Új privát üzeneted érkezett!

Viszont van még egy meglepő is pozitív változás a rendszerben. A terhesség 25. hét után állambácsi ad majd 190 font támogatást vitamin pénz gyanánt. Jól teszi, kezdem őt megszeretni. :lol:
Vendég

Sziasztok!

Csatlakoznék még a jóval előttem szólokhoz, nekem is ritka szar a közérzetem, napok óta fáj a fejem :?
Plusz itt vagyok itthon, egy kb 120 m2-es házba, ahol lehet takarítani így felújítás után a csatateret...kőpor, törmelék, minden tiszta trutyi... utáloooom :shock: :shock: :shock: :shock:
Valaki mondjon valami biztatót, mert az előbb már majdnem elsírtam magam....Tegnap reggel 7óra óta csinálom, de úgy érzem nem haladok sehova, és sose lesz rend és tisztaság...el vagyok kámpicsorodva :roll: :cry: :(

Edit

Kép
ézsóné

előrébb kellett hoznom a vonalzón a születés idejét, hohy jól mutassa a napokat...a kalkulátorok szerint 01.29-re vagyok kiírva, a doki szerint 02.01re...de majd a csöppség eldönti mikor akar kibújni :P

Edit

Kép
ézsóné

lucababám: Nem igazán tudom a hepatitisz elleni oltást. Az alábbi cikkben is van róla szó. De ebben pl. a sárgaláz elleni oltásra is azt írja, hogy gyengített vírus, úgyhogy nem tudom, hogy mennyire friss a cikk. Ebben viszont az infulenza elleni oltás mehet, csak nem az első trimeszterben. De a télen már nem is ebben leszünk.

http://noinet.hu/babazo/268

bellerreni: Az enyém sem mindig tolerálja a savas dolgokat. Sajnos az alma is közéjük tartozik.

ézsóné: A munka megvár, pihenj le egy kicsit. Legalább egy él órára.

Sajnálom, hogy nem vagytok jól. Nálam olyan érdekes a helyzet, mert vagy egy hete tök aktív vagyok. Ma megcsináltam végre a bejárati ajtónk csinosítását (öntapadós tapétával kellett körbeszegni), kimostam, kivasaltam a párom ingeit és levágtam végre a karmaimat. Szóval aktívkodok, szerintem csak a figyelmemet terelem a délutáni uh-ról.
vicky79
Budapest III. kerület

Sajnálom a rosszul-levőket!
Egy kicsit idegesít is, hogy nincs semmi tünetem még mindig - csak ezek a görcsök, ma reggel is fáj, csak most a másik oldal, de nem hagyom magam magamtól feldegesíteni - ha tegnap kalimpált a baba, ma is jól van, és kész.
A tegnapi hiszti után úgy döntöttem, nem megyek be ma, csak délelőtt volt egy interjúm, azt elintéztem és hazajöttem (rugalmas munkaidő + uborkaszezon = hurrá :)).
Nagyon szokatlan, hogy itthon vagyok, és nincs semmi dolgom, úgyhogy kerestem elfoglaltságot - elővettem egy keresztszemes könyvet és nekiálltam hímezni - jó kis öregasszonyos elfoglaltság, de én élvezem, kb 5 éve nincs ilyenre időm :)
Kiélvezem ezt a mai napot, mert holnaptól megint taposás van...

boruska

boruska

boruska: Nem tudsz a héten otthon maradni? Biztosan kellene neked is a pihenés. Lehet hogy a jövő héten már nem is görcsölne a hasad annyira, a pihi jót szokott tenni neki.
vicky79
Budapest III. kerület

Na sikerült aludnom 2órát. Komolyan nem vagyok normális. Este majd dolgozhatok jó későig. :evil: Kicsit ellébecoltam a határidős munkáimat.
Egyre jobban közelít az egyetemi beiratkozás is, amitől tartok. Január végén kellene másoddiplomáznom. :roll:
Bár Lucával még simán lenyomtam 14 brutál vizsgát január-februárban úgy,hogy volt olyan napom, hogy 3szigorlatom is volt!
De nagy pocakkal mindenki engedékenyebb és volt, hogy este 20h-kor jutottam a szóbelihez Vezetési ismeretek-ből, amiből kb semmit nem tudtam. A tanár meg csak rám nézett, meglátta, hogy az azelőtti jegyeim mind 5 meg 4, és hazaküldött egy 4-essel, nehogy ott megszüljek neki! :lol:
Vendég

Sziasztok!

Én is bekukkantok egy kicsit. Gratula a jó hírekhez, és kitartás a rosszul levőknek, ja és köszi a magnéziumos hsz-eket.

A tegnapi egyedüllétes, unatkozós panaszkodásom után úgy döntöttem ma körútra megyek. Igaz egyedül, de azért csak látom, hogy van e még élet a Földön :lol: Jól bevásároltam mindenféle zöldséget, gyümölcsöt, alig bírtam hazacipelni, és megvettem a bébim első ajándékát is! Vettem egy édes kis előkét, sárga kiskacsa van rajta. A sárga jó lesz, bármilyen nemű is lesz a baba. Szóval eddig bírtam megállni, hogy ne vegyek semmit. Aztán itthon jól rápróbáltam a hasamra, és úgy vélem tetszett a kis Bugyboréknak. :lol:

iwiw: azon természetesen én is rajta vagyok, mert ugye aki nincs fent az iwiwen az nem is létezik :wink: még kitalálom, hogy lenne a legegyszerűbb engem megtalálni... elég sok van belőlem, akarommondani a nevemből.

oltás: én is úgy tudom, hogy nem szabad beadatni kismamiknak.

Kép
zsizell

Csajok!

A közös mailt pont azért csináltam, hogy ha valaki nem akar valami személyes dolgot kitenni a netre, csak a mi kis társaságunknak meg tudja írni.
A mailcím még mindig 2010februar@gmail.com
Ha valaki nem tudja a jelszót, erősen kalimpáljon itt, vagy priviben!

Én is fent vagyok iwiw-en, de már csak negyed gőzzel. 1000 ismerős felett voltam és elvesztette számomra azt a pluszt, amit az elején jelentett. (ovis ismerősök, régi szolnoki szomszédok..stb)
Gondolom nincs értelme titkolni a nevem. A lányom Balogh Luca, a férjem Balogh Laci. Én felvettem a nevét és Nóra a keresztnevem. És budaörsi vagyok :D
Vendég

lucababám! én le vagyok maradva a jelszóval, kérem széééépen.
Egyébként anyukám élettársa is Balogh Laci :lol:

Kép
zsizell

Sziasztok!

Hát Poronty 1.0 utálja vagy a virslit, vagy a mustárt. Olyan rosszul lettem vacsi után, hogy le kellett dőlnöm... Még a víz is kivert... :?
És elromlott a hülye mosogatógépünk, ezért kézzel kellett mosogatnom... Teljesen elkényelmesedtem, mióta a gép megvan! :)
Megyek is és visszadőlök, mert még most sem százas a gyomrom...

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Megjöttem uh-ról. Minden rendben, a baba 58 mm és szépen mocorog. NT: 1,9, úgyhogy ez is jó. A cukrom 7,7 lett, de a doki elküldött egy dietetológushoz, hogy a 24. hétre ne legyen sokkal rosszabb. Egy képet kaptam csak, azon az arca van, de szegénykém úgy néz ki, mint egy ufó. :D Megnyugodtam. Holnap hívom a nőcit a kombinált teszt miatt. Dokihoz legközelebb aug. 25-én kell mennem. Nektek még elárulom, hogy nem mondott a nemére a doki semmi konkrétat, csak hogy olyan fiúsan teszi keresztbe a lábait. Ezen apával jót mosolyogtunk, de most azért elgondolkoztam rajta.

lucababám: Akkor te vagy az ügyvédnő a Barátok közt-ből? :)
vicky79
Budapest III. kerület

Viki!

Igen. A leánykori nevem meg Szili Nóra. Étteremben könnyű volt helyet foglalni telefonon. :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Mi is voltunk ma uh-n. Paraméterek: CRL:62mm, BPD:22mm, OFD:25mm, NT: 1,6
Nekem levették most a kombinált teszthez a vért, 2 hét múlva kell mennem az eredményért. Megkaptam AFP-re is a beutalót, meg vcs+ellenanyagra is.
Ne haragudjatok, hogy nem írok senkinek. Holnap megyünk le anyuékhoz a Balcsira 2napra, majd csütörtökön jövünk haza. Sajnos apa nélkül megyünk, mert délutános és nem kapott szabit.
Pénteken megyek a védőnőhöz. Sajna csak 1 képet kaptunk.

Kép
Vendég

kriszti: Szép kép, most én is csak egy képet kaptam, majd felteszem. Nekünk az arcáról csinált a doki képet. Jó pancsizást.

Azt még elfelejtettem tegnap írni, hogy a lepény a hátsó falon tapad és egy kicsit rálóg a méhszájra. Nem lesz belőle gond állítólag, majd feljebb kűszik.
vicky79
Budapest III. kerület

Jó reggelt Csajok!

De jó nektek, gratulálok a képekhez meg a jó eredményekhez :) Pénteken én is megyek dokibácsihoz, de szerintem nekem nem lesz uh. A 12 hetes meg még messze van. A tegnapi rosszullét után nem merek sem enni, sem inni, nehogy megint rókakoma legyen a vége itt az irodában... Ráadásul ablakot is kell pucolnom, mert a főnököm úgy gondolta, hogy jót fog tenni egy kis mozgás és sajnos erre felén ez is beletartozik a munkaköri leírásba :cry: Ennyit arról, hogy majd kímélni fog... A kímélés nála annyit jelent, hogy ő nem jön be az irodába és én meg egyedül vagyok egész nap bent... Pfffff.

További szép napot mindenkinek

Reni

bellerreni
Eger

Hello Mindenki!

Annyira sokan eltűntek innen. Szégyen, de vissza kellett olvasnom, hogy kiről mi az utolsó info. Olyan sok baba ment el, hogy már azt hittem, egyesekkel valami baj történt.
Pammut, Csipike, Csuppancs, Andee, Husoka... (bocs, ha valakit kihagyok! Nem mintha ő nem hiányozna!)
Barbi biztos dolgozik látástól mikulásig, meg Szintus is aktív tag egy másik fórumon, és hát kettőt egyszerre nem egyszerű nyomon követni.

Mindig rájövök, hogy nekem meló közben egész nap be van kapcsolva a Babanet, hátha ír valaki. Egy iszonyat adatbázisból szedek le 65.000 soros táblázatokat, ami sokszor fél órát is igénybe vesz és így van időm mellette kukkolni. :roll:
Meg tesóm 24 órás Luca-ügyeletet tart. Anyuéknál van neki kis medence, homokozó, veteményes kert. Szóval nem unatkozik! :lol:

Bea!
Nagyon gondolkodom rajta (így hogy jobban vagyok és nem rókázom minden nap) hogy szeptember-októberben kimegyek Londonba egy napra megvenni a téli ruhákat a gyerek(ek)nek. Még számolgatok, mert van egy nagyon jó kontaktom, aki beszerzi, csak ha magas a font árfolyam, lehet jobban megéri kimenni... Szóval esetleg ott is összefuthatnánk! :lol:
Vendég

kakti: Elfelejtettem neked tegnap írni, hogy volt külső és belső ultrahang is. A belsőn ment a mozi és mérte a méreteit a babának, a külsőn meg rosszabb volt a kép, de a nyaki redőt ott mérte le. Mondjuk a külső nem esett annyira jól, mert megpróbálta arrébb löködni a babát, hogy jobban le tudja mérni, de az én kis drágám már most nem azt csinálja, amit a dokibácsi szeretne. Nem nagyon akart megmozdulni akkor már. A szívhangnál meg úgy megijedt, hogy a kezét a fejére tette, a doki meg poénkodott hogy biztos azt gondolja a baba, hogy mit akar ez az ürge tőlem. Nagyon aranyos volt. :D
vicky79
Budapest III. kerület

Ohh, Vicky!
Köszi az infót! Már nagyon be vagyok sózva, de olyan messze van még a jövő hét péntek... :(
Közben elkezdett fájni a térdem. :? Nem tudom, említettem-e már, 2006-ban átestem egy komoly térdműtéten (jobb oldali), minek következtében egy kb. 30 cm-es heg van a térdemen, és nem tudok pl. térdelni, guggolni, futni... Szóval rendesen hazavágott a dolog. Erre most elkezdte a bal is a kis játékait. :? Viszont mivel esélytelen, hogy a közeljövőben kés alá feküdjek, muszáj lesz valami alternatív gyógymódot kitalálnom (persze az orvosommal konzultálva), mert nehéz lesz rozoga térdekkel kihordani ezt a babát (meg majd a kistesót). :) Hát mi itt tartunk. Ha sikerül, jövő héten pénteken, a két UH közt beiktatom a sebészemet is. Orvosi napot tartok. :D

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Csajok!

Megöl az unalom itt az irodában. Az ügyfelek mind nyaralnak, senki rám nem nyitja az ajtót, meg se csörren a telefon, a főnököm a kanyarba se... Semmit nem tudok csinálni :cry: Mindjárt megbolondulok itt egyedül... :x

Írjatok legalább ti, hogy legalább veletek tudjak beszélgetni...

Üdv:

Reni

bellerreni
Eger

Szia Reni!

Ha ez megnyugtat, én is szanatóriumban érzem magam. Az elmúlt két napban sem dolgoztam érdemben túl sokat, és ma is így lesz. :)
De úgy csinálok, mint aki nagyon elfoglalt. :) Így nyugodtan fórumozhatok. :D

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Jó kis nyári uborkaszezon...
Én legalább itthon dolgozom! Így sajna mindig van mit csinálni! :lol: :lol:
Ti meddig akartok dolgozni?
Vendég

kakti: Nem lehet valami merevítőt tenni a térdedre? A sógornőmnek nem tudom mikor lesz a következő műtétje, szerintem most elege lett belőle egy kicsit. Azt mondta, hogy olyan fájdalmat még nem érzett, mint mikor kivették a csövet belőle. Legalább hamar meg volt. Szerintem már otthon van.

Képzeljétek, anyukám már meg is vette nekem a cukormérőt. Gyógyszertárban dolgozik és náluk akciósan most 5000 Ft-ért volt, úgyhogy a kereskedőtől rögtön vett is nekem egyet. És a csíkok is csak 3000 Ft az 50 db. Valami biztos sántít a dologban, de a nagybátyjámnak karácsonykor vettek ugyanilyet és ő használja. Akkor 15.000 Ft volt. Sajnos a márkáját nem jegyeztem meg. És még számlát is tud kérni róla a tempora. Szóval tök jó, a jövő hét végén már fel is jut, ha jönnek apósomék.
vicky79
Budapest III. kerület

lucababám: Elméletileg karácsonyig, de ha nagyon fog csúszni, akkor az esést azért nem vállalom be.
vicky79
Budapest III. kerület

Nóri, nagyon jók az UH képek, ám a legutolsó nekem nem egyértelmű, hogy mit látunk. Segítesz?

Juci, mi lenne, ha az úti célt megváltoztatnátok olyanra, ahova nem kell védőoltás?

Bellerreni, én tegnap pont úgy éreztem magam, ahogy te leírtad. Az okára nem jöttem rá, pedig vadul gondolkodtam.

Ananácska, jó sűrű volt a tegnapi napod, de legalább híztál egy keveset :D

Edit, én biztatnálak, hogy előbb utóbb rend lesz, de nem hiszem, hogy ez vigasztal. A lényeg, hogy nem kell kapkodni, a munka megvár! 8)

Vicky és Kriszti, nagyon gratulálok a szuper méretekhez!!
Én holnap fogok kérni a 12 hetes UH-ra időpontot és onnan már csak 1 hetet kell valahogy kibirnom..
lara

Sziasztok!

Én is karácsonyig, vagyis papíron december 31-ig dolgozom, ha bírom addig. Azt mondta a főnököm, hogy szóljak, ha már nem bírom és akkor két hét alatt betanítok valakit és mehetek... Hát majd meglátjuk, hogy mennyire bántja a kicsi a nagyot és mennyire hagy dolgozni :D

Nóri: Én is szívesen lennék otthon, még ha dolgoznom is kellene, de azért mégis másabb otthon, mint egyedül az irodában :cry: elég nehezen viselem az egyedüllétet...

Kakti: Én is a neten lógok, mert mást nagyon nem tudok csinálni... A térdedre tényleg ki kell valamit találni gyorsan, mert mi lesz akkor ha nő a pocak és a súly...

Üdv:

Reni

bellerreni
Eger

Ami azt illeti, én decemberben már nem szeretnék dolgozni. A cég valószínűleg december 18-ával leáll január 2-3-ig. De én már azt a hónapot babavárással tölteném, meg persze készülés a karácsonyra is (takarítás, stb.). Aztán majd meglátjuk, mit javasol az orvostudomány. Elég nagy hátránnyal kezdtem neki a babavárásnak (a rissz-rossz térdeim, a visszereim, a vesekövem), nem tudom, meddig hagynak jönni-menni. :) Szívem szerint már otthon lennék, de az eszem tudja, hogy ez nem megoldható. Kell az a kevés kis pénz is. :(
Most hívtam a sebészemet: szabin van, de jövő héten már lesz. Szóval hétfőn újra próbálkozom. :)

Amúgy nekem a térdműtétem után sem nagyon voltak fájdalmaim (isteni csillapítót kaptam). Viszont ez volt életem első kórházi élménye, és nagyon hisztis voltam. Az orvosom rettegett is, mikor egy év múlva visszamentem a csavarkivételre. Azt csak helyi érzéstelenítéssel csinálta. nem volt vmi jó érzés, az tény, de végig röhögtük meg dumáltuk azt a fél órát. Utána meg is lettem dícsérve, hogy rácáfoltam saját magamra. Összesen egy nap sem volt, amit akkor bent töltöttem a kórházban. :) De még egy műtétet nem akarok! :D

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

kakti: Megértem.
vicky79
Budapest III. kerület

Lara!
Az utolsó kép az ülőmagasság leméréséhez kellett csak. Amúgy balra van a feje, jobbra a pocakja. De különösebben aranyos nincs benne, csak a méret miatt örült a doki, hogy végre ki tudott merevíteni egy képet, mert úgy riszált megint, hogy nehéz volt mérni. :D

Én áprilisban mondtam fel a fix melóhelyemen. Reggel 6:30-ra jártam be, hogy ne kelljen 2 órát kocsikázni Budaörsről Óbudára. Meg ugye vissza kellett érni, hogy Lucát elhozzam a bölcsiből. Itthon meg a másodállás. Na akkor elgondolkodtam, hogy a másodmelóval pont 3szor annyit keresek, mint a bentivel. Mérlegeltünk. Koszos lakás, sosincs kaja, gyerekkel nem tudok foglalkozni. Felmondtam. Egy darabig fizethettem magam után a járulékokat (összesen 2 hónap) de most már én is táppénzen leszek! :lol:
Nem tudom, ketteske után hogy lesz. Szerencsére a férjemre maximálisan számíthatok anyagi (meg minden) téren. Lehet, hogy nem is fogok soha többet melót keresni, ha itthonról ilyen jó megbízóim vannak!
Vendég

[img]Sziasztok! Én most vagyok 13 hetes és 2 napos :D Éppen ma voltam vérvételen, meg UH-n. Szerencsére minden rendben, a baba aktív, 70,3 mm-es, a nyakiredő rendben :D Kezdenek múlni a rosszullétek, de azért még mindig megsanyargat a kis lurkó :D Nagyon szurkolok mindenkinek :D
gabci89

Most csak gyorsan felrakom a képet az én kis ufómról és a fürdőruciról. Majd ha hazajöttem a védőnőtől, akkor még jövök.

Kép

Kép
vicky79
Budapest III. kerület

Uh, csajok, ha én ezt tudom, hogy mindenki unatkozik. Feljöttem volna. De már olyan lelkiismeretfurdalásom van, hogy beutazom dolgozni, és egész nap csak netelek. Így ma egy kicsit aktívabb voltam. De már nagyon távoznék innen. Hétfőn megyek az új házidokihoz, akkor megbeszélem vele, hogy szeptember közepétől írjon ki táppénzre, mert hát október novemberben nekem úgyis ott lesz a szakvizsga. Tanulni is kéne rá. Annyira nem panaszkodom, mert kiderült, hogy az Alapítványi munkámat is ki tudom menteni Kft formájában, így azt is tudom csinálni heti pár órában, meg a gyed is csak becsorog. Ennyi kikapcsolódás meg nem árt, mert be fog rozsdásodni az agyam, no meg lemaradok a szakmámban, az meg nálunk elég gáz. Kedden megyek kft alapításra az ügyvédhez. Szóval egyenlőre rózsák az égen, csak ne itt kéne ücsörögnöm már. Még másfél hónap (a tervezet szerint), hát nem tom hogy fogom kibírni.

Már most látom, hogy itt mindenki pedálozik ezerrel, én meg le se ..., mert nem érdekel, a helyem tuti, a kötelező részét a munkámnak ellátom, akkor meg minek vállaljak be pluszt?

Ja és tegnap megvartam az első képeket a babaszobába. Egy falvédőt akarok varrni, meg fejvédőt a kiságyba (igaz ágy még nincs) és a maradékból meg képeket a falra, most ezen edzem varrótudományom. Annyira édesek lettek, ha nem felejtem el rakok fel fotókat.

Az anyagnak, amiből varrom kész sztorija van: a gólya elcserélte a gyermekeket, az oroszlánpapa kérdőjelekkel a feje körül ölében az egérgyermek, az egérmama roskadozik az oroszlánbébi alatt, a zsiráfmama sem érti a fogakat a krokodilbaba szájában, és a legédesebb: a krokodilmama elájult ahogy megllátta hosszú nyakú porontyát és a krokodilpapa legyezgeti. Közben a nap teli szájjal röhög. Ritka édesek.
Na ezekből lesznek képek a falon, meg zsebek a falvédőn. A falvédőn meg méhecskék lóbálják lábukat a felhőkön.

És a Zsolti tesója szerzett polisztirol gyöngyöcskéket, tehát amint átkerül hozzám készül a szoptatóspárna a'la Zarja. :D
Már alig várom. A maradék anyagból meg apának varrok egy babzsákfotelt. Szabadidőmben ...

zarja

Zarja!
Irigyellek! Én nem tudok varrni...
Épp a napokban gondolkodtam, hogy mikor még óvónéniként húztam az igát, a szülőkkel nagy fába vágtuk a fejszénket. Az apukák építették a csopiszobába a galériát, mi az anyukákkal pedig falvédőt csináltunk és a galéria védőhálóját makraméztuk. De aztán eszembe jutott, hogy nem kézzel varrtuk a falvédőt (tök szép színes volt, csupa maradék anyagból), hanem kitaláltuk a mintát, kivágtuk a figurákat és az egyik anyuka varrta össze. Szóval ez nekem nem fog menni... Én maradok a keresztszemes cuccoknál, ha majd végre nem dolgozom már. :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Zarja: de jó neked, hogy ilyen kézügyességed van. Én kb. egy zoknit tudok megstoppolni és kész :lol: jó lenne, ha én is tudnék ilyeneket, legalább itt is csinálhatnám az irodában ilyen napokon...

Tudjátok éppen mit falatozgatok? A Mekiből kívánta meg a kis lurkóm az álompitét :lol: a rendes kaja az nem megy, de bezzeg az álompite az jóóó :twisted:

További szép napot:

Reni

bellerreni
Eger

Sziasztok!
kriszti és vicky: gratula a szép babafotókhoz.
Bocsi, hogy nem csatlakozom délelőttönként, de megfogadtam magamnak, hogy csak azért mert itthon tengődöm, nem fogok egész nap a gép előtt punnyadni... hát valamit valamiért, mert így meg mindig le vagyok maradva a történésekről. :shock:

Kakti: nekem is volt egy kisebbecske térdműtétem, azóta úgy érzem a frontokat, mint valami vénasszony, a hidegfront különösen nehézkesen megy két lábon.

lucababám: te mit dolgozol otthon? nekem is kéne valami kis pénzforrás.

Kép
zsizell

bellerreni: hát nem éppen ésszerű dolgokat kívánnak ezek a kis bébik, úgy látom. :lol:
Képzeljétek! én valamelyik nap citromot kívántam, de olyan szinten, hogy együltő helyemben megettem három nagy citromot alanatúr, és úgy haraptam, mintha kb. almát ennék, egy cseppet sem éreztem savanyúnak. Ezt eljátszottam másnap is, aztán már nem, mert úgy szétmarta az ínyemet, hogy már egyéb ételt is alig bírtam megenni :lol:

Kép
zsizell

Uhh Zsizell az kemény lehetett. Ma én is megkívántam a limonádét citromból, csináltam is jól behűtve. Megittam két pohárral és a második pohár utolsó korttyánál már kirázott a hideg annyira nem kellett... Furcsa, hogy ilyen gyorsan változnak a kívánalmak. :lol: legalábbis nálam úgy van.

A múltkor rántott májat kívántam, apóca gyorsan kocsiba vágott, hogy akkor jó menjünk enni, mert akkor a hányások miatt már vagy két napja nem ettem és örült, hogy valamit belém bír tukmálni. Két utcával lejjebb van az étterem ahova szoktunk járni. Mire odaértünk már nem bírtam bemenni az étterembe mert annyira hányingerem lett már csak a gondolattól is, hogy májat egyek :shock: Nagyon érdekes dolgokat produkál a kis pocaklakó :lol:

Reni

bellerreni
Eger

Sziasztok!

Közben olvasgatlak titeket itt csöndben. :D
Ma 2 hete, hogy már nincs babó. :( Már annyival könnyebb, hogy nem bőgőm el magamat, ha mesélek róla. Holnap megyek a szövettani eredményért, remélem vmi kiderül.
Azért kicsit irigy vagyok ám Rátok. :twisted: :twisted: :lol:
Holnap mentem volna én is a 12. heti uh-ra.

Zarja!
Erre a falvédőre én is kiváncsi leszek, biztos jól mutatnak majd a falon. Ügyi vagy.

Kriszti, Vicky!
Gratulálok az uh-os képekhez. Tök jó, hogy már ekkora babátok van.

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya

Nóri, ahan értem már így a képet! A kis mocorgós :)

Gabci, szia, micsoda hatalmas bébi, 7 cm-es ülőmagasság! Ez igen!

Vicky, tök jó a fürdőrucid! Az UH képen tényleg nehéz kivenni ami rajta van…az a baba feje akar lenni?

Reni, kajálásról annyit, hogy én is extrém vagyok ma: reggeli: húsgombóc leves, 10órai: húsgombóc leves, ebéd: húsgombóc leves. Na, nem azért, mintha nem lenne más itthon, mert tele a hűtő kajákkal, de csak ez kell :lol:

Zsizell: citrom: jóóóóóóóó isten 8)
lara

Szisztok!!!
Hát én tegnap nem bírtamírni, napközben alig bírtam ébren maradni, szó szerint/gondolhatjátok:volt 40vizsgázóm/ aztán meg estére teljesen szétcsúsztam.. voltam tegnap laborban, ma kellett volna eredményért mennem, de mivel ma meg szoboszlón vizsgáztattam, így nem mentem érte. majd holnap..talán. én jövőhéten megyek UH-ra.
Szépek az UH képeitek lányok!!! remélem mindenkinél rendben lesz minden!!!!

Kép
Kép
ronci

Annamari, azért majd ugye elmondod, hogy mi lett a szövettan eredménye!?
Örülök, hogy már jobban vagy!
lara

nálam kaja: kenőmájas zsömi..más nem megy..

Kép
Kép
ronci

Látom akkor másnál is vannak ilyenek mint nálam :lol: Már azt hittem, hogy én vagyok ennyire macerás :shock:

bellerreni
Eger

kaja: nálam most franciasaláta halrudacskákkal. de délután készítek egy nagy adag rakott zöldséget, brokkoliból, karfiolból, és egy rakás sárgarépából... nyammmi
ronci: én azt olvastam, hallottam, hogy a kenőmájas nagy mennyiségeben nem tesz jót a babának, ahogy a máj sem... !! Szerintem májkívánók nézzetek ennek utána. Én szerencsére nem szeretem a májat, ami persze - ahogy a mellékelt ábrák mutatják- nem jelenti azt, hogy nem is fogom megkívánni.

Annamari: örülök, hogy jobban vagy, és becsülöm, hogy ilyen erős vagy, én nem tudom, hogy viselném, de biztos nagyon rosszul.

Kép
zsizell

Zsizell!

Gondold át ezt a rakott zöldséget! A brokkoli és a karfiol rettenetesen felfúj, és görcsöket okoz. AMi megint nem túl jó a babának! :?

Nálam valami baj van... Én bármit meg tudnék enni. Persze néha én is megkívánok ezt-azt, de nem megyek falnak, ha nincs épp otthon.

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

kakti: hát majd nem eszek belőle sokat :wink: kell egy kis vitamin.

Kép
zsizell

zsizell!!! tudom, hogy nem lehet májat enni: a sok A vitamin miatt..májat nem is eszek, de a májkrémet vagy 2napja igen. márcsak azért is mert semmi mást nem bírok megenni..na meg amennyi máj ezekben benne van..hát..de nem izgulok, 2nap mülva már úgysem bírom ezt se megenni!!! :lol: :lol:

Kép
Kép
ronci

ronci: nekem a doki mondta a májat, és rákérdeztem a májkrémre, és erre mondta, hogy azt sem kéne. Mondjuk a májkrémet én is megeszegettem régen :) . Egyébként igazad van, szerintem sem sok májat láttak ezek a májkrémek, biztosan azért ízlik nekem is némelyik :lol:

Kép
zsizell

lara: Igen, az arcát fotózta le a doki. Olyan, mint egy kis ufó. :D

zsizell: Én meg úgy tudtam, hogy jó a máj, mert sok benne a vas. Most nem tudom, én nem kívánom annyira, de most májkrémet én is vettem. (Elég kevés benne a ch.)

Kaja: Hát nálam most be kell egy kicsit húzni a féket kajában, de most a görögdinnye a csúcs. És azt ehetek! :) Mondjuk nekem ez a kívánósság a 10. héten igazából megszünt, ahogy a hányinger is. Szerencsés vagyok (ebben).
vicky79
Budapest III. kerület

Szerintetek lehet annyi májat enni, hogy káros legyen? Mármint én szeretem és mondjuk havonta 2-3 alkalommal eszem is főleg csirkemájat húslevessel.
Annál rosszabb, hogy folyton camembert sajtot ennék tatárbifsztekkel és sushit. :twisted: :twisted:
A nőknek mindig az kell, amit nem lehet! :lol:

Zsizell!
Szállítmányozási cégeknek készítek költséghatékonysági elemzéseket. Negyedéves-éves statisztikát, meg kamionok költségeit vizsgálom... Naaaaagyon izgi! De mondjuk én szeretem :oops: . Meg szerintem jól is megy. Egy egyetemi tanárom ajánlott be, mert jól ment a suli, onnan meg könnyű volt. De nem embernek való ocsmány meló ez. Egész nap excel táblák bogarászása. 8)

Kaja. Én élvezem, hogy lassan újra tudok enni. Ma pl rizses húst csináltam, de én inkább tarhonyát ettem volna, így azt is csináltam. Én a házit szeretem, anyu viszont a gépit. Így lett gépi is. 3 kaja egy pöriből. Remek!
Vacsi meg vasi pecsenye lesz krumplipürével és házi kovi ubival! Hmmm.
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?