2009.07.28 13:59
2009.07.28 14:12
[quote="csikipetra"]S írta:csikipetraziasztok,
Én is csak egy villámlátogatást teszek, mert megyek ablakpárkányokat pácolni
Táppénzzel kapcs.azt szeretném kérdezni,hogy ha OEP egyszer már utalt, akkor innentől folyamatosan várható az utalás?
Eddig a május 13-tól júni 15-ig tartó időszakot utalták.
Szóval lógnak lassan megint másfél hónappal.
Szerintetek?
2009.07.28 14:16
2009.07.28 14:19
2009.07.28 14:47
[quote="spickey"]S írta:spickeyziasztok.
Egy gyors bekukk. A többiek már biztos a kórház környékén vannak. Kicsit most sárgulok, mert szerettem volna én is menni. (sajna nem tudtuk megoldani).
Én már kimostam a fehér dolgokat, és be is vasaltam. Holnap kezdem a színeseket.
A kórházi motyó 80%-ban kész, tegnap beszereztük a homeo-s bogyókat is. Már csak az a gond, hogy lánykám kezd visszaszokni a rácsos ágyikóba. Pedig már megbeszéltük, hogy az tesóé. Máshogy viszont du nem alszik el. Nem tudom, mit tegyek. Valakinek valami ötlet?
2009.07.28 15:10
2009.07.28 15:31
[quote="csikipetra"]B írta:csikipetraibi,
A cég,ahol dolgozom nem egészségbiztosítási kifizetőhely,emiatt kapom közvetve oep-en keresztül a pénzt, és emiatt lassabb az átfutása.Csak,hát nem mindegy,hogy mennyivel.
Lányok,én is Maltofert szedek,szerintem ki lehet bírni az ízét. Jobb,mint a naponta szuri a kórházban.
2009.07.28 15:42
2009.07.28 16:03
2009.07.28 16:20
2009.07.28 16:52
[quote="csikipetra"]B írta:csikipetraibi,nagyon csini vagy!!!! Szerintem baromi sok lement rólad, és csak pocak maradt!!!!! Gratula a kitartó diétához!
Fotók:sajnos az elmúlt 2-3 hónap nem a fotózkodásról szólt.
A cuccaink még zsákokban és dobozokban,és emiatt a fényképezőgép kábelt sem tudom,hogy merre lapul, de ígérem ,hogy még szülés előtt küldök magamról képet,hogy lássátok mekkorára nőttem.
Csunyeszka,te Keszthelyen szülsz vagy Zeg mellett döntöttél?
Én holnap megyek UH-ra a keszthelyi KH.ba
2009.07.28 17:00
[quote="t-pk"][ írta:t-pkb]bibiesbrumi: én is azért írtam, mert örülnék neki, ha látogatási tilalom lenne -bár szeretnék külön szobát -az meg se fordult a fejemben, hogy nem lesz-, max apuka lesz ki, hogy csak képen láthatja a Manókat. De egy 5-ös szobában biztos hülyét kapnék...
Csunyeszka: a notesz remélem bejön, mert én küldtem nekik, bár én azt írtam, hogy hamar kell jönniük, úgy aug.15 körül, hogy az apukájuk is sokat lehessen velük, mert szeptembertől a munkája miatt kevesebb ideje lesz...
Bibi: csini vagy, nincs túl nagy pocid - legalábbis így képen
2009.07.28 17:01
2009.07.28 17:11
[quote="dorkamartini"]k írta:dorkamartiniéépzeljétek basszus tegnap mire hazaértünk a mosogató tele volt hangyákkal - semmi ételmaradék sem volt benne... sem semmi.....
elláttam domestossal de ma délutánra megint feljöttek a mosogatón keresztül....
Ti találkoztatok már hangyákkal a negyediken? Én még sosem és nemtom mit csináljak.....
Pocakkal a konyhában mit lehet használni????
És egyáltalán hova öntsem a valamit? bele a lefolyóba?
Tanácstalan vagyok..... én kertesben nőttem fel.... ott megvolt honnan jönnek de itt el sem tudom képzelni......
Ötlet?
Jajj nem akarom, hogy pont mire picur jön behangyásodunk... az nagyon gáz lenne......
A sima só csodákat művel: minket is elleptek a hangyák tavaszal, és a vonulási irányba konyhasót öntöttünk (a fővállalkozónk, aki a házat építette egy erdélyi fazon, ő tanácsolta !!!) ... pár nap alatt teljesen eltüntek ... nem elpusztulnak, hanem csak utálják a sót, és elmennek onnan ... próbáld ki, nagyon ajánlom
ja és nagyon teccik a kék szoknya......nekem nincs is most szoknyám.... beújítok asszem:)))) kedvet kaptam tőled
2009.07.28 19:00
[quote="bibiesbrumi"] írta:bibiesbrumi[quote="t-pk"][ írta:t-pkb]bibiesbrumi: én is azért írtam, mert örülnék neki, ha látogatási tilalom lenne -bár szeretnék külön szobát -az meg se fordult a fejemben, hogy nem lesz-, max apuka lesz ki, hogy csak képen láthatja a Manókat. De egy 5-ös szobában biztos hülyét kapnék...
Csunyeszka: a notesz remélem bejön, mert én küldtem nekik, bár én azt írtam, hogy hamar kell jönniük, úgy aug.15 körül, hogy az apukájuk is sokat lehessen velük, mert szeptembertől a munkája miatt kevesebb ideje lesz...
Én is szerettem volna, és most is szeretnék különszobát ... csak a realitás az, hogy ha szerencséd van, akkor lesz, ha meg nem, akkor nem lesz ... én a második verzióra készülök, és jó, ha mégis sikerül a különbe jutni ... szerintem ikrekkel a 3ágyasokban előnyt élvezel, és én is, ha császár lesz ... azt pedig el lehet viselni, meg gondolom másik 2 emberrel meg is lehet beszélni, hogy apukán kívül látogatás a folyosón legyen ...
A pocikörforgatomat most mértem: 119 cm ... tehát: bazi nagy hasam van csak az egész előre áll, ezért nem tűnik annyira nagynak a fotón ... de egy nagy has vagyok lassan
2009.07.28 19:14
[quote="astrid"]S írta:astridpickey!
Nem tudod "babásítani" a kiságyat, és Adriennét meg olyanra, amilyet szeret? Pl. nálunk a lányomnál azért bejött, ha kedvenc ágynemű, plüss van az ágyban, vettem virágos ágytakarót, csináltam baldachint (pontosabban egy féloldalas függönyt, mert tetőtéri részben van az ágy), szóval királylányosítottam. Így érdekesebb lehet az ő ágya, mint a rácsos. A délutáni alvásra nem tudok, mit mondani, az én 2,5 évesem már nem alszik (ha meg igen, akkor este 10 előtt nem alszik el), de ezzel nem tudok, mit kezdeni, mind ilyen volt, hogy egy idő után alíg lehetett du. elaltatni, ha igen, akkor meg este nem ment. Úgyhogy én elég hamar feladtam... Fontosabb az esti pihenésünk, úgy látszik, neki nem kell az alvás.
2009.07.28 19:14
[quote="t-pk"] írta:t-pk[quote="bibiesbrumi"] írta:bibiesbrumi[quote="t-pk"][ írta:t-pkb]bibiesbrumi: én is azért írtam, mert örülnék neki, ha látogatási tilalom lenne -bár szeretnék külön szobát -az meg se fordult a fejemben, hogy nem lesz-, max apuka lesz ki, hogy csak képen láthatja a Manókat. De egy 5-ös szobában biztos hülyét kapnék...
Én is szerettem volna, és most is szeretnék különszobát ... csak a realitás az, hogy ha szerencséd van, akkor lesz, ha meg nem, akkor nem lesz ... én a második verzióra készülök, és jó, ha mégis sikerül a különbe jutni ... szerintem ikrekkel a 3ágyasokban előnyt élvezel, és én is, ha császár lesz ... azt pedig el lehet viselni, meg gondolom másik 2 emberrel meg is lehet beszélni, hogy apukán kívül látogatás a folyosón legyen ...
A pocikörforgatomat most mértem: 119 cm ... tehát: bazi nagy hasam van csak az egész előre áll, ezért nem tűnik annyira nagynak a fotón ... de egy nagy has vagyok lassan
Ha olyat kérdezek, ami egyértelmű, bocsi terhes vagyok:
Akkor ezek szerint te is az Istvánban szülsz? És ha jól látom majdnem együtt is szülünk? Bár én az ikrek miatt kinéztem magamnak már aug. 15 utáni dátumokat.
2009.07.28 19:19
[quote="bibiesbrumi"] írta:bibiesbrumi[quote="spickey"]S írta:spickeyziasztok.
Egy gyors bekukk. A többiek már biztos a kórház környékén vannak. Kicsit most sárgulok, mert szerettem volna én is menni. (sajna nem tudtuk megoldani).
Én már kimostam a fehér dolgokat, és be is vasaltam. Holnap kezdem a színeseket.
A kórházi motyó 80%-ban kész, tegnap beszereztük a homeo-s bogyókat is. Már csak az a gond, hogy lánykám kezd visszaszokni a rácsos ágyikóba. Pedig már megbeszéltük, hogy az tesóé. Máshogy viszont du nem alszik el. Nem tudom, mit tegyek. Valakinek valami ötlet?
Én nem venném el a kiságyát most ... inkább vennék (akár használtan) egy bölcsőt a kicsinek ... és ha abból kinő (kb 6-8 hó), akkor költözne át a kiságyba, és a nagyobb kapna egy nagylányágyat akkor, amit ő választhatna ki
2009.07.28 19:31
2009.07.28 20:37
2009.07.28 20:51
[quote="bex13"]S írta:bex13ziasztok!
Bibi én is szerettem volna menni, de én sem vagyok túl jól.
Egész nap mászkáltunk, este értünk haza és már nagyon elég volt.
A lábam.....már a bokám fölött is dagad. De vettem fürdőrucit, meg sapis törölközőt kicsimnek, meg szopis hálóinget.
Mit csináltál ma, hogy fájdogál? Vagy a jóslókat érzed megint?
Gondolom ma sem takarékon voltál.
Kicsit aggódtam is, mert nem nagyon akart mozogni ma. Aztán 6-7 között éreztem, mintha. De most már oké, felébredt és hullámzik a hasam.
T-pk köszi az összeszerelésit. Nekünk is ilyen komódunk van, abból lesz a pelenkázó!
Dorka én drukkolok.
Többiektől bocsi, másra nem futja most.
2009.07.28 20:57
[quote="bibiesbrumi"]n írta:bibiesbrumiagyon nagyot csalódtam a császárom utáni bánásmódban, és egyáltalán a körülményekben: én sem tapasztaltam elfogadhat tisztaságot a szülőszobán és a műtőkön kívül ... és hát ez a látogatási rend, na meg a tapló csecsemősök és nővérek ...
2009.07.28 21:09
2009.07.28 21:13
2009.07.28 21:28
2009.07.28 21:39
2009.07.28 21:48
2009.07.28 22:11
2009.07.28 22:34
2009.07.28 23:19
X EZT MÁR OLVASTAD? |
|