Jó reggelt!
Egy kis Vinci reklám: sötét szemek tábora
ó csajok, rettegek, parázok...Andris ma ment el a barátjának nagymamájával Zsóryfürdőre....az is aqagenya lett, nagy strand, hullámmedence...stb. Hát felkészítettem a gyereket, hogy micsoda balesetek vannak...remélem nagyon vigyáz magára...szombaton jön haza
nagyon remélem bár megy a nagypapa is, meg én gyerek tud úszni, de hát akkor is....egy csatornafedél, vagy akármi...nagyon izgulok, hogy ne legyen semmi baj!
gyerkőcök tüneményesek! Andris napszemcsije továbbra is állat jó!
Efe gyönyörű, Bencus nagy kópé, Marcika nagy pancsis
és az a kendő!!! Attila fogacskái nagyon helyesek! Andrew is csodaédi gyerkőc!!!kis kopasz
kangu! Lányaid gyönyörűek!!! Oli és a füvezés
Bazsalikom nagyon tud könyökölni, és az a vigyor!
anyóst lassan nekünk is illene meglátogatni, ha már ő képtelen eldugni idáig a pofikáját...még nem is látta a 3. unokáját...engem legkevésbé sem érdekel!és ahogy látom őt sem...miért mi enjünk 3 gyerekkel????Ő ennyire nem lehet kényelmes. Mindig van ám mire fognia, hogy nemtud jönni. Nah mindegy.
palacsintát szándékozom sütni én is ma...bár ahogy Vince viselkedik, lehet nem lesz belőle semmi
most is itt csapokd, hulla fáradt, majd leragadnak a szemei, de el nem aludna...
andus! lakás nálunk is iszonyat! amikor ébren van Vinci nem lehet porszívózni, mer iszonyat sír, fél tőle...ha meg alszik, azér nem, mer felébred....mosogatás hegyekben, vasalás a magastátra felett, mosni már nem mosok, mer csak a vasalás gyűlik...fürdőszaba undorítóan koszos....hát apránként próbálok túllenni, de ma medence takarítás, mert ocsmányul bealgásodott, kilocsáltuk, meg mosom, meg eresztem újra...
Gerendai Zsuzsi!
pörgünk? Azér csak pihizz, amíg teheted, mer egy két gyerek után az vár rád, is mint rám!!!!
crocus! Balcsira vidd a gyereket,és magatokat!!!!!
:)
komolyabban: mi vittünk uatzóágyat, fürdős szerkókat(úszópelus, úszógumi, türcsi)kaját(tápszer, bébiételek, almareszelő, kiskanál, kistál, cumisüveg,előkéket), kis takarót, babakocsit, plédet, játékot., fényképezőgépet, meleg rucit is...kalap, kissapi, naptej,orrszívó, lázcsillapító kúp, taj kártya , így bizti nem lesz semmi gond
millye!nem vesz levegőt a gyerek dili iszonyat lehetett!!! Nagyon átérzem, mikor én Andrisom pici volt, egy éves, akkor volt velünk ugyanez történt....aludt édesen, egszercsak elkezdett sírni, de nagyon, és egyre jobban behisztizte magát, ki se nyitotta a szemét, már lilult a feje, nem vett levegőt, sírni se sírt, hívtuk a mentőket, foglalt volt a vonal, azt se tudtuk mit tegyünk, apa szerencsére jó lélekjelenléttel rendelkezik, nyitotta a csapot, mostuk a buksiját, és magához tért, vett levegőt is....egész éjjel melett virrasztottam, másnap gyerekdoki, ő meg küldött azonnnal kórházba, mert hogy krupp...nézzem meg, hogy látszik a pociján, hogy ne rendesen vesz levegőt...hát ezt megtanultam! utána évi 2-3X ébredtünk így, és vittük azonnal kórházba....de szerencsére 2 éve nem volt fulladás, és úgy tűnik kinőtte....
egy kávé??? Én most fogok inni...valaki?