Anita!
Köszi a hiányolást
mire reagálhattam voln, már eltüntél
Sajna rossz volt a gépünk, a laptopon meg nem tudom kezelni a billentyűket
csak felidegesítettem magam rajta
Kata!
Nálam mindkét esetben volt gátmetszés. De van egy barátnőm, aki 4 gyereket szült és csak az elsőt gátmetszéssel, ő tuti tudja ezeket a dolgokat. Szerintem megadom a számát (milupás szoptatási tanácsadó) és megkérdezheted tőle a tutit!
Remélem még nem lesz késő
ha nekiállsz takarítani!
A tejkővel kapcsolatban többet tudsz mint én
Csak annyit tudok hozzátenni, hogy nálam semmi más nem jött be, csak a szoptatás. Egyszer mellszívóval sikerült egy követ kiszedni, de az nagyon keserves volt. Útána már rábíztam a Mariettára
De fontos, hogy különböző pózokban kell űríteni a mellet, hogy minden tejcsatorna egységsen ürüljön. És tényleg fontos: ne igyunk sok ásványvizet!!! Sáránál már nem ittam és nem volt semmi gondom
Ennyi eskűvő egy hétvégén!
Viki, Emőke jó szórakozást nektek!! Én is írigyellek Benneteket, mint az Anita!
Adri!
Tényleg szuper a montázs és a kiscsaj is! Jól látom, hogy megint nyúlt eggyet a kiscsaj?
Ne aggódj, 2-3 évesen már egész sokszor lesz átaludt éjszakád!
Tudom nem vigasztal, de nekem a csajok még mindig felkelnek, főleg nyáron: szomjasak, és utána meg pisilni kell
És a kifársztás semmit sem ér, de a nyaralás mindig! Többet kell menni pihennetek!
Naraláskor az enyémek is mindig nagyon jól aludtak, aztán itthon folytattunk mindent
Orsi!
Hogy sikerült a pisi gyűjtés????
Jobbulást nektek!!!
Köszi kérdésed: Mari gyógyult, Sárán szerdától várom a pöttyöket
Judit!
Megnéztem a videót, tényleg nagyon édes!!
Az juttot az eszembe, hogy milyen jól fogja magát érezni majd az oviban!!Kis közösségi lény! Jó volt hallani a hangját!
Emőke!
Az a Stonehenge-es kép nagyon tuti, és ilyen melegbe nézni, hogy mennyire beöltöztetted Ábelt........elég vicces
Jó lehetett!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!