stabil.hátrafelé biztosabb?

gabi!
én annyival toldanám meg az idézetet,h 10-16ig ne vigyétek őket vízbe még napernyő alatt sem.lsd.a mi példánkat!

Kép
berni1
 
 


Berni,
11-től kb. kettőig alszik a gyerek. Ha szerencsém van. Ma már egykor kialudta magát. Utána viszont bevágott egy nagy adag kaját. Én kicsit később adom ilyenkor az uzsit. Olyan hat felé.

Az úszóba nem direkt ültettük fordítva. :oops: Ültettük így is, úgy is. Nem tudtuk melyik az eleje, mert egyik sem stabil...

Kép
bébé01
 
 

 
 

Sziasztok!

Bocs, de a karúszó témához:

A babaúszáson Mátéra már úgy 8 kilós kora óta az alábbi karúszót adták/adtuk (ugyanilyet vettünk is neki most a balcsira), és jó, annak ellenére amit súlyminimumként írnak róla:
http://www.decathlon.co.hu/HU/product_8 ... 51/#TAILLE
szerintem klasszisokkal jobb, mint a felfújható, mert nem dörzsöl ki, nem ereszt le, jobb rágcsálni, látványosabb, kevésbé szorít.

Ja, Gabuska! Szerintem Nóreszre is jó lesz, mivel Máténál kisebbekre is passzol, ahogy az uszin láttam.

Üdv:

Gyuri (Máté apu)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kindertojas 2009.07.27 13:29-kor.

Máté, Ákos, Gyuri és Réka
KépKép KépKép
kindertojas
 
 


Bébé,
na látod, ez az, én jól úszom, imádom a vizet (és persze tisztelem is), ezért is lepődtem meg magamon, hogy miért féltem ennyire a gyerekeimet a vízben. :shock: :oops:

Pupáknak van ám egy tekintete! :D

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Bébé! Nagyon jók a képek, látom Pupákot jól bebiztosítottátok, karúszó+úszógumi! :lol: Én direkt nem vettem ilyen úszógumit, mert kicsit oldalra dől a gyerek és már fel is borult.

Réka! Az a karúszó jónak tűnik, kár, hogy nálunk nem lehet kapni.

Berni! Szerintem nem gáz, ha nem pont délben van az ebéd. Roli ennyi idősen rendszeresen elaludt 11-kor és aludt 2-2,30-ig és én utána etettem.

Kép
szly27
 
 


Máté Apu! Nagyon szépen köszi! :)

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Sziasztok!
Bocsánat, de nekem most lehetőségem olyan ügyesen reagálni, mint Beának. Gratula, Bea!Pupák csudaszép:)
Becsületesen végigolvastam mindent úgy kétnaponta, csak nem volt aki írjon... Nem emlékszem, mikor írtam utoljára, múlt héten voltunk egy nap a Budakeszi vadasparkba (köszönet érte Valakinek, majd várunk képeket!), egy nap strandoltunk, két nap lerándultunk az Alföldre.

Évi, ha jössz szerda este, akkor írd meg privibe a számod, lehet ha én is írok, ha még marad időm, talizzunk csütörtökön!
Pusz mindenkinek!

KépKép
Kép
el..né
 
 


máté apu!
tényleg szuper a karúszó,de azért ismerjük be,kaliberekkel drágább.és nagyobb is,ugye?bár a kép nem adja vissza :oops: de tényleg szupernek néz ki,kár,h nálunk nem ilyen volt,szívesen kipróbálnám,mert utálom,h a ssimát rá kell húzni,tuszakolni a gyerek kezére :twisted: igazán lehetne az is csatos.
mi sima karúszózunk,Dorkónak nincs vele baja,úgyh aki evvel próbálkozik,ne adja fel,hátha :lol:

Kép
berni1
 
 


Sziasztok!

Előre is elnézést kérek, de még nem volt időm teljesen visszaolvasni, de igyekszem... Meg igyekszem a neveket is memorizálni. :oops: Dehát öregszem és már nehezen megy... :D

Megérkeztünk a naaaaaaaagy nyaralásból és iszonyú jó volt és nagyon hiányzik, már nagyon megszoktam ott.m :( Horvátországban - Korculan voltunk, jóóó messze van, szóval valószínűleg többet nem megyek oda. :? 13 (!) óra volt az út kocsival. Ebben mondjuk már benne volt a 3 órás kompút is. Pepemanóm végigaludta, mert este fürcsi után indultunk és a vacsit már a kocsiban kapta.. Egy nagyon szép apartman telepen voltunk, ami direkt babásoknak-nyugdíjasoknak való, semmi hangzavar. Kivéve a babadizsit, amit mi is meglátogattunk egyik este, háááát, azt a seggrázást, amit a csöppöm ott leművelt a többi között, meg kellett zabálni! Imádta a vizet (Ő most volt először strandon), pancsizott, barnult, nagyon jól érezte Magát. Ami a legjobb, hogy rászokott kint a délutáni nagyalvásokra, volt olyan is, hogy 3 órát durmolt - tudjátok, ez nálunk nagy szó ám a napközbeni félórás alvások után!! :D Szóval remélem megtartja jó szokását. Szumma: nagyon jól sikerült az egész, majd mindjárt teszek néhány képet is.

Azért a képeket megnézegettem ám és egytől-egyig minden baba gyönyörűséges, imádom őket nézegetni, úgyhogy tegyetek fel minél gyakrabban!! :)

Ha legközelebb jön valaki a Paskál strandra, írjon már nekem, léccccci, egy privit! Mi itt lakunk a Paskálon, úgyhogy nincs messze, ennek ellenére még nem voltunk. :oops:

Most megyek, mert mindjárt elalszom... Jóéjt Mindenkinek!! Kép Nagyon tetszettek a kavicsok is.. Kép Kép Babadizsi

Petra és Edit
Kép
jurko
 
 


Jurko a képek nagyon jóók,babadizsi,a tengeres kép nagyon szép :D
Du.alvás :D Saját kajcsit etettek vagy.ott ebédeltetek?
Mondjuk tőlünk is 12órára van Montenegró!De ugye Horvátország azért sokkal szebb,fejletebb,mint M.n.!Örülök,hogy jól éreztétek magatokat! :D

Szly örülök,hogy jobban vannak a gyerkőcök!És persze a felnöttek is! :D

Bébé képeitek nagyon aranyosak!A kis egyéves :D
Fruzsi ma már 14hónapos 8) Repül az idő :roll:

MA voltak itt a barátnémék!Volt pancsolás a medencében,no meg kár is történt ám,sajna!Van egy szomszéd macska aki átjár(remélem mostmár nem ,mert jól kidobtam az elöbb)és beledobták a medencébe a gyerekek,a cicus menekült volna és 6 helyen kilyukadt a medence széle... :( Hát mit ne mondjak,elszomorodtam!
Azután pediga kisFruzsimat ellökte a 2 és fél éves kislány elég jól,sírt szegénykém!Nekem is legalább annyira fájt,mint a Fruzsinak!Majdnem elbőgtem magam én is!Lehet a tehes hormonok csinálják ezt velem,de engem nagyon érzékenyen érintett.................
Ne haragudjatok,hogy panaszkodtam :oops: :roll: :!:

Kép
Kép
szintus
 
 


Sziasztok!
Berni,igazad van,de én a nyárra fogom a kevesebb írást! :wink: Nappal szinte sosem vagyunk abban a házban ahol lakunk,a gép meg itt van.Mikor este átjövünk,elrendezem a gyerekeket,vasalok egy picit,akkor már majdnem éjfél van,szinte nincs itt senki,hogy az éjszakai műszak pörögjön!Majd ősszel behozom!!! :D

Szintus!
Azért ez nem volt olyan nagy panazsáradat!!! Bizonyára a hormonjaid "játszanak"veled,azért van érzékenyebb!!

Edit!
Petra nagyon édi s képeken,ahogy kidőlt a törcsin! :lol: szegényt nem zavarta a sok kavics/ kő? Térdel rajta!!! :shock: Örülök,hogy jól sikerült a nyaralás,hozhatsz ám még képet,akár arról is milyen szép helyen voltatok!!!

Sly!
Eliot blogjában olvastam,hogy megejtették a nagy talit!anno már hónapokkal ezelőtt tervezték onnan tudom!És végül hol lett megtartva?Jó sokan elmentek! :shock: Biztos nagyon sajnálod,de majd a törpék 2 éves taliján ott lesztek ti is!!! :D Jázmin cipője nagyon-nagyon szép!!!

Bea!
hát én akkora bunkó vagyok,hogy ha nem javítod ki magad,hogy ki festette,akkor elhiszem,hogy Munkácsy!Sőt bármit elhittem volna... :oops:
Frankó lehetett a lepofozós buli! :? De legalább a szülinapi erőszakmentesre sikerült! :lol: :lol: Pupák nagyon helyes kislegény,gyönyörű szemekkel!! (Bár a tortájától nem volt annyira elszállva ahogy látom a tekintetén! :lol: )

Ancsa!
Jó utat nektek! De hová is mentek????

Évi nektek is!! Vazzeg,ti egész nyáron nyaralatok! 8)

Velünk semmi izgi nem történt ma (sem).

Csilla!
Már rég voltál...merre csavarogsz?

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Jó reggelt!

Edit! Nagyon jók a képek méééég, és ha lehet nagyobba, mondjuk 600X450? Jövőre mi is oda akarunk menni, mármint Horvátba, igazából mi most is oda akartunk menni, csak a csapat többi része nem.

Joli! Az Alföldön belül hol voltatok? Mi is az Alföld vagyunk ám!

Szintus! Több helyen hallottam már, hogy a macskák tönkreteszik a medencét. Azért gondolom meg lehet javítani!

Patri! Patriéknál volt a tali és tényleg rég óta szerveződött már. Nagyon sajnálom, hogy nem lehettünk ott, de ez most így jött ki sajna.

Velünk minden változatlan, hasmenés reggelre korlátozódott. Telerakja kétszer a pelenkát, aztán talán ennyi, vagy esetleg még a délutáni alvás után van kaka. Majdcsak jól lesz már ő is. A többiek már jól vannak.

Ma tüdőszűrőre megyünk. Kell a sulihoz. Addig anyós vigyáz a gyerekekre.

Kép
szly27
 
 


Sziasztok!

Bea
Örülök, hogy újra itt vagy, és hogy jól sikerült a nyaralás. Szuperek a fotók is.
Pupu nagyon édi, de a szülinapi torjátától tényleg nem volt elragadtatva, úgy nézi, mint aki arra gondol, hogy "Ez meg mi a frász?".
Jól áll neki a vödör.
Pupu most már komoly 1 éves fiatalember, esetleg hívhatjuk Attilának?

3 óra alvás egybe? Nekünk ilyen csak ritkán jön össze, én is erre vágyom, hogy egyszer aludjon, egy jó hosszút, de nem akar összejönni.

Edit
Szuper, hogy ennyire jól éreztétek magatokat a tengerparton. Jók a képek, Petra nagyon édi.

Szintus
Én is ettől félek, hogy a mcsaka belemegy a medencébe, és kiszakítja.
Szegény Fruzsi!


Fiam egy Vanish-es flakonnal és egy tusfürdős flakonnal sétált, aztán meg elaludt a tusfürdős flakonnal, megpróbáltam elvenni, de sírt, pedig már aludt, úgyhogy visszaadtam, és újra elaludt. Most csempésztem ki tőle a flakont, attól féltem, hgoy ha nála marad, megébred, és megeszi a tusfürdőt, remélem nem tűnik fel neki, hogy nem fekszik mellette a flakon.
kittina30
 
 


Jó reggelt!

Csak gyorsan beköszönök, mert mindjárt jön a Szomszédok, és azt néznem kell, persze ha elsőszülöttem is jóváhagyja...

Kittina,
persze, szólíthatjátok Attilának, de ha nem reagálok rögtön, nézzétek el nekem. :oops: Még soha nem hívtam a nevén, csak becézzük össze-vissza. Ez biztos gáz lesz később, de nem áll rá a szám az Attilára. (A kórházban volt egy jó story, amikor a kórházi védőnő bejött a második napon, és megkérdezte, hogy: "És Attila jól szopik?" Én meg csak álltam, néztem, (apja is Attila) hogy ez most milyen intim kérdés, de azért gyorsan rávágtam, hogy igen.

A torta valóban nem tetszett neki, de azért a másikból is kapott (az erdei gyümis volt). De előtte azért betolt egy nagy tál pörköltöt.

Máté csúcs pasi: egyszer tusfürdő, másszor locsolókanna. :P

Szintus,
sajnálom a medencét! Meg a lökdösődést is. Nem tudom, én hogy reagáltam volna erre. :?

Edit,
jó bevállalósak vagytok, ilyen hosszú útra elmenni. :) Én egyszer voltam Görögo.-ban busszal, 24 v. 26 órát mentünk, akkor azt mondtam, hogy soha többet ilyen messzire busszal/kocsival.

Kép
bébé01
 
 


"És Attila jól szopik?" Én meg csak álltam, néztem, (apja is Attila) hogy ez most milyen intim kérdés, de azért gyorsan rávágtam, hogy igen.
:D :D :D :D :D

Mi is voltunk Görögo-ban busszal, meg Spanyolban is, borzasztó volt a 24 óra. Aztán meg Gdanskban vonattal, az sem volt egy leányálom, de azt hiszem az csak 15 óra volt.
kittina30
 
 


Sziasztok!

Gyorsan jövök, amíg Csanád alszik, hogy ne maradjak le megint annyira. pedig a ruha nincs kiterítve, az edény a mosogatógépben, a lakás olyan, mintha költöznénk :lol: De ebéd van, a többi meg maradhat. Amint felkel az úrfi megyünk szilvát szedni, ki tudja, ma még leszek-e gépközelben.
Persze magunkkal kezdem :D már a múlt héten akartam dicsekedni, hogy Csanád reggelente bilibe kakil :) Persze csak akkor, ha az anyja nem szúrja el. Amint felkel azonnal kell keljek én is ültessem bilire, mert ha nem, belemegy.

Szintus, boldog hófordulót kívánok Szintusnak! Sajnos a gyerekeinket nem tudjuk megvédeni az ilyenektől, hányszor fel fogják még lökni!! Amúgy gyere, panaszkodj nyugodtan, mi azért vagyunk, hogy meghallgassunk!

Pat, veletek semmi izgi nem történik? :) Ja, igaz, a héten nem költöztök :lol: Márk-száj nincs újabban? Amúgy a múltkor Livi is nagyot alakított, azt hiszem nem is írtam, hogy mennyire tetszett:)
Ja, az előző oldalon más is keresztelt, de azt bezzeg nem vettétek észre, csak az enyéimet :wink:

Edit, stramm lányod van! Örülök, hogy jól telt a nyaralás! Mi készülünk a Paskálra, nem tudom, mikor jön össze! cseréljünk telefonszámot priviben! Amúgy csütörtökön is jöhetnél talira, ha Évivel összejön.

Ancsáék úgy tudom ide utaztak haza, Csilla, majd tolmácsolj neki, hátha vele is összejön egy tali.

Szly, ha ti is az alföldön laktok, akkor lehet ha meglátogatunk egyszer :lol: Amúgy Kiskőrös közelében voltunk, ismerőseinket látogattuk meg. Sajnos Csanád nagyon rosszul aludt ott, nem tudom miért. Igaz mostanában itthon is vannak rossz éjszakái, de a foga az nem akar kibújni.

Bea, az lehet, hogy szemre nem tetszett a torta a fiadnak, de az íze az igen, úgy látom!

Berni, nem jártok mostanában a Margitszigetre? Mi ki akarunk menni valamelyik nap!

KépKép
Kép
el..né
 
 


Joli! Hát Kiskőrös nem éppen itt van, majd 200 km! Jó szilvaszedést! Egyébként szívesen látlak benneteket! De 200 km-el már majdnem felérek Pestre! :lol:

Bébé! Ezen az Attila szopik témán jót mosolyogtam!

Tüdőszűrőn egész hamar végeztünk, 15 percet voltunk csak!

Kép
szly27
 
 


Joli de te vagy az igazi körösztmami köztünk!
Ma is kereszteltél...hi-hi :lol: 8)
Tudom,hogy nem birjuk megvédeni a gyerekeinket mindentől(te azért mégiscsak tapasztaltabb vagy két nagy gyerkőccel),de mégis,ugy sajnáltam....mára már kialudtam ezeket a dolgokat!
Jó szilvaszedést nektek! :)

Attila szopik----nos ezen jót mosolyogtam....
Reagálás---végül is én nem mérgelődtem senkire,csak rászóltam a gyerekre,hogy ezt nem szabad! :?

Kittina macska veszélyes a medencére nézve!
Anyuméknál is kiszakitotta a szélét-hülye macskák(boccs a cicusrangóknak)Flakonok:)))))

Szly minden évben van tüdőszürés?
Itt nálunk még 2005ben volt,már épp ideje lenne újra!:?
Örülök,hogy javulnak a gyerkőcök!Fogyott Jázmin a járvány alatt?

Éviéknek tényleg jó!Jó solat nyaralnak!De így szép a nyár.... :)

Rékáék ti mikor mentek a Balcsira?

Pat igen,te mostanában lazítasz....
No de majd őszre ha bekapcsolsz....

Ma d.e.anyuméknál voltunk a kedvesem felszerelte a kismotromra az ülcsijét a Fruzsinak és ugy száguldozunk(no jó lassan megyünk)így több helyre eljutunk,mert biza én gyalogolni nem épp szeretek.....

Kép
Kép
szintus
 
 


Szintus! Igen és itt minden 30 éven felülinek kötelező minden évben elmenni tüdőszűrésre. Nekem meg a suli miatt kell mennem, csak mivel én nem vagyok még 30, fizetnem kellett 920 ftot.

Lehet, hogy fogyott, de nincs mérlegünk, nem tudom mérni, ráadásul pontosan azt sem tudom mennyi volt előtte. Ránézésre nem látszik rajta szerencsére.

Meglett a székletminta eredménye, negatív. Tehát valami vírus volt.

Kép
szly27
 
 


Sziasztok!

Szintus, köszi szépen a kérdésedet, pénteken indulunk és ha minden jól megy és nem üt be a krach, akkor 22-én jövünk haza 8) addig meg Balcsi. Már teljesen a készülődés jegyében telnek a napok, meg a sok-sok elintéznivaló lerendezése jegyében.
Gyuri épp a teknősöket takarítja 8) Egy hős ez a pasi! :lol: Ugyanis a teknős (vizi - egy vörös és egy sárgafülű, Ernő és Erna) büdös állat :lol: :lol: :lol: és időnként a kavicsokat át is kell fertőtleníteni, meg algátlanítani, és kb egy hektós a teknőcáriumunk. Hiába, jól mentem férjhez :mrgreen:

Szly, ez azért durva! MI alapján fizettették meg veled a szűrést? :?: :?: :?: Kakaminta juhhéééééé!

Bébé, és mondd, Attila még mindig jól szopik? :wink: (Mármint a kicsi) :twisted: :twisted: :twisted: Pupu nagyon dögös kispasek, de az a tortás kép :shock: :lol: :lol: :lol: Állati aranyos!

Jurko, nagyon szép a nagylány! És hogy ilyen pöttömként már diszkódíva :shock: :lol: :lol: :lol:

Kriszti, úgy látom a flakonokhoz való vonzódás erősen jellemző a Mátékra! :wink: Bájos lehetett ahogy aludt vele! Nem fotóztad le esetleg?

Berni, a karúszó tényleg nem a legolcsóbb, de ha azt számítod, hogy ez nem ereszt le, nem durran ki akkor több szezonra leosztva már nem is olyan durva. Szóval én inkább most fizettem ki, amíg gyedem van, mert a gyeses időkben már nem vagyok biztos benne, hogy bele fog-e férni... :oops:

Joli, gratulálunk a biliző nagylegénynek! Nagyon ügyes! (puszi ikon)
Ha Évivel taliznátok, szólsz előtte nekem is? Lehet, tudok csatlakozni...
Gabi, nálatok mi a helyzet csütörtökön? És ti újabbacskák, aki budapesti?

Pat, szedd össze magad, mi az hogy majd ősszel rástartolsz???? És addig hogyan élvezzük Márk dumáit? :twisted: Drukk a költözéshez! :)

No, ennyi tellett,

pusszancs

Máté, Ákos, Gyuri és Réka
KépKép KépKép
kindertojas
 
 


Sziasztok!

Bocsi, de elromlott a modem, így csak ma délután jött a szerelő kicserélni. Már majd megőrültem net nélkül :oops: , de így több időt töltöttünk apával 8) , úgyis már csütörtökön utazik Korzikára :( .

Boginak ma találtam 2 plusz fogat a szájában :oops: . Ez gáz, hogy nem vettem észre :lol: . 2 felső hátsó rágófog, pedig fogmosásnál folyton odadugdosta a fogkefét :D .

Különben jól vagyunk, Bogika egész nap jön-megy, hisztizik nagyokat (akkor vettem észre az új fogait is, amikor éppen hátrafeszítve ordított az ölemben :? ), amúgy egy oltári csibész.

Voltunk strandon is apával négyesben, úgy élvezték a csajok. Toncsi nem sírt, pedig sokszor elmerült, lecsúszott a bonyolult csúszdáról is, persze nem sikerült elkapnom, csak miután elmerült :? . Bogi meg csak ment a saját feje után, ha irányítottam, hisztizett, így ő egyedül elsétálgatott a medencében.

Ancsa, jól emlékszem, hogy ma jöttetek haza (Magyarországra :wink: ). Akkor hétvégén nagy családi gyerekzsúr lesz. Már nagyon várom.

Lányok, remélem most már jobban be tudok kapcsolódni, bár most már pakolni kell apának az útra, csütörtöktől meg a nővéremék jönnek hozzánk nyaralni. Szóval csak módjával leszek, de igyekszem.

Majd próbálok visszaolvasni, remélem betegeskedők már gyógyultak!

Puszi
Csilla

Csilla

Kép

Kép
csillala
 
 


réka!
több szezon? :lol: :lol: nincs az az ég!jövőre már 1edül fognak úszni.legalábbis Dorkónak kötelező lesz!!!! :lol: amúgy én 200.-ért vettem az auchanban,tőlem akár ki is pukkadhat ennyiért,én tényleg csak azt utálom benne,h nem csatos.majd strandolunk 1ütt és kipróbáljuk 1másét :wink: mármint a gyerkőcök :D

joli!
sajna nem :( időnk nincs szigetezni,én is rohangálok.már utazási lázban égek.folyton jár az agyam,h mi fog kelleni.gratula a bilihez.ma Dorkó 2x pucéran mászkált itthon úgy kb.2xfél óráig és mindkétszer a kőre rakta a végterméket.persze én nem rögtön vettem észre és már annak is örültem,h nem a szőnyegre.amúgy fetrengtem a röhögéstől,h ezek a kis emberkék mekkora fazonok.csak úgy jön-megy,azt hopp :lol: meg elképzeltem a férjem fejét( :twisted: ilyen lett volna)ahogy mondja:én megmondtam! :lol:

bogi!
hajrá fogak és ne hagyd magad,sokkal jobb arra menni,amerre te akarsz :wink:
csilla!
Dorkót sem lehet befolyásolni,ha elindul.mit neki gyere ide!vagy ne menj oda! :lol: max,ha elmegyek előre.bár ma is sétáltunk és simán előre ballagtam vagy 20m-t,nem foglalkozott vel.erre elbújtam 1 kerítés mögé.....na ez sem hatotta meg,kb 10perc múlva ballagott utánam,magában dumálva odaodatotododo.... :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
berni1
 
 


na,ha senki nincs,akkor képek:
:lol:
a friss kedvencem
Kép
dunaparton Kép
leskelődés Kép

Kép
berni1
 
 


Hello csajok!
Éjszakai műszak bejelentkezve! :)
Joli!
Én észrevettem az előző oldali átkeresztelést is,de már nem javítalak ki téged sem,így őt sem!És Szintusnak igaza volt,ma is! :lol: :lol: Csanád kispasink nagyon ügyes,nemhiába a miénk! :lol: Mira olyan messze áll ettől,mint Makó Jeruzsálemtől,de pisilni ő is egyből pisil ahogy leveszem ról a pelustpl. ágyban,zuhanyzó előtt,szoba közepén! :lol:

Bea!
És Attila jól szopik? :lol: :lol: :lol: Jót nevettem rajta! :wink:
Nem tudom meséltem-e már,anno nekem is volt egy storym a kórházban Márkkal. szülés napja,9-kor szültem,a déli szopira már hozták a gyerekeket,anyósom ült az ágyam mellett,vártuk mi is a legényt!Nővér az ajtóból bekiabál:
-Molnár-baba idejön?
-Igen válaszoltam.Hozták is,anyós nézegeti-nézegeti,mondja,hogy mintha nem lett volna ennyire formás a gyerek feje 3 órája,meg minden...erre rohan vissza a nővér,hogy ez nem az a Molnár-baba!Ő Molnár Vajk volt,melletünk lévő szobában "lakott" és ő is aznap reggel született!! Háááát,jól kezdődött...

Sly!
Örülök,hogy jó lett Jázmin eredménye! Végre fellélegezhetsz!!!

Szintus!
Halaszd el a tüdőszűrést,pocakosan nem "szabad",azaz jobb ha nem pocakosan csináltatod! :wink:

Réka!
Gondolom már nagyon várjátok a nyaralást! Sok-sok képet csinálni!!! Ott lesz lehetőséged netezni???

Berni!
Végül hová lesz a menet???
Én is mindig ámulok-bámulok,mennyire jófejek ezek a törpék!Olyan okosak,értelmesek,hogy csúcs!!!Ráadásul Mircsike annyira tud örülni minden kis apróságnak,hogy öröm nézni! Ma az egyik vendégünk elkunyizta,és elvitték babakocsival fagyizni...úgy félúton odafelé kezdett engem keresgélni,de nem lett semmi gond,amikor itthon meglátott,csajok,örömtáncot járt,és úgy bújt hozzám!!!Remélem Adri nem ébresztek ezzel benned rossz érzést,és nem gondolod,hogy bosszantásként írom! :roll:

Csilla!
A párod miért nem visz titeket magával???? Én tuti kiharcolnám!!! Míg ő edzőtáborozik,te addig elcsavarognál,strandolgatnál a gyerkőcökkel!!! Remélem bogi foga gyorsan kibújik,és a fájdalommal együtt a hisztije is elmúlik! :wink:

Ami meg a Márk-szájat illeti,mostanság nem nagyon brillírozik a törpe,inkább a kis logikus gondolkodásával vesz le a lábáról minket!Pl. múltkor mondtam az apjának,hogy hozzon kólát a boltból,de nem hozott,erre a mondja a törpe:
-anya,ha majd meglesz a motorom töltője,elmegyek és veszek neked én! Oké????? :arrow: :arrow: (az oké nem maradhat le egy mondat végéről sem!!!!!!!!!!!)
Valamelyik nap pedig Szombathelyre mentek az apjukkal,akkor meg mondtam neki,hogy vetessen az apjával nekem egy pólót! :oops: Mikor jöttek vissza,kérdezem,hogy mit hoztak nekem.Benéz a csomagtartóba:
-Hát.... pólót azt nem,de.... ööö... hoztunk neked.... szalvétát!
Na kösz! :lol: Tegnap este alváskor pedig azt mondta:
-úgy szeretlek...csuda!
olvadoztam :oops:

Hallottátok, a mai híradóban benne volt a kis Roli,aki belefulladt a vízbe!Siófokon történt az élménymedencében! Szörnyű!!!!!

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Berni ez a leskelődös vazzeg besz@rás! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Nagyon ottvan!!!!!!!!!
Látom elég hosszú ez a törcsi-poncsó,azért így leárazáskor csak veszek egyet én is! :lol:

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Jó reggelt!

PAtr! Én is láttam a híradóban, de nem raktam össze! Tényleg ő lehetett, szegénykém! :cry: Ráadásul a nagymama vigyázott rá! Hát nem tudom én hogy viselném, ha elengedném a gyerekemet a strandra mással és ez történne!

Rolinak is volt Oké? korszaka. Annyira aranyosak.
Na Jázmint aztán nem tudná eltolni egy vendég sem fagyizni.

Berni4 A leskelődős kép a legjobb! Nagyon tetszik!

Csilla! Grat a két + foghoz! Akkor könnyen kijöttek, nem viselte meg Bogit! Hiszti nálunk is van, meg egyre többször veszekszenek Rolival. Roli is mindig piszkálja Jázmint, de Jázmin sem ártatlan bárányka, ahogy megfigyeltem. Szerintem a kis korkülönbség neheze még most kezdődik. Eddig nem mondhatnám, hogy hű de nagyon nehéz volt.

Réka! Ha nem jön össze kistesó, akkor is maradsz otthon Mátéval 3 éves koráig? Mi a GYEs-ből tuti éhen halnánk!

Ma nem azzal kezdte a kisasszony a napot, hogy telefosta a pelenkát. Még abszolút nem kakált ma. Ez már tényleg a javulás útja! :lol:

Kép
szly27
 
 


Hali!

Nagyon sajnálom a kisfiút, annyira borzasztó az egész!

Berni, szuper jók a képek, a leskelődős is és az a cuki mosoly a poncsóban, és a Dunapartos is.

Pörgés van itthon, majd később.

Hurrá Jázmin, csak így tovább!!!

Csilla

Kép

Kép
csillala
 
 


Sziasztok!

Joli
Nagyon ügyi Csanád!

Berni
Dorkó nagyon cuki. Máté is szereti a slagot.

Réka
Nem fotóztam le, de még régebben lefotóztam, ahogy a kannával alszik, mindjárt felteszem.

Különben is hiába fotóznám le, 200 kép van a fényképezőnk memóriáján, és arra várok, hogy apa átrakja a számítógépre. Ez az ő feladata. Ezért is nem rakok fel képeket, de mindjárt felteszek pár régebbit.

Szly
Nem is tudtam, hogy a tüdőszűrőért fizetni kell 30 alatt, bár én már elmúltam 30.

Alvótársam az öntözőkanna
Kép

Pár régebbi kép:

Kép

Kép
kittina30
 
 


most csak rohanva:
egy kis ízelítő estére,mert végre töltöttem fel friss videókat:
http://videa.hu/videok/emberek-vlogok/n ... IjB4Z8JNCe

Kép
berni1
 
 


Berni jó a videó,ugylátom a végére már megunta a
hintázást a kiscsávó :lol: :lol: :lol:
Fruzsi rögtön idecsücsült hozzám,hogy ő is megnézze a kisDorkót!
ÉDES! :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
szintus
 
 


Olvastam szorgalmasan, de irni nem volt erőm-időm, próbálok pótolni.
Szintus! Tényleg ne menj terhesen tüdőszürésre még véletlenül sem!!!!És nem tudom a kismotorozás mennyire jó ötlet...A motor eléggé ráz, nem? (A férjemnek is van motorja, imádom, szoktunk vele motorozni, de amióta terhes vagyok persze ebből is kimaradok..)
Pat! Nem irigykedek ne félj, azért néha Ártemisz is mutatja jelét, hogy szeret :) Amúgy annyira birom, imádja a nagyobb fiúkat, ma a strandon addig somfordált, meg huncutkodott, amig a mellettünk levő társaságból a 12 év körüli kissrác el nem kezdett játszani vele, majd háromnegyed órán keresztül játszott vele, oda se nézett, hogy én ott vagyok-e vagy sem :) Márk szövegei haláliak, amikor ezeket irod, akkor mégiscsak sajnálom, hogy nem lesz fiam :wink: :) (mondtam is, hogy ezzel elvesztettem azt a lehetőséget, hogy legyen 1 férfi a világon, aki örökké és feltétel nélkül biztosan szeretni fog :) )
Berni! Dorkó annyira édes, és nagyfiús!!!
Kriszti! Az a locsolókannás nagyon jó! Ártemisz is imád délután bevinni magával tárgyakat az ágyba, általában ruhacsipesz stb.. :)

Nálunk annyi az "újdonság", hogy Ártemisz valamire érzékeny, mert pár napja néha kijönnek, néha eltünnek rajta csalánkiütések...fogalmam sincs mitől, de a gyerekorvos barátnőm szerint ezt megállapitani olyan, mintha tűt keresnék a szénekazalban...mert kijöhet a "fogyasztás" után fél órával, de akár 1 héttel is...Hasmenése is van egy kicsit, ami jól kicsipte a popsiját, és éjjel ezért keltünk 2x :cry: De jó az étvágya meg a kedélye is, szóval inkább talán megint fog? (végülis mégcsak 2 van). Szerintem nem ciki, hogy Csilla nem vetted észre Bogi fogát, szerintem én sem fogom ÁRtemiszét, mert utálja ha szájában túrkálok, ezért nem is nagyon szoktam..
Hiszti az nálunk is van...próbálom letörni. Meg erőpróbák, hogy "csakarzértis" a hajamra kenem a kaját, ha látom, hogy anya ideges tőle, sőőőőőőőőt akkor méginkább!

Na most ennyi, megyek pihizni egy kicsit!

KépKép

KépKép[/url]
neirda
 
 


Adri a mocival kapcs.igazad van,de akkor mivel közlekedjek?
Autóra engedélyem nincs!Fruzsival csak gyalogoltam és ne mondjam a végére már sírni birtam volna a gyalogolástól!De komolyan!
Mivel ápolod Ártemisz popóját?Mert a kiscsajnak is kivan pattogva a popsija és a puncija és bármivel kezelem nem múllik!
Már azon gondolkodom,hogy elmegyek vele dokihoz!
Viszket is szegénykémnek! :( :roll:

Kép
Kép
szintus
 
 


Sziasztok!

Megint csak gyors bekukkra futja, mert a tesóm dolgozik a gépen, szóval Bp-en vagyunk, de csak pénteken tudnék veletek találkozni, mert holnap Esztergomba megyünk! Joli, Réka nektek jó az is? Többiek? Mikor? Hol? Nekünk a délelőtt és a délután is jó!

Amúgy én a IV. kerületben vagyok most, de van autóm, bárhol talizhatunk.

Ígérem, részletesen jövök majd, ha hazaértünk, kicsit kalandos volt a hét eleje, majd elmesélem, üdv mindenkinek: Évi

Joli!
Tel. számom: 06-20-495-9694

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26
 
 


sziasztok!

szintus!
én sudocream-et használok,nekünk abszólut bevált.soha nem volt piros sem a feneke.

Kép
berni1
 
 


HAli!

Nem, nem Réka, megint Gyuri... ígérem, nem csinálok rendszert :D

Pat! Lesz nálunk net... (Réka napi soxor, majd ír :lol: )

Évi! Réka pénteken délelőtt egy rövid talira ráérne, de mi is indulunk 14.00-kor nyaralni.

Nem emlékszem tisztán, talán volt kérdés, hogy hova megyünk? Nos, Balatonszepezdre, sátorozni, három hétre. Pont.

Ja, Réka itt ül mellettem, aszondja, "apjuk, írjad má' meg a mérlegelést!" Szóval, ma voltak Mátéval dokinál (csak az éves rapport) tényszerűen: 78cm, 10,5 kg, 6 fog, 2 fül, 3 készlet duracell, stb... hiánytalan.

Rötyögény ma 2x is odaszaladt az apjához, állati büszke vagyok rá.

Berni! Igen, a felfújós-auchanoshoz képest drága, és lehet, hogy nem lesz "több szezonos", de ezzel én úgy vagyok, mint az autósüléssel: nem vagyok hajlandó a passzív biztonságon spórolni, bármikor beüthet a krach, nem csak rajtunk múlik. Ja, a macska is szeretheti ezt a fazont, nem árt neki :lol: :lol:

No ennyi, majd írunk (izé... ír Réka... olvas Gyuri :oops: :D )

Üdv

Máté, Ákos, Gyuri és Réka
KépKép KépKép
kindertojas
 
 



Kittina!
a kannás kép,nálam is favorit :lol:

adri!
azt mondják fogtól is lehet ilyen tünet,bár nem gondolnám,h szétidegesíted magad. :lol: hisztik:ha ilyen nyugodtan írod,akkor az nem is igazi hiszti :wink:

réka-gyuri(ez jó :lol: )
[quote]n írta:em vagyok hajlandó a passzív biztonságon spórolni, bármikor beüthet a krach, nem csak rajtunk múlik. Ja, a macska is szeretheti ezt a fazont, nem árt neki

szerencsére Dorkó még nem úszik 1edül,krach ellen mellette vagyok,macskánk meg nincs elűzi a kutya :lol: (na jó,ez csak poén volt)azért 1 karúszót nem jó a gyereküléshez hasonlítani :cry: amúgy a tiétek legalább jó lesz a köv.porontynak,a miénk meg max a macskáknak játszani :lol: no,meg a 3 hét alatt tuti kihasználjátok.mi boglárra megyünk.az messze lesz tőletek?(bocsi,nem vagyok nagy földrajzos :oops: )

Kép
berni1
 
 


Berni!

Majdnem szemben van, csak a déli parton. cca 6 km a távolság, sétálva másfél óra... már ha tudsz a vízen járni :lol: :wink:

Máté, Ákos, Gyuri és Réka
KépKép KépKép
kindertojas
 
 


igen,közben én is megnéztem :) akkor az idén meghagyunk titeket családos magányotokban :lol: aug9én este fél8kor kiállunk a partra és átintegetünk :) tegyétek ti is ezt.másnap padig középen összefutunk :wink: :lol:
na jól van,úgy látszik lefáradtam,jó éjt mindenki!

Kép
berni1
 
 


Hali!
Ma már megint nem volt net :twisted: , holnap reggel megint jön a szerelő.

El is felejtettem mondani, hogy mi is befejeztük Bogival pár napja a szopit közös megegyezéssel 8) .

Boginak is nagyon piros most megint a feneke, de pár óra alatt. Nagyon kis érzékeny bőrű manó. Pedig mi szinte csak neogranormont használunk :shock: , meg ilyenkor Canestent (sőt, együtt a kettőt). A Sudocrem is jó, de nekem nem ajánlották folyamatos használatra mert elvékonyítja a bőrt :shock: :? . Pedig Toncsival is jóformán csak azt használtuk a gyógyszertári után. Most Bogival visszatértünk a gyógyszertárihoz.

Még annyit hallottam a balesetet szenvedett kisfiúról, hogy átmászott a felnőtt medencébe és 40 percig keresték :shock: . Hát 40 perc után nem tudom, sikerülhetett volna-e felépülnie. Barátainknak van egy kajáldájuk Siófokon és pont hozzájuk ment be az anyuka az eset után. Megkérdezték Tőle, hogy miért olyan szomorú? Na, képzelhetitek...
Folyton megkönnyezem, ha rágondolok. Egyszerűen felfoghatatlan és iszonyatos, amit a szülők és a nagymama is átélhet. Hogy lehet ezt elviselni???



Na jó, édes Dorkó, ahogy locsol.

Pat, Szly mostanság egy egri tali, amíg Ancsa is itthon van? Esetleg Joli?

Ma itt volt a vízszerelő, holnap jön a upc-s, közben a fritu is bekrepált az a dög :twisted: . Szerencsére már kivasaltam apának a ruháit az utazáshoz, még vár egy vagon mosogatnivaló, szal megyek.
Jó éjt!

Csilla

Kép

Kép
csillala
 
 


Jó reggelt!

Berni! Aranyosak a videók!

Kitti! Nagyon édi Máté , én már azt hiszem láttam a kannás képet!

Adri! A dmben lehet kapni (bár most hogy írom valszeg nálatok nincs is Dm) Alverde baby Wundschutz-creme-t. Ez valami bio pelenkakiütés elleni krém. Nagyon jó! Éjszakára kell csak bekenni a popóját a kicsinek. reggelre Jázminnak mindig szemmel láthatóan jobb lett a popsija. Volt, hogy a Sudocrem már nem használt és ez meg igen.

Berni! A Sudocremről én is hallottam, hgoy nem jó állandóan azt használni.

Ezt is csak éjszakára írja.

Évi! További jó kikapcsolódást! Ti aztán tudtok nyaralni! :lol:

Csilla! Jó lenne a tali, majd megkérdezem Gyurit, hogy hajlandó lenne-e elvinni megint Egerbe.


Patr! Hol volt az éjszakai műszak?

Ma megyünk barátnőmékhez, egy éves a kisfiuk, megünnepeljük.

De jó is volt egy évvel ezelőtt! Jázmin még 6 hetes volt! Én annyira szeretem az első évet és az iciripiciri babákat!

Kép
szly27
 
 


Réka-Gyuri! Micsoda apuka kérem szépen! Még a fórum életét is követi! A mi apánk nem igen írogatna, bár olvasni azt hiszem szeretne, csak azt meg én nem engedem neki! 8) Akkor ha jól értettem Máté tett néhány önálló lépést? Gratula neki!

Kép
szly27
 
 


Sziasztok!

Gratulálok Réka-Máténak az első lépéseihez! Nagyon ügyes!


Mátémnak is gyakran piros a feneke, és nekünk eddig egyedül a Neogranormon jött be. A Sudotól még pirosabb lett, pedig betankoltam belőle egy jó nagy dobozzal. A gyógyszertári meg egyenesen katasztrófális volt.

Berni
Jók a videók, nagyon élvezte Dorkó a locsolást.

Szly
A kannásat már a másik topicba feltettem. Szóval zugolvastál. :-D
Remélem szülinap után leszenk friss képeink.


Holnaptól "Máté leesés elleni védelem" készül nálunk, úgyhogy keveset leszek. Jó hétvégét, a nyaralóknak meg jó nyaralást, ha nem jönnék.
kittina30
 
 


Szly, jól érted, csak annyi plusz kitétellel, hogy ez a második fázis: kérésre odajön, mert korábban kérésfüggetlenül enyémek voltak az első totyik. Szóval eddig a rekord úgy 15 lépés volt, de egy gyors támaszkodás után nyargalt tovább megint 10 lépést és így átjött egyik szobából a másikba 8)

Ma sűrű napunk lesz: de mászkálunk, du tortát sütök, húst pácolok és este össze is kell pakolni. Szerencsére olyan segítségem van, aki már be tudja pakolni a mosógépet is :lol:

Lehet, hogy jövünk még :lol:

Máté, Ákos, Gyuri és Réka
KépKép KépKép
kindertojas
 
 


Ja, tudom még mit akartam...

Szly
Most, hogy írtad, nekem pont egy évvel ezelőtt kellett volna szülnöm legalábbis az orvosom szerint, szerintem meg tegnap, csak Máté nem akart kijönni. Én is nagyon szerettem az elmúlt évet, csak olyan gyorsan elmúlt...
kittina30
 
 


Kriszti, tavaly ilyenkor már én is 2 nap túlhordásban voltam :lol: és olyan jó volt ez az év!!!!!!

Máté, Ákos, Gyuri és Réka
KépKép KépKép
kindertojas
 
 


Lusta Máték. :-D
kittina30
 
 


Köszi a tippeket a popsira, én sem használom állandóan a sudocremet, hanem egy itteni márkát (Frezyderm) általában, és ha kipirosodik, csak akkor "vetem be" a sudocermet pár napig amig jó nem lesz. (ezt a doktornénink javasolta igy, és nekem be is vált eddig) De már javul egyébként, ma éjszaka nem is ébredt amiatt. Tényleg csak olyankor szokott kipirosodni, amikor kicsit többször van higabb széklet, ami tényleg lehet a fogzástól, bár fogat még nem látok :) :) :) (mármint a 2 már meglevőn kivül). Ennél jobban idegesit a csalánkiütés....De most éppen nincs hála Istennek.
Ja! Szintus még az is jót tesz a popsinak, ha sokat van szabad levegőn pelus nélkül ha megoldható!
Ja! Csilla a Canesten az gomba-ellenes krém, és hát én nem hiszem, hogy gombás lenne a popsija, szóval én azt nem használnám inkább.

Dorkó haláli ahogy locsol :) :) :)

Lányok, én bevallom öszintén, hogy sokkal jobban élvezem most, hogy már Ártemisz "kommunikál", meg jár akár négykézláb is..szóval hogy kezd babából gyerek lenni. És már várom, hogy a pici is megnőjön ennyire. amikor még csak feküdt és nem tudtam, hogy miért sir, vagy hogy mit akar stb. stb. nekem az kevésbé volt "élvezetes", mint most. Nagyon jó látni, hogy önálló akarata van, hogy önállóan kezdeményez dolgokat stb...Szóval ezért is gondolom, hogy harmadikkal már nem fogom elölről kezdeni, ha végre ők megnőnek egy picit :)

most megyek, megcsinálom a terhestornát amit alszik Ártemisz és anyu főőőőőőőőőőőőőőz!!!! jó dolgom van, mi???

KépKép

KépKép[/url]
neirda
 
 


Hazaértünk!!!!!!!!!!!!

Ami rossz hír: Nóri baba kórházban van szalmonellagyanús hasmenéssel, Gabi küldött sms-t. Gyógyuljatok meg hamar, gyógypuszik mennek!

CSilla, ezek szerint a mostani idő a szerelem-é. először szét, aztán talán össze..... ááááááááááá nekünk is volt ilyen időszakunk, nem irigykedek! Ellentétben a taliért Ancsáékkal igen :awink:

Anita, akkor most itthon vagytok? Kérünk majd fotókat!

megyek pakolni, lejárt a mosógép 8)

Máté, Ákos, Gyuri és Réka
KépKép KépKép
kindertojas
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?