Új privát üzeneted érkezett!

Sissi akkor már Ti is szépen belerázkodtatok a mindennapokba.. :P Ez nagyon jó :P

Én az biztos ,hogy nem fogom felkeltenni a kiscsajt :P Lehet,hogy itt rontottam el a nem alvás dolgot.Tökéletesen akkartam :? csinálni ..úgy ahogy a kórházban mondták...én óra mű szerint etettem 3 óránként éjszaka nappal irtam mértem stb....
na most ez ha minden rendben lesz akkor nem igy fogom csinálni csak a kiscsajra fogok hagyatkozni :P

Hmbori : áá azért biztosan nem lesz a győnyörű lánykátokból kisördög :lol: Ügyi vagy megy majd minden mint a karikacsapás :wink:

Tesó fellépőn már én is gondolkoztam de Nolit szeintem már jobban érdekli a bicikli..majd meg látjuk.

Goldplast méretekre ne nagyon adjál :roll: Ilyen őrmester tipusú emberekkel nem szeretnék találkozni :twisted:

Rilla akkor már csak ez a hét :P jó sokáig birtad munkával.

Ma én szakadok szét :? Megyek pár lépést és szétnyillik az egész medencém szegény Nolika meg nem érti,hogy mi vanmért kapaszkodik anya meg ennnyiszer :shock:
Holnap megyek én is vérvételre meg ctg.-re reggel 8-ra.Meglátjuk mi van.

Csilla

Kép
Kép
bim-bam

Judy, Irdab
Drukkok mennek, hogy minél hamarabb vége legyen a kórházasdinak!

Ádibaba
Nálunk valószínűleg nem lesz következő baba :cry:

Kata
Mili nézése :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

Tündi
Szuper vacsorátok volt!
Jó ötletet adtál! :wink:

Bori
Nagyon jó kislány akkor Betti :lol: :lol: :lol:

Sissi
Akarnánk... de én most úgy érzem, több lombikot nem bírnék végigcsinálni. Anyagilag is megterhelő és az ember szervezetének se hiányzik a millió hormon :cry:

Piroska
Áramlás-vizsgálatot nem csináltak? Azzal pontosan tudnák nézni, hogy megfelelő-e a méhlepény és a baba keringése.

Orew
Én még most is úgy érzem, hogy nem vagyok mindenre felkészülve :?
Hivatal :evil: :evil: :evil:

Rilla
Időjárástól és a babától függ, hogy mikor lehet kivinni...
(ismerősöm 35. hétre szült, 4 naposan úgy sétáltak haza a babával :wink: )

Sziszka
Mi a csudát csinálnak a táppénzeddel?????

Linácska
Szegény Lili :cry:

Madaran
lehet, hogy beelőzöl mindenkit?

Baba keltése
Helyzete válogatja, hogy kell-e ébreszteni a gyereket, vagy lehet hagyni.
Ha kicsi és ha sárga, akkor hajlamos arra, hogy bealudjon...(Villő is képes ilyenre :wink: )...nekik fontos, hogy egyenek...
Vendég

Sziasztok
Most érkeztem haza.
Mindenem tele van a mai nappal.
Nem tudom ,hogy hallgattátok é a rádiót,de akkora hatalmas dugó volt az M0-on ,hogy az csak na.
Melegem volt ,pedig ezerrel ment a légkondi, majdnem bepisiltem.....ami nem meglepő,mert óránként mennem kell csurizni....alig vártam ,hogy végre egy benzinkúthoz guruljunk ,mert már a sírógörcs kerülgetett :(
Majd 2óra alatt értünk el Diósdra :( ami kb olyan 30pec máskor.
Bori....sajnálom,hogy nem írtam hamarabb,pedig tegnap este derült ki,hogy vinni kell a kocsit :( és lett is volna időm ,hogy összefussunk! Na meg láthattam volna Bettit is :( jaajjjj,de utálom most magam!
A lényeg,hogy miután leadtuk az egyik kocsit mehettünk is a kórházba CTG-re.
Természetesen ott is várni kellett....
Én jól bekajáltam, a gyerek jól kificánkolta magát előtte és amikor meg kellett volna, akkor meg aludt :)
Emiatt le is küldtek UH-ra ,de mindent rendben találtak és így jöhettünk haza.
Itthon még beszaladtam a körzetimhez ,mert ettől a héttől már TGYÁS-ra szerettem volna jönni.....és így mától leszek azon :D

A reggeli fájásom miatt kissé be vagyok tojva,hogy mennyire rosszul viseltem :(
Olyan "pudingnak" érzem magam.....
Azt hittem jobban viselem ezeket a dolgokat :(....tévedtem!

Piroska
Nagyon édi a cicuska!
Olyan mint egy igazi gyerek :D
Boldog házassági évfordulót Nektek!
Sissi
Olyan jó,hogy már ekkorákat sétáltok :D
Már alig várom,hogy mi is jókat levegőzzünk!
Rilla
Jaj,de jó,hogy már végre pihizni fogsz!
Remélem Kristóf marad még pár hétig,hogy kitudd használni a szabadidőd ?!
Majd írok mailt!
Mimi
Boldog Névnapot Szabinak!
Beusmimi
Parancs Marcinak,hogy 1hétig még maradjon bent a pocakodba!
Hogy vagy ma? Remélem még egyben!
Szüljünk együtt és így legalább majd együtt tarthatnánk a szülinapokat is :D
Goldplast
Én is megvagyok ijedve a sok 56.-os ruci miatt :D és csak 62-es méretűeket kértem ,hogy vegyenek akik rucit szeretnének hozni a csajomnak :D
Lehet nem is tudjuk majd a gyerkőcökre adni az 56-os méretűeket :D

Na megyek ,mert a "kedvenc" szomszédunk valamiért nagyon szeretne velünk beszélni :roll: :twisted: biztos kell neki megint valami :?

Kép
noki&potyi

Goldplast,szép kis méretei vannak Ákosnak :) Mi az 56-os rucikat 1 hétig használtuk,mert eleve annyi cm-el született,és kis husis is volt,dundi lábfejű,és így nemigazán voltak neki kényelmesek :)

Sissi,jajj de jó,hogy apának sikerült feltennie a fellépőt! :) Majd gyere mesélj milyen volt így a séta.

Bim-bam,én is reggel megyek nst-re+laborba.doki bá azt mondta nem kell éhgyomorra mennem :roll: Pedig ez nagylabor lesz,a műtéthez is megnézik amiket kell.Úgyhogy lehet mégis inkább koplalva megyek...

Ágota,bolodg hófordulót Bömikének utólag is :) Mi tegnap jól beettünk a virsliből :) És tényleg hipp-hopp megvan :)

Bori,az más ha cuppog,és úgy kelted fel.A kórházban én is keltegettem Lucát,hogy legyen gyarapodásunk,de aztán ő magától kelt 3 óránként,és még a mai napig is fent van többször éjszaka.Úgyhogy én lassan 2éve nem aludtam át egy éjszakát sem,és nem is mostanában fogok :roll: :wink: :P
Tetszik az új vonalzód!:)

Rilla,kitartás ehez a 3 naphoz!

Noki,sajnálom a dugót :? Iszonyta lehetett ebben a melegben :(
De az jó hír,hogy az uh-n minden okés volt! :)

Kép
Kép
tundi24

Túléltük az első itthoni napot!
Mili eszik, alszik, pisil, kakil... és hangosan cuppog álmában :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Orew, na ez igazán jellemző a magyar bürokráciára! Nem hogy nem segítőkészek, hanem még keresztbe is tesznek ha tudnak :( Sajnos én is több helyről tapasztaltam ezt a hozzáállást, és az sem hatja meg őket, hogy nagy pocakkal vagy.
Én kétszeresen is meg vagyok hatva, ha valaki segít, előreenged, átadja a helyét... pedig ez lenne a természetes. Messze van még Európa :cry:

Ágota, nem is tudtam, hogy Bömbike lombikos. Én most fogadnék bármiben, hogy egy-két év és másképp gondolod majd! :wink: De természetesen teljesen érthető a mostani álláspontotok.

Piroska, én úgy tudom, hogy pont a méhszáj tágulást-nyílást segíti elő a proszta.... (nem tommi az anyag neve, ami a cuccban van :))
Szóval hajrá!

Bori, a kórházban kapod az első jótanácsokat, aztán az összes ismerős-rokon-játszótéri anyuka-szomszéd kéretlenül rádzúdítja a gyereknevelésről való ismereteit :)
Ne zavarodj bele, csináld úgy, ahogy a legjobbnak látod. Nekem azt mondták anno, hogy "érzésre", úgy te ismered a legjobban a gyerekedet is és a családi életeteket is, biztosan ügyesen és jól fogod csinálni!
Az első gyereken minden anyuka csak kísérletezik, a másodiknál már tudni fogod mit rontottál el az elsővel :wink:

Nekem ma éjjel megint fájásaim voltak, de ismerve a gyerekem tréfás kedvét, csak legyintettem egyet és átfordultam a másik oldalamra. Egy idő után tényleg vissza tudtam aludni -sajnos :(
Vendég

Tündi én éhgyomorra megyek az a biztos :P ha nem kkor meg veszek valmit a büfében.

Kata képeket még kérünk és beszámolókat is :P :P
Csak júliúsi lettél.. :wink:

Noki én már aaz M 0-tól néha kikészülők...2 naponta van az 5-nél dugó ahol persze le kell jönnöm... :twisted:

azt mondják jön valami hidegfront?! itt most nagyon fülledt a levegő :twisted:

Csilla

Kép
Kép
bim-bam

Kata,jajj de jó,hogy minden jól megy :)

Noki,elfelejtettem az előbb..szomszéd :evil: A mienk már nekem is a begyemben van..feszt tőlünk kér pénzt,de eddig sosem adtam neki..tegnap este vacsi közben áttelózott,hogy nagy baj van,és hogy a fia nem tud hazamenni pestre,mert csak idefele vette meg a jegyet,és amit visszakapott pénzt mellétette a pénztárcájának...
és hogy ugyan adjak már neki 1000ft-ot,mondtam neki,hogy nincs itthon annyi,200ft-ot adtam neki,mert tudtam,hogy hazudik is..mert motorral volt itt a másik fia,akit hallootunk is hazamenni a kisebbik akinek apénzt kérte nem is volt itt...És már nagyon elegem van,hogy minket néz az otp-nek...Ráadásul megjegyezte,hogy mi sosem avgyunk itthon :roll: ezt honnan szedte nem tudom.de a kisebbség feszt nála van,az uzsorások hordják el a cuccait..szóval már nem bánnám ha elköltözne innen,de kissé drágán árulja a házat,senki nem fogja megvenni,de lassan éhen hal,ha így halad....

Bocsi,mindenkitől,hogy itt puffogom ki magam...

Kép
Kép
tundi24

Kép

Ennyi babánk van már :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:
Vendég

Kép

Augusztusi kismamik :wink:
Vendég

Kép
Tappancskák :lol:
Vendég

Kép
Szerelmeim :wink:
Vendég

Sziasztok lányok!

Kata, szuper, hogy már otthon vagytok, nagyon szép a kis Mili :)! Írj majd a szülésről :)!

Tündi, elég rémes lehet ez a szomszéd :(!

Anett, mi a helyzet a szerződéssel? Remélem, a vevő nem gondolta meg magát!

Rólunk: holnap uh és nst. Mentem volna a doktornőhöz is, de szabin lesz. Remélem, most már letudja a nyárra a nyaralást :)!
Köszönöm a lakcímkártyával kapcsolatos válaszokat! Holnapra van időpontom, remélem, sikerül mindent simán elintézni.

Irigylem a babázókat, a jövő héten nem bánnám, ha már megszületne Emma is :).

Kép
angelita

Helló Mindenkinek!

Piroska: boldog házassági évfordulót!
Mimi: Szabinak Boldog Névnapot kívánok!
Kata: gratulálok Milihez, nagyon szép salád vagytok :lol:

Goldplast: :lol: 56-os rugik :lol: Mi sem vettünk ilyet, ajándékba kaptam kettőt, a többi mind nagyobb...

Rilla: én még nem akarok szülni!!!! Remélem Marci legalább még két hétig itt bent lesz a pocimban!!! :D

Lányok, miért jártok újabb vérvételekre? Nem a 36. héten csinálják az utolsót???

Én holnap megyek UH-ra, megnézzük mekkora Marci baba, már nagyon kíváncsi vagyok.

Ha hétfőn megyek dokihoz és aug. 7-től nem szeretnék már dolgozni akkor táppénzre ő ki tud írni vagy háziorvoshoz kell mennem? 36+6 naposan megkezdhetem a szülési szabit vagy csak két héttel előtte (vagy egy hónappal?) Nem emlékszem :oops:

Bea

Kép

Kép
dbea

Vasárnap reggel már arra ébredtem, hogy fáj a derekam, az ágyékom. Hasonló volt, mint mikor mensis görcseim voltak.
Vártam, hogy elmúljon...vettem be magnéziumot, ittam egy felest (az alkohol izomlazító :wink: )
Közben felkelt a család is... Már mindenki azzal volt elfoglalva, hogy én nem vagyok jól.
Tanakodtunk, hogy ez jósló-e vagy már a szülés. Nem tudtunk dönteni :oops: :wink:
Felhívtam a kórházat, beszéltem egy szülésznővel, aki azt javasolta, hogy menjünk be.
Kb. fél óra alatt értünk be, akkor már éreztem, hogy ez több, mint jósló fájás.
Kórházban vizsgálat, 3 ujjnyi a méhszáj, CTG fájásokat mutatott, Mili szívműködése rendben volt.
A szülésznők csak a terhességi korom miatt aggódtak. Hívtak is egy doktort, az is megvizsgált, UH-n megnézték Milit, méreteit megfelelőnek találták, UH-n is az látszott, hogy feje már a kijárat felé halad...
Kaptam egy szobát, átöltöztem. megkérdezték, hogy szeretnék-e EDA-t. (nem kértem)
Nem kellett feküdnöm, járkálhattam, volt fürdőszoba káddal, beleülhettem...
Időnként megvizsgáltak, bíztattak, hogy szépen haladunk.
Este 7 felé folyt el a magzatvíz, akkor bő 4 ujjnyi volt a méhszáj.
Szülésznő mindig kínálgatott innivalóval (3 féle gyümölcslé közül lehett választani, vagy tea), meg kekszet is hoztak.
Oxytocint vajúdás alatt nem kaptam. Mikor rákérdeztem, azt mondta a szülésznő, hogy nincs semmi olyan tényező, ami miatt sűrgetni kellene a szülésemet, így Milinek több ideje van alkalmazkodnia a szülőcsatornához, kevésbé sérül ő is és én is.
(Nagyon barátságosak voltak a szülésznők is, az orvosok is, akikkel ott találkoztam.)
Olyan 10 körül jöttek a tolófájások. Rám volt bízva, hogy mennyire nyomom... (fájás szünetben mindig hallgatták Mili szívhangjait).
10:45-re születt meg a kislányom.
Davido vághatta el a köldökzsinórt. Ahogy megszületett, egy takaróba csavarva egyből megkaptam. A szülésznő segítségével a szájába tettük a cicimet, persze akkor még nem szopizott.
Apája asszisztálásával megmérték, megtisztogatták, felöltöztették. Közben engem is rendbetettek, a méhszájnál kellett 2 öltésnyit varrni.
Davido végig velünk lehetett (a kórházi szobában volt egy kinyitható kanapé) :wink:
Annak ellenére, hogy éjszaka volt, hoztak nekünk vacsorát (szendvicseket, innivalót).
Reggel a gyerekorvos megvizsgálta Milit, mindent rendben talált. Militől vért vettek. Meg kellett várni, hogy mikor kakil, az megtörtént, megkaptuk a papírokat és jöhettünk haza.
Kaptunk egy csomó tájékoztató anyagot, hogy mikor javasolt orvosi vizsgálatra vinni a gyereket.
Mikor jöttünk haza adtak pelust Milinek, nekem betétet, meg babaápoló cuccokat is...

Akár holnap szülném a következőt :wink:
Vendég

Bocs a helyesírási hibákért :oops:
Egy kézzel gépeltem...másik kezem Miliben végződik... :wink:
Vendég

sziasztok!

Napközben olvasgattam mobilról, de a fülészet után elmentünk anyuékhoz, és csak most jöttünk haza.

Úgy néz ki, hogy Lili fülébe megint víz ment, szerintem este kicsit hevesebben zuhanyoztak apával, mint kellett volna füldugó nélkül. Megint szépen egyedül beült a székbe, hagyta, hogy kitisztítsák a fülét. Az egész osztály a csodájára járt, hogy ilyen pici, és egyedül szó nélkül tűri a dolgokat. Sajnos megint antibiotikum a vége, de sajnos ilyen esetben muszáj.
Viszont beszéltük a doktornővel, hogy lassan csak ki kellene szedni a füléből a tubust, mert nagyjából fogalma sincs, hogy mikor fog már kiesni. Fél éven belül kellett volna, Lilinek már másfél éve van benne, és hát csak van egy bizonyos "szavatossága". Lehet, hogy már néha több gondot okoz, mint hasznot. Csak azért húzzák-halasztják, hátha, mert altatni kell akkor megint. Én meg mondtam, hogy ha kell, akkor most augusztusba, mert apa itthon van, és ráér fél napot bent lenni vele a kórházban, utána már nehezebb megoldani.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Kata,hát azok a tappancsok! :) Édes :) A szüléstörténetet is köszike :) Olyan jó ilyeneket olvasni :) És hajrá második :) Az utolsó mondat nagyon hasonlít Anettoéhoz :wink:

Dbea,nekem ez lesz az utolsó laborom.Én még be sem töltöttem a 36 hetet.

Csajok,most voltam wc-n,és a wc papiron kis sárgás zöldes trutyika volt. :? Remélem ez nem vmi nyákdugó féleség...én még 3 hétig nem készülök szülni.... :!: :!: :!: :!: :!: Még a 36.ik hetet sem töltöttük be :roll: :?

Kép
Kép
tundi24

Köszi, Kata, a beszámolót! Érdekes, hogy egyszer sem írtad, hogy a fájások nagyon fájtak-e? Meg az, hogy akár holnap szülnéd a következőt, arra enged következtetni, hogy nem voltak elviselhetetlenek a fájások. Jó Neked, én még nem vállalkozom egy ideig újabb szülésre! :oops:

Dbea, tgyás-ra a terminus előtt 4 héttel már lehet menni.

Angelita, akkor jövő hétre kidrukkolunk Neked egy Emmát! :wink:

Cscsi, igen, máris tapasztalom ezeket a kéretlen tanácsokat... De nem bánom, mert már volt köztük hasznosítható is! :lol:

Kép

Kép
hmbori

Sziasztok
Kata

Nagyon irigy vagyok,hogy ennyire jó szülésed volt :D
Remélem,hogy Én is hasonló történettel tudok majd jönni?!
Bár amint írtam is...."puding" vagyok és már egy aprócska fájástól a falnak megyek :D
Pedig 3x lettem műtve és nagyon jól bírtam!
A képektől egyenesen elolvadtam :D
Kérünk még!!!!
Tündi
Sajnos mindenhol vannak ilyen szomszédok....,de csak rajtunk múlik,hogy mennyire rontjuk el őket!
Mi kezdtük azzal,hogy megcsináltattuk a kerítést a két ház között amit nekik kellett volna!!!
Ráadásul a kutyájuk folyamatosan szétszedte és itt volt nálunk!
Ennek meg is lett az eredménye,mert a mi gyönyörű fajkutyánkat teherbe is ejtette az ő játszótéri szerelemből készült kutyájuk :shock:
Beus tudna mesélni,hogy milyen az a kutya...
Lényeg,hogy most együtt vagyunk a kutyunkkal pocakosok :(
A kiskutyákat sajna nem tudjuk megtartani,mert nem lenne rá időnk....őket meg nincs az a pénz amiért megkérnénk,hogy segítsenek be ha meglesznek a babák!
Pénzt amit kértek :D:D:D azt szerintem soha nem fogjuk látni :D
Viszont most azért szóltak ,hogy adjanak valami hiper szuper márkás konyakot :D:D:D Biztosan kapták és most nekünk adták......,de ,hogy miért???? :D
Párom a szanaszét szedett kerítést hétvégén megcsinálta......végig pala lett letéve!
Természetesen azt sem adták ingyen és mondanom sem kell ,hogy 50méteren kellett ezt mind megtenni!
Sajna nálunk szó nincs arról ,hogy eladják a házat...legalább nálatok még van remény egy új szomszédhoz!
Kitartást neked! Lesz olyan hidd el akinek pont az a ház kell és annyiért amennyiért adják! Én drukkolok nagyon!!!

Kép
noki&potyi

Tündi
A folyás miatt ne aggódj...nekem már vagy 2hete van és semmi bajom.....azaz nem akar jönni a baba :D
Lehet ,hogy csak a méhszájad nyiladozgat ?!
Az egyik ismerősömnek amikor elment a nyákdugója még 4hétig hordta a babáját!
Ja! Úgy,hogy közben dolgozni is járt!

Kép
noki&potyi

Olvasgatok-vagyogatok, csak apa ma itthon volt és olyankor nehezen jutok ide.
Velem minden ok, jól vagyok, mondhatnám túl jól. Ebből már tuti péntek lesz. :(

Lakással szenvedünk, most végül csak megveszi a lakást, csak elege van az ügyvédekből, ingatlanosokból, mondjuk nekünk is, de azért lassan minden jóra fordul. A telkes nő sem akarja adni a telket 11misiért még 200eFt-ot ki akar csikarni, szemétség, mert tudja, hogy nagyon tetszik nekünk a telek, na mindegy, majd csak meg lesz az is.

Holnap jövök még, csak félek, hogy tök fáradt vagyok és ha menni kell éjszaka, akkor nem lesz elég erőm, úgyhogy megyek most aludni.

Lilypie Fourth Birthday tickersLilypie Third Birthday tickersLilypie Pregnancy tickers
anettoo

Kata: NAgyon cukik a kis lábak. Majd még rakjál, illetve a többiek is rakjatok fel sok-sok képet. NAgyon jó volt a szüléstörténetedet olvasni. Nagyon ügyesek voltatok. A kórház meg nagyon szuper lehet ott kint.

Tündi: Belőlem is néha jön valami trutyi, olyan mintha folyásom lenne. De sokszor inkább csak akkor ha megerőltetem magam. Azért remélem még kibírjuk 2 hétig.

Noki: Nem vagy puding. Nem mindenkinek egyforma a tűréshatára. De majd a szülésnél minden más lesz. Ott az lesz a legfontosabb hogy a baba kibújjon. Más meg nem számít.

Na megyek eszek jégkrémet , mert sok a gyomorsavam, ég a belem

Kép

Kép
ádibaba

Noki,akkor neketk is kijut a jó szomszédból :) Remélem,én is kihúzom még egy darabig,mint a bnőd! :)

Ádibaba,na jó 2 hétben is kiegyezek :) Nekem is sok a savam,ma egész nap küzdök vele...nekem is le kellene gyűrni egy jégkrémet lehet :wink:

Lina,lehet akkor már tényleg "elöregedett" ami Lili fülében van.Adj neki egy hatalmas puszit,mert ügyesen türte a tisztítást! :)

Megyek elteszem magam holnapra...Ha hazaértem jelentkezem!

Jó éjt mindenkinek!

Kép
Kép
tundi24

Noki,
a pudingsághoz annyit: arra a fájdalomra, amit érezni fogsz, nem lehet felkészülni, mert valószínűleg ilyet még soha nem éreztél. (bár már hasonlítottam a vesegörccsel, talán az egy lapon említhető vele). DE!!! Akkor, abban a helyzetben annyira erős lesz az ember, hogy az a fájdalom, aminek a felétől egy hétköznapon minden baja van az embernek, nem fog számítani, és csinálja az ember amit mondanak. Nem lesz álmos, hiába van hajnal 4, nem fáradt, és csak a végeredmény a fontos.

Tényleg, mindenki érzéstelenítés nélkül szült??? Vagy Ágota, ugye Te EDA-val? Na jó, a császárosoknál persze hülye a kérdés, de akinek símán jött a baba.
Nálunk mondjuk nincs választás, nincs EDA, de nem is kérném, inkább fájjon, mint szurkáljanak.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Ja, és ma minden műszaki képességemet meghaladta a baldachin felszerelése. Nem tudom, mit csinálok rosszul, de a masni hátra kerül. Azt hiszem ehhez már apa kell (ő tényleg mérnök :lol: )

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Irdab délutáni sms-e:
"Volt du. nst minden jü volt! Amiota megvizsgált a dokim fájogatok,de nem rendszeres meg keményedek nagyon.
3 4 napig várnak de a dokim szerint addig be fog indulni"

Ha van vmi irok.

Tündi:könnyű volta fellépővel menni,csak Márk nem nagyon akart rá állni inkább sétált mellettem.

Kata:nagyon jó vot a szüléstörténetedet olvasni.Hihetetlen mennyire más a helyzet nálatok akórházban.
Márk születése után én is már másnap mondtam,hogy jön a tesó.
Most nem lennék ilyen bátor.

Judyról tud vki vmit?
Vendég

Sziasztok!

Kata: Hihetetlen jo, hogy nalatok ennyire termeszetesen mentek a dolgok. Remelem nekem is sikerul majd igy vegig csinalni.
Koszi a kepeket, nagyon tunderiek.

En ma egy kicsit aggodtam, mert egesznap hihetetlenul fajt a fejem... Hanyingerem is lett tole, meg tompabban hallottam... Muszaj volt bevenni egy fajdalomcsillapitot, mert mar nem birtam.

Egyebkent ezt a 9-10 mozgast, hogy kell ertelmezni? Hogy ennyiszer kell erezni egynap a mozgasat vagy amikor mondjuk 5 percig folyamatosan mozog az csak 1 mozgasnak szamit? Sosem ertettem ezt igazan. En meg sokszor aggodom, hogy nem mozog eleget... Mint peldaul ma is. Pedig ma 10szer biztosan megmozdult, de nem 10 kulonbozo alkalommal, ha ertitek mire gondolok. Az eredmenyei meg egyebkent mindig teljesen jok szoktak lenni. Na de ki az aki nem aggodik a gyerekeert? :?

Tundi: Szomszedok... :evil: :( Velunk szemben kisebbsegiek laknak... Egesznap megy a kiabalas a lakasban es budos is van, na es persze semmire es senkire nincsenek tekintettel. Nem vagyok rasszista egyaltalan, de azert az erdekes, hogy pont veluk van a gond. A foldszinten meg egy ven perverz lakik, aki fel van haborodva, hogy nem vagyok hajlando koszonni sem neki. De elhataroztam, hogy ha megegyszer beszol emiatt akkor elkuldom a francba es megmondom neki ott az utcan jo hangosan, hogy miert is nem vagyok hajlando koszonni neki. Anno mikor meg suliba jartam es volt eppen baratom is, megallitott az oreg az utcan es kozolte, hogy szolnom kene a baratomnak, hogy tobbet kene szexelni, mert akkor nem lenne annyi pattanasom... Aztan amikor lett egy kiskutyajuk kozolte, hogy uljek az olebe es onnan simogassam meg a kutyat... Es meg csodalkozik a rohadek, hogy nem akarok neki koszonni se. Hanyni tudnek az ilyenektol, meg legszivesebben agyon veretnem oket valakivel.
Szoval idiotak sajnos mindenhol vannak... :(

Irdab Drukkolok, hogy most mar tenyleg minel hamarabb veletek lehessen Zora!

Orew

Lilypie Third Birthday tickers
orew

Sziasztok!

Ma éjjel 0 óra 13 perckor megszületett Zora.
Méretei: 3650 gramm, 50 cm

Baba és mama jól van :)

Császárral született mert a baba szívhangja szapora volt, de a fájások és a tágulás nem igazán akart beindulni. Így az orvosok a várakozás helyett a császár mellett döntöttek.

Üdv.: Zora apa Kép Zora

Adri

Kép

Kép
irdab

Még egy kép:

Kép

Adri

Kép

Kép
irdab

A szülés egy kicsit részletesebben:
Este hét órakor jöttem el Adrienntől akkor mondta, hogy volt egy kis folyása nem tudja mi, de majd szól a dokiknak. Akik először megnyugtattak, hogy ez előfordulhat. Aztán később újra volt, megvizsgáltak, megnyomkodták a hasát, a babát elmozdították, mert a feje takart (hátranyúló méhlepény miatt). A magzatvíz szivárgott valószínűleg valahol felül megrepedt. Megvizsgálták a magzatvízet és melanomás??? (ezt a szót ti jobban ismeritek anyukák, kismamák mint Én :), szóval sajna belekakált a magzatvízbe a baba) volt.
Ezútán mondták neki pakoljon össze irány a szülőszoba, s szóltak a dokijának. Adrienn meg nekem, ez volt olyan 21.40 körül. Mire megérkeztem már a szülőszobában volt NST-re kötve. Fájások voltak, de kicsik és kinyílva is csak egy ujjnyira volt. Baba szívhangja szapora volt, 160 alatt szinte nem is volt, s sokszor 190-195 is volt. Nagyobb fájások csak nem akartak jönni. S mivel ennek oka lehet, hogy a baba feje beékelődött, köldökzsinór rátekeredett ezért 11 után nem sokkal mondta a doki császár lesz belőle (a szülésznő mondta Ő már mikor Adrienn bejött úgy látta ebből császár lesz).
Átvitték a műtőszobába innen már Én ugye nem lehettem vele, kinn vártam. S 0 óra 13-kor megszülettet Zora. Gyerekdoki megvizsgálta minden rendben babával. A baba aranyos, gyönyörű, dehát milyen legyen egy újszülött :)
Adrienn is jól van, most már remélem békésen alszik és kipiheni a tegnapi nap fáradalmait.

Zora apa

Adri

Kép

Kép
irdab

Juuuuuuuuujjjjjj!!!

NAGYON-NAGY GRATULACIO!!!

Edesek ezek a kepek! Kis husika Zora!!!

Orew

Lilypie Third Birthday tickers
orew

Irdab és Apuka
Sok szeretettel graulálok!

Kép
Vendég

Zora apukája!
Sok szeretettel gratulálok Zorához!!! Szerencsére akkor Adrinak sem kellett egy felesleges napot sem kórházban töltenie.

Tök fura amúgy, hogy csak annak néznek magzatvizet, aki túlhordja a babát, vagy valamiért befektetik a kórházba. Pedig símán lehet, hogy már rég meconiumos annak is, akit csak 41 hét után fektetnek be mondjuk.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Noki
Én is "puding" vagyok. Ezért is volt jó az EDA :wink:

Cscsi
Bömbike a 4. lombik eredménye. Szoktuk is mondogatni apával, hogy mi fizettünk a gyerekért :wink: (kb. 3 milka ment el a baba-projektre :cry: )

Jó tanácsok: kapunk mi is doszt :cry:
Meg sokan kiakadnak azon, hogy Bömbike tápszert kap...keltik bennem a lelkifurit... :cry:

Kata
Tappancska :lol:
Nem egy tragédiaként élted meg akkor a szülést :wink:

Linácska
Jobbulást Lilinek!
Igen, én EDA-val szültem...jó volt!

Bori
Betti még mindig ilyen jó gyerek???? :roll:

Orew
Fejfásás :cry:
Vérnyomásod rendben?
Vendég

Hűha,
úgy látom, nemcsak engem dobott ki ma az ágy!
GRATULÁLOK Adriennek, Zorának, no meg persze a boldog és nagyon rendes apukának, aki ilyen gyorsan értesített bennünket, mert bizony izgulunk minden mamáért és babáért!!! Vigyázzatok egymásra és legyen hosszú, boldog, vidám és egészséges életetek!

Mindenkinek szép napot!

Kép
goldplast

Lányok, én ma nagyon törődött vagyok, vagy féltucatszor felébredtem. Néha gondolkodom, hogy fogom így bírni a szülést...
Na mindegy, biztosan lesz erőm összpontosítani Tücsökért.
Teszek fel én is egy 38 hetes képet, pocakomban az 56-os tündéri rugikat előreláthatóan alig hordó kismanóval. Azért köszi a vigaszokat, és legalább legálisan vásárolgathatok nagyobbakat! :wink:

Kép Kép
goldplast

Jó reggelt!

Gratulálok Adrinak és párjának Zora babához! Nagyon jó egészséget kívánok, és gyors hazatérést! Nagyon édes kisbaba! :P

goldplast: ne izgulj, fogod bírni a szülést, olyankor baromi sok energia lesz egy nőben, nem is gondolnád mennyi! :wink: Csini kismami vagy!

még nagyon nem olvastam vissza, majd mindjárt nekilátok! Este elég későn értünk haza, aztán vacsi, fürdés, ágyacska!

Voltam a Kútvölgyibe nst-n! Jó lett az eredmény! Méhszájat is megnézte a dokinéni és mondta, hogy alakul! Csak mivel a kishölgy a harmadik bébi, és a feje teljesen lent és bent hátul van, azt mondta, hogy vasárnap még szeretne látni(ha addig nem szülünk meg), mert nehogy itthon teljesen kinyíljon sutyiban a méhszáj!

ma 11-re kell mennem a védőnénihez! A páromnál van a kocsi, úgyhogy busszal megyek a gyerekekkel! Mondjuk csak 3 megálló!

kovisziszka

Jóreggelt !
Megéreztem ám ! Úgy kapcsoltam be a gépet, hogy Zora már biztosan itt van velünk a kinti világban.
:)
Meg is könnyeztem a szüléstörténetet, örülök neki, hogy minden rendben ! Tényleg úgy van, hogy valami miatt biztos, hogy nem akart kijönni rendes módon, ha fájások sem jöttek, köldökzsinór is nyakán volt.
Nagyon édes baba !
Gratulálunk Adrinak és Zora apukájának Zorához ! Gyönyörű, hosszú, egészséges életet kívánunk !

Aztán most már én jöjjek ! :)
Tényleg Judy mi van veled?

Lilypie Fourth Birthday tickersLilypie Third Birthday tickersLilypie Pregnancy tickers
anettoo

Goldplast nagyon csini vagy :) jól áll neked is a ruha, mindig irigykedek, ha ruhás kismamát látok, mert van akinek nem áll jól és én is közéjük tartozom.

anettoo

Kovisziszka - vigyázz magadra az úton ! Doki szerint nemsokára szülőben vagy?
Goldplast - hát asszem, hogy nekünk sem nagyon kell majd az 56-os, még jó, hogy Mátéról minden megmaradt. De ezek az 56-osok pedig olyan édik.
Ágota - ilyen drága egy beültetés? Bár tudom, hogy sokat kell érte fizetni. Mondjuk ez az egyetlen egy dolog, ami minden pénzt megér. Na, és még mennyit fogtok rá költeni ! :) Egy gyermek egy soha vissza nem térülő befektetés.
A tápszerrel pedig ne foglalkozz. A Mátés fórumon nagyon sok anyuka volt szerintem depis és lelkiismeretfurdalásos emiatt, mert sok hülye nem bírja felfogni, hogy az anya a legjobbat szeretné és ő lenne a legboldogabb, ha tudna szoptatni.
Próbáld ügyesen kezelni, feldolgozni, ne ess emiatt depibe, mert nem éri meg a sok idióta miatt.
Adrinak akkor a doki indította meg a szülést szerintetek úgy, hogy erősebben megvizsgálta? Bár attól még nem kell elrepednie a buroknak.

anettoo

Adri, jaj de jó hír! Gratulálok Zorához, gyönyörű kislány :wink: Sok boldogságot kívánok nektek, és köszönjük apának a bejelentkezést.
Vendég

Köszönjük a gratulációkat!!!

anettoo: úgy vizsgálták, hogy az egész babát megmozgatták, hogy mozduljonon el onnan, ahol akkor volt. Ha jól emlékszem azt mondta hárman is fogták, nyomták a hasát

Adri

Kép

Kép
irdab

Sziasztok!

ADRI:NAGY GRATULA ZORA BABÁHOZ!!!!SOK TEJCSIT ÉS JÓ EGÉSZSÉGET KIVÁNOK!!!!+

Már irtam neki smsm-t ha válaszol irok nektek.

Goldplast:nagyon csini kismami vagy.

Anett:te mikor mész dokihoz?

Ágota:ne foglalkozz senkivel.Igaz én nem adok neki tápszert viszont a tej inkább cumisüvegből megy.Eleinte zavart a dolog,de a ciciből nem issza meg az adagját.Ez van nem érdekel senki véleméánye.
Vendég

Juhéjjjjjjjj, megszületett ZORA BABA is !!!! :D :lol:
Gratulálok és sok-sok egészséget nektek !!

Anettoo
Mostmár te is mehetnél végre a szülőszobára ! :wink: :D
(örülök, hogy megoldódik a lakás-telek téma !)

Goldplast
Csini a pocid 38 hetesen is ! :D

Orew
Ezt én sem értettem soha, hogy mit értenek azalatt, hogy egy nap 10x kell a babának mozognia .... :roll:

Dbea
Szülési szabit a kiírt szülési időpont előtt 28 nappal lehet kérni és a körzeti orvoshoz kell menni papírért...én pénteken intézem ezt !

Sissi
Mintha azt írtad volna, hogy voltál a 6 hetes uh-n, de lehet, hogy félreértettem valamit ??!

Ágota
Szerintem mi jövőre bevállaljuk a következő lombikot....még maradt 2 fagyibabánk. Félünk, hogy nehogy ne lehessen később már kistesó a betegségem miatt ...

Noki
Örülök, hogy minden rendben volt a dokkernál !

Tündi
Szerintem éhgyomorra menj mindenképpen laborra !!

Kata
Köszönjük a szüléstörténetet, én is ilyen szülést szeretnék ! :lol:
Édesek a tappancsok ! :D

Én tegnap voltam dokinál uh-n, már most 9,5 cm Kristóf fejecskéje....mi lesz még itt ! :shock: :shock: :shock:
De egyébként minden a legnagyobb rendben velünk, baba méretei a korának megfelelnek, a méhszájam pedig még zárt.
Amin viszont kiakadtam, hogy be akarnak fektetni 1 héttel a kiírt időpontom előtt, merthogy lombikos vagyok ! :( ....na ezt nagyon nem akaroooooom !!!!!!!! :(

Kép
Kép
rilla_

Irdab + Apuka: sok-sok szeretettel gratulálok Zora érkezéséhez!!! Végre-végre itt van, akit annyira vártatok! Nagyon szép baba, nagyon husi! :) Akár hiszitek, akár nem, szerintem hasonlít Adrira (főleg a 2. képen)!!! :wink: Köszönjük mindenkinek a híreket (= apa, Sissi)!

Kép

Kép
hmbori

Sziasztok Kismamik/Mamik!

Adri és Párja: Szívből gratulálok Zora babához nagyon édes csajszi. Tipikus lány hosszú körmökkel :lol:

goldplast: nagyon csini kismami vagy.

Anett: Nem semmi milyen tortúra van a lakással meg a telekkel nem irigyellek, de biztos minden rendben lesz. A Nőnél meg nem kell annyira kimutatni mennyire akarjátok a telket, meg kell neki mondani hasonlót néztetek és az nem volt ennyi, ha látja, hogy kicsit kacsingattok másfelé nem fog habozni szerintem.

Noki: Megakarsz várni a szüléssel? Jó lenne ha hétvégéig kibújnának nem? Én sem bánnám annyira görcsölök, meg keményedek de ez még nem az. De már alakul, hogy nem szedem a gyógyszert. Így rosszabb de ez van.

Ági: én is csak 5 hónapig szoptattam Mimit: De , hogy mit szenvedtem érte nagyon gáz volt most azt mondtam, hogy ha nem megy nem eröltetem a dolgot. Mimi is tápis volt sőt ő két éves koráig Junior tejitalt kapott nem volt hajlendó mást inni csak tápi izű dolgokat amit nem bánok mert így kiküszöböltük a tejallergiát. Én az vagyok és hajlam meg volt.

Mindenkinek szép napot , Szülni vágyóknak mennek a drukkok.

Beus

Kép
Kép
beusmimi

Sziasztok!

Hatalmas gratuláció Zora babához!

Tegnap délután megünnepeltük a 2. házassági évfordulónkat kölyökpezsgővel és jégkrémtortával vagyis a torta még a hűtőben van mert úgy tele voltunk hogy nem tudtunk enni belőle, majd ma :lol:

Kata: tényleg fantasztikus volt ahogy bántak veletek a kórházban mintha nyaralni lettetek volna, kár hogy itt nem ilyen rendesen bánnak az emberrel! Ezek után nem csodálom hogy azt írod hogy már szülnéd a következőt, akkor hajrá :wink: Édesek a tappancsok!

Ágota: milyen azaz áramlás vizsgálat? ilyet nem is említett a dokim.

Cscsi: péntek estére tervezzük az első együttlétet, remélem hogy az anyag tényleg beindít valamit :)

Tündi: van még sárgás zöldes trutyi? A szomszédomnak mikor elfolyt a magzatvize zöld volt, azt mondták a kórházban hogy azért mert a baba már belekakilt a mgzatvízbe.
Neked még tényleg nem kéne szülnöd!

Bárcsak nálam jelentkeznének ilyen dolgok.

Ma reggel voltam védőnőnél, na mondom magamban gyalog megyek hátha beindul valami és erre az egyik ismerősöm megállít hogy elvisz, de hazafelé gyalog jöttem sőt holnap ctg-re is gyalog tervezem az utat :wink:
Vendég

Ja holnap még elmegyünk apával felkérni a gyerekorvost, mindenképpen ő lenne körzetileg de azért csak jó lenne előtte találkozni vele nem :?:

Tegnapi kép enyhén ittasan a Tini pezsgőtől:
Kép évforduló
Vendég

DRÁGA, DRÁGA ADRI!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: iTT IS iSTEN ÉLTESSEN TITEKET SOKÁIG, GYÖNYÖRŰEK VAGYTOK!!! PIHENJ AMENNYIT TUDSZ, ÉS PERSZE SOK-SOK TEJCSIT!!!!
anna

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?