Sziasztok!
Itthon ülök az üres lakásban......hát nem egy jó dolog....férjem du-os,Viki anyukáméknál nyaral egész héten....bár mégcsak tegnap este vittük át,nagyon hiányzik!!!!!!!!!!!!!!!
Ő biztos nagyon jól érzi magát....holnap délelött átugrunk kicsit hozzájuk
Elég mozgalmasan telt a hétvége.....
szo-on lementünk délután bicózni kicsit a barátnőinkkel,Viki elesett a bicójával,még a pótkerék is kicsit elmozdult a helyéről,de szerencsére ezzel nem lett semmi baja.
Aztán az itt velünk szemben található kis játszón ahogy meghajtottam,a butus nem kapaszkodott,kiesett a hintából,fejét,hátát jól bevágva a kemény földbe
,így másnap estig megfigyeltük,nehogy valami baja legyen...de hál istennek minden oké,bár nagyon megijedtünk!!!!!!!!!!
Vasárnap én dolgoztam,de utána végre kijutottunk ide a strandra,nagyon jó volt!!!!!!!!!!!!!!!
Legközelebb egész napra megyünk.....mondjuk így is csináltam csomó képet,majd dobok ide párat
DANINK,ÁRONNAK,NOÉNAK NAGYON SOK BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ÉDES KIS TÖKISEK
Szuperek a szülinapi képek és anyukák.....SZUPEREK A TORTÁK!!!!!!!!!!NAGYON ÜGYESEK VAGYTOK!!!!!!!!!!!
MINDEGYIK SZUPER ALKOTÁS!!!!!!!!!--/dícsér a "főcukrász"
Gabi
drukk és mialőbbi teljes gyógyúlást!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Cirmike
aranyos lett Réka haja,bár a fodrász helyében én még hátul vágtam volna,olyan kis bubisra,oldalt is igazítottam volna rajta,akkor biztos jobban tetszene neked is
Anikó,Angika
jók a strandos képek.....
Lola
olyan kis csini volt az ünnepelt!!!!!!!!képeket mindjárt nézem a picassadban.
Jági
nagyon szuper a sátra Biusnak!!!!!!!
Édes Antóka az apás képen.
köszi az infót a fürdős buliról...bár nem hiszem,hogy én elmegyek,mivel férjem du-os....
de jó,hogy HUgiékkal taliztok,mi is már rég beszéltünk....a fránya gépük sztem még mindig rossz
Pusziljuk őket!légyszí add át....köszi
amúgy ti közel laktok egymáshoz?
Anikó
boldog névnapot utólag!!!!!!!!!!!!!!
lábazatot miért bontjátok?
aranyosak vagytok a képeken!
EDB anyu
akkor már nektek csak pár nap és mentek nyaralni,de jó!!!!!!!!!!!!!!
mi jövő szo-on indulunk....remélem viharmentes,esőmentes napok várnak mindnyájunkra a Balcsin!!!!!!!!!!!
meddig is lesztek ott?pontosan hova?
Írás közben hallgatom a tktv-t,tök jó zenék mennek...kicsit jobb lett a kedvem
Angika
látszik,hogy Julcsi is élvezte a strandot
képek vannak a szobákról?készen vagytok?
jó ötlet amúgy sztem is a szobacsere.....lehet majd mi is ehhez fogunk folyamodni....egyszer
Lassan befejezem.....inkább jövök még a képekkel