Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok.

Egy gyors bekukk. A többiek már biztos a kórház környékén vannak. Kicsit most sárgulok, mert szerettem volna én is menni. :cry: :cry: (sajna nem tudtuk megoldani).

Én már kimostam a fehér dolgokat, és be is vasaltam. Holnap kezdem a színeseket.
A kórházi motyó 80%-ban kész, tegnap beszereztük a homeo-s bogyókat is. Már csak az a gond, hogy lánykám kezd visszaszokni a rácsos ágyikóba. Pedig már megbeszéltük, hogy az tesóé. Máshogy viszont du nem alszik el. Nem tudom, mit tegyek. Valakinek valami ötlet?

spickey

[quote="csikipetra"]S írta:csikipetraziasztok,

Én is csak egy villámlátogatást teszek, mert megyek ablakpárkányokat pácolni :D

Táppénzzel kapcs.azt szeretném kérdezni,hogy ha OEP egyszer már utalt, akkor innentől folyamatosan várható az utalás?
Eddig a május 13-tól júni 15-ig tartó időszakot utalták.
Szóval lógnak lassan megint másfél hónappal.

Szerintetek?

Nem egészen értem: én a munkahelyemen keresztül kapom a tp-t ... mint a munkabért, abban a rendszerben, nem az OPE utal közvetlenül nekem ... és igen, ha 23-ig beadom a papírokat, akkor folyamatos

Kép

Kép
bibiesbrumi

Madar: Valóban nem aludtam valami sokat. Éjjel egyáltalán nem tudtam, pedig reggel mennem kellett volna Ceglédre a személyimért, hogy pénteken tudjunk menni az apaságit megcsináltatni, meg a háziorvosomhoz is kellett volna, de 7kor sikerült bealudnom, szóval nem lett belőle semmi. :S Holnap meg zárva van az okmányiroda.
A kolbász is hozzátartózik :D :D De nem én ettem, netről szedtem le, mielőtt valaki azt hiszi, hogy az én reggelim volt :shock:
Balcsi: de jó neked :)

Csunyeszka: Hekkelés? Éjjel 11kor? Pucéran? :D :D :lol: :lol: Mondjuk én elküldtem volna őket, egy telót tényleg megreszthettek volna.

Dorka: :lol:

Kata: :shock: :shock: :shock: :lol:

Táppénz: :evil: No comment

KépKép
Kép
scooper

Spickey!

Nem tudod "babásítani" a kiságyat, és Adriennét meg olyanra, amilyet szeret? Pl. nálunk a lányomnál azért bejött, ha kedvenc ágynemű, plüss van az ágyban, vettem virágos ágytakarót, csináltam baldachint (pontosabban egy féloldalas függönyt, mert tetőtéri részben van az ágy), szóval királylányosítottam. Így érdekesebb lehet az ő ágya, mint a rácsos. A délutáni alvásra nem tudok, mit mondani, az én 2,5 évesem már nem alszik (ha meg igen, akkor este 10 előtt nem alszik el), de ezzel nem tudok, mit kezdeni, mind ilyen volt, hogy egy idő után alíg lehetett du. elaltatni, ha igen, akkor meg este nem ment. Úgyhogy én elég hamar feladtam... Fontosabb az esti pihenésünk, úgy látszik, neki nem kell az alvás.

Manó!

Nagy szerelem ám a fiú is! :D:D Fura, hogy az ember nem tudja elképzelni időnként, milyen lesz egy adott nemű gyereknél, aztán mégis! Én a 2 fiú után nem vártam kislányt, meglepi volt, de annyira örülttem neki (a kórházban sokszor eszembe jutott, hogy ő olyan, mint én, ezt a csodát és örömöt végig tudja majd élni, amilyen a terhesség és a szülés). Utána kisfiú, hát semmivel nem kevésbé öröm. Odavoltam tőle (és 4. gyereknél is bőgtem, amikor csak egy éjszakára elvitték kékfényezni és alíg aludtam, csak akkor tudtam elaludni rendesen, amikor hajnalban visszahozták, és magam mellé fektethettem az ágyba).
Több olyan véleményt olvastam, hogy az első szülés az igazi eufória, de én eddig mind annak éltem meg.

Astrid

Kép
astrid

[quote="spickey"]S írta:spickeyziasztok.

Egy gyors bekukk. A többiek már biztos a kórház környékén vannak. Kicsit most sárgulok, mert szerettem volna én is menni. :cry: :cry: (sajna nem tudtuk megoldani).

Én már kimostam a fehér dolgokat, és be is vasaltam. Holnap kezdem a színeseket.
A kórházi motyó 80%-ban kész, tegnap beszereztük a homeo-s bogyókat is. Már csak az a gond, hogy lánykám kezd visszaszokni a rácsos ágyikóba. Pedig már megbeszéltük, hogy az tesóé. Máshogy viszont du nem alszik el. Nem tudom, mit tegyek. Valakinek valami ötlet?

Én nem venném el a kiságyát most ... inkább vennék (akár használtan) egy bölcsőt a kicsinek ... és ha abból kinő (kb 6-8 hó), akkor költözne át a kiságyba, és a nagyobb kapna egy nagylányágyat akkor, amit ő választhatna ki :) :)

Kép

Kép
bibiesbrumi

Köszi az infot,remélem nekem nem kell ennyit várni. :( Ma hívtam az egészségbiztosítási pénztárat (fejér megyei) és mondták,hogy holnap telefonáljak vissza,mert ma délig voltak.Ott meg tudják mondani,hogy mikor várható az utalás.

S.Vera:nekem csak annyit mondott a doki,hogy napi 2x1-et vegyek be.Elolvastam a papírt és vagy étkezés közben vagy után kell elvileg bevenni,én étkezés után szedem.
Vendég

Bibi,
A cég,ahol dolgozom nem egészségbiztosítási kifizetőhely,emiatt kapom közvetve oep-en keresztül a pénzt, és emiatt lassabb az átfutása.Csak,hát nem mindegy,hogy mennyivel.

Lányok,én is Maltofert szedek,szerintem ki lehet bírni az ízét. Jobb,mint a naponta szuri a kórházban.

KépKép
csikipetra

[quote="csikipetra"]B írta:csikipetraibi,
A cég,ahol dolgozom nem egészségbiztosítási kifizetőhely,emiatt kapom közvetve oep-en keresztül a pénzt, és emiatt lassabb az átfutása.Csak,hát nem mindegy,hogy mennyivel.

Lányok,én is Maltofert szedek,szerintem ki lehet bírni az ízét. Jobb,mint a naponta szuri a kórházban.

Értem :) ... hogy vagy ??? régen nem láttunk rólad pocifotót !!!!!

Kép

Kép
bibiesbrumi

Boboka: Milyen terhelés? Foggggalmam sincs, mert holnap kapom meg a beutalót, nálunk a terhesgondozó adja ki a beutalókat :evil: , pláne 2 helyre is illetékes vagyok :wink:

Scooper: Még az volt a szerencse, hogy takaró volt a közelben, mert rokon lévén tudja a bejárást, így a hálószobáig eljutott ahol néztem, mint a birka! Párom is megijedt, de ez van :lol:

Reggeli (majdnem délben) után elmentek, és remélem nem lesz több ilyen meglepi.

Pucéran tudok csak aludni, mert a meleg kiborít...tudom nem túl jó szokásom, de ez van.

T-pk: Nem szülhetek meg a héten, mert nincs ki vigyázzon a 3 gyerekre, jövő héten meg azért nem , mert indián táborba mennek, ami reggel 8-16 ig van, az első alkalmas időpont az 10. után, anyu akkor esetleg ráér, kap szabit, aztán iskolakezdéskor sem túl aktuális...szegény ikreknek ezt mind elmeséltem, kíváncsi vagyok, mit értettek meg, de gondoltam felküldök nekik egy noteszt a beírt progikkal és kiadják, hogy végül is mikor jó a világrajövetelük :lol: :lol: egyeztetünk időpontot.

Kép

Kép

IKREIM
csunyeszka

Friss pocifotók máról :)

Kép

Kép

Kép

Már látom én is a diéta hatását, megint fogytam :)

Kép

Kép
bibiesbrumi

[quote="csikipetra"]Bibi,
A cég,ahol dolgozom nem egészségbiztosítási kifizetőhely,emiatt kapom közvetve oep-en keresztül a pénzt, és emiatt lassabb az átfutása.Csak,hát nem mindegy,hogy mennyivel./quote]

Detto... :wink: :wink: nálunk sincs kifizetőhely.... :wink: :wink:
vikiviktor

Bibi nagyon csini vagy :!: :!: :!: :!: :!: :lol: :lol: :lol: :lol:
vikiviktor

[quote="vikiviktor"][ írta:vikiviktorb]Bibi nagyon csini vagy :!: :!: :!: :!: :!: :lol: :lol: :lol: :lol:

KÖSZI :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
bibiesbrumi

Bibi,nagyon csini vagy!!!! Szerintem baromi sok lement rólad, és csak pocak maradt!!!!! Gratula a kitartó diétához!

Fotók:sajnos az elmúlt 2-3 hónap nem a fotózkodásról szólt.
A cuccaink még zsákokban és dobozokban,és emiatt a fényképezőgép kábelt sem tudom,hogy merre lapul, de ígérem ,hogy még szülés előtt küldök magamról képet,hogy lássátok mekkorára nőttem.

Csunyeszka,te Keszthelyen szülsz vagy Zeg mellett döntöttél?
Én holnap megyek UH-ra a keszthelyi KH.ba

KépKép
csikipetra

Doktornál minden rendben :lol: :lol: :lol: :lol:
Imola fejjel előre, még nincs beilleszkedve (elverem a fenekét, ha megfordul :wink: )
BPD: 91mm (elvileg nagyobb a koránál)
Lepényi keringés jó. Lepény II. fokban érett.
Vendég

bibiesbrumi: én is azért írtam, mert örülnék neki, ha látogatási tilalom lenne -bár szeretnék külön szobát -az meg se fordult a fejemben, hogy nem lesz-, max apuka lesz ki, hogy csak képen láthatja a Manókat. De egy 5-ös szobában biztos hülyét kapnék...

Csunyeszka: a notesz remélem bejön, mert én küldtem nekik, bár én azt írtam, hogy hamar kell jönniük, úgy aug.15 körül, hogy az apukájuk is sokat lehessen velük, mert szeptembertől a munkája miatt kevesebb ideje lesz...

Bibi: csini vagy, nincs túl nagy pocid - legalábbis így képen

t-pk

Bibi
Nagyon csinos vagy!

Látogatási tilalom
Kelet-Magyarország esélyesebb rá lassan...H1N1 esetek zöme az Észak-Alföldön van (Borsod, Szabolcs, Hajdú-Bihar) :cry: :wink:
Vendég

[quote="mabe86"]D írta:mabe86oktornál minden rendben :lol: :lol: :lol: :lol:
Imola fejjel előre, még nincs beilleszkedve (elverem a fenekét, ha megfordul :wink: )
BPD: 91mm (elvileg nagyobb a koránál)
Lepényi keringés jó. Lepény II. fokban érett.

Szuper;)

sztárfotó a kisasszonyról ??? :)

Kép

Kép
bibiesbrumi

[quote="csikipetra"]B írta:csikipetraibi,nagyon csini vagy!!!! Szerintem baromi sok lement rólad, és csak pocak maradt!!!!! Gratula a kitartó diétához!

Fotók:sajnos az elmúlt 2-3 hónap nem a fotózkodásról szólt.
A cuccaink még zsákokban és dobozokban,és emiatt a fényképezőgép kábelt sem tudom,hogy merre lapul, de ígérem ,hogy még szülés előtt küldök magamról képet,hogy lássátok mekkorára nőttem.

Csunyeszka,te Keszthelyen szülsz vagy Zeg mellett döntöttél?
Én holnap megyek UH-ra a keszthelyi KH.ba

Igen, amikor taliztunk, akkor is majdnem ekkora súlyban voltam, csak az úgy a 24. hét környékén lehetett :shock: :shock: :shock: :)

Szeretnénk már látni téged, meg a házat is :)

Holnapi UHhoz sok szerencsét ;)

Kép

Kép
bibiesbrumi

[quote="t-pk"][ írta:t-pkb]bibiesbrumi: én is azért írtam, mert örülnék neki, ha látogatási tilalom lenne -bár szeretnék külön szobát -az meg se fordult a fejemben, hogy nem lesz-, max apuka lesz ki, hogy csak képen láthatja a Manókat. De egy 5-ös szobában biztos hülyét kapnék...

Csunyeszka: a notesz remélem bejön, mert én küldtem nekik, bár én azt írtam, hogy hamar kell jönniük, úgy aug.15 körül, hogy az apukájuk is sokat lehessen velük, mert szeptembertől a munkája miatt kevesebb ideje lesz...

Én is szerettem volna, és most is szeretnék különszobát ... csak a realitás az, hogy ha szerencséd van, akkor lesz, ha meg nem, akkor nem lesz ... én a második verzióra készülök, és jó, ha mégis sikerül a különbe jutni :) ... szerintem ikrekkel a 3ágyasokban előnyt élvezel, és én is, ha császár lesz ... azt pedig el lehet viselni, meg gondolom másik 2 emberrel meg is lehet beszélni, hogy apukán kívül látogatás a folyosón legyen ...

A pocikörforgatomat most mértem: 119 cm ... tehát: bazi nagy hasam van :lol: :lol: :lol: csak az egész előre áll, ezért nem tűnik annyira nagynak a fotón ... de egy nagy has vagyok lassan :)

Kép

Kép
bibiesbrumi

kéépzeljétek basszus tegnap mire hazaértünk a mosogató tele volt hangyákkal - semmi ételmaradék sem volt benne... sem semmi.....
elláttam domestossal de ma délutánra megint feljöttek a mosogatón keresztül....
Ti találkoztatok már hangyákkal a negyediken? Én még sosem és nemtom mit csináljak.....
Pocakkal a konyhában mit lehet használni????
És egyáltalán hova öntsem a valamit? bele a lefolyóba?
Tanácstalan vagyok..... én kertesben nőttem fel.... ott megvolt honnan jönnek de itt el sem tudom képzelni......
Ötlet?
Jajj nem akarom, hogy pont mire picur jön behangyásodunk... az nagyon gáz lenne......

ja és nagyon teccik a kék szoknya......nekem nincs is most szoknyám.... beújítok asszem:)))) kedvet kaptam tőled

KépKép
dorkamartini

[quote="dorkamartini"]k írta:dorkamartiniéépzeljétek basszus tegnap mire hazaértünk a mosogató tele volt hangyákkal - semmi ételmaradék sem volt benne... sem semmi.....
elláttam domestossal de ma délutánra megint feljöttek a mosogatón keresztül....
Ti találkoztatok már hangyákkal a negyediken? Én még sosem és nemtom mit csináljak.....
Pocakkal a konyhában mit lehet használni????
És egyáltalán hova öntsem a valamit? bele a lefolyóba?
Tanácstalan vagyok..... én kertesben nőttem fel.... ott megvolt honnan jönnek de itt el sem tudom képzelni......
Ötlet?
Jajj nem akarom, hogy pont mire picur jön behangyásodunk... az nagyon gáz lenne......

A sima só csodákat művel: minket is elleptek a hangyák tavaszal, és a vonulási irányba konyhasót öntöttünk (a fővállalkozónk, aki a házat építette egy erdélyi fazon, ő tanácsolta !!!) ... pár nap alatt teljesen eltüntek ... nem elpusztulnak, hanem csak utálják a sót, és elmennek onnan ... próbáld ki, nagyon ajánlom :)

ja és nagyon teccik a kék szoknya......nekem nincs is most szoknyám.... beújítok asszem:)))) kedvet kaptam tőled

Kép

Kép
bibiesbrumi

mááááár öntöm is

bár ezeknek akkor hol a vonulási irányuk????
a lefolyóba nem önthetek sót........ bár fogok..... de egy helyre megy a mosogép a mosogatogep meg a lefolyo vize.....
mindenesetre a mosogatót, meg körülötte teleszórom
drukkoljatok

KépKép
dorkamartini

Kép

hangya show.....

meg bele is szórtam.......:)))
remélem hatni fog

KépKép
dorkamartini

Dorka!

Hangya show! :D:D Ejtsd: só! :D

Astrid

Kép
astrid

[quote="dorkamartini"][ írta:dorkamartiniimg]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1248798831.9244.jpg[/img]

hangya show.....

meg bele is szórtam.......:)))
remélem hatni fog

ez így tökéletes haditerv :) ... 2-3 nap türelem ! ;)

Kép

Kép
bibiesbrumi

[quote="bibiesbrumi"] írta:bibiesbrumi
[quote="t-pk"][ írta:t-pkb]bibiesbrumi: én is azért írtam, mert örülnék neki, ha látogatási tilalom lenne -bár szeretnék külön szobát -az meg se fordult a fejemben, hogy nem lesz-, max apuka lesz ki, hogy csak képen láthatja a Manókat. De egy 5-ös szobában biztos hülyét kapnék...

Én is szerettem volna, és most is szeretnék különszobát ... csak a realitás az, hogy ha szerencséd van, akkor lesz, ha meg nem, akkor nem lesz ... én a második verzióra készülök, és jó, ha mégis sikerül a különbe jutni :) ... szerintem ikrekkel a 3ágyasokban előnyt élvezel, és én is, ha császár lesz ... azt pedig el lehet viselni, meg gondolom másik 2 emberrel meg is lehet beszélni, hogy apukán kívül látogatás a folyosón legyen ...

A pocikörforgatomat most mértem: 119 cm ... tehát: bazi nagy hasam van :lol: :lol: :lol: csak az egész előre áll, ezért nem tűnik annyira nagynak a fotón ... de egy nagy has vagyok lassan :)

Ha olyat kérdezek, ami egyértelmű, bocsi terhes vagyok:

Akkor ezek szerint te is az Istvánban szülsz? És ha jól látom majdnem együtt is szülünk? Bár én az ikrek miatt kinéztem magamnak már aug. 15 utáni dátumokat.

t-pk

[quote="astrid"]S írta:astridpickey!

Nem tudod "babásítani" a kiságyat, és Adriennét meg olyanra, amilyet szeret? Pl. nálunk a lányomnál azért bejött, ha kedvenc ágynemű, plüss van az ágyban, vettem virágos ágytakarót, csináltam baldachint (pontosabban egy féloldalas függönyt, mert tetőtéri részben van az ágy), szóval királylányosítottam. Így érdekesebb lehet az ő ágya, mint a rácsos. A délutáni alvásra nem tudok, mit mondani, az én 2,5 évesem már nem alszik (ha meg igen, akkor este 10 előtt nem alszik el), de ezzel nem tudok, mit kezdeni, mind ilyen volt, hogy egy idő után alíg lehetett du. elaltatni, ha igen, akkor meg este nem ment. Úgyhogy én elég hamar feladtam... Fontosabb az esti pihenésünk, úgy látszik, neki nem kell az alvás.

A "babásítás" már megtörtént. Az ágy keretén hercegnők vannak, ami nagyon tetszik neki. (királylányos). Így ő is egy kis hercegnő. A fejénél a kedvenc micimackó plüssök, az ágynemű egérkés (ami szintén nagy kedvenc). Sőt, eleinte ő akart benne aludni, nem mi eröltettük. (mivel van bölcső a kicsinek.)
Viszont ha engedek, és kimarad a du-i alvás, akkor már 14-15 órától nem lehet vele bírni. Minden baj, mindenért hisztis, és majd kidörzsöli a szemét. Olyan is volt már, hogy 1/2 1 körül elaludt a nappaliban a szőnyegen, vagy ahol éppen volt. (fotel, úszógumi...)Szerintem bizti, hogy neki még kell az alvás. Este 1/2 9 körül már simán elalszik. (akkor is én kellek.) "Anyáéba. Anya gyere, feküdj vissza." Ebből adódóan feküdtem már vele du is, de az úgy nem működött. Csak játszott és huncutkodott.
Ha viszont du nem rakom be a rácsosba, ki-be járkál. Nem akar aludni. Lehet itt rontottam el picit? Nem tudom mi legyen. :?

spickey

[quote="t-pk"] írta:t-pk

Ha olyat kérdezek, ami egyértelmű, bocsi terhes vagyok:

Akkor ezek szerint te is az Istvánban szülsz? És ha jól látom majdnem együtt is szülünk? Bár én az ikrek miatt kinéztem magamnak már aug. 15 utáni dátumokat.

Igen, én is ott tervezem, és úgy rémlik, amikor csatlakoztál hozzánk, már erről beszéltünk, de lehet én tévedek :)

Vagyis: a helyzet most a következő: napi 3-4 elég durva jóslófájásom van most, július végén ... a dokim e héttől aug végégig szabadságon van, aug 14-én tart egy magánrendelést, oda bejelentkeztem akkor lesz az első CTG ... tegnap beszéltem a szülésznőmmel: ő 10-27 között van szabadságon ... ujjé ... baromira boldog vagyok az egybeeséstől ... most azon tanakodunk a férjemmel, hogy orvos ismerősökön keresztül próbálunk egy jó szülésznőt keresni Kistarcsán, és beszélünk vele: ha akkor indul meg a szülés, amikor nincs itt a dokim, valószínűleg nem megyek az Istvánba ... uis csakis a dokim miatt mennék ilyen messzire, én nagyon nagyot csalódtam a császárom utáni bánásmódban, és egyáltalán a körülményekben: én sem tapasztaltam elfogadhat tisztaságot a szülőszobán és a műtőkön kívül ... és hát ez a látogatási rend, na meg a tapló csecsemősök és nővérek ... na jó, tudom csodát nem várhatok Kistarcsán sem, de legalább fel van újítva, és közel van! ... ha már idegen doki, akkor meg mindegy, ha a kistarcsai ügyeletes ... most így gondolom, de jó lenne, ha akkor legalább a szülésznőt ismerném, aki velem van ... sokat nyom a latban ASTRID tapasztalata és elbeszélései a szülésekről: régebben elképzelni sem tudtam volna, hogy a 33. hétben váltsak kórházat, most azt gondolom ebben a szituban ez teljesen ésszerű gondolat lenne ...

Kép

Kép
bibiesbrumi

[quote="spickey"]S írta:spickeyziasztok.

Én nem venném el a kiságyát most ... inkább vennék (akár használtan) egy bölcsőt a kicsinek ... és ha abból kinő (kb 6-8 hó), akkor költözne át a kiságyba, és a nagyobb kapna egy nagylányágyat akkor, amit ő választhatna ki :) :)

Sajna nem mi találtuk ki, ő akart a hercegnősben aludni eleinte. A bölcső nem gond, mert az is van. ( nem kell venni :D ) Szerintem várok még, majd az idő kiforrja szeptemberig, hogy mit is szeretne igazán. :lol:

spickey

Anno én is szerettem volna különszobát az Istvánban, de épp nem volt szabad szoba. 6 ágyasba kerültem, és néha előfordult, hogy a pelenkázót sem lehetett megközelíteni. A látogatók persze minden mamát és babát jól szemügyre vettek. El nem tudtam volna képzelni, hogy masszírozzak, vagy kezdőként szoptassak miközben ott bámulnak velem szemben. A hazamenetel előtti du szóltak, hogy üres egy szoba. Akkor már mindegy volt, nem akartam 1/2 napra váltani. Ez az egy engem is NAGYON zavart a kórházban. (lehet, hogy csúnyán hangzik, de az én fejemben is megfordult már a látogatási tilalom gondolata :oops: :oops: )
A lepukkant zuhanyzó, morci csecsemősök és nővérek bárhol előfordulhatnak. (azt el tudtam volna viselni).

spickey

A többiek a Duna Plázában ragadtak ? :shock: :lol: ... én szerettem volna menni, de elég car napom volt ... most is fájdogál a hasam ...

Kép

Kép
bibiesbrumi

Kép
Vendég

[quote="mabe86"][ írta:mabe86img]http://szepyblog.freeblog.hu/files/szep%20esti.jpg[/img]

Sziasztok Imolák, jó éjt nektek is :lol:

Kép

Kép
bibiesbrumi

Sziasztok!

Bibi én is szerettem volna menni, de én sem vagyok túl jól.
Egész nap mászkáltunk, este értünk haza és már nagyon elég volt.
A lábam.....már a bokám fölött is dagad. De vettem fürdőrucit, meg sapis törölközőt kicsimnek, meg szopis hálóinget.
Mit csináltál ma, hogy fájdogál? Vagy a jóslókat érzed megint?
Gondolom ma sem takarékon voltál. :D
Kicsit aggódtam is, mert nem nagyon akart mozogni ma. Aztán 6-7 között éreztem, mintha. De most már oké, felébredt és hullámzik a hasam. :lol:
T-pk köszi az összeszerelésit. Nekünk is ilyen komódunk van, abból lesz a pelenkázó! :lol:
Dorka én drukkolok. :wink:
Többiektől bocsi, másra nem futja most.
bex13

[quote="bex13"]S írta:bex13ziasztok!

Bibi én is szerettem volna menni, de én sem vagyok túl jól.
Egész nap mászkáltunk, este értünk haza és már nagyon elég volt.
A lábam.....már a bokám fölött is dagad. De vettem fürdőrucit, meg sapis törölközőt kicsimnek, meg szopis hálóinget.
Mit csináltál ma, hogy fájdogál? Vagy a jóslókat érzed megint?
Gondolom ma sem takarékon voltál. :D
Kicsit aggódtam is, mert nem nagyon akart mozogni ma. Aztán 6-7 között éreztem, mintha. De most már oké, felébredt és hullámzik a hasam. :lol:
T-pk köszi az összeszerelésit. Nekünk is ilyen komódunk van, abból lesz a pelenkázó! :lol:
Dorka én drukkolok. :wink:
Többiektől bocsi, másra nem futja most.

Visszafogtam magam, ezek jóslók már, nem tudom semmihez kötni: fél9kor keltünk fél11kor elmentünk a boltba (autóval!) ... ebéd után aludtam egy órát Lillával, közben a mosógép ment ... 5 körül főztem egy kicsit, és ennyi volt a mai produkcióm ... ez tényleg nem sok :shock:

REGGEL megyek a szuper okos védőnőhöz (vizelet és vérnyomás), remélem, gyorsan túl leszünk rajta, és nem hozza rám a frászt, mint múlt héten ...

Kép

Kép
bibiesbrumi

[quote="bibiesbrumi"]n írta:bibiesbrumiagyon nagyot csalódtam a császárom utáni bánásmódban, és egyáltalán a körülményekben: én sem tapasztaltam elfogadhat tisztaságot a szülőszobán és a műtőkön kívül ... és hát ez a látogatási rend, na meg a tapló csecsemősök és nővérek ...

Hát nem tudom, annyi embertől hallom ezt, nem is értem, hogy lehet ezt bababarátnak nevezni. Milyen bababarátság az, ahol az anyukák a látogatóktól nem tudnak rendesen szoptatni, és állandóan a nyakukba bámulnak. És az rendben van, hogy az apujuk bacikörnyezetét ismerik, és ezért ne tiltsák ki őket ki teljesen. Na de az utolsó piripócsi rokon bacijával, pláne a szomszéd ágyon fekvő kimama rokonának bacijával csak nincs így!!!
Ezt egyébként a Kútvölgyiben úgy hidalják át, hogy a gyerekágyas szobák folyosójára rokon nem mehet be, csak a folyosóajtóig, de oda ki lehet tolni a babát, ablakon keresztül megnézhetik. Az apukák beöltözve délutánonként bemehetnek a folyosóra is, és nekik ez idő alatt ki lehet tolni a babát, kézbe vehetik. De a szobákba ők se mehetnek be, így még ekkor is zavartalanul lehet szoptatni, mosdóba menni, vagy pihenni a többieknek, ha nincs a saját párjuk ott.
A csecsemősök és nővérek: no comment. Azért nem kell ilyennek lenni!
Én láttam a Kútvölgyi tisztaságfokát, és nem borzadtam el (jó, nem szállodai, de tiszta volt), szóval szerintem az sem teljesen normális, hogy ez legyen, csak azért mert eü...

Ha ez a helyzet az orvossal és szülésznővel, akkor nézd meg azért a kistarcsai helyzetet. Váltani soha nincs késő. Én nagyon nagy furcsaságnak tartom, hogy azért kell orvost választani, mert ki tudja, mi lesz ügyeletben... Pedig igaziból a rendszer akkor működne helyesen, ha kivetné magából az oda nem való orvosokat, és bárkire rá lehetne magát bízni az embernek ügyeletben is.

Astrid

Kép
astrid

Sziasztok!

Dorka, a hangya útvonalterves fényképed nagyon jó lett :lol: :lol: :lol:

Hangyák meg keressenek másik lakást :) Ilyet én sem hallottam még, hogy a negyediken előfordulnának :shock: :shock:

Hát csajok, a tanfolyam első óráját szó szerint túl kellett élni... Megtanultuk, hogy OXIGÉNRE MÁRPEDIG SZÜKSÉGÜNK VAN :lol: :lol: :lol: :lol:
Aztán a második felében a néni elmagyarázta, hogy mit is kéne csinálni vészhelyzetben :roll: :roll:
Háááát, adja Isten, hogy sose legyen rá szükségünk :!: :!: :!:

Bibi, nagyon csini pocó :wink:
Vendég

Nos úgy látom én értem haza a legkésőbb(már egy órája itthon vagyok,csak nem volt net)és én jöttem elsőként.
Tanfolyam első fele dög unalom,második fele volt hasznos.
Duna plazaba már csak 3-an maradtunk,én egy nagyon fincsi vanilia fagyis jeges kávét ittam.

sutimano76

Én most értem haza.

Süti,közben felhívott a párom,kísérjem el helyszínt fotózni.Megtettem,legalább addig is együtt voltunk.Most sikerült hazaérnünk. :cry:

Visszaolvasok....

Kép
v.andi

A hülye net miatt Boboka végül megelőzött.

Andi,akkor ma sem pihentél.Én meg azt mondtam a csajoknak, hogy tuti a medence szélén ücsörögsz.

sutimano76

Bárcsak ott ücsörögtem volna 8)
Nincs most víz benne.Leengedtük vasárnap,mert nem volt benne algaölő meg klór,illetve nem sima felületre állítottuk fel.Holnap Danival elmegyünk venni szereket,meg megcsináljuk,hogy teljesen vízszintes legyen az alja,és újra feltöltjük.

Kép
v.andi

Gondoltam hét forduló van és fotózok egyet,na de ez a kép!!!!
Lehet csak képzelt terhes vagyok,ÁTLÁTSZIK A POCIM!!!!!!!! Kép

sutimano76

Sziasztok!

Rendben és egyben megérkeztünk délután. Egész jól bírta a pocak a gyűrődést útilag, bár a 85ös szétrázott rendesen :? Estére azért már oda voltam és vissza, frankón darabos voltam, mint egy mirelit pingvin.
Visszaolvasni most sorry, de nem megy. Remélem mindenki egyben van és él és virul! :)

vicger

Süti, átlátszó pocó, ez nagyon jó :lol: :lol: :lol:

Bibi, nem koraiak a jóslók még? Vagy ilyenkor ez már természetes?
Vendég

Dorka,te mint profi fényképész,ez hogyan van????Miért lett átlátszó a pocim?????

sutimano76

Brumi,szép poci és tényleg sokat fogytál.Már most irigykedek,hogy szülés után mennyivel csinibbek lesznek a diétások,mint én. :?

Kriszti,végre együtt a család!!!!!!!!!!!!!!!!Érezzétek jól magatokat!!!!!!!

Ezúton szeretnék elnézést kérni a mai tali résztvevőitől,mert esetleg valakit nem hagytam szóhoz jutni.Sajna genetikailag be nem áll a szám.De ilyenkor le kell állítani.Amúgy tudok jó hallgatóság is lenni. :? :wink: :roll:

sutimano76

Süti, ne butáskodj :lol: :lol: :lol:
Lesznek itt még kismami és baba-mama találkák, lesz még időnk bőven beszélni :lol: :lol: :lol:

Csak kevés volt az időnk :cry: Ha ezt tudjuk, az előadás első felében beülhettünk volna kv-zni valahova :lol: :lol: :lol:
Vendég

Kriszti, tényleg tök jó, hogy már együtt van a család :)
Vendég

Hát ja Boboka,csak ha akkor is ennyit jár a szám,abból baj lesz!!!!!Az engem jól ismerő emberek a levegővételnél(amire nagyon kell figyelni)közbe vágnak.Hát ez vagyok én. :oops: :roll: :wink:

sutimano76

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?