Új privát üzeneted érkezett!

Sajnos mától megint apa-mentesek lesznek a délutánjaink..Jó pár hétig nem maszekolt, úgy tűnt, hogy nem is fog többet, de dűlőre jutotak a kollégájával és folytatják.Ami anyagilag jó, mert már most észrevettük, hogy kevesebb a pénz, de olyan jó volt, hogy 5 után itthonvolt és együtt tudtunk csavarogni a gyerekekkel..Dehát valamit valamiért...
Hú, jövő hétvégén végre megyünk nyaralni, még ezt a két hetet ki kell bírni valahopgy, de már most pakolnék.Olyan jó lesz egy hét semmittevés, egész nap csak a gyerekekre koncentrálhatok..

Antikám egész jól elkezdett enni, de úgy tűnik, hogy elég válogatós lesz...A répát nagyon szereti, meg a banánt, barackot.De a borsó és a többi zöldség nem nagyon tetszik egyenlőre a Drágámnak.De mindennap répát sem ehet.Viszont inni még mindíg nem akar, így minden evés után még megyünk ciczni.

Ági!
Olyan jó, hogy írtál..Töüneményesek lehetnek a gyerkőcök együtt.Szerintem azéjszaki ébredések miatt még ne aggódj, de ha kapsz tippet, hogy hogyan verss véget neki, akkor oszd meg velem is, mert Antika ma 7 hós és a mai napig felébred éjszakánként 2-3-szor..:) Pedig este mindíg jól megetetm, de így is, fogát is ecsetelem..Nem tudom, hogy mennyi foga lesz aennek a Manónak, de eddíg alul van 3és jön lent még egy, már nagyon dagadt és fehér az ínye, de még nem tört át, felül 1 van kint teljesen és egyiknek már a heyge és még egy jön felü l is...

Hú, én ma úgy elfáradtam.Hugim elcsalt a Fő térre.Biusom meg már a szinte a ház előtt benyőgte az unalmast és odáig is és vissza is végig cipelni kelltt.Már azt hittem megszakadok.Ha letettem visított és toprzékolt és mint a rongybaba esett össze, Most meg alszik , mint a bunda..Nem tudok mit kezdeni ezzel ahosztivel és makacsséggal..Valami ötlet???
Holnap jön hozzánk Hugi és Virág játszani, már nagyon várjuk őket.Kíváncsi leszek, hogy hogyan lesznek el a csajok, mertr mindíg a végére melgednek be..:)

Kép Kép
joosneagi

EDB-ANYU!
Ha jól emlékszem te kérdezted, hogy mi baja volt Apának..Túlvágta a körmét és egy kis darabka benőtt neki.Iszonyatosan feldagadt az egész lábujja, bevörösödött az egéész neki, alig tudott ráállni. A doki le akarta vágni, vagyis félbe akarta végni a körmét és letpni, de nem engedte neki, így most ázztatgatja, már jobb is talán, kezd kijönni az a darab..Utzólag a doki is azt mondta, hogy ő is így döntött volna..Hát igen, a Tatbányai dokikban benne van, hogy mindent vágni kell...

Ottalvás anyuéknál? Bius nagyon sokat aludt ott, amikor kisebb os volt, nagyon szeret ottlenni, imád a papával játszani, főleg, ha még Hugimék is otthon vannak,.Biu nagyon jól elan bárkivel, bárkinél.Sokat aldt ott amikpor terhes voltam, mert mindíg korán reggel mentem Pestre viszgálatra és nem akartam magammal cincálni..Ha odaviszem a gyerkőcöket, hogy márpedigmost ittmaradnak, akkor anyum nem mond nemet, igaz nem is örül, de magától egyszer nem vinné, hívná őket.Apum hamarabb, ő szeret velük játszani..Másnap Bius nem is akart hazajönni, én meg mint egy hülyen lógtam az ablakban és vártam..

Kép Kép
joosneagi

Kép
Biusom sátra

Kép
Antó és Apa

Kép
Bújócska

Kép Kép
joosneagi

Lola,

Este 9-kor kezdődött a program a lovardás lelátónál ,éjfélig tartott.
Egy-egy versenyszám után volt musicalelőadás, a lovasgárda szervezésében, saját maguk szórakoztatására. A program ingyenes volt és bárki bemehetett. Sajnos ülőhelyünk már nem volt, mert negyed 10-re értünk oda, végig állnunk kellett, a derekam majdnem beszakadt a végére. És nagyon hideg volt, még szerencse, hogy vittünk egy vastag plédet és azt teritettük magunkra.
Nem volt se vacsi, se buli, csak egy kis kikapcsolódás kettesben :D
Nagyon örültem, hogy délután felfedeztük a lovasokat a gyerekekkel. Reménykedtem, hogy el tudunk menni este, egyáltalán nem volt biztos. De sikerült!
Akarattyán voltunk anyósom nyaralójában. Jövő héten is oda megyünk szüleimmel és tesómékkal. A héten ki van adva vendégeknek.
jutte

Sziasztok!

Itthon ülök az üres lakásban......hát nem egy jó dolog....férjem du-os,Viki anyukáméknál nyaral egész héten....bár mégcsak tegnap este vittük át,nagyon hiányzik!!!!!!!!!!!!!!! :evil:
Ő biztos nagyon jól érzi magát....holnap délelött átugrunk kicsit hozzájuk :wink:
Elég mozgalmasan telt a hétvége.....
szo-on lementünk délután bicózni kicsit a barátnőinkkel,Viki elesett a bicójával,még a pótkerék is kicsit elmozdult a helyéről,de szerencsére ezzel nem lett semmi baja.
Aztán az itt velünk szemben található kis játszón ahogy meghajtottam,a butus nem kapaszkodott,kiesett a hintából,fejét,hátát jól bevágva a kemény földbe :evil: ,így másnap estig megfigyeltük,nehogy valami baja legyen...de hál istennek minden oké,bár nagyon megijedtünk!!!!!!!!!!
Vasárnap én dolgoztam,de utána végre kijutottunk ide a strandra,nagyon jó volt!!!!!!!!!!!!!!!
Legközelebb egész napra megyünk.....mondjuk így is csináltam csomó képet,majd dobok ide párat :wink:

DANINK,ÁRONNAK,NOÉNAK NAGYON SOK BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ÉDES KIS TÖKISEK :lol:

Szuperek a szülinapi képek és anyukák.....SZUPEREK A TORTÁK!!!!!!!!!!NAGYON ÜGYESEK VAGYTOK!!!!!!!!!!!
MINDEGYIK SZUPER ALKOTÁS!!!!!!!!!--/dícsér a "főcukrász" :lol: :lol: :lol: :lol:

Gabi
drukk és mialőbbi teljes gyógyúlást!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Cirmike
aranyos lett Réka haja,bár a fodrász helyében én még hátul vágtam volna,olyan kis bubisra,oldalt is igazítottam volna rajta,akkor biztos jobban tetszene neked is :wink:

Anikó,Angika
jók a strandos képek.....

Lola
olyan kis csini volt az ünnepelt!!!!!!!!képeket mindjárt nézem a picassadban.

Jági
nagyon szuper a sátra Biusnak!!!!!!!
Édes Antóka az apás képen.
köszi az infót a fürdős buliról...bár nem hiszem,hogy én elmegyek,mivel férjem du-os....
de jó,hogy HUgiékkal taliztok,mi is már rég beszéltünk....a fránya gépük sztem még mindig rossz :cry:
Pusziljuk őket!légyszí add át....köszi :wink:
amúgy ti közel laktok egymáshoz? :oops: :roll:

Anikó
boldog névnapot utólag!!!!!!!!!!!!!!
lábazatot miért bontjátok?
aranyosak vagytok a képeken!

EDB anyu
akkor már nektek csak pár nap és mentek nyaralni,de jó!!!!!!!!!!!!!!
mi jövő szo-on indulunk....remélem viharmentes,esőmentes napok várnak mindnyájunkra a Balcsin!!!!!!!!!!!
meddig is lesztek ott?pontosan hova? :oops: :roll:

Írás közben hallgatom a tktv-t,tök jó zenék mennek...kicsit jobb lett a kedvem :P

Angika
látszik,hogy Julcsi is élvezte a strandot :lol:
képek vannak a szobákról?készen vagytok?
jó ötlet amúgy sztem is a szobacsere.....lehet majd mi is ehhez fogunk folyamodni....egyszer :D

Lassan befejezem.....inkább jövök még a képekkel :wink:

cseriviola

akkor a képek....
ezt a tortát készítettem EDB anyu egyik kedves barátnője kisfiának
Kép
Viki rögtönzött meglepije,csak úgy....
Kép
egyedül is tudok divatot diktálni :lol: :lol:
Kép
Gyémánt fürdőben.....
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Sziasztok:Erika

cseriviola

Sziasztok!

Noénak Boldog Születésnapot Kívánok!

KépKép
szilvia1981

Cserieri!

Amennyire bamba vagyok, nem írtam le. Szigetelni fogjuk a házat, és a régi lábazati részt le kell bontani. Meg kell, hogy csináljuk, mert durvák a gázszámlák télen.

Betti

Igen, apának állandó fehér pólója van. :D

Kép
Kép
Kép
eagleszem

Sziasztok,

Nagyon sok Boldog szülinapot kívánunk mi is a három kis ünnepeltnek (Áronnak, Noénak és Daninak)
Névnaposoknak meg boldog névnapot kívánunk.

Nagyon jók a képek.

Lola,

Nagyon jó lett a torta, nyami nyami.. Olyan kis édes Noé a képeken.
Köszi amugy a Renos infot,mi is vettünk Nikinek kettőt, Vivinek meg három cipőt.

Szilvi,

Jók a skót képek nagyon. Látom azért a pasik jól elvannak. GÁbor biztos könnyebben elviseli a távollétet, pláne ha Peti is ott van...
Talizunk akkor valamikor?

Ági,

Köszi a gyémántfürdős infót. Olyan jó lenne nekünk is kimenni,de hát nem tudom mit csináljak a két picivel. Pontosabban a Vivivel, mert Niki anyuéknál biztos ellene. Vivi viszont még lefekvés előtt szopizik olyan 9 körül. Utána meg már kinek van kedve elmenni?

EDB anyu,

Jó volt látni titeket is élőben. Olyan édesek a gyerekeid :-) Remélem már teljesen meggyógyultatok.

Gabi,

Mi volt ma Győrben? Megkönnyebbült Gerid?

Csilla[/b]
lexyca

Cseriviola!
Szupik-szépségesek a torták mgint. Mivel írod Te a szöveget?(Dekortoll? Láttam ilyet de drágállottam 1 tortához...)
Nagyon élvezte Vikid a pancsolást, látszik.
Viki arra a puha hinta alatt padlóra esett? Azért tök jó találmány, Nekem is Somát többször fellökte a hinta annó és arra esett, nem lett baja. Betonon sz.tem kórház lett volna a vége...

Csilla-meg a többiek!
Örülök hogy sikerült a Reno-s akció. Fejni nem tudsz és üvegből megetetnék Vivit estére?

Anikó, sajnálom, hogy Nektek nem...

J.Ági: ugyanolyan Micimackós függönyünk van, szupi lett Bius ágya! Hiszti? Hát figyelemelterelés működött Nálunk, de ahhoz ugye kell nagyadag fantázia meg türelem. Ha hisztizik kezdjél el nagyon hirtelen v.mi érdekesről kérdezni Tőle, beszélni, hogy húúúúú, emlékszel erre vagy arra....? vagy nemsokára megyünk nyaralni, mivel megyünk? hajóval?... dilis dolgokat esetleg. Kis szarosoknak is van amúgy rossz napjuk, biztos Biusnak is az volt...
Honnan is ismeritek egymást Hugival?
Körömbenövés:durva, hogy még be is dagadt, azta ilyet nem is hallottam még... (először ahogy olvastam, hogy le akarta vágni, a lábára gondoltam, mondom mi van????)
Antónak jó ötlet a fejére a - gondolom - vizes pelus! Édes!

Betti: eszembe jutott a légyről, hogy kérdezted Szilvianyut, hááát Nálunk itt a 7-en van, hogy b@ccák meg! :evil:

Többieknek is köszönöm a szülinapos nevében a köszöntést!

Gabi: mizú????

lola77

Sziasztok!

Lola
igen,olyan dekortollal írom mostmár a feliratokat a tortára,én nálunk a sparban vettem múltkor,nem olyan vészes az ára,főleg,hogy nekem el is fogy elég hamar :D

Viki nem olyan puha gumis lapra esett ki a hintából mint a legtöbb modern játszón van,hanem a jó kemény földre,még fű sem volt rajta,mert a hintázók kikoptatták a lábaikkal.....ezért voltam kicsit ideges miatta.

FONTOS!!!!!!!!!!
ITT DÓZSAKERTBEN PÉNTEKEN,JÚLIUS 31-ÉN ANYATEJES VILÁGNAPI RENDEZVÉNY LESZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!AZT HISZEM DÉLELÖTT,DE MAJD MEGNÉZEM HOLNAP PONTOSAN MELÓBÓL HAZAFELÉ JÖVET....
jó szokott lenni,mi Vikivel anno 2-szer voltunk,érdemes eljönni....

Megyek is sok a program délelöttre,férjem itthon van,megyünk csavarogni,ügyeket intézni....könyvtár,mbt bolt,anyuékhoz Vikit meglátogatjuk :lol:

Szép napot mindenkinek,sziasztok:ERika

cseriviola

Sziasztok!

Most nem nagyon tudok visszaolvasni, de a SZÜLINAPOSOKNAK NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT kívánunk!!!!! :)
Gyorsan eltelt az egy év, nálunk is már csak 2 hónap van hátra.

Hétvégén Hugiéknál voltunk, jól éreztük magunkat.

Ma meg megyünk méretni Petrát, aztán du. jó volna elmenni a Cseke-tóhoz, ha nem fog esni.

Lola: Petra jól bírja a meleget, én már kevésbé. Erkélyen van neki kismedence abban szokott lubickolni. :)
Jó lett a redőny, de 40.000 Ft-ba került a javítás :(

A képek szuperek,mint mindig!!!!!

Megyek, Petra felébredt :)

Puszi mindenkinek!

Melus
Kép

Kép
melus071

Sziasztok!

Pici születésnaposoknak sok-sok boldogságot kívánunk! és a névnaposoknak is sok boldogságot!

Majd jövők csak most sok minden összejött!

Sziasztok

Kép
Kép
moncsi76

Sziasztok!

Csak pár szó..

Erika!

Csodaszépek a tortáid, nézegettem őket a picasan is.. Nagyon ügyes vagy. Hugiéknak puszikat átadtam, ők is küldik nektek..
Nem lakunk közel egymáshoz, mert mi Sárberekben lakunk..És még mindíg rossz a gépe...:(
Nagyon édes Viki a képeken, látszik, hogy imádja, ha fényképezitek, igazi belevaló kiscsaj lehet..Szegényem, remélem jobban van az esések után..

Lola!
Én ezt a függönyt nagyon jó áron szereztem, de szeretnáék még valami váltást, mert így mindíg rögtön kell mosnom vasalnom, hogy vissza tudjam tenni.Láttam egy nagyon jópofát itt Sárberekben az egyik ablakban, az Garfieldos volt, de általában ezek olyan méregdrágák...
Hugival együtt, egy pici lyukban "irodában" dolgoztunk a Günternél Én most onnan vagyok gyed-en, ő jelenleg is ott van még.Én nem tervezem, hogy visszamegyek, mert 2 szak van, de ki tudja, lehet, hoyg más nem lesz..
Biusnál majd megpróbálom ezt a figyelemelterléses dolgot, de sajnos jó nagy adag akaratosságot örökölt, meg apától a "márcsakazértis" viselkedést..Így elég nehéz..Ha valamit a pici fejébe vesz.. Azért köszi a tippet, próbálkozom, hátha..Valamit ki kell találni, ami használ..
Most megyek, vár a sátrában, hogy altassam..

Ja, most voltunk méreckedni Antóval:66 cm és 6930 gramm.Kis apróka és kintvan az 5. foga..

Kép Kép
joosneagi

Sziasztok!

Csajok, merre jártok? Ha elmegyünk nyaralni, nem ám közben hagyjátok kihalni a topikot! :) :shock:

Velünk minden ok (nagyjából). Holnap viszünk széklet kontrollt a gyerekeknek. Két napja nem szedik a gyógyszert. Jól vannak. Emesének is kell vinni kontrollt, ő neki nem volt semmi baja, csak azért ,mert közösségbe jár, kell egy igazolás, hogy rendben van. Nem volt egyszerű ma hozzá a mintavétel... :evil: :roll:

Nekem múlt héten elkezdett ilyen szívszorító érzésem lenni, erősebb szívdobogás, napok óta fáj a fejem, nagyon. Ma lementem dokimhoz, mert egyszer volt pár hónapig magasabb vérnyomásom, és gondoltam, megint. Hál istennek, doki szerint is tökéletes. Csinált ekg-t, az is. Pulzus kicsit emelkedett, de azt mondja, nem vészes, ez nem csinálja a tüneteimet. Ő nem adna rá gyógyszert. (tényleg, tudtok olyan homeopátiáról vagy valami gyógynövényről, ami az emelkedett pulzusra jó??). Ő inkább a kimerültségre gondol. Mondtam, hogy lehet benne valami, kb. három éve nem aludtam át egyetlen éjszakát sem. :? Kértem egy vérvételi beutalót is, utoljára tavaly volt Bencuskám születésénél, de már csak nyaralás után megyek el, szerintem.
Nem akartam Nektek mondani, mert korábban volt, hogy feladtam, de 10 napja csinálom megint a 90 napost, remélem a fogyás helyre teszi a szervezetemet. Most tartok -5 kiónál. Nyaralásnál azért biztos fogok bűnőzni, de ha hazajövünk akarom csinálni rendesen.

JoósnéÁgi: én férjemnek is beszokott nőni a körme, szegény pasik! Jó az ágya Biusnak, biztos élvezi. Ha éjjel felébred esetleg, nem ijed meg a sötétben??

Melus:
nagyon drága volt a javítás, úristen! Nekünk 65 volt az egész lakásra a redőny készítés-beszerelés!
Hugiék gépe megjavulhatna már!! :)

Lola:
hogy döntöttetek suli táska ügyben végülis? Remélem nekünk holnapra megjön a papírboltba a Hannah Montanas ergo-s, holnapra ígérik. Szeretném lezárni már ezt a kérdést! :)

Na megyek, kicsik már rég alszanak, én a nagyokkal (Dávid-Emese) néztem egy vígjátékot, de fáj a fejem, lefekszem.

Ja...

Cserieri:
a mai napod biztos jobban telt, hogy láttad Vikidet. Jók a strandolós képek! Barátnőmék tortája finom is volt nagyon. Először első pillantásra érdekesnek tűnt a rózsaszín torta kispasinak, de a minta rajta teljesen elterelte erről a figyelmet. Nagyon fini volt!
Köszi az anyatejes programot, de szerintem most mi kihagyjuk.

Cirmike:
jöttök szombatig szalag ügyben? Aranyos Réka haja, bár nekem is a régi jobban tetszett. De ha nem tűri a gumit, csattot, akkor muszáj...

Gabi: mi van Veletek??? Remélem minden OK!!!

Jó éjszakát, megyek, pihenek, doki a lelkemre kötötte!

Szilvia

UI:

Csilla: én is örültem, hogy taliztunk. Esküszöm, a képen magasabbnak tűntél. De nagyon mosolygós, kedves anyuka vagy. Sajnos a lányokat nem láttam.

Betti:
merre vagy Csajéééé?? :)

Kép
Kép
Kép
emesedora

Ági: nem baj, hogy picurka Antika, de tök aranyos! :)

Kép
Kép
Kép
emesedora

Szilvi (EDB)

Igen. Ma!!!
Egész délelőtt bent leszek Tbányán ügyeket intézek.
Felhívlak!

C.

Kép
[KépKép
cirmike77

Sziasztok!

Cirmikéhez hasonlóan én is ügyeket intéztem eddig a héten.Nem könnyű menet Istikével.
Plusz bölihez kell még orvosi engedély(oda holnap megyünk),fodrászhoz is vittem,jövöhétre még marad a lepedő varratás.

Emeseanyu!
Remélem nem lesznek gondok már a kakákkal.
Nagyon klassz hogy nemsoká mentek már.
Sajnálom a rosszulléteidet.Kimerültség nagy valószinű,plusz ugye erre rájön még az idegeskedés(gyerekek betegsége,mindennapi stresszhelyzetek).
Ügyi vagy a fogyival!!

Tegnap bemondták a híradóban Rolika balesetét.
Végigbőgtem az egészet.Itt a gyémántban is sok 4-5 éves lurkók egyedül voltak az 1,20m-es vízben,vagy még a jobbik hogy a nagytesóval.Közben meg ott dobálják egymás nyakából a kamaszok a csajokat.Csak kicsit nyomja le vizalá a kicsiket.Már meg is van a baj.Áá csak felhúzom magam...

Cserieri!
Képek szuperek.Micsoda vizilány Viki is.Nektek nem fütyült a "medenceőr"mikor Viki fenn ráült a gombára?

Szilvia1981!
Láttam ma Áronkát,gondolom rokonok sétáltak vele.Olyan édespofa.

Rakok Istifrizkoról képet!!

Várom hogy kiolvadjon a husi,este elfelejtettem kivenni.Pöri lesz tésztával,meg ubisalival.

Betti

Kép
berna23

Gabi!
Jelentkezz ám!Sokat gondolok rátok.

Kép
berna23

Emeseanyu!
Emese Flórának Boldog második névnapot!!
Mertél már husit főzni.Vagy vegák lesztek végleg?

Kép
berna23

Kép nagyhajjal Kép

Kép
berna23

Kép vagány séróval Kép

Kép
berna23

Sziasztok!

Betti nagyon édi Istike az uj frizkójával.olyan igazi kispasis.
EDB anyu!
Emesének mi is minden jót kívánunk Flóra nap alkalmából.
Egy kérdés.felraktam a táskát,ma lejár az aukció.Mit kell majd csinálnom,vagy majd automatikusan lesz valami?

Mi is most értünk haza,bennt voltunk melóhelyemen+ ügyeket intéztünk.Míra elis aludt.

Hétfőn megszült a barátnőm,ugyhogy most extra gyorsan nekiálltam hímezni.bár ugy gondolom mivel ágyneműjük már van megbeszélem vele,mi lenne ha kocsitakaró lenne a dologból.

na most megyek nagyok éhesek,este majd jövök

Ui:Betti tényleg irj,mi van veletek!

Rita
Kép
Kép
Kép
lrita

Sziasztok!

Na! Hát túl vagyunk rajta, de messze nem úgy lett, ahogy engem a gyerekorvos és az internet is tájékoztatott, mert akkor nem így alakult volna az egész, de megoldottuk és már mindegy is.

Daninak megnézték a kukacot, felírták a Dermoval-t (azt hiszem) 1 hónapig kenni kell, majd 1 hó szünet és utána vissza Győrbe kontrollra. Ha nem változtat rajta a krém, akkor műtéttel megoldható csak, de akkor sem csinálják még meg (gondolom) hanem várnak még jó 3-4 éves koráig.
Vele hamar kész voltam.

Majd vihettem Gergőt, vele már a belső kis kezelő helyiségbe kellett mennem, aztán jött a (számomra) fekete leves. Doki mondta, hogy hát akkor ezt altatásban kell csinálni, tehát nem helyi érzéstelenítés, azt mondta, hogy ez nagyon fájdalmas és még egy felnőttnek is kijár az ilyenért az altatás nemhogy egy bébinek. És legalább 6 órás megfigyelés, de azt mondta, nem kizárt hogy csak szerdán megyünk haza. Nagyon kétségbe estem, mert Dani ott volt ugye velünk, férjem éjszakás, Gergőnek és nekem semmi plusz ruha, egyéb cucc nem volt, hisz nem erre számítottunk.

Felvettek minket a gyereksebészeti osztályra. Gergő nem ehetett és ihatott semmit, még 3 órán keresztül (2 kaja maradt neki ki). Nagyon rosszul viselte, de azért elfogadta. Jött az anesztens, kikérdezett, megállapította, hogy altatható, ekkor összehívták a műtétre a teamet és vitték is Gergőt. Szegénykém nagyon sírt, de egyszer csak csend lett. Az egész nem tartott tovább 10 percnél, de nagyon izgultam, hogy felkeljen, vegyen levegőt maga...stb. Kihozták, mondták, hogy egy jó 1,5-2 órát most aludni fog és utána majd ihat kevés teát és majd ehet is. Ezzel szemben 15 perccel a műtét befejezte után felkelt és követelte a jussát is, meg nagyon fájlalta is a bemetszést, mert érzéstelenítést oda nem kapott. Még 1 órát kellett "kínoznom", majd aztán ihatott és ehetett is. Minden kaka után vinnem kellett a nővéreknek, mert most nem egyszerű a pelenkázása. Vizes gézlappal kell megtisztítani a popóját óvatosan, vigyázva, hogy a gumicső, amit a sebbe raktak ne csússzon ki, majd Betadin krémet kell kenni a sebhez és Betadinnal átitatott gézlapot kell odatenni, majd bepelusozni. A sebe az mindig kakás lesz neki így nagyon oda kell figyelni a tisztításra. És az extra, hogy ez a gumicső már 2x kicsúszott neki, mindig kapott másikat. Most is van bent neki, ha kicsúszna, a vágást mindent peluscserénél kicsit meg kell nyitogatnom, hogy ne tapadjon még össze, nehogy genny maradjon bent és újra vágni kelljen. Reggelente kimosták neki az üreget ami azt mondták nagyon nagy és mély. Érzékeltetve írnám csak hogy egy jó 3 centis gumicsíkot teljesen be tudtak neki helyezni. Szóval ezekre a tisztításokra nem mentem egyszer sem, mert injekcióval és fecskendővel csinálják és ezt már nem bírtam nézni. Nekem ez is sok, amit csinálni kell, de a gyerekért mindent. Nem szeretnék megint kórházba menni emiatt. Állítólag vannak hajlamosabb gyerekek erre, akiknél még 3-4 szer is meg kell csinálni ezt és abszolút nem ritka jelenség ez, ők már 1 hós babán is csináltak ilyet. Lehet keményebb széklettől, ami felsérti a vastagbél falát és ezen keresztül jutnak a bacik arra a területre és alakul ki ez a tályog.

Ha nem jönne ki a csík Gerinek (amit kötve hiszek) akkor csak szombaton kéne mennünk, ha kijön akkor pénteken megyünk áttisztításra és kötözésre.

A kórházzal maximálisan elégedett vagyok, teljesen más mint az itteni. Odaadóak, az orvos is nagyon segítőkész, kommunikatív, nem volt kérdés, hogy a gyerek mellett lehessek, vagy nem, óriási játszósarok van a gyerekeknek, a nővérek rendszeresen jöttek kérdezni, érdeklődtek... stb. Szóval le a kalappal!

Mentek, nehogy....

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Visszaolvasni most még nem tudok, mert még hétvégéről is maradt teendő, meg most Gergő is még több figyelmet igényel!

Majd még jövök!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Sziasztok!

Gabi: azta, hallod úgy megijedtem ahogy olvastam... még jó, hogy minden rendben lett. Nem semmi, hallod, de ezt itt a Te dokid miér tnem mondta, hogy 6 órát ott kell lennetek??????
Addig férjed Danival elmentek sétálni? Minden jó, ha a vége jó.
De hallod én azt nem értem, hogy akkor ez a tályog "belülről" alakul ki, hogy írod, hogy kemény széklettől. Ha Gerid hajlamos rá, mindig adj Neki kaja után valami széklethajtó gyümit pár kanállal (sárgabarack, őszibarack pl.) hogy megelőzdd, nem????

BEtti: Isti sérója csúcsszupi!Milyen lepedő kell a bölcsibe, nekünk van egy oviból kék, z sákszerű Nektek adjuk ha elfogadod! Írdd meg a méretet, ha ilyen összecsukhatós ágyra kell, akkor sz.tem ez olyan a mienk!

Melus: nem semmi a 40.000 rongy, nekünk is 70.000 körül volt a redőny-készítés. Mi volt a baja? :shock:

Cirmike: Nekem tetszik Réka haja, olyan nem mindennapi, de ettől még tökre lányos!!!!

Cseriviola: tényleg az úszómester csajszi ilyenkor mindig fütyült, ha ráültek a bugyogó vízre.

Mi tegnap Fényesen voltunk Apu jött segíteni, tök jó volt, kevesen voltunk! Ott hallottam én is a Kék Dunába Roli történetét. de még mindig nem tudom, hogy "megfulladt" és újraélesztették és utána 5 nap múlva halt meg, de mibe? Vagy a koponyáját ütötte be? ÁÁÁÁ szörnyű, hogy lehet ezt túlélni???? :evil: :evil: :cry: :x :shock:

J.Ági: valamelyiktek alacsony? azért írod Antó hosszát kicsinek? Megnéztem Nekem 5 hósan volt ekkora Noé.

Na de ma mi is voltunk 1 éves státuszon + oltás (agyhártya gyuszi elleni) 8950 gr, 74 cm. FEj: 45, mellkas: 46. Nem egy óriásbébi, az biszti! Soma annó 1 kg-val több volt, na sebaj, jó étvágyú ez a lényeg!
Ja és a drága oltás mellé képzeljétek a Patikában kaptunk 1 kis hűtőtáskát jégakkuval, mert annyira meleg van, hogy nem mertek kockáztatni, amíg átviszem a szemben lévő (60 m kábé) rendelőbe. Kérdezték mikor adják be, mondtam fél óra múlva... és m égis kaptuk. Mondtam nemsoká visszahozom, mondta a nőci nem kell, Nekünk adja! Tök jó, ebbe majd joghurtot, innit is tudok vinni! Úgy örültem! (Milyen kis hülyeségeknek is örül az ember... :oops: )

Szilvianyu!
Elhiszem hogy kimerültség, lehet Te nem érzed úgy közvetlenül, de a szervezeted tiltakozik ám!!!! Járj a végére azért, a vérkép is jó ha meglesz! A gyógynövénybe vannak ilyen teakeverékek sokféle nyavajára, próbálj ki 1-et! Nyaraláson meg majd ha ott lesznek Anyudék tényleg pihizz, gyerekekeknek is jó lesz meg Neked is, hidd el. Amíg ellesznek Velük menj fel az üdülőbe azt aludj 2 órát egyhuzamban ebéd után! Használdd ki, hogy ott vannak, de komoly!!

Nekem is volt tavasszal, tök sokat fájt a fejem, hányinger, bőgésrohamok. Doki, vérkép-migrén! (Lehet írtam akkor, nem emlékszem) Azóta mintha elvágták volna! Tuti Nekem is a fáradtság jött ki. Ja és kávézól amúgy? mert én ittam 1/2-et reggelente, azt abbahagytam egy időre, többször lefeküdtem legalább hétvégén egy kicsit, nem érdekelt hogy szalad a lakás. És hatott!!!(azóta mondjuk megint iszok 1/2-et...)

lola77

Ja, ami kimaradt: Szilvianyu: sulistáskát megrendljük neten, valamelyik csak lesz a 3 közül... igaz nem fogadnak el olyan csekket, de azt meg elköltjük másra...

Betti: Soma még a 80 cm-s vízbe se megy be egyedül... az kábé cici fölééig ér. Akkor ennek örüljek? Hiába hívtam be tegnap, nem jött, csak a bébipancsolóban volt el...

lola77

Végre végeztem az ebédfőzéssel.Majd meg gyulladtam.

Gabikám!
Jesszus miken kellett keresztülmennetek.Nagy puszi Gerikének.
Nagyon jó hogy rendik voltak a kórházban.Szerencse hogy nem ide tatabányára utaltak Titeket.
Irtad is régebben ugye hogy mindig nyögdécselve kakkantott Gergő.Kemény is szokott neki lenni a széklete?
Remélem Daninak kitágul a fütyülője.

Lola!
Ó hát pont tökéletes a Noé baba.Érdekes mert Isti is hajszállal volt kevesebb,Ő 8700gramm és 75cm volt.Mégis husisabb Noé.Más alkatok.
Rolika a mamájával és unokatesójával,plusz annak szüleivel mentek a Siófoki aqvaparkba.A mama bennt volt a medencébe a gyerekkel,de a kisfiú valahogy átment a nagyobb vízbe(mama nem vette észre)szegényke elmerült,úgy hozták vissza az életbe.De sajna leállt az agymüködése a nagyfokú oxigénhiány miatt.
Nagy erőre lesz szükségük a szüleinek ezt a traumát feldolgozni.

Köszönjük a hajdicséreteket.

Betti

Kép
berna23

Délután kimaradt...

Lola!
Ide a Ságvári bölibe olyan lepedő kell,aminek be van varrva(iletve hajtva) a négy sarka,és a sarok helyére gumi van varrva.Igy huzzák az ágy lábára a lepedőt,és igy nem csúszkál,esik le.
Ha esetleg a tiétek ilyen,akkor szívesen átvesszük,de természetesen nem ingyen.
A mérete:116x56

Rita!
Kislány,vagy kisfiú lett a kisbaba?Mennyivel született.?A kocsitakaró is bizti gyönyörű lesz.Képet majd kérünk.

Melus!
Tényleg egy vagyon lett a redőnyjavitásotok.Gondolom Ti sem számitottatok ennyire.

Hugi!
Várunk!

Ági!
Neked még nem is reagáltam.Sajnálom hogy ilyen bunkó volt a fődoki.Pláne mikor amugy is olyan érzékeny szülés után az ember lánya.Egy ismerős nála szült császárral(40éves)neki már van egy 17 éves lány is,ő még a régi rendszerben szült.Ő azt mondta jaj hogy most mennyivel jobb volt minden.Hogy milyen humoros volt a fődoki mert viccelődött vele hogy jéé maga máris hajbakapott valakivel?(szegény anyukának tiszta lila lett az arca,bedagadtak a szemei) :roll:
Reméelm majd sikerül veletek összefutni meglesni a kistököst.

Betti

Kép
berna23

Sziasztok!

Lola: megnéztem a kiskönyveket, Dórika tavaly 1 évesen kereken 10 kiló volt és 75 centi. Emese 11,80 deka és 83 centi. Bence olyan 76 centi lesz és 12 kiló, vagy valamivel több. Egyáltalán nem sovány különben Noé, tök kis formás. Ari, én bírom! Legalább nem készül ki a derekad, mint nekem a kis "Süni" miatt (apósom és apja hívja így Bencét, a haja miatt).
Szerintem biztos lesz táska... valamelyik. Nekünk meg lett a táska ma, hál istennek. Olcsóbb is volt, mint először számítottam rá. Tetszik nagyon a formája.
És fényes jó volt? Mikor hazajövünk, kimegyünk oda. Én a gyémántra mostanában biztos nem megyek...

Gabi:
nagyon durva, ami történt veletek. Én úgy vettem ki a leírásodból, hogy bent kellett egy éjszakát tölteni. Jól értettem? Szegény Gergő... iszonyat lehet ebben a melegben az a cső, meg minden. Olyan rossz, hogy nem igazán lehet ezt kivédeni. Fránya tályog!!!!! :evil: Ugyanezt a krémet írták ismerőséknek, nekik segített (mármint kuki téma).
Én is aggódom emiatt. Dokinő szerint abszólut nem kell még piszkálni, védőnő szerint tornáztassam. Kicsit jobban tornáztattam neki mostanában és rögtön berepedezett. Király. Olyan tanácstalan vagyok! Azt én sem hagyom, hogy rögtön feltépje, én is adok esélyt előbb a krémnek.

Betti:
szerintem nektek nem olyan lepedő kell. Tudod, meséltem, nekünk olyan volt az oviban, olyan cső szerű. Olyan van Loláéknak is.
Tényleg nagyon jó Istike haja! Nemhogy előbb levágattátok volna neki! Úgy is dög meleg van!!

Szegény Roli:
nagyon sajnálom és durva még így jobban, hogy innen "ismerjük" és a híradóban volt. Én is úgy tudom, hogy gépek tartották életben, de nem lehetett segíteni rajta. Tényleg egy pillanat alatt meg van a baj. A szüleinek is iszonyat ezt feldolgozni, de belegondoltok a nagymama mit érezhet?? Egy életen át vádolni fogja Önmagát. Legalábbis az én anyósom, anyum így lenne. Előbb is anyósnál voltunk, megfürdette Bencét, mert bekakilt, de megcsúszott, elesett és sírt. Én nem csináltam belőle ügyet, mert tudom, hogy véletlen volt, néha előfordul itt is. De anyósom úgy megijedt, mentegetőzött. Hát még egy ilyen eset... Szegény család. Az egész család... :(.

Rita: ügyi vagy, kérjük a képet majd!

Cirmi: örülök, hogy láttalak, még ha rövid ideig is. Az utolsó karszalag is kiosztásra került így!!

Tali mikor lesz, legyen? Megvártok vele nyaralás után? De ha gondoljátok, közben is tartsatok ám nyugodtan...

Na megyek, altatok!

Jó éjszakát!

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Ja, köszi Emese FLÓRÁM nevében! Mi sem tartjuk igazán. Fejemhez is vágta, hogy miért csak egy puszit kap Flóra napra! A kis követelőző! :)

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok,

csak gyorsan bekukkantok :)

Próbáltam visszaolvasni ,de elég sok volt a termés! (bocs ha valakit kihagyok!)

Először is:

A Kis ünnepelteknek boldog születésnapot kívánunk!
(hihetetlen hogy elrepült ez az 1 év!!!!)

A lepedőgyűrögetős szülinaposokat is sok boldogságot! :)

A névnaposokat pedig Isten éltesse sokáig!! :)

Gabi,
nagyon szörnyű ami a szegény Gerivel történt! Reméljük minél hamarabb rendbe jön! Nem is hallottam még ilyenről!

Betti,
jó az Istike haja! Mi a Máténak mindig letolatjuk, de úgy szeretném neki egy kicsit megnöveszteni, de akkor mindig beleizzad még télen is :( jól alakul a házikótok. Nagyon készülsz a bölibe... :) hogy viseled?

EDBanyu,
végre kilábaltak a betegségből a picik. Már nemsokára NYARALÁS!!! :) a táskáról tegyél fel képet, kivi vagyok milyen lehet, még nem láttam ilyen ergonomikust.

Ági,
szegényke, az a főorvos egy bunkó. Énvelem nagyon nem beszélt. :) mondjuk egy ügyeletes orvos a 7. napon megkérdezte, hogy a nincs a családban kínai? Mert annyira sárga a Lili :) :)
Hogy tellnek a napjaitok? Dorka segít?
Az esti sírással kapcsolatban nem tudok nagyon segíteni, esetleg pocakfájás? vagy csak szoknia kell a Levinek a külvilágot..

JÁgi,
nagyon szép a gyerekek szobája.
Bocsi hogy múltkor összekevertelek benneteket. :roll:

Erika,
nagyon gusztik a tortáid!!! Milyen jó a Vikinek! :)
Örült nektek?

Mivelünk már minden rendben van. A Mátét előző hét hétfőn elkapta délután a láz (a győri állatkertben) kedden doki - tüszős mandulagyuszi + 3 napig majd 40 fokos láz.. szegénykém...
de már jobban van. Egy kicsit sajnálom, mert szinte egész nap itthon vagyunk a hőség miatt. Csak este fele megyünk le. Egy kicsit mozgalmasabban akartam eltölteni a vakációt vele.
Lili jól van, egy tünemény :). Olyan édesek együtt, imádom őket :).
Egy kicsit gondban vagyok. Az anyósék kertjében érik az őszibarack. Gondolkodom hogy adok a Lilinek belőle, de olyan lelkiismeretfurdalásom van, mert jó lenne 6 hóig csak szoptatni, de most érik a sok finom gyümi.. szóval dilemma. Túlreagálom? Baja biztosan nem lesz tőle, csak az elv... hmmm..
A házikó épülget (a héten glettel a festő, gondolom utána burkolnak), a hitellel szívóznak a bankok, már néha bánjuk hogy belevágtunk. :( :( de jó lesz, aztán ezt elfelejtjük...

ja a Renoban mi is voltunk még szerdán, vettünk 4-4 pár cipőt a gyerekeknek! :) hiába kicscsalád :)

teszek fel képet ,aztán pihi
Lilus élvezi az állatkertet :)
Kép
együtt
Kép
Itt már lázas volt a kisMatyi :(
Kép
Apa hétvégén az F1-en volt és hozott ajándékot a Máténak! Nagy Ferrari szurkolók! Legközelebb már a Matyi is mehet!
Kép
Tündérem ma 4 hónapos!
Kép

sziasztok
Zsani

Kép

Kép
zsanka

Zsani: Én láttam Máté fején az új sapit a Jubiban egyik nap... tök jó! Lilid édes, még mindig tiszta Apukája.
Miért nem fagyasztod le turmixolva a barackot? Én jégkockatartóba tettem, utána zacsiba, de bébiételes üvegbe is lehet, tök hamar kiolvad majd és akkor keverheted bármivel majd 6 hó után!
Mi a sz@rt szórakoznak a bankok, nemhogy örülnének hogy vanaki még vesz fel hitelt, különben is tök sok állami támogatást kaptak rá, hisz erre (is) kaptuk Eu-ból az IMF hitel egy részét!!!!

Betti: sajna nem ilyen a lepedőnk, zsákszerű, ahogy Szilvianyu írta!

KÖRKÉRDÉS: NEM JÖN VALAKI PÉNTEK DÉLELŐTT EL AZ ANYATEJES VILÁGNAPRA? ÉN ELNÉZNÉK! UTOLJÁRA SOMÁVAL VOLTAM 6 ÉVE. NEM CSAK A MÉG SZOPTATÓ ANYUKÁK JÖHETNEK ÁM. NAGYOBBAKNAK MEG VAN OTT A BÖLCSI UDVARÁN JÁTÉKLEHETŐSÉG!

lola77

Ja lehet tali jövő héten tőlem! Kinek mikor jó? Juditék is mennek nyaralni azt tudom.

Délelőtt talán még nincs annyira meleg nem? 9.30 de hol????
Aztán majd jól gondolunk Szilviékre, Juditékra meg a még nyaralókra közben, ok???

Judit, ha ma tartod és nem decemberben: BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK!

lola77

Lola ez miből áll?

Rita
Kép
Kép
Kép
lrita

Rita!
Mármint az anyatejes világnap programja? várj megnézem neten...

...hát nem találom, annó volt egy kis kajabemutató, lehetett falatozni, meg pár szóban köszöntötték a kismamákat-babákat, utána játék-dumcsi.

lola77

Sziasztok!

Ne haragudjatok,hogy csak egy kérdés erejéig jövök közétek,de eléggé fáradt vagyok...Levi egyre gyügösebb,nappal sem alszik sokat,éjjel meg 2-15kor akkor eszik és utánna 4-ig szorakoztat,azt bealszik,és 6-15-kor megint kaja van,na utánna sem alszik be hamar,mire én is le tudnék feküdni Dorka már fennt van...Ezt a jószokását jó pár napja csinálja....
Szóval a kérdésem,úgy látom hogy hasfájós lett szegénykém,vettem rá teát,de nem akar inni semmit,csak tejcit.Nem tudtok valami jót hasfájásra?próbáltam tornáztatni,de az sem igazán használ.Valami csepp vagy nem tudom nincs rá?Dorkával szerencsére ezt kihagytuk....

Köszi mindnekinek,és bocsi hogy csak ennyire futotta...

Ági

Ui!
Nagyon sok Boldog Szülinapot Noénak!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
ági01

Sziasztok,

Ismét nagyon meleg van. Voltunk ma a főtéren, leizzadtam, mire hazaértünk.

Lola,

Köszi szépen a köszöntést, én most tartom.

Ági,

Próbáld meg az Infacolt Levikének. Nekünk bevált, szopi elött kell a szájába adni egy pipettás műanyag szivókával, vagy te nyomod bele a szájába, vagy ő szivja ki a szopóreflexével. Ha jól emlékszem narancsos ize van, nagyon finom.
Van még egy másik az Espumisan csepp, de nekünk nem hatott.

EDB anyunak bedöglött a billentyűzete, nem tud irni nekünk.
De mindenkit üdvözöl. Ha olvasod, jó pihenést kivánok!

Judit
jutte

Gabi,

Sokat gondoltam rátok. Nagyon sajnálom, ami Gerivel történt. Szeretgesd meg nagyon most. Kivánom, hogy semmi gond ne legyen és szépen gyógyuljon meg neki.

Judit
jutte

Ági01: még van a Grape water-azokon kívül amit Judit írt. A tescos gyógynöviben szokott lenni, hőúú de az asszem csak 3 hós kortól jó. Az infacolt szokták a dokik is ajánlani! Próbáldd kihagyni Te meg a tejtermékeket a kajádból, hátha....
Köszi Noé nevében.

Szilvianyu: ha halaszthatatlan mondandód van, hívj fel és leírom ám!

:D Pl. Bettinek, hogy mostmár vegák lettetek-e? :D

Meleg van tényleg, én már 9-re megjártam a hentest, zöldségest, gyógyszertárt, boltot a lurkókkal, de du-ra plázába akarunk menni közműves foglalkozásra, állítólag 14-18 óráig van minden kedd-csüt-ön, remélem nem caplatunk le potyára.

Tegnap nem is írtam, Noénak szájpenésze van, egész hátul én észre sem vettem, remélem hamar elmúlik, dokinő szerint ugye Ő már összeszed mindent a földről, bekapja, ne aggódjak, de cumijára is tegyek!

Ja meg azt se írtam, hogy a Tescoban mikor álltam sorban a pénztárnál képzeljétek az előttem lévő cucca elakadt a szalagon, feltorlódott, és egy nagy üveg mogyorókrém és 1 7 dl-es Bacardi rum leborult a kőre miközben én pakoltam a szalagra, az egész rám fröccsent, azt hittem idegbajt kapok. Még jó, hogy a babakocsi pont mögöttem volt, nem magam elé toltam, basszus-arra esett volna! Soma meg a b.kocsi mögött állt, de még így is fröccsent az ő arcára is. Olyan szagom volt, mint aki a kocsmában volt egész nap!
Pénztárosnő: bocsi.... Mondom: én láttam, hogy a bazi nagy dinnye miatt nem megy a szalag, de annyira nyomtad!!!! Erre ő: nem ő nyomja, automata a szalag! NO comment, gondolkodtam, kártérítést kérek (fehér gatyám tiszta szesz) de a 30 fokra + 2 gyerekre tekintettel nem tettem. Még jó, hogy mire félútig értünk megszáradt. Ja és közben elhagytuk hazafelé a kocsi aljából a számkártyákat amit a sulira vettünk Somának! Na ennyi volt a tegnap nap.
Ja és ugye elfelejtettem kiváltani idegességemben a patikában a szájpenészre a boraxos izét, 6-kor du. mikor visszacaplattam Noéval, akkor meg nem működtek a pénztárgépek ott! Ekkor már röhögtem! :D

lola77

Sziasztok!

Juj Lola!Nem semmi körutad volt.Én sörrel jártam igy,pont tescoban,szaglottam rendesen.Mármint nem én vettem a sört hanem az előttem lévőnek pottyant le.
Szerintem sem olyan a lepedőtök.
Sajnálom a szájpenészt,na meg a kártyaelhagyást is.

Ági01!
Háát sajna mi mesélhetnénk a hasfájósságról.Kórházat is megjártuk emiatt.
Nem akarlak elkeseriteni de ezen csak az idő segít.
Istikével mi feletettük a létező összes készitményt.(infacol,gripe water,espumisan,babapocak,babmosoly-tea,homeós bogyókat,gyógyszetári kutyulóst)plusz tornáztattuk,sokáig böfiztettük.Semmi nem használt.
Remélem nektek valamelyik bejön.
A gripe watert egy hónaposan már lehet adni.

Judit!
Boldog Névnapot mára is!!
Gyerekek jól vannak?

Emeseanyu!!
Várunk!

Betti

Kép
berna23

Megjártuk a tanácsadást..
Isti 90cm és 11 és fél kiló.
Mehet a bölcsibe.

Csajok!
Lehet már igényelni azt az egyszeri támogatást. 20-100ezer forintig lehet kapni.
Mi eddig soha nem kaptunk (például lakásfenntartásit),mert dolgozunk.
Most hogy nagyban megemelkedett a hitelünk én meg gyed-ről,gyesre "mentem",igy valamennyi jár.

No megyünk téglát hordani.Szombaton állni fognak a falak. :D

Betti

Kép
berna23

Sziasztok,

Betti,
Nagggyoooon tuti lett Isti haja!!

Már én is kezdem megszokni Réka csuri haját, főként hogy többen dícsérték is és csak egy csattot kell bele tennem, igaz reggelent egy kissé vizezve átfésülni, mert tök elalussza....

Gabi,
Jó, hogy túl vagytok rajta. Szorítok, hogy csak szombaton kelljen visszamenni...
Mi is voltunk abban a kórházban. Réka még nem volt 3 hós se, volt neki egy 6. ujjmaradvány mindként kezén ezt szedték le, én is meg voltam elégedve a dolgokkal. Már már nem is látszik a helye. Agyerekorvosunk ajánlotta, hogyha gyereksebészet, akkor Győr...
Dani kukacához kitartást!

Lola,
Szerintem tegnap nem a te napod volt... :lol: :lol: :lol:
Utólag már röhejes minden, de akkor... :x
Én Rékával gőzfürdőbe megyek...

Ági,
Nekem Rolinál az Infacol segített!
Rékánál az idő, "3 hónapos hasfájás", de éjjel nem fájt a hasa csaka a délutánokat bőgte végig...
Remélem vmelyik nektek beválik.
Grippe water tényleg csak később adható (3 hó után szerintem)

Szilvi,
Tényleg jó volt talizni, ha nem kellett volna mennetek bementem volna.
Ma kérte adjam fel rá a karkötőt, majd 3 perc múlva le kellett vennem...
Tesód nem vette fel a telcsit tegnap ha hívtam, majd írok neki sms-t...

Nagyon dög meleg van.
Apa és Roli ma lementek a Balcsira, anyuék is ott vannak, a házat javítják, lefagyott a lábazati vakolat a házon és a kerítésen.
Holnap este utánukmegyünk Rékával, (délután még szerelők lesznek itthon nálunk) dédit is visszük, bár nem tudom a partra lejutunk-e. Messze van a háztól és ugyis munka van... aztán vasárnap apa már motorozni szeretne, tehát haza kell jönni...
Azért remélem Rolikám eljut a Balcsiba a mamával holnap...

Cirmike

Kép
[KépKép
cirmike77

Sziasztok!

Köszönjük a gyógyenergiákat, meg puszikat meg minden jót. Azt nem írtam igaz, de gondoltam kiderül az irományból, hogy 2 éjszakát voltunk bent és szerdán reggel jöhettünk haza. Azért írtam nektek csak tegnap. Holnap megyünk vissza kötözésre. Ma reggelre már ki is jött a gumicsík, így marad a seb tornáztatása :( . Tegnap 3 kakival örvendeztetett meg Geri, tiszta frászban voltam. De ma már könnyebb, hogy nem kell mit kerülgetni törölgetés közben. Csak valszínű ilyenkor kicsit csípheti a Betadin, mert sírni szokott. Amúgy jobban ügyeskedik mint valaha. Már sokszor a talpain és a tenyerén négykézlábazik. Étvágya nagyon is jó.

Úgy érzem nagyon pechesek vagyunk mostanában. Az OTP szó nélkül visszavette az A-hitel keretemet nem az én hibámból és nem hajlandóak korrigálni a tévedésüket. Marha pipa lettem.
Gerinek is itt van ez a tályog a popóján. Danival nem bírunk mióta hazajöttünk Gergővel. Szereti meg minden, de ránk nem hallgat, makacskodik, nem eszik. Szóval jó újra itthon!!! :D :D

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Ja és még a győri kórházról annyit, hogy sokan a 3,4 éves gyerekükkel is bent alhattak. Nem kis széken kellett az ágy mellett ülniük, hanem volt rendes ágyuk. Sőt volt akinek külön szoba is jutott.

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Betti!

Istike nagyon szép "méretű".

EDB anyu!

Tudom nem tudsz most írni, de kivi lennék majd kaki-minta eredményre. Mikor tudod meg?? Ha jól emlékszem ma adtátok le. Majd írd ám meg!

Cirmike!

Szerintem jó lett Réka haja, csak még szoknod kell! Szorítok, hogy Roli fürödhessen a Magyar-tengerben. :D

Ági!

Hasonlóakat tudnék én is mondani, mint előttem. Plusz még mi melegített meggymag párnával (de bármi jó, ami melegíthető) próbálkoztunk. Meg nagyon oda kell/ett figyelnem, hogy mit eszem, mi az ami puffaszt.

Lola!

Fúú, ez nem semmi! Jó, hogy nem lett semmi bajotok. Gatyót meg ki tudod mosni nem, vagy valami foltot is hagyott!

A védőnénim hívott engem is erre az anyatejes talira, de nem tudunk menni sajna. Állítólag jó szokott lenni!

Judit!

Boldog névnapot! Köszi, hogy lélekben velünk voltál (Te is)! Írtad, hogy tesókédnál volt ilyen tályog. Neki hol volt??
Jó nyaralást! Hova mentek??

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Na előbb elveszett az éterben az irománom.. :roll:

Gabi!
Nekem most esett le hogy benn kellett két éjjelt maradnotok.
Férjeddel volt Danika,vagy mamázott addig.
Nagyon ügyeske Geri a négykézlábazással.Lassan ketten négyfelé fognak szaladni. :D
Dani étvágya csak alakul.Isti is most kevesebbet ezsik,de azt legalább jóizűen.Most egy dekát sem gyarapodott viszont nőtt 4centit.Plusz kinőtte a szandijait. :lol:

Cirmike!
Azért a meló mellet remélem tudtok csobanni egyet.Hogy álltok a kozmival?Sulidból mennyi vqn még vissza?

Zsanka!
Ez a Lili kisasszony egy csodaszépség.Még mindig micsoda hajkoronája van.Máté is nagyon nagyfiú.Eltüntek a szemölcsei?
Hogy álltok a házzal?
Máté várja már az ovit?

Betti

Ja meg utánanéztem és egy hónaposan lehet adni már a gripe water gyógyvizet.

Kép
berna23

Betti!

A mamáéknál volt Dani, ott is aludt. Zoli nem ért haza elalvásra egyik nap sem. Hétfőn délután 4-re ért vissza este 8-ig velünk volt, kedden meg déltől fél 8-ig. Hál istennek autópályán, csak fél órás az út.

Na Dani épp most evett tubusos májkrémet kenyérrel és ezt Ő kérte, nem kellett tukmálni. Volt még egy tippunk, hogy ez a tubusos talán kedveltebb lesz, mint a konzerv, mert a pirosaranyat állandóan kiveszi a hűtőből és kér is belőle. Eszi is!

Hát akkor Isti most a magasságba adott bele apait-anyait!! :D :D

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Ági: tényleg a DM-ben van 600 körül olyan meggymagpárna, az jó később fülre-fogra-állítólag.

Ma taliztam Hugival a plázás kézműves bigyón, üdvözöl Titeket, de a laptopjának a képernyője szarrá ment, így sokat kell várni a javításra.

Szilvianyuval is taliztam a Jubiban, nagyon készülnek Balcsira, ma este már ír, elküldte férjurát klaviatúráért!
Ja Szilvi: Soma bolognait vacsizott!!! :D az volt az ebéd, imádja így azt kért este is.

Betti: egyszerre sosem nőnek-híznak az ilyen alkatú lurkók. Majd bölcsiben hízni kezd! Örülök, hogy jól eszik és kedvvel, ügyi fiú!
Hol lehet igényelni a segélyt? Ph? Még sosem kértem mondjuk, de megnézném a feltételeket.
Az olyan jó rész mikor állnak a falak és sétálhatsz majd a leendő hálódban...

Gabi: éns em jöttem rá a 2 éjszakai ottlétre! Basszus Dani hogy bírta, hisz fel sem tudtad készíteni. Örülök, hogy jól alakul Geri popója, ezek szerint nem csúszott ki a cső?
A-hitel. Nekünk előtte 1-2 héttel küldtek értesítőt, hogy lecsökkentik (férjem fizuja jópár hónapig jóval kevesebb lett-ezért). Nem Ti is így jártatok? A bankkivonaton is rajta van a keret össszege. Összes bank mondjon le, szemetek! Mintha az ember kocsmába vinné azt pénzt!!! :evil: :evil: :evil: Na jó vannak olyan is, tudom!!!
De ki lehetett mosni a gatyámat, persze, nem lett semmi baja!

Cirmike: nincs is rosszabb ilyen időben Balcsinál dolgozni, hallod, nem irigyellek.

lola77

Sziasztok!

Igen, van új billentyű. Velünk minden ok, a kicsik eredménye még nincs meg, 48 óra a tenyésztés. Szerintem Emeséé, Bencéé holnap meglesz, de Dóriét később tudtuk vinni csak vinni. Majd holnap hívom őket, meg Dóriéért hétfőn. Szerintem már minden ok.

Lola:
jó volt talizni. Csinált Apa képet Somáról, meg Emesével ahogy játszott, majd üdülés után elküldöm. Most annyi időm volt, hogy iwiwre raktam újakat, aztán vasalok és készülődöm. Holnap szerintem már nem jövök.
Noé puszija olyan jólesett, azt is lefotózta Apa. :) Bolognai: az fini!! Mi is szeressük!!

Gabi: örülök, hogy viszonylag jól vagytok. Nagyon szorítok, hogy minél hamarabb helyre jöjjön Gergő!

Ági:
nekem egyik gyerkőc sem volt hasfájós hál istennek, egyszer két napig Bencének fájt egy huzamban, tápszer váltás miatt. Hát az durva volt... Amiket itt ajánlottak a lányok, azt hallottam én is. Meg van rá homeopátiás golyó, de sajnos nem tudom a nevét. Esetleg kérdezz rá védőnődtől, ha képben van, vagy neten nézd meg.

Bettikém:
szuperül áll már a házatok, hurrá!!! Nem lettünk vegák. :) Mi azért ettünk azóta is húst, meg csirkét is. De megmondom őszintén Bencének nem mertem adni, csak a bébiételben. Amit főztem, csak olyat adtam, amiben nem volt. Inkább úgy leszek vele, hogy nem merek fagyasztottat adni szerintem. Bár én még mindig a tömeges ismerős betegségek után azt mondom, hogy nálunk a strand volt a ludas!

Judit: köszi a tolmácsolást, szívesen az smst! :) Még egyszer boldog névnapot!

Cirmike: jó pihenést Nektek is!

Na lányok, mentem, vasalok, altatom Bencét, Dóri már alszik. Amíg nem leszek és ünnepel valaki, valamit, minden jót!!! Ha hazajöttünk is talizhatnánk! Sziasztok, jók legyetek, aztán írjatok ám!!!

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?