Új privát üzeneted érkezett!

Nilabali, ha nem javulsz MINDENKÉPPEN menj el a dokidhoz!

Efe továbbra is nagyon helyes kispasi! :D Hihetetlen milyen sötét lett a szeme! :shock:

Eszter, nekünk is pont tegnapelőtt volt ilyen az éjszakánk, Bencus másfél órán át küzdött az alvás ellen, mászni akart! :?
Jobbulást a hátadnak!

Gerendai Zsu, neked is köszi! Remélem előbb rendbe jön, mert nagyon mehetnékem van! :wink:
Doktornénivel ne törődj, szerintem egy kis dinnyétől semmi baja nem lesz Lénának! :roll:
Küldjük a gyógypuszikat Lénának a combikra! :wink:

Crocus, remélem nem ekcéma lesz! :roll:
zsu83
 
 


gerendai zsuzsi írtam pű-t

Kép
zümis
 
 


Hoztam pár képet:

Leskelődés: :D
Kép

Almapüré :D
Kép

Lábujjevészet: :D
Kép
zsu83
 
 

 
 

ladmon: hurrrááááá velencei tó!!!!!!!!! ügyes nagylány esztike. a kocsi úttal mi volt?

andus: legalább kibeszéled magad. Én megértelek a féltéssel, nálunk anyum és sógórnőm szokott fügére vigyázni és bennük megbizom, itt anyósra nem merjük ráhagyni még ha alszik
sem.

zsu
: ügyes Bencus. Anyud volt? tudtál kicsit kimozdulni?

zümis:
pasik...maguktól észrevenni????

nilababa
: jobbulást neked, pihizz ha tudsz.

hajni: jaaaaaaaaaaaaaaa azért az más, maszek bölcsi nálunk is van, horror pénzért, én az állami bölcsiről beszéltem. Nem semmi pénz

millye:
remélem megnyugodtál már!! mikor mentek alsópáhokra? Laci szerint ma már volt egy kis tütü is a banyánál

roli nagyon borzalmas, annyira gyönyörű kisfiú, csodaszép nagy okos szemei vannak.

elif: jöjjenek jobb éjszakák!! én is lefeküdtem ma kicsit fügével.tuti képek!!!!! micsoda szemek.

stelly:
gratula a húsleveshez

gerendai zsu: Léna egy helyes ügyes kislány!!! te megy az ügyes anyukája!

Kép
budabo
 
 


zsu: lábas képek király!!!

Minitali: amy nagyon kedves, csinos és tök jó fej! Julcsiról sokat nem kell mondanom :lol: , Istvánjával most találkoztam először és nagyon jó fej. Sikerült jót dumcsizni. Azt hittem Füge lesz a gyenge láncszem, mivel 7-kor kelt és 10-re mentük amyhez evett gyorsan, ügyesen és otthon alukálni szokott. Na itt nem...bemutatta hogy tud kislányom rendesen is viselkedni és először Marcival el nyomoztak a szőnyegen, mivel a házigazda alukált. Majd Marci ment aludni gondoltam enyém gyerek is kidől, de nem ő megvárta Vendit és vele tovább játszottak. DE Julcsi Istvánjáért oda volt, úgy mint a szigeten Millye Andrásáért. Hatalmas szemekkel nézte, István játszott vele és gőgicsélt neki. Marci hatalmas okos szemekkel nézelödött, forgott nagyon helyes volt. Vendi erős,nagy baba, dumál a kezének, forog nagoyn helyes. Ja Marci is fogja a lábait, nagyon jó fej!! Nem sokára hozok képeket! Ja 12 után jöttünk el, Fügit beraktuk a hordozóba és a kocsit még nem inditottuk be már aludt. kocsikáztunk vele egy fél órát. Jó fej kiscsaj, tök fáradt volt, de vendégségben csak azért sem pihent le, ne hogymár valamiről lemaradjon. :lol: :lol:

Kép
budabo
 
 


Zsuzsi a mei tai még nem jött meg, hétfő délelőtt adta fel postán. A miénk zöld kockás, kérem tőle színmintát. Már nagyon várom :) Van egy kengurunk, mothercare, elég jó strapabíró de kb azzal egyenértékű mintha télikabátot adnék Olira :?
Zéti tegnap este tojt, anyánál volt, ő megnézte és szerinte nem volt benne semmi.
Nagyon ügyi Léna az ivással meg a pisiléssel meg mindennel, csoda hogy miket elértek együtt!!!

Crocus szuper hogy rendben volt a szűrés! Balcsi? Dejó, irigy-irigy...

Stelly szerintem is ilyesmire gondolt hogy a nyöszörgésre ne ugorjak Olihoz, csak ő olyan hangosan nyöszörög :roll: Párszor előfordult, hogy éjjel egyik gyerek felkornyikálta a másikat, és egyszerre sírtak, mind a kettő ölbe akart jönni, na az egy agyrém, ha Olit leteszem üveghangon visít, ha Zétit nem veszem fel akkor megharagszik...Zétit nem tudom máshova költöztetni, pedig akkor sokkal egyszerűbb lenne. Hát, próbálkozok hogy kicsit tovább hagyom Olit nyöszörögni, hátha megszokja... :roll:

Zümis a bölcsivel szerintem szerencsénk van, annyira új még hogy nem terjedt el a híre a környéken, ezért volt még hely. Hát, ha valami miatt mégsem jönne be akkor max nem fog járni, nincs vesztenivaló vele.

Efe kis mesemanó, valóban tekintélyt parancsoló a szemöldöke :D A szeme színe olyasmi mint a Zétié :wink: (nem tom Zéti honnan szedte, egyikünké sem ilyen sötét, bár ez Olira is igaz, senkinek sem enyire kék a szeme a családban)

Vera
Kép
Kép
zetibebi
 
 


Bencusnak olyan nagyfiús arca van! Nagyon-nagyon helyes ő is!

Fügi is micsoda partiarc :D Bogi, anyósom itt volt ma szinte egész nap, mikor ment el megkérdezte nem baj-e hogy holnap nem tud jönni :lol: :lol: :lol: Mondtam, hogy neeeem :wink:

Vera
Kép
Kép
zetibebi
 
 


Kreiszi nagyon köszönöm a hasznos ismertetőt! :D Köszi a plusszokat!

Andus70 szegény gondolom, hogy kilehetsz! Nekem is van ilyen gondom, hogy túlságosan féltem és óvom, hogy ne legyen semmi bajuk a gyerekeimnek... :? AngelCare légzésfigyelőnk van és az elem is vadi új benne... :shock: köszi, hogy megnyugtattál! A dokinővel is beszéltem és ő is ezt mondta. :roll: Tudod nem baj ha szidnak, hogy túlságosan félted a gyerekeket inkább féltsd mint bármi baj legyen mert az csak egy pillanat és megvan a baj... :?

Zetibebi sajnálom az elmaradt talit! Pedig jó lett volna... :roll: legalább egy jót dumcsiztatok volna... :D A bölcsi miatt meg nagyon irigy vagyok mert a környéken nincs bölcsi... csak magánovi és oda csak 2 éves kortól lehet vinni és brutál drága mert 70 000,-Ft/ hónap... :shock:

Zsu83 örülök, hogy férjed gyógyulgat... azon gondolkodtam, hogy szegények felváltva rokkantok le... nagyon sajnálom, de nagy szerencse, hogy anyukád segít mert azért te se erőltesd a lábadat! :roll: Lehet ez az ismételt meleg miatt is nyűgös Bencus nem? Az érzékenysége a készüléknek most nagyon jól be van állítva... amióta megvan azóta ez volt a ötödik riasztás abból a négy riasztás téves volt... ennél meg szerintem tényleg nagyon bealudt... legalábbis a dokinő mondta, hogy ez lehetett és máskor kapcsoljam fel a lámpát rögtön és ne pánikoljak... de remélem nem lesz legközelebb... már előre parázok az estétől mert olyan car volt... :roll: nagyon cukik a képek! A lábújevős a legjobb!

Zümis akkor a fiad is nő rendesen! Beírtad a közösbe a táblázatba? :D ez az összekakilás nagyon jó... illetve neked nem jó... de hogy tud így kifolyni? Milyen pelust használsz?

Nilabali IRÁNY a dokihoz! Megvizsgál így is! Remélem minden rendben lesz mert aggódok érted! :roll: Köszönöm kérdésedet fáradtan és nyűgösen... :roll: remélem ez csak egy rossz álom... és többet nem lesz... :?

Elif micsoda csodaszép fekete szemei lettek Efének :shock: :D nagyon jók a képek!

Kangu a szülő nem mehet a gyerekével be a medencébe? És ha annyi idős mint a mieink akkor sem mehetek bele vele a pancsolóba? Ilyen idiótákat... :shock:

Stelly nem kellett sokáig ráznom és nem is intenzíven ráztam csak megdöbbentem, hogy kiveszem az ágyból és nem mozdul... :shock: egy kicsit megrázogattam és hallottam, hogy elkezdi hangosan venni a levegőt és utána megmozdult.... :? Nálunk is húsleves van ma :D Igen a babanetes Roliról van szó sajnos... Csikken kisfiáról van egy 1 éves 8 hónapos kislánya és a kisfiú 3 éves 10 hónapos volt....

Gerendai Zsuzsi Oltás miatt gyógypuszi! Akkor rossz a mérlege a védőnőnek vagy a tiéd rossz? Megnyitod a képet amit át szeretnél méretezni és fent van, hogy fájl, szerkesztés, látvány, kép arra kattintasz és ott lesz olyan, hogy átméretezés és itt tudod átméretezni:

Kép

Crocus de jó lenne ha mi is megúsznánk pár nappal a fogzást... nálunk még mindig semmi... :roll: talán ki kéne próbálni homeós bogyót az ekcémára... esetleg Apis-t :roll: A legfontosabb nyaralásra amit vinni kell az a saját takarója, pelenka, csípésre, lázra stb. homeós NAPTEJ, napernyő, baba tisztálkodószerek ... hirtelen nem is tudom... na majd összeírom...

Budabo még stresszelek... már szétszedtem a kiságyat :D hátha mégis a szerkentyű a hülye... :D Legalább a banya ilyenkor állná meg, hogy nem iszik... :evil: Alsópáhokra jövőhét pénteken megyünk... :roll: örülök a minitalinak! KÉPEKET kérünk! :D

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Millye ne izgulj az éjjel miatt, nem lesz gond, ha meg mégis akkor tudod hogy jelez a figyelő. De nem fog!!!
Ez a bölcsi...ez nem tudom, lehet hogy tényleg ekkora mázlink van? 625 Ft/nap, plusz 500Ft havonta rajzlapra, ilyesmire, plusz 700Ft/alkalom az úszásoktatás. :shock:
625Ft-ért mennyi időre vigyázna rá egy bébiszitter? Egy órára? Hát kíváncsi leszek. Legfeljebb kiveszem, nincs tragédia. Hátha azért ilyen olcsó mert nagyon-nagyon vidéken van. De amúgy a környezete is szép, mellette van egy kastély ami emlékmű, nagyon szépen fel van újítva.

Micsoda egy lusta nap...Z másik nagyinál van, Oli alszik, vacsi kész, konyha nagyjából szalonképes... még a végén unatkozni fogok :D

Vera
Kép
Kép
zetibebi
 
 


millye:aanyos vagy,hogy aggódsz!sajnos nem vagyok jobban,a fejem egyre jobban fáj és a vérzés sem jobb.....holnap dokihoz megyek,apa is rámparancsolt!Bazsival én is aludtam egyet,de a fejfájás megmaradt...

zsu:édi Bencus,a lábevős főleg!Bazsi sosem fogj enni a lábát,mert sosincs háton,állandóan hasal,úgy is játszik!

bogi:de jó,hogy sikerült taliznotok!Füge édes lehetett!kérjük a képeket!

apa hazaért,kicsit babázik legalább!estére főzök kukoricát,mi menü pedig fejtettbabfőzelék és virsli!

Kép
nilabali
 
 


Zetibebi köszi, hogy megnyugtattál! Ilyet is rég hallottam tőled, hogy a végén unatkozni fogsz... :shock: :D A bölcsi csuda klassz lehet... jó lenne ha itt is lenne bölcsi... :? Nem is drága ennyiért! :D

Nilabali nagyon jó, hogy elmész dokihoz! Örülök, hogy a férjed is rád parancsolt! :D kukorica? IMÁDOM! Nem kaptál napszúrást? Nincs otthon Pulsatillád vagy Hypericum-od (homeós) Arnica jó lenne a vérzésedre... :roll:

Kaja ma nálunk: Húsleves cérnametélttel és milánói makaróni :D

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Zsuzsi: Mi eddig Milupa hipoallergén tejpépet ettünk. Lehet, hogy nem volt elég hipo :? A Sinlac elég érdekesen zöld színű, de a gyerek megette, ez a lényeg :wink:
A Balcsira az augusztus 20-i héten megyünk, de előtte egy hetet eltöltünk az anyósoméknál Sukorón.

Millye: Köszi az infót!

Ja, és egy mai kép gyermekünk kétfogú mosolyáról :wink:

Kép

Crocus
Kép

Kép
crocus
 
 


Köszönjük a Bencus dícséreteket! :D

Bogi, itt van még anyum, de most Zsolti miatt nem tudtam lelépni, mert őt is szolgálgatni kell! :? Úgy látszik én már sose szabadulok el legalább egy órára! :roll:
Örülök, hogy ilyen jól sikerült a minitalitok, várom a képeket! :D

Millye, hát jó kis páros vagyunk, mindig betegeskedünk! :? Vigyázok a lábamra, nem tett jót neki, hogy vasárnap nekem kellett felcipelni a cuccokat amiket az auchanba vettünk!
Lehet hogy a meleg is közrejátszik Bencus nyügijébe, de már a fogak is igazán kibújhatnának! :roll:
Ne aggódj, nem lesz semmi baj éjszaka, biztos nagyon mélyen aludt Adris, nyugodj meg!

Nilabali, igaza van Apának, holnap tényleg irány a doki!!!!!!!!!!!!!

Nagyon cuki Attila mosolya!
zsu83
 
 


Képzeljétek Zsót ma nem tudtam déli alvásra bírni ....nemrég fürcsi kakaó és kidőlt :lol: :lol: Muki is :lol: :lol:

Zvera!Komolyan örülök,hogy sikerült bölit találnotok!!na és ennyi pénzért szinte ingyen van....én nagyon sajnálom,ohgy Zsót nem vették fel egy fél napra sem az oviba....jót tett volna neki a közösség ...így minden délután játszin lógunk .... :? :?

Millye!Hát jót nevettem szegény gyerekemen :oops: bocsánat....engem nem tudnak az ilyen dolgok felhergelni(lehet,hogy ez nem nem normális)Zsónál esküdtem a liberora...minden másból kipipilt vagy kakilt....igaz az első hónapokban mikor naponta 100 pelus kellett diszkontból vettem noném pelust....aztán mikor mászni kezdett kellett a minőségi....
Mukinál meg elkezdtem huggisal hát abból minden pisi kint landolt....a liberót nem szerette mert melege volt benne (mert valjúkbe elég vastag)így most a pamperst használjuk eddig nem sok balesetünk volt...azaz ilyen nagy még sohasem.

crocus!Örülök,hogy a párod rád parancsolt és elmész dokihoz!!
Jártok még usziba?éés hogy megy??


Zsu!
Bencus nagyooon szép pasika!!!Képet rólad nem kaptunk!!
neki mindene FP?
én is beszereztem Mukinak egy zongorát....nagyon ügyesen teszveszeltem hihihi...jövőhéten hozom el!!!apa nem is hisztizett mikor mutattam,hogy mennyibe is fájna ha új lenne.... :wink:
PárodnaK mennek ++++++++++

Bogi !!erre azt szoktam mondani (pasitól tanultam)
-Ha mi nők nem lennénk akkor Ők még mindig kőbaltával ennék a mamutot :shock: 8)
na léptem pancsizní hátha eltudom csábítani ezt a dögöt....álom édes álom..... 8)

Kép
zümis
 
 


Sziasztok!

Na anyóslátogatás is letudva, így végre újra itthon vagyunk!!! Nem volt egyszerű kibírni ezt a pár napot, de rutinosan szerveztünk strandolós programokat, így azért elég hamar eltelt az idő. Anyósom fő attrakciója az volt, amikor egy fél pillanatra nem figyeltem oda, és már Marcika szájában volt a kanál húsleves, úgy téptem ki a gyerek szájából a kanalat, és ordítottam rá, hogy NEM :twisted: :twisted: :twisted: Miért nem képesek elfogadni, hogy majd az anyja eldönti, hogy mit eszik a gyerek??!!

Na mindegy, a lényeg, hogy ezen is túl vagyunk, így most próbáljuk kipihenni a családlátogatásokat.

Marcika szerencsére tündér kisfiú volt, és mostanában az éjszakák is jól alakulnak, általában 8-tól 5-ig alszik. Persze azért volt egy-két üvöltés is, leginkább a foga miatt, ugyanis jelentem, nálunk is kibújt az első fogacska!!!!!!!!!!! Most dolgozik szegénykém a második fogacskával :)

Sajna esélytelen, hogy visszaolvassak mindent, de összefutottam Ladmon összefoglalójával, így azért valamennyire képben vagyok 8)

Mindjárt rakok egy-két nyaralós képet is.

Zsufi

KépKép
zsufi74
 
 


Na a képek:

Kép Otthon meztelenkedett

Kép Vigyori

Kép Strandolós

Zsufi

KépKép
zsufi74
 
 


Ja, és most már valszeg tudok jönni gyakrabban, bár augusztustól már többet kell majd dolgoznom, mint eddig, de remélem, hogy nagyrészt itthonról, és nem kell sokat bemennem az irodába.

És még mielőtt elfelejtem!!

NAGYON SOK BOLDOG FÉLÉV-FORDULÓT LILIKÉNEK ÉS BOTINAK HOLNAPRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zsufi

KépKép
zsufi74
 
 


Zsuzsi, csak miattad "ragadtam tollat" :)

Szal a 300 g nem gáz egyáltalán, mi is ennyit produkáltunk a múlt hónapban és a védőnőm mindent okénak talált ez ügyben.
Ha kaki van rendszeresen, meg kiegyensúlyozott Lénád, akkor én nem aggódnék.
A hozzátáplálástól egyenlőre úgysem fog hízni, akkor meg simán kivárható lenne a 6 hós kora.
(Amúgy Eszterem 5510 g - csak neked mértem meg most este :D)
És a múltkor határozottan nehezebbnek éreztem lyánykádat Esztinél...
Na mindegy, tégy belátásod szerint, de ezek a dokik nagyon maradiak tudnak lenni a témában... (Ebben a korban már egyáltalán nem kötelező a 100g/hét hízás - egy a lényeg, hogy a súlya ne csökkenjen, még a stagnálás sem gáz!)

Bogi:
Áá, csak szenved az autósülésben. Ki akar mászni, meg ordít, de ha kiveszem azonnal danolászik... Szóval nem szerencsés a hosszabb út, mert csak max fél órára szenderedik el benne. Én nem is értem pl. Pannáék hogy csinálják. Vagy Nicko? Hééé Nicko!!! Hogyan???
Defranyó, hogy jól sikerült a tali, irigy vagyok, mint mindig! Képek??

Marci extracuki! Szőkül? (Mi sem szeretjük a titokban mindenféléket gyerek szájába dugdosó nagyik akcióit...)
Attila a két fogával... Hmmm... Király!! :)
Bencus meg szintén cukorfalat!

Húú, Bencusról jut eszembe, végrevégre Esztike is meglelte a lábát! Olyanédes!!! :D

ladmon
 
 


Na, ma sem olvasok már könyvecskét...
De ha már itt ragadtam:

Stelly: aki nem bírja, ne nézze! Komolyan! Én a kutyakínzóktól tudok kikészülni annyira, hogy az ijesztő, ezért, amint ilyen hírt hallok, azonnal elkapcsolok! Te se olvasd el a hasonló cikkeket, meg ne nézd meg a híreket... Nem tesz jót az ilyen negatív infó!
A húsleves viszont juhéjjörömmámor!!! :D

Hú, de jó, hogy Nila találkozol Zsancyval! Mondd meg neki, hogy itthonról is idetolhatná ám az arcocskáját!! :D

Zümis,
demilyet vigyorogtam! Remélem sikerül apát elkapni egy körre! :D
Én is szeretem az enyémet, elvitt palacsintázni...

ladmon
 
 


Zümis, rólam még azóta nem készült kép! :oops:
Nem mindene FP, de nagyon hajlok a márka fele, mert nagyon jó játékaik vannak! :)

Zsufi, hú, ez nagyon durva amit az anyósod művelt, azt hiszem én is ráordítottam volna a helyedbe! :twisted:
Gratulálok Marci első fogacskájához, szegénykémet jól megkínozza!
Nagyon jók a képek! :lol:
zsu83
 
 


jó reggelt most az 1*én vok az első huuuuurááááá!!

ladmon! hááááát :oops: :oops:
Palacsinta bármikor jöhet éés mostanában naponta a tejbegríz...

Zsu én is bírom nagyon az Fp-t....

végül is 5 óta kukorékolunk....jóóó hüvös van még...rem a gyerekek a naaaagy melegben alszanak 1 kicsit....

naaa el is kezdem a napot....úúúúúúúú

Millye!
Olyan édes Andris!Megint olyan jó képet tettél fel!!!

Kép
zümis
 
 


jó reggelt!

zsuzsi:tegnap nem is olvastam figyelmesen,Lénának tőlünk is jár a gyógypuszi4tegnap én is filóztam,hogy talán sosem tér észhez már a szervezetem!pedig már egészen jól vagyok ám,csak mindig van valami ami aggaszthat minket!

ladmon:hurrá,hogy Esztike megtalálta a lábát!olyan édesek,ahogy szórakoznak vele!

zümis:jó korán keltél!csábítás sikerült?

crocus:Attila igen cuki a két fogacskával!

bogi:mintha a képeket elfelejtetted volna!éjszaka jól telt?

millye:minden rendben ugye?nyugis volt az éjszaka?tudtál aludni a parától?kösz a homeós tippet,majd ma beszerzek valamit!kicsit már ideges vagyok e miatt!de megyek dokihoz!

stelly:húsleveshez gratula!hogy van a hátad?

zsu:Bencus nagyon nagyfiús már!rohan az idő!férjed?

zsufi:ne már!suttyomban húsleves a gyereknek?!
:shock: nem is tudom,hogy hogyan vette a bátorságot?fú,én biztosan kivertem volna a balhét és egy darabig feléjük sem megyek!nem értem az embereket!

sajna nem vagyok jobban,megint fejfájással ébredtem,és nem csillapodott a vérzés sem,tehát ma doki!viszem Bazsit is,így tuti nem kell sorba állni! :lol:

tegnap zsancy jelentkezett,hogy ma vagy holnap ráérek-e,írtam neki,hogy persze,írja meg,hogy mikor,de még nem válaszolt!remélem azért jelentkezik még!

ma korán keltünk,mert apa korán indult melóba,csináltam szendvicseket neki és együtt kávéztunk,Bazsika most ébredezik!
nálunk nem volt sima az éjszaka,kisfiam többször felsírt,bementem hozzá és ébren sem volt,de sírt és nyöszörgött,kicsi simogatás után elcsendesedett!szerintem ez a fogától lehet!

mai menü:fogalmam sincs!lehet,nem is főzök.apa mondta,hogy inkább pihizzek,ahogy Bazsika engedi!

ránézek a kicsinyemre,később még jövök!kávé valaki?

Kép
nilabali
 
 


Jó reggelt!
Na,csak sikerült ideérnem a géphez :oops: :) Nem hiszitek el,de katasztrófálisak a napjaink :? :roll: Fáj a műtött térdem is,lehet az eddzésektől nemtudom,pedig odafigyelek rá!A kicsilányom pedig még mindig anyakórban szenved :lol: ami nem terhes számomra,mert elszórakozunk,de hát még gép elé sem tudok ülni,na azért ez már sok :lol: :wink:
És a nagy hír:::Képzeljétek felállt a picurkám :shock: :lol: Beraktam az ágyikóba,ott játszott én takarítottam egyszercsak nagy kacagás,odanézek és ott állt :shock: :shock: :shock: Azthittem elájulok!!!Jól megis puszilgattam,szegény biztos nem vágta a zizianyjával meg mi történt :lol:

Millye:Nagyon sajnálom ami a múlt éjjel történt,remélem most minden rendben volt!Az unokatesómnál is előfordult,h tévesen jelzett az a kütyü :twisted: Az emberre a frászt hozza,gondolom jól megilyedtél :( De nyugi biztos csak mélyen aludt,én hallodtam,hogy ilyenkor még előfordul,hogy kihagynak pár levegővételt,de hát nem tudom még nem volt ilyen remélem nem is lesz nálatok sem többet!!!

Zsu:Jobbulást a férjednek++++++++meg persze neked is vigyázni a lábacskádra!! :) És Bencus milyen nagyfiú már,haláli nagyon jók a képek!!!! :lol:

budabo:Tök jó lehetett a minitali :lol: Füge bandázós csajszi a jóból nem szeret kimaradni,de hát igaza is van aludni otthon is lehet :lol: A banyára meg inkább nem írok semmit :twisted: mert nyomdafestéket nem tűrő lenne :wink: KITARTÁS!!!A lényeg,hogy érezzétek jól magatokat,őt meg hagyjátok otthon:tütükézni!!! :wink: :)

nilabali:obbulást és írj ám a doki után+++++++

stelly:Húúúsleves??!!!GRATULA!!!És sok +++++++++gyógyulgatsz azért?Az ilyen rossz híreket én sem bírom nem is nézem meg őket :cry: mert utána ezeken rágodom és az nem frankó!!!!De ne izgulj Adrikára úgy vigyázol,mint a szemedfényére és sok-sok unokád lesz,majd nem győződ energiával :lol:

zetibebi:de franyó,nagyon jól hangzik ez a bölcsi!!! :lol: De egyébként ilyen korán utána kell járni?????? :oops: :oops:

Elif:Efének naggggyon csajozós szeme van,lesznek ott még gondok :wink: hány lány fog sírni utána...... :lol:

zsuzsi:Nyugi Hanna is csak 300g-ot hízott most és a mi védőnénink is azt mondta,hogy ez normális!!!!!

phpBB: Kép
andrea17
 
 


nilabali!Tegnap este nekem is fájt a fejem nagyon....sajna be is vettem 1 szem bogyót ....
mikor mész dokihoz?Szorítok !!
és tényleg pihizz...ne főz ...pihi-pihi!!Legyél csak Bazsival...
Ha viszed Bazsit akkor ,ohgy fog megvizsgálni a doki?kire hagyod addig?Vagy lesz kísérőd?


andrea17!Gratulálok a felálláshoz!!!Húúú nagyon ügyesek vagytok!!!

Gzsuzsi!
Tegnap én sem figyeltem a szurit.. :oops: :oops: ezért extra puszi a combira!!
És a 300g al meg ne foglalkozz...ehhez hány cm-t nőt Léna??
(én nem táplálnék hozzá ha az éjszakák átalvósak és napközben is elégedett!!!!!!
Ha lesz ma kis időm a kedvedért (meg persze ha érdekel) beírogatom ,hogy Zsófim mennyiket hízott ....most 3,5 évesen 12kg
:shock: :shock: rettenetes gebe!!(gyors az anyagcseréje ).

Kép
zümis
 
 


zümis:nem lesz kísérőm,de a védőnénik közül valaki,vagy az egyik nővérke mindig dajkálják addig Bazsit!összeszalad a jónép amikor megyünk,mert kiváncsiak,hogy hogy vagyunk és szeretik a kisfiamat nyúzni!

andrea:nem semmi Hanna,hogy felállt!

zsuzsi:nekem azt mondta a védőnénink,hogy a 4.hónap után a heti 8-10 deka a hízás mértéke,és lényeges,ahogy zümis is írja,hogy hány centit nőtt a gyerek.Bazsi egyik hónapban inkább súlyra hízik,a másikban meg hosszra.szerintem se aggódj,ha Léna kiegyensúlyozott és jókedvű!

Kép
nilabali
 
 


Nila, kávézz velem, és vegyél ebből a friss(tegnap este készült) túrós kuglófból! :D :D Meg mindenki, aki erre jár!

Jobb reggelt! Léna lázzal ébredt reggel, 8,1 volt popsiban. Tudom, nem vészes, fél fokot le kell vonni, vagy hogy! Szopizott aztán már csak 7,6 volt, adtam neki Belladonnát, most szundizik. És a rengeteg combipuszit köszönjük, szükség is van rá, jól bedagadt a prevenáros szuri :evil: :evil: Csak már későn vettem észre, és apist nem olvasztottam. Majd kap, ha felébredt. Én voltam a buta, elfelejtettem borogatni neki tegnap. Fél3tól 6ig aludt délután, aztán olyan jól volt, nem is jutott eszembe :oops: :oops:

Zümis a csábítás sikeréről írj!!!!!!!(...mert nálunk jól sikerült, védekezés nuku)

Köszi lányok a bíztatást súly fronton, nagyon jól esik! De ha Léna is olyan súlyban lenne, mint Andrea Hannája, akkor nem szólnék semmit --Itt ragadom meg az alkalmat, hogy gratuláljak a felálláshoz, nem semmi!!!!!!!!
Való igaz, hogy tegnap helyettesítő doktornéni volt, még sosem látott minket, meg a másik védőnéni volt, nem a miénk, szóval az ő szavukra kevésbé adok, mint szeretett védőnénimére. És igen, Léna végigalussza az éjszakát, 10-12 órát, nyekk nélkül. Nappal nyugodt, igény szerint szopizik, ha kell, hát óránként. De! Nagyon gyakran érzem úgy, hogy nincs elég tejem, elkeserít, hogy fejéskor este nagy kínkeservvel 40-et tudok produkálni, szerintem a reggeli szopin kívül mindegyik kaja max 60 mili, és nem hízik rendesen, kifejezetten vézna. Most a hossza sem nőtt, egy centit 1 hónap alatt. Mindegy, tegnap lefekvésnél elsirattam a csak anyatejes táplálással töltött szép napjainkat, bocsánatot kértem Lénustól, ha néha nem lakott volna jól, és mondtam neki, hogy mivel már nagylány, napokon belül a foga is kibújik, kaphat finom nagylányos ennivalókat! Ez van!

Bencus, csuda helyes, még mindig gyönyörű 8)

Atti fogacskái nagyon csinosak, Léna megcsodálta. 8)

Zümis, köszi a segítséget, letöltöttem, amit ajánlottál, aztán fél óráig gúvadt szemmel kerestem, hogy akkor hol is van, de hiába, viszont Millye megoldotta a problémámat, mert sikerült megtalálnom az átméretezést a Corleonés kép segítségével :wink:

Nila, mindenképpen gyere, hogy mi volt a dokinál, izgulok érted!

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi
 
 


Jó reggelt!

Millye, éjszaka?

Andrea, a bölcsi Zétinek lesz, ő már két éves :) Reméljük beválik, kipróbáljuk. Egyenlőre csak délelőtt lesz ott játszani, déli alvásra hazahozom. Meglátjuk.
A térded sajnálom, nagyon tud fájni...
A felálláshoz gratula! Azt hiszem ti erősítítek a statisztikát! :D

Nila várunk a hírekkel a dokitól!!!
Kapuccsínóval is ér jönni a kávézókhoz? :wink:

Zsufi akkor te is csatlakozhatsz az "imádjuk az anyósunkat" klubba :D

Olibetyár kétszer ébredt egész éjjel :D Azt se tudom hova legyek, volt egy 4 és egy 3 órás alvása, aztán elkezdte aprózni a dolgot de az már nem érdekes. Huhú! Viszont Z is kétszer ébredt, de neki biztos fájt a hasa a gyógyszertől. :roll:

Kaja: ma palacsinta lesz, apától megkaptam a rég áhított tefal palcsisütő serpenyőt :D Tud azért néha :wink: :D

Vera
Kép
Kép
zetibebi
 
 


zsuzsi:aranyos vagy te is,hogy aggódsz!mindenképp jelentkezem majd doki után!
Lénának még mindig küldünk gyógypuszit a láza biztosan elmúlik ma!tetszik,hogy írtad,hogy elbúcsúztál a cs k szopis napoktól!
kávét és túrós kuglófot köszi,úgyis édeséhes vagyok!
védekezés nélküli sikeres csábítás?gyúrtok a kistesóra?

Kép
nilabali
 
 


zetibebi:persze, hogy lehet kapucsínóval is!örülök a "jó"éjszakátoknak!Zétinek puszika a pocira!
palacsinta!nyami!én is ennék,csak lusta vagyok sütni!majd kérek az anyóspjatitól,úgyis szabin van és szeret a kedvünkben járni!

Kép
nilabali
 
 


Zsuzsi ne bánkódj a csak tejes korszak miatt, a lényeg hogy tele legyen a pocak :) Oli kedden kapott prevenart, neki is bedagadt egy picit.

Nila köszi :)

Vera
Kép
Kép
zetibebi
 
 


Crocus nagyon édes Attila a két fogacskával! :D és mit kell vinni még amit ne felejts otthon: szúnyogriasztó ! Szállodába mentek vagy Magánszállásra? Azért kérdezem, hogy mennyire lesz teljes ellátás vagy a konyha mennyire van felszerelve mert ha nincs akkor merülőforraló vagy vízforraló is kell... Domestos törlőkendő... fényképezőgép, utazóágy, körömvágóolló.

Zsu83 sajnálom a lábadat! :? Vigyázz magadra! Nekem azt mondta a védőnő, hogy akár 8 hónapos korában sincs késő a fogacskák kibújásának.. a lányomnak elég későn jött ki da akkor sorban bújtak ki és nem szenvedett... Férjed jobban van? Küldök mindnyájatoknak sok +++++++++++++++++++++++ energiát mert szükségetek van rá!

Zümis mi is pamperst használunk. :D Akkor az egész család kidőlt estére? :lol: Köszi! A képet illusztrációnak tettem fel Zsuzsinak, hogy-hogy kell átméretezni a képeit. :D

Zsufi74 anyósod :evil: nem értem hogy felnőtt emberek miért nem képesek felfogni hogy ami nem az NEM... gratula az első fogacskához! :D nagyon jók a strandolós képek! :D

Nilabali sajnálom a fejfájást és a vérzést! MAjd írd meg, hogy mi volt... nagyon drukkolok! ++++++++++++++++
Nálunk éjszaka minden rendben volt és fél kettőig néztem a légzésfigyelőt... nem riasztott, de én paráztam... szóval álmos vagyok, de egy kicsit megnyugodtam.. :roll:

Andrea17 én tényleg boszi vagyok :shock: épp hajnalban gondoltam rád, hogy már megint nem jöttél egy ideje... erre írtál :D na most kell elmennem lottózni :D jobbulást a térdednek! Felállt a lányod? :shock: atya világ! :shock: Én is remélem, hogy nem lesz több riasztás... tegnap kiborultam, de ma már jobban vagyok! :D

Gerendai Zsuzsi örülök, hogy sikerült megoldani a kép átméretezését! A hízás miatt meg szerintem se aggódj mert te mindent megtettél és megteszel ezért! Léna mosolygós egészséges baba és tudom, hogy nem nyugtat, de a fiam is csak 30 dekát hízott 1 hónap alatt az eddigi 1 kilók helyett és tudom, hogy nem vagyunk egy súlycsoportban, de én is elgondolkodtam, hogy miért nem híztunk talán már a tejem nem elég neki, de a védőnő megnyugtatott, hogy már nem olyan ütemben hínak mint az elején... és Léna kislány ne akarj olyan régi NDK-s úszónőt belőle ő nem debella lesz hanem törékeny igazi kislányos

Zetibebi a fiam jól aludt csak én nem... néztem a légzésfigyelő zöld fényét hajnali fél kettőig, de utána is felkeltem és ránéztem, hogy minden flottul megy-e... na most igazán fáradt kialvatlan vagyok... :? De a lényeg, hogy nem riasztott és a fiam jól aludt! :D

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Gzsuzsi....igen sikerült :oops: :oops: :oops: és dettó:oops: :oops

utolsó hsz óta a gyerekorvosnál is voltnk mert Muki fel sír és sikít ...füle fáj mert tépte is....torka is piros....
Kapott antibiotikumot :shock:

Kép
zümis
 
 


Millye: Köszi szépen, hogy összeszedted az utazáshoz való dolgokat.

Kérdés: Van olyan szúnyogriasztó krém vagy spray, amit már csecsemők bőrére is lehet kenni/fújni?

Crocus
Kép

Kép
crocus
 
 


Hűha! Úgy látom, hogy többen beindítják a kistesó projektet :wink: Mi szerintem várunk addig, amíg Attila egy éves lesz :oops: Szeretném, ha már két év körüli nagyfiúként érkezne a testvérke.

Crocus
Kép

Kép
crocus
 
 


Jó reggelt!
Egy kis Vinci reklám: sötét szemek tábora :)
Kép
Kép

ó csajok, rettegek, parázok...Andris ma ment el a barátjának nagymamájával Zsóryfürdőre....az is aqagenya lett, nagy strand, hullámmedence...stb. Hát felkészítettem a gyereket, hogy micsoda balesetek vannak...remélem nagyon vigyáz magára...szombaton jön haza nagyon remélem bár megy a nagypapa is, meg én gyerek tud úszni, de hát akkor is....egy csatornafedél, vagy akármi...nagyon izgulok, hogy ne legyen semmi baj!

gyerkőcök tüneményesek! Andris napszemcsije továbbra is állat jó!
Efe gyönyörű, Bencus nagy kópé, Marcika nagy pancsis :) és az a kendő!!! Attila fogacskái nagyon helyesek! Andrew is csodaédi gyerkőc!!!kis kopasz :)kangu! Lányaid gyönyörűek!!! Oli és a füvezés :lol: :lol:
Bazsalikom nagyon tud könyökölni, és az a vigyor!

anyóst lassan nekünk is illene meglátogatni, ha már ő képtelen eldugni idáig a pofikáját...még nem is látta a 3. unokáját...engem legkevésbé sem érdekel!és ahogy látom őt sem...miért mi enjünk 3 gyerekkel????Ő ennyire nem lehet kényelmes. Mindig van ám mire fognia, hogy nemtud jönni. Nah mindegy.

palacsintát szándékozom sütni én is ma...bár ahogy Vince viselkedik, lehet nem lesz belőle semmi :(
most is itt csapokd, hulla fáradt, majd leragadnak a szemei, de el nem aludna...


andus! lakás nálunk is iszonyat! amikor ébren van Vinci nem lehet porszívózni, mer iszonyat sír, fél tőle...ha meg alszik, azér nem, mer felébred....mosogatás hegyekben, vasalás a magastátra felett, mosni már nem mosok, mer csak a vasalás gyűlik...fürdőszaba undorítóan koszos....hát apránként próbálok túllenni, de ma medence takarítás, mert ocsmányul bealgásodott, kilocsáltuk, meg mosom, meg eresztem újra...

Gerendai Zsuzsi! :lol: pörgünk? Azér csak pihizz, amíg teheted, mer egy két gyerek után az vár rád, is mint rám!!!! :)

crocus! Balcsira vidd a gyereket,és magatokat!!!!! :):)
komolyabban: mi vittünk uatzóágyat, fürdős szerkókat(úszópelus, úszógumi, türcsi)kaját(tápszer, bébiételek, almareszelő, kiskanál, kistál, cumisüveg,előkéket), kis takarót, babakocsit, plédet, játékot., fényképezőgépet, meleg rucit is...kalap, kissapi, naptej,orrszívó, lázcsillapító kúp, taj kártya , így bizti nem lesz semmi gond :)

millye!nem vesz levegőt a gyerek dili iszonyat lehetett!!! Nagyon átérzem, mikor én Andrisom pici volt, egy éves, akkor volt velünk ugyanez történt....aludt édesen, egszercsak elkezdett sírni, de nagyon, és egyre jobban behisztizte magát, ki se nyitotta a szemét, már lilult a feje, nem vett levegőt, sírni se sírt, hívtuk a mentőket, foglalt volt a vonal, azt se tudtuk mit tegyünk, apa szerencsére jó lélekjelenléttel rendelkezik, nyitotta a csapot, mostuk a buksiját, és magához tért, vett levegőt is....egész éjjel melett virrasztottam, másnap gyerekdoki, ő meg küldött azonnnal kórházba, mert hogy krupp...nézzem meg, hogy látszik a pociján, hogy ne rendesen vesz levegőt...hát ezt megtanultam! utána évi 2-3X ébredtünk így, és vittük azonnal kórházba....de szerencsére 2 éve nem volt fulladás, és úgy tűnik kinőtte....

egy kávé??? Én most fogok inni...valaki?

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd
 
 


ja, és sűrüsödik a hajunk, vagyis Vinci nem lesz kopasz, mint a nagytesója ekkorának :):)

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd
 
 


Vince de tüneményes :lol: Ne izgulj biztos minden rendben lesz a strandolásnál,tuti 200%-kal jobban fognak vigyázni magukra most,h ez a sok szőrnyűség volt!!!!!

Millye:De jó gondoltál rám :) Irány a lottózó!!!!!!!!!!!!Örülök,hogy most éjszaka minden rendben volt!!!

zetibebei: :lol: :lol: ezt benéztem mármint a bölcsit :lol: de egyébként itt felénk azt mondják,hogy legolább 1-1,5évvel előbb felkell iratkozni,helyhiány miatt :shock: :shock: hát ez nevettséges szerintem!!!Kiváncsi leszek Zétinek,hogy fog tettszeni,biztos elszórakozik majd a gyerkőcökkel,meg sokat is tanulnak majd egymástól :) Örülök a jó éjszakátoknak :lol:

zümis:Mukinak megy a sok puszika++++++++++++++!!!!

phpBB: Kép
andrea17
 
 


Zétivera: Juhéjj! És csináltál valamit máshogy?

Zsuzsi: áááá.... Ha én 40-et tudtam volna estémként fejni, akkor boldog lettem volna! Az sooook!! És tutkóra nem tudod megtippelni, mennyit eszik. Én az imént blöffre mértem egyet (mert egyébként becsszó vagy egy hete nem mértem egy kaját sem :shock: ), és azt hittem, hogy na ez jó kevéske, sebaj, és 100 volt. Jó kafa sok...
De mindegy, ha te a hozzátápitól nyugszol, akkor hajrá nagylány Léna! :D

Nila: remélem semmi extra baj nincs, majd gyere!

Hanna felállt? :shock: Atya gatya! Nagyon kemény a csaj!!! :D

ladmon
 
 


Sziasztok!

Köszönjük a Bencus dícséreteket Mindenkinek! :D

Bencus 6-kor kelt, de visszaaludt még 8-ig! Fogunk még mindig nincs, pedig nagyon feszít az ínye! :( Férjem dereka még mindig nagyon fáj, most visszament a dokihoz! :roll: Anyukám ma megy haza, holnap mennek a Balcsira! Megint a nyakamba szakad minden, ráadásul a lábam is fájdogál, biztos a meleg miatt is! :roll:

Zümis, csak az áruk ne lenne olyan borsos! :?
Nagyon sajnálom Mukit :cry: ++++++++++++++++++++++++++

Nilabali, sajnálom, hogy nem javult a helyzet! Ma tényleg ne főzz semmit, hanem pihizz! Majd doki után azért írj pár sort, hogy mit mondott! :roll:

Andrea, Azta, nagyon ügyes Hanna! :D Tegnap a férjem megjegyezte, ha Bencus így folytatja hamarosan állni fog az ágyba, én meg kiröhögtem! :shock: Azt hiszem még lejjebb rakjuk az ágyát! :roll:
Térdednek jobbulást +++++++++++++++++++++++++++++++
Tudom milyen a lábfájás, sajnos! :?

Gyarapodás, most kiszámoltam Bencus is ebbe a hónapba 300 g körül gyarapodott, de nem izgatom rajta magamat, mert rengeteget fejlődött a mozgása, állandóan jár keze lába, mászik, kúszik! :)

Gerendai Zsu, mennek továbbra is a gyógypuszik! Ne aggódj, délutánra biztos rendbejön Léna! Borogasd a szuri helyét, és szépen lemegy a duzzanat meglátod! :wink:
Nagyon ügyesen szoptatod Lénát, nem hiszem hogy gond lenne a tejcsivel, akkor nem aludna ilyen szépen éjszaka! A saját védőnődre hallgass, ne valami idegenre! :?

Zétivera, sajnálom Zéti pociját! :(
Ma nálunk is palacsinta lesz, csak nem én sütöm, hanem anyukám! :D

Millye, csak azért idegesít, hogy még nem bújt ki a foga, mert már nagyon fehéredik, és feszíti az ínyét! :?
Köszi a sok-sok +-t ránk fér! Olyan idegesítő, régen szinte nem is betegeskedtünk a férjemmel, most meg olyanok vagyunk mint két rokkant! :evil:
Örülök, hogy nem volt gond éjszaka! :) Biztos csak mélyen aludt Andris tegnap!

De helyes kispasi Vinci is! :lol:
Nem lesz semmi baj Verus, fiad nagyfiú, tud magára vigyázni, főleg hogy elbeszélgettél vele, hogy legyen óvatos!
Ez komoly, anyósod még nem látta Vincit? :shock: Messze lakik tőletek?
zsu83
 
 


anyósom a Zala legsötőtebb bugyrában lakik :):)
jóóóóóóóóó meszsze :):) Lenti melett.
remélem is hogy az én nagyfiam nem csinál hülyeséget :) Bőgtem, mikor kiderült, mi lett Rolival...hát mi is fürdőztünk ott...én csk azt furcsállom, hogy a nagymama hogy hogy nem tudott a gyerekre figyelni, mikor csak őrá kelett volna!!!!Kicsi Roli már bizti az angyalkákkal játszik, és vígasztalást küld a szüleinek. én el se tudnám viselni azt a fájdalmat, amit ők érezhetnek most. :(
Én a 3 gyerekkel soha, de soha nem mennék egyedül sememi strandra....más a balaton, meg a dunapart, de az hogy egy ilyen élményekkel teli helyen egyedül még 2 gyerekre se lehet figyelni, hiába tudnak úszni, bármi lehet, ugrik a hüle gyerek, beveri a fejét, elájul, ki veszi észre??? Nagyon veszélyes!

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd
 
 


Zsu:Szegény sajnállak titeket,hogy így egyszerre betegeskedtek,de erős lány vagy,mint már láthattuk,most is megoldódik hidd el addig is megy a sok++++++++++++++++
És az ágyat rakjátok csak lejjebb!!! :lol: Mert sose lehet tudni :shock: :lol:

ladmon:Ja kemény,apa is viccelődött,hogy mikor nem volt itthon és a mamira kellett volna bíznom..tuti inkább elvittem magammal eddzeni :lol: :lol:

phpBB: Kép
andrea17
 
 


Szegény Rolika :cry: :cry: Szőrnyű ez az értelmetlen halál!! :cry: A nagymama helyében sem lennék,milyen élete lesz ezek után? :cry:
Na de hagyom is,mert befordulok!!!!!A lényeg,hogy mi mindig nagyon nagyon vigyázunk a babócáinkra és óvatosságra neveljük őket,persze amennyire lehet!!!

phpBB: Kép
andrea17
 
 


Kép
Csak,hogy vidámabbá tegyem egy kicsit,aki elszomorodott!!! Kép valami nagyon érdekes :) Kép Kép Kicsi a rakás :lol:

phpBB: Kép
andrea17
 
 


Rolin én is nagyon kikészültem! :cry: :cry: :cry:

Andrea, köszi aranyos vagy, csak már fogytán van az erőm, Bencus is egyre jobban anyásabb, egész nap rajtam csüngene! :roll:
Nagyon jók a képek! Hogy Hanna is milyen ügyesen ül már! :shock: :D
zsu83
 
 


Zümis jobbulást Mukinak! Van otthon kövirózsád? Mert azt csepegtethetnél a fülébe... azért az orvos sem semmi, hogy egyből antibiotikummal kezd... :shock:

Crocus nagyon szívesen! Szúnyogírtó van bioban de én nem merném vele lefújni vagy bekenni mert beveszi a kezét a szájába és lenyeli és szerintem az tuti nem lenne jó mert csak vegyi anyag az is... :? Mondanám a szúnyoghálót meg a babakocsira és kiságyra tehető baldachint meg a szúnyogriasztó növényt, de nyaralni mentek.... úgyhogy ja igen és lehet kapni szúnyogirtó lámpát... az jó lenne a szobába ahol lesztek... :roll:

Lkverus húúúúúúúúú Vincinek nagyon bebarnult a szeme és tényleg látog hasonlóságot Efe és Vinci között! :shock: Nagyon helyes legényke! :D Biztos minden rendben lesz a fiaddal hidd el vigyázni fognak rá és ő is magára és tök jól úszik ne parázz! Hú szegény Andris! nem lehetett egyszerű ez a kruppos dolog... :shock: Örülök, hogy kinőtte! Remélem nálunk is minden rendben lesz és a tegnapi volt az utolsó riasztásunk... :(

Andrea17 Hanna nagyon édes baba és szépséges! nagyon jó húsban van! Hány kiló? Ki a másik baba a képen és a gyerekek? Apukáddal van a lányod?

Zsu83 Ne idegeskedj majd kijöttök a hullámvölgyből és akkor már minden rendben lesz... most egy kicsit sok volt nektek a rosszból... a veséd a lábad a férjed Bencus fogacska... :shock: na de most már jó is fog történni biztos! :D Apa meggyógyul, Bencus foga kijön neked rendbe jön a lábad.... :roll: Én írtam is Roli anyukájának mert úgy éreztem ezt meg kell tennem... :(

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


zetibebi:partiarc! ez tetszik. Tegnap ténleg az volt, este szallonasütésen három hónapos kisfiut megijesztette, szemét szerette volna tanulmányozni, mikor sirni kezdett füge vigyorgott rajta. Ügyes oli!

millye:ez a kép király. Banya itt dumált....na esti szallonasütés király volt, van egy medijük - felfújhatos - és füge lábát beletettem, hintáztattam és sikongatott.
Aztán szépen megvacsizott, és elaludt a babakocsiban - ilyet sem szokott - aztán 22-kor hazatoltuk,kiságy és szunya. Forgolodott álmában és a hülye utazóágyban minden forgásra felébredtem, alig aludtunk éjjel. Nem birom én ezeket az éjszakákat.
remélem éjszaka nem volt gond.

nilababa:
dokinál nem lesz semmi, de jobb ha megnéz.

zsu:
nyugodtan hagyd ott zsoltit egy órára, ha anyud ott van. szükséged van rá neked is.

zümis:
hihihihih

zsufi:
királyságos a kendős kép! anyósod meg egy idióta.

crocus:
helyes a kétfogu kis pasi!Van baby riasztó, én kértem a patikában és egy szunyog-kullancs egyben, bio.

ladmon: nekünk is három óra az út...a múltkor végig üvöltött visszafele. :shock:

andrea
: szegény térded! nekem is fájdogál, meg a bokám is. Hanna feláll???? nagyon durván erős, dehát ezt tudtuk az ülésből is már.

Kép
budabo
 
 


éssssss a képek
Füge Marcival:
Kép

Füge Vendi:
Kép
Kép
Kép
még otthon:
Kép

Kép
budabo
 
 


Budabo örülök, hogy a tegnapi nap is jól telt! Az utazóágy nyekereg? Lehet az idegen hely miatt se tudsz rendesen aludni... nagyon sajnálom... Viszont Füge jól alszik és ez azért tök jó! Mikor jöttök haza? :roll: Nekünk az éjszaka jó volt illetve a fiam jól aludt én meg a légzésfigyelőt néztem fél kettőig és utána is fel fel riadtam... még bennem volt a tegnapi dolog és paráztam... :? Tegnap még szét is szedtem a kiságyat... mármint a matracot meg mindent kiszedtem és átnéztem a lapokat.... :roll:

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Budabo nagyon jók a képek! Úgy látom Vendi rástartolt a lányodra :lol:

Kép

Kép

Kép
millye
 
 


Zsufi édesek vagytok!
Verus Vinyó is kezd nagyfiúcska lenni...és a nagy fiad miatt ne aggódj ..mondom én akinek halálfélelme van a 8.i Mogyoródi kiruccanás miatt....

Bogi nagyon jók a talis képek!!

andrea17Édesek a gyerekek... nagyon megható ahogy alszik Hanna.

Millye!
nincs kövirózsám....sajna a szomszédba megyek kunyizni délután ha hazajöttek:oops: :oops: (nekem mindig elpusztul...)
hááát nem is akartam adni neki az antibiotikumot ki sem válltottam!!
Na most még egyel több ok ,ohgy átmenjek a biai drnőhöz...

Kép
zümis
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?