Új privát üzeneted érkezett!

Helló Lányok!

Csak egy gyors bejelentkezés.
Először is gratula a frissen született babáknak és sok-sok erőt, tejcsit, gyors felépülést kívánok az anyukáknak!

Kérek egy kis drukkot, holnap engem is befektetnek, már túl vagyunk az időn, ma kellett volna szülnünk! Talán indítják a szülést, legalábbis kicsit rásegítenek. Vannak jó kis jóslófájások, baba feje teljesen beilleszkedve, méhszáj 1 ujjnyi, méhnyak szinte teljesen fellazulva. Nem bánnám, mert dokinénim még most itthon van, nem kerülnék idegen orvos kezei közé. Holnap reggel ultrahang, magzatvízvizsgálat, ctg, aztán döntés. Szorítsatok!
Persze én is drukkolok mindenkinek! Vigyázzatok magatokra!

Puszi, majd jelentkezem, vagy én, vagy a férjem!

Üdv, Judit

Kép
judi79

Húú a holnapi nap látom folyamán lehet, hogy két babával bővülünk. De a héten biztos.

Judy: Neked is sok erőt kívánok.

Ágota: Miért mondod, hogy neked már sosem lesz ilyen nagy hasad. Majd a következő babánál :lol:

Kép

Kép
ádibaba

Judy, Irdab nagyon drukkolok! Legközelebb édesanyaként fogtok bejelentkezni... :D Könnyű szülést és gyorsan elmúló kórázi napokat kívánok nektek!

Kajaötlet: holnap paprikás krumpli, holnap után kukoricás pulykaragu.

Lina, ha gondolod tudok ajánlani egy olyan ingatlanost, akinek odaadod a kulcsot és csak a szerződést aláírni kell menned, mindent intéz. Nekünk már másodszorra adták ki a lakást.

Beus, neked még egy hét kismamaságot kívánok, beszélj Marcussal hogy hédereljen még egy ideig a pocakban :)

Én változatlanul vagyok, eltekintve attól, hogy kifejezetten utálok már emberek közé menni :( Ma megkérdezték a boltban (ma már harmadszor), hogy "na, mikor fogsz már szülni?" Erre olyan ideges lettem, hogy udvariatlanul nem is válaszoltam... Egyszerűen a falnak megyek ettől a kérdéstől! Mit vár, hogy azt mondom szerda reggel 7 óra 10? :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Vendég

Cscsi,
ha augusztusban nem sikerül kiadni, akkor majd lehet, hogy jelentkezem. Csak ugye még ott lakik aug. 31-ig az előző lakó. Úgy nem akarom, hogy bemászkáljanak a lakásba rajtam kívül, nehogy valami gubanc legyen belőle.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Hazajöttünk :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép

Mili gyönyörű. Apája szerelmes bele :oops: :wink:
Imádom őket! :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Kép
Vendég

Kata,
gyönyörű picilányod van. Tök furi, hogy tulajdonképpen néhány órásan hazamehet. És ha mondjuk besárgul??? Akkor vissza kell menni?

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Egy hét múlva ajánlott egy kontroll :wink:
És adtak telefonszámot, bármilyen kérdéssel 0-24 óráig lehet hívni, és ha gondom van, bármikor lehet menni is a kórházba.
Vendég

Rilla,nagyon helyes,hogy otthonról is tudsz majd jelentkezni :wink:

Ágota,nekünk is szolnokon volt az esküvőnk és ott is fogok szülni :wink: De azért a biztonság kedvéért kikérem :)

Judi,neked is mennek a drukkok,és várjuk a híreket! :)

Sziszka,örülök,hogy már jobb egy kicsivel a kedved!!A shoppingolás nekem is segíteni szokott :)

Kata,nem is csodálom,hogy apa szerelmes Milibe,egyszerűen gyönyörű!És olyan jó,hogy megvárta a nagyszülők érkezését!

Nálunk ma ez lesz a vacsi: http://andi1976.gportal.hu/gindex.php?pg=30148137

Kép
Kép
tundi24

Kata:
Gyonyoru a pici lany! Nagyon hamar hazaengedtek... Te hogy birod? Gondolom gyerekorvos azert naponta kijon meg ilyenkor hozzatok?

Holnapi ebed:
Rizses lecso, gyümölcs leves :)

Nalunk a kiiras utan 1 hetig nem nagyon csinalnak semmit, utana neznek ezt-azt, de inditas csak 2 hettel utana van.

baratodildi

Kata, pont most akartam írni, hogy pár óra múlva otthon lesztek - de megelőztetek! Furcsa látni, hogy még a köldökcsipesz is rajta van, de már otthon van...(vagy az még kórházban készült kép?) Egyébként tényleg gyönyörű ez a baba is, ezektől a babapillantásoktól el tudok olvadni...

Piroska, Neked akartam még írni, hogy nekem is volt strepto-m, de a babától vettek fülváladék-mintát, amiből kiderült, hogy neki nem tenyészett meg ez a baci, úgyhogy minden rendben. Szóval nyugodj meg, nem biztos, hogy a babácskátoknak bármilyen kezelésre lesz szüksége! :)

Cscsi: ne légy ideges ezektől a kérdésektől - pár nap múlva vége lesz és egy ideig senki nem fog ilyet kérdezni Tőled! Élvezd, hogy még egyben vagy és ezt kérdezik tőled lépten nyomon! :wink:

Rilla, rendben, majd folyamatosan írok a babáról. A mai nap nagy híre, hogy kint voltunk a kertben 5 percet! :) Merthogy d.e. jött a védőnő és mondta, hogy nyugodtan kimehetünk már - több se kellett nekünk! :D Amúgy tényleg egész nap alszik Betti, kivéve etetéskor, de azokba is mindig belealszik. Imádom!!! :D

Ágota, aranyos, ahogy írod, hogy se akkor nem alszol, amikor Villő ébren van, sem akkor, ha alszik! :lol: :lol:

Tyű, Bettikém felébredt, megyek! Mindenkinek jó éjszakát!

Kép

Kép
hmbori

Nah átnéztem a táskám ismét, h minden meg van e. Éppen a fejem kezd szétmenni :cry: . Anyukám ma 3x hívott, mintha valami kivégzésre mennék már annyira aggódik :twisted: :twisted: :twisted: Már kikészít kicsit.

Tök jók a beszámolók, meg h írtok a babákról :lol:

Milagros nagyon szép baba, már én is nagyon várom, hogy babázhassak.
Tök jó, hogy otthon vagytok ilyen gyorsan, nagyszülők is biztosan örülnek nagyon :lol:

Búcsuzom, aztán majd apa jön beszámolni, meg én is küldök smst. Sissi ha megkérhetlek te is írsz majd smst, hogy ha van újabb baba?

Köszönöm a bíztatást, majd jövök/vünk :lol:

Adri

Kép

Kép
irdab

Sziasztok!

Irdab:persze,hogy irok neked!!!Holnapra mennek a drukkok és várom az sms-t a fejleményekről.

Judy:neked is mennek a drukkok.

Kata.nagyon szép Mili :D olyan jó,hogy ilyen hamar otthon vagytok.Anyud biztos tud segiteni.
Majd irj,hogy milyen volt a szülés ill az első éjszaka.

Anett.veled mi van???

Ágota:már nem akakrtok több babaát?

Én ma voltam a 6 hetes uh-n meg volt a rákszűrés is.Most már biztos ,hogy dokit váltok.Nagyon szimpi volt a magánrendelés alatt is a doki.Azt mondta,hogy tuti vmilyen fertőzést kaptam hüvelyi utón.Lett volan egy mséáik lehetőség ius,de mivel Márkot időre szültem azt kizártuk.
Az árai is nagyon normálisak.
Azért mnég az Öregnek megmutatom Márkot sajna lassan biztos nyugdijba megy mivel már 67 éves :(
A mostani doki viszont csak 36 :D

Megjött a testvérfellépő,de nem lesz egyszerű feltenni.Nekünk egy régebb tipusu Peg peregonk.Apa szenvedni fog vele,mert a keresztapám egyszerüen nem tudta feltenni.Azért remélem nem hiába vettem.Igaz max jó lesz a sportkocsihoz.Abból úgyis újat kell ennünk,mert amit Márknál használtunk nagyon rossz. Mégegyszer biztos nem veszek top ridert.

Ma Márk csak kb 3/4 órát aludt mivel anyumnak megszólalat a telefonja Ő meg jó hangosan lekezdett bezsélgetni :twisted: gondolhatjátok mit gondoltam magamban.
Este bezzeg már jó hisztis volt.Délelőtt jön egy bnőm a kislányával ill.anyum itt van velem napközben.
Vendég

Pocifotók:nagyon jók!!!!!irigy-irigy :D
Vendég

Sziasztok!

Köszönöm a cicára vonatkozó elismerő szavakat sajnos ő már nincs meg, de van helyette másik :lol:

Linácska: megmutattam a férjemnek a képedet, de ő azt mondja hogy nem vagy neki ismerős és néztük az iwiwen az iskoláidat az alapján sem ismerhetitek egymást, viszont tényleg egykorúak vagytok :lol: szeretem ezt a korosztályt :P

Voltunk dokinál: a méhszájam alapján semmi esély nincs rá hogy Hajnus kikívánkozzon, olyan zárt vagyok mint a nem is tudom mi
:roll:
Talán a hét végére vagy következő hét elejére alakulhat valami a doki szerint :cry:
Görcseim nincsenek a hasam mint a beton.
Figyelnem kell hogy Hajnus mennyit mozog mert ha nagyon keveset akkor irány a kórház, valószínű hogy spórol az oxigénnel és meg kell nézni hogy miért.
Na marha jó :!:

Hétfőn kell legközelebb mennem ha addig nem szülünk meg és akkor megmondja a doki hogy hogyan legyen tovább.
Mit tehetnénk :?:
Vendég

Piroska,
akkor nem tudom, de nagyon ismerős.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Kata,
Mili nagyon cuki baba :)

Linacska és Tündi,
köszi az infót a magzatvíz-vizsgálatról. Nálam a méhszáj most 2111, így remélem, hogy nem lesz akkora kínlódás a dolog. Holnap egyébként nálunk csak CTG lesz és flowmetria, a magzatvíz-vizsgálatot csak túlhordás esetére lengették be.

Irdab,
mennek a drukkok! Ne aggódj, biztosan minden rendben lesz, és nemsokára már babázol :)

Adri

Kép
Kép
flake76

Irdab - ha még olvasod én is fogok rád sokat gondolni !!! és drukkolok, hogy meginduljon magától még holnap.

Én ma csak ctg-n voltam, semmi érdekes. Minden ok. Szerdán megyek a dokihoz UH-ra, és ha péntekig nincs semmi, akkor reggel befekszek és repeszt. Az pont július 31, úgyhogy még lehet az is, hogy aug-i gyerek lesz, de én nagyon remélem azért, ha pénteken repeszt, akkor nem kell egy álló napot szenvedni. Szóval úgy 3,5 fél nap max. és fekhet rajtam a babucim.

Olyan sok mindent írtatok, és nagyon érdekes dolgokat, amire szeretnék is válaszolni, csak sajna ma elég sokat szenvedtünk, mert el akar állni a vevő a lakásvásárlástól, pedig ma írtuk volna alá az adás-vételit, úgyhogy kicsit idegesek voltunk, ment a kavarodás össze-vissza, így kicsit le van tompulva az agyam, de majd holnapra összeszedem magam.

Lilypie Fourth Birthday tickersLilypie Third Birthday tickersLilypie Pregnancy tickers
anettoo

Úgy látom, ma nem szült senki. :)

Héjában sült hagyma: ugyanaz, mint a krumpli, csak még megmosni sem szoktam, lévén úgyis leszedjük a héját sütés után, egyszerűen a lesikált krumpli mellé teszem a tepsibe az egész vöröshagymákat (mivel nálunk nagy sláger a hagyma, így általában fele annyi hagymát teszek, mint krumplit). Sütés közben a hagyma levet ereszt, ezért én általában sütőpapírt teszek alá. A gyerekeknek úgy szoktam adni, hogy összetöröm a krumplit, felvágom a hagymát darabokra, és az egészet vajjal és sóval összekeverem. Nagyon szeretik.

Piroska,
talán Adri írt be pár napja jópár szülésmegindítási praktikát, érdemes visszakeresni, hátha valamelyik beválik.

Kata,
tök jó, hogy már otthon vagytok! :) Mili nagyon édes, és apa is, ahogy el van tőle ájulva. :D

Na, megyek, mert ültemben fordulok le a székről az álmosságtól.

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Sziasztok!

Kata: HATALMAS GRATULACIO A KIS MILAGROSHOZ! :) Felicidades! :wink:

Irdab: Drukkolok, hogy minden rendben legyen es hamarosan a karjaidban tarthasd a kis Zorat!

Judi: Ugy szinten, drukkolok, hogy minden jol menjen es hamarosan veled lehessen a kis Akos.

Vajon mikor fog elmulni az az erzesem, hogy egyaltalan nem vagyok felkeszulve semmire sem a picivel kapcsolatban... :?
Sokszor azt erzem, hogy egyaltalan nem vagyok kepben, meg mintha nem is velem tortenne ez az egesz. Mintha csak kivulrol figyelnem az esemenyeket... :?
Emellett persze folyton megy az aggodas, hogy vajon minden papirt el tudunk-e majd intezni, meg hogy lesz-e eleg penzunk mindenre... :(
Ma voltunk az apasagi nyilatkozatot elintezni... Hat nem kivanom senkinek ezt a cecot amit csak azert csinaltak mert David nem magyar es nem is tud magyarul. Ket es fel orat voltunk a levegotlen es persze nagyon meleg irodaban. A no amikor mondtam neki, hogy azert jottunk harman mert David nem tud magyarul (es persze kell vki aki fuggetlen tolmacsnak szamit, tehat nem csaladtag), kozolte, hogy: Jajj, de jo... (tudjatok azzal a gunyos hanggal plusz benne volt az is, hogy ez most akkor tobb munka lesz neki). Na nalam ekkor szakadt el a cerna, tul azon, hogy mar egyszer haza kellett mennunk az irodabol mivel nem tajekoztattak pontosan arrol, hogy milyen papirokat kell magunkkal vinni. Tortenetesen ha a baratnom nem kocsival visz-hoz bennunket ez egy kb egy oras kieses lett volna, meg persze buszozas es gyaloglas...
Aztan meg jottek azzal, hogy kell igazolas a dokitol, hogy tenyleg terhes vagyok-e. Nezek rajuk, mondom: A terhes kiskonyv miert nem eleg? Abban benne van minden, hogy kb mikor fogant meg az is hogy orvosi ellatas alatt allok. Hadd ne menjek mar el a 11ik keruletbe a dokihoz csak egy darab papirert...
Plusz nem igaz, hogy nem latjak, hogy terhes vagyok. Szerintem eleg egyertelmu, na de mindegy.
Na aztan kitalaltak, hogy olyan tolmacs kell akinek van tolmacs igazolvanya (hozzateszem, hogy a neten azt irtak ez nem szukseges). Erre aztan tenyleg kiakadtam mar. Kozoltem veluk, hogy felhaboritonak tartom, hogy sehol sincs egyertelmuen feltuntetve, hogy milyen papirok es egyeb intezkedesek kellenek ehhez az egeszhez. Erre jott a nagyon okos otlet, hogy keresnek ok nekem hivatasos tolmacsot, ismernek egy parat, azok kb 8000 foritot kernek orankent... Mondtam nekik, hogy en ugy tudom nem kell hivatasos tolmacs egyebkent meg nincs orankent 8000 forintom arra, hogy nekem valaki leforditson kb 10 mondatot magyarrol angolra. Meg kulonben is, az a tolmacs biztos nem tud bejonni az irodaba kb 20 percen belul. Hat persze, hogy nem, idopontot kene egyeztetni, erre en: Egy mindenoras kismamaval megis hogy akarnak idopontot egyeztetni amikor gyakorlatilag barmelyik pillanatban megindulhat a szules...
Na aztan vegul erdekes modon kiderult, hogy tenyleg nem kell hivatasos tolmacs.
2 es fel oraba telt 3 oldalnyi papir megirasa, kinyomtatasa meg kb 10 mondat leforditasa.
Ekkor mondtam Davidnek, hogy Welcome to Hungary...

Nahh... bocsanat a kifakadasert...

Orew

Lilypie Third Birthday tickers
orew

Orew,
hát ez tényleg kiakasztó lehetett. Meg tudod szégyen, hogy egy anyakönyvi hivatalban nincs valaki, aki "függetlenül" tud angolul.
Anyu élettársának van egy járműboltja, ott dolgozott egy srác, akinek süketek a szülei, szóval ismeri a jelbeszédet. A rendőrség meg 100 méterre. Na ha szükség volt rá, neki menni kellett azonnal és ingyen, állampolgári kötelességből tolmácsolni, függetlenül attól, hogy dolgozik, ráér, vagy nem ér rá. Szegény tolmács meg időpontra 8000-ért. Nem semmi.

Irdab, Judy,
hajrá babák!!!

Anetto,
de jó, hogy már napokban tudsz gondolkodni. Végül is én is pont reggel mondtam, hogy már mondhatom, hogy jövő hétre vagyok kiírva :lol:

Ma még védőnő, holnap UH és NST. Még gyorsan megkukkoljuk 4D-ben Levit. Amúgy ez lesz a kötelező 38. hetes, csak magánban megyünk.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Orew - na, igen: Welcome to Hungary ! - ezt jól mondtad :(. Annyira gáz.
Szerintem ezzel a felkészülés témával mindenki így van, ne aggódj. Én második gyereknél is ugyanezt éreztem és közben persze lelkiismeretfurdalást, hogy biztos lehet erre jobban is készülni.

Linácska - igen, olyan furcsa, hogy már minden napra várom, hogy miért nem indul meg, mégsem hiszem el, hogy akármi van, három nap múlva már itt a picike velem.

Amúgy tegnap mondta a szülésznő is, hogy inkább indítsuk meg itthon apával összebújva, mert jobb, ha magától jön, na meg azt mondta, hogy tényleg a hímivarsejtekben is ugyanazok az anyagok vannak, mint amit majd zselé formájában a dokim felhelyez, csak az hidegebb lesz :) Azt mondta, hogy nem kell összebújás után fürdeni, csak pihizzek felemelt popsival. :)

Úgyhogy most ezen leszünk :).

Lilypie Fourth Birthday tickersLilypie Third Birthday tickersLilypie Pregnancy tickers
anettoo

Na, Irdabot most veszik fel az osztályra, hát azért nem irigylem, meg akinek már van itthon gyereke annak nem is túl jó, hogy ott lógatja a lábát a semmibe a vaságyon, nem?

Tényleg annyira más minden doki, minden kórház.

anettoo

Helló Mamik !

Ma megyek uh-ra, nagyon kíváncsi vagyok már, hogy mit mond a dokim...mekkora lehet a kicsi fiam !

Beusmimi
Ha még 1 hétig bent tudnád tartani Marcust, akkor már papíron sem számítana koraszülöttnek ! Remélem sikerülni fog !!

Ágota
Bömbike aztán tudja hogyan kell élni !! :lol: :lol:

Kata
Gyönyörű kislány Milagros !!!!
Te hogy vagy, mesélj a szülésről ?!!

Hmbori
Hány nap után lehet kivinni levegőzni a babákat ? És mennyi időre ?....ez az 5 perc elég kevéske, nem ?

Sissi
És amúgy minden rendben volt az uh-n ?

Piroska
Honnan veszi a dokid, hogy Hajnus spórol az oxigénnel ??

Orew
Sajna Mo.-n minden ügyintézés így megy .... :roll:

Judy, Irdab, Anettoo
Rajtatok a világ, de legalábbis a fórum szeme ! :D :lol:
Drukkolunk nagyon !!!

Kép
Kép
rilla_

Jó reggelt!

irdab, judy, anetto: druzkkolok, hogy most már babázhassatok!

anetto: gondolom, hogy ideges vagy a lakás miatt! De végülis aláírtátok a szerződést?

orew: nem semmi, amit a hivatalokban művelbek! Én nagyon nehezen veszem rá magam, hogy elintézzek bármit, mert tudom, hogy kb 100 x küldenek el még hiányzó papírért!
Január 9 óta lennék elvileg táppénzen, de mindig bebérnek még valamit, aminek 30 nap a feldolgozási ideje, aztán mire azzal megvannak, még kell valami! Szóval egy rohadt fillért nem kaptam még! És ez féléve húzódik!

Csajok! Még képeket a bébikről, olyan jó nézni!

kovisziszka

Sziasztok
Pontban 8kor egy akkora fájásom volt ,hogy azt hittem lebontom a falat a szobába!!!
Vártam hátha lesz folytatás,de 9:05kor jött a következő!
Olyan volt mintha 1millió tű hirtelen egy pontba szúródott volna ott lent....aztán elmúlt!
Lehet ,hogy csak a méhszájam nyilogat, vagy ez már lehet fájás is?
13:00ra megyek CTG-re, kíváncsi vagyok ,hogy mi lesz :shock:
Most viszont el kell mennem Diósdra ami kb1óra vezetés.....remélem nem lesz gondom útközbe!

Majd jelentkezem ,hogy mi volt!
Addig is vigyázzon mindenki magára és a babára!
Aki épp szül annak pikk-pakk szülést kívánok :D:D

Kép
noki&potyi

Sziasztok!

Látom nem gyarapodtunk :roll: De hát azért nem lehet minden nap... :wink: Jó lenne ,hogfy már a sorosak jönnének :wink: Szurkolunk :P :P

Szilvi nem irtad el a jan.9.-i dátumot?Azóta nem kapsz pénzt??????

Lina hú-ha neked is csk egy 1 hét akkor :P :wink:

Rilla Te mikor tól fogsz járni ctg/nst-re?

Anetto nem irigyellek :roll: de kitartást minden téren :P

Kata nagyon szép Mili bébi :P és biztos szupi lehet a kórház mert jól nézel ki :P

Tündi ez a virslis tecc :wink: ki fogom próbálni mert jó.hogy egyszerű és hamar meg van :P

Csilla

Kép
Kép
bim-bam

bim-bam: nem írtam el a dátumot! Azóta várakozom türelmesen! Elvileg most már nem kell több papír! De még mindig semmi!

kovisziszka

noki: vezess óvatosan! Bár a hülyéket az úton kikerülni nehéz! Engem mostanában állandóan összeakarnak törni, és mindig valami kis hülye fiatal gyerek! A párom azt mondta, hogy mióta nagy a hasam vonzom őket! :lol:

kovisziszka

Voltam a védőnőnél, kemény 20 dekát híztam egy hónap alatt, szóval úgy néz ki, hogy 9-10 kiló között megáll a hízásom. Ha szülés után megint fogyok 13-at, akkor tökéletes lesz :lol:

Ma itthonülős napot terveztem, meg hogy kimosom Levi maradék cuccát, a járókabetétet, hinta párnáját, néhány játékot, a nyakpárnát..., de a lányom keresztülhúzta a számításaimat. Reggelre valami tök véres trutyi ürült a füléből, úgyhogy délre mehetünk a doktornénihez. Még jó, hogy nincs szabin. Szegény anyut ugrasztottam, hogy akkor főzzön már valamit ebédre, meg megyünk hozzá délutáni alvásra.

Noki,
szerintem az a szurkálás az nem fájás. A fájást inkább a derekadban érzed, és közben kő kemény lesz a hasad.
Vigyázz a vezetéssel. Azt hiszem ma már én sem az autópályán megyek, hanem símán a főúton.

Irdab, Judy, Anetto,
most már max. pár nap, de jó nektek!!!

Bim-bam,
hát nem egészen egy hét, egy nappal utánad vagyok kiírva, csak most kedden a jövő hét vasárnap már ugye jövő hét, még ha konkrétan 12 nap is.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Piroska,
megnéztem én is az iwiw-et, az ottani képek alapján már nem is annyira ismerős a férjed, meg név alapján sem, de azt hiszem, most már tudom, hogy a cicáson kire hasonlít, akivel keverhettem.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Mimi,
sok boldog névnapot a picifiadnak!

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Kata :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Gratulálok Milli születéséhez!!! Gyönyörű tényleg, nem csodálom, hogy imádjátok!!! És hogy már otthon is lehetsz!!! MÁzlista :lol: :lol:

Mi tegnap voltunk dokinéninél, Zsigi is nagyobb, mint a kora, 3000g körüli már most. Doki szerint mi sem várunk aug. 20-ig, mert teljesen fel van puhulva a méhszáj, megrövidült és már nyíltam is. Ctg is volt, tök szép görbét rajzoltunk, úgyhogy jövő héten megyünk legközelebb, akkor már a kórházba. Egyébként oda (Kútvölgyi) is ellátogattunk, megnéztük, hol is fogunk szülni, tök izgi. Mondjuk meg is nyugodtam, hogy nem lesz bonyolult odatalálni ---most voltunk ott először...

Adriról azonnal írok, ha megtudok vmit!!!

Mindenkinek mennek a drukkok!!! :lol: :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Sziasztok!

Reménykedtem hogy hátha történik valami az éjszaka ,de nem :cry:
Így nem fog megszületni Hajnus a házassági évfordulónk napján (ma) :cry:

Rilla: fogalmam sincs hogy honnan szedte a doki hogy Hajnus spórol az oxigénnel, a mozgással kötötte össze hogy ha jóval kevesebbet mozog 10 nél kevesebbet akkor lehet hogy ezért, azért mondta azt hogy akkor rögtön irány a kórház hogy kitudják vizsgálni. De azért még egy nap 10 nél többet érzem mozogni, egyébként jól rám ijesztett ezzel az oxigénes dologgal egyel több indok az aggodalomra :evil:
Ahogy nézem neked is már menned kéne ctg-re nem?
Meglepődtem a múltkor mert valahol csak a 37. héttől kell járni.

Linácska: na kire hasonlít a férjem? Én nem büszkélkedhetek a hízásommal, majd a másodiknál én is jobban figyelek.

Anettoo: mi is úgy tervezzük apával hogy a hét végén összetesszük magunkat ha addig nem történik semmi, hátha beindul valami :lol:
Meg nem szeretnék hétfőn csak azért visszamenni a dokihoz és fizetni azért hogy megmondja mi legyen a folytatás (azért ebben a hónapban már 21ezret hagytunk ott nála).
Akkor is hatásos lehet ez a módszer ha valakinek nagyon zárva van a méhszája?

Noki: én a helyedben nem biztos hogy ilyen fájások után elmertem volna indulni. Bátor csajszi vagy, szurkolok hogy ne legyen semmi probléma!
Vendég

Madaran: írigy vagyok a méhszájad miatt :oops:
Vendég

Sziasztok!

Orew,sajnálom a hivatali dolgot :? 8000ft-ot ezért elkérni...szégyelhetnék magukat...

Piroska,miért rémisztget a dokid ilyenekkel?Egyébként mi számít 10 mocorgásnak?Mert nekem Zsombi leginkább csak este ficánkol vagy ha ledőlök..vagy mikor milyen kedve van.szóval én ezt nem értem,hogy mire alapozzák ezt,de gondolom van itt aki ehez jobban ért :wink:
Boldog házassági évfordulót :) És még ma megszülethet Hajnus :)

Madaran,akkor már lehet neked sincs sok hátra :wink:

Noki,vigyázz magadra!!!

Anett,miért carakszik a vevő?Szurkolok,hogy hatásos legyen az összebújás :)

Lina,remélem minden okés Lili fülecskéjével!Gratula a 20dkg-hoz :)

Adri,Judi gondolunk rátok!!! Várjuk az infókat!!!

Kép
Kép
tundi24

Adri hírek:
"Volt nst, áramlás, uh. vizsg, Meg jól megvizsgált, majd összesz.... magam! Zora ezerrel mozog, és keményedik a pocakom! 3-an vagyunk együtt, mind túlhordott kismama! puszi!"

Piroska, Tündi :lol: :lol: A dokinéni szerint azért is lehet, mert nemrég -szept.ben szültünk- és még emlékszünk.

Ha bármi van, azonnal jelentek, puszi :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Piroska: ha mozog 10-et ne izgulj! Jó fej a dokid, hogy ijesztget!
:twisted: Nagyon Sok Boldogságot Házassági Évfordulótok Alkakmából!!!

adri: beindul, beindul, beindul! :wink:

madaran: milyen a szülőszoba? ma én is megyek délután nst-re, és megmutatja a dokinéni! Poén lenne, ha már haza sem jönnénk!

lina: majd írj, hogy mit mondott a dokinéni Lili fülecskéjére! Szegény, remélem nem fáj neki! :(

kovisziszka

Lina irjál ,hogy mi volt Lilivel,remélem semmi komoly.

Én ma meginnt nem vagyok jó passzban :roll: Nolival nagyon nehezen birok :? Mostanábban azt vettem észre,hogy direkt csinálja a dolgokat :?

Nekem,hogy előrehozzták a kiirt időpontott úgy elbizonytalanit... :shock: Mondjuk Nolival is igy volt és bejött nekik :wink: hát remélem ...,hogy legkésőbb aug.12-re meglsz a csajszi mert ha utána nem ,se szülésznőm se dokim 1 hétig :? És akkor választanom kell egy másik szülésznőt igaz már van egy kiszemelt áldozatom...

Szilvi de hogy hogy nem kaptál még lóvét?A munkahelyed elküldte a papirt?Megmondom őszintén ilyet még nem is hallottam...
És akkor minden honapban továbbra is leadod a munkahelyedre a táppénzes papirt továbbra is?mondtad nekik?

Legalább Irdab nincs egyedül és "sorstársakkal " van :P Valami jó is van benne.... :wink:

Tündi azon gondolkodtam,hogy a te számodat is el fogom menteni mert ha igy néz ki mi Linával 1 napos különbségre vagyunk ha nem baj?És akkor neked irok...

Mocorgás:ez szerintem tök érdekes dolog...ha én el vagyok foglalva eszembe sem jut figyelni..de ha lefekszem akkor vagy jobban ahogy Tündi is irta vagy jobban tudok rá figyelni és jobban észreveszem...

Csilla

Kép
Kép
bim-bam

Sziasztok!

Egy kis baba-beszámoló:
Megint egy tökéletes éjszakát tudhatunk magunk mögött.
Semmi sírás, az etetéshez viszont gond nélkül fel tudtam kelteni Bettit. A visszaalvás is rendben ment (bár egy kis ficánkolás, nyöszörgés volt, de nagyon ügyesen megnyugtatta magát a kiscsaj), szóval tökjó!
Természetesen most is alszik. :D
Imádom! :D
Mindenkinek ilyen jó kisbabát kívánok!
(Már attól kezdek félni, hogy egyszer végetér ez az aranyélet és megváltozik Betti viselkedése... :roll: Tapasztalt anyukák: lehetséges ez?)

Rilla: elvileg 2hetes kortól lehetne levegőre vinni a babát, de tegnap volt nálunk a védőnő és ő mondta, hogy rövid időre nyugodtan már most ki lehet menni vele.
Drukkolok, hogy minden OK legyen az uh-n!

Noki: remélem minden OK lesz a vizsgálaton! Ha előbb írod, hogy jössz Diósdra, akár össze is futhattunk volna (mi Diósdon lakunk).

Kovisziszka, ez mekkora szívás, hogy ilyen régóta nem kapsz pénzt. És mi lenne, ha nem lenne párod, vagy tartalékod, akkor hagynának éhen halni? :roll:

Linácska, de ügyes vagy, hogy így tartod az utóbbi időben a súlyod! Szerintem tuti ezzel is összefügg, hogy a cukrod is normalizálódott!
Lilinek pedig jobbulást - ez a fránya fülecske elég sok gondot okoz nektek. Remélem, mielőbb kinövi!

Madaran, akkor Neked már minden klappol, hogy megérkezzen Zsigi! Jó, hogy még utolsó pillanatban felmértétek a terepet, így nem vadidegen helyre kell majd mennetek.
Köszi az infót irdabról!

Piroska, boldog házassági évfordulót! Ne felejtsetek el tortás képet készíteni! ;) És valóban, még több, mint 9 óra hátravan a napból, ezalatt még ki is bújhat Hajnus! Drukk-drukk!

Bim-bam, ha aug. 8-ra vagy kiírva, simán 12-ig meg fog születni a kiscsaj. Ne aggódj előre ezen!

Anettoo: sajnálom, hogy az eladásban pont a célegyenesben jött be egy kis bökkenő. Remélem, megoldódik a probléma és meglesz az aláírás! Drukk-drukk!

Kép

Kép
hmbori

Bim-bam,nyugodtan írhatsz :wink:

Anna,köszi a hireket Adriékról.Hát sztem is jó,hogy sorstársakkal van :)

Sziszka,ha már szeretnél szülni,akkor drukkolok,hogy ne gyere haza nst-ről :)

Kép
Kép
tundi24

Bori,miért kelted fel Bettit éjszaka enni?sztem ha éhes lenne úgyis felkelne. Én nem kelteném ha magától nem kellne,de ez csak az én véleményem :wink:

Kép
Kép
tundi24

Hmbori de jó :P ezek nagyon szupi hirek.
az ,hogy fog e változni ha fogzik akkor biztos 8) de ez még messze van :P .Noel első perctől nem volt egy nagy alvó bébi.
Pedig mindent kipróbáltunk...ingerszegény környezet,masszázs...stb...de semmi nem jött be neki.
nem aggodok annyira legfeljebb nem a Rita lesz hanem egy másik csaj de azért jobb lenne mert őt majdnem az első perctől ismerem.

Noémi: :P Szabinak boldog névnapot kívánok :P

Piroska még minden lehet ma és Boldog Házassági Évfordulót :P :P

Hmbori és igény szerint szopiztatod Bettikét ?

Csilla

Kép
Kép
bim-bam

Mimi,boldog névnapot Szabinak! :)

Kép
Kép
tundi24

Köszönjük a köszöntést!

Bori!Bizony elromolhatnak :lol:
De inkább ne romoljanak el!!

A Regi is egész jó baba.Bár most éjszaka bulizott de azért nem volt vészes.Ő kel magától,kb olyan mint a svájci óra:-)
De most éjszaka front lehetett,mert sokat kelt,meg nyűglődött.
Most meg kb 1órája ébren van és nézelődik.néha felsír de ő is megoldja a dolgokat.Rúgkapál párat és jókat pukkant:-))

Lina!Mi van Lili fülével?

mimi12

Sziasztok Kismamik és Anyukák!

Visszaolvastam és boldogan láttam, hogy újabb baba jött, gratula Katának, olyan mosolygós a képen, mintha csak tusolásból lépett volna elő, nem is szülésből! Én is olyat szeretnék! (vagy olyan kórházat...) :wink: Sok boldogságot, hosszú és egészséges életet nektek!
Irdab - Judy - [b]Anetto - Nagyon drukkolok nektek én is, remélem, hamar elszalad ez a kicsi idő, és nagy örömmel ölelitek a gyermeketeket! Kívánok hozzá kitartást, derűt, humorérzéket és erőt!!!
Bikk-makk: Nekem is ilyen irányban állt fejre Tücsök, nagyon tetszett a rajz. Hogy vagy ma?
Kovisziszka - És te? Mi van veled, kiheverted a bosszúságokat? Én itt öntöttem ki a lelkem valamelyik nap, és az is nagyon szokatlan, hogy itthon vagyok, de most már lassan belerázódom. Napi terveket készítek, próbálok sokat mozogni és változatos dolgokat csinálni. Remélem, hamarosan újra jól leszel! Mit mondtak az nst-n?

Rilla - Ti hogy vagytok? Magadról alig írsz...

Madaran - Szép nagy babád van már! Nézegetted már a naptárat, mikor szeretnéd, ha már előreláthatóan hamarabb jön? :lol:

Mi is tegnap voltunk UH-n és CTG-n is, ahol egy őrmester típusú nővér gardírozta a pocakosokat. Meg is mondtam a Tücsöknek, hogy igyekeznünk kell, ha nem akarunk a 35 fokban kóla és csoki után kajtatni (ő zavart el két alkalommal ezelőtt is), de ő is úgy megrémült a banyától, hogy remek ébrenléti értékeket produkált. :lol:
Az uh-n minden rendben volt, Ákoskának édes kis hörcsög-pofija van, haja és tündéri szeme. Viszont... most 3750 gramm. Khm.
Az uh-s doki nézett is egy nagyot, kérdezte, hogy első szülés lesz-e, mondom, igen. Hát, azt mondja, nem mondom, hogy könnyű lesz ezzel a filigrán alkattal. Ühüm. Nem tudtam okosat válaszolni, de ezért a filigrán jelzőét megbocsátottam neki az ijesztgetést :) , én már egy hónapja úgy érzem magam, mintha egy túlméretezett grizzlynek kellene lakásban közlekednie....
Legközelebb hétfőn megyek CTG-re. És asszem, nem veszek több 56-os rugit...

Kép
goldplast

Tündi, köszi a véleményed. Igazából nem is kellett kelteni, mert félálomban volt, cuppogot, a kezecskéjét a szájába tette, szóval éhes volt, csak épp nem szólt. :D És általában mindig így van - sőt, hiába produkálja ezeket az éhség-tüneteket, néha nehezebben kezdi a szopit és hamar bele is alszik. De türelmesen hagyom, hogy igyon-szüneteljen-igyon-szüneteljen és így szerintem rendben vagyunk.
Ha nem cuppogna, nem nyöszörögne, akkor én sem kelteném fel, mivel akkor meg se hallanám és én is jót aludnék vele együtt...
Amúgy a kórházban rengetszer elmondták, hogy 2-3 óránként etessünk, és ha alszik, akkor is ébresszük fel. Mivel Betti az első napokban annyira sokat aludt, hogy képtelenség volt felkelteni ilyen gyakran, ezért most próbálom behozni az akkor kihagyott etetéseket! :)

Bim-bam, Mimi, most nem nyugtattatok meg! :( De legalább akkor felkészülök erre a lehetőségre is, hogy a tündérkémből kisördög lesz! :twisted:

Goldplast, ez aranyos, hogy nem veszel több 56-os rugit! :lol: :lol: :lol: De tudod, ezek a becsült súlyok tényleg csak becslések, lehet, hogy sokkal kisebb a babád (de lehet, hogy nagyobb, de erre most ne is gondoljunk!)

Kép

Kép
hmbori

Goldplast
Aranyos vagy, hogy érdeklődsz felőlem, de mostanában azért nem írok magamról, mert nem történik semmi érdemleges. Még mindig dolgozom, de már csk 3 :!: napot !
Otthon csinálgatom közben a babaszobába a fali dekorációkat, már csak az van hátra.
Ma megyek uh-ra, ezt már nagyon várom, csütörtökön meg nst-re, de természetesen majd beszámolok mi volt ! :D

Szép nagy baba Ákos....nem lesz egyszerű dolgod ! :D :wink: :lol:

Bim-bam, Piroska
Már 2x voltam nst-n, csütörtökön megyek 3x-ra !
Piroska ! Boldog házassági évfordulót !...hanyadik is ?

Madaran
Hát ti sem akartok Zsigivel aug. 20-ig várni !?? :D Milagros is hamarabb kibújt ! ....ki marad a kis táborunkban ?? :wink: :D :lol:

Hmbori
Igazi mintababád van !!! :D
Miért nem lehet 2 hétnél előbb kivinni levegőzni a babákat ?

Mimi
Regi bulizott éjszaka...ez jó ! :lol: :lol:

Noki
Mi volt ma ctg-n ???

Kép
Kép
rilla_

Sziasztok!

Látom Madaran már irt Adriról.Én is kaptam sms-t csak elronmlott a videokártyánk és apa egy mésikat tett bele.

Délelőtt itt volt a bnőm a kislányával nagyon jól eljátszottak a gyerekek.
A ma éjszakánk nekünk is kicsit nyűgösre sikerült.1/4 4 fele ébredt
Ati megkapta az adagját,majd m,iután visszatettem az ágyába egyfolytában forgolodott és nyögött.5 után ugy döntöttem,hogy adok neki cicit erre rá 2 percre már aéudt is 1/2 9ig.

Mimi.Boldog Névnapot kivánok Szabinak!!!!

Rilla:milyen uh-ra gondolsz? szülés után már nincs uh.
Vendég

Séta:én Márkkal sem vártam meg a 2 hrete.Mivrel nagyon jó idő van.Ati ugye késöbb jött haza vele kb 6 napot vártunk.Eélőször kb 20 percre mentünk le majd egyre jobbasn növeltük az időt.

Apának sikerült felraknia a fellépőt :D :D .Majd megyek is kipróbálni.
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?