Sziasztok!
Na, átnyálaztam a hozzászólás-tengert.
Panka! Köszi a babauszi infót! Nem tudom, mehetünk-e Kallovitsosra, ha nem olyanra jártunk. Ha a Barlangfürdő tényleg annyira meleg, ahogyan valamelyikőtök írta, akkor inkább erre mennék, mert Szabolcs nem igazán szereti a meleget... (32-33 az ideális, plusszmínusz 1-2 fok). Örülök, hogy kész a tető, a képek elég megrendítőek voltak. Nekünk még nincs saját lakásunk/házunk, erre nem is gondoltam, hogy ha lesz, akkor bizony baj is történhet vele. A vers nagyon szép volt, köszönöm én is, azt hiszem egyszer megkaptam én is mélben, de jó volt újra olvasni.
Ditta! Megnéztem a profilod, a fiaink között csak fél hónap a különbség! Na, nekünk nincs még fogunk. Ami azért rossz, mert közben már nagyon érdekelnék a szilárd kaják, pl. kifli, zsemle - ma palacsinta... Valahogy elnyammogja az ínyével, ami több helyen már olyan recés, hogy a célra megfelel...
Zsuzsa! Klassz, hogy már a végefelé jársz a pocakosodásnak, ez olyan izgi! Kicsit irigykedve nézem a pocisokat mindig, de nekünk még most nem fér bele a második baba, csak ha kicsit dolgoztam, és végre ingatlantulajdonosok leszünk... Gratula a vizsgákhoz, na én tavaly nem hatottam meg az egyik tanárt pocak ide vagy oda utóvizsga lett, de a nagy részük kedves volt. Én könnyebben tanultam valahogy pocisan, mint előtte, most viszont...hajjjajjj... Védőnő: a terhesség alatt én jártam a védőnőhöz, rendesen rendelési ideje van, meg minden, aztán egyszer jött ki szétnézni a lakásban, megbeszélni mi kell stb. Aztán jött hetente egy rövid ideig, azóta nagyjából havonta, és mi megyünk tanácsadásra.
Forgi! Elküldöm mélben a telefonszámaimat, ha ezt befejeztem. A te pocakod mennyi idős? Nekem Szabolcs végig bújkált, teljesen meglepi gyerek volt, és én bizony lányra számítottam. Aztán csak úgy sírtam a műtőasztalon, amikor kiderült, hogy fiam van, mintha mindig is azt akartam volna. Szépek a nevek!
Betti! Gratula a forgó Gerdának! Szabolcs eléggé bukós volt, ő is mindenkit lebüfizett folyton, mindig előre szóltam, de mindenki asszonta, nem baj, nem baj. Hát aztán vethettek magukra. Mostanra elmúlt a sok bukás szerencsére. Na, jól összejövünk kendőzni, aztán egyikünk sem ért hozzá
. Majd csak összehozunk valamit... Nevek: miért nem tetszett az Emma a családnak? Annyira klassz név pedig... Nekem is a lánynévlistám elején van. Leesés: általában mi jobban megijedünk, bár amikor Szabolcs leesett, akkor éktelen ricsajt csapott. Az apjának nem győzöm mondani, hogy ilyen helyzetekben teljesen higgadtnak kell maradni, mert a gyerek jobban megijed a szülő reakciójától. No, még nekem is gyakorolnom kell azért...
Búzaszem! Nagy-nagy gratula a csíkocskához! Szurkolok!
Melinda! Ez a TV-állvány dolog borzalmas. Még jó, hogy nincs tévénk, Szabolcs már most olyan mozgékony és kíváncsi... Bár a lakás igazán bababaráttá tétele még hátravan...
Kata! Milyen ügyes nagy lányod van! Tőlünk is duplagratula!
Dodus! Én is voltam lagziban hat és fél hónapos körül voltam, hát nem sok kedvem volt táncolni... A menyasszonytáncot meg sem vártam, annyira fáradt voltam. De elnézték nekem... Még szerencse, hogy nem történt bajotok a balesetben! Integetés
.
Marika! Gyönyörű a lányod!!!!
Zsua! Szopi: engem már most cseszegtetnek - Szabolcs hét és fél hónapos -, hogy miért szopik annyit - mert a hozzátápi az hozzátápi ugye, és nem elválasztás az én olvasatomban, a gyerekében sem, szóval ugyannyit szopik, mint azelőtt, (nappal hat-hétszer) csak háromszor eszik gyümit, vagy főzeléket is. Az éjszakaiakat (4-6 alkalom) viszont megelégeltem, már nem alszunk rendesen három hónapja, hát a sarkamra álltam Apa tiltakozása ellenére, és kipróbáltuk a Jó éjt, gyermekem módszert. Ha beválik beszámolok, még csak harmadik nap, de jók a tapasztalatok! De szoptasd csak, ameddig neki és neked is jól esik!!!!!
Na büszkélkedem is: Szabolcs múlt hét végén, ahogyan hazaértünk Szegedről gyors egymásutánban négykézlábra állt - ezt már gyakorolgatta eddig is -, aztán felült! Most folyton ülni akar, nagyon édesen játszik így, sokat gyakorol. (Ült már eddig is egyedül, de nekem kellett felültetni.) Négykézláb pedig úgy megy előre, hogy a lábát előre teszi, aztán leteszi a fejét támasztéknak, előre teszi a kezét is, felemeli a fejét és így tovább. Lassan, de biztosan. Nagyon viccesen néz ki....
Bocs, ha hosszú voltam
. Megpróbálok gyakrabban jönni ezután, én még mindig inkább vagyok miskolci, mint budapesti...