Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek Dancsi nevében is a köszöntést és gratulációt!Kép

Betti!
Itt a középszeren a kozmetikában olyan csajszi csinálja, aki védőnővel és orvossal is konzultált mielőtt belekezdett. Kb. a Középszer közepén van. Kozmetika, szoli, fodrászat. Katának hívják a kozmetikust.

K.

KépKép

KépKép
kata007

Betti!
Mi is ott csináltattuk a fülbit, ahol Magdiék.

Kata!

Gratula kétszer, gyere gyakran!

Melinda
adnilem

Sziasztok!

Jelentem a lagzi kitűnő volt!Kép Pénteken este elvittük az ajándékot, kaptunk finom vacsorát is (töltött káposztát). Szombaton ebédre mentünk, aztán templomi esküvő volt és Tapolcán a dínom-dánom. Szép volt a díszítés, finom volt az étel, jó a zenekar.Kép Szóval semmiben nem volt hiba. Sokat táncoltam, de csak olyan lötyögősöket, csárdásra már nem vállalkoztam, pedig néha csak úgy járt a lábam az asztal alatt...Kép A ruha is pont megfelelő volt az esküvőre, méretileg, időjárásilag is. Készültek fotók is és talán hamarosan beszerzünk egy CD-írót, akkor majd csinálok egy albumot és megnézhetitek.

Az uh is jó volt. Mikor rátette a doki a hasamra a kütyüt, a kicsi pont integetett. Mondta is az orvos, hogy na integetni azt már biztosan tud. Én is láttam kicsit, mert odafordította a monitort és kaptunk három képet is. Azt mondta a doki, hogy minden rendben van, nem talál semmi eltérőt. Még a lábujjacskáit is láttuk.Kép Nagyon klassz volt. Betti, azért mentünk vasárnap, mert pont ügyeletes volt.Kép Szerencsére rögtön tudott jönni, mert már nagyon kellett pisilni.KépKép Azt hiszem még nem újságoltam Nektek, de már határozottan érzem a csiklandozásokat belülről.Kép Nagyon jó és olyankor mindig nevetek.Kép

A hétvégében az egyetlen rossz dolog az volt, hogy az esküvőről hazafelé jövet egy részeg autós belénk jött.Kép Öten ültünk az autóban, de szerencsére senkinek nem lett semmi baja. Viszont a kocsi bal oldala teljes cserére vár.Kép Férjem ma megy a biztosítóba, kíváncsi vagyok mit fognak mondani.

Kata, boldog szülinapot utólag is Dancsinak és gratulálok a bizonyítványához!Kép

Adnilem, sikerült az e-mail küldés? És hogy megy a forgalomban vezetés?

Magdi, nem irigyellek a felújítás miatt. Ez a hét gyorsan elszalad majd, meglátod és pénteken már Lilivel lehetsz!Kép

Na mentem dolgozni.

Pusz, Dodus

Dodus
Kép
Kép
dodus

Sziasztok!

Megjöttünk,bár nem tudom,hiányoztunk-e?Kép
Már csütörtök óta itthon vagyunk,de nehéz visszarázódni a dolgos mindennapokba!
Nagyon jó volt a nyaralás,csak hamar végetért!Nagyon élveztük a semmittevést.
Az idő sajnos nagyon változékony volt,néha kifejezetten hűvös volt,igy fürdeni mindössze 3x
tudtunk,de viszont jókat kirándultunk!Voltunk hajókázni,vizibiciklizni,kilátóban,ami Bogláron van.
A ház is nagyon jó volt,kényelmesen elfértünk,az udvaron játszhattak,szaladgálhattak a gyerekek,
én pedig napoztam.
Ha valaki szeretne olcsón nyaralni,szívesen adok telefonszámot!2család kényelmesen elfér a házban.

Panka!
Sajnálom ami veletek történt!benike kiheverte már a történteket?

Melinda!
Örülök,hogy Tamarának nem lett baja!Jó erőben van!Most már összehozhatunk egy találkozót,ha nejtek is jó!

Ditta!
Kérdezz nyugodtan!Orrmanduláját kell kivenni?Mert csak abban tudok segíteni.

Magdi!
Nemsokára Ádi is elmegy nyaralni anyukámékhoz!
2 éve ment először,de akkor annyira nem bírtam,hogy mentem pár nap múlva utána!Ilyen az anyai szív!Kép

Dodus!
De jó lehetett az uh!Sajnálom,hogy a szép nap ilyen rosszul végződött,de szerencse,hogy nektek nem esett semmi bajotok!Főleg neked és a babának!!!!Látod,mindíg a vétlen issza meg a levét más hülyeségének!

Megyek,mert nemsokára jön a redőnyszerelő,mert nekünk azt törte össze a jég!

Puszi mindenkinek!
Anita
kacajka

Szia Anita!

Igen, hiányoztál.Kép De jó lehetett Nektek! Mi is készülünk nyaralni, talán a Dunakanyarba. Ott elég sok a látnivaló. Most már gyere gyakran és mutass lécci fényképeket is!Kép

Koda, elfelejtettem írni Neked az előbb. Csak én tartottam kicsit kicsinek a baba CRL-jét a 12. heti eredmény után. 51 mm-nek mérték és én olyan 6 cm olvastam, hogy kb. annyinak kellene lenni. De azóta több helyen is szétnéztem és 47 mm-től 90 mm-ig terjed a skála, úgyhogy megnyugodtam, hogy ők sem tudnak tutit.Kép

Dodus

Dodus
Kép
Kép
dodus

Dodus!
Örülök, hogy jól vagytok, csak így tovább.
Köszi, hogy érdeklődsz a mail elmentKép.
A forgalomba pedig az én oktatóm, már második órától bevitt, mondván, amit nem tudok megcsináli kint az utcán, az nem fog menni, 100-200 méteren sem.De azért van 20 kötelező forgalomban levezetendő óra.Kép

Melinda
adnilem

HUMOR HUMOR HUMOR HUMOR HUMOR

Van egy jó sztorim vezetésről.Ez egy megtörtént dolog, nekem nagyon tetszett.
Második órán kint a forgalomban.
Az oktató szól a tanulónak "Húzd le az ablakot!"
Mire a tanuló: "Hülye vagy , menet közben?"

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Melinda
adnilem

Sziasztok!

Nem tudom kedves Forgi, Dodus Ti, hogy vagytok vele, de engem ez az időjárás teljesen padlóra tesz. Szédülök, fáj a tarkóm, csak feküdni, aludni jó.
Dodus, nekem CRL-t képzeld, utóljára a 8 héten mondtak. Most vagyok a 34. héten és még becsült súlyt vagy méretet sem mondtak, pedig ilyenkor már szoktak. Én szombaton megyek el Debrecenbe és csináltatunk 4D-s UH-t. Nagyon dicsérték, nem olcsó, de nekem már elegem van az itteni eljárásokból.

Lányok! Mikor találkozhatnánk? Ki van benne egy Népkerti vagy tapolcai sétában?

És ha nem vagyok szemtelen nekem is szükségem lenne még 6 db pontocskára a Szinvaparkban, ha tudtok segítsetek légyszi!

Mindenkinek szép napot én megyek visszafekszem, mert a babuci rugdos, én meg leszédülök a székről.

Sziasztok

Zsuzsa
nzsuzsa

Kata, olyan lüke vagyok, pedig tegnap még eszembe volt, hogy köszöntsem a lányodat, hát most pótolom. Boldog szülinapot, Dancsi!
Kép

DodusKép
örülök, hogy jól éreztétek magatokat, csak azt a hajnali affért kellett volna kihagyni!Kép

AnitaKép
Itt nem akarlak a kérdéseimmel traktálni, (orrmandula), majd írok egy mailt.

Ditta

Kép

Kép
ditta76

Dodus!
Üdvözlöm a kis "integetőt".
Én már jóval túl voltam a félidőn, mikor az első mozgásokat megéreztem,
tényleg, mintha egy buborék pattant volna el bennem. Na de ami ezután jött..
Éjszakai foci, jobbról balra úszkálás (de ez azért jó dolog,
pláne utólag visszaemlékezve Kép).
Sajnálom a baleseteteket. Kép

Anita!
Akkor most kisímulva jönnek a harcos hétköznapok !!! Kép
Jó barna vagy?

Melinda!
Azért írd meg, hogy melyik területeke mikor kerüljük el! Kép Kép Kép

Zsuzsa!
Az időjárás engem is kikészít, pedig még terhes sem vagyok.
Ha a tarkód fáj, akkor lehet, hogy alacsony a vérnyomásod?
A tali jó ötlet, már olyan rég voltunk közös sétán.
Sajnos jelenleg nincs Spar pontom, de ha lesz, elteszem neked.

Üdv: MSE

Üdv: Emese
mse173

Sziasztok!

Dodus!
AutóKép Jó, hogy nem sérült meg senki, főleg Te és a Baba! Azért biztos elrontotta a lagzis jó hangulatotokat. Az UH biztos nagyon jó volt én is szerettem járni. Csak az utolsót hagytam volna ki...A CD-író minek, hogy láthassuk a képeket???

Anita!
De jó Nektek! A fiúk nagyon élvezhették!

Zsuzsa!
CRL-t csak az első trimeszterben tudnak mérni, utána a baba nagyságáról a BPD ad információt. A súlybecslés nekem mindig rajta volt a papíromon, a gép automatikusan kiadta. 4D-s ultrahang biztos jó lesz, várom a beszámolót. Én is gondolkoztam rajta, de télen utazgatni...

A fülbevalós tippeket köszönöm. Most már nincs több kifogás, úgyhogy össze kellene szednem magam és túlesni a dolgon!
Ma elmentünk Mazsola Muzsikára, ami a Máltai játszótéren van. Matyit teljesen lenyűgözte. A játszótér. Persze a MM-ből neki nem lett semmi, mert csak a játékokat csodálta. Ti voltatok már? Kata! Ti biztos, hiszen Nektek csak egy rövid séta! Ahogy hazaértünk Matyi rögtön megkérdezte, mikor megyünk vissza? Úgyhogy szeretnék gyakran menni.

Betti

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

Sziasztok Lányok!

Felraktam a "felnőtt" nagyfiamról néhány új képet.

újságot olvas
fogat mos
kikapcsolja a gépet
hisztizik

Közös séta mikor lesz????

mse173

Betti!
Mazsola muzsika a Máltain?
Kérnék róla bővebb infót!

Melinda
adnilem

SziasztokKép

EmeseKép
Tündériek a képekKép Hogy látszik Ádi foga a hisztis képen!KépKép

DodusKép
Gondoltam, hogy te gondoltál kicsi méretetKép Látod, hogy tökéletes a babuci!!!Kép
Az a kocsikaland tényleg kellemetlen lehetett! De jó, hogy neketek semmi bajotok!!!!!Kép Azért látom a lagzi is jól sikerült! Ettél jó sokat??Kép
És az UH meg valami csoda lehetett! Látod, integetett neked, hogy minden rendben van, ne izgulj márKép
Tudod mit nézek? Itt van a kezemben Marci uh papírjai. Neki a 12. héten már nem is mértek CLR-t. Neki már a BPD-t mérték, ami 21 mm voltKép Ez a fej mérete igaz?

ZsuzsaKép
nekem soha nem becsültek súlyt..Kép Pedig egyszer rá is kérdeztem....Érdekes dolgok ezek. Itt így, ott úgy csinálják...De ez a 4D-s UH nagyon jó lesz szerintem!!! Majd meséld elKép

BettiKép
Hajrá! Csodaszép lesz a Gerda a fülbevalójával, majd meglátod!Kép

AnitaKép
Üdv újra a szürke hétköznapokbanKép Merre voltatok???? Engem nagyon érdekelne a dolog! És én is kérdezem: barna vagy??Kép

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Sziasztok!

A férjem ma viszi bemutatni az autót!Kép Remélem elég lesz a pénz, amit a biztosító fizet mindenre. (Hiú remény?Kép)

Reggel elmentünk vérvételre, levették az AFP-t+még 3 vizsgálathoz a vért. De hogy ott milyen lassan mennek a dolgok! Egy nő csinált mindent, admminisztrációt, vérvételt, míg másik három kint olvasta az újságot.Kép Hatodik voltam, de elmúlt kilenc óra (nyolckor kezdenek) mire végeztünk.

Betti, igen, azért lenne jó a CD-író. Otthon CD-re írnánk a képeket, itt a munkahelyen pedig fel tudnám tenni a netre. Miért hagytad volna ki az utolsó uh-t?

Mse, már alig várom, hogy nekem is hullámozzon a hasam, meg úszkáljon ide-oda a bébi. De már ezeknek a kis csikizéseknek is nagyon tudok örülni.Kép Ádi tényleg nagyfiú már. Úgy nézi az újságot, mint aki tud olvasni. Tök jók a képek.Kép

Nzsuzsa, nekem egy pontom/csillagom van, ha érdekel küldöm.Kép

Többiek, merre jártok? Miért nem írtok?Kép

Puszi, Dodus

Ui.: Tegnap a férjem nagymamája kijelentette, hogy én biztos nem lépek be decemberbe, ha már megmozdult a pici, novemberben meglesz.KépKép

Dodus
Kép
Kép
dodus

Sziasztok!

Mit szólnátok jövő héten egy minitalihoz? Mondjuk a Máltai játszótéren?Kép

Látom népszerű az Anna név, nekünk ha Beni lány lett volna, akkor Molli Anna lett volna.Kép

DodusKép
Milyen márkájú a digitgépetek?
AutótokKép De szerencsére nektek nem lett semmi bajotok.
És párod mit szólt az uh-hoz?
Hol voltál vérvételen? Na, majd meglátjuk, hogy bejön-e a dédi jóslata.Kép

ForgiKép
Mail ment.
Szervízt sajna nem tudok.

EmeseKép
Hétköznap én is mindig a Sparban vásárolok, de tegnap mérges voltam rájuk. Ki van téve egy tábla, hogy örömmel értesítenek, hogy átrendezték az áruházat. Hát én nagyon örültem, semmit nem találtam.Kép Ráadásul amit kinéztem a pontjaimért edényt, abból nem volt.Kép
Fotók jók.Kép

ZsuzsaKép
Talit összehozzuk, jó?Kép
Védőnő: nekem rendszeresen kellett menni hozzá és amelett eljött hozzánk, kb. 3× a terhesség alatt. Nekem szerencsére jók a tapasztalataim, mindenhol rendesek voltak velem.
Anno mi is voltunk 4D-s uh-on, nagyon jó volt.

BúzaszemKép
Azt szokták mondani, hogy a halvány csík is csík. Megy a nagy-nagy drukk, hogy kapaszkodjon rendesen az a pocaklakó.Kép

MelindaKép
Attól, hogy olyan kicsi a hely, lehet írni sokat is egyben.Kép
Kerti party milyen volt?

KodaKép
Cserepet raktunk fel, palát nem is nagyon lehet kapni, meg drágább is sokkal mint a cserép.
Ez a súlybecslés biztos gépfüggő, a megyeiben automatikusan számolja a gép az egyik adatból.

MagdiKép
Látom nálatok is zajlik az élet.

KataKép
Dancsinak gratula a jó bizihez.Kép

AnitaKép
Üdv újra itt.Kép Látom jó volt a nyaralás.Kép

BettiKép
Még jó, hogy nem tudtunk menni tegnap Mazsola Muzsikára, múlt héten sem voltunk a tető miatt, így nem tudtam, hogy mostmár a játszótéren lesz, feleslegesen mentünk volna a Szot-hoz, aminek nem igazán örültem volna. De Beni megoldotta a dolgot, 10-ig aludt, így nem értünk oda.Kép
Nem tudod, hogy az időpontok maradtak ugyanazok?

MarikaKép
Levizsgáztál és mégsem írsz gyakran, ejnye-ejnyeKépKép.

ZsuaKép
Régen írtál, jól vagytok?

Hegyi AsszonyKép
És nálatok mi újság? Milyen volt a színház?

Ma megyünk 15 hós oltásra, én már előre félek.Kép

Puszi mindenkinek, Panka

panka

Sziasztok!

Vagyok vagyok csak nem a gép előtt. Ki kell használni, hogy gyönyörű az idő
Kép

Panka!
Oltásra szorítok,Beni bizti jól viseli majd, meg még két hétig sem lesz semmi gondKép
Láttam a házatokat, nagyon szép lettKép

Dodus!
Már úgy szeretnélek látni. Pocakot növeszd szépen. Tényleg hamar kezdett el mocorogniKép Védőnővel ne foglalkozz, én anno egyik fülön be, másikon kiKép

Búzaszem!
Megy a drukk ezerrelKép Mi egy hónapja kezdtünk bele a projektbaKép Majd meglátjuk. Lehetnénk párban terhesek, mint anno PankávalKép

Betti!
Kicsit késve: lövettük Dorka fülét, egy diósgyőri dokinő csinálta, kijött házhoz. Sírás csak azért volt, mert le kellett fogni. AZóta sincs semmi gond a fülbevalóval (kop-kop-kop)Kép

Melinda!
Bár én Debrecenben tanultam vezetni (meg is látszik, itt a dombokkal Miskolcon néha gondban vagyokKép), de engem is rögtön kivitt az oktató a forgalomba.

Anita!
De jó hogy hazajöttetek, bár nyaralni gondolom neked volt jobb. Képek? Hol voltatok? Mi is tervezünk egy Balatoni nyaralást Vonyarcra, de kijött 42000 ft villanyszámlaKép

Magdi!
Jó nagy fába vágtátok a fejszét, vagyis erkélyre. Nem is mondtad, hogy ilyen terveitek vannakKép

Emese!
Nagyon jók a képekKép

Ditta!
Milyen volt a ballagó. Legényetek milyen nagy már, lassan utoléri Dorkát, legalábbis súlybanKép

Képzeljétek megyünk lagziba júliusbanKép Már alig várom, hogy egy kicsit táncizzunkKép

Puszika, Marika
Hriczom

DODUS DrágaságomKép
Én kisregényt írtam neked, de el sem olvastad??Kép

MarikaKép
Mi nem mehetnénk veletek??Kép Nálunk senki sem házasodikKép pedug mondtam pont Gábornak, hogy mennyire elmennék egy jó lagziba én isKép
A kép nagyon aranyos! Annyira nagy már ez a kiscsaj!!!!

PankaKép
Látom már jobb a kedved sokkal4KépKépKépKép
Beninek meg szorítok! Jajjj szegényke!

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Panka, Marika, jó, hogy jöttetek!Kép
Panka, a gépünk Samsung Digimax nemtudomhányasszámú. A páromnak nagyon tetszett az uh és ő jobban is látta, mint én. Én még az integetésről is lemaradtam, mert csak utána fordította kicsit felém a monitort a dokibácsi. Dédi már azt is megálmodta, hogy terhes vagyok, úgyhogy...KépKép (Vérvételen a vérellátóban voltunk, brrr.)

Marika, növesztem a pocit, most épp finom, ropogós cseresznyével.Kép Dorka már milyen nagy lány. Nem is csodálom, hogy ebben a szép időben inkább kint vagytok. Ki kell élvezni mindig ezt a néhány napot, mikor süt a nap, mert utána úgyis borús idő jön. Ilyen lesz végig ez a nyár? VillanyszlaKép Nekünk szerintem hatalmas vízszámla fog jönni hamarosan.

Koda, a kisregényt csak azután láttam, hogy elküldtem a levelet és bevallom őszintén lusta voltam utána még egy levelet írni. De most írok.Kép Az uh-ra visszatérve. A doki mondta is most, hogy már nem fogják a CRL-t nézni, mert már nem fér bele a készülék látószögébe, vagy mi a szösz. Nekünk csak 18 mm volt a BPD a 12. heti uh-n. De vasárnap 34 mm-t mondott, azzal meg vagyok elégedve.Kép A lagziban az ennivaló isteni volt! Ebédre pecsenye, hurka, krumpli, savanyú. Vacsira a szokásos húsleves, de az is nagyon fini volt, a húsokhoz meg négyféle köret is volt, úgyhogy tényleg jó nagyot ettem. Nem csoda, hogy vasárnap már jó sokat mutatott a mérleg.Kép Volt még egy érdekes fagyis desszert is, cukrász kolléganő biztosan tudja, hogy hogy hívják. (Vagy valakinek a férje cukrász?Kép) Alul vékony piskóta-féle volt, de annál keményebb, azon vastagon fagyi, többféle, a tetején pedig felvert tojásfehérje. Éjfélkor gyönyörű svédasztal várt minket, muszáj volt onnan is lakmározni. Még jó, hogy közben táncoltunk is, nemcsak ücsörögtünk, mert így legalább valami keveset le is dolgoztunk.KépKép
(Csak zárójelben kérdezem meg, hogy sikerült a könyvkötés? Mert én is készülök rá, már elkértem az indexről a leírást, de még nem igazán mertem belefogni. De a dekuposban láttam valamit felvillanni, ilyen témában, azért kérdezem.)
Remélem most már elégedett vagy.Kép

Még egy kicsit dolgoznom kell, aztán megyünk haza.Kép Ja és holnap szabin leszek. Végre egy kis pihi.Kép

D.

Dodus
Kép
Kép
dodus

Zsuzsa!
Nekem végig azt mondogatták az últrahangon, hogy ez a gyerek
nagyon nagy lesz.A saját dokim is többször pedzette, hogy lehet császár lesz (magas vérnyomásom is volt),
aztán az utolsó UH-k egyikén meg azt mondták, hogy normál méret, és az is lett.
3.60 kg, 53 cm.

Dodus!
Autónak drukkolok!
A vérvételed storyja ismerős, ez így zajlik a magyar egészségügyben. Kép
Miért a vérellátóban voltatok, RH-s baba lesz?
Azt mondják a babucik mozgásáról, hogy leghamarabb félidőben lehet megérezni, ettől csak később szokták.
Lehet, hogy igaza lesz a nagyamamának.

Panka!
Minitali ÉLJEN!!!! Csak írjátok már le, hogy pontosan hol van a málai játszótér, mert én nem tudom.
A tapolcai elágazásnál kell leszállni? És onnan hova tovább?
A Sparban az edénnyel én is úgy jártam először, de aztán lett wok.
Sajnos teljesen kaoszos a bolt az átrendezés miatt, de állítólag van benne logika. Kép
Remélem, már túl van Beni az oltáson, és nincs semmi probléma.

Marika!
Nagyon aranyos a kép, jó, hogy ki lehet a gyerkőcöt tenni a levegőre pancsizni. Ezt nagyon irigylem.
Én kitettem Ádit az erkélyre, de ez nem túl jó megoldás.

mse173

Mse! A védőnő azt mondta, hogy oda kell menni és ezért oda is mentünk.Kép Szerintem a vércsoport megállapítás miatt kellett. De lehet, hogy nem. A baba mozgása még azért nem olyan aktív és erős, ahogy írtam is. Én szeretném decemberig húzni, legalábbis most így gondolom.KépKép
Most jöttem vissza a szomszédos irodából, ahol a szülésről beszélgettünk.Kép Rólam már csak ez jut eszükbe.Kép Nagyon kedves volt az egyik kolléganőm, mert kérdezte, hogy híztam-e már valamit, mert ő nem lát változást, kivéve, hogy nagyobb a pocim.Kép Mintha hájjal kenegették volna a májamat.KépKép (Vagy hogy is szokták ezt mondani.)

Na pá, mentem a buszhoz!
D.

Dodus
Kép
Kép
dodus

Mse, MarikaKép
Képek jók! Főleg a fogmosásos!
Mi is felállítottuk már a medencét egy hete, de csak ma volt elfogadható meleg a fürdésre, erre Veronika lázsa lett!Kép
Így lőttek a mai pancsinak is.
Marika, azért majd számolj be, hogy a projekt hogy halad!KépKép

DodusKép
Képek! Képek! Képek! Ja, az első baba nekem is a 16. héten megmozdult, még az AFP előtt, és mégis a kiírt időpont előtt 2 nappal született. Tehát lehet, hogy Mikulás ajándék lesz belőle!Kép
Ja, engem is riogattak, hogy óriásbébi lesz, és 3,60 lett, a másik 3,70.

Ditta

Kép

Kép
ditta76

Szóval lázsa= lázas

Kép

Kép
ditta76

Sziasztok!

Na végre itt vagyok.

Kata!

Kislányodnak duplán is GRATULÁLOK!

Dodus!

Növeszd jó nagyra a pocakodat!
Sajnálom ami veletek történt de az a fő, hogy ti szerencsésen megúsztátok.

Búzaszem!

Mond meg a picurinak hogy kapaszkodjon erősen és növögessen. Szorítok, hogy minden rendben legyen!

Marika!

A kislányod CSODÁLATOS!!!

Panka!

Remélem Beni jól viselte a szurit.
A játéktárolóért megyek majd megbeszélünk egy időpontot amikor neked is jó. Azért nem mentem eddig mert nem akartam zavarni. De már látom minden rendben. Örülök neki!

Emese!

Sajna a képeket nem tudtam Ádiról megnézni mert valami miatt nem tudom a profilokat sem megnyitni, sem pedig nem tudok képet feltölteni. Szerinted mi lehet a baj? De nem baj egyszer összehozunk egy talit és akkor látni fogom Ádit. Mit szólsz hozzá?

Koda!

Jaj de régen nem beszéltünk. Már be kellene pótolni. Szerinted is? Marci hogy van?

Lányok!

Velünk is történt ám szenzáció: Domi múlthét szombaton megtette első lépéseit. Már kb 10 lépést is megy, igaz ha gyors akar lenni akkor persze mászik de ez is haladás.
Szülinapjára vettünk egy biciklit neki tegnap. Olyat amit hátulról tudok tolni is és irányítani is. Nagyon aranyos, Dominak is tetszik de 4 órába telt amíg összeraktam. Mert ugye azt nem tudtam kivárni, hogy Roland összerakja, neki álltam egyedül. Nagyon nehéz volt. Na de a végeredmény a lényeg. Ma még vissza kellett vinni a boltba mert 2 alkatrészt nem tudtam hova tenni így ott megcsinálták. Így is gratuláltak, hogy ennyire is összeszereltem. Úgyhogy nagyon büszke voltam magamra. Amíg várakoztam a biciklire Roland is odaért és vett Dominak egy távirányítós rallys autót. Tudjátok "de jó lesz a gyereknek" jelszóval. Most Ő játszik vele! Így hát oda adtuk az ajándékainkat már idő előtt. Na de mindegy hiszen még nem ez a lényeg.
Holnap megyek a cukrászhoz torta ügyben. Valami marcipán tortát szeretnék. A profilomba tudtam képet feltölteni ott láthatjátok Domit cseresznyét enni, biciklizni, hasalni, cicával barátkozni és MAGÁTÓL TOTYOGNI!
Szeretném kikérni a véleményeteket: arról van szó, hogy ha valaki megtudja, hogy Domi még mindig szopik akkor rögtön az a vélemény, hogy már most szokassam le mert nem jó az már a gyereknek. Pedig szerintem szopizzon addig amíg akar. Igaz éjszaka még 7X is szopik nappal meg kb 4X. De mindent eszik és én úgy látom, hogy minden rendben van. Szerintetek mit tegyek?
Na megyek mert már álmos vagyok:
Sziasztok

Zsua

Hiába próbálom nem tölt fel képet!!!
Mi lehet a gond?
zsua1

Szia Zsua!
A képeket megnézheted az albumok között Csontosné Emese néven is.
Taliban benne vagyok, majd elmehetünk a máltai játszótérre a mini talira.
Akartam is kérdezni, hogy a bébi-kompot mikor vihetem vissza, mert Ádit már nem lehet beletenni.
Domi nagyon ügyes, innentől villámgyorsan fog kavarni, szaladhatsz utána.
Nekem, mikor Ádi elkezdett járni, nagyon nagy segítség volt a "bébi póráz", bár
kicsit idétlen, de ha ráadtam a gyerekre, akkor ha botlott is, meg tudtam tartani, és meggátolható
hogy elbóklásszon.
Szoptatásról csak annyit, hogy szopjon ameddig csak van tejed és akar is. Ha már ne kell neki
úgyis elválasztja magát, bár az éjszakai 7 alkalom soknak tűnik.
Ez a bicikli csúcsszuper,úgy látom, jó biztonságos.

Lányok!
Nincs valakinek egy fölösleges utazóágya kölcsön, mert az egyik barátnőm a balcsihoz megy,
és kellene a 9 hónapos kislányának?

mse173

SziasztokKép

Zsua!!!Kép
Szia Kép Annyit emleggetünk mostanában Emesével, hogy mi lehet veled?? Pl. tegnap is. Mondtam, biztos elfoglalt vagyKép
A bicikli összeszeszerelés csúcsszuperKép Ez jó, hogy az alkatrészek kimaradtak!Kép De tényleg nagyon ügyes vagyKép
Nálunk a legóval van így...Gabi azt mondja, de jó lesz majd Marcinal a legó...vegyünk csak...Aztán persze ő játszik veleKép
Az első lépésekhez gartaulálunkKép nagyon ügyes! Most tépheted a hajad, mert 2 héten belül önjáró lezsKép Mi már Emesével megtapasztaltuk, hogy mit is jelent...

És hogy szopizik?? Örülj neki, nehogy már másokra hallgass!!Kép Főleg ha mindent megeszik mellette! Ez így tökéletes szerintem. Mag ezek szerint igényli is, miért foszatnád meg tőle, ha még tejed is van! És ha még te is bírod cérnával. akkor szerintem csak így továbbKépKép

EmeseKép
Én is pont ezt akartam feltenni. Mármint ezt a kérdést, de nekünk aug.-ban kellne saját részre 2-3 napra.
Valaki közületek most nyithatna egy kölcsönzőt és csinálhatna egy kis pénzt magánakKépKép

DittaKép
Hogy van Veronika? lement a láza?? Olyan szép idő van, remélem tud fürdeni egy kicsitKép

DodusKép
Én a Semmelweis korház vérellátójába jártam mindíg. Te is oda? Vagy a megyeinek van külön vérellátója??
Én nagyon szerettem oda járni, mindíg egyedül voltam, soha egy percet sem vártam, kedvesek voltak, még a portás néninek is mindíg volt egy kedves szavaKép Nekem oda kellet járnom, mivel RH negatív voltam (vagyok), így sokszor kellet járnom vérvételre. De áldom is az eget, mert mikor megláttam, hogy mi van a rendes vérvételen......
A lagzis kaja meg valami csúcs lehetettKép Fincsin hangzikKépKép

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Sziasztok!

Dodus
Köszönöm, hogy gondolsz rám azzal az egy ponttal is (Szinvapark), de ne küld el, mert szeretném ha már személyesen találkoznánk mondjuk a minitali alkalmával és akkor, ha nekem adod megköszönöm szépen. A vérellátóval én is úgy jártam, hogy először nem kellett semmit várnom, de most kedden, az ötös sorszám volt az enyém és majdenm háromnegyed órát várattak. Egyedül volt a nőci, ő írta az adatokat a gépbe, ő vette a vért és én meg kinnt totál rosszul voltam, mert azt mondták éhgyomorra kell menni, majd ott meg kiderült, hogy lehetett volna enni. De a terheseket nem vették előre, pedig szerintem már ez egyértelmű lehetne.

Panka!
Hol van a máltai játszótér?

Lányok!

Kinek mikor lenne jó találkozni? Nem akarok senkit siettetni, de amíg tudok még "mozogni", addig szeretnék Veletek feltétlenül személyesen is talákozni.

Kedves Melinda!

Köszönöm, hogy így ismeretlenül is megszólítottál a Szinvaparkban. Végre láttam már valakit személyesen is és a gyerkőceid is nagyon szépek, aranyosak.

Mindenkinek szép napot, jó meleg lesz, 30 fokot is mondott.

Sziasztok

Zsuzsa
nzsuzsa

Sziasztok!

Oltás megvolt, eddig úgy néz ki, hogy túléltük.Kép Beni már attól elkezdett ordítani, hogy dokinéni megnézte a torkát, ezután már nem is tudtam megnyugtatni, csak a szurik után. Mostmár csak ezt a 2 hetet kéni kibírni láz és egyéb mellékhatás nélkül.Kép Volt súlymérés is, 10,5kg.

MarikaKép
Milyen sokat nőtt Dorka. Én is beüzemeltem volna már a medencét, de most alig tudunk kint lenni, tele van még szöges léccel az udvar és a kert.Kép Szenvedés így kint lenni Benivel.
Köszi a házunk nevében a dícséretet.Kép
Projektról aztán várjuk majd a beszámolókat.KépKép Beírhatom a táblázatba?
VillanyszámlaKép Hogy sikerült így megdobni? Ez egy havi?
Dorka szopizik még?

KodaKép
Köszönjük a szorítást.Kép

DodusKép
Csak azért kérdeztem a gépet, mert ha olyan márkájú lett volna mint a miénk, tőlünk is feltölthetted volna, de sajna a miénk HP.
Én is a vérellátóba szerettem menni a legjobban vérvételre. Elég sok helyen vettek tőlem vért (még az ÁNTSZ-nél is), de mindenhol rendesek voltak. Lám-lám, csak tudott adni a védőnő beutalót.Kép Nekem a vércsoportot a legelső vérvételen nézték.
Lagzis kajcsi nyam-nyam, szívesen megennék belőle most pár dolgot.Kép

EmeseKép
Máltai játszótéren még én sem voltam, de nekem azt mondták, hogy az elágazás után kell leszállni 1-el. És utána a bérházak között kell menni valamerre, de hogy merre azt nem tudom.Kép

DittaKép
LázKép Remélem már jobban van Veronika.

ZsuaKép
Örülök, hogy előkerültél.Kép Gratu az első lépésekhez.Kép
Domi is jó sokat nőtt mióta nem láttam. Biciklit hol vetted és mennyiért? Van rajta pedál is?
Mostmár jöhetsz bármikor, csak azért szólj előtte, jó?
Szopi: ne hallgass másra, szoptasd nyugodtan addig Domit, amíg te is és ő is szeretné. Nekem Beni már elmúlt 15 hónapos, de még ő is cicil egy nap kb. 4-5×. Már mostanában rám is furcsán néznek, hogy még szoptatom, de nem érdekelnek. Amíg van tejem és ő szeretne szopizni, miért ne? Pláne, hogy most itt a nyár és több folyadékra van szükségük.

ZsuzsaKép
Akkor úgy látszik változott azóta a vérellátóban a helyzet. Amikor én jártam még nem volt sorszám. Akkor is egyedül csinált mindent a nőci, de ment elég szaporán.
Máltai játszótér az Avason van. Hátha valaki majd megírja pontosan, hogy hol.Kép

Emese, KodaKép
Nekünk van utazóágy. Igaz, hogy most lent hagytuk Csobajon, hogy itthon úgy sincs rá szükség, de hazahozom ha kell. Emese, barátnődnek mikorra kellene, nem tudom, hogy legközelebb mikor megyünk Csobajra, de az elkövetkező 2 hétben biztos, hogy nem. Koda, és ti aug-ban mikor mentek nyaralni, mi is aug-ban megyünk, de ha nem üti egymást a nyaralásunk nagyon szívesen kölcsönadom.Kép

ForgiKép
Tegnap voltam a Megatoysban és megkérdeztem, hogy tudnak-e babakocsiszervízt, de azt mondták, hogy csak Bp-en.Kép

LányokKép
Akkor jövő hét szerdán egy minitali a Máltai játszótéren mondjuk 10 órától? Mit szóltok hozzá? Ki jön?

Puszi, Panka

panka

Sziasztok!

Nekem jó a jövő hét szerda, 10.00. Azt, hogy hogyan jutok oda még egyeztetjük.

Köszi Panka a gyors reagálást.

Puszi

Zsuzsa
nzsuzsa

Panka!
Nekem jó a szerda 10 óra a talihoz, csak én még a főutcán is eltévedek, úgyhogy valaki rajzoljon térképet, vagy vezessen. Kép
Még nem tudom, a barátnőmék pontos nyaralási idejét, de ha megtudom, magánban egyezkedünk.
Előre is köszi.

Üdv:MSE

mse173

Lányok!
A Máltai játszótér nagyon jó, de aki esetleg két gyerekével szeretne menni,-mint én-annak nem igazánjó mert nagy és lépcsős.Van ugyan hely külön a kicsiknek de a nagyobbak nem maradnak ott.Én egyedül a két gyerekemmel még nem mertem elmenni oda, pedig szeretem azt a játszót, csak úgy hogy a férjemmel együtt, mert ott egy gyerekre egy szülő is keves, márcsak a csuszda miatt is.Szóval ha a többség megszavazza a Máltai játszót ez nem lesz akadály, de én inkább választanám akár a népkerti, akár a tapolcai játszót.
Melinda
adnilem

Sziasztok!

Annyit írtatok mióta utóljára erre jártam hogy tuti kihagyok vkit.

Zsua!

Nehogy hallgass az "okosokra",Gergő 17 hónapos koráig szopizott de itt szerintem vagyunk még egy páran akik ilyen maratonisták.

Panka!

Örülök hogy Beni jól viselte a szurit!Az infót a kocsiról köszi,még van egy utam a Brendonba.Hál istennek volt itthom egy olyan vacak a kerékhez amiről én nem tudtam és Peti kicserélte.De ugye a többi is elkopik egyszer!

Zsuzsa!

4D-s uh-ra én mi is megyünk talán a jövő hétvégén Pestre,az lesz a nyaralásunk is egyben.Engem szerencsére nem visel meg a meleg jobban mint amikor nem voltam terhes igaz nincs is még akkora pocim mint neked,pihenj amennyit tudsz!

Kata!

Gratulálok Dancsi bizijéhez,remélem majd Gergő is ezzel lep meg majd egyszer.

MSE!

Ádi nagyon édes,szuperek a képek!!!

Marika!

Igen,nálunk ue van,ezért nem érem utól magam mert mi is kint vagyunk állandóan!
Dorka egyre szebb!!!

Remélem nem hagytam ki senkit,pusza:

Forgi
forgi

Sziasztok!
Engem még nem ismertek, én lennék MSE barátnője, akinek a kölcsön utazóágyra lenne szüksége. Július 14-28 között mennénk a Balcsira. Előre is köszi , ha tud valaki segíteni.
Emese mondta, hogy aranyosak vagytok! Ha nem zavarlak titeket néha benéznék én is ide hozzátok.
Mi az avason lakunk a II ütemben. Két gyönyörű csajszi anyukája vagyok. A nagyobbik Alexandra májusban múlt 6 éves, a kicsi Vivien augusztus 19.-én lesz 1 éves.

Sziasztok

és Üdv Emese

Kata/Cat
Kép
Kép
Kép
cat26

Sziasztok!

Köszi a véleményeket a szoptatással kapcsolatban. Mit is mondjak ezt vártam. De nem furcsa, hogy legtöbb nő mégsem szoptatja ennyi ideig a babáját? Néha úgy néznek rám mint egy marslakóra hogy ha ránéznek Domira és megtudják, hogy szoptatom még. Egyébként a védőnőm is mondta, hogy például az ő körzetében 10 kismamából 2-en szoptattunk, és legalább 4-5-en nem azért mert nem lenne teje hanem mert félti a mellét. Ez nekem elég furcsa volt hiszen ez olyan természetes szerintem.

A máltai játszótér nekem is jó, akkor szerda 10-kor tali!! JAJ DE SZUPER!!!

Emese, Panka!

Ha nem tudjátok, hogy merre van a játszó akkor talizzunk valahol és menjünk együtt.

Panka!

A biciklit a Maugli játékboltba vettük. Ez a Szinvaparkkal átellenbe van. Van egy zálogház a sarkon és ott mellette. Az ára 6990.- volt.

Cat26!

Üdvözöllek itt, gyere sokszor, hogy megismerhessünk. Sajna a nevedet nem tudtam megnézni mert a gépem nem nyitja meg a profilodat.

SEGÍTSETEK!!!

Miért nem tudok képet feltölteni??????
És a profilokat megnyitni sem????
Már megint elállítottam valamit?
Szerintetek?

Zsua
zsua1

Sziasztok!

Na, átnyálaztam a hozzászólás-tengert.

Panka! Köszi a babauszi infót! Nem tudom, mehetünk-e Kallovitsosra, ha nem olyanra jártunk. Ha a Barlangfürdő tényleg annyira meleg, ahogyan valamelyikőtök írta, akkor inkább erre mennék, mert Szabolcs nem igazán szereti a meleget... (32-33 az ideális, plusszmínusz 1-2 fok). Örülök, hogy kész a tető, a képek elég megrendítőek voltak. Nekünk még nincs saját lakásunk/házunk, erre nem is gondoltam, hogy ha lesz, akkor bizony baj is történhet vele. A vers nagyon szép volt, köszönöm én is, azt hiszem egyszer megkaptam én is mélben, de jó volt újra olvasni.

Ditta! Megnéztem a profilod, a fiaink között csak fél hónap a különbség! Na, nekünk nincs még fogunk. Ami azért rossz, mert közben már nagyon érdekelnék a szilárd kaják, pl. kifli, zsemle - ma palacsinta... Valahogy elnyammogja az ínyével, ami több helyen már olyan recés, hogy a célra megfelel...

Zsuzsa! Klassz, hogy már a végefelé jársz a pocakosodásnak, ez olyan izgi! Kicsit irigykedve nézem a pocisokat mindig, de nekünk még most nem fér bele a második baba, csak ha kicsit dolgoztam, és végre ingatlantulajdonosok leszünk... Gratula a vizsgákhoz, na én tavaly nem hatottam meg az egyik tanárt pocak ide vagy oda utóvizsga lett, de a nagy részük kedves volt. Én könnyebben tanultam valahogy pocisan, mint előtte, most viszont...hajjjajjj... Védőnő: a terhesség alatt én jártam a védőnőhöz, rendesen rendelési ideje van, meg minden, aztán egyszer jött ki szétnézni a lakásban, megbeszélni mi kell stb. Aztán jött hetente egy rövid ideig, azóta nagyjából havonta, és mi megyünk tanácsadásra.

Forgi! Elküldöm mélben a telefonszámaimat, ha ezt befejeztem. A te pocakod mennyi idős? Nekem Szabolcs végig bújkált, teljesen meglepi gyerek volt, és én bizony lányra számítottam. Aztán csak úgy sírtam a műtőasztalon, amikor kiderült, hogy fiam van, mintha mindig is azt akartam volna. Szépek a nevek!

Betti! Gratula a forgó Gerdának! Szabolcs eléggé bukós volt, ő is mindenkit lebüfizett folyton, mindig előre szóltam, de mindenki asszonta, nem baj, nem baj. Hát aztán vethettek magukra. Mostanra elmúlt a sok bukás szerencsére. Na, jól összejövünk kendőzni, aztán egyikünk sem ért hozzáKép. Majd csak összehozunk valamit... Nevek: miért nem tetszett az Emma a családnak? Annyira klassz név pedig... Nekem is a lánynévlistám elején van. Leesés: általában mi jobban megijedünk, bár amikor Szabolcs leesett, akkor éktelen ricsajt csapott. Az apjának nem győzöm mondani, hogy ilyen helyzetekben teljesen higgadtnak kell maradni, mert a gyerek jobban megijed a szülő reakciójától. No, még nekem is gyakorolnom kell azért...

Búzaszem! Nagy-nagy gratula a csíkocskához! Szurkolok!

Melinda! Ez a TV-állvány dolog borzalmas. Még jó, hogy nincs tévénk, Szabolcs már most olyan mozgékony és kíváncsi... Bár a lakás igazán bababaráttá tétele még hátravan...

Kata! Milyen ügyes nagy lányod van! Tőlünk is duplagratula!

Dodus! Én is voltam lagziban hat és fél hónapos körül voltam, hát nem sok kedvem volt táncolni... A menyasszonytáncot meg sem vártam, annyira fáradt voltam. De elnézték nekem... Még szerencse, hogy nem történt bajotok a balesetben! IntegetésKép.

Marika! Gyönyörű a lányod!!!!

Zsua! Szopi: engem már most cseszegtetnek - Szabolcs hét és fél hónapos -, hogy miért szopik annyit - mert a hozzátápi az hozzátápi ugye, és nem elválasztás az én olvasatomban, a gyerekében sem, szóval ugyannyit szopik, mint azelőtt, (nappal hat-hétszer) csak háromszor eszik gyümit, vagy főzeléket is. Az éjszakaiakat (4-6 alkalom) viszont megelégeltem, már nem alszunk rendesen három hónapja, hát a sarkamra álltam Apa tiltakozása ellenére, és kipróbáltuk a Jó éjt, gyermekem módszert. Ha beválik beszámolok, még csak harmadik nap, de jók a tapasztalatok! De szoptasd csak, ameddig neki és neked is jól esik!!!!!
Fulescsacsi

Sziasztok!

Na, átnyálaztam a hozzászólás-tengert.

Panka! Köszi a babauszi infót! Nem tudom, mehetünk-e Kallovitsosra, ha nem olyanra jártunk. Ha a Barlangfürdő tényleg annyira meleg, ahogyan valamelyikőtök írta, akkor inkább erre mennék, mert Szabolcs nem igazán szereti a meleget... (32-33 az ideális, plusszmínusz 1-2 fok). Örülök, hogy kész a tető, a képek elég megrendítőek voltak. Nekünk még nincs saját lakásunk/házunk, erre nem is gondoltam, hogy ha lesz, akkor bizony baj is történhet vele. A vers nagyon szép volt, köszönöm én is, azt hiszem egyszer megkaptam én is mélben, de jó volt újra olvasni.

Ditta! Megnéztem a profilod, a fiaink között csak fél hónap a különbség! Na, nekünk nincs még fogunk. Ami azért rossz, mert közben már nagyon érdekelnék a szilárd kaják, pl. kifli, zsemle - ma palacsinta... Valahogy elnyammogja az ínyével, ami több helyen már olyan recés, hogy a célra megfelel...

Zsuzsa! Klassz, hogy már a végefelé jársz a pocakosodásnak, ez olyan izgi! Kicsit irigykedve nézem a pocisokat mindig, de nekünk még most nem fér bele a második baba, csak ha kicsit dolgoztam, és végre ingatlantulajdonosok leszünk... Gratula a vizsgákhoz, na én tavaly nem hatottam meg az egyik tanárt pocak ide vagy oda utóvizsga lett, de a nagy részük kedves volt. Én könnyebben tanultam valahogy pocisan, mint előtte, most viszont...hajjjajjj... Védőnő: a terhesség alatt én jártam a védőnőhöz, rendesen rendelési ideje van, meg minden, aztán egyszer jött ki szétnézni a lakásban, megbeszélni mi kell stb. Aztán jött hetente egy rövid ideig, azóta nagyjából havonta, és mi megyünk tanácsadásra.

Forgi! Elküldöm mélben a telefonszámaimat, ha ezt befejeztem. A te pocakod mennyi idős? Nekem Szabolcs végig bújkált, teljesen meglepi gyerek volt, és én bizony lányra számítottam. Aztán csak úgy sírtam a műtőasztalon, amikor kiderült, hogy fiam van, mintha mindig is azt akartam volna. Szépek a nevek!

Betti! Gratula a forgó Gerdának! Szabolcs eléggé bukós volt, ő is mindenkit lebüfizett folyton, mindig előre szóltam, de mindenki asszonta, nem baj, nem baj. Hát aztán vethettek magukra. Mostanra elmúlt a sok bukás szerencsére. Na, jól összejövünk kendőzni, aztán egyikünk sem ért hozzáKép. Majd csak összehozunk valamit... Nevek: miért nem tetszett az Emma a családnak? Annyira klassz név pedig... Nekem is a lánynévlistám elején van. Leesés: általában mi jobban megijedünk, bár amikor Szabolcs leesett, akkor éktelen ricsajt csapott. Az apjának nem győzöm mondani, hogy ilyen helyzetekben teljesen higgadtnak kell maradni, mert a gyerek jobban megijed a szülő reakciójától. No, még nekem is gyakorolnom kell azért...

Búzaszem! Nagy-nagy gratula a csíkocskához! Szurkolok!

Melinda! Ez a TV-állvány dolog borzalmas. Még jó, hogy nincs tévénk, Szabolcs már most olyan mozgékony és kíváncsi... Bár a lakás igazán bababaráttá tétele még hátravan...

Kata! Milyen ügyes nagy lányod van! Tőlünk is duplagratula!

Dodus! Én is voltam lagziban hat és fél hónapos körül voltam, hát nem sok kedvem volt táncolni... A menyasszonytáncot meg sem vártam, annyira fáradt voltam. De elnézték nekem... Még szerencse, hogy nem történt bajotok a balesetben! IntegetésKép.

Marika! Gyönyörű a lányod!!!!

Zsua! Szopi: engem már most cseszegtetnek - Szabolcs hét és fél hónapos -, hogy miért szopik annyit - mert a hozzátápi az hozzátápi ugye, és nem elválasztás az én olvasatomban, a gyerekében sem, szóval ugyannyit szopik, mint azelőtt, (nappal hat-hétszer) csak háromszor eszik gyümit, vagy főzeléket is. Az éjszakaiakat (4-6 alkalom) viszont megelégeltem, már nem alszunk rendesen három hónapja, hát a sarkamra álltam Apa tiltakozása ellenére, és kipróbáltuk a Jó éjt, gyermekem módszert. Ha beválik beszámolok, még csak harmadik nap, de jók a tapasztalatok! De szoptasd csak, ameddig neki és neked is jól esik!!!!!

Na büszkélkedem is: Szabolcs múlt hét végén, ahogyan hazaértünk Szegedről gyors egymásutánban négykézlábra állt - ezt már gyakorolgatta eddig is -, aztán felült! Most folyton ülni akar, nagyon édesen játszik így, sokat gyakorol. (Ült már eddig is egyedül, de nekem kellett felültetni.) Négykézláb pedig úgy megy előre, hogy a lábát előre teszi, aztán leteszi a fejét támasztéknak, előre teszi a kezét is, felemeli a fejét és így tovább. Lassan, de biztosan. Nagyon viccesen néz ki....

Bocs, ha hosszú voltamKép. Megpróbálok gyakrabban jönni ezután, én még mindig inkább vagyok miskolci, mint budapesti...
Fulescsacsi

Ráadásul kétszer ment el. Kell nekem ennyit írniKép.
Fulescsacsi

SziasztokKép

Üdv CatKép
Én is ott laktam az Avason egy ideigKépKép Pár éve költöztem ide Emeséék közelébeKép
Gratula a két gyerkőchözKép
Remélem a nyaralásotok nagyon jól fog sikerülni...Kép

PankaKép
Nagyon aranyos vagy, hogy felajánlottad az ágyat. Tegnap sajnos borult az egész nyaralásunk..KépKép úgyhogy csak aug. végén kellene, ha egyáltalán eljutunk valahová..Kép De aranyos vagy, szólok ha aktuálisKép
Megkaptag a telefonszám változásomat?Kép

ForgiKép
Remélem neketek is jó lesz a nyaralaásKép Pestre mentek?? Vagy csak oda is beugrotok??
Látom te is most fogsz menni 4D-s UH-raKép HúúúKép Szerintem nagyon jó lesz. Hátha megmutatja magát a babuciKép

ZsuaKép
Sajnos nem tudok segíteni, miért nem megy a képfeltöltés..Kép Én sem nagyon értek hozzá, de hátha a lányok többet tudnak mondani!
Apukád jól van????

FülesKép
Mikor jösztök?? Én is itthon ragadtam, úgyhogy ha lesz minitali, akkor részt veszünk rajta Marcival.

A jövőheti Játszóteresre viszont nem tudok menni, de mindenki nagyon jó szórakozást!!KépKép

Lányok! SOS!!!

Mi kell egy gyereknek a nyaraláshoz?? Konkrétan csípés, seb és apró balesetek ellátására gondolok...Tudna segíteni egy gyakorlott, kirándulós anyuka??Kép
Előre is kösziKép

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Sziasztok!

NZsuzsa, akkor én láttalak Téged kedden a vérellátóban!Kép De kár, hogy akkor, ott nem esett le a tantusz. Egy idősebb hölggyel voltál, fehér nadrágban és egy csini világoskék felsőben? (Az egyébként nagyon tetszett.Kép Forrása?) Én meg egy hosszú, szürke ruhában voltam, fehér pulcsival. Hogy milyen kicsi a világ!Kép A pontot inkább küldöm, mert ki tudja mikor futunk össze megintKép és az akció meg véges.

Zsua1! Gratulálok az első totyogáshoz! Gondolom most kezdődik majd a nemulass, hiszen mindenhova el akar jutni és minél előbb.Kép Te meg futkoshatsz utána.

Emese, milyen az a bébipóráz? Mint a kutyáké?

Cat, üdv itt, gyere bátran, szívesen látunk.Kép

A tegnapi szabi tök jó volt, csak estére jól elfáradtam. Felsőket akartam venni, de ami pociban jó, az a hátán elég béna és fordítva.Kép Inkább vettem néhány anyagot (sőt, inkább sokat), aztán majd varratok valamit. Ma már alig volt kedvem bejönni dolgozni. De már legalább csütörtök van és mindjárt itt a hétvége.KépKép

Na mentem dolgozni. Brrrr.Kép

Dodus

Ui.: ezt még reggel írtam, de nem engedte elküldeni, 2x sem.Kép

Dodus
Kép
Kép
dodus

Szia Dodus!

A "bébipórázt" itt láthatod a képen.
http://babanet.hu/album/main.php?album=1870&page=4&image=51477

mse173

Sziasztok!

Ma voltunk a gégészeten, júl. 5-én kell menni reggel 7-re a Semmelweisbe az orrmandula vételre.
Már előre félek. Remélem minden rendben lesz!

Koda, PankaKép
Köszi kérdéseteket, már nem lázas, így tegnap be is avattuk az új medencét, képek róla itt! A 12.-től vannak újak.

FülesKép
Én is bekukkantottam, nagyon édi Szabi!Kép De családodról már olvastam, (anyós-topicKép)
Még mi is szopizunk!

Ditta

Kép

Kép
ditta76

Üdvözlöm sok szeretettel az újakat.

Sajnos a jövő heti talira nem tudunk menni, egész hetes tanfolyamom lesz pontr a jövő héten.
El sem hiszitek mennyire sajnálom.Kép Kép

Melinda
adnilem

Csajok!

Hol van az az anyóstopic?
Nekem is vanKép Kép Én is imádom.Kép

Melinda
adnilem

Sziasztok!

Gyorsan csak egy pár szó, ugyanis egész héten kamionozunk apával, járjuk az országot.Kép Szombaton már leszek bővebben is.

A jövő heti taliban mi is benne vagyunk.Kép
Mi szinte minden nap ott vagyunk egyszer, vagy délelőtt, vagy délután. Dóri imádja. Két gyerekkel tényleg nehéz megoldani, de nekem pl. jön Dancsi, úgyhogy ha egy gyerekre nézni kell egy kicsit, nem gond, megoldjuk.Kép
Aki busszal jön, az a tapolcai elágazás után szálljon le. Ami busz ide jó: 2, 12, 22, 32, 33, 34. És ha valaki nem tudja pontosan hová kell menni, azzal megbeszélhetjük, hogy a buszmegállóban találkozunk és mehetünk együtt. Tőlünk sétálva Dórival 5 perc.

K.

KépKép

KépKép
kata007

Ditta!
A medencés képek (és a többi) szupi!

Kata!
Nekem jó lenne, ha a buszmegálóban találkoznánk.
Babakocsival fel lehet menni, vagy csak lépcsőkön?

MSE

mse173

Sziasztok!
Koda!
Hová mentek?A csípésre legjobb a Vapének csípésre való stiftje.Vigyél egy Betadin sebfertőtlenítőt(nem csíp s a horzsolt sérülésre a legjobb)Sebtapaszt (hintőport ne!)Egy kis Panadolt esetleg Calcium pezsgőt vagy Fenistil cseppet.Kullancs elleni krém sem árt ha van.
Fülescsacsi,Zsua!
A szopihoz.Mi közel két évesen hagytuk abba s nahyon nehéz volt az elvélás.De az éjszakákról ha le tudod szoktatni már sokat jelent.Amíóta nem csügg éjjel rajtam sokkal jobban bírom a gyűrődéseket.
Marika!
gyönyörű kép édes kicsi lány!Holnap megyünk színházba mit mondjak nagyon váromKépDe előtte meggyet szüretelek!Most épp fűszeres olajat és ecetet készítek.ha megmondod milyen ízűt szeretnél elkészítem(Rozmaring,bazsalikom,tárkony,kapor,fokhagyma alapút tudok jelenleg ja és kakukkfű is van még.)
Kata!
Elmaradt szülinapi üdvözletek fejecskékkel Kép Kép a Máltai játszótér nem a mi esetünk három gyerekkel egyszer merészkedtem el de csúfos véget ért így hát arra bíztatlak keressétek fel magán játszóterünket a jó időbenKép
Forgi!
Örülök hogy jól vagytok de jó lenne látni titeket.Akár külön is meglephetnétek egyszer!
Ditta!
Írok!
Anita!Képrám se nézel mi van a nem tudtok levakarnivalKépHogy vannak a legények?Nyaralásról fotók?Irjálmár!
Adrilem!
A párod neve ismerős mivel foglalkozik.Egy igen kedves volt kollégámat Képesnek hívták.Nem tudok róla semmit csak úgy eszembe jutott nem tudom milyen gyakori névKép
telian

Sziasztok!

Kata!

Egyszer elküldted a moderátor e-mail címét. Megtennéd most is? Mert hátha tőle megtudok valamit arról, hogy miért nem tudok képeket feltölteni.

Köszi

Zsua
zsua1

Sziasztok!

A gépünk felújítás alatt áll és még nincs benne a modem. Most összedugtam a régit, mert elvonási tüneteim kezdtek lenni.
Sajnos nekünk nem jó a jövő szerdaKép. Bejelentkezett a védőnő. Meg orvoshoz is kellene menni. Persze azt is szerdán.

Panka!
Ti mikor jártok MM-re? Mi eddig háromszor mentünk, először Matyi nem volt hajlandó még a folyosóra se bejönni. Utána mentünk 10-re kétszer, de a múltkor Kriszta azt mondta menjünk inkább fél 10-re. Beni jó nagy már, biztos sokat nőtt mióta nem láttam.

Marika!
Milyen jó, hogy van kertetek. Én korábban egyáltalán nem bántam, hogy nekünk nincs, de mióta itt vannak a gyerekek már hiányzik.

Ditta!
MandulakivételKép De lehet, hogy nem viseli meg nagyon Veronikát. Tavaly az egyik barátnőm kétéves lányának a sérvét műtötték, este már ugrált az ágyon. A gyerekek egész másképp tűrik ezeket a dolgokat.

Füles!
Azt mondták az Emma név olyan öreges. Szerintem nem, ha lesz még egy lányom, komolyan meggondolom! Nekem mind a két gyerekem bukós (volt). Nálunk mindenki tejben fürdik, aki a kezébe veszi Gerdát. Meg aki mellénk áll.

Zsua!
Matyi 21 hónapos koráig szopott, akkor is én választottam el. Egy ideig, úgy 1 éves kora körül csodálkoztak, esetleg megbotránkoztak. Utána már nem foglalkoztak vele. Sőt volt, hogy megdícsértek. Gondolom aki korábban botránkozott, annak eddigre már nem jött ki hang a torkán. Különben nálam van egy önző szempont is. Én nagyon jól fogyok a szoptatástól. Ée még kellene 8 kg-ot. Járáshoz gratulálok, most már sokkal könnyebb lesz. Nekem legalábbis könnyebb volt, mikor már járt Matyi.

Dodus!
A két utolsó UH-om:
1. Úgy tűnik, a lepény teljesen fedi a méhszájat.
2. Ezt a terhességet be kell fejeznünk! Még ma!
A vérellátóban egyszer jártam. A második terhesség alatt nem mentem. Vérellátó csak egy van a városban, de a megyeiből átküldik amit ott vesznek le. Nem kell éhgyomorra menni csak a cukorterhelésre a 26. héten.
A kép ügyében lehet, hogy tudok segíteni. Mi is ilyet használunk (az Anyósoméké). Ez 360-as. Felrakhatjuk nálunk.

Most mennem kell. Gerda felébredt a klattyogásra. Jó éjszakát!

Betti

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

Sziasztok!

Képzeljétek, Szabolcs tegnap felállt a kádban a kád szélébe kapaszkodva! Aztán gyorsan el is csúszott, de ez nem hátráltatta: újra felállt. Ruhában, szárazföldön még csak nem is próbálkozott eddig.

Melinda! Anyóstopik itt, a Mi, nők elején van. Néha jó kiereszteni a gőzt...

Ditta! Én is megnéztem az albumaidat, szépek a kölkök! Ideje lenne már frissítenem... Valaki írta, hogy a védőnője szerint ritka, aki sokáig, vagy egyáltalán szoptat, de nekem olyan fura olvasni, az én ismerőseim, barátaim mind szoptatnak, mint a kisangyal. Nekem már előre hiányzik... Ha Szabolcs elválasztja magát tutira rögtön akarom a második babát. (Nem mintha most nem akarnám...)

Betti! Hasonló névválasztási ízlésünkről: Szabolcs Mátyásnak készült, csak aztán Apának nagyon megtetszett a dokibácsim neve...
Fulescsacsi

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?