Nem tudom, honnan szedte, de ez lett a neve.
Sajnálom Peti ájulását, de egyre kevesebbszer fog biztos előfordulni reméljük, ha sokszor feláll.
Ezek az érzések tök jók lehetnek. Biztos a veszteség lehetősége miatt törtek ennyire felszínre.
Olvastam mindent, nagyjából képben vagyok. Azért kérdeztem a hasadat, mert írtad, hogy volt hasmars, és hívtad nővéredet, hogy akkor mi legyen. Kíváncsi voltam, elmúlt e a diétától.
Bölcsibe, oviba még két hétig nem mennek, zárva van. Aztán Norbi még szeptember 16-ig bölcsibe, utána oviba megy. Ami szerintem tök béna dolog, csak hát törvényben szabályozott dolog, hogy betöltött 3 előtt nem kezdheti az ovit. Nem tudom, hogy fogja kivenni magát. Most 6 hét után újra visszaszokik a bölcsibe, aztán egyszercsak nem oda viszem, hanem oviba
Hmmm
Elhavazás: anyu most nem tud járni az anyujához, ezért nővéremmel gondozzuk 3 gyerek mellett felválltva. 91 éves a nagyim. Reggel és este kell menni, ez kb napi 2 óra csak, de bazi fárasztó tud lenni. Kicsit idegesítő stílusa van.... És ebédet vinni, reggeliztetni, vacsiztatni, gyógyszerezni, öltöztetni: ezek mind nem egyszerű dolgok nála, mert állandóan kiabál, veszekszik, csicskáztat. De nem érdekel, szívesen megtesszük, mert anyunak segítünk ezzel. Mellette ott a két fiú, plusz két helyre főzni, mert már nem eszik meg akármit, és amit ő szeret azt mi nem nagyon, amit mi eszünk, azt meg ő nem tudja.... Ritka, hogy össze tudom egyeztetni.
Most nem dolgozom sajnos (pénz) - szerencsére (ez nem szorul magyarázatra
). Szeptembertől viszont kéne egy állandó állás, mert nem fogunk megélni még így sem.
Titkon elárulom nektek, hogy az ehavi csekkeket nyaraltuk el. Szóval azok nem lettek befizetve....