Új privát üzeneted érkezett!

Pont itt van a lényeg, a hajszálak lesznek erősebbek!!! Vastagabb szálú lesz a haj ettől dúsabb!! Persze a hajhagymák nem sokasodnak a vágással, élő példa erre apánk akinek hetente nyírom oszt még is tök kopsz főlül. Örülne ő nagyon ha vágással szaporodnának a hajhagymák :lol: :lol: :lol:

Botinak boldog névnapot

Kép

Sz

szandrakiss
 
 


Kukucs :D

Elkészültem a beszámolóval a nyaralásról és a képeket is rendeztem. Én hülye, azért találtam ki, hogy egyszerűbb montázsokat csinálni, mert így kevesebbet kell töltögetni, kicsinyíteni. Kivéve, ha túl nagy lesz a montázs. Így, akit érdekel az összes kép, kénytelen lesz kattintani az oldalunkra, egyet azért kicsinyítettem, hogy meghozzam a kedveteket :D

Kép

Katus
KépKép
KépKép
KépKép
sszkata
 
 


Sziasztok!
Mi is ma vágtuk le másodszor Ati haját. 2hét alatt nőtt 2,5-3 cm-t. Igaz nem nagyon látszik, mert szőke lett a drágám, amin Apukája jókat viccelődik :wink: :shock: De majd besötétedik megint! Viszont már az első vágás után sokkal szúrósabb lett a pici puha hajacska. Gondolom erősödik :-) Hátha nem az én pocsék kupolámat örökölte :roll:

Nekem a védőnéni azt mondat, hogy minél zsírszegényebb tej 1:3-as hígításban mehet 1 éves korától. És fokozatosan az egyre zsírosabb felé... Ha szükséges a tápszer, akkor 1 éves koráig - mondták. De még nem tartok itt. Viszont a barátnőm fia bőven kakaózott már ekkor. Semmi baja nem lett.
almi
 
 

 
 

Adri,
Boldog születésnapot!

Kép


(most szúrtam ki iwiwen :oops: , enyje, enyje Orsi :) máskor tessék szólni :wink: )

Szandra, basszus, ha genetikát és a felmenőit nézem, örülök, hogy Boginak ennyi haja van :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Katus, aranyos ez a kis kalapos bestia :D

Anita
putyu
 
 


Sziasztok!

Pótolom a hiányosságomat :-) Anikónak, Botinak, Lilkának boldog névnapot kívánunk utólag, Adriennek pedig boldog születésnapot. (remélem nem maradt ki senki:-)

Katus Ancsi nagyon édes abban a kalapban :-)

Hajvágással kapcsolatban én is a Judit féle tévhitet hallottam a közeli fodrász ismerőstől. Mi eddig egyszer vágtuk Ábel haját, igazából annyit vettem észre, hogy azóta sötétedett, de ez nem a hajvágásnak tudható be :-)

Mi "letudtuk" a nyaralást. Június elején először autóztunk Ábellel 280 km-t anyukámhoz. Nagyon rendes volt, első 20 percben nyafizott utána végig aludt 2 órát :-) Utána Berekfürdőn töltöttünk néhány napot. Nagyon ajánlom, nagyon klassz hely. Ábel életében először kipróbálta a gyerekmedencét a strandon :-) A 3. naptól ki se lehetett venni a medencéből. Nagyon jó a berekfürdői megoldás, nem mehetnek be felnőttek, van két segítő, leányzó és ők fogják, terelgetik még az ilyen piciket is. Ez nekem nagyon szimpatikus.
Azután múlt szerdán kipróbálta Ábel a repülést is :-) Elmentünk Angliába a sógornőm esküvőjére. A nagy melegből igazi őszi időbe pottyantunk. Ábel minden percét élvezte a kirándulásnak és ránk is nagyon ránk fért már egy kiruccanás. Stonehenge-t és a salisbury-i katedrális néztük meg az esküvőn kívül. Ez fért bele szerdától vasárnapig.
Ja és a legfontosabb. Majdnem két hete jó alvó gyerekünk van.:-) Nem, nem nem cseréltük el :-) csak abbahagyta a szopit és a nagy vacsi után még kap egy óriási adag tápszert, amivel negyed 7-ig "húzza". Na jó, kétszer felkel, nyöszörög és a hóembert a kezébe kell adni, de mi ez a régi rendszerhez képest :-) Remélem tartós lesz a dolog. Azt hiszem az is sokat számít, hogy pont 13 hónapos kora után abbahagyta a szopizást. Azóta önállóbnak érzem, vagyis inkább nem csak "anyaanyaanya" van. Lecsúsztam a hóember után a rangsorban :-)
Huh, most pótoltam a sok heti kihagyást :-)

Emőke


Kép

Kép


Kép
birdie
 
 


Jól megírtam, mármint először kettesten autóztam Ábellel 280 km-t :-) Már többször megjártuk ezt a távot, csak akkor vagy csak apa vagy felváltva vezettünk.

Kép


Kép
birdie
 
 


Közben még eszembe jutott egy-két dolog :-)
Köszi Gyöngyi a telefonos segítséget. A mellem néhány napig fájt, de nem gyulladt be. Egyszer kellett még a mellszívót használni és utána már nem. Nem sok mindent kaphatott már belőle a kislegény.
Marietta hogy viseli a pöttyöket és a bezártságot? (írtad, hogy se homok, se víz a felülfertőzés veszélye miatt).
Gondolom ezután Sára jön majd.

Emőke

Kép


Kép
birdie
 
 


Adri,

Boldog Születésnapot!
Kép

Katus,

Nekem a gumimatracon heverészős Ancsi-kép a kedvencem, olyan gyönyörűséges!!!A videot is megnéztem, tényleg rövid:)))De nagyon édes.
Vendég
 


Adri, boldog születésnapot!

(Orsi, az unokatesómnak éppen mellgyulladása van és erről ugrott be, hogy a múltkor ezzel kapcsolatban egy fontos dolgot elfelejtettem mondani (NE LEGYEN RÁ SZÜKSÉGED, csak FYI): a burrow krémet javasolják még ilyenkor, gyógyszertárban kapható (azt hiszem, hűsítő kenőcs néven is fut), ezt is úgy kell bemasszírozni, mint a disznózsírt, de egy kicsit talán kevésbé undorító annál :lol: )

KépKép
KépKép
kevinszpészi
 
 


Kata,

Te hogy vagy? Nem érzel még nagy készülődést a pocakból?:)
Vendég
 


Sajnos még nem, pedig már szeretném azt árezni, hogy indulni kell... Bár amíg Anyámnál vagyunk, a kecskeméti kórház van közelebb, de azzal is kiegyeznék, hogy ott kell szülnöm, csak jönne már ki lassan a kisfickó!
A dokim a múlt héten azt mondta, hogy Zalánt túl fogom hordani, és az aug 25-i rendelésre is adott még időpontot, de arra már eszem ágában sincs elmenni...

Ti hogy bírjátok?

Katus, Te mit érzel, fickó lesz vagy kislány a tesó?

KépKép
KépKép
kevinszpészi
 
 


Aug 25. ? Hú, hát az még odébbvan...:) Nem baj, jó helyen van még odabent, kitartás még egy kicsit:)
Én reggel 9-kor naívan elindultam kertészkedni mondván még nincs olyan meleg, addig gyorsan csinálok valamit...hát nem sokat bírtam, a tűző napon piszok meleg volt már akkoris. Egyébként az a szerencse, hogy mostanában éjszaka azért lehűl a levegő, és a lakás is kiszellőzik, úgyhogy délelőtt még kellemes,(24-25 fok) délután azért már felmegy 27-28 fokra . De két hete felment 32 fokra is és reggel is 28-29-ről indultunk...
Vendég
 


Én is feltöltöttem még egy rövid nyaralós videot, ahol Zorka és a két kis barátnője játszik a strandon. Aki nem látta még nevetni Zorkát, az feltétlen nézze meg:)))Tényleg Gyöngyi, merre jársz?:)

http://www.videoplayer.hu/videos/play/398959
Vendég
 


Judit, de jó látni, hogy így egymásra találtak a lányok ilyen rövid idő alatt :)

Anita
putyu
 
 


Sziasztok!

Mi is pótoljuk a hiányosságunk :

Anikó, Boti boldog névnapot!

Kép

Kép


Adri, boldog szülinapot!
Kép


Kata!

Mi is Krk-n voltunk a múlt héten ;)

zsanett
 
 


Kukucs :D

Judit,
nagyon édesek a CSajok :D Zorka a lexebb :D

ZSani,
tényleg? És Ti merre voltatok?

Kata,
hát egyelőre nem érzek semmit, annyira szeretném, ha mostmár minden rendben lenne :D Most jól vagyok, de Judittal (meg Évivel, meg Veled) ellentétben, akinek ekkor már igazi kismama pocija volt, nekem semmi sem látszik még. Úgyhogy a hülye kismama ezen is parázhat :D

Katus
KépKép
KépKép
KépKép
sszkata
 
 


Katus,

Ezen nem kell parázni. Ancsival mikor kezdett látszani a pocakod? Jó általában a második babával hamarabb gömbölyödik az ember, de ez sem törvényszerű. Én meg aztán abszolút nem vagyok mérvadó, mert terhesség előtt is úgy néztem ki, mint egy 5 hónapos terhes:))
Vendég
 


Judit,
tudom, de a második babával 10 hetesen nagyobb volt a pocakom, mint most. Igaz, kilóban is vagy 5-el több voltam, mint most, de akkor határozottan babás hasam volt. Te is tudod, hogy van különbség a kétfajta pocak között :D Nem parázom, csak jó lenne már látható jel is :D Éééérted???

Ancsi anyósnál nyaral, vasárnap kapom vissza. Cefetül hiányzik :( Holnap dolgozom, ma meg házitündérkedem. De csak lájtosan, ebben a bazi melegben nincs kedvem semmihez :D

Katus
KépKép
KépKép
KépKép
sszkata
 
 


Katus,

Most már 1-2 héten belül gömbölyödni fogsz, tuti:) Azért nekem 2 éve nyáron pl adták át a helyet a villamoson, mert úgy néztem ki, mintha terhes lennék:)Szóval nem mindig egyértelmű...
Ancsi biztos jól elvan, legalább lesz egy hétvégétek kettesben!:)
Én is házitündérkedem, mosok-vasalok-főzök hétvégére. Zorka már nagyon menne a Balatonra:) Na meg én is...
Vendég
 


Judit, nagyon boldog névnapot kívánunk! (végre nem utólag, sôt lehet elsôként :?: :!: )

Adri, Neked utólag is nagyon boldog szülinapot!

Katus, minden rendben lesz!

Viki

KépKép
KépKép
wiki12
 
 


Judit :D

Milyen igaza van Vikinek....

Boldog névnapot kívánunk!


én ezekkel a dupla névnapokkal (is) mindig gondban vagyok, hogy ki, mikor tartja. A húgom a decemberit, azt tudom :D

Katus
KépKép
KépKép
KépKép
sszkata
 
 


Judit, boldog névnapot!

Katus, nekem ennél a terhességnél is szinte rögtön elkezdett nőni a hasam, és a napokban többen is megjegyezték, hogy hihetetlen a pocakom mérete, olyan, mintha lenyeltem volna egy görögdinnyét (kb úgy is érzem magam :roll:). Ugyanakkor az egyik barátnőm, aki 6 hete szült, kb ugyanolyan méretekkel indult, mint én és ugyanolyan ütemben is hízott, mégsem volt fele akkora hasa sem a 39. héten, amikor szült, mint nekem most...
Szóval szerintem ez nemcsak, hogy alkati kérdés, de állítólag attól is függ, hogy hol tapad meg a bébi... De parázni nem kell! 4-5 hét múlva mntek a genetikai UH-ra, minden rendben lesz és még az is lehet, hogy kiderül, mit rejteget a lábai között!

Judit, de jó nektek! Biztos tök jó lesz a Balcsin! Én pedig mindenkire irigy vagyok, aki fürödhet! :lol: (Tegnap este már azon gondolkodtam, hogy teleengedem a kádat, besózom, és abban áztatom magam, hátha az úgy kevésbé veszélyes, mint az édesvíz, amitől el vagyok tiltva :evil:)

Viki, ruhaügyben van vmi fejlemény?

KépKép
KépKép
kevinszpészi
 
 


Judit Drága! :D

Kép


Katus,
ne idegeskedj, nekem is lassan kezdett kerekedni, aztán brutál lett :)

Kata,
jót röhögtem a besózáson :lol: Mikor leszel itthon beugrok a láncért(eddig se nagyon hiányzott, csak még tényleg megnéznélek :) )

Zsani,
ennyi?? :shock: képek vagy beszámoló? :)

Viki,
ügyes vagy! :) Remélem összejön...

Anita
putyu
 
 


Köszi mindenkinek:)
Vendég
 


Sziasztok!

Botinak és Juditnak nagyon boldog névnapot kívánunk!


Anikó,
Levinek 3 hónaposan kezdett folyni a nyála, aztán az első fog 4 és fél hónaposan, a második pedig 5 hónaposan bújt ki :-)
Egyébként kedden voltunk Levivel védőnéninél az 5 hónapos mérésen, 70 cm és 6740 gramm. Ákos mekkora már?


Gyöngyi,
Hogy vagytok? Sárán nem jöttek még ki a pöttyök?


Viki,
mi Levi haját 3 hónapos korában levágtuk, ezalatt 2 hónap alatt tök jól vissza is nőtt, és valóban sokkal erősebbek lettek a hajszálai :-)


Anita,
bocsi, hogy nem "súgtam meg" Adri szülinapját, de Te így is rájöttél! Szerintem magunknal is kéne vonalzókat csinálnunk :lol:


Katus,
nagyon jók a képek!


Emőke,
Ábel is nagyon vagány :D


Kata,
köszi az újabb infót a mellgyulladásról, szerencsére én nagyjából helyrejöttem, bár azt egy kicsit furcsálom, ha Levi abból a ciciből szopizik, azóta is fáj még.... ez vajon normális?!



Képzeljétek rajtam meg 2 napja kijött valami nyavaja, lázas vagyok, fáj a torkom, és marha náthás vagyok... Aztán Levi is elkezdett már tüsszögni, és tegnap reggel neki is volt egy kis hőemelkedése, ezért elmentünk a dokinénihez,azt mondta nincs semmi komoly, de azért gyűjtsek össze a pisijéből és adjam le a laborban, hogy nincs-e véletlenül hugyúti fertőzése...
Gyűjtött már valamelyikőtök ilyen zacsiba pisit? Hát kíváncsi leszek, hogy fog nekünk menni :roll:

Orsi, Levi és Boti Baba

KépKép

KépKép
mondokorsolya
 
 


Judit, mi is nagyon boldog névnapot kívánunk!

Orsi, jobbulást Nektek!


Emőke

Kép


Kép
birdie
 
 


Sziasztok!

Köszönöm szépen köszöntéseket, és mi is kívánunk utólag minden érintettnek boldog névnapot ill. születésnapot.

A 18.-i viharban előttünk a beton villany oszlop tört ketté, és fél téglányi betondarabok estek rá a a kocsi beállónkra. Szerencsére tavaly megcsináltuk a tetőt, így a kocsink meguszta. Ráadásul Zoliék megint kenu maraton versenyen voltak a ráckevei dunaágon, mi délben a nagy szél miatt hazajöttünk, és itthon izgultunk értük, mert őket a vízen kapta el a vihar. szerencsére nem lett bajuk, de mondtam neki, hogy idén többször ne menjen, mert akkor mindig valamilyen katasztrófa történik. Az előző versenynél az árkunkban találtak egy nagy bombát, ami miatt el kellett mennünk pár órára itthonról.
A múlt héten Kisbéren nyaraltunk 5 napot, nagyon jó volt csak kevés. Mivel kánikula volt nem mentünk sehova, szinte egésznap a beltéri wellness részlegben hűsöltünk. Dórinak nagyon tetszett a kismedence, és az se zavarta, hogy csak 26-27 fokos volt a víz.

Kép

A hétvégén pedig rokonlátogatóban voltunk, ill. vasárnap mostunk, mostunk és mostunk, na meg egy kicsit takarítottunk.
Hétfőre sajnos Dóri teljesen náthás lett, jól be is sűrűsödött neki, de szerencsére csak hőemelkedése volt, így kedden mentünk a dokihoz. Gyöngyi! Kösz a gyors segítséget recept ügyben. Azóta nyűglődünk, Dóri lassan túlvan az állandó orrfolyáson, de sajna jön nála a köhögös időszak, közben én is lerobbantam, nekem pedig egy kicsit a gyomromra ment a nátha. Kedd este már Orsi, és Levi beteg lett, így szépen lerobbant az egész család.

Most Dóri kicsit alszik, megpróbálok visszaolvasni is egy kicsit.
Remélem, minden pocakos jól van!

Adrienn
Lilypie - Personal picture  Lilypie Second Birthday tickers
KépKép
jul24
 
 


Boti, Judit
Boldog nevnapot kivánok


laptopon nyomom, nem megy jól :cry:

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi
 
 


Orsi, Adri, jobbulást!

Adri, azért az idő ellenére klassz lehetett kikapcsolódni, Dóri szuper csini a fürdőruhájában :).

Orsi, erre nem tudok okosat mondani... nem lehet, hogy már nem a mellgyulladás miatt fáj a melled, hanem tejköved van? A zacsis gyűjtögetést Marcinak még a kórházban csinálták, de sajnos nem tudom, hogyan tudták kivitelezni :(.

Anita, holnap este visznek haza Anyuék, hétvégén otthon leszünk!

KépKép
KépKép
kevinszpészi
 
 


Kata!

Mi az a tejkő? Még sosem hallottam róla... de az biztos hogy minden szopizásnál fáj az a mellem, amelyik be volt gyulladva. Mit lehet vele csinálni???
Én hajnalban próbálkozom majd a pisi begyűjtéssel, hát kiváncsi leszek hogy fog menni :roll: majd beszámolok róla.

Orsi, Levi és Boti Baba

KépKép

KépKép
mondokorsolya
 
 


Végre elaludt a csajszi, ma nagyot küzdöttünk.

A nyaraláshoz még annyit, hogy mivel már nem volt standard szobájuk, így egy superior szobát kaptunk. Jelen esetben ez azt jelentette, hogy restaurált antik bútorok voltak a szobában. Ezt szerintem csak Dóri élvezte, mert ki-be csukogatta az összes szekrényajtót, amik egy kissé nyikorogtak, és így egy idő után az idegeimre mentek. Szerencsére elég hamar el tudtuk terelni onnan.
Ezenkívül Dóri egy szép, régi, fa babaágyat kapott, melynek köszönhetően első éjszaka nem aludtunk semmit. Ugyanis az én picim nem tud egyhelyben, és nyugton aludni, így negyed óránként hatalmas koppanásokra keltünk. Ezért másnap gyorsan kértem, hogy cseréljék ki egy egyszerű, snassz, hálós utazóágyra. És lássatok csodát Dóri ÁTALUDTA az éjszakákat. Este tíztől reggel reggel fél nyolc - nyolcig aludt. Ilyen se nagyon fordult még elő nálunk, egy kezem meg tudnám számolni, hogy az eltelt bő 14 hónap alatt hányszor volt ilyen. Majd mivel a mi ágyunk nagyon puha volt, és keskeny (140), Zolival leköltöztünk a földre, és az elmúlt másfél évben nem aludtunk ilyen jót.
Sajna itthon megint kelünk, de ez most a nátha miatt van. De az is lehet, hogy itthon is egy nap kétszer kellene uszodába mennünk, és akkor minden gondunk megoldódna.

A fantasztikus ágyaink:
Kép Dórinak egyedül bejött a mienk is, délutánonként jót aludt rajta.

Jó éjt mindenkienk!

Adrienn
Lilypie - Personal picture  Lilypie Second Birthday tickers
KépKép
jul24
 
 


Orsi,
sikerült? Botondnak ugyan még nem , de Boginak már kellett pisit gyűjtenünk. A fiúknak egyszerűbb szerintem :oops: Tejkőről Kata és Gyöngyi tud neked mesélni , én szerencsére kimaradtam belőle :roll:
Gyógyuljatok!!

Adri, jók az ágyaitok :D Nektek is jobbulást!

Anikó, csak nem megjöttetek? Köszi a felhőket :D

Judit, nektek jó Balcsizást!

Húúú, és még valakinek :oops: :oops: emlékszem, hogy vki még mondta, de nem tudom ki :oops: :oops: :D

Anita
putyu
 
 


Mivel holnap nem leszek gépközelben, ezért

Drága Bogi!
Nagyon boldog Névnapot kívánunk!

Kép
Vendég
 


Mi se leszünk, megyünk Szilvásváradra esküvőre így mi is most kívánunk Boginak boldog névnapot

Emőke

Kép


Kép
birdie
 
 


Köszönjük :)
Emőke, nem vinnétek engem is, elmennék már Szilvásváradra én is, hát még egy esküvőre :D

Anita
putyu
 
 


Boginak nagyon boldog névnapot elôre is!
(Mi megyünk még Balatonra, ráadásul esküvôre!)

Kata, megoldódott a ruha, köszi! én is szívesen megnézném a pocakod....

Adri, pedig nagyon szépek voltak az ágyak! Otthon miben alszik Dóri? A montázsok nagyon jók!

Jó hétvégét Mindenkinek,

Viki

KépKép
KépKép
wiki12
 
 


Jó bulizást mindenkinek a hétvégére!

Boginak boldog névnapot kívánunk!

Mi építeni fogunk hétvégén, most "hozza Zalán" Marcinak a játszókát, amit Anyuék csináltak. Vasárnap pedig nagytakarítás lesz, amit szerencsére már nem én fogok csinálni - nekem csak a függönymosás, pakolászás marad.

Orsi, a mellgyulladás mellett ezt a tejkövet is "megnyertem" egy-két alkalommal, és hasonlóan szar érzés ez is, mint a gyulladás. Az a lényege, hogy a besűrűsödött vagy kikristályosodott tej(kő) elzárja a kivezető kivezető nyílást a mellbimbón.
Nekem Gyöngyi ezzel kapcsolatban nagyon sokat segített.. És ami használ ilyenkor:
- kézzel történő fejés
- a mellbimbó meleg vízben való áztatása fejés közben
- a kivezető nyílások rendszeres ellenőrzése (szoptatás közben is)
- a kövek eltávolítását megelőző hosszú ideig tartó szoptatás (a baba segíti a folyamatot)
- gyakori szoptatás
- napi min. 2 liter folyadék fogyasztása - de ami fontos, hogy ez ne ásványvíz legyen (főleg ne olyan, aminek magas az ásványianyag-tartalma) mert az is elősegíti a tejkő kialakulását.

Gyöngyi, remélem, nem írtam hülyeséget. A lányok hogy vannak?

KépKép
KépKép
kevinszpészi
 
 


Lányok, Ti csináltatok gátmasszázst szülés előtt? Én beszereztem hozzá a búzacsíra és az orbáncfű olajat, de nem találtam tuti módszert a masszázsra a neten. Választott szülésznőm nem lesz, és elméletileg a Jánosban második szülésnél szinte soha nem vágnak, de azért csak jobb lenne megkönnyíteni Zalán első útját...

KépKép
KépKép
kevinszpészi
 
 




Drága Bogi!
Boldog névnapot kívánunk!!

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi
 
 


Anita!

Köszi a hiányolást :lol: mire reagálhattam voln, már eltüntél :cry:
Sajna rossz volt a gépünk, a laptopon meg nem tudom kezelni a billentyűket :oops: csak felidegesítettem magam rajta :oops:

Kata!

Nálam mindkét esetben volt gátmetszés. De van egy barátnőm, aki 4 gyereket szült és csak az elsőt gátmetszéssel, ő tuti tudja ezeket a dolgokat. Szerintem megadom a számát (milupás szoptatási tanácsadó) és megkérdezheted tőle a tutit!
Remélem még nem lesz késő :lol: :lol: ha nekiállsz takarítani!

A tejkővel kapcsolatban többet tudsz mint én :lol: :lol: Csak annyit tudok hozzátenni, hogy nálam semmi más nem jött be, csak a szoptatás. Egyszer mellszívóval sikerült egy követ kiszedni, de az nagyon keserves volt. Útána már rábíztam a Mariettára :D De fontos, hogy különböző pózokban kell űríteni a mellet, hogy minden tejcsatorna egységsen ürüljön. És tényleg fontos: ne igyunk sok ásványvizet!!! Sáránál már nem ittam és nem volt semmi gondom :lol:


Ennyi eskűvő egy hétvégén! :lol: Viki, Emőke jó szórakozást nektek!! Én is írigyellek Benneteket, mint az Anita! :lol: :lol:


Adri!

Tényleg szuper a montázs és a kiscsaj is! Jól látom, hogy megint nyúlt eggyet a kiscsaj? :lol: :lol: Ne aggódj, 2-3 évesen már egész sokszor lesz átaludt éjszakád! :lol: :lol: Tudom nem vigasztal, de nekem a csajok még mindig felkelnek, főleg nyáron: szomjasak, és utána meg pisilni kell :lol: :lol:
És a kifársztás semmit sem ér, de a nyaralás mindig! Többet kell menni pihennetek! :lol: :lol: Naraláskor az enyémek is mindig nagyon jól aludtak, aztán itthon folytattunk mindent :roll: :lol: :lol:


Orsi!

Hogy sikerült a pisi gyűjtés????
Jobbulást nektek!!!

Köszi kérdésed: Mari gyógyult, Sárán szerdától várom a pöttyöket
:? :?

Judit!

Megnéztem a videót, tényleg nagyon édes!! :lol: :lol: Az juttot az eszembe, hogy milyen jól fogja magát érezni majd az oviban!!Kis közösségi lény! Jó volt hallani a hangját! :lol: :lol:

Emőke!

Az a Stonehenge-es kép nagyon tuti, és ilyen melegbe nézni, hogy mennyire beöltöztetted Ábelt........elég vicces :? :D
Jó lehetett!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi
 
 


Bogi!
Nagyon boldog névnapot kívánunk!

Mindenkinek jó utat és jó szórakozást, mi takarítunk, és pihizünk, na meg folytatjuk a gyógyuást, mert ez a fránya takonykor nem múlik Dórinál.

Kata!
De aranyos Zalán, hogy ilyen szép ajándékot küld Marcinak.
Neked kitartást kívánunk, gondolj arra, hogy Zalánnak egyelőre az a legjobb, ha még egy kicsit bennt van. Pihenj sokat!

Gyönyi!
Úgy látom én is, hogy egész évben nyaralnunk kellen, javasoltam már Zolinak is, de nincs hozzá kedve! :lol: :lol: :lol:

Viki!
Itthon is faágyunk van csak az rácsos, és szélesebb, valamint két réteg féjvédő van körben. Néha már itthon is beszorult, és fel is kelt rá. Gondolkodtam már, hogy mit kéne csinálni vele, de ha leveszem a rácsot, akkor tuti leesik, mert szinte egész éjszaka mocorog, és vándorol, még a mi nagy ágynk is alig elég neki, főleg, ha én is ott fekszek rajta, mindig letúr!

Szandra, Anett!
Szerintetek, milyen fényképezőgépet érdemes venni nekünk amatöröknek? A cannon gépünk most ment szét,elvittük szervízbe, ahol azt mondták elég sokáig bírta (3 év!!!), és most kb 15-20ezerért csinálnák meg. Pedig anno ez elég drága volt, és azt mondták, hogy az egyik legjobb. Hát ennyit erről. Lehet nem is éárdemes drágát venni, mert úgyse jó az se továáb, mint az olcsóbb?

Adrienn
Lilypie - Personal picture  Lilypie Second Birthday tickers
KépKép
jul24
 
 


Bogi!

Még épp időben,
Boldog névnapot kívánunk!

Kép



Anita!
Nem volt semmi extra, ezt kaptam szülinapomra, m az idei keretbe nem fért bele messzebbi nyaralás. Választhattam a helyet és az apartmant. Mivel délen már voltunk többször is, gtam megnézzük az északi részt, így a sziget mellett döntöttem.

Kép

Kép


Kata!
Az apartmanunk Krk-ben/ban/n (vagy vhogy:) ) volt, de jóformán minden nap mentünk. Nem vagyunk az a "kifekszem-a-tengerpartra-egy-héten-át-minden-nap" típusúak ;)

zsanett
 
 


Sziasztok!

Na megjöttünk. Anita, ha hamarabb olvasom elvittünk volna a nagyi helyett :D Az idő szuper volt, a hely gyönyörű. Ábel olyan nagy már, hogy nyugodtan rá bízhattuk a nagyit, vigyázott rá :-)
Ma a szertartás Bélapátfalván volt az apátságban. A polgári a kertjében, utána csak besétáltunk a 700 éves templomba. Utána átmentünk Szilvásváradra, kisvasút vitt majdnem teljesen a lakodalom helyszínére.

Gyöngyi nekünk is fura volt :-) Első este pulcsiban altattam Ábel, olyan hideg volt :-) Persze az angolok pólóba mászkáltak :-) A sógorom az itteni nyarat nem bírja, 26 fok környékén már szenved :-)

Kis betegeskedőknek, Dóri babának és Mariettának jobbulást.

Kata, én is elterveztem Ábellel, hogy gátmasszázs, minden amit megtehetek. Hááát egy hétig bírtam, macerás volt és féltem a fertőzéstől is. De pont a János szülésfelkészítőjén a vezető szülésznőtől kaptunk leírást, megkeresem és átküldöm.
Ja szülésnél a doki meg se kérdezte, hogy szeretnék vagy nem, én kérdeztem, hogy muszáj volt, mire közölte, hogy nem, de akkor még legalább 1 óra lett volna

Emőke

Kép


Kép
birdie
 
 


Jelentem megjöttünk:)
Szuper volt az idő, a víz is, Zorka nagyon élvezte. Ma jó sokan voltak a strandon, kicsit féltünk mi lesz visszafele az úton, de simán tudtunk jönni.
Fénykép nem-nagyon készült:(
Vendég
 


Sziasztok!

Eszembe jutott, hogy elfelejtettem mindenkinek minden szépet és jót írni szülinap és névnap terén, így mindenkinek minden szépet és jót egy nagy csokor virággal!!

Mi ma Százhalombattán voltunk a Zsolt bátyjánál ahol volt egy jó kis medence és a Taminak majdhogy nem csak a feje búbját láttam egész nap :)

Sz

szandrakiss
 
 



Sziasztok!

Tud valamelyikőtök ajánlani megbízható "dugulás elhárító" szakembert? (zuhany lefolyóhoz) Eddig még a házi praktikákkal (ecet+szódabikarbóna+só) sikerült szinten tartani, de most már nem hat.

köszönöm, előre is
Emőke

Kép


Kép
birdie
 
 


Szandra!
Köszi, írtam én is!

Emőke!
Sajnos nem tudok segíteni!

Adrienn
Lilypie - Personal picture  Lilypie Second Birthday tickers
KépKép
jul24
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?