Linácska - gyógyulást a kis fülecskének !
Kata - kisírta magának, hogy vele foglalkozzatok egész nap?
Tényleg csajszik, van már napirendetek? Mi Mátéval sajnos nem tudtuk összehozni, nem sikerült a háromóránkénti evés.
Cumival hogy vagytok? Adtok nekik? Én először Máténak nem akartam, de aztán csak megpróbáltuk, de nem kellett neki.
Viszont sokszor volt, hogy amikor sírt azonnal adtam neki a cicit, attól megnyugodott, és aztán úgy rászokott, hogy szerintem ezért nem sikerült napirendet csinálni. Ugye ő még most is felkel hajnal 5-kor enni. Eddig még születése óta nem volt egy átaludt éjszakánk sem. Szeretném, ha Matyival sikerülne hamar napirendet csinálni, de azért nem katonásan, mert az sem jó, ha mindig a napirend miatt nem csinálhatunk mást, mint a megszokott.
Rilla - nem semmi, akkor nem lesz túl nagy korkülönbség nálatok sem és simán lehet, hogy a második ikrek
Piroska - Boldog Évfordulót !
Én voltam a dokinál, csak nst gépre rakott, meg sem vizsgált, ott minden ok volt és azt mondta, hogy akkor ha addig nem, akkor pénteken délután 4-re menjek a táskámmal, beindítja, megrepeszti a burkot és hajnalra meglesz a baba. Szóval valószínűleg szombat hajnali, tehát már augusztusi baba lesz. Aug.1.
Na, az már tényleg nincs messze. Úgyhogy még kettőt kell aludnom hozzá itthon.
Irdabnak akkor végül csak azért igazgatták a babáját, hogy meginduljon a magzatvíz? Értem.
Na, ő már haza is jön, mire én bemegyek. Szülésznőm azt mondta, hogy ha minden ok, akkor kedd reggel jöhetünk majd haza.
Linácska - tényleg hasonlít rád, nagyon nem semmi !!! Hihetetlen és tökre látszik, hogy kisfiú !