Új privát üzeneted érkezett!

Mezso: Most olvastam a blogodat!!! Örülök,hogy szépen javulgat!!!
Na és szerelmes :) Ez nagyon jó :)

Kép

Kép
nyuszitappancs
 
 


Mezso :Én nem mondanám magam bölcsnek,talán tapasztaltnak sem de sztem az élethelyzet is rásegített errre....Összetartó erő az megvan...remélem minden ilyen szép is marad!!

Blankus,hogy bírja apa nélkül???

Kép

Kép
nyuszitappancs
 
 


:D :D :D Én is remélem hogy minden ilyen szép marad,ha az érzelmekről van szó! :D Ha lehet ilyet mondani,talán sokkal sokkal szorosabb ez az egész kapcsolat köztünk!! 8) Pedig a baleset előtt én meg voltam arról győződve hogy ettől szorosabb nem lehet,de ezek szerint mégis? 8) Szerintem Blanka jól bírja az apukája nélkül...Úgy gondolom az feltűnhetett neki hogy egy ideje nem része a mindennapoknak,de ahhoz meg még pici szerintem hogy konkrétan hiányérzete legyen neki.Szóval ő szerintem bírja a dolgot.A lényeg neki szerintem hogy én azért nem tűntem el... :roll:

Kép

Kép
mezsó
 
 

 
 

Nem tudom, honnan szedte, de ez lett a neve. :D

Sajnálom Peti ájulását, de egyre kevesebbszer fog biztos előfordulni reméljük, ha sokszor feláll.
Ezek az érzések tök jók lehetnek. Biztos a veszteség lehetősége miatt törtek ennyire felszínre.
Olvastam mindent, nagyjából képben vagyok. Azért kérdeztem a hasadat, mert írtad, hogy volt hasmars, és hívtad nővéredet, hogy akkor mi legyen. Kíváncsi voltam, elmúlt e a diétától.

Bölcsibe, oviba még két hétig nem mennek, zárva van. Aztán Norbi még szeptember 16-ig bölcsibe, utána oviba megy. Ami szerintem tök béna dolog, csak hát törvényben szabályozott dolog, hogy betöltött 3 előtt nem kezdheti az ovit. Nem tudom, hogy fogja kivenni magát. Most 6 hét után újra visszaszokik a bölcsibe, aztán egyszercsak nem oda viszem, hanem oviba :? Hmmm

Elhavazás: anyu most nem tud járni az anyujához, ezért nővéremmel gondozzuk 3 gyerek mellett felválltva. 91 éves a nagyim. Reggel és este kell menni, ez kb napi 2 óra csak, de bazi fárasztó tud lenni. Kicsit idegesítő stílusa van.... És ebédet vinni, reggeliztetni, vacsiztatni, gyógyszerezni, öltöztetni: ezek mind nem egyszerű dolgok nála, mert állandóan kiabál, veszekszik, csicskáztat. De nem érdekel, szívesen megtesszük, mert anyunak segítünk ezzel. Mellette ott a két fiú, plusz két helyre főzni, mert már nem eszik meg akármit, és amit ő szeret azt mi nem nagyon, amit mi eszünk, azt meg ő nem tudja.... Ritka, hogy össze tudom egyeztetni.
Most nem dolgozom sajnos (pénz) - szerencsére (ez nem szorul magyarázatra :D ). Szeptembertől viszont kéne egy állandó állás, mert nem fogunk megélni még így sem.
Titkon elárulom nektek, hogy az ehavi csekkeket nyaraltuk el. Szóval azok nem lettek befizetve.... :oops:

Reni
Kép
Kép
rennye
 
 


Rolika: Sajna nem szoktam hiradót nézni. Megnéztem volna. Rákeresek a neten, hátha...
Basszus én annyira sajnálom a szülőket, belegondolni is rossz, mit élhetnek át :cry: :cry: :cry: :cry:

Reni
Kép
Kép
rennye
 
 


Megnéztem :cry: Az biztos, hogy a gyerekeim idén (sem) mennek nagyszülővel strandra!!! Nem egész 4 éves kisfiút hogy lehet hagyni egyedül mászkálni egy mélyvízes strandon basszus.
A nagymama biztos szarul érzi magát, de Isten bocsássa meg: ez a minimum, amit érdemel, amiért nem figyelt a kis drágára :evil: És ráadásul ingyen adnak kölcsön karúszót. Nem értem.....
:cry: :cry: :cry:

Levi korabeli volt. Engem ez tökre kikészített. Meg a 9 éves kisfiú itt nálunk az újpestiben....

Reni
Kép
Kép
rennye
 
 


Én ha hasonló helyzetben lennék mint Roli szülei,akkor belehalnék...Nem bírom én sem elképzelni min mehetnek keresztül...És talán nem is akarom.Elég nekem az,hogy apát majdnem elvesztettem... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: A majdnem érzés lesokkolt egy egész életre.Azt a napot egyszerűen soha nem fogom tudni kitörölni az emlékemből amikor nem ért haza,és helyette kora reggel anyukám és nővérem állt az ajtóban.Azt a teljes kétségbeesést amit az alatt a 10 óra hossza alatt éreztem június 24-én míg Petit műtötték.Hisz azt sem tudtuk kibírja-e a műtétet. :cry: :cry: És kibírta!!!Azt se felejtem mikor 24-én este 20.45kor odaálltam az intenzíven az ágya mellé,ő tiszta kómában,szeme résnyire volt nyitva,meglátott sarkig pattantak a szemei és elkezdett zokogni hogy ne haragudjak rá... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Ezek nekem is kitörölhetetlenek.És tele van a szívem hálával a jó istennek hogy megtartotta őt nekem.Ki nem bírtam volna ha elveszítem.Jó bizti kibírtam volna,mert Blanka miatt egyszerűen muszáj,de meghülyültem volna az tuti.De jelen helyzetben is Blanka adja az erőm jelentős részét,és mostmár az hogy apát szépen látom gyógyulni!!!Na off...

Kép

Kép
mezsó
 
 


Ja hasmars ami a hétvégén volt?Hát vírusnak gondolta tesóm...Igazából nem diétáztam ám.Aznap mikor szarul voltam,szombaton gyakorlatilag étvágyam se sok volt,így nem ettem csak alig.Babapiskótát,ropit.Vasárnap már lightosan.Vaj nélkül szalámis kenyér pl...De már akkor sokkal jobban voltam,hétfőre meg semmi bajom nem volt.Valószínű inkább csak enyhe gyomorrontás volt,és nem vírus.Görögdinnye esélyes hogy lúdas,mert az elmúlt 1-2 hétben elég sokat ettem. :oops: :oops: Azt mondta tesóm az el tudja az ember hasát csapni ha nem vigyáz vele...

Kép

Kép
mezsó
 
 


Az is érdekesen veszi majd ki magát,hogy Blanka augusztus 17-én kezdi a bölcsibe beszoktatását,ez szerda...és rögtön szinte ott lesz a hétvége.Gondozónők is mondták a szülőin hogy ez lehet hogy nem túl jó így,dehát nem tudnak mit tenni. :roll:

Sajnálom hogy most nincs állásod. :( Akkor az anyagi megszorítások nálatok is jelen vannak gondolom... :roll: Hát nem semmi hogy csekket nem fizettek,hanem nyaraltok!!Hát ha nincs tartozás akkor 1havi be nem fizetett csekkből nem lesz még gond! :) Jó hogy ha így is bár,de meg tudtátok tenni!!Nagymamihoz pedig türelmet sokat!!!!!És akkor lelkes álláskeresést neked Reni!

Kép

Kép
mezsó
 
 


űhaa kicsit sok lettem bocsi :oops: :lol:

Kép

Kép
mezsó
 
 


Akkor jó, ha nincs pocakgond.
Megértem, hogy aggódtál. Szar lehetett.

Roli szüleinek muszáj túlélniük, hiszen van egy pici lányuk.

Reni
Kép
Kép
rennye
 
 


Köszi :D

Reni
Kép
Kép
rennye
 
 


Mezsó, örülök, hogy javulgat párod. Tényleg furi, hogy miközben pihentetni kéne a lábát egyre jobban eröltetik a felkelést és járást. Ez olyan ellentmondó nekem.
Pár idézet okosaktól, szerelemről :D :wink:
"Én a szerelmet szent és sérthetetlen dolognak tartom, mely meghaladja minden meghatározás határait, és mely képes előhozni az emberi természet legszebb és legrosszabb oldalát."
Meg Cabot

"A szerelem soha, semmit és senkit nem kérdez. Meglep, és kíméletlenül leteper, mint az elemi erő. "
Michel de Montaigne

"Mondd, mi a szerelem? Két lélek, egy gondolat; két szív, egy dobbanás."
Friedrich Halm


Nyuszi, nagyon jó az oldal!! :D El is mentem a kedvenceim közé!

Tengerimalac Virsli Kuputa :lol: :lol: :lol:

anitapo20
 
 


Igaz!!Hát valószínűleg ez elegendő motiváló erőt fog adni nekik az élethez!!!!Sajnos tudom...mint írtam.Én is azért most átérzem hogy ilyen helyzetben mekkora erőt ad egy gyermek. :roll: Ami azért jó,mert értelmet ad a folytatásnak bármi is legyen a végkifejlet.

Amúgy ezek a hírek annyira ledöbbentik az embert.Május 11-ei gyilkosságra emlékszel/emlékeztek??Itt kecskeméten szerelemféltésből megkéselte egy srác a barátnőjét,aki a helyszínen meghalt.Nos én történetesen ismertem a lányt.Felettünk laktak,míg anyáméknál éltem. :cry: :cry: Nap mint nap találkoztunk a lépcsőházban.És én azóta annyit gondolok rá...Nagyon megrendített az a történet is! :cry: :cry: :cry: :cry: És aztán pár hétre a gyilkosságra esett le hogy az újságokban megjelent kép arról a házról ahol a gyilkosság történt,az is ott van anyuékhoz közel. :cry: Elég sűrűn járok arra is...Hihetetlen...Na és ez miért jutott eszembe mert annak a lánynak is van egy húga.Remélem elég erőt sugároz a szüleinek!!!!

Kép

Kép
mezsó
 
 


Anita köszi!!Bölcs gondolatok!!!! :wink: 8) Én meg ezeket a gondolatokat mentem el a blogomra ha nem gond! 8)

Kép

Kép
mezsó
 
 


Mezsó, dehogy gond!!! :wink: :D

anitapo20
 
 


Akkor jó! :D

Na azt még nem is újságoltam,hogy ma megtudtam hogy az a körzet ahol védőnő leszek hamarosan zömmel cigányok lakta... :? :? Szóval mély vízbe leszek hajítva a fejem tetejéig...Csak győzzek úszni! :wink:

Kép

Kép
mezsó
 
 


Na mára elevezek és lepihenek...Nem lesz ez így jó ha ennyire bagolykodom...Jó éjt! :)

Kép

Kép
mezsó
 
 


Na hát kíváncsi leszek a körzetedre.

Anita! Klassz idézetek :)

Jó éjt

Reni
Kép
Kép
rennye
 
 


anitapo: Aranyos vagy ,köszönöm :)

rennnye: Ez tényleg elég fura (Bölcsi,ovi)

Hát elég elszomorító ez az értelmetlen tragédia...Mi voltunk az aquawordbe (káposztásmegyer)..És ott én is láttam 5-8 gyerekeket olyan medencéban ahol amúgy semmii keresnivalólyuk.....csak 1 vmit nem értek..Hol vannak ilyenkor a szülők????????????????

Kép

Kép
nyuszitappancs
 
 


rennnye. Sajnálom,hogy így tudtatok csak nyaralni menni!!!

Mi nyaralni sem készülünk,majd jövőre.....de strandra,,vidámparkba azért néha elmegyünk!! Ha már nyaralni nem...


Patrikkal nem tudom mivan........3.-éjjel kel fel....eddig mindig átaludta az éjszakát de ma is 2:30-kor kipattan a szeme és úgy "beszélget",mintha reggel lenne.....hát nem tudom de remélem nem szokik rá erre....

Kép

Kép
nyuszitappancs
 
 


Segítség: Az lehet,hogy a foga jön Patriknak???

Kép

Kép
nyuszitappancs
 
 


Miért ne lehetne hogy a foga jön neki?Hisz 4 hós,sőőt lassan 5hós.Blankának ennyi idősen azaza 5 hósan jött ki az első 2 foga és egyszerre... :wink:

Kép

Kép
mezsó
 
 


mezso:igen jövőhéten 5 lesz...ma nagyon nyügi nem volt ilyen rosssz napja már régen......hát remélem,hogy a foga az és nem más!!
Köszönöm:)

Kép

Kép
nyuszitappancs
 
 


Szerintem elég esélyes!!Nincs mit! :wink: Remélem ha fog,akkor hamar kibújik neki!!!

Nekem meg a derekam fáj a fene egye meg... :evil: És derékprobléma is tud hasmenést csinálni...tesóm mondta. :? :? Még régebben...Ma 2x voltam WC-n és hasmenés fele hajazik...És fáj a derekam...Unom hogy mindig valami bajom van!!!Nagyon unom. :evil:

Apának csinálok őszibarackos gyümilevest!!!Életemben először!Kíváncsi vagyok!!Mindmegette.hu-ról lestem a receptet. :)

Kép

Kép
mezsó
 
 


Mezso Köszönöm:)

Sok sikert az őszibarackos Gyümilevihez :)

Sajnálom a derékfájást :(

Kép

Kép
nyuszitappancs
 
 


Mezso sok sikert a leveshez+++++++++++++++++++ :)

Kép
kriszpiri
 
 


Mezsó, teljesen együtt érzek veled derékfájás ügyben! Nekem is fáj már 3 napja. A legrosszabb mikor kihúzom magam vagy leülök olyankor hatalmasakat belenyilal.

Nyuszi, szerintem is a foga lehet. Levi is nyugtalanul alszik mostanában. Mondjuk a tegnapi éjjel nyugodt volt. (kop kop kop)

anitapo20
 
 


Hali :)

Rennye
fiaid nagyon szépek,helyesek :) :) :)

Nyuszi
lehet a foga de lehet,hogy csak akorral jár.ne menj hozzá ha nem sir,ne kapcsolj villanyt,hagyd hagy tegye azt amit akar.majd leszokik erről is.

enyém fiam is megint felkel 2-3x aztán hajnalba eszik 1x és alszik fél9ig.9ig magyaráz még az ágyában.szeptemberbe ovi Levinek ugyhogy előbb fogunk kelni
Vendég
 


Mi 4-5oránként kelünk eszik egy nagyon minimálisat és már alszik is tovább max 15 perc mindennel együtt egész fent lét éjjel,remélem lassan átalusszuk végre

Kép
kriszpiri
 
 


Hát kész a gyümilevi,igazából azt hittem majd sűrű lesz,de nem... :roll: Pudingot is kellett beletenni,de nem lett sűrű...Remélem nem azért mert én csesztem el. :oops: Mindegy,mostmár így sikerült...

Anita:
nyilallások?Nekem is... :roll: Car...Ha ülök akkor is elkezd zsibbadni,meg ha ágyból reggel kelek...jááááájjjj de nagyon nagyon fáj.Én hátamon szeretek aludni,és zömmel így is ébredek.Elég kellemetlenek az ébredések ebből kifolyólag.Reggelre rettenet beáll a derekam.Ma reggel is így történt. :? Igazából tesóm a fájdalom jellegéből adódóan már elég rég arra tippel,hogy csigolya kopásom van derék magasságában....Neki is van ilyen,neki már diagnosztizálták is,de nem nagyon lehet vele mit tenni.Persze alternatív módokkal tüneteket csökkenteni de slussz.Ha nagyon kínozza az egyént akkor műtét.Hát nem akarok addig eljutni.Bár tény hogy szülés előtt is derékfájós voltam,de szülés óta méginkább.És azóta ha fáj a derekam jön a hasmenés,lesugárzik a lábaimba,szóval elég komoly...Szülés előtt ennyire durva nem volt a dolog. :cry:

Kép

Kép
mezsó
 
 


Na jó savanykás lett a gyümileves...most ettem belőle picit. :roll: Finom,de a meggylevessel vetekedhetne ha a savanykás ízéről van szó.Szó ami szó citrom is van benne,meg nem cukroztam agyon.Lehet hogy viszek apának be mellé cukrot... :oops:

Kép

Kép
mezsó
 
 


Mezso: Biztosan örül majd neki:) Mikor mész hozzá???
Hogy van???
2 napja olvasom a blogod...nagyon sokmindenről lemaradtam :?
De már nem is zargatlak kérdéseimmmel!!!

Kép

Kép
nyuszitappancs
 
 


Nem zargatsz a kérdéseiddel Nyuszi!!Csak nyugodtan! :) Miről érzed úgy hogy lemaradtál? :D Jól van!!!!Ma 7lépést tudott megtenni! :D :D :D :D :D Rosszul lenni rosszul lett most is...De majd csak csökken a rosszullét is... :roll: Olyan 1/2 4-4körül szoktam indulni,és legkésőbb 1/4 5-re mindig ott vagyok.Hamarabb nem megy,mert meg kell várnom aki épp aktuálisan vigyáz Blankára,hogy ideérjen. :roll:

Kép

Kép
mezsó
 
 


Mezso: elősször is Blankusról!!! Mibaja,hogy tartósan beteg??Remélem nm komoly!!Összeszedem kérdéseimet:)

Gratula a 7 lépéshez:D

Kép

Kép
nyuszitappancs
 
 


Nem semmmi szüleid hozzáállása....Soha nem kedvelték Petit??? Vagy csak most lettek vele ilyenek??Visszakaptátok már a pénzt??(amit peti főnek adott kölcsön anyósodéknak)

még gyüjtögetek.....

Kép

Kép
nyuszitappancs
 
 


Ejjj nyuszi tényleg le vagy maradva... :lol: :lol: :lol: :shock: :lol: Ez azért már 1hós kora óta köztudott.És most a napokban betölti a 17.hónapját a leányzó.Hát nem komoly annyira a dolog...Vizelet visszacsorgása van,emiatt a bal oldalon a húgyutak,meg hát a bal vesemedencéje ki volt tágulva így született meg.Ez a tágulat szerencsére már egy ideje spontán javulgat mindig egyre kisebb.De 1hós korától napi szinten ab-t szedünk...És végeredményben ez a betegség a mindennapi életre olyan kihatással van,hogy az átlagtól nagyobb hajlama van húgyuti fertőzés kialakulására.Merthogy azzal hogy visszacsorog a pisi,tovább pang odabent neki,így nagyobb eséllyel szaporodnak odabent a bacik.Hát ez van...ez az ő kis betegsége. :roll:

Kérdéseidet írd nyugodtan,majd érkeznek a válaszok is,de most megyek,mert mielőtt elmegyek apához harapnék is valamit. :)

Kellemes délutánt mindenkinek! :wink:

Kép

Kép
mezsó
 
 


Mezso Jó étvágyat!! Hát sajnos nem tudok net előtt ülni..ha meg ideülök visszaolvasni is lehetettlen :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( Mindig is leleszek maradva!!!

Összeszedem kérdéseimet :)

Kép

Kép
nyuszitappancs
 
 


Anyu sose kedvelte Petit,inkább csak beletörődött abba hogy én ragaszkodok hozzá...Apu a baleset előtt jóban volt vele eléggé,azóta fordult ilyen éleset. :roll: Nem kaptuk vissza anyóséktól még azt a bizonyos 20ezer ft-ot,pedig marha nagy szükségünk lenne rá,mert szó szerint csak pár ezer ft-om van már...Blankának a pelusa el fog fogyni.Jó éjt tápit szokott esténként kapni,tegnap ez is elfogyott,és hát nincs pénzem venni neki.Annyira kiürült ami kiürülhet... :cry: :cry: :cry: :cry: Úgyhogy nem tudom mi lesz,hogy lesz...Családi még messze,és nem akarom anyuékat lehúzni,így is folyamatosan segítenek mindenben.Nem akarok még pénzt is leszívni tőlük.Ebbe a hónapban már 10ezret így is kaptunk anyuéktól hogy Blankára költsem,ez meg is történt...de sajna még mindig kellene Blankára költeni.De nincs mit! :cry:

Kép

Kép
mezsó
 
 


Jól van na!!Nem szemrehányás vagy lecseszés akart lenni,félre ne érts engem! :wink: Én se ülök mindig itt,csak talán többet mint te...De ha elkezdek melózni,szerintem én is el leszek tűnve. :cry: Majd igyekszem jönni,de tuti kevesebbszer fog menni,mint most.

Kép

Kép
mezsó
 
 


Nyugi nem értettelek félre :)

Kép

Kép
nyuszitappancs
 
 


Asszem sikerült blogot csinálnom,bár még nincs kész sőőőőttt:)

Kép

Kép
nyuszitappancs
 
 


most dicsekedni jöttem. Ma voltunk Állatkertben és csodálatos volt :) Balázs egy tünemény volt, imádom :) végig nézelődött, sikongatott, élvezte a gyerekzsivajt, egy élvezet volt Vele lenni :)

amióta hazajöttünk meg folyamat sikongat, eddig mint egy papagáj most meg mint egy őskori dinó :)

aludt d.e, aztán d.u a babakocsiban is, d.u. itthon és most totál aktív, csapkod, hadonászik.

elmondhatatlanul boldog vagyok, h letelt a 3 hónap és Balázs ilyen tündér lett. :)

Kép

blogunk: http://bogyokank.bloglog.hu/
fotós blog:http://bogyokank.blogspot.com/
bogyó_beo
 
 


beo: én is örülök nektek!!!!:wink:

Nyuszi: kérek címet ha be lehet lesni a blogodba!!! 8)

jelentem én kivagyok.Apa ma pokróc volt velem.Kész ennyi...Nem tudom meddig bírom,ezt a hol ilyen hol olyan stílust.Hogy csak akkor szeret ha van rá ereje,kedve???Vagy mi?ELEGEM VAN!!!!!Ma többször éreztem mellette hogy fogom magam sarkon fordulok és ott hagyom. :evil: Annyira rossz hogy tökre úgy érzem,nem is érzi át hogy nekem is mennyire rossz,hogy milyen nehéz,és érzelmileg fizikailag mennyire megterhelő az életem nekem is jún.24 óta.Valahogy ezzel abszolút nem törődik szerintem.Nem kell hálálkodnia hogy mellette vagyok,nem ezt hiányolom,csak kedvesebb is lehetne.Ne legyen hangulat ember.Mert legközelebb Istenemre mondom be se megyek.Elegem van hogy az én sorsom csak az hogy nyeljek.Elegem van. :evil:

És most olyan dühös vagyok,hogy elmesélek vmit.CSAKAZÉRTIS!!!!!!!! :evil: A kh ahol apa fekszik ott a lift olyan,hogy belülről nyitható,nem magától nyílik.És liftkezelők vannak.És van egy liftkezelő srác a sok közül,akivel első pillanatban amikor találkoztunk még a legelején,olyan furi érzésem volt...És jól meg is nézett...Aztán azóta még jó néhányszor összefutottunk,és állandóan mosolyogva köszön rám...Meg már próbált velem beszédbe is elegyedni.És ma mikor mentem haza a kh-ból,akkor nagyba szomorúan bandukoltam,és egyszercsak biciklin ki száguld felém???Hát az említett liftes fiú...és már messziről mosolygott,és mikor odaért még köszönt is.Bakker felismert az utcán! :shock: :shock: Pedig rajtam kívül jónéhány emberrel találkozik nap mint nap...És no,és helyes eléggé be kell lássam.És szerintem ő se viccből mutatja kifelé amit mutat...Na nem vagyok már mai csirke felismerem a jeleket ha fel kell... 8) Szóval apa megbecsülhetne jobban is... :evil: Hűűű de jó volt ezt kiadni magamból.És jól esik a srácnak a viselkedése mert legalább érezteti velem,hogy nő vagyok. :oops: 8) :lol:

Kép

Kép
mezsó
 
 


Mezsó: sajnálom, h apának vannak rossz napjai, de ki kell tartanotok, gondolj arra, milyen az a Mezsó aki "oldalakon" keresztül áradozik nekünk mennyire szereti a kislánya apját, és a furkálódások ellenére is kitart mellette! mi ezt a Mezsót szeretnénk látni, a pozitiv, bizakodó Mezsót!!! tarts ki! én el nem tudom képzelni milyen nehéz lehet Neked, de mint már írtam baromira tisztellek, mint Nőt, mint Anyát és mint feleséget is! És Peti igen is megbecsül, mert jó nő vagy, liftes fiús történtek nélkül is! csak Neki is rossz lehet odabent egyedül. h nem lehet a feleségével a kislányával! a férfiakban nagy az önérzet, és gondolom, rossz Neki, h nem ura a testének, sok mindent meg kell tanulnia. Ebben Te tudsz Neki legtöbbet segíteni, csak tarts ki!

ne haragudj ha túl közvetlen vagy belekontárkodó voltam, de ne add fel!!!!

Kép

blogunk: http://bogyokank.bloglog.hu/
fotós blog:http://bogyokank.blogspot.com/
bogyó_beo
 
 


kaptok pár képet az én nagy 3 hónapos fiacskámról, örömmel jelentem nincs itt baj kérem, megint jóóól hízott 6140 gramm :)

íme:

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép

blogunk: http://bogyokank.bloglog.hu/
fotós blog:http://bogyokank.blogspot.com/
bogyó_beo
 
 


Mezso: Én is átérzem amit érzel...tudom milyen az amikor úgyérzed,hogy semmibe veszik mindenféle igyekezeted!!! DE TARTS KI!!
Neki sem lehet mindig jó napja,hiszen bevan zárva 4 fal közé és egyiknapról a másikra teljesen megváltozott az élete!!! Osztom Beo hozzászólását!! Mi a szerelmes mezsót szeretnénk látni!!!!!!


Beo: Gratulálok Balázskához :) Végre te is Önfeledten élvezheted az anyaságot :)




A Blogot még csinosítgatom na és tanulnom kell,mert nem nagyon értek még dolgokat de idővel megmutatom..de még semmmi nincs rajta!!!

Kép

Kép
nyuszitappancs
 
 


beo: édes kis tünemény Balázs:)

Kép

Kép
nyuszitappancs
 
 


Kép Patrik:)





Akkor mostmár Én is adok nektek képet Patrikról :) Ha nem baj :)

Kép

Kép
nyuszitappancs
 
 


beo: megkönnyeztem amit írtál komolyan!!NAGYON KÖSZÖNÖM!!!!!!!!! :) :) :) Mindig arra vágyok valaki megöleljen,és megvígasztaljon hogy lesz ez még jobb is,és hogy erős vagyok,jól bírom...Élőben még sosem tette senki,de ez amit most írtál,felér egy virtuális öleléssel komolyan mondom.KÖSZÖNÖM. :) /Már annyit gondolkodtam rajta,hogy amikor valami sokat mondó hsz-t ír bárki velünk kapcsolatba lementem a gépemre,vagy átviszem a blogomra,hogy megmaradjon emléknek,lehet hogy beo tiéd lesz az első,mert ez most nekem nagyon betalált! :) /Balázs pedig tündérszép!!!!Igazán kisfiús arcvonásai vannak...nekem legalább is. :oops:

Nyuszi:
köszönöm neked is!!!Nem csak apa élete változott meg egyik napról a másikra hanem az enyém is...És arra valahogy senki nem gondol nekem is milyen nehéz. :cry:

Kép

Kép
mezsó
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?